Transparent
Inloggen
Sluiten

Wedstrijden



PSV verliest met 3-1 in Turijn


Tijdstip
17 september 2024
Stadion
Allianz Stadion Turijn
Gelegenheid
Champions League
Televisiezender
-


PSV verliest met 3-1 in Turijn; image source: Noël van de Laar

Foto: Noël van de Laar

PSV verliest met 3-1 in Turijn

PSV is er vanavond niet in geslaagd te stunten in Turijn. Drie defensieve slordigheden deden de ploeg van Peter Bosz vanavond de das om. Yıldız opende halverwege de eerste helft de score, kort daarop gevolgd door de 2-0 van Weston McKennie. Zeven minuten na de rust besliste Nicolas Gonzalez de wedstrijd na slordig balverlies van Joey Veerman. In de blessuretijd van de wedstrijd deed PSV via invaller Ismael Saibari nog wat terug, maar er was vervolgens geen tijd meer om nog daadwerkelijk terug te komen in de wedstrijd. Vrijwel direct na de treffer van Saibari floot de scheidsrechter af voor het einde van de wedstrijd.

PSV hervat de competitiefase van de Champions League over twee weken met een thuiswedstrijd tegen Sporting Lissabon. Zondag wacht in de Eredivisie de uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard. De aftrap van die wedstrijd staat gepland om 16:45 uur.


Veerman: "Dit mag gewoon niet gebeuren"; image source: Pro Shots

Foto: Pro Shots

Veerman: "Dit mag gewoon niet gebeuren"

Joey Veerman verscheen na afloop van de teleurstellende 3-1 nederlaag op bezoek bij Juventus voor de camera's van ZiggoSport om samen met Noa Vahle terug te blikken op zijn wedstrijd: "Zeer teleurgesteld natuurlijk. Ik denk dat we als je ziet wat we aan de bal hebben laten zien, van de verdediging naar het middenveld en naar de aanval, dat we in de eindfase wel elke keer in de aanval kwamen maar dat we er te weinig door kwamen. De goals die we weggaven waren veel te makkelijk. Die laatste goal, ik moet gewoon beter om me heen kijken waar ik sta, ik werd ook niet gecoacht en dat is ook nog wel een dingetje, maar ik moet zelf beter kijken. Dat straffen zij genadeloos af en dat is natuurlijk niet leuk."

"Wat me het meest irriteert? Dat we aanvallend gewoon te weinig voor de goal kwamen. Terwijl we wel elke keer via de zijkanten doorkomen. Als je dat bij hun zag, elke keer de linksbuiten waar de linksback eroverheen klapte waardoor ze gevaarlijk werden. Dat moet er bij ons ook inkomen en je zag dat het nu op dit niveau nog te weinig is. Dat heeft ook met durf te maken, ik denk dat we iets te passief waren vandaag. Ik maak gewoon een fout en die werd genadeloos afgestraft. De trainer vond dat hij iets anders moest doen dus dat moet je dan altijd begrijpen. Wat er in mijn hoofd speelde toen ik van het veld liep? Ja, dat ik moest gaan zitten. Natuurlijk is het klote, ik ben alleen niet de eerste die een foutje maakt in de Champions League. Dat gebeurt wel meerdere gasten."

"Of het mentaal meespeelt dat ik een stap omhoog zou willen maken? Nee, zeker niet. Het mag gewoon niet gebeuren maar het gebeurt me wel. Dan moet je gewoon even op de blaren zitten en dan is het vervelend want dan zal iedereen er wel weer wat van vinden. We moeten door. Ik kan moeilijk bij de pakken neer gaan zitten. Ik weet dat ik het kan. Ik weet ook dat dit soort dingen niet mogen gebeuren, zeker niet op dit podium want dan wordt het gewoon keihard afgestraft. Dat is gewoon niet goed van mij. Ik denk dat je als team in zo'n wedstrijd wel meer druk moet voelen omdat je een betere tegenstander treft dan we in de Eredivisie treffen. Als je ziet hoe ze die eerste goal maken, dat kom je niet zo heel snel tegen in Nederland. We gaan er alles aan doen om zoveel mogelijk punten te pakken, we wisten dat dit op papier een lastige uitwedstrijd was. Maar als we iets meer aanvallende impulsen kunnen brengen, gaan we denk ik wel meer goals maken."


Bosz: "Slappe hap, ik houd niet van schijtbakken"; image source: Pro Shots

Foto: Pro Shots

Bosz: "Slappe hap, ik houd niet van schijtbakken"

Ook hoofdtrainer Peter Bosz verscheen na afloop van de met 3-1 verloren wedstrijd op bezoek bij Juventus in Turijn voor de camera's van ZiggoSport om samen met Noa Vahle terug te blikken op de wedstrijd: "Ik heb tegen het team gezegd net dat we terecht verloren hebben. Het ligt altijd aan jezelf dus wij waren niet goed genoeg. In balbezit niet, heel veel onnodig balverlies, niet gedurfd naar voren spelen, maar ik vond ook dat we verdedigend heel veel gaten lieten vallen en dus ook zeker niet goed verdedigd hebben. Ik weet natuurlijk dat wij een aantal spelers op het veld opstellen waar hun kracht niet het verdedigen is. Dan moet je heel goed en balvast in balbezit zijn om dat te camoufleren. Dat lukt ons in Nederland goed, maar dan zie je hier dat het wel wordt afgestraft, vooral omdat we in balbezit niet goed genoeg waren. Ik hoef mezelf niet te verdedigen. Maar we hebben natuurlijk niet iedereen beschikbaar voor negentig minuten wat je graag zou willen. Ik ben blij dat ik wat jongens kon brengen die wat minuten hebben kunnen maken op dit niveau."

Over het ook in de Champions League spelen van zijn eigen spel: "Ja, hoor, dat kan zeker! Het is heel gek, ik heb net gezegd dat we vandaag terecht verloren hebben, ik vond hun beter. Ze hebben ook heel veel kansen nog gemist. Maar toch denk ik dat we van deze ploeg kunnen winnen. We moeten als ploeg gewoon een ontwikkeling door zien maken, het is bijna een deja vu met vorig jaar waar we met 4-0 verloren van Arsenal. Dan kun je nu zeggen, het is maar 3-1 maar ik vond Arsenal ook wel wat beter dan dit Juventus."

"Vorig jaar hadden we de groep compleet en was de ploeg bij elkaar en fit en konden we opstellen wie we wilden. Nu zit je nog te wachten op jongens die op de terugweg zijn. Neemt niet weg dat ook we met de jongens waar we vandaag mee begonnen het toch beter hadden moeten doen. In het voetbal gaan er bijna aan iedere goal individuele fouten aan vooraf. Ik vond Joey Veerman vandaag niet goed spelen dus haalde ik hem eraf."

"Ik ben het wel eens met Marco dat we grinta en strijdbaarheid misten. Ik vond het slappe hap. En je speelt wel Champions League en we stellen natuurlijk ook spelers op die het daar niet van moeten hebben. Maar een minimum heb je wel nodig om dit soort wedstrijden te spelen en uiteindelijk te winnen. Die hardheid en gemeenheid hadden zij duidelijk wel en dat was bij ons niet aanwezig. Ik houd niet van schijtbakken en je moet gewoon durven voetballen en dat alles bij elkaar heb ik vandaag gewoon te weinig gezien."


Karakteristieken

Uitslag: 3-1 (2-0)

Toeschouwers
0 toeschouwers

Kaarten: -


Pool

De ruststand en uitslag van deze wedstrijd is door geen van de deelnemers aan de Pool goed voorspeld.

De top vijftien:

  Score Voorspelling
 6 3-1 (2-0)
 6 3-1 (2-0)
 6 3-1 (2-0)
 6 3-1 (1-0)
 6 3-1 (1-0)
 6 3-1 (1-0)
 6 3-1 (1-0)
 6 3-1 (2-0)
 6 3-1 (1-0)
10  5 4-1 (2-1)
11  5 3-2 (2-1)
12  4 2-1 (2-0)
13  4 2-1 (1-0)
14  4 2-1 (1-0)
15  4 2-1 (1-0)

Bekijk ook het algemeen klassement in de Pool.


Man van de Wedstrijd

Juventus-PSV: uitslag 3-1 (2-0)

Waardering wedstrijd:

3 punten:

2 punten:

1 punt:

Om je Man van de Wedstrijd in te zenden, heb je een loginnaam nodig. Onder deze naam kan je vervolgens ook meedoen aan bijvoorbeeld de Pool en de discussies op de forums. Kies hieronder een loginnaam of gebruik de link rechtsboven in beeld om in te loggen als je al een loginnaam hebt.

Loginnaam:

Emailadres:


Voorbeschouwingen



Wat vind jij van de wedstrijd?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 dagen geleden (gewijzigd)
Aan de ene kant een team dat twee keer achter elkaar de brilstand op het bord had en aan de andere kant een team dat al sinds maart elke wedstrijd scoorde. Het is een grote club, met met Koopmeiners en Kalulu flinke aankopen, maar (nog) geen geolied superteam. Ze scoren toch vrij weinig voor een topclub, zevende qua goals vorig seizoen.

We zullen underdog zijn, maar niet kansloos.
+2/-0

4 dagen geleden
Niet meer op de TV maar wel te zien op Ziggo-Sport-Free
+1/-0

 
4 dagen geleden
Hoezo niet meer op tv? Gewoon Ziggo toch?
+1/-0

 
4 dagen geleden
Dat is alleen voor Ziggo abonnees toch. De miljoenen mensen die geen Ziggo hebben moeten via een gratis app kijken dacht ik.
+4/-0

 
4 dagen geleden
Juist. Ik keek altijd via ESPN en moet nu het gratis kanaal op de TV en laptop downloaden.
+1/-0

 
4 dagen geleden
Klopt dat is balen, ennuh die gratis app blijft natuurlijk niet gratis daar kun je op wachten😒
+1/-0

 
4 dagen geleden
Volgens mij moet de CL gratis zijn voor iedereen in NL, anders had Ziggo de rechten niet kunnen kopen.
+1/-0

 
4 dagen geleden
Ohhh geen idee of dat betaalde zender is.
+1/-0

4 dagen geleden
Ik heb er vertrouwen in.
Wordt Luuk zijn wedstrijd (hoop ik)
+1/-0

4 dagen geleden
Ik hoop op een stunt maar ik denk dat het met onze verdediging toch iets te licht is.
+1/-0

4 dagen geleden
Verwacht er eerlijk gezegd vrij weinig van. Hun verdediging is natuurlijk honderd keer beter dan wat we tot nu toe zijn tegengekomen. En onze verdediging heeft elke wedstrijd tot nu toe flinke steken laten vallen die morgen WEL afgestraft worden.
Maar hopelijk(uitgestelde teleurstelling) zit ik er helemaal langs en pakken we de punten en de knaken.
+1/-0

 
4 dagen geleden
Dan moeten Luuk, lang en Tilman gewoon paar x meer scoren
+1/-0

3 dagen geleden
Dat klopt niet. PSV speelde eerst 1-1 gelijk in Florence waarna er in Eindhoven met 0-2 werd verloren.
+1/-0

3 dagen geleden (gewijzigd)
Natuurlijk zet Bosz morgen Schouten weer een linie naar achteren. Je komt echt niet weg met 3 broekies achterin uit tegen Juventus in deze atmosfeer. Bijkomstig voordeel; er komt op het middenveld ruimte vrij voor zowel Til en Tillman die beide op hun eigen manier onmisbaar zijn voor het spel wat Bosz wil spelen. Zie ook eigenlijk geen andere realistische optie dan dit
+1/-0

 
3 dagen geleden
Ik verwacht Saibari ipv Til. Til is heerlijk om in de gaten te duiken maar verwacht dat die er niet veel zullen zijn de eerste 60 minuten. Hangt natuurlijk ook af van Noa lang. Als hij er niet is kunnen ze allemaal spelen.
+1/-0

3 dagen geleden
Wel zin in eigenlijk. Verwacht een vrij duidelijke nederlaag, dus het kan enkel maar meevallen. Ik had wel verwacht dat we met de verdediging wat verder zouden zijn, maar helaas. Schouten op het middenveld zou 100x beter zijn dan achterin, maar uit tegen Juventus kun je enkel maar punten winnen, er valt niets te verliezen, tenzij het echt 5 of 6 0 wordt of zo, maar dat verwacht ik nu ook weer niet. We gaan zien waar we staan tegenover de subtop in Europa. Wel bizar dat het naar Ziggo is gegaan. Dan zit er als verkopende partij ook een steekje bij je los. Moet nu me laptop met een coax aansluiten op mijn oude zwart wit tv'tje om voetbal te kunnen kijken. Hopelijk kan ik de juiste verloopjes vinden. Het is triest dat alle sporten van het open kanaal verdwijnen. Sport is er niet meer voor het publiek , maar voor het geld, zou niet moeten, maar wat doe je er tegen he.
+2/-0

 
3 dagen geleden
Dat ze boer zoekt vrouw en B & B voor liefde maar achter de decoder hangen en voetbal en formule I op het open net😊

Maar uhh coax kabel en zwart wit tv, zit jij in de gevangenis ofzo😉 Waar kijk je normaal voetbal dan, op je laptop of op je zwart-wit TV? Je kunt de Ziggo free app toch installeren op je laptop dan heb je in ieder geval kleur.
+1/-0

 
3 dagen geleden
Bij ons hier in het gevangencomplex kijken we op een groot scherm,mooi hoor.😉
+1/-0

 
3 dagen geleden (gewijzigd)
Als er nu een shirt kleurloos is is het wel het shirt van Juventus. Zwart wit tv zou wel een leuke naam zijn voor hun voetbalkanaal.
+1/-0

 
3 dagen geleden
F1 was op RTL (Duits) afgelopen weekend dacht ik.

Voor de bord- en shirtsponsors en ook voetbal op lange termijn lijkt het me niet handig dat de kijkcijfers instorten. Ik zou in ieder geval niet verwachten dat de minder fanatieke voetbalfans zoveel moeite gaan doen en nog ergens een coaxkabeltje hebben lggen.
+1/-0

 
3 dagen geleden
FI klopt, dat was de laatste paar races op RTL Television maar daar zit behoorlijk wat reclame tussen en ze zenden niet alle races uit. Wel deskundige commentatoren overigens.
Anders maar weer een illegaal streampje die een minuut achter loopt en die om de haverklap wegvalt.
Heb trouwens nog wel een coax kabel gevonden in een bananendoos met de oude videorecorder erin. Misschien kan remmie03 die aan zijn laptop solderen🙈
+1/-0

 
3 dagen geleden
Liever niet, want dat gaat de vrouw weer allerlei abonnementen afsluiten. Het wordt de laptop denk ik want onze tweede TV is geen smart TV. De zwart/witte is inderdaad al wel wat decennia geleden vertrokken. Maar mijn ervaring met streams en apps is toch dat het beeld niet helemaal vloeiend loopt. De CL zou toch gewoon op een open kanaal voor iedereen te ontvangen moeten zijn. Ik begrijp ook niet dat Ziggo dit wil op deze manier, je lapt er gewoon miljoenen landgenoten bij. Maar goed we weten ook wie ze sponsoren, dus heel principieel zijn ze daar niet. De drang om te boycotten is groot, maar de drang om PSV te zien nog groter.
+2/-0

3 dagen geleden
Aan de ene kant hoop ik dat Noa kan spelen. Maar aan de andere kant ben ik een beetje bang dat hij zich of makkelijk laat provoceren, daar blijven ze meesters in, of dat de Italianen hem keihard onderuit schoppen als hij zijn trucjes gaat doen, daar zijn ze over het algemeen niet zo van gediend.

Wat hadden we lozano goed kunnen gebruiken nu, dit is echt een pot voor hem. Hij kan wel mee in dat zuigen en heeft bovendien de nodige ervaring in Italie en zal ook wel wat angst oproepen. (dat zag je tegen Dortmund toen ook en toen was hij niet eens in vorm).
+1/-0

3 dagen geleden
Als ze maar gewoon in het thuisshirt spelen of in het 3e tenue...
Maar aub niet in dat gruwelijk lelijk disco gedrocht.
+1/-0

3 dagen geleden (gewijzigd)
Verkeerde topic, sorrie.
+1/-0

3 dagen geleden (gewijzigd)
Kak…. Met Drommel op doel kijk ik net wat minder ontspannen! Al moet het voor het wedstrijdbeeld niet veel uitmaken of hij of Walter keept
+1/-0

 
3 dagen geleden
Ja en met jullie de redactie ook. Privé omstandigheden bij Benitez
+1/-0

 
3 dagen geleden
Zie het nu ook op het ED ja. Kan er ook nog wel bij.
+1/-0

 
3 dagen geleden
Drommel op doel ? Heb ik wat gemist ?
+1/-0

3 dagen geleden
Wie had dat gedacht dat we van start zouden gaan in de CL met Drommel, Ledezma, Dams en Flamingo? Niks ten nadele van die jongens persoonlijk natuurlijk want die pakken het best goed op.
+1/-0

 
3 dagen geleden
Ik had daar 3 weken gelden nog een nachtmerrie over (maar toen moest ik vertrouwen op Ernie ;) )
+1/-0

3 dagen geleden
Zit net even naar de poll te kijken. Ben ik nou zo negatief ? Ik verwacht een nederlaag en zou direct tekenen voor een gelijkspel. En dan verwacht bijna 60% gewoon een overwinning voor PSV? Kijk als we nu echt met ons sterkste team (met ritme) zouden kunnen aantreden ok, maar nu ....
+1/-0

 
3 dagen geleden
De wens is de vader van de gedachte...
Zoals je zegt zou ik met het ingespeelde elftal van vorig seizoen ook wel een gelijkspelletje durven voorspellen maar nu?? Ik vrees dat we ons allemaal zand in de ogen laten strooien door scorebordenthousiasme. Ja we staan bovenaan maar met een beetje tegenstand(Feyenoord) vliegen ze ons al om de oren en zelfs tegen de nummers 8, 10, 16, 17 en 18 van de eredivisie hebben we een aantal keer behoorlijk geluk gehad in het begin van de wedstrijd. En ja daarna hebben we ze allemaal eenvoudig gewonnen, maar in de CL wordt dat soort dingen normaal gesproken meteen afgestraft en al helemaal tegen Italiaanse ploegen.

Maar hee, ik hoop natuurlijk op een stuntje maar realistisch gezien zijn we een maatje te klein.
+1/-0

 
3 dagen geleden
Jep en je speelt wel gewoon uit tegen Juventus, niet tegen FC bal op je pizza 4.
+1/-0

 
3 dagen geleden
Als ik naar de reacties kijk zegt niemand hier dat PSV even gaat winnen vanavond. Wie bedoel je dan eigenlijk met 'allemaal' , "Ik vrees dat we ons allemaal zand in de ogen laten strooien"?
Vanavond zal mi. een eerste test zijn hoe ver we zijn dit seizoen, en ik heb eerlijk gezegd geen idee wat ik moet verwachten qua resultaat. Enig idee hoe Juventus momenteel draait, ik heb het niet bijgehouden?
+1/-0

 
3 dagen geleden
Er zegt ook niemand dat PSV even gaat winnen. PSVRijnwoude zegt alleen dat bij de pool 60%
op winst voor PSV heeft gestemd, en dat dat vrij veel is. En ik zeg dat we te veel naar de stand kijken en daardoor denken dat we best goed zijn en dat dat de 60% winst stemmers zou kunnen verklaren.
+1/-0

 
3 dagen geleden
Ik reageerde inderdaad op de poll op deze voorpagina waar bij mij 57% denkt dat we winnen vanavond.

Ik vond en vind dat best wel veel. Zeker aangezien hier toch vooral mensen komen op deze site die het voetbal wel enigszins volgen. Maar goed, kan ook niet zien hoeveel mensen er nu op gestemd hebben. Zo n voetbalzone poll neem ik absoluut niet serieus, stikt daar van de trolletjes, volgens mij valt dat hier wel mee.
+1/-0

 
3 dagen geleden
57% vind ik ook wel veel. Laten we hopen dat ze gelijk krijgen. Nogmaals, ik weet niet hoe momenteel Juve draait?
+1/-0

3 dagen geleden
Ondanks het frisse weer en de matige ambiance toch nog leuk barretje weten te vinden. Maar goed, aan alle pret komt een eind... op naar het stadion.
+1/-0

3 dagen geleden
drommel, ledezma, flamingo en dams. Dat is wel ietwat pijnlijk in de cl …
+2/-0

3 dagen geleden
Met deze opstelling achterin gaat het dus, denk ik,…… goed mis, geloof nog wel in Dams, maar geen vertrouwen in Flamingo en Ledezma……
+1/-0

 
3 dagen geleden
Het is super licht en niet ingespeeld … Ben wel benieuwd wanneer Karsdorp aan zal sluiten … als die eerst meerder weken op moet trainen …
+1/-0

3 dagen geleden
Bijna niemand zou geld op PSV zetten deze wedstrijd. We weten dat het achterin niet overhoudt.Voor nu, even de kaken op elkaar en hopen op het beste.
+1/-0

3 dagen geleden
Leuk dat Ledezma in de basis staat maar die heeft tegen Juventus echt niets in te brengen. Hij werd tegen NEC 2x voorbijgelopen in de 1e helft. Dan sta je tegen Juventus al met 1-0 achter. De andere nieuwelingen zoals Flamengo en Dams worden meteen kaarten aangenaaid. Met deze verdediging heb je -met alle respect- gewoon niets te zoeken in de CL. Ik hoop op het beste en bereid me voor op een flinke jas. Kampioen worden en volgend jaar met juiste verdediging opnieuw proberen in CL.
+1/-0

3 dagen geleden
Met dit clowneske tenue…… is gedoemd om te verliezen, schande dit voor onze mooi rood witte of met het mooie lichtblauwe uit tenue…..
+5/-0

3 dagen geleden
Ik verwacht dat onze in Nederland veel geroemde aanval een stuk minder uit de verf zal gaan komen in deze wedstrijd. De fragiele verdediging die in de eredivisie redelijk standhoudt zal zwaar beproefd worden en de nodige gaten laten vallen. Alles wat hier meegenomen kan worden zie ik als 100% bonus. Ik denk wel dat PSV verder in het toernooi zal groeien als de nieuwe aankopen kunnen worden ingepast en zich hebben aangepast.
+1/-0

3 dagen geleden
Ligt het aan mij of loopt het commentaar wat achter bij het beeld?
+2/-0

3 dagen geleden
Wel bij de les blijven, anders is het meteen gedaan.
+1/-0

3 dagen geleden
Tja…. Ledezma….. geen back, sterker nog niet goed genoeg voor psv 1…. En met zet hem rechtsback in de CL….. hoe dan? Geeft veels te veel ruimte… dekt niet kort genoeg, is te langzaam…. Moet ik nog meer aanhalen? Wat een keuze voor een rechtsback in de CL…… Tactisch niet sterk…..
+1/-0

3 dagen geleden (gewijzigd)
Man man we hebben 4 man in de aanval en die als sufkutten teruglopen (Tilmann en Bala). Ledezma is dus geen verdediger, maar dat wisten we. Maar vooral missen we een rechter middenvelder die ruimte afdekt voor waar Ledezma staat. We zijn echt niet zo zwak maar het verdedigen is prut..

En si er nou niemand die meeloopt.. die 2-0, 3 man vrij voor de goal. Pijnlijk
+3/-0

 
3 dagen geleden
Mee eens. Ledezma doet het eigenlijk best goed, maar hij komt 2 tegen 1 te staan.
Hij wordt niet geholpen.
+5/-0

 
3 dagen geleden
Ja hele tijd een zee van ruimte op de hoek van Ledezma. Die verder ook vaak genoeg te laat is, doet het ook echt niet goed. Maar als je Veerman en Tilman ziet... Zo slap. En met Til op die plek zo hoog.. we missen daarmee een middenvelder. Er zal vast een tactiek achter zitten maar het werkt niet.
+2/-0

3 dagen geleden
Zo, kan hard gaan nu. Gelukkig is de verdediging goed op orde gebracht deze zomer..
+7/-1

3 dagen geleden
Fijn, zo'n seizoen CL. Gauw bankrekening vullen en zorgen dat je niet te vaak af gaat.
+2/-0

3 dagen geleden
Alles onder de 6-0 is meegenomen. Snap het niet want we deden het zo goed tegen NEC, RKC en Heracles😱
+1/-0

 
3 dagen geleden
Onze jeugdige backs mogen ook wel beter geholpen worden door Tillmann en Baka.
+6/-0

 
3 dagen geleden
Ik verwijt die jongens ook niets. Snapte alleen niets van het positivisme voor de wedstrijd. Wij zijn gewoon (nog) niet zo goed.
+2/-0

3 dagen geleden
Als het er maar geen 10 worden met deze achterhoede.
+3/-0

3 dagen geleden (gewijzigd)
Is makkelijk hoor om naar Dams en ledezma te wijzen maar bij beide goals laat veerman zich wegzetten als een pupil. En til speelt erg laf aan de bal. Voegt niks toe op dit middenveld.

Edit: buiten de goals hadden ze er natuurlijk nog 3 kunnen maken. Doet pijn dit
+7/-0

 
3 dagen geleden
Eens, Veerman speelt slap als een vaatdoek
+4/-0

 
3 dagen geleden
Klopt en baka verzaakt ook meermaals terwijl hij ook weet wie er achter hem staat. We zijn td lui geworden, wellicht dat dit een goede wake-up call is. Dams vind ik het overigens behoorlijk doen, Flamingo en met name Ledezma kan echt niet..
+1/-0

3 dagen geleden
En allemaal zien we dat Ledezma niet werkt, maar zou Petertje het nou ook zien?
Waarom hebben we Nagalo gekocht?
Ook meer dan frustrerend dat dit dus al jaren aan de gang is, ruk verdediging (op Boscagli en Dams na).
+2/-1

3 dagen geleden
De parel had het goed gezien, "meej zon shurt kunde nie winne"
+1/-0

3 dagen geleden
Zo'n Veerman die ook denkt rijp te zijn voor een topcompetitie. Met dat tempo waarin hij alles doet. Schietkans wat een fijne trainingsbal is voor de keeper van Juve. Er zitten lichtjaren tussen dit PSV en de Europese top. De intensiteit, het tempo, het gif. Niets van dat alles.
+6/-0

3 dagen geleden
Bosz laat 2 jeugdspelers achterin verzuipen vind ik
+4/-1

3 dagen geleden
Iedereen heeft het over de verdediging, maar het middenveld en de aanval is het ook nog niet.
+2/-0

3 dagen geleden
Nou helemaal niet ontevreden eigenlijk. een wedstrijdverloop dat je van te voren uit kan tekenen. Je denkt het gaat lekker en dan wordt het ineens het verschil in kwaliteit duidelijk. Schitterende goal in de kruising, de tweede met wat mazzel, maar komt puur voort uit het hogere tempo en de druk van Juventus. PSV als zo vaak in de CL lijkt leuk mee te doen, maar van enig gevaar voor de goal is gewoon geen enkele sprake. De nederlaag is al een feit en 3 of 4 lijkt een logische uitslag te worden. Toch vind ik niemand slecht, Juventus heeft nu eenmaal 11 betere spelers op het veld staan en dat is de realiteit van het moderne voetbal. Overigens staat Ledezma wel contant op een eiland tegen 2 spelers, daar mag wel wat omgezet worden. Scoren doen we hier niet, of we moeten een mazzeltje hebben ergens.
+2/-0

 
3 dagen geleden
Bizarre reactie zeg. Ledezma valt to-taal door de mand. Snel Saibari en Lang erin en denk bij gebrek aan beter Nagalo maar rechtsback
+1/-3

 
3 dagen geleden
Ik denk Mauro voor Ledezma
+1/-0

 
3 dagen geleden
Bizarre reactie zeg. Ledezma staat continu tegenover 2 man, dat kun je niet verdedigen, ga je naar de 1 schieten ze naar de ander. Het tempo bij Juventus is veel hoger en ze spelen de boel gewoon open. Bij PSV klopt er rechts zeker helemaal niets van en dat is niet enkel de schuld van Ledezma. Verder zie je dat iedereen te kort komt op dit niveau. Dat kan je toch ook niet verbazen? Zij kopen Koopmeijers voor 50 miljoen, wij vinden met pijn en moeite een CV voor 9 miljoen die wel wil komen. Wat verwacht je dan, dat we hier eventjes gaan winnen? Dit is gewoon de realiteit van het moderne voetbal. Tegen City had je met 5-0 gaan rusten, en dan is het ook gewoon een logische score.
+6/-0

 
3 dagen geleden
Let jij wel op het totale spel? Bakayoko en Til laten Ledezma verzuipen!
+4/-0

3 dagen geleden
Champions league geslepenheid niveau(Juve) tegen Champions league je ogen uitkijken niveau (PSV). Valt me niet tegen wat PSV laat zien maar hier wordt gewoon méér gevraagd en dat besef lijkt er niet te zijn. Daarnaast speelt een aantal gewoon zonder bravoure. Zo’n Bakayoko ook. Gooi die schroom nou eens van je af!
+3/-0

 
3 dagen geleden
Inderdaad! Als Veerman gewoon doet alsof hij doodgaat bij dat duwtje in de rug, dan fluit hij wel. Dat soort slimmigheidjes ontbreken gewoon bij dit PSV. Het is allemaal mooi willen voetballen, terwijl CL veel meer vraagt.
+3/-0

 
3 dagen geleden
Ja deze scheids is warrig met overtredingen, ik denk ook: doe toch maar een beetje theater bij deze man
+2/-0

 
3 dagen geleden
Ja deze scheids is warrig met overtredingen, ik denk ook: doe toch maar een beetje theater bij deze man
+1/-0

3 dagen geleden
Bakka is weer heel dreigend 😩, vooral verdedigend.
Til niet gezien … zeker in verdedigend opzicht niet
Veerman zwak, zoals we gewend zijn in topwedstrijden.
+3/-0

 
3 dagen geleden
Bakayoko wordt -geheel terecht- volledig afgeserveerd door Van Basten en Mulder.
Ik vind ook De Jong echt helemaal geen waarde hebben voor de ploeg vanavond; verliest duels, kaatst slecht.
+5/-0

 
2 dagen geleden
Ja klopt … De Jong is dit seizoen nog niet echt in vorm, en werd heel goed ( en best makkelijk) uitgeschakeld….
+2/-0

3 dagen geleden
Dit had je zien aankomen. Slechte opstelling
En maar wachten op goede verdedigers dit wordt nu terecht afgestraft.
Bedankt Stewart.
Ps. Drommel heeft ons wel bespaard met meer tegengoals .
+2/-1

3 dagen geleden
Precies wat ik al voorzag, zie mijn vorige post. De verdediging is niveautje Heracles en het middenveld is veel te goed voor de eredivisie maar tegen dit soort tegenstanders geen enkele partij, terwijl de aanval zo onschuldig is als een 92-jarige non. Een luizige 0-0 of 1-1 is met deze ploeg utopisch. De punten zullen moeten komen als de verdediging compleet is en tegen de ploegen van een veel minder kaliber.
+5/-0

3 dagen geleden
Baka en Tillman laten Dams en Ledezma gewoon verzuipen.Veerman,Baka en Tillman verdedigen zo slecht mee dat de verdediging wel in de problemen moet komen.Aanvallend verder onmachtig.Hopen dat het geen grote nederlaag wordt.
+5/-0

3 dagen geleden
Nou, zullen we nu die Veerman wisselen of bij de 4-0?
+5/-0

3 dagen geleden
Tis klaar, ik ga t niet eens afkijken. Wat een niveau...
+3/-0

3 dagen geleden
Lekker hoor Joey ik word niet uitgedaagd.
+6/-0

3 dagen geleden
Tegen een dergelijk matig Juventus al geen kans hebben zegt alles. Leuk dat we mee mogen doen maar we hebben hier niets te zoeken. Veerman en Baka moeten vooral blijven dromen van een stap hoger want op deze manier gaat die stap er niet komen.
+6/-0

3 dagen geleden
Ik had liever gezien dat Tilman naar de zijkant had gespeeld, maar dit is wel KKD niveau van Veerman
+3/-0

3 dagen geleden
Die Veerman is nog 2 palingen en een pond scharretjes waard. Wat een drama.
+1/-0

3 dagen geleden
Hebben ze er wel zin in? Hebben ze überhaupt wel de wil om hier iets klaar te spelen? Dit is wel weer genoeg zelfpijniging. Ga iets leukers doen.
+3/-0

3 dagen geleden
Ik ga de afwas doen. Heb wel een vaatwasser hoor, maar dan ben ik zo klaar en moet ik weer terug naar de tv. Nu hoef ik niet te zien hoe we worden afgedroogd. Ik ga zelf maar afdrogen
+2/-0

 
3 dagen geleden (gewijzigd)
Afgedroogd worden in een regenboog-shirt is nog erger. Oh nee, het is duidelijk het Philips testbeeld.
+1/-1

 
reactie verwijderd

3 dagen geleden (gewijzigd)
Tactisch staat het gewoon niet goed….wij weer met de beentjes op de grond, onze achterhoede is europees niets waard, en veerman denkt dat dit de eredivisie is…..Bosz, misschien eens wisselen, je staat inmiddels met 3-0 achter….
+3/-0

3 dagen geleden
De kartrekkers laten het volledig afweten,is dit Juventus zo.geweldig?man man
+2/-0

3 dagen geleden
Wat moet je er van zeggen... Hopelijk scoort PSV nog eens of meerdere keren en Juventus niet meer, zodat de schade nog een beetje beperkt blijft. Jammer maar niet helemaal onverwachts dit.
+1/-0

 
reactie verwijderd

3 dagen geleden
Veerman, niveautje hoger is niet aam hem besteed zien we keer op keer.
Hij kan wel teleurgesteld zijn maar ik snap de grote clubs wel!
+7/-0

Nickb0316 (geschorst)
3 dagen geleden
Zijn jullie allemaal nog blij met stewart mannen???
+2/-13

 
3 dagen geleden
Ons zonnetje in huis, welkom terug!
+2/-0

 
Nickb0316 (geschorst)
3 dagen geleden
Ook aan t genieten jongen?
+1/-1

 
3 dagen geleden
Daar gaat het niet om. Moet ik het echt nog een keer uitleggen, zonder dat je met treurige termen als g teams en dergelijke gaat gooien?
+3/-0

 
Nickb0316 (geschorst)
3 dagen geleden
Leg het mij maar eens even uit?? Waarom is er door meneer meer dan 70 miljoen uirgegeven en staan we voor joker tegen een middelmatige ploeg uit Italië ??
+2/-2

 
Nickb0316 (geschorst)
3 dagen geleden
Ik hang aan je lippen
+1/-3

 
3 dagen geleden
Ok, komt hij.
Laat ik beginnen met dat ik ook teleurgesteld ben. Dat we te klein voor het tafellaken en te groot voor servet zijn. Oftewel fluitend kampioen in Nederland, en geen flinke potten breken in de CL. Met een beetje geluk halen we de volgende ronde.

Ik vind veerman het beste voorbeeld.

Dan naar de feiten. Waar haal jij in godsnaam 70 miljoen vandaan? Ik kom op 32 miljoen voor Tillman, driouch, flamingo en nagalo. Karsdorp en Dest kosten niks. Buiten tekengeld en salaris.

Ik had er graag een beest van een verdediger bij gezien, had van Aanholt aan willen houden, en gehoopt op een goeie back op rechts. Nagalo en flamingo verdienen wat tijd, en dams doet het in de eredivisie naar behoren.

Ik ben het niet eens met de stelling dat stewart gefaald heeft. Hij heeft krediet opgebouwd en vind de uitleg over deze transfer zomer plausibel. Kijk anders voor de grap de uitleg van Frans Janssen in de rood wit podcast eens terug.

Waar ik wel moeite mee heb is het negatieve sentiment. Ik zie dat de lat omhoog is gegaan en nog hoger moet. Ik ben ook teleurgesteld. Maar om Dams en Flamingo een g elftal kwalificatie mee te geven gaat me veel te ver.

Voldoende?
+13/-0

 
2 dagen geleden
Echt belachelijk. Alleen die Nederlandse middenvelder van Juve kost al meer dan dat wij te besteden hebben. Steward heeft zover ik weet voldoende sterke verdedigers benaderd, overigens niet 1 die mee kan in de subtop van de CL, maar degene waarvan wij dachten dat ze goed genoeg waren konden we niet betalen. Die gingen voor een te hoog bedrag tegen een te hoog salaris naar o.a. Rennes of Brighton. Het is zelfs nog sterke, al onze sterktehouders hebben we behouden en allemaal komen ze te kort voor dit niveau. clubs als Juventus hebben nu eenmaal op elke plek een betere rondlopen. Kom je ze tegen in de eerste wedstrijd maken ze je af, want ze willen door. Kom je ze tegen in de laatste wedstrijd zijn ze geplaats en spelen ze op 80% met een B team, en dan nog heeft PSV het lastig genoeg om een resultaat te halen. 3-1 is een score waar ik vooraf voor de volle 100% voor getekend had. Geen afstraffing, slechts een doelsaldo van -2. De volgende twee wedstrijden verliezen we ook en daarna begint voor ons het toernooi pas echt, dan spelen we tegen de ploegen waar wij de punten moeten pakken voor de tussen ronden. Voor nu blij zijn met het CL geld en leren van de ervaring. Als wij Europees ergens om willen strijden moeten we zorgen dat we in de conference league komen, dat is ons niveau en ook daar zijn we niet de uitgesproken favoriet. Vandaag gewoon een goed resultaat met de middel die voor PSV mogelijk zijn.
+2/-0

 
Nickb0316 (geschorst)
2 dagen geleden
Jahoor, vind het een prima uitleg.. + voor Obelix. Maar ik bedoel uiteraard een Pepi, lang Schouten van vorig seizoen etc ook mee. Daarnaast het geval boscagli , Benitez, teze waar gewoon niet bijtijds gehandeld is . Het rondlopen van een ongemotiveerde Veerman en lang. Had je van te voren aan zien kunnen komen .. nu met pure paniek een karsdorp en straks nog een jongen van 35… ik word er niet vrolijk van maar het zal ongetwijfeld aan mij liggen.
+3/-0

 
2 dagen geleden
Hoho, begrijp me goed, we mogen van mening verschillen. Je mag/moet je eigen mening kunnen ventileren. Maar doe dat dan gefundeerd, en niet dat dams en flamingo g elftal materiaal zijn.
+1/-0

 
Nickb0316 (geschorst)
2 dagen geleden
We hebben gewoon een van oorsprong nummer 10, die daar te kort komt voor psv rechtsback staan?? Dit kan toch niet Obelix
+3/-0

 
2 dagen geleden
Kan ik alleen maar met je eens zijn. Maar dat ligt niet perse aan ledezma, maar bijvoorbeeld ook aan Baka en zijn gesjok.

Rechtsback is voor mij de meest onderbezette positie. Karsdorp moet het allemaal nog laten zien. Centraal zie ik bij flamingo echt potentie en nagalo moeten we tijd geven.

Zeg ik er meteen bij dat we die tijd eigenlijk niet hebben.
+1/-0

 
3 dagen geleden
Ja ik wel. We worden dit jaar weer fluitend kampioen. Het was niet het idee van Stewart om het financiële gat tussen de grote en de kleine competities zo enorm groot te maken.
+8/-0

 
Nickb0316 (geschorst)
3 dagen geleden
Met deze flamingo en damsie wordt je absoluut geen kampioen
+1/-11

 
3 dagen geleden
Flamingo speelt vanavond anders prima. Een van de weinige lichtpuntjes wmb. En je ziet hem met de week groeien. Alle vertrouwen in!
+4/-0

 
Nickb0316 (geschorst)
3 dagen geleden
Wat gebruik je voor zo’n wedstrijd? Dat heb ik ook nodig
+1/-6

 
3 dagen geleden
Wat jij nodig hebt is een andere club of een andere hobby, want dit is niet goed voor je volgens mij.
+9/-0

 
Nickb0316 (geschorst)
2 dagen geleden
Aaaah tuurlijk. Nu krijgen we dit haha
+1/-1

 
2 dagen geleden
Ik denk dat elke fan teleurgesteld is in deze afdroogpartij en iedereen reageert daar anders op. De ene zoekt lichtpuntjes, de anders schakelt snel door en anderen reageren negatief. En dat is prima en daar is een forum ook voor. Maar jij grijpt elke mogelijkheid aan om vooral Stewart af te branden en komt zelden met iets opbouwends en dat discussieert gewoon niet prettig. Waarschijnlijk daardoor ook de vele minnetjes bij jouw reacties.
+4/-0

3 dagen geleden
Laat Noa lang, Saibari, driouach en pepe maar spelen. we zullen niks veranderen maar misschien prikken we er eentje. Geeft hoop richting de volgende wedstrijd.
+1/-0

 
Nickb0316 (geschorst)
3 dagen geleden
A.u.b. niet. Sporting is een klas beter dan dit juve
+1/-1

3 dagen geleden
Wat voor een verdediging heeft Empoli dan? Die hielden afgelopen weekend dit Juventus op 0-0. Waarom kunnen wij geen verdediging samenstellen die staat als een huis en zij wel ??
+1/-0

 
3 dagen geleden
Omdat die met elf man verdedigen en wij met vijf of zes.
+2/-0

 
Nickb0316 (geschorst)
3 dagen geleden
Die verdedigers zijn een klas beter dan deze fllamingie en Dams
+1/-9

 
2 dagen geleden
Even heel eerlijk. In de serie A hangen wij denk ik onder in de middenmoot, al wordt je wel beter als je wekelijks tegen meer weerstand speelt. Bosz wil zijn speelstijl niet veranderen, die weet ook wel dat je hier met 0 naar huis gaat en dat het in wedstrijd 4 tot en met 8 moet gebeuren voor PSV. Ik vind het prima dat we niet de bus parkeren, daar leer je niets van, nu wordt je hopelijk beter.
+2/-0

 
Nickb0316 (geschorst)
2 dagen geleden
Hier met nul naar huis gaat … Komop remmie. Dit Juventus word ook in Nederland geen kampioen haha
+1/-1

 
2 dagen geleden
Hou toch op man, ze hebben net de kampioen van Nederland van de mat af geveegd. Als je ze allemaal een blinddoek om doet en enkel achteruit laat lopen worden ze hier nog kampioen.
+1/-0

 
2 dagen geleden
Toevallig 2 weken geleden zien spelen uit bij Bologna. Prima ploeg met een uitstekende verdediging.
+1/-0

3 dagen geleden
Als de aankopen zo slecht zijn die op de bank zitten waarom koop je dan die gasten
+1/-0

3 dagen geleden
Was te verwachten als je niet investeerd in je verdediging en met 2 backs speelt die nog niet goed genoeg zijn voor jong psv.

Had eens de vrij of Sánchez gehaald en goede linksback en rechtback.

Ook weer eens duidelijk geworden waarom Veerman geen grote club vind.

Dit CL seizoen halen we geen kwart finale.
+2/-4

 
2 dagen geleden
Ja het is ontzettend jammer dat PSV geen topverdedigers wil halen, ze liggen namelijk zo voor het oprapen, 10 miljoen overmaken en een kleine 1,5 miljoen salaris bieden en er staat een verdediging die er in de CL nauwelijks 1 om de oren krijgt. Je hebt toch zelf gezien waar de verdedigers die PSV erg graag wou nu spelen? Die willen geen kampioen worden of Cl spelen, die willen gewoon hun bankrekening dusdanig goed vullen dat ze na hun voetbalcarrière financieel onafhankelijk zijn en ik geef ze daar geen ongelijk in, het is hun werk. Ik denk dat we al enorm blij mogen zijn dat PSV de poot stijf heeft gehouden bij Boscagli, wat al een hele prestatie is.
+2/-0

 
Nickb0316 (geschorst)
2 dagen geleden
Smoes op smoes op smoes. Itakura had gewoon een afkoopclausule
+1/-0

 
2 dagen geleden
Ja, maar PSV had blijkbaar goede hoop dat ze een betere speler konden halen, dan had je kunnen zeggen dat Itakura de vierde keuze was en Steward beter wat langer had kunnen wachten, want als de transferperiode is afgelopen weten we het allemaal het beste. We hebben een CV gehaald, dus laten we eerst maar eens afwachten wat die jongen gaat brengen voor we alles afbranden wat er gebeurt is. We hadden allemaal graag een elftal zien staan waarmee we het Juventus heel erg moeilijk hadden kunnen maken, maar daar hadden we vandaag dan wel 11 andere basisspelers voor nodig gehad. Dat is gewoon niet realistisch. PSV moet kampioen worden, dat gaat tot nu toe goed en alles in de CL is leuk meegenomen, maar voornamelijk die cheque die je ervoor krijgt. Ik zou je adviseren om de situatie te accepteren, dat maakt zaken wat makkelijker te relativeren. Ook met Ikatura hadden we vandaag verloren en ook met van de Berg en een fitte Dest en Karsdorp. een absolute topverdediger kost 50 miljoen en 4 stuks kosten dus 200 plus een x aantal jaar het bijbehorende salaris.
+1/-0

 
Nickb0316 (geschorst)
2 dagen geleden
Kijk uit met wat je zegt Ronaldo.. kritiek is hier niet toegestaan .
+1/-0

3 dagen geleden
Dat ze onderhand die Bakterniksvan eens een tijd op de bank zetten. 0 toegevoegde waarde
+2/-0

3 dagen geleden
Ach weer speelminuten voor Mauro en Lang. Zelf vind ik Dams en Flamingo niet eens tegenvallen. En een van de lastigste wedstrijden zit er op. Lichtpuntjes mensen.
+5/-0

 
3 dagen geleden
Nog een flinke afstraffing van PSG en we kunnen weer door
+2/-0

 
3 dagen geleden
Saibari ook. Speelde niet slecht. 4 schoten 1 goal.

Als je vooraf had gezegd 3-1 had ik daar mee kunnen leven. De manier waarop doet achteraf pijn.
+3/-0

3 dagen geleden
Wat is eigenlijk de lange termijn visie?
Meedoen om het kampioenschap in Nederland en kanonnenvoer in Europa?
Laat in Europa eens wat zien!
+1/-0

 
2 dagen geleden
Stort ff 500 miljoen op de rekening van PSV en dan kunnen we heel misschien de stap richting de subtop gaan maken, mits je er ook zorg voor draagt dat we elk jaar een kleine 100 miljoen aan salarissen kunnen betalen natuurlijk, anders krijg je wat er bij Ajax gebeurt.
+1/-0

 
2 dagen geleden
Ik vind dat we ons jaar in jaar uit te gemakkelijk laten wegspelen in Europa
+2/-0

 
2 dagen geleden
We hebben vorig jaar overwinterd in de CL en zijn er op een haar na uitgevlogen tegen Dortmund. Prima toch. Het was beschamend dat we verloren van Osijek destijds, maar dat je flink op je broek krijgt van de Europese top en subtop is gewoon een kwestie van geld, niet meer en niet minder. Als we tegen City spelen en die gasten gaan 90 minuten lang vol, dan ga je met 10-0 naar huis, dat zijn nu eenmaal de verhoudingen. Al onze sterktehouders zijn gebleven dit jaar, spelers die tientallen miljoen vertegenwoordigen en ze komen gewoon simpelweg te kort in dit soort wedstrijden. Dat zullen we gewoon moeten accepteren. De enige cup die je kan winnen, als je waanzinnig veel mazzel heb met de loting is de Conference league. Maar als je daar de nummer 5 of 6 uit Spanje of Engeland tegen komt is het ook gewoon einde oefening. In de grote competities zou dit elftal onder aan de middenmoot bungelen, dat is wat we met ons budget kunnen kopen.
+3/-0

3 dagen geleden
Nou, dit was niet best. Wat mij betreft grotendeels op conto van Stewart door wederom onvoldoende en iig veel te laat te investeren in een fatsoenlijke verdediging. Daarnaast speelden enkele sterkhouders ook wederom benedenmaats op dit toneel, met name Veerman, maar ook Bakayoko, Luuk en Boscagli. Positief wat mij betreft Drommel en prima invalbeurt van Saibari
+4/-2

 
3 dagen geleden
Alsjeblieft zeg, we hebben al genoeg Ledezma, Dams en Flamingo bashers hier.
+3/-0

3 dagen geleden
Dit was voor Juve een wedstrijd zoals wij die zaterdag hadden maar ik zou niet in de paniekstand schieten. Er komen in rap tempo de nodige mogelijkheden bij waarmee we ook in de CL punten zullen gaan pakken. Punt van zorg vind ik wel wat de Jong en Veerman vanavond hebben laten zien. De Jong op z’n retour en Veerman te groot voor servet en te klein voor tafellaken?
+6/-0

 
3 dagen geleden
Dat is nog best positief Mick😇
+2/-0

 
3 dagen geleden
Helemaal eens. Veerman is bij uitstek het voorbeeld van de verhoudingen.

Zaak dat we in de competitie foutloos blijven, en in de CL de knock out fase halen.
+3/-0

3 dagen geleden
Was weer een wedstrijdje effectiviteit en sneller passen.
Veerman had vaak meer tijd nodig dan wat hij kreeg. bakayoko helaas ook niet gebracht. Kwam wat snelheid in het spel na wissel met saibari en Lang.

Verder was de stand volgens mij 3-1 (2-0).
Volgens de karakteristieken stond het 2-1 bij rust.@stefanV
+1/-0

3 dagen geleden (gewijzigd)
Was te verwachten natuurlijk, dus laten we niet gelijk in paniek schieten. Dit is gewoon 'normaal' als je de clubs naast elkaar legt. Vind ook dat er te makkelijk naar de verdediging gewezen wordt. Kijk naar de 1-0; de tegenstander van Bakayoko sprint vollebak over Yildiz heen, en Baka is gewoon te laat. Ledezma moet dan de diepe bal af gaan dekken waardoor hij ruimte geeft aan Yildiz. Verder ook veel balverlies gezien op het middenveld waardoor de verdediging er vervolgens heel slecht uit ziet. Het is een cliché, maar verdedigen begint echt in de aanval. Ga maar eens kijken waarom Ajax zo ver kwam in de CL in 2018-2019; omdat de (rest)verdediging bij de aanvallers/middenvelders begint (zelfs Ziyech deed dit).

Maargoed, nogmaals, dit was ook wel te verwachten. Ga je tegen PSG natuurlijk ook gewoon zien, of je nu met deze verdediging speelt of met andere jongens. We moeten tegen andere tegenstanders de punten pakken en dan word je gewoon 18 tot 24e, wat past bij de begroting.
+3/-0

 
2 dagen geleden
Kan je beloven dat we er dan thuis tegen Sporting ook keihard afgaan, dan blijven er nog maar weinig teams over om de gewenste punten tegen te pakken (voor plek 18 t/m 24)
+2/-0

 
2 dagen geleden (gewijzigd)
Sporting heeft dan ook een hogere marktwaarde dan wij. Shaktar, Brest, Girona en Rode Ster niet. Het zal natuurlijk niet helemaal 1-op-1 te vergelijken zijn maar de punten zijn in principe niet te halen tegen Juve, PSG, Liverpool en Sporting.
+1/-0

2 dagen geleden
Geen schande tegen een topclub uit Italië die gewoon een sterkere selectie heeft. We zijn als PSV zijnde gewoon niet rijk genoeg om te concurreren met de Italiaanse top, Spaanse top, Engeland en de Duitse top. Dat gaat ook nooit gebeuren, punt uit.
PSV is een topclub in Nederland en een grote naam maar in Europa een middenmotor. Net als elke andere topclub uit Nederland. Soms een keertje een stunt en dat is het dan. We moeten onze positie ook accepteren.
+2/-0

 
2 dagen geleden
Ja, maar probeer het dan op z'n minst. Klap er op. Dit waren een stel makke lammetjes.
+3/-0

2 dagen geleden
Wat een deceptie. Meerdere spelers drama. Ledezma ontslaan en toegang tot Philips Stadion ontzeggen
+1/-7

 
2 dagen geleden
Ja want die jongen heeft gevraagd aan de trainer of hij de nieuwe rechtsback mocht worden? Het is een middenvelder die eigenlijk niet de potentie heeft bij PSV 1 op het middenveld te spelen. Dan zou ik ook, net als Mauro, “ja” zeggen als de trainer vraagt of je het eens als back wilt proberen
+1/-0

 
2 dagen geleden
Precies helemaal eens! En daarom dus zoals je zelf al zegt per direct afscheid van nemen omdat ie het niveau niet aan kan
+1/-2

 
2 dagen geleden
Moet je dan die jongen ontslaan of misschien degene die hem hier heeft neergezet. Of wat collega's die hem keihard hebben laten vallen voor het oog van de voetbalwereld?
+2/-0

2 dagen geleden
Laat ik het glas halfvol blijven zien. Eerste helft deed me denken aan Dortmund uit vorig jaar de eerste helft. Tactisch afgetroefd en te laat kunnen herstellen. Tweede helft was al beter en geef je alleen een goal weg door een persoonlijke fout.
Het was eigenlijk brugklas tegen examenkandidaten. In de brugklas heb je alles nog te leren en zit er dus tevens nog veel rek en potentie in. Daarnaast was ik blij met de energie van Lang en het feit dat Flamingo zich goed staande hield. Denk ook niet dat het uit had gemaakt indien Alex daar had gestaan omdat het in zijn totaliteit niet klopte.
Kortom, wonden likken, analyseren, leren en groeien! Je moet leren kruipen voor je kunt lopen .
+9/-0

 
2 dagen geleden
Kan het er alleen maar mee eens zijn. Al had ik stiekem hoop dat we al in het 2e leerjaar zouden zitten, en niet waren blijven zitten in de brugklas. Als alles meezit, dus met bv een fitte dest en lang, dan zit er echt nog veel moois aan te komen.
+1/-0

2 dagen geleden
Gelukkig is de schade beperkt gebleven.Het hadden net zo goed 5 of 6 tegendoelpunten kunnen zijn.Toch wel teleurgesteld in de zogenaamde sterren die PSV veel geld moeten opleveren.
+4/-0

2 dagen geleden
Tsja zit met vele vragen. Wat was er aan de hand met veerman? Waarom was Tillman nu min of meer onzichtbaar. Waarom is Till als invaller in belangrijke wedsstrijden altijd zeer goed maar als basisspeler heel veel minder. Ons veel geroemde middenveld (''wonder dat we die bij elkaar hebben weten te houden'') liet het compleet afweten. Misschien Schouten een kleine voldoende. In mijn ogen faalde het middenveld meer dan de verdediging.

Bakayoko had zijn dag weer eens niet, maar mocht toch blijven staan. En Tillman op links ben ik toch ook niet zo van gecharmeerd. Je zag het toen er met Noa een echte buitenspeler inkwam.

Dams vond ik niet onaardig, ook Flamengo niet echt op fouten kunnen betrappen. Voor Ledezma is het neem ik aan ook verder over als Karsdorp weer fit is. Die jongen is gewoon geen back. Doet zijn best, werd idd totaal niet gesteund.

Kon het niet opbrengen om de reacties na afloop te horen, maar werd er iets gezegd over Saibari (die wel lekker inviel). Hij leek op het eind echt weer te trekken met zijn been. Toch niet weer een blessure hoop ik?
+2/-0

2 dagen geleden
iets met laken en servet
het meest teleurstellend vond ik nog wel dat je niet het idee had dat iedereen er volle bak voor ging maar dat kan ook te maken hebben met het kwaliteitsverschil.
En tja Veerman. dat daar geen belangstelling voor was ......dan zien scouts sommige zaken wellicht toch goed.
Als je zelfs een corner of vrije trap , dus zonder druk, al niet fatsoenlijk neemt dan vraag ik me af waar je mee bezig bent.
Maar goed, wonden likken en hopen op een wederopstanding en splelers die kwalitatief nog gaan verrassen
+3/-0

2 dagen geleden
Dat dit niet best was hebben we allemaal kunnen zien, dus dat het beter moet/kan ook.
+1/-0

2 dagen geleden
Veerman, niveautje hoger is niet aam hem besteed zien we keer op keer.
Hij kan wel teleurgesteld zijn maar ik snap de grote clubs wel!
+1/-0

2 dagen geleden
Wat een deceptie. De jongens tegen de mannen. Met alleen een aardig positiespel kom je er niet. Die goal valt dan wel tegen RKC maar niet op dit niveau. We blaffen een beetje maar van bijten hebben we nog niet gehoord. Helaas.
+2/-0

2 dagen geleden
De dragende spelers van het elftal oftewel de sterren van de ere-divisie gaven vandaag duidelijk niet thuis en lieten jonkies zwemmen,met zon instelling haakt de serie-A top en subtop af voor onze sterkhouders.
De koppen van de week is bij elkaar steken want een goede mentale insteek is een minimale vereiste om de volgende wedstrijden beter voor de dag te komen.
Het was slapjes.
+4/-0

2 dagen geleden
Ik kon de wedstrijd helaas niet zien, dus zojuist de herhaling teruggekeken. En van wat ik daaruit heb kunnen opmaken (ja, ik weet dat de samenvatting een vertekend beeld kan geven) is een oppermachtig Juventus tegen een tam PSV. We hebben tot aan de 70e minuut niets in te brengen gehad, op een schotje uit de 2e lijn na. Pas nadat Saibari erin kwam (en ik begreep dat er toen al een hoop van Juve uit gehaald waren) kregen we iets meer kleine mogelijkheden. Maar het bleef bij schoten uit de 2e lijn. Juve had er ook zo 5 in kunnen schieten. Dus met 3-1 mogen we niet klagen.

Ik vind het niet terecht individuele spelers hiervan de schuld te geven (of de TD). Het hele team heeft een lesje CL gekregen, net als vorig jaar tegen Arsenal. Ja, je ziet dat onze zwakke punten extra worden blootgelegd, maar onze sterke punten heb ik ook niet teruggezien. Daar was Juve gewoon te goed voor.

En dat is niet erg. Je weet gewoon dat je hier doorgaans zonder punten weer weggaat. Of je moet een hele goede dag hebben en Juve een mindere. Er zit gewoon een flink verschil in budget en daarmee kwaliteit op het veld. Dat is nou eenmaal hoe het is, en daar moeten we mee leven. Dit soort wedstrijden zijn wel broodnodig om ervaring op te doen op het hoogste niveau en lessen uit te trekken, om de volgende wedstrijd tegen een mindere club beter voor de dag te komen.

Kortom, jammer dat we niet hebben kunnen stunten, maar geen man overboord. Even balen en dan weer met frisse energie naar de volgende wedstrijd. We gaan echt nog wel punten halen in onze poule, maar laten we alsjeblieft een beetje realistisch blijven en achter onze jongens blijven staan. Eendracht maakt macht!
+3/-0

2 dagen geleden (gewijzigd)
Goed dat we maar met 3-1 verloren hebben. Dat is nu al duidelijk op de voorlopige ranglijst. Natuurlijk moeten we ook ergens punten gaan pakken maar er zijn sowieso ook een flink aantal zwakkere broeders bij (Dinamo Zagreb is daar 1 van) waar je op voorhand al van kunt invullen dat die onder ons gaan eindigen
+1/-0

2 dagen geleden
Dams, Flamingo en Ledezma hebben het beter gedaan dan ik had verwacht. Ik kan hun niks kwalijk nemen. Dat zijn twee jeugdspelers die opeens uit tegen Juventus in de CL spelen. En Flamingo was de eerste wedstrijden wat onzeker, maar begint nu ook beter te spelen, en heeft een stijgende lijn te pakken.
Schouten heeft achterin nog proberen te helpen,
Maar Baka en Tillman hebben hun jeugdige backs echt in de steek gelaten.
Ledezma kan toch geen twee spelers tegelijkertijd afdekken ?
+2/-0

 
2 dagen geleden
Helemaal met je eens 💯 En over Veerman gesproken, kan geweldig voetballen maar zakt sinds het ek regelmatig door het ijs, ligt het aan mij dat ik hem overschat heb of zou dit gewoon een mindere fase zijn?
+1/-0

 
2 dagen geleden
Luuk, Schouten en vooral Veerman kwamen er ook niet aan te pas. Meer en meer begrijp ik wat Koeman bedoelt als hij zegt dat jongens als Veerman in grotere competities zouden moeten spelen. Vrees alleen dat ze daar niet veel voorstellen.
+2/-0

2 dagen geleden
Wat een slechte wedstrijd en wat een deceptie. Dat ze zouden verliezen, ja dat zou kunnen. Maar ik had echt veel meer van PSV verwacht. Dat ze veel meer weerstand zouden kunnen bieden. Europees is PSV is geen reet opgeschoten. Die conclusie mag je wel trekken. En ik denk dat het vervolg voor PSV nog heel lastig gaat worden, en ik vraag me af of PSV in ieder geval de tussenronde weet te halen. Daar heb ik ernstig mijn twijfels over.
+4/-0

2 dagen geleden
Dat je hier verliest is geen grote verrassing. Maar de wijze waarop nu al heel dit prille seizoen gespeeld wordt is een hardnekkig probleem. Het is simpelweg niet fel genoeg, dat zie je bv. aan duels, bv hoe Veerman als een pupil zich de bal laat afnemen met een simpele schouderduw gisteren is symptomatisch. Ook het collectief vastzetten van tegenstander met de bal zie ik zeldzaam dit seizoen, en dat heeft toch echt te maken met instelling. Na alle successen en complimenten van vorig jaar lijkt het wel of het allemaal te makkelijk wordt opgenomen, en in de eredivisie kom je daar nu nog mee weg. Bosz heeft veel huiswerk, en wie ben ik, en zou misschien eens wat moeten gaan muteren in de basisopstelling om de boel wat op scherp te zetten.
+5/-0

 
7 uur geleden
Welke wijzigingen in de basis stel je voor?
+1/-0

 
6 uur geleden
Je kunt van alles doen, maar ik laat dat liever over aan Bosz. Hij kent de dynamiek die leeft in de groep en waar spelers wel en niet hun taken slecht en goed uitvoeren en wat de redenen daarvan zijn. Zou mi. In dit geval te makkelijk zijn dat ik als buitenstaander dat even opsom, het heeft mi hier niets met voetbalkwaliteit te maken, maar des te meer met het functioneren als eenheid op het veld.
+1/-0

 
6 uur geleden
De vele blessures hebben de keuzes enorm beïnvloed. Zo’n Saibari brengt als invaller altijd iets extra’s. We gaan het zien. Typisch geval van te groot voor servet, te klein voor tafellaken vrees ik en dan is het huidige Juve ook nog eens een Europese subtopper.
+1/-0

2 dagen geleden
Nederlaag was terecht en verdiend. Juve klasse beter, ook begrijpelijk (budget, betere competitie) Kan gebeuren niks mis mee. Wat me echte stoort is de mentaliteit, slappe hap voetbal. Instelling van het komt wel goed. Nee, dit is CL, geen Eredivisie. De absolute wil om te winnen ontbreekt. Over my dead body mentaliteit ontbreekt. Tot hier en niet verder mentaliteit ontbreekt. Zoals Bosz zegt: Slappe hap.
+3/-0

2 dagen geleden
Geen inzet, geen tactisch vernuft, angst, defensief onvermogen. Het was helemaal niks helaas. De naïviteit van Boszball in Europa blijkt maar eens te weer, niet het vermogen om de boel om te gooien als het totaal niet gaat. De enige hoop is dat een enkeling wakker is geworden na de slaappotjes op halve kracht in de eredivisie maar ik vraag het me af. De broekjes kunnen weer schoon de kast in. Op naar beter....
+1/-0

24 uur geleden
Korte impressie van de reis naar en de wedstrijd in Turijn: het was niet veel.

(later meer)

(misschien)
+1/-0

22 uur geleden (gewijzigd)
Bosz zal toch echt met iets anders op de proppen moeten komen in de CL uitwedstrijden want zo wordt het nooit wat. Telkens wordt Arsenal als referentie gebruikt maar als je er goed over nadenkt zijn we onder Bozs door al onze tegenstanders (Lens uitgezonderd) in de eerste helft compleet overrompeld en omvergeblazen (Arsenal, Sevilla, Dortmund en nu dus Juventus) Verzin dus iets anders want zo werkt het niet. Versterk het middenveld, zet anders druk, meer de lange bal en aansluiten, stel meer strijders op ipv prima donna’s (bijvoorbeeld Saibari ipv Veerman, wellicht is Nagalo een duelmonster), etc. Maar doe iets, want het begint een beetje een repeterend verhaal te worden
+2/-0

 
23 minuten geleden
Helemaal waar, Bosz is meermaals niet in staat gebleken een tactisch meesterbrein te zijn en zijn ploeg op te kunnen zwepen. In een team met alleen ideale schoonzonen zoals dit PSV is dat funest. Het zijn ook elke keer weer jochies tegen kerels op Europees vlak.
+1/-0