Transparent
Inloggen
Sluiten

'Anwar El Ghazi wil vooralsnog bij PSV blijven'

22 augustus 2023 03:08 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

"Anwar El Ghazi wil vooralsnog bij PSV blijven"; image source: Pro Shots

De Telegraaf meldt dat Anwar El Ghazi voorlopig bij PSV wil blijven. Vanuit het buitenland is er concrete interesse in de aanvaller, maar dat is niet van het niveau waarvoor de aanvaller weer uit Nederland wil vertrekken. Ondanks dat hij weinig aan spelen toe komt, heeft El Ghazi het goed naar zijn zin in Eindhoven.

Een week geleden werd bekend dat El Ghazi voor een transfersom van zo'n twee miljoen euro zou mogen vertrekken. Inmiddels zou PSV ook willen meewerken bij een transfervrij vertrek.




Tags

ghazi nederland telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


9 maanden geleden
Transfervrij? Kom op joh. Daar moet minimaal nog een aantal miljoenen voor te beuren zijn. Bosz en El Ghazi liggen elkaar niet zo, maar om hem nu transfervrij te laten gaan vind ik te ver gaan.
+5/-0

 
9 maanden geleden
Als Bosz en El Ghazi elkaar (nu) niet zouden liggen zou El Ghazi het niet ‘goed naar z’n zin hebben in Eindhoven’. Volgens mij is hij een fijne gast die goed in de groep ligt. Dus als er niks voorbij komt kun je hem er dit seizoen prima bij hebben. Hij heeft toch de nodige ervaring en een prima rendement
+3/-1

 
9 maanden geleden
Beetje afhankelijk van zijn salaris ook natuurlijk. Zou best kunnen dat je meer overhoud bij een transfervrij vertrek dan wanneer hij blijft en je hem volgend jaar voor een paar miljoen verkoopt. Kan me ook goed voorstellen dat plaatsing CL het e.e.a. aan prestatie bonussen kan kosten.

Zou het zelf overigens ook wel een beetje schraal vinden hoor wanneer het contract gewoon ontbonden wordt. Je zou toch minimaal bepaalde bonussen af kunnen dwingen wanneer hij rendeert. Daarnaast is een paar miljoen volgens mij echt niet te veel gevraagd voor een mogelijk nog nuttige buitenspeler.
+2/-0

9 maanden geleden
Verhuur hem dan maar aan Ajax met een doorverkoop % - haal je er alsnog wat miljoenen uit …
+1/-1

 
Kleine1 (geschorst)
9 maanden geleden
Hij speelt bijna nooit, en hij kan niet goed opschieten met de trainer, maar toch wil hij niet weg?!
Hmmm, dat geeft me te denken …. Salaris zal wel goed zijn, en lekker makkelijk verdiend zo, he?!
+3/-5

 
9 maanden geleden
Zo, dat zijn even een paar uit de lucht gegrepen aannames om El Ghazi zwart te maken zeg..!!
+9/-1

 
Kleine1 (geschorst)
9 maanden geleden (gewijzigd)
Leg jij het maar eens anders uit dan ….
En trouwens, hoezo uit de lucht gegrepen? 1. Hij speelt bijna nooit, dat is een feit! 2. Het is toch bekend dat hij in het verleden niet echt met Bosz door 1 deur kon? Dus dat is ook geen bullshit …
En verder, hij presteert toch niets!
Waarom zo schijnheilig doen over een speler waar we gewoon geen zak aan hebben??
+1/-0

9 maanden geleden
Hij viel wat tegen vorig jaar, zit nu op het 3e plan. Kan beter verkocht worden, je kan mij niet vertellen dat je hier geen 2/3 miljoen voor kan krijgen. Dan wacht maar keer tot de laatste 3 transfer dagen als andere teams in nood komen voor versterkingen.

El ghazi gokt misschien op verkoop bakayoko, dan is er weer zicht op minuten.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Daar dacht ik ook aan, verkoop van Bakayoko op deadlineday en het ziet er voor hem anders uit
+1/-0

9 maanden geleden
Er is waarschijnlijk geen club te vinden die hem hetzelfde salaris wil bieden als PSV vorig jaar deed. Bij ons is hij veel te duur voor de rol die hij dit seizoen gaat krijgen, vandaar dat PSV blijkbaar zelfs wil meedenken over een transfervrij vertrek.

Benieuwd wat er gaat gebeuren, maar ik denk dat we hem hooguit in de laatste dagen van de window onder slechte voorwaarden kunnen verhuren.
+2/-0

9 maanden geleden
We zijn weer de Action van de Eredivisie. Hier kan je toch ook wel een paar miljoen uit slepen?
+4/-0

 
9 maanden geleden
Schijnbaar niet als er geen fatsoenlijke club komt op moment dat hij 2 miljoen euro moet kosten
+1/-0

9 maanden geleden
Mwene heeft vorig seizoen 38 wedstrijden voor ons gespeeld. Het seizoen ervoor 35 wedstrijden. Leeftijd: 29 jaar. International van Oostenrijk.
El Ghazhi heeft vorig seizoen 33 wedstrijden voor ons gespeeld. Leeftijd: 28 jaar.

Je gaat mij toch niet vertellen dat beide spelers voor een appel en een ei of zelfs transfervrij van de hand worden gedaan?
+6/-0

 
9 maanden geleden
Beide spelers zijn bij ons voorbijgestreefd en dus te licht bevonden. Dat weten kopende clubs ook wel. Beide spelers zullen best een goed salaris hebben om hen uit de Bundesliga en Premier League weg te lokken. Zo makkelijk zal het niet zijn om bovenop het matchen van hun salaris ook nog miljoenenbedragen voor ze te krijgen. Ajax slaagt daar beter in, lozen van overbodige spelers, maar naar mijn idee vooral door sportief succes, niet omdat hun directeur veel beter is dan de onze
+3/-0

 
9 maanden geleden
Toch wel eens met Shevshenko. El Ghazi heeft jaren PL ervaring. 3 of 4 miljoen voor zo'n speler is een koopje. Mwene is Oostenrijks international en kan op zowel RB als LB uit de voeten. Geinteresseerde clubs mogen gewoon de portemonnee trekken. En PSV heeft die spelers met vol verstand een contract aangeboden.
Hopelijk blijven ze allebei gewoon bij de selectie. Goed om achter de hand te hebben. (Nu gaat het eigenlijk al fout, want er is geen backup voor Van Aanholt op LB)
+2/-1

 
9 maanden geleden (gewijzigd)
Op papier een speler van een Nederlandse topclub, ervaring in de Premier League en Ligue 1 en Oranje international. Je krijgt alleen geen dvd gevuld met weergaloze acties. Was al onbegrijpelijk dat PSV hem haalde en nu moet je afschrijven en een dik salaris betalen.
+1/-0

 
9 maanden geleden (gewijzigd)
Je kan een speler van begin 20 toch niet vergelijken met een speler van eind 20. El Ghazi en Mwene zijn tegen de 30. El Ghazi is daarbij 2 periodes uitgevallen met een spierblessure (September 2022 en Februari 2023). Dat helpt ook niet mee in combinatie met zijn leeftijd met de doorverkoop.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Sportief succes? Ajax is vorig jaar (notabene dankzij ons!!) derde geworden in de competitie en loost spelers die volledig door de mand zijn gevallen voor 17,5 miljoen (Daramy) en 22,5 miljoen (Bassey). Kijk die jongens zijn natuurlijk jonger dan Mwene en El Ghazi, maar de verschillen zijn wel erg groot.

Juist hierom is het super belangrijk dat we in de Champions League uitkomen. Want ik ben ervan overtuigd dat je een El Ghazi wel voor 5-10 miljoen kunt verkopen als hij wat invalbeurtjes in de CL heeft gehad. Misschien dat je dat bedoelt met 'sportief succes'.
+3/-1

 
9 maanden geleden
Daramy was afgelopen seizoen de uitblinker bij Kopenhagen dat landskampioen werd en Bassey is homegrown in Engeland en gezien de regels die ze daar hebben betalen ze daar flink voor. Dus de vergelijking die je nu maakt slaat nergens op.
+2/-0

 
9 maanden geleden
De kans dat ik dat bedoelde met sportief succes (Kampioenschappen en (dus) CL deelnames) lijkt me een stuk groter dan dat ik bedoelde dat ze vorig jaar een keertje onder ons zijn geëindigd.
De lagere prijzen komen naar mijn mening door het imago dat Ajax in de laatste jaren heeft opgebouwd. En deels dus door leeftijd, contractduur en te hoge salarissen van deze twee spelers
+1/-0

 
9 maanden geleden
Wat versta jij onder 'gespeeld'? Hij heeft volgens mij nooit 90 minuten gespeeld.
+2/-0

9 maanden geleden
Hij zet de lijn voort: maakt geen indruk, speelt weinig. Wat voor club verwacht hij?
+3/-0

9 maanden geleden
Gaat zijn mooie leven in Eindhoven niet opgeven ,dus die gaat niet beetje trainen af en toe wat spelen en kei goed loon...
+1/-0

 
9 maanden geleden (gewijzigd)
PSV heeft hem het contract gegeven - kan je die jongen niet echt kwalijk nemen. De vervanger van Gakpo stond met hem al klaar herinner ik mij nog
+1/-0

 
reactie verwijderd

9 maanden geleden
Zolang hij zich 100% inzet en niet gaat muiten heeft PSV niet veel te zeggen.
+2/-0

 
9 maanden geleden
100% inzet?
Wanneer dan?
+2/-0

9 maanden geleden
En gelijk heeft hij. PSV heeft met volle verstand hem binnengehaald en blijkbaar een riant salaris gegeven. Ik zou indien in El Ghazi ben ook niet zomaar (veel) salaris inleveren om bij een (veel) mindere club te gaan spelen. Aan de andere kant wil je natuurlijk als voetballer spelen. Waar trek je de grens sportief tov financieël ??
+1/-0

9 maanden geleden
Als hij ook een rol van betekenis wil hebben zal er toch een tandje bij moeten
+1/-0

9 maanden geleden
Was als pleister gehaald en plakt nogal goed stevig.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage