Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ook Ibrahim Sangaré blijft vooralsnog bij PSV'

31 augustus 2023 22:19 - Rik Elfrink
Foto: Pro Shots

"Ook Ibrahim Sangaré blijft vooralsnog bij PSV"; image source: Pro Shots

Volgens clubwatcher Rik Elfrink blijft Ibrahim Sangaré vooralsnog ook bij PSV. Alleen een wonder op de laatste transferdag zou alsnog voor een transfer kunnen zorgen. Een bod van 34 miljoen euro plus bonussen van Nottingham Forest is door PSV afgewezen, maar zelf zou Sangaré een transfer ook niet zien zitten.






Tags

sangare elfrink forest nottingham wonder

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


8 maanden geleden
Zo leek het dat Sangare én Bakayoko ons zouden gaan verlaten en zo blijven ze beiden. Als we nog geld over hebben voor de verdediging, lijkt het mij een goede zaak.
+2/-0

 
8 maanden geleden
Idd mooi dat het kapitaal op het veld is en niet op de bank! hoop dat we vandaag nog overleven en dan knallen!
+1/-0

8 maanden geleden
Wat een selectie hebben we! En wat een bank! Ik kan van gekkigheid niet meer kiezen wie er moeten spelen. Van mij hoeft er echt niet per se meer iemand bij. Ik vind het centrum Boscagli/Teze meer dan prima en Ramalho helemaal geen verkeerde backup.

Alhoewel, Debast zie ik wel heel graag komen zodat ook hij zich kan doorontwikkelen en in de toekomst hopelijk ooit voor veel geld verkocht kan worden.
+2/-0

 
8 maanden geleden
Nee kom op, niet te euforisch worden. Die RCV is nog steeds kneiter hard nodig. Teze doet het sterk als rechtsback, heeft aanvallend een klik met Luuk. Ramalho is definitief door de mand gevallen. We hebben 30M aan inkomsten, spendeer daar 10 van aan een RCV en je hebt een selectie waar je 3 jaar mee vooruit kan.
+1/-0

8 maanden geleden
Gaat dit gevolgen hebben voor de komst van Lozano (of een centrale verdediger)?
+1/-0

 
8 maanden geleden
Liever een centrale verdediger. Lozano heeft geen restwaarde, we hebben Bakayoko daar én volgend seizoen is Lozano gratis. Mag toch hopen dat ze hier verstandig beleid voeren en het geld niet direct het raam uit smijten.
+1/-1

 
8 maanden geleden
Helemaal mee eens als Bakayoko blijft dan hoeft Lozano niet te komen wat mij betreft. Dan liever nog een CV erbij. Het zal allemaal afhangen of Bakayoko en Sangare blijven, als ze blijven geen vervanging nodig wat mij betreft.
+1/-0

 
8 maanden geleden
Mee eens. Geld wat er is in een CV stoppen - en allicht een back als Sambo idd vertrekt - en dan is het voor nu mooi geweest
+2/-0

8 maanden geleden (gewijzigd)
wat maken wij hier mee zeg. Spelers die veel kunnen gaan verdienen maar liever blijven. Wij lopen hier te discussieren of we wel interesse hebben om een aanvaller van Napoli te halen. En of we voor Sanchez moeten gaan of gewoon 2 nieuwe verdedigers moeten bijhalen. Ajax wat echt loopt te schutteren. ik krijg er gewoon een traan van in mijn ogen.
+11/-0

8 maanden geleden
Medisch afkeuren zeggen jullie dus, die Lozano? Dat is volgens mij al wel helemaal rond hoor.

Het is ook niet makkelijk, want je MOET wel anticiperen op een vertrek van bijvoorbeeld een Bakayoko.
Als we niet al doorgepakt hadden zou iedereen ook moord en brand schreeuwen omdat we dit al lang en breed hadden zien aankomen.

#luxeprobleem
+5/-0

 
Kleine1 (geschorst)
8 maanden geleden
Misschien komt PSG nog wel vandaag?!
+1/-0

8 maanden geleden (gewijzigd)
Sangare, Bakayoko zijn helden! Gewoon lekker blijven en met de groep waar ze jarenlang een band mee opgebouwd hebben de Championsleague in en successen boeken in de ED! Dan maar wat minder salaris, plezier vergoedt veel!
+2/-0

8 maanden geleden
Als dit maar niet ten koste van een nieuwe verdediger gaat die we echt nodig hebben.
+1/-0

8 maanden geleden
Eigenlijk is het logisch dat Sangaré en Bakayoko willen blijven. Beiden zijn basisspeler bij een club die CL gaat spelen, het hoogste dus.
+3/-0

8 maanden geleden
Ik ga nog helemaal nergens vanuit voordat het 2 september is.

Het ene gerucht, of nieuws, volgt het andere rap op.
Met een beetje geluk plaats je je voor de volgende ronde CL. Ik denk serieus dat die kans er is in deze poule. Dan kan je dus naast het start geld serieus geld verdienen. Mochten Johan en Ibrahim blijven, Lozano en die centrale verdediger komen dan heb je echt een gruwelijke selectie.
+4/-0

 
Kleine1 (geschorst)
8 maanden geleden
Hoeveel is de premie voor de volgende ronde??
+1/-0

 
8 maanden geleden
Dit is wat ik gevonden krijg, maar dat was meen ik vorig seizoen;

Overwinning groepsfase €2.8 miljoen
Gelijkspel groepsfase €0.93 miljoen
Bereiken van de achtste finales €9.6 miljoen
Bereiken kwartfinales €10.6 miljoen
Bereiken halve finales €12.5 miljoen
Verliezend finalist €15.5 miljoen
Winnaar Champions League €20.0 miljoen

Stel dat je als 3e eindigt dan heb je ook inkomsten uit UL.
+3/-0

8 maanden geleden
Dikke prima. Heerlijk om hem bij het elftal te houden in de CL, en als het daar lekker gaat, kan ie over een jaartje voor 50m naar Chelsea ofzo.
+2/-0

8 maanden geleden
Heel verrassend dit allemaal maar wel heel erg blij mee. Lozano ook erbij + een CV en het kan alleen maar tegenvallen als we dan nog geen kampioen worden. Met zo'n selectie, zo'n gedreven en ervaren trainer en zo'n zwak 020 moet het nu echt wel gebeuren, anders gebeurt het bij wijze van spreken nooit meer.

Ook mooi dat niemand het meer over Xavi heeft terwijl een maand geleden nog door 'de kenners' geroepen werd dat er nu hij weg was, van PSV helemaal niks zou overblijven...
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage