Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV nog enkele maanden zonder Armel Bella-Kotchap'

30 oktober 2023 01:57 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"PSV nog enkele maanden zonder Armel Bella-Kotchap"; image source: Pro Shots

PSV moet het nog lange tijd doen zonder Armel Bella-Kotchap. Het Eindhovens Dagblad meldt dat de verdediger na zijn schouderoperatie waarschijnlijk twee maanden uit de roulatie zal zijn en in wedstrijdverband in het nieuwe jaar pas weer inzetbaar zal zijn. De verwachting is dat de Duitser pas in de winterstop de training kan hervatten.

Mauro Júnior en Armando Obispo lijken op korte termijn wel weer inzetbaar. De twee verdedigers hebben flinke stappen kunnen zetten in hun herstel en gaan binnenkort hun rentree maken tijdens een oefenduel. Daarna zouden ze weer kunnen aansluiten bij de wedstrijdselectie van PSV.

Desondanks wil de club in de winterstop nog een nieuwe verdediger gaan aantrekken en daarbij zijn de pijlen al lange tijd gericht op Miles Robinson, die transfervrij de overstap zou kunnen maken.

Meer op ED.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

armel bella kotchap armando mauro miles obispo robinson schouderoperatie wedstrijdverband

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden
Da's ook niet de eerste keer he, dat we iemand huren die vervolgens niet aan spelen toekomt door een bekende blessure. Wordt met dat soort zaken geen rekening gehouden bij huur?
+2/-0

7 maanden geleden
Tja, je kan het pech noemen, maar het is inderdaad niet de eerste keer dat we een speler aantrekken die het fysiek niet kan bolwerken. Of dat in dit geval pure pech is, of dat we dat hadden kunnen voorzien, durf ik niet te zeggen. Aangezien het om een echte last-minute transfer ging, is de medische keuring wellicht iets minder grondig gegaan?
+2/-0

7 maanden geleden
Hebben we weinig aan gehad ,terug sturen of kan dat niet ...In winterstop gauw wat er bij halen...
+1/-0

7 maanden geleden
Das balen. Kan niemand iets aan doen. Maar die jongen hebben we dus voor Jan met de korte achternaam gehuurd.
Ik hoop toch echt dat Earnest en Peter inzien dat we in de winter een vervanger nodig hebben voor Ramalho, die wat mij betreft weer heel snel een enkeltje Zwitserland mag krijgen van mij.
+1/-0

 
7 maanden geleden
Waarom dan Zwitserland? Voor een ski-vakantie?
+1/-0

 
7 maanden geleden
Volgens mij hebben we hem daar ooit vandaan geplukt. T was de schuld van Schmidt.
Oostenrijk kan ook. Iets met Alpen 😉
+1/-0

Kleine1 (geschorst)
7 maanden geleden
Nou Peter … binnenkort dan toch maar eens gaan proberen met een Obispo en/of Mauro ….
Misschien een Teze naar het centrum en Mauro maar weer op rechtsback?
+1/-0

 
7 maanden geleden
Of Teze centraal, Dest naar rechts en dan mag Mauro met van Aanholt uitvechten wie linksback staat
+1/-0

 
Kleine1 (geschorst)
7 maanden geleden
Kan ook, maar dan liever Mauro ipv Van Aanholt …. die laatste vind ik geen schim meer van hoe hij presteerde toen hij net kwam …
+1/-0

7 maanden geleden
Wat ik vooral verontrustend vindt is dat de enige naam als winterse versterking die genoemd wordt doe amerikaanse CB is die transfervrij is. Als je ziet hoeveel doelpunten puur op conto van Ramalho te zetten zij, dan zie je toch meteen dat het het waard is om miljoenen te investeren in kwaliteit met een langdurig contract? Het is echt een van de een na laatste missing link, naast de echte verdedigende middenvelder.
+2/-0

7 maanden geleden
En maar zoeken naar middenvelders. Nee, PSV heeft broodnodig twee centrale verdedigers nodig. Het centraal duo wat er nu staat is echt niet goed, hiermee gaan we tot de winterstop punten mee verspelen.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage