Transparent
Inloggen
Sluiten

Veerman: "Er was wél interesse"

10 september 2024 21:27 - ESPN
Foto: Pro Shots

Veerman: "Er was wél interesse"; image source: Pro Shots

Joey Veerman ging vandaag op De Herdgang in gesprek met Hans Kraaij Junior van ESPN in over de deze zomer uitgebleven interesse van Europese topclubs. De middenvelder denkt niet dat het aan de slechte wedstrijd tegen Oostenrijk lag dat er uiteindelijk geen club voor hem gemeld heeft: "Jerdy Schouten speelt ook nog bij ons. Het lag aan andere factoren, denk ik. Het is hun goed recht, maar PSV is hoog in de boom gaan zitten. Dat heeft niet meegewerkt voor mij persoonlijk. Ik denk dus niet dat die ene wedstrijd er mee te maken had.”

Volgens de berichtgevingen in de media wilde PSV een bedrag van vijftig miljoen euro voor de assistkoning ontvangen. Die vraagprijs heeft veel clubs af doen schrikken. Na het interview dat Joey Veerman gaf na afloop van de met 1-7 gewonnen wedstrijd tegen Almere City, leek het erop dat er zich geen enkele club bij PSV heeft gemeld deze zomer. Dat is toch niet helemaal het geval: "Er zijn uiteindelijk wel wat dingetjes geweest. Olympique Marseille was er een van. Maar ook een Premier League-club en nog een andere club. Maar PSV ging er niet mee akkoord."

Volgens Hans Kraaij Junior van ESPN was Marseille zeer concreet en deed de Franse topclub een bod van vijfentwintig miljoen euro op de international. Dat veegde PSV resoluut van tafel: “Uiteindelijk is het helemaal niet zo ver gekomen. Ik heb alleen gehoord dat ze interesse hadden en een bepaald bedrag wilden betalen, maar daar is het bij gebleven. Het is er niet toe gekomen dat ik er over na moest gaan denken.”

Ook ging hij in op zijn eventuele droomclub, die zich volgens Veerman niet in de Premier League zou bevinden: "De Premier League is niet per se een droom voor mij. Ik zou heel graag in Spanje of Italië willen spelen juist. Dat spreekt me altijd veel meer aan. Het leven daar vind ik ook belangrijk. Het is mooi om daar te voetballen hoor ik van allerlei jongens bij het Nederlands elftal.”

Doordat het deze zomer nog niet van een transfer is gekomen, speelt Veerman ook dit seizoen nog in Eindhoven. Nu die knop weer is omgezet richt de middenvelder zich op zijn doelen bij PSV: “Hier speel je Champions League en doe je mee om het kampioenschap. Dat lever je natuurlijk ook niet zo maar in.”




Discussieer mee op de forums


Tags

veerman espn hans joey kraaij marseille assistkoning berichtgevingen boom dingetjes droomclub herdgang jerdy knop lever meegewerkt oostenrijk schouten uitgebleven veegde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 dagen geleden
Mooi voor nu, Veerman heeft nog 2 jarig contract en volgende zomer zullen ze met 20 miljoen al heel blij zijn.
Misschien dat Veerman wil verlengen maar dan zullen er afspraken gemaakt worden over transfersom etc.
50 miljoen is ook absurd hoog.
+1/-0

 
7 dagen geleden
Ik ben juist blij dat Earnie geen uitverkoop heeft gehouden. De afgelopen decennia hebben we te vaak onze sterspelers voor een te laag bedrag weg laten gaan. Waarom in hemelsnaam zouden wij Veerman en Schouten voor 25 miljoen verkopen aan respectievelijk Marseille en Napoli? Dat duo is het beste middenveld wat wij in jaren hebben gehad. Door hun te behouden zijn we direct weer titelkandidaat nummer 1. Dus snap goed dat zij alleen voor de hoofdprijs weg mogen.
+3/-0

7 dagen geleden
Vlammen tegen Juventus en de aanbiedingen komen van zelf.
+3/-0

7 dagen geleden
Fijn dat PSV ook eens zijn poot stijf houd en gewoon de hoofdprijs voor bepalende vraagt. Joey is één van onze beste spelers en een belangrijke pion in ons spel. Nu kunnen we zijn opvolger klaar stromen, hopelijk verlengen en een redelijk clausule is daarbij helemaal niet verkeerd. Men weet nu in ieder geval dat je onze sterktehouders niet meer voor een appel enen ei weg kan halen. Ook heel belangrijk voor de continuïteit van onze financiële positie en de kwaliteit van ons elftal. Elk jaar CL spelen levert ook niet weinig op, naast de sportieve aantrekkingskracht die dat heeft op andere spelers.
+2/-0


PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.823 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanholt bakayoko basarnhem berg bergwijn blessuregevoelig boscagli bosz dams dest eredivisie flamingo itakura jesperpsv jong karsdorp keuring ledezma mauro nagalo ndala obispo oppegard peru ramalho roglic schouten stewart teze veerman