Transparent
Inloggen
Sluiten

Liverpool houdt vast aan vraagprijs; PSV schakelt door

14 augustus 2024 09:50
Foto: Pro Shots

Liverpool houdt vast aan vraagprijs; PSV schakelt door; image source: Pro Shots

PSV lijkt het hoofdstuk Sepp van den Berg te hebben gesloten. De club hield goede hoop op een akkoord met Liverpool over een transfer van de jonge verdediger, maar lijkt die hoop nu te hebben opgegeven. Liverpool houdt vast aan een gewenste transfersom van twintig miljoen pond, terwijl PSV tot maximaal vijftien miljoen euro wil gaan. Het gat tussen vraag en aanbod wordt door beide partijen als onoverbrugbaar beschouwd.

De transfermarkt is nog twee en halve week open en dus begint de tijd voor PSV wel te dringen om defensieve versterkingen te halen. Naast Sepp van den Berg gonzen de laatste tijd ook veel geruchten rondom een mogelijke transfer van Robin Gosens van 1. FC Union Berlin. De Nederlandse Duitser lijkt enthousiast over een transfer naar PSV en heeft in afwachting van die transfer andere clubs in de wachtkamer gezet.




Tags

liverpool berg sepp berlin gonzen gosens hoofdstuk onoverbrugbaar opgegeven union wachtkamer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 weken geleden
Het komt zoals ieder jaar wel weer op de laatste weken of zelfs dagen neer... Ik hoop dat de mensen met verstand van zaken een mooie schaduwlijst hebben, ik wil onderhand wel eens een nieuwe presentatie (of 3, 4) zien.
+2/-0

5 weken geleden
Geen zaken meer doen met Liverpool !!
+2/-0

 
5 weken geleden (gewijzigd)
Waarom? Omdat ze een speler niet voor een appel en een ei weg doen? Bij wijze van spreken dan. Je hoeft toch niet ineens je vraagprijs naar beneden bij te stellen wanneer er maar lang genoeg gevraagd wordt of ze alsjeblieft minder mogen betalen?

Ben volgens mij geen informatie tegengekomen dat Liverpool verkeerde dingen heeft gedaan tijdens de onderhandelingen of iets dergelijks. Ze gaven een prijs, hebben steeds gezegd die prijs te willen en heb het idee dat ze daar zelfs vrij duidelijk in zijn geweest. Prima dat je dat bedrag naar beneden probeert te krijgen tijdens onderhandelingen, maar dat betekent niet dat ze verplicht zijn daar in mee te gaan.
+4/-0

5 weken geleden
Persoonlijk denk ik dat je dan maar een keer de knip moet trekken en 5 miljoen euro meer betalen als je echt denkt dat dit de beste versterking is.

PSV betaald wel ruim 30 miljoen voor 2 vleugelspelers voor 1 positie en nu wordt de deur dichtgegooid.
Als supporter vind ik dit erg frustrerend
+1/-0

 
5 weken geleden
Het is niet 5 miljoen euro meer, want LFC wil 20 miljoen pond en dat is 23.3 miljoen euro.

Dus LFC wil 50+% meer dan PSV bied.
+1/-0

 
5 weken geleden
Dat lees ik inderdaad ook, maar ik ga er gemakshalve vanuit dat 20 miljoen euro voor Liverpool wel acceptabel zou zijn.
+1/-0

5 weken geleden
Het zal me benieuwen maar zou me niks verbazen als het weer huren wordt van 1 of 2 spelers. PSV en het aantrekken van verdedigers lijkt geen gelukkige combinatie helaas. Het wordt ook eens hoog tijd dat de door velen hier zo geroemde jeugdopleiding eens een paar beren van verdedigers aflevert. Is dat zo moeilijk?
+3/-0

 
5 weken geleden
Blijkbaar wel Tony. Wat mij ook verbaast is dat de vijver van verdedigers in de Midden en Zuid-Amerikaanse landen (waar PSV naar eigen zeggen o.a. via ambassadeurs brede en commercieel netwerken heeft opgebouwd ) naar het lijkt leeg is.
Moeilijk voor te stellen. En wat zijn die netwerken dan waard vraag je je af? Er zal toch wel ergens een verdediger met een Midden- of Zuid-Amerikaans mes tussen de tanden voor een haalbare prijs rondlopen?
+3/-0

 
5 weken geleden
Of Liverpool koopt Hancko en neemt Sepp in de deal mee als verhuurobject!?
+1/-0

5 weken geleden
Is iid erg frustrerend dit, ik vind ook dat men te lang heeft lopen ouwehoeren hiermee! Meneer moest eerst mee naar Amerika, toen had ik al aangegeven, ok, stoppen er dan maar mee, duurt allemaal veel te lang…. Men had toch lijstjes? Teze idem…. Had je na zaterdag kunnen laten gaan en deze week nw rechtsback presenteren, die ook al mee traint etc….. linksback idem….. Liverpool daarentegen, ik denk dat slot ons ook tegenzit…. Maar dan ook geen spelers hun kant op!
+1/-0

 
5 weken geleden
Bakayoko staat blijkbaar niet hoog op hun lijst
+1/-0

5 weken geleden
Komt allemaal goed,komen paar goeie aan hoor.
+1/-2

5 weken geleden
Als je Teze verkoopt voor 12 kun je dan Vd Berg niet losweken voor 18-19? Als er 20 wordt gevraagd hoe zinvol is het dan om 15 te bieden? Loop dan gelijk maar door naar de volgende...
+1/-0

 
5 weken geleden
Die 20 miljoen die gevraagd wordt zijn ponden hè. Dat is zo'n 23,3 miljoen euro. Meer dan 55% hoger dan wat PSV maximaal wilt betalen. Het zou dus een nog groter verschil zijn dan je hier schetst.
+1/-0

5 weken geleden
En de Japanse en Zuid-Koreaanse markt laten we die soiezo links liggen?
+1/-0

 
5 weken geleden (gewijzigd)
Zonder dat ik erg op de hoogte ben van het voetbal in die regio: ja dat doen we. Een centrale verdediger moet een kerel zijn, zeker voor in de CL. Dat zijn Japanners / Aziaten bijna nooit, hoogstens Sumo maar die zie ik bij ons niet op het veld staan.
+1/-0

 
5 weken geleden
Je weet dat we ook nog een back zoeken?
+1/-0

5 weken geleden
Mooi, nu eindelijk doorschakelen naar de Scandinavische markt! Dank u
+1/-0

 
5 weken geleden
Ik kijk iedere week Allsvenskan en dat is echt geen niveau hoor. KKD teams winnen nog van 90% van de Allsvenskan. Weet niet of Noorwegen /Denemarken veel beter is, misschien wel hoor. Maar hier valt weinig te scouten voor PSV
+1/-0

5 weken geleden
Als iedereen eens wacht met het definitieve verdict wanneer de transfer markt gesloten is, en op het verhaal van Stewart.

Blij dat we een duidelijke visie hebben, met dito portemonnee en daar naar handelen.
+6/-0

5 weken geleden
Dat werd tijd, je gaat toch geen 15 tot 20 miljoen betalen, voor een speler, die nog helemaal niks heeft laten zien. Ja bij Mainz 1 seizoen en dat is het dan? Het is dus totaal niet te vergelijken met schouten. Dat wordt nog wel eens aangehaald, ja maar voor schouten heeft psv ook bijna 15 betaald. Dat was een ervaren speler en een international. Dan weet je zeker dat hij het niveau aankan. En dan lees je ook nog dat ze maar meer moeten betalen, psv is al een keer bijna failiet gegaan en kijk naar ajax. Heel goed juist van stewart en psv. Dat ze zich niet gek laten maken en er is nog genoeg tijd, psv hoeft nu geen voorrondes te spelen en de aankomende wedstrijden, wint psv ook wel zonder nieuwe spelers.
+3/-0

 
5 weken geleden
PSV speelt voor januari geloof ik wel 8 CL wedstrijden, dat kan je niet doen met Dams en Oppegard, met alle respect.
Ik vind ook dat PSV niet zomaar 20 miljoen moet betalen, maar blijkbaar vindt PSV verdedigers al jaren niet belangrijk, er wordt echt nóóit in een verdediger geinvesteerd, op Baumgartl na dan, wat een complete mispeer was. Het is wel onderhand 5 voor 12 want inpassen vergt ook tijd en het is er niet 1tje die er nog bij komt, laten we dat hopen iig.
Wel vertrouwen in Stewart en consorten, maar het mag van mij ook best een tandje sneller, en wat vlotter doorschakelen als het niet lukt, er moeten toch bij de diverse ambassadeurs wel tips voorbij komen die nuttig zijn?
+3/-0

 
5 weken geleden
Helemaal mee eens Glasman. 10 of 12 lijkt me de max voor een talentvolle speler. 20 alleen neerleggen voor iemand met de nodige ervaring.
+2/-0

5 weken geleden (gewijzigd)
Dat er gegokt (en dus verloren) is met de komst van sep van de Berg kan ik nog inkomen, maar de nieuwe rechtsback ter vervanging van Teze had natuurlijk al lang binnen moeten zijn. PSV kan het zich niet veroorloven om volgend jaar het risico te lopen dat zowel Teze als Benitez als Bosgagli als Mauro gratis de deur uit lopen. En dan heb ik het niet
eens over Bakayoko die dan nog maar een 1 jarig contract heeft en maximaal nog maar de helft waard is dan waar hij nu voor in de boeken staat. Anticiperen gaat niet helemaal lekker en al helemaal teleurstellend dat we al 3 jaar op zoek zijn naar de ‘perfecte’ CV en ieder jaar weer bedrogen uitkomen!
+3/-0

 
5 weken geleden
Ik vond Richie Ledezma het goed doen afgelopen zaterdag, was veel beter dan Jordan op zijn debuut. Rust aan de bal, geen een keer in de problemen gekomen. Ik snap ook niet waarom de Rood Wit podcast hem zo af serveerde.
+3/-0

 
5 weken geleden
Viel wel mee toch. Ze hebben, terecht denk ik, twijfels of hij goed genoeg is voor de topwedstrijden.
+1/-0

 
5 weken geleden
Waar is dat terecht op gebaseerd, alleen de momenten kiezen in combinatie met Bakayoko ging nog niet zo goed. Wat mij opviel was, de rust aan de bal, en geen enkele foute bal gegeven.
+2/-0

 
5 weken geleden
Rustagh. Wat ik, en ik denk de heren van de podcast bedoelde: Ledezma is een noodoplossing. Eentje die het tegeb RKC meer dan behoorlijk deed. Wat dus prima kan tegen tegenstanders van dergelijk kaliber. Ik ben van mening dat je daar waar mogelijk moet doorselecteren. Mocht teze gaan, dus kijken voor een betere RB. En, ik denk voetballend ledezma beter is, maar ik de lat verdedigend hoger leg.
+1/-0

 
5 weken geleden
Kan niet zeggen dat hij tegen RKC nou is uitgedaagd,eerst maar is in een grote wedstrijd aanzien en dan praten we nog niet over CL-niveau.
+1/-0

 
5 weken geleden
Nee natuurlijk is hij niet uitgedaagd, maar iemand afschrijven omdat hij niet uitgedaagd is, is toch onzinnig.
+2/-0

 
5 weken geleden
Als ze het letterlijk over afschrijven hebben gehad maken ze zichzelf belachelijk en laat ook maar weer zien dat journalistiek slechts is gebaseerd op meningen,vooroordelen en aannames.
+1/-0

 
5 weken geleden
Voor hoeveel staat Baka nog in de boeken, en bedoel je met 'wat hij waard is' wat zijn marktprijs is? Zoja, hoeveel is de marktprijs?
+1/-1

 
5 weken geleden
Geen idee, maar dus maximaal de helft. Als hij bijvoorbeeld nu nog voor 50 miljoen verkocht kan worden zal hij realistisch gezien met een 1 jarig contract niet meer dan 25 miljoen opleveren, etc.
+1/-0

 
5 weken geleden
Het blijft gissen zoiets, welke club heeft hoeveel over voor een speler als er bv. een deadline is, en ze hem echt heel graag willen hebben. Ik weet niet of je transferbedragen kunt intrapoleren in de tijd gezien, salariseisen spelen hier denk ik ook een rol in. Antony is een heel extreem voorbeeld hiervan.
+1/-1

 
5 weken geleden
Anthony had nog een contract voor 3 jaar bij Ajax als ik me niet vergis. Mbt Baka: dus jij denkt niet dat hij volgend jaar minder waard zal zijn?
+1/-0

 
4 weken geleden
You're missing the point en begrijpt niet wat ik bedoel. Waarom zou ik denken dat Baka volgend jaar net zoveel waard zou zijn als dit jaar?
+2/-0

5 weken geleden
Er is er 1 onderweg.. En dat is me er ene.
+2/-2

 
5 weken geleden
Wat weet jij dat wij ook graag willen weten ;-)
+1/-0

 
5 weken geleden (gewijzigd)
Zit je nu te zieken of meen je dit? En als je het meent waar is dat dan op gebaseerd.
+1/-0

5 weken geleden
En daar kom je dan na 3 maanden achter, man man man wat een niveau weer.
+1/-3

5 weken geleden
Iets zegt mij dat ene Arne hier een stevige vinger in de spreekwoordelijke pap heeft geroerd. Uiteraard kijkt PSV verder...of zegt PSV verder te kijken, want dat is onze enige troef en tevens pressiemiddel om de prijs enigszins te drukken.
Lijkt mij nogal vanzelfsprekend en getuigen van verstandig met de centjes om gaan om geen transferrecord te gaan breken voor een speler waarvan de helft van onze SCC-houders vorig seizoen waarschijnlijk nog nooit gehoord heeft...
+1/-0

5 weken geleden
Sepp komt gewoon naar PSV, waarschijnlijk pas op 2 september. Het is allemaal spel dat gespeeld moet worden.
Er is al zo veel tijd en energie in dit dossier gestoken door Ernie, dat gaat gewoon rond komen.
+1/-0

 
5 weken geleden
En mocht het onverhoopt toch niet lukken, dan huren we gewoon DJ Egan-Riley nog een keer.
+1/-0

5 weken geleden
Het spel is op de wagen, ik vermoed dat Sepp toch graag naar PSV wil, en ik 'vermoed' dat Stewart dat ook wel weet.
+1/-1

 
5 weken geleden
Wat heeft Liverpool daar mee te maken?
+1/-0

 
5 weken geleden
Bij mijn weten speelt Sepp vd Berg bij Liverpool.
+1/-0

 
5 weken geleden
En jij denkt dat die zomaar de prijs even verlagen omdat de beste jongen weg wil? Ze zijn niet gek bij die Europese subtopper.
+1/-0

5 weken geleden (gewijzigd)
En wat wil Sepp zelf inderdaad.....
+1/-0

5 weken geleden (gewijzigd)
Liverpool, die een week na de aankoop van Gakpo zaten te grinniken omdat ze hem voor zo weinig hadden opgehaald. Die willen nu geen enkele druppel water bij de wijn doen. Geen zaken meer mee doen!
+2/-0

 
5 weken geleden
Het spel dat gespeeld dient te worden volgens een criminelenclub uit Zwitserland. Als die uefa nou echt het beste met alle clubs voor heeft gaat die deadline naar 1 september.
+1/-0

5 weken geleden (gewijzigd)
Al dit gezeik komt jaar in jaar uit door dat gajes uit Zwitserland, zichzelf ook wel uefa noemende. Als nu een keer die transferdeadline op 1 augustus wordt gezet is het hele probleem opgelost. Ik zie niet hoe, maar weet zeker dat dit de rijke Europese clubs in de kaart speelt en dat vullus uit Zwitserland heult alleen maar met hen. Belangen van kleinere landen? Daar vegen ze hun gat mee af....
+2/-0

 
5 weken geleden
Hiervoor zul je toch echt in Brussel moeten zijn. Het is de Europese Unie die verbiedt dat dit verder wordt ingekort vanwege de rechten van vrij verkeer van werknemers binnen de EU.
+1/-0

 
5 weken geleden
Kun je me misschien uitleggen waarom 1 augustus in de weg staat voor dat vrije verkeer en 1 september niet? Het blijft toch een periode van één jaar, behalve dat eerste jaar dan.
+1/-0

 
5 weken geleden
Omdat eerder niet kan, aangezien op 1 juni niet alle competities al zijn afgelopen.

Overigens bepalen de nationale bonden zelf wanneer ze sluiten, dat is niet de UEFA of FIFA die dat bepaald. De grote 5 landen sluiten dit jaar de transfermarkt al op 30 augustus, terwijl het in Nederland op 2 september pas sluit. De Nederlandse clubs kunnen dan ook nog 72 uur langer spelers kopen in vergelijking met de clubs uit deze landen.
+2/-0

 
5 weken geleden
Okee,duidelijk. Dank voor de info.
+1/-0

5 weken geleden
‘Liverpool houdt vast aan vraagprijs; PSV schakelt NIET door’ zou een betere titel zijn
+1/-0

 
5 weken geleden
Want jij zit in het bestuur?
+1/-0

5 weken geleden
Eens met iedereen die schrijft dat we pas eerste week van september kunnen oordelen. Valt mij wel op dat PSV nu al jaren problemen lijkt te hebben met het op orde krijgen van de verdedigende selectie. Vorig jaar was in augustus ook al duidelijk dat er een probleem was en toen was er die dure last minute pleister van Bella Kotchap. Dit in tegenstelling tot de voorhoede en middenveld. Lijkt wel alsof de prio er onvoldoende op zit bij de scouts ofzo. Maargoed, we gaan t zien. Minstens twee, maar eigenlijk drie nieuwe verdedigers zijn nodig als Teze vertrekt (nog los van mogelijk vertrek van Boscagli, die is moeilijk te vervangen)
+1/-0

5 weken geleden
Wij zijn natuurlijk 'slechts' supporters en niemand neemt onze mening serieus dus moeten we onszelf misschien ook niet zo serieus nemen. De hele transferperiode is sowieso elk jaar een circus waarbij clubs op het nivo van ons PSV genoegen moeten nemen met de kruimels die overblijven. Blijft elk jaar afwachten, onze positie is gewoon niet eenvoudig, maar het vertrouwen in Stewart is er, in ieder geval van mijn kant.
+3/-0

 
5 weken geleden
Mee eens. Wij spelen gewoon de derde of vierde viool en zullen heel braaf moeten afwachten wat en wanneer de nummers één en twee gaan spelen. Ik neem wel aan dat er net als bij formule 1 voor elk scenario een lijstje klaar ligt.
+1/-0

5 weken geleden
Ik ben zoooooo benieuwd wie er dadelijk komt te staan. Ergens hoorde ik even Stefan de Vrij en dat zou geniaal zijn maar vast onhaalbaar. Maar weer eens een type Salcido of Moreno zou ik mooi vinden. En hadden we eerder niet een halfjaar lang een Amerikaan op het oog? Anyway ff afwachten....
+1/-0

5 weken geleden
VERDEDIGERS !! Die heeft Psv nodig en ze zitten allemaal achter middenvelders aan.
Obispo en Mauro zijn erg veel geblesserd. Kunnen het niveau niet aan.
+1/-2

 
4 weken geleden
Vertel, achter welke middenvelders zit PSV op dit moment aan?
+1/-0

 
4 weken geleden
Op een of andere vage site stond dat we "zgn" een Roemeense aanvallende middenvelder gingen kopen voor vijf miljoen. Dat soort berichten blijf je voorlopig houden zolang wij nog op zoek zijn naar spelers. 99% is onzin en gewoon name dropping.
+1/-0

 
4 weken geleden
En we gaan zomaar alles in 1x geloven wat er geschreven wordt? Wie weet is er wel in 1x concrete interesse in een middenvelder van PSV (wat wij niet weten) en wordt er alvast voorgesorteerd op een mogelijk vertrek van iemand.
+1/-0

5 weken geleden
Haha, PSV schakelt door. Allemaal tactiek om de prijs te drukken. Welkom van den Berg.
+1/-0

4 weken geleden (gewijzigd)
Is onze chefkok inmiddels terug van zijn maandenlange vakantie? Tijd dat Stewart weer gaat cooken!
+1/-0

 
4 weken geleden
Het is Stewart met een T,lang op vakantie geweest?
+1/-0

4 weken geleden
Hoor net dat Stewart in de volgende aflevering van opsporing gezocht zit
+1/-0

4 weken geleden
OK nu wil Boscagli ook weg, begin nu toch lichtjes ongerust/ongeduldig te worden🤔
+1/-0


PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.822 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanholt bakayoko basarnhem berg bergwijn blessuregevoelig boscagli bosz dam dams dest eredivisie flamingo itakura jesperpsv jong karsdorp mauro nagalo ndala obispo oppegard peru ramalho roglic ronaldopsv schouten stewart teze veerman