Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV presenteert rugnummers nieuwe seizoen

22 juli 2024 14:16 - PSV
Foto: Pro Shots

PSV presenteert rugnummers nieuwe seizoen; image source: Pro Shots

PSV heeft vanochtend de lijst met definitieve rugnummers gepresenteerd. De meest opvallende wijziging was al eerder aangekondigd. Zoals vorige zomer al gewenst krijgt Noa Lang nu alsnog rugnummer 10 van Malik Tillman, terwijl Tillman rugnummer zeven overneemt van Noa Lang. Rugnummer acht blijft voor de momenteel nog geblesseerde Sergiño Dest. Nieuwkomers Driouech en Flamingo gaan respectievelijk met rugnummers 21 en 6 het seizoen aanvangen.



Wat verder vooral opvalt is dat rugnummers 2 en 5 nog niet vergeven zijn, die in het afgelopen seizoen nog werden gedragen door de deze zomer vertrokken Shurandy Sambo en André Ramalho. Wellicht dat die ingevuld gaan worden door nieuwe aankopen waar PSV momenteel nog mee bezig is. Zo is het algemeen bekend dat PSV nadrukkelijke interesse heeft om Sepp van den Berg over te nemen van Liverpool FC.




Discussieer mee op de forums


Tags

rugnummers tillman aanvangen berg dest driouech flamingo liverpool malik nieuwkomers overneemt ramalho sambo sepp

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Flamingo heeft nummer 6, Driouech 21.
+1/-0

2 maanden geleden
Zo, nu herkennen we de spelers meteen.
+2/-0

2 maanden geleden
Waarschijnlijk ben ik de enige, maar ik vind het toch altijd een beetje 'jammer' dat de nummers niet meer zo duidelijk corresponderen met de positie waarop een speler speelt. Flamingo, onze nieuwe CV, met nummer 6. Een back met nummer 8. Een buitenspeler met nummer 10. En vervolgens Schouten en Veerman met hoger nummers in de 20.

Waarschijnlijk zullen de spelers het zelf geen probleem vinden, of hebben ze wellicht zelfs bijzonder gevoel hebben bij bepaalde nummers, maar ik zou het toch mooi vinden als Schouten gewoon nummer 6 zou hebben, Veerman nummer 8, Dest nummer 5 en Boscagli nummer 4.
+6/-0

 
2 maanden geleden
Je bent niet de enige, sluit me hier helemaal bij aan. Mis een soort trots om met de "echte" basis rugnummers te spelen.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Dat is 'helaas' de tijd waarin we nu leven. Spelers zien hun rugnummer als onderdeel van hun 'merk'. Ik ben al lang blij dat we voorlopig nog verlost blijven van die Oost-Europese taferelen waarin spelers met een rugnummer ergens in de 80 of 90 spelen.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Of op alfabetische volgorde. Heeft Argentinië jaaaaren geleden eens gedaan op een wk (1982 ofzo). Toen liep Osvaldo Ardilles met rugnummer één rond als speler. Ik zal het nooit meer vergeten 😆 Daarom ook dat ik zijn naam nog heb onthouden.
+2/-0

 
2 maanden geleden
Geen verkeerde voetballer overigens, Ossie. Jarenlang bij Spurs gespeeld in de tijd dat ze nog wel eens een FA cup wonnen.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Nederland op het WK 1974 ook, met uitzondering van Cruijff die zijn eigen nummer kreeg
+1/-0

2 maanden geleden
Ach het maar goed dat ze hun eigen namen ook nog mogen hebben hè;-)
Wiens brood men eet wiens nummer men draagt ;-)
+1/-0

2 maanden geleden
Haha langs elkaar, van Duiven Til
+2/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanholt bakayoko basarnhem bella berg bergwijn blessuregevoelig boscagli bosz dam dams dest eredivisie flamingo itakura jesperpsv jong karsdorp ledezma mauro nagalo ndala obispo oppegard ramalho ronaldopsv schouten stewart teze veerman