Transparent
Inloggen
Sluiten

WedstrijdenPSV boekt degelijke overwinning in uitwedstrijd tegen Heracles


Tijdstip
18 augustus 2019
Stadion
Erve Asito
Gelegenheid
Eredivisie
Televisiezender
Fox Sports 1


PSV boekt degelijke overwinning in uitwedstrijd tegen Heracles; image source: Pro Shots

Foto: Pro Shots

PSV boekt degelijke overwinning in uitwedstrijd tegen Heracles

PSV heeft op bezoek bij Heracles Almelo weten te winnen. De uitwedstrijd werd zondagavond met 0-2 gewonnen. Steven Bergwijn en Mohammed Ihattaren zorgden voor de doelpunten.

De thuisploeg ging direct fel van start. Na acht seconden kregen ze al een hoekschop en omdat deze snel genomen werd, leidde dat direct tot de eerste grote kans van de wedstrijd. PSV nam echter direct het initiatief over in de wedstrijd en de eerste kans voor de ploeg van Mark van Bommel was direct raak. Na een uitstekende actie kon Steven Bergwijn met de bal oprukken en hij eindigde de aanval met een knap schot in de hoek.

Het spelbeeld kantelde direct na de treffer. PSV leek de gashendel flink terug te schroeven, waardoor Heracles weer alle ruimte kreeg om de aanval te zoeken. Vooral Michal Sadílek had het lastig met zijn directe tegenstander en vanaf die kant kwam ook constant het gevaar. Jeroen Zoet moest een paar keer reddend optreden, terwijl de thuisploeg ook enkele keren te onzorgvuldig leek te schieten.

Vlak voor rust kreeg PSV via Mohammed Ihattaren plotseling een goede kans, maar het schot van de jonge middenvelder kon door de keeper nog net worden gekeerd. Uit de hoekschop die volgde werd een strafschop gegeven nadat Heracles-verdediger Bakboord de bal met zijn hand speelde. Ondanks dat de verdediger duidelijk met zijn arm naar de bal leek te gaan, werd scheidsrechter Jochem Kamphuis door de VAR naar de zijkant geroepen en werd de beslissing om een strafschop te geven uiteindelijk teruggedraait. Een paar minuten later konden beide ploegen met een 0-1 stand de kleedkamers opzoeken.

Aan het begin van de tweede helft ging het spel op en neer, maar PSV kreeg via Cody Gakpo de eerste goede kans. Het schot van de aanvaller kon nog worden gekeerd, maar een paar minuten later stond hij wel aan de basis van de volgende treffer van PSV. Een pass van Gakpo werd door Mohammed Ihattaren in het doel geschoten. Voor de 17-jarige middenvelder was het zijn eerste doelpunt in het eerste elftal van PSV.

PSV leek het verder wel best te vinden en wilde het duel rustig uitspelen. Heracles probeerde een paar keer aan te zetten, maar wist ook nauwelijks tot gevaar te komen. Uiteindelijk trok scheidsrechter Kamphuis de meeste aandacht naar zich toe door liefst zeven keer geel te trekken voor spelers van PSV, waarvan de meesten heel makkelijk leken worden gegeven. Daarnaast zorgde hij voor veel verbazing door liefst vijf minuten blessuretijd bij te geven in een duel dat nauwelijks stil had gelegen. PSV kwam ook in die minuten niet meer in gevaar, waardoor het na drie wedstrijden op zeven punten staat.


[video] Highlights | Heracles Almelo - PSV


Pablo Rosario: 'Overall was het denk ik een goede wedstrijd'

In gesprek met Fox Sports gaf Pablo Rosario aan redelijk tevreden te zijn met het spel in Almelo. "Ik denk dat we in grote delen van de wedstrijd het onder controle hadden", aldus Rosario. "We moeten het in fases wel eerder afmaken. Gewoon de kansen afmaken. We hebben wel een paar kansjes weggegeven, maar overall was het denk ik een goede wedstrijd."

Vooral in de eerste helft werd de thuisploeg een paar keer gevaarlijk. "We probeerden af en toe druk te zetten, maar dan kwamen zij er heel goed uit", zo gaf hij aan. "Je moet dan weer terug naar je eigen zestien, wat erg zwaar is. Dan komen er kansen en dat mag gewoon niet gebeuren. Daarna stonden we wel goed en kregen we genoeg kansen om te scoren."

De aanvoerder kreeg de vraag wat PSV nog mist, omdat het de ploeg niet lukte om een echt goede wedstrijd op de mat te leggen. "Ik zou het niet weten", zei hij daarop. "We creëren wel genoeg kansen en hebben veel kwaliteit in het uitspelen van de kansen. Vandaag ging dat uitspelen ook beter en dan komen de goals vanzelf."


Steven Bergwijn: 'Het is hier altijd een moeilijke wedstrijd'

Steven Bergwijn gaf in gesprek met Fox Sports aan erg blij te zijn met de overwinning. "Het spel kon wel wat beter natuurlijk, maar het is hier altijd een moeilijke wedstrijd. Het wordt een vechtwedstrijd en dan moet je meegaan in de strijd. Dat hebben we gedaan", aldus Bergwijn.

Volgens de aanvaller is het nog wel wennen aan de nieuwe tactiek waarin gespeeld wordt. "Het is natuurlijk nieuw in deze samenstelling voetballen. Vorig jaar konden we meer Luuk gebruiken, terwijl we nu meer moeten voetballen", zo gaf hij aan. "Je ziet wel dat we veel kwaliteiten hebben, maar dat moet er wel uitkomen. Daar heb ik alle vertrouwen in."

Ook Bergwijn staat sinds dit seizoen op een andere positie, op de nummer tien-positie. "Ik voel me er lekker in. Het is wel even wennen natuurlijk. Vorig jaar heb ik alleen op de flanken gespeeld, maar ik krijg meer de bal en kan lekker vanuit het middenveld komen. Dat ligt me wel", zei hij daarover. "Het is nu gewoon wennen, omdat het een andere positie is natuurlijk. Maar daar moet je gewoon mee omgaan."


[video] Bergwijn: 'Een hele belangrijke overwinning'


Mark van Bommel: 'Ik ben heel tevreden met deze overwinning'

Mark van Bommel kreeg in gesprek met Fox Sports de vraag hoe tevreden hij was met het spel van zijn ploeg. "Ik ben heel tevreden met de overwinning", aldus Van Bommel. "Dit is gewoon een heel lastige tegenstander, zeker hier in Almelo. Als je dan ziet hoe wij het gedaan hebben, zeker op het laatst op karakter, ben ik daar heel erg blij mee."

Het spel van zijn ploeg was nog niet vloeiend. "We hebben gewoon echt een jonge ploeg. Wij smijten met krachten en die vloeiden aan het eind weg. Dat is ook niet erg, dat is ons spel en dat zijn onze kwaliteiten. Hoe ze dat op het eind verdedigen vind ik heel erg goed", zo gaf hij aan. "Na die eerste minuut waarin Heracles kon scoren, konden wij de ruimte vinden in de rug van het blok waarmee zij druk zetten. Daar creëerden we ook de goal uit. Voor de rest ben ik er hartstikke tevreden mee. Op een gegeven moment maakt het ook niet uit hoe je wint. Je moet die wedstrijd gewoon winnen."

Van Bommel koos bewust voor Mohammed Ihattaren op de vleugels. "Hij heeft zijn rug dan vrij als hij de bal krijgt en kan dan naar binnenkomen. Je speelt dan eigenlijk ook met hem op tien. Bergwijn kan dan weggestoken worden en je kunt dan de ruimte achter de laatste lijn verdedigen", zei hij daarover. "Daar komt ook die goal uit. Er was weliswaar minder diepte op die kant, maar je had wel meer voetbal. Steven kan ook op tien spelen. Hij is een speler die weg kan draaien, een man kan passeren, in een kleine ruimte de juiste oplossing kan vinden, heeft diepte, is slim en kan ook nog scoren."


Mohammed Ihattaren: 'Mijn eerste goal is voor mijn moeder'

In gesprek met Fox Sports gaf Mohammed Ihattaren aan dat de wedstrijd de wedstrijd tegen Heracles niet makkelijk is. "Geen enkele wedstrijd is makkelijk. Je moet altijd honderd procent geven en dat hebben we vandaag gedaan als team", aldus Ihattaren. "We spelen veel wedstrijden achter elkaar. Vooral nu met de Europa League raken sommige jongens wat sneller vermoeid. Je moet gewoon alles geven. Het maakt dan niet uit hoeveel wedstrijden je hebt. Je hebt ook andere spelers op de bank die het ook goed kunnen invullen."

De jonge middenvelder was het niet eens met de opmerking dat hij op zijn leeftijd er nog niet om de paar dagen kan staan. "Het kan wel, natuurlijk kan het. Ik moet gewoon fit zijn en mijn rust benutten. Als ik er moet staan, moet ik er staan. Klaar", zo gaf hij aan. "Die druk leg ik mezelf ook op. Ik weet dat ik het kan. Je wil spelen. Het is niet leuk als je op de bank zit. Het maakt niet uit waar je gezet wordt, als je maar mag spelen. Ook als de trainer mij linksback zet, moet ik er staan. Het is voor mij gewoon belangrijk dat ik speel. Het maakt niet uit waar hij mij zit, ik wil gewoon spelen."

Ihattaren maakte zijn eerste officiële doelpunt voor PSV. "Heerlijk. Dat ga ik zo vieren als ik thuis ben", zei hij daarover. "Het was prachtig. Ik dacht gelijk aan mijn moeder. Ik heb thuis zoveel met haar gesproken dat ik mijn eerste goal moet maken. Als zij je dan rustig houdt en die goal dan komt, is die goal dan voor haar. En voor mijn zus."


Zeven gele kaarten evenaring clubrecord PSV

De zeven gele kaarten die PSV tegen Heracles Almelo kreeg zijn een evenaring van het clubrecord. Dat zocht het Eindhovens Dagblad uit. Op 13 maart 1993 werd in de uitwedstrijd tegen Feyenoord ook zeven keer een gele kaart getrokken voor een speler van PSV. Jan Heintze kreeg die avond twee keer geel en moest daarom al eerder richting de kleedkamer. Net zoals Heracles zondagavond kreeg Feyenoord tijdens die wedstrijd slechts twee gele kaarten.


Karakteristieken

Uitslag: 0-2 (0-1)

Doelpuntenmakers:

Goal
0-1 Steven Bergwijn ('16)
Goal
0-2 Mohamed Ihattaren ('58)
Scheidsrechter
Kamphuis
Toeschouwers
10.063 toeschouwers

Kaarten:

Kaart
PSV: Michal Sadílek ('45)
Kaart
PSV: Timo Baumgartl ('51)
Kaart
Heracles Almelo: Mauro Júnior ('57)
Kaart
PSV: Steven Bergwijn ('67)
Kaart
Heracles Almelo: Van der Water ('73)
Kaart
PSV: Olivier Boscagli ('75)
Kaart
PSV: Nick Viergever ('78)
Kaart
PSV: Cody Gakpo ('84)
Kaart
PSV: Denzel Dumfries ('88)

Opstelling PSV

Cody GakpoDonyell MalenSteven Bergwijn


Érick GutiérrezMohamed IhattarenPablo Rosario


Michal SadílekNick ViergeverTimo BaumgartlDenzel Dumfries


Jeroen Zoet

Wissels:

'66 Jorrit Hendrix voor Mohamed Ihattaren
'71 Olivier Boscagli voor Michal Sadílek
'90 Zakaria Aboukhlal voor Donyell Malen


Opstelling Heracles Almelo

Mauro JúniorDessersVan der Water


BijleveldKiomourtzoglouMerkel


CzyborraKnoesterVan den BuijsBakboord


Blaswich

Wissels:

'68 Szoke voor Bijleveld
'79 Konings voor Mauro Júnior
'86 Dos Santos voor Van der Water


Pool

De ruststand en uitslag van deze wedstrijd is door 18 deelnemers aan de Pool goed voorspeld.

De top vijftien:

  Score Voorspelling
 7 0-2 (0-1)
 7 0-2 (0-1)
 7 0-2 (0-1)
 7 0-2 (0-1)
 7 0-2 (0-1)
 7 0-2 (0-1)
 7 0-2 (0-1)
 7 0-2 (0-1)
 7 0-2 (0-1)
10  7 0-2 (0-1)
11  7 0-2 (0-1)
12  7 0-2 (0-1)
13  7 0-2 (0-1)
14  7 0-2 (0-1)
15  7 0-2 (0-1)

Bekijk ook het algemeen klassement in de Pool.


Man van de Wedstrijd

De wedstrijd als geheel werd door de fans gewaardeerd met een 6.27. Hieronder is de uitslag van de Man of the Match verkiezing van deze wedstrijd weergegeven. Achter elke spelersnaam staat tussen haakjes het aantal stemmen en de daarmee behaalde score voor het Man van de Wedstrijd klassement.

1. Steven Bergwijn (47 -> 5,0)
2. Timo Baumgartl (44 -> 4,0)
3. Mohamed Ihattaren (40 -> 3,0)
4. Érick Gutiérrez (15 -> 2,0)
5. Jeroen Zoet (12 -> 1,0)
6. Nick Viergever (11 -> 0,0)
7. Cody Gakpo (6 -> 0,0)
8. Jorrit Hendrix (1 -> 0,0)
8. Donyell Malen (1 -> 0,0)
10. Nicolas Isimat-Mirin (0 -> 0,0)
10. Aziz Behich (0 -> 0,0)
10. Daniel Schwaab (0 -> 0,0)
10. Gastón Pereiro (0 -> 0,0)
10. Luuk de Jong (0 -> 0,0)
10. Hirving Lozano (0 -> 0,0)
10. Eloy Room (0 -> 0,0)
10. Dante Rigo (0 -> 0,0)
10. Pablo Rosario (0 -> 0,0)
10. Maximiliano Romero (0 -> 0,0)
10. Bart Ramselaar (0 -> 0,0)
10. Ramon Pascal Lundqvist (0 -> 0,0)
10. Yanick van Osch (0 -> 0,0)
10. Mauro Júnior (0 -> 0,0)
10. Armando Obispo (0 -> 0,0)
10. Niemand (0 -> 0,0)
10. Trent Sainsbury (0 -> 0,0)
10. Denzel Dumfries (0 -> 0,0)
10. Angeliño (0 -> 0,0)
10. Ryan Thomas (0 -> 0,0)
10. Michal Sadílek (0 -> 0,0)
10. Jordan Teze (0 -> 0,0)
10. Matthias Verreth (0 -> 0,0)
10. Dirk Abels (0 -> 0,0)
10. Mike van de Meulenhof (0 -> 0,0)
10. Zakaria Aboukhlal (0 -> 0,0)
10. Toni Lato (0 -> 0,0)
10. Bruma (0 -> 0,0)
10. Lars Unnerstall (0 -> 0,0)
10. Sam Lammers (0 -> 0,0)
10. Joël Piroe (0 -> 0,0)
10. Ibrahim Afellay (0 -> 0,0)
10. Robbin Ruiter (0 -> 0,0)
10. Derrick Luckassen (0 -> 0,0)
10. Olivier Boscagli (0 -> 0,0)
10. Luuk Koopmans (0 -> 0,0)
10. Daniel Schwaab (0 -> 0,0)
10. Konstantinos Mitroglou (0 -> 0,0)


VoorbeschouwingenWat vind jij van de wedstrijd?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


reactie verwijderd

4 jaar geleden
Benieuwd hoe ze aan de start verschijnen! Slechter dan tegen die Noren kan volgens mij niet!
+1/-0

 
4 jaar geleden
Als ik zo naar buiten kijk behoorlijk nat.
+2/-0

4 jaar geleden
Word gewoon een lastig potje ben ik bang voor... ik hou het op een zwaar bevochten(gemene) overwinning, 85 minuut, Malen 1-2!
+2/-0

4 jaar geleden
Normaal heb ik wel een voorgevoel en durf ik wel een voorspelling te doen.
Nu heb ik eerlijk gezegd geen idee hoe dit PSV zal gaan spelen.
Ik hoop wel dat iedereen heel blijft bij deze zaalvoetbal-wedstrijd op K-gras.
+3/-0

4 jaar geleden (gewijzigd)
Lastige uitpot voor een zwalkend PSV
+1/-0

4 jaar geleden
Bergwijn, Malen, Gapko en Ihattaren hebben hun opleiding bij PSV op kunstgras gehad. Dus de problemen worden zwaar overdreven. Het grootste gevaar voor PSV is Sadilek, zijn manier van spelen heeft zoveel risico's dat hij zal gaan grossieren in gele en rode kaarten.
+1/-2

4 jaar geleden
Ihattaren op 10 en als voorhoede Bergwijn, Malen en Gapko.
De spelers staan nu op de juiste plek, dus nu moeten ze het maar laten zien.
+1/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Dat is voor mij geen zekerheid, ik zie zo maar dat hij Mo op rechts zet en Steven gewoon op 10
+1/-0

 
4 jaar geleden
klopt, op twitter gaf PSV Ihattaren in het lijstje op als middenvelder, en Bergwijn als aanvaller, maar op het veld staat het inderdaad anders.
+1/-0

4 jaar geleden (gewijzigd)
Het is een half uur voor de aftrap en ik zit nu al billen te knijpen. Niet te geloven.... PSV wat je met me doet 😆
+3/-0

4 jaar geleden
Ja hoor, de Video Ajax Referee doet weer mee. Waar was er een arm langs het lichaam?? Hij steekt hem gewoon uit ! En wat een slappe zak die scheids. Hij geeft resoluut een penalty die er 100% één was en laat zich omlullen. Ze zullen er alles aan doen om de competitie nu al te beslissen. Zo klaar met dit Nederlandse voetbal 👎🏻
+3/-1

4 jaar geleden
Begin de schijt te krijgen van die VAR. Vorige week werden de meest belachelijke penalty's gegeven, geen VAR te horen. Nu wij spelen opeens weer wel?? En waarom krijgt ajax ALLES mee met die VAR?? Eerlijkheid?, laat me niet lachen!
+4/-1

 
4 jaar geleden
U ook al , net zoals rups , virus ?
+2/-0

 
4 jaar geleden
Wanneer haalt hij Rosario en Sadilek er nou eens uit, echt een droevig niveau. Ihattaren op 10 (rechts voegt hij nauwelijks iets toe) en Bergwijn op rechts!
+2/-4

4 jaar geleden
Wat speelt PSV enorm slordig. Ze hadden veel meer met die counters kunnen doen, want ze hadden veel ruimte, maar na een paar keer overspelen zijn ze hem al weer kwijt.
+1/-1

4 jaar geleden
@psv25, Een paar dagen geleden schreef je dat je graag Rosario + Hendrix als verdedigend blok zou willen hebben voor de stabiliteit. We kunnen nu ( minuut 65 ) zien hoe dat uit gaat pakken.
+2/-0

 
4 jaar geleden
Ze spelen niet met dat domme blok nu. Staan gewoon met drie man op het middenveld. Met guti als centrale man.
+2/-0

4 jaar geleden
Ja hoor, en als de VAR ze niet genoeg kan helpen gaat meneertje strooien met gele kaarten zodat hij straks nog een rode kan uitdelen en het toch nog spannend kan maken. Zo doorzichtig dit. En noem me maar Calimero. Maar ik vind dit sneuer dan sneu. Iepiepalo.
+5/-2

4 jaar geleden (gewijzigd)
7 gele kaarten!!!
+2/-0

4 jaar geleden
Zeven (!) gele kaarten voor ons ☹️
Wat hebben wij toch een fantastisch scheidsrechterskorps in dit land..... Ik schaam me diep voor deze kneuzen in het zwart/blauw/geel/groen/roze....
+5/-0

4 jaar geleden
7 gele kaarten... tjongejongejonge. Vaak erg makkelijk gegeven. Valt op dit.
+5/-0

 
4 jaar geleden
En eenzijdig , nee , dat valt niet op. Timo word de reclameborden ingeduwd maar dat mag. Cody krijgt een trap , maar dat mag. Valt me nog mee dat hij geen penalty tegen gaf voor een aangeschoten hands van ons. Daar zal de VAR deskundige vanavond wel weer over vallen.
+2/-0

4 jaar geleden
Blijkt toch ook dat Malen gewoon geen spits is. Hij kan er prima omheen spelen, maar is gewoon geen spits. Wil veel te veel in de bal komen. Er moet gewoon echt een goede goalgetter bij. Anders gaan we never nooit meedoen om de titel
+4/-1

4 jaar geleden
We hebben gewonnen en zonder de hulp van de VAR . Het was niet best, we speelden duidelijk met de rem er op en dat kan ik me goed voorstellen op dit veld. Ongelooflijk slecht veld . Dit is geen kunstgras- maar latexveld . Ik denk dat de clubs die in Europa uitkomen de koppen bij elkaar steken en niet meer op kunstgras willen spelen tijdens deze periode een punt hebben. Als AZ uit kan wijken naar een ander veld moeten de hockey clubs dit ook Kunnen. Dit is schande. Hoezo Mickey Mouse competitie ?
+2/-0

4 jaar geleden
Tsjonge, wat was het slecht. Na de goal van Steven meteen gas terugnemen. Amusement brengen voor je supporters en voetbal liefhebbers is ook belangrijk jongens. En wat is Dumfries slecht. We hebben ook daar een probleem.
+3/-4

 
4 jaar geleden
Schwaab naast Baumgartl in het centrum... en Viergever op de plaats van Dumfries.
De verdediging staat dadelijk als een huis - het middenveld begint ook beter te draaien.
+1/-1

4 jaar geleden (gewijzigd)
Het was een prima! overwinning. Het was niet alleen zakelijk, maar als je voorin kijkt is het soms echt prachtig om te zien hoe af en toe getikt wordt. De efficiency moet echter nog een stuk omhoog, maar het zijn jonge spelers en dit is slechts een kwestie van tijd. De transferopbrengst van Lozano, (die nu eigenlijk al niet meer gemist wordt als je eerlijk bent) zou ik een middenvelder, met voorkeur op 10 investeren, niet in een spits. Berghuis was een goede kandidaat geweest, maar koos ervoor nog een jaar mee te prutsen bij Feyenoord, een vlag op een modderschuit. (Ik vind hem momenteel een betere 10 dan ik vermoedde, eerlijk is eerlijk)
+6/-0

4 jaar geleden
3 punten en geen blessures , top. Donderdag een belangrijke wedstrijd. Op een veld wat absoluut niet kan. Wat is dat nu , plaatselijk versleten of hoe moet ik dat zien ? In snap die VAR helemaal niet meer . Scheidsrechters zijn de clubs afgegaan om te zeggen oa dat hands hands is maar er zijn toch weer uitzonderingen . Overigens hadden wij ook een strafschop tegen kunnen krijgen.
+2/-0

4 jaar geleden
En dan horen we Steven zeggen bij de NOS na de wedstrijd dat er nooit contact is geweest met Ajax voor een overgang . Terwijl Valentijn Driessen riep dat Steven nooit meer een PSV shirt kan dragen . Het zoveelste bewijs van riool media bij die krant.
+2/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
PSV en Bergwijn hebben zich prima gedragen. Nimmer hebben ze zich laten provoceren door op die riooljournalistiek te reageren, precies wat de teleriool eigenlijk wilde, een rel creëren. Beste manier om ze terug te pakken is gewoon kampioen worden. Ik voorspel nog wat incidentjes bij ajax, de verwachtingen zijn daar door de pers dusdanig opgeblazen dat de druk hoog zal worden daar.
+3/-1

 
Wakkur2019 (geschorst)
4 jaar geleden
Huntelaar, Ziyech, Tadic en van den Beek zijn zekerheden qua doelpunten. Daar zit bij ons het grote risico. Veel talent maar nog teveel kansen nodig.
+1/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Klopt. Maar het seizoen is gelukkig nog lang.
+3/-1

 
4 jaar geleden
Zielige Valentijn loopt nu te zeiken over de handsbal van Sadilec.. Deed hij dat maar bij de talloze discutabele beslissingen VOOR ajax!
+2/-0

 
4 jaar geleden
Valentijn maakt zich schuldig aan rattengedrag.
+1/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Wie is Valentijn.... (of bedoel je die spuitelf van de teleriool)? Hoe meer ze zeiken, hoe gefrustreerder ze blijkbaar zijn. Ajax is de koopclub, PSV is de club van eigen talenten geworden, dat druist lijnrecht tegen het sprookje wat de teleriool NL probeert te verkopen. En ik voorspel dat PSV heel wat extra supporters in NL er bij gaat krijgen de komende jaren. En dat vinden ze helemaal niet leuk bij de huiskrant van ajax.
+1/-0

4 jaar geleden
Complimenten voor PSV en vooral voor Ihattaran.
Hij is sterk aan de bal en houdt op rechts in zijn eentje 3 spelers van Heracles bezig.
Houdt de bal goed bij zich en speelt goed over - hij doet onnavolgbare dingen.
+3/-0

4 jaar geleden
Niet groots. Ook niet nodig. Degelijk. Bizar die 7 kaarten. Voor de verandering gisteren keer niet in Almelo. Kwam toch goed.
+2/-1

4 jaar geleden
Zes onterechte gele kaarten voor 1 team in 1 wedstrijd nieuw bondsrecord KNVB.
+2/-0

Ze gaan onbeschaamt door met het benadelen van PSV, onbegrijpelijk dat er geen Man kan opstaan en dit officieel ter discussie brengen? je reinste dictatuur van betrokkenen die openbaar hun voorkeur voor een Club uitspreken en op weg helpen door de concurrent koste wat kost te remmen.
+2/-1