Transparent
Inloggen
Sluiten

'Isaac Babadi zet in op enorm salaris'

13 december 2023 14:32 - Feyenoord Transfermarkt
Foto: Pro Shots

"Isaac Babadi zet in op enorm salaris"; image source: Pro Shots

Isaac Babadi lijkt een megasalaris te willen ontvangen bij PSV bij een contractverlenging. Het account Feyenoord Transfermarkt suggereert namelijk dat de middenvelder liefst 1,5 miljoen euro netto wil ontvangen bij een nieuwe verbintenis. De jeugdinternational staat ook in de belangstelling van Feyenoord, maar net zoals PSV weigeren zij te voldoen aan de eisen van Babadi.




Discussieer mee op de forums


Tags

babadi isaac feyenoord megasalaris netto

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 maanden geleden
1,5 miljoen salaris voor een bankzitter die bijna niet invalt, ha ha ha ... dream on.
+6/-0

5 maanden geleden
Jammer ook voor die jongen zelf. Een compleet doorgesnoven zaakwaarnemer die wel even weet te vertellen hoe de vork in de steel ziet. Diep en diep triest.
+9/-0

 
5 maanden geleden
Dus volgens jou is de broer van Babadi een drugsverslaafde? Waar baseer je dat op?
+3/-1

 
5 maanden geleden
Doorgesnoven kan blijkbaar ook een mentale status beschrijven. Ik vind 'm wel passen eigenlijk.
+3/-0

 
5 maanden geleden
Dat bedoelde ik idd ook. Iemand die het oog op de realiteit compleet verloren is.
+6/-0

5 maanden geleden
Hij moet vooral voor zichzelf opkomen, de vraag is echter hij of met deze eis dat ook doet. Hij speelt hoog spel, als hij niet oppast gaat er zich een Bakkali-scenario ontwikkelen en verkwanselt ie een mooie voetbal-toekomst. Tis nog niet te laat, ga weer ff normaal doen.
+5/-0

5 maanden geleden
1,5 miljoen netto!? Dat is dus 3 miljoen bruto. Die gast is totaal van de pot gerukt. Weet hij wel dat hij 4e(!) keus is op zijn positie?

Hier moet PSV natuurlijk niet in mee gaan, anders zijn de rapen gaar. Dan maar een roemloze aftocht naar de havenstad, waar hij veel minder concurrentie heeft, want een kwalitatief mindere selectie.
+5/-0

 
5 maanden geleden
Verhaal goed gelezen? Er staat dat zowel PSV als Feyenoord deze salariseisen weigeren. Dus mocht hij deze salaris willen, dan zal hij naar het buitenland moeten vertrekken.
+3/-0

 
Kleine1 (geschorst)
5 maanden geleden
Ik denk dat zelfs een PSG niet zulke bedragen betaald voor een 18jarige die nog niets heeft laten zien op het hoogste niveau …
+3/-0

5 maanden geleden
Als dit werkelijk waar is geen seconde meer mee laten spelen, totaal onrealistische eisen, maar eerst maar eens afwachten of dit echt zo is.
+5/-0

Paulinho01 (geschorst)
5 maanden geleden
Zit toekomst in. Maar Ihattaran scenario ligt op de loer. Denk 250K netto is een mooi salaris. Moet niet om geld gaan nu. Anders moet je er gewoon afscheid van nemen. Bijna alleen mislukkingen op te noemen die vroeg weg gingen. Lammers en Ihattaran zijn de laatste en recentste voorbeelden. Jammer maar helaas afdoende top talentjes bij psv. Maar ik zie dit wel gebeuren dat die bij Atalanta tekent en dan 3 jaar op de bank zit (wel paar miljoen in de zak). Jammer maar helaas. Het duurt ook erg lang allemaal dus risico wordt steeds groter dat dit scenario zich gaat afspelen. We gaan het zien!
+2/-0

5 maanden geleden
Dan niet, we hebben toch Tillman en Saibari op die positie voor de komende jaren. Die zijn die 1,5 miljoen per jaar veel meer waard!
+3/-0

 
5 maanden geleden (gewijzigd)
Mits we Tillman van FC Bayern overnemen.
+1/-0

 
5 maanden geleden
Huh, die is toch niet van Bayern? Alleen Bella-Kotchap toch?
+1/-0

 
5 maanden geleden
Tillman is van Bayern en Bella-Kotchap is van Southampton.
+4/-0

5 maanden geleden
Jeetje ga je eerst eens echt bewijzen Babadi, als dit echt waar is. Eerst ontwikkelen en waarde toevoegen aan PSV, dan volgt salaris vanzelf. En als je je in de luwte bij PSV kan ontwikkelen kan je over een jaar of 4 een veelvoud verdienen.
+4/-0

5 maanden geleden
We gaan er dus maar even vanuit dat dit waar is?
Als dat al zo is, wat ik me niet kan voorstellen, dan ben ik benieuwd wat een pak em beet saibari nu krijgt.
+2/-0

5 maanden geleden
ALS dit bericht waar is, dan gewoon Adri van Tiggelen, Berry van Aerle en Soren Lerby voor één dag voetbalschoenen lenen, een half uurtje de wei in sturen met deze zalve zool en zijn zaakwaarnemer in de kleedkamer bij praten dat wij eerst gaan presteren en daarna babbelen over deze rare eisen...
+4/-0

5 maanden geleden
Wel fijn dat hij dus niet naar een concurrent vertrekt, maar rechtstreeks naar de zandba(n)k. Jammer, had best een goeie kunnen worden. Weet zo'n jongen die alleen maar een korte termijn visie heeft. Zou hij nou nooit met jongens als Gakpo, Saibari of Bakayoko spreken over zulke dingen? Of zou hij zijn broer niet tegen durven spreken...zonde.
+2/-0

5 maanden geleden
Geen minuut meer laten spelen totdat er een handtekening staat. Ook niet in Jong PSV.
Bakkali 2.0
+4/-0

5 maanden geleden
Hier kun je nooit mee accoord gaan. Als hij zo denkt, snel afscheid nemen van die jongen.
+2/-0

5 maanden geleden
Goede en veelbelovende speler die wat realistischer zou moeten zijn en waardering voor de tijd en geld die in hem gestoken is door PSV de afgelopen jaren, tot uiting zou moeten brengen in zijn wensen. Jammer (als het klopt).
+2/-0

5 maanden geleden
Kiest overduidelijk voor het sportieve plan (sarcasme)
+3/-0

5 maanden geleden
Als moet PSV ook zeggen, dan vertrek je pas bij een bod van 75 Miljoen! Dat is ook onredelijk, net als (als dit waar is) dit salaris voor iemand die nog moet gaan presteren.

Niet in mee gaan en een normaal salaris aanbieden, en als niet dan ga maar!
+2/-0

 
5 maanden geleden
En dan? Dan zittennwe aan m vast tor ie tranfservrij mag bertrekken
+1/-0

5 maanden geleden (gewijzigd)
Meteen opbokken dan. Schei toch uit, na 2 wedstrijdjes goed voetbal ? Kan een cashcow worden, maar niet hier. Babadi wil dat zelf waarschijnlijk niet, maar zijn entourage zijn helemaal doorgedraaide geldwolven. Weg ermee !
Trouwens, in elk contract staat dat je ook nevenfuncties moet uitvoeren als de baas dat wil. Laat hem verdomme wc's schoonmaken de komende maanden voordat hij transfervrij vertrekt. Helemaal klaar met deze naieveling, want zijn zaakwaarnemer naait hem diep, heel diep van achteren. Beetje ruggengraat tonen hoort ook bij topvoetballer zijn. Opbokken !
+1/-0

5 maanden geleden
Rustig, rustig, het is maar een berichtje op e.o.a. Feyenoord site.

Laten we het eindresultaat afwachten. Wel goede kans dat hij niet gaat verlengen aangezien dat zo lang duurt. Zonde voor die jongen zelf vooral
+1/-0

5 maanden geleden
Speelt over twee jaar in de eerste divisie. Lekker laten spartelen, heeft nog totaal niks laten zien.
+1/-0

5 maanden geleden
Totaal onrealistisch natuurlijk, maar we hebben wel allemaal gezien dat deze jongen goed kan voetballen, PSV heeft zelf zitten slapen met het verlengen van zijn contract. En nu kan hij vragen wat hij wil, want hij wil natuurlijk ook ergens spelen. Wij vinden het belachelijk en hij moet maar bijtekenen, terwijl, vanuit hem, hij is 4e keus bij PSV, voor hem is een stap ergens anders naartoe op dit moment misschien wel veel aantrekkelijker, zeker met zijn bijna transfervrije status.
Even out of the box (zoals philips altijd bij PSV bijzondere spelers heeft gehaald), is er niet ergens een (particuliere) investeerder, die voor 50% van zijn transferrechten zijn salaris een paar jaar wil betalen? Ik weet wel dat hij nog niet in de categorie Romario valt, maar zo'n jongen kan na een goed seizoen wel heel snel 30 miljoen opleveren, dat missen we als hij zo de deur uit loopt natuurlijk sowieso.
+1/-0

 
5 maanden geleden
Psv probeert al lage tijd te verlengen hoor
+1/-0

 
5 maanden geleden
sinds dit seizoen ja, dat had wel wat eerder gekund natuurlijk, hebben ze zelf ook toegegeven.
+1/-0

 
5 maanden geleden
PSV is vorig seizoen gestart met gesprekken. Die jongen was begin 2022 16 jaar. Veel vroeger kun je niet starten. Mag je niet starten...
+3/-0

 
5 maanden geleden
Afgaande op de berichten die in de media zijn verschenen door de clubwatchers is er tot afgelopen zomer geen enkel gesprek geweest
+1/-0

 
5 maanden geleden
Daar zeg je t al... afgaande op de media... PSV staat er bekend op nooit te veel zelf naar buiten te brengen...
+1/-0

 
5 maanden geleden
Gesprekken zijn toch eind vorig seizoen gestart? Die berichten kun je nog steeds teruglezen op het internet.
+1/-0

5 maanden geleden
Wat in voetbalnaam moet deze mensen mankeren?
Totaal Mesjogge, in de winter tegen beste bod richting buitenland verhandelen.
+1/-0

5 maanden geleden
Je kan zeggen dat hij een onrealistische eis neer legt, maar als er een buitenlandse club hem veelbelovend genoeg vindt om met zijn financiële eisen mee te gaan, dan heeft hij het bij het rechte eind.

Een Nederlandse topclub kan het zich simpelweg niet veroorloven om 1.5 miljoen netto te betalen voor spelers die nog niets bewezen hebben.
+1/-0

 
5 maanden geleden
Denk je? Korte termijn misschien, maar hij is nog jong en ik weet niet of hij iets anders kan. 5 jaar 1,5 miljoen is niet genoeg om daarna te vervallen in vergetelheid.
+1/-0

 
5 maanden geleden
Hij is een groot talent, dus er zijn altijd meer wegen naar succes naast bij PSV blijven. En zelfs als hij als hij de carrière van Zakaria Labyad kopieert, heeft hij het best aardig gedaan.

Het is altijd koffiedik kijken, zowel voor PSV als voor de speler. Maar hier op het forum wordt over het algemeen gedaan alsof bijtekenen en op je kans wachten de beste weg naar succes is. Dat hoeft natuurlijk niet zo te zijn.
+1/-0

 
5 maanden geleden
Er is ook nog een mogelijkheid om een stap "terug" te doen en bijvoorbeeld naar een kleinere club in Eredivisie te gaan.
+1/-0

 
5 maanden geleden
Als een club zo gek is om het te betalen dan is hij in 1 klap financieel onafhankelijk. 5 Jaar 1,5 miljoen is 7,5 miljoen en dat is veel en veel meer dan de gemiddelde Nederlander in zijn hele leven bij elkaar harkt met werken. Daar kan die jongen zijn hele familie van onderhouden mits hij een beetje slim omgaat met het geld.
Dus als hij het ergens kan krijgen begrijp ik dat, vind het wel jammer maar dat is nou eenmaal hoe het werkt tegenwoordig
+2/-0

 
5 maanden geleden
Als je naar pakweg een City gaat, dan zegt mij dat je niet zo verstandig bent. Waarschijnlijk ook niet met geld. Iets zegt me dat Babadi en zijn familie dat niet gaan beleggen.
+1/-0

3 maanden geleden
Als dit de waarheid is heeft ieder reactie hier het gelijk aan zijn kant en moet PSV voet bij stuk houden waarna Babadi ergens anders voor veel minder gaat tekenen, ik heb het supertalent in deze jongen net zo min als ik die destijds in Labyat en Bakali heb kunnen ontdekken nog niet kunnen zien, sorry
+1/-0

3 maanden geleden
Kan iemand me uitleggen waarom we zoveel tijd aan deze gast besteden? Hij heeft nog niks gepresteerd en door deze fuzz zal hij er ook nooit komen omdat hij teveel bij randzaken betrokken wordt. Natuurlijk krijgt hij al deze shit mee. Hij heeft nog niks gepresteerd en denkt nu een stap over te kunnen slaan. Kijk naar een Bakayoko, die wacht rustig af en zijn beloning en toekomst wordt voor hem als een waaier uitgelegd. Babadi kan wel heel makkelijk naar zijn "zakenwaarnemer" wijzen, maar natuurlijk vindt hij het prachtig. Hij denkt nu ook dat hij een echte grote meneer is zonder ook maar enige referentie dat hij een topper in spe is. Mijn advies is dat hij maar lekker moet gaan waar hij wil en over 2 jaar zien we dat hij top eredivisie materiaal is en daar door zijn mentaliteit blijft hangen. Er zijn niet zoveel toppers die echt kunnen eisen wat ze willen, ik zeg dikke doei naar deze meneer, ook naar de passiviteit die hij uitstraalt en vooral al dat gezeik dat al een jaar duurt.
+1/-0

2 maanden geleden
3 jaar salarissen van €1,5 M
Verkopen dan voor €50 M
Beetje aankoop is duurder, zeker wanneer Tillman en Veerman evt vertrekken..
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage