Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV en Raf van de Riet verlengen contract

30 mei 2024 11:38
Foto: Pro Shots

PSV en Raf van de Riet verlengen contract; image source: Pro Shots

PSV heeft vanochtend via haar clubkanalen bekend gemaakt het contract met Raf van de Riet te hebben verlengd tot de zomer van 2026. De multifunctioneel inzetbare verdediger maakt al ruim tien jaar onderdeel uit van de PSV-Academy. In 2022 tekende hij zijn eerste profcontract en in het voorbije seizoen maakte hij zijn debuut in het betaald voetbal namens Jong PSV, op bezoek bij FC Groningen.

De in Limburg geboren verdediger sloot al diverse keren aan bij de trainingen van de A-selectie. Hij is in staat voetballend vermogen te combineren met een mooie traptechniek en is daarnaast ook zeer wendbaar binnen de lijnen. De speler beschikte over een aflopend contract en dat is nu dus met twee jaar verlengd waardoor Raf van de Riet behouden blijft voor de club.




Tags

raf riet academy groningen jong multifunctioneel profcontract

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 maanden geleden
RvdR, alle success.
Staat een serieuze kop erop;-)
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.834 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanholt bakayoko basarnhem bella berg bergwijn blessuregevoelig boscagli bosz dam dams dest eredivisie flamingo itakura jesperpsv jong karsdorp ledezma mauro nagalo ndala obispo oppegard ramalho ronaldopsv schouten stewart teze veerman