Transparent
Inloggen
Sluiten

'Yorbe Vertessen geïrriteerd op PSV, club wil eerst vervanger aantrekken'

16 januari 2024 13:27 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"Yorbe Vertessen geïrriteerd op PSV, club wil eerst vervanger aantrekken"; image source: Pro Shots

Onder meer De Telegraaf meldt dat Yorbe Vertessen geïrriteerd is over de houding van PSV. De aanvaller heeft zijn zinnen gezet op een transfer en Union Berlin is bereid om te voldoen aan de vraagprijs, maar PSV wil Vertessen pas laten gaan als er een vervanger is aangetrokken. Op korte termijn wordt daarom niet verwacht dat de transfer rond gaat komen.

De Uruguayaan Facundo Pellistri is bij PSV in beeld om de aanvaller te versterken. De 22-jarige aanvaller staat momenteel onder contract bij Manchester United en staat ook in de belangstelling van LA Galaxy en Granada. Afgelopen zomer werd Pellistri nog gelinkt aan FC Twente, maar kwam het niet tot een akkoord.

Meer op Telegraaf.nl
Tags

vertessen pellistri berlin facundo galaxy granada telegraaf twente union

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden
Als je geïrriteerd bent had je geen contract moeten tekenen...
+14/-0

7 maanden geleden
Is het zo erg als Vertessen om nog maandje of 5 bij psv te blijven.
Hij komt gewoon te kort voor de basis.
Tegen feyenoord was het ook niets als basis speler.
+4/-0

 
7 maanden geleden
En daarom wil hij dus weg omdat hij bij een club wel in de basis wil spelen
+3/-3

 
7 maanden geleden
Dan had hij geen contract van 4 jaar moeten tekenen. Als ik een contract van 2 jaar afsluit bij KPN kan ik ook niet na 1 jaar naar Vodafone overstappen.
+10/-1

 
7 maanden geleden
Als ik eerlijk ben, denk ik dat hij Robin Gosens niet uit de basis gaat spelen. Dus of hij daar meer speelminuten krijgt is maar zeer de vraag.
+2/-0

7 maanden geleden
Dat verklaart zijn ivalsbeurt van zaterdag.
+2/-0

 
7 maanden geleden
Er zijn meer sites die het melden. Ook niet heel gek natuurlijk dat als jij per se wil vertrekken (ook door Earnest Stewart bevestigd dat Vertessen dit heeft aangegeven) dat je geïrriteerd bent als je (nog) niet mag gaan.
+2/-2

 
7 maanden geleden
Ik mag toch aannemen dat ook hij snapt dat PSV eerst een vervanger wil?
Prima dat ie weg wil en zo iemand wil je niet te lang in je selectie hebben, maar even pas op de plaats mag best.
+10/-0

 
7 maanden geleden (gewijzigd)
Die andere sites zijn de gebruikelijke copy/paste-voetbalnieuwssites, dus die nemen dat soort dingen gewoon over. Die sites hebben amper eigen bronnen, dus in die context zegt niets als 'andere sites het ook melden'.
+1/-0

 
7 maanden geleden
Ik doelde eigenlijk op Het Nieuwsblad en Het Laatste Nieuws in België
+1/-0

 
7 maanden geleden (gewijzigd)
Het Nieuwsblad heeft het ook gewoon overgenomen. In al hun artikelen over Vertessen staan alleen quotes vanuit andere bronnen en ze hebben nooit nieuwe(re) informatie. Hun artikel is ook niet geheel toevallig 1,5 uur na het Telegraaf-artikel gepubliceerd.

Daarnaast valt het Nieuwsblad net als de Telegraaf onder het Belgische mediabedrijf: Mediahuis. Alles wijst weer op copy/paste.

Bij HNL heb ik geen artikel over Vertessen kunnen ontdekken.
+1/-0

7 maanden geleden
Mocht het kloppen dat hij geïrriteerd is dan zou me dat erg tegenvallen van hem. Had bij Vertessen altijd het gevoel dat hij een modelprof was.
+4/-0

 
7 maanden geleden
Die heeft zo'n snelle brommer dat ie de ballen vast ook wel geïrriteerd uit zijn broek rent.
+1/-0

 
7 maanden geleden
Volgens mij had hij al eens wat dickpicks gestuurd, dus die ballen uit de broek rennen klopt wel inderdaad!
+2/-0

 
7 maanden geleden
Maar de 'modelprof uithangen bij PSV heeft hem niks opgeleverd. Voor hem is het nu het moment om weg te wezen. Dat mogen ze hem toch ook wel gunnen?
+1/-0

 
7 maanden geleden
Dat wordt hem ook gegund. Op moment als er een vervanger is aangetrokken.
+1/-0

 
7 maanden geleden
Heeft het de roem opgeleverd waarop hij nu probeert te gaan teren. PSV gunt hem wel degelijk een transfer op het moment dat de kampioensmachine van nieuwe olie is voorzien. Dan zal trouwens blijken dat we er op vooruit zijn gegaan.
+1/-0

7 maanden geleden
Ik snap heel goed dat Vertessen weg wil. Hij heeft in een half jaar met veel afwezigen nog geregeld wat minuutjes gemaakt, maar als we de tweede seizoenshelft minder blessureleed hebben in de voorhoede, dan speelt hij hooguit nog af en toe een paar minuutjes in wedstrijden die er weinig toe doen.

Als je dan een stap kan maken naar een mooie competitie als de Bundesliga, naar een club waar een speler als Sheraldo Becker ook hoge ogen heeft gegooid, snap ik dat je dat als een aantrekkelijke optie ziet.

Ik snap PSV ook wel, want de selectie is kwalitatief en kwantitatief goed op dit moment. Ga je Yorbe laten vertrekken en valt vervolgens Baka, Lang of Lozano toch weer langer uit, dan sla je jezelf voor je kop.

Ingewikkelde situaties. Want ja, Tillman is Vertessen voorbij in de pikorde, maar Tillman wil je eigenlijk gewoon gebruiken op de positie waar hij het sterkst is en dat is in mijn ogen toch de 10-positie.

Enige wat je zou kunnen doen is Babadi gebruiken als de vervanger van Yorbe, maar dan zie ik zelf toch liever Yorbe, omdat hij specifieke kwaliteiten heeft die ik bij Babadi nog minder heb gezien.
+3/-0

 
7 maanden geleden
Volgens mij is PSV vrij duidelijk: eerst een vervanger. Mocht het inderdaad kloppen dan heeft Vertessen zich gewoon voorlopig te schikken. Hij heeft een contract dus moet niet miauwen en blijven presteren. Genoeg clubs zouden eerder afscheid van hem genomen hebben want zo’n wereldwonder is het niet. Laten we vooral niet doen alsof hij dat wel is.
+3/-1

 
7 maanden geleden
We moeten het ook niet groter maken dan het is,hij komt gewoon voor zichzelf op en daar is niets mis mee.
+2/-0

 
7 maanden geleden
Zeker niet. Maar heeft ook een contract. Krijgt niet slecht betaald, en zal heus weg mogen zodra er vervanger is.
+1/-0

 
7 maanden geleden
Gewoon lekker zijn voetjes laten spreken zoals voor de winter.
+1/-0

7 maanden geleden
Hij moet niet zeuren, hij heeft PSV mee geholpen maar is niet voor niets geen basisspeler en hij heeft met zijn volle verstand een contract getekent.
+2/-1

7 maanden geleden
Want een slaafse houding hier. Waarom mag iemand niet geirriteerd zijn op de club?
Vertessen is vanaf zijn vroege jeud bij PSV. Doet het vaak meer dan goed maar heeft nooit echt de kans gekregen. Doet Lang of Lozano het nou zoveel beter dan hij? Met Lang en Lozano geblesseerd was het eindelijk zijn tijd en dan wordt daar Tilamn weer voorgeschoven. Dan is het wel duidelijk voor hem: wegzezen hier. Hou je inderdaad aan contract en laat hem gaan voor de 5 miljoen.
+2/-0

 
7 maanden geleden
Je opmerking "Doet Lang of Lozano het nu zoveel beter als hij" is serieus?
+7/-0

 
7 maanden geleden
Heeft al vanaf Schmid hoofdzakelijk invalbeurten en daarin scoorde hij relatief veel (ga die potten maar eens na). Met name Europees vaak goed (Monaco, Zurich). Ook tegen Sevilla werd Lozano ziek gelopen en was hij hoogstpersoonlijk verantwoordelijk met goal en assist voor overwinning. PSV is ook kampioen in het onderbenutten van eigen talenten.
+1/-0

 
7 maanden geleden
En dat allemaal als invaller, want bij iedere basisbeurt presteerde hij dus niets! En dat doen een Lozano, Lang en Tillman juist wel ...
+1/-0

 
7 maanden geleden
Ja Lozano en Lang doen het beter dan hij. En het zegt genoeg dat hij altijd bij PSV zat zoals je zelf al zegt en nooit echt potten heeft kunnen breken.
+1/-0

7 maanden geleden (gewijzigd)
Dan moet Berlin een bod doen dat we niet kunnen weigeren. 5-7 Miljoen voor een speler die 2 doelpunten (en assist?)heeft gemaakt in de championsleague is niet echt gigantisch.

Begrijp sowieso niet helemaal dat ik overal lees dat er veel clubs belangstelling hebben maar dat er niet ''opgeboden'' wordt. Er zijn toch zat clubs die snakken naar een scorende spits, en zoveel zijn er niet te krijgen in de winterstop.
+3/-0

 
7 maanden geleden (gewijzigd)
Ajax misschien? Bloedlink samen met Brobby
+1/-0

7 maanden geleden (gewijzigd)
Ben eigenlijk wel blij met deze proffesionele houding. Van PSV welteverstaan. We zijn wel met topsport bezig, geen dagbesteding. Vertessen mag best teleurgesteld zijn, maar niet geïrriteerd. Maar Vertessen en De Telegraaf kennende is dat eerste waarschijnlijk ook het geval, maar dat tweede wordt liever gelezen in Femkeland
+3/-0

7 maanden geleden
Totaal nutteloos. Een zeer bruikbare invaller voor 5 miljoen weg doen en dan weer een (vermoedelijk) dure vervanger gaan huren.
+1/-0

7 maanden geleden
Ik had verwacht dat hij afgelopen zomer zou vertrekken, dat was ook bespreekbaar meen ik. Maar ik begreep dat hij zelf wou blijven om voor zijn kans te gaan. Wetende dat Chucky, Noa en Baba er al waren voor de vleugels. Dan moet hij toch gedacht hebben hun eruit te kunnen spelen ? Hij heeft toch echt kansen gehad en duidelijk bewezen waarde te hebben, alleen geen basismateriaal. Geeft hij dan nu hiermee toe dat hij niet goed genoeg is ?

Hij is nu redelijk bekend in Europa door zijn invalbeurten bij PSV, niet door zijn basiswedstrijden bij Union vorig jaar, dat moet hij toch ook beseffen.

Aan de andere kant, hij is nu redelijk ''hot'', als hij komend half jaar bij ons niet meer aan de bak komt (wat mogelijk is als onze 3 vleugelspelers fit blijven) dan kan hij van de zomer ook minder makkelijk weg.
+1/-0

 
7 maanden geleden
Toen hij besloot om te blijven was Lozano er nog niet (tekende pas op de laatste transferdag) en inmiddels is ook Tillman hem voorbij in de pikorde. Van de tweede keuze is hij dus 'gedegradeerd' naar optie vier. Je hoeft dan ook geen genie te zijn om te bedenken dat de speeltijd flink gaat kelderen nu zowel Lang als Lozano weer is aangesloten.
+1/-0

7 maanden geleden
Ja Yorbe, zo gaat dat bij een topclub. Daar zal jij in de rest van je carrière waarschijnlijk geen last meer van hebben.
+1/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake basarnhem berg boscagli costa dest dijk feyenoord flamingo frankrijk gakpo gerets klompje koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje psveldhoven ronaldopsv rosario schouten sepp strijdplan teze tillman veerman weghorst xavi