Transparent
Inloggen
Sluiten

'Interesse voor Isaac Babadi explosief gestegen'

11 februari 2024 23:53 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"Interesse voor Isaac Babadi explosief gestegen"; image source: Pro Shots

De Telegraaf meldt dat de lijst met geïnteresseerde clubs voor Isaac Babadi verder is gestegen. Inmiddels zouden 23 clubs uit de Europese topcompetities serieuze interesse hebben en zou zijn management al met meerdere clubs gesprekken hebben gevoerd. Ook met de clubleiding van Feyenoord en Ajax is gesproken, waarbij naast de financiën ook het perspectief op speeltijd belangrijk is.

PSV is al vele maanden in gesprek over een nieuw contract met het management van de talentvolle middenvelder, maar een doorbraak is er nog niet gekomen. Babadi wist zondag een goede invalbeurt tegen FC Volendam te bekronen met zijn eerste doelpunt in de Eredivisie.

Meer op Telegraaf.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

babadi isaac eredivisie feyenoord telegraaf topcompetities volendam

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 weken geleden (gewijzigd en gesloten)
En wie heeft dit aan de Telegraaf gemeld ?
+5/-0

2 weken geleden
Viel gisteren aardig in. Ik neem aan, met CL in aantocht, dat ie onderhand eens bij gaat tekenen hier??
+1/-0

 
2 weken geleden
Denk het niet. Hoe meer clubs er interesse hebben, des te meer die "zaakwaarnemers" er uit zullen proberen te slepen. Ik had en heb er nul vertrouwen in.
+6/-0

2 weken geleden (gewijzigd)
Tja, die gaan PSV lekker aan het lijntje houden, en einde seizoen loopt hij alsnog gratis de deur uit …
Helaas weinig aan te doen door PSV. 😟
+1/-0

 
2 weken geleden
Prima toch, als hij serieus denkt het elders beter te krijgen, succes kerel!!1
+1/-0

 
2 weken geleden
Nou, ik vind dat niet echt prima ….
Niet vergeten dat PSV zijn hele opleiding heeft betaald, dus hij mag daar gerust iets voor teruggeven, bv dmv een contract tekenen.
+1/-0

2 weken geleden
Kwestie van een broer als zaakwaarnemer die hem ziet als manier om miljonair te worden.
+3/-0

 
2 weken geleden
Wordt ie ook wel als Babadi blijft...
+1/-0

 
2 weken geleden
Ik denk dat de premie die je als zaakwaarnemer kunt pakken bij een transfer groter is dan bij een contractverlenging. Weet niet of dit klopt overigens.
+2/-0

2 weken geleden
Alles moet dit jaar wijken voor het heilige doel, kampioen worden. Als we hem nodig hebben, opstellen. Er gaan er een aantal weg na dit seizoen. We hebben dan een financieel gezonde positie door de CL en de naderende verkopen en kunnen dus gericht versterken. Met of zonder Isaac. Bosz zei het goed, we zijn PSV he waar we hem willen houden. Geen volendam ofzo.
+2/-0

 
2 weken geleden
Vond dat een goede reactie inderdaad. Niet mag PSV blij zijn met een talent als Babadi, Babadi mag ook blij zijn met een club als PSV.
Stabiele club, stabiel beleid, mooie faciliteiten/accomodaties, mooie achterban, speelt elk jaar om de prijzen en Europees.. het is nogal wat waar je als 18-19 jarige best bij mee mag zijn! Wat wil je nog meer..?
+3/-0

 
2 weken geleden
Gozer, wel goed lezen hè: hij heeft al 1 doelpunt gemaakt in de eredivisie, en is daarmee bij ons uitgeleerd en toe aan een volgende stap bij een topclub waar hij gegarandeerd basisspeler gaat worden!

;)
+1/-0

2 weken geleden (gewijzigd)
En maar rondshoppen door zijn entourage. Wat een doorzichtig spel is het toch eigenlijk. Doodzonde dat PSV niet alla onze grote 'vijand' eens kan zeggen 'hasta luego, daar is de deur'.
+2/-0

 
2 weken geleden
Waarom zou PSV dat niet kunnen zeggen en Ajax wel? Tenminste ik neem aan dat je Ajax bedoelt
+2/-0

 
2 weken geleden
Laat ik het anders zeggen ‘tot nu toe gebeurde dat zelden/ nooit’
+1/-0

 
2 weken geleden (gewijzigd)
Bij Ajax heb ik Brubbie ook de deur zien uitlopen zonder te verlengen en zelfs teruggekocht door de club voor miljoenen. Volgens mij is het een prima ventje (doet me erg aan Wijnaldum denken overigens) met een slecht netwerk om zich heen.
Neemt niet weg dat ik er als PSV zijnde geen moeite meer in zou stoppen mbt zijn contract, maar geen gebruik meer maken van hem zou in deze situatie met de verschillende blessures en het vertrek van Vertessen ook dom zijn. Dat heeft hij gisteren aangetoond
+1/-0

 
2 weken geleden
Omdat zolang hij niet weg is, er nog steeds een kans bestaat dat hij tekent, en dat kan in de toekomst dan toch een flinke duit schelen …
+1/-0

2 weken geleden
Is toch logisch, lijkt een zeer goede speler die ''gratis'' op te halen is. Natuurlijk informeren clubs dan en hebben ze belangstelling. Afgezien van de absolute top lijkt hij een mogelijke aanwinst voor bijna iedere club in Europa. En hij kost je niks, afgezien van het salaris. Dus dat veel clubs in elk geval informeren of een keertje willen praten lijkt me normaal. Ik vind 23 dan nog meevallen eigenlijk.
+1/-0

2 weken geleden
Ik ben ook van mening dat we nu in een "luxe-positie" zitten en dat, als Isaac de keuze maakt om elders te tekenen, we volgend jaar op een andere manier invulling moeten geven aan het gat wat hij achter laat. Als je blind mee gaat in zijn eisen, dan schept dat een precedent en mijns inziens hangt je salaris vooral af van je prestaties en niet alleen van je talent.

Als we hem nodig hebben, waarom zouden we hem dan niet gebruiken? Zoals gisteren voegt hij echt iets toe aan het elftal. Als je hem nu de deur wijst, dan verdwijnt hij zeker in de zomer en heb je er nu ook niets meer aan. Hier geldt hetzelfde als bij Vertessen: wij hebben alleen behoefte aan spelers die heel graag bij PSV willen zijn. Daarbij bieden we inderdaad een stabiele en voor Isaac vertrouwde omgeving.

Als hij liever voor een aantal extra euro's ergens anders heen gaat, dan is dat zijn goed recht. En het is ook niet gezegd dat zijn carrière dan gedoemd is om te mislukken. Het zou alleen wel heel zuur zijn als hij straks in Amsterdam of Rotterdam doorbreekt in het eerste elftal.
+1/-0

2 weken geleden
Het team rond Babadi doet wat PSV - in de ogen van velen - nogal eens nalaat: keihard onderhandelen. Dat is hun goed recht. Sterker nog: het is de plicht van een goede zaakwaarnemer. Wel hoop ik van harte dat het uiteindelijk leidt tot een mooi nieuw contract bij PSV, want het is echt een prachtig talent!
+1/-0

 
2 weken geleden
Ik twijfel er geen moment aan dat ook PSV op het scherpst van de snede onderhandelt, ondanks wat 'velen' volgens jou mogelijk denken. Maar dan ook niet mauwen als de onderhandelingen daarop afketsen en dat 'harde' gezelschap zijn steven wendt naar Ajax of Feyenoord.
+2/-0

2 weken geleden
Ik zou het toch de afgelopen contractperiode afgehandeld hebben,deze berichten houden de rest v het seizoen aan. We worden gewoon gegijzeld door een ventje van 18.
+1/-0

 
2 weken geleden
Hoe tegenstrijdig ook, ik neem hem weinig kwalijk. Zijn talent zal ook bij andere clubs wel tot uiting komen, dus dat hij kiest voor de werkgever die het best bij hem past.. tja.. maken we die keuze niet allemaal van tijd tot tijd?
De emotionele band/verbondenheid hebben vooral supporters en maar slechts enkele spelers.. (logo kussende spelers faken ook maar wat af)
+2/-0

2 weken geleden
Tsja.. lekker belangrijk. Blijft hij helemaal top en gaat ie, nou veel succes! PSV stelt zich prima op, vind ik.
+3/-0

2 weken geleden
Bottomline gaat het er gewoon om of ie hier wil blijven of niet, ergens anders zal ie dan ook niet gelukkig worden als z'n entourage hem 'verkoopt' aan de hoogste bieder. Ik wens Isaac en zn 'manager' veel wijsheid toe.
+1/-0

2 weken geleden
Gister goed ingevallen, was precies wat we nodig hadden. Zeg hem maar: als jij er twee inschiet tegen Dortmund en we hebben die volgende ronde, krijg je een vet contract. Nu heb je een paar leuke invalbeurten en een doelpunt tegen Volendam
+1/-0

2 weken geleden
Volgens mij heeft hij ook fysieke problemen gehad in het najaar en hebben in die periode anderen ook de kans gekregen en gegrepen. Kan niet zeggen dat Saibari, Tilman en Til het slecht gedaan hebben. Babadi is een enorm talent, dat liet hij tegen volendam zien en moet gewoon even geduld hebben. Maar hij weet ook dat Veerman flink in de belangstelling staat en na dit seizoen wellicht een stap hoger gaat maken en dat levert voor hem weer kansen op. Kan me wel in de woorden van Affelay vinden. Bijtekenen, doorontwikkelen en voor de basis gaat. Zijn salaris zal zeker niet slecht zijn. Maar 1,5 miljoen per jaar zou belachelijk zijn voor een 18 jarige. Dan lekker naar het buitenland gaan en vervolgens het niet maken. Zie Labyad, Bakkali, Leandro, enz. Die jongen zal zich echt wel binnen voetballen, maar investeer eerst eens 3 jaar in jezelf in nederland, ga veel spelen en ga daarna als international naar het buitenland. Ga je vaak ook gelijk naar een echt grote club. Voorbeelden te over die het zo wel gered hebben. Affelay, Sneijder, Wijnaldum, Vd Vaart, Robben, Depay, enz.
+1/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.841 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

abk abn bakayoko belgie berlin brobbey bundesliga cjer das duitsland gaal henderson hoffenheim izecson lozano petrovic potje psvrijnwoude rondgebreid rondje santos scheids skerla soubavaria tennis union var verslag voorgrond zieker