Transparent
Inloggen
Sluiten

WedstrijdenPSV kent geen enkel probleem met ADO en wint eenvoudig


Tijdstip
15 februari 2020
Stadion
Cars Jeans Stadion
Gelegenheid
Eredivisie
Televisiezender
Fox Sports 2


PSV kent geen enkel probleem met ADO en wint eenvoudig; image source: Pro Shots

Foto: Pro Shots

PSV kent geen enkel probleem met ADO en wint eenvoudig

PSV heeft zaterdagavond overtuigend gewonnen op bezoek in Den Haag. Het duel tegen ADO eindigde in een 0-3 overwinning voor de ploeg van Ernest Faber. Via een strafschop van Sam Lammers kwam PSV in de eerste helft op voorsprong, terwijl na rust Ryan Thomas en Cody Gakpo tot scoren kwamen.

PSV begon nog uitermate zwak aan het duel in Den Haag. Mede vanwege uitermate zwak verdedigen werd de thuisploeg in de beginfase enkele keren gevaarlijk, al leidde dat niet tot een schot op doel van ADO. PSV kwam na ruim tien minuten iets beter in de wedstrijd en via Mohamed Ihattaren volgde al snel het eerste schot op doel. Zijn inzet kon worden gekeerd door doelman Koopmans.

Na een kwartier spelen was het ADO-verdediger De Bock die plotseling de bal met zijn hand speelde in het eigen strafschopgebied. Scheidsrechter Van Boekel kon het niet zien, maar de VAR greep in en PSV kreeg een volkomen terechte strafschop. Sam Lammers ging achter de bal de staan en ondanks dat Koopmans er goed bij zat, ging de bal via de handen van de keeper en de paal alsnog in het doel.

De 0-1 voorsprong leek voor vleugels te zorgen, want opeens werd ADO aan alle kanten volledig overlopen en kreeg de ploeg van Ernest Faber kans op kans. De beste PSV'er op het veld was echter de verhuurde Koopmans die keer op keer redding wist te brengen en wist te voorkomen dat er in de eerste helft al een 0-4 of 0-5 tussenstand op het scorebord kwam. In blessuretijd van de eerste helft kreeg ADO plotseling twee goede kansen, maar ook die bal ging er niet in, zodat PSV met een 0-1 voorsprong richting de kleedkamers ging.

Na rust greep ADO-trainer Pardew in en haalde een spits eruit voor een verdedigende middenvelder om meer controle over het duel te kunnen krijgen. Echt heel veel leek het niet te helpen, omdat het nog altijd PSV was die de kansen kreeg. Het enige verschil is dat Denzel Dumfries nu wel afgestopt kon worden, terwijl de aanvoerder van PSV voor rust alle ruimte kreeg om mee op te stormen en vrijwel alle kansen vanaf die kant ontstonden. Net toen het spel van PSV een beetje in begon te kakken en het gevoel begon te ontstaan dat de thuisploeg iets wat op gevaar kon lijken zou stichten was het toch raak aan Eindhovense zijde. Cody Gakpo werd diep gestuurd na een verre bal van Jorrit Hendrix, de in Eindhoven geboren aanvaller gaf de bal aan Lammers en uit de voorzet die volgde, kopte Ryan Thomas knap de 0-2 binnen.

Het duel leek daarmee beslist en dat leek ook terug te zien op het veld. De gashendel van PSV werd flink terug getrokken, terwijl ADO speelde zonder enige vorm van vertrouwen en helemaal niets voor elkaar kreeg. Toen de Hagenezen in de slotfase toch een extra aanvaller in de ploeg brachten in de hoop nog iets te kunnen forceren, rook PSV weer bloed. Al snel kreeg de net ingevallen Ritsu Doan een enorme kans na een formidabele aanval, maar zoals wel vaker wist Koopmans redding te brengen. Een minuut later had de doelman echter geen antwoord op een hard schot van Gakpo in de korte hoek en was het 0-3. In de resterende minuten gebeurde verder niets meer, waardoor PSV een eenvoudige overwinning wist te behalen.


[video] Highlights | ADO Den Haag - PSV


Denzel Dumfries: 'We hebben een goede wedstrijd gespeeld'

Denzel Dumfries gaf in gesprek met Fox Sports aan dat hij een goed gevoel had over de wedstrijd tegen ADO. "We hebben een goede wedstrijd gespeeld. We waren goed aan de bal, maar als je naar de kansen kijkt, hadden we het wel eerder af moeten maken", aldus Dumfries. "Ik was niet verbaasd vandaag. Ik weet dat we heel veel kwaliteiten hebben binnen de ploeg en je ziet dat je daardoor veel kansen creëert."

De zege tegen Willem II van vorige week had ook voor meer vertrouwen gezorgd. "We snakten al heel lang naar een overwinning en dat is gewoon heerlijk", zo gaf hij aan. "We moeten deze lijn nu gewoon doortrekken en het gevoel vasthouden."


[video] Drie punten in Den Haag!


Sam Lammers: 'Luuk stond heel aardig te keepen, maar het is wel een mooie overwinning'

In gesprek met Fox Sports gaf Sam Lammers aan dat het lekker was om na een lange tijd weer te scoren. "Het was een goede overwinning. Het team begint steeds beter te draaien en voor mij persoonlijk was het een mooie dag", aldus Lammers.

De aanvaller zag zijn strafschop nog bijna gekeerd worden door Luuk Koopmans. "Hij kent me goed denk ik", zei hij daar lachend op. "Het was niet mijn beste penalty die ik heb genomen, maar hij was vandaag goed genoeg. Ik was opgelucht en blij. Die penalty moest er in. Gelukkig was dat ook zo."

Lammers had met een assist ook een belangrijke rol bij de 0-2. "Het was een goede bal. Ik zag Ryan al lopen en legde de bal net voor hem, zodat hij hem binnen kon lopen", gaf de spits aan. "Het was een mooie goal, maar ik had er zelf meer moeten maken. Luuk stond heel aardig te keepen, maar het is wel een mooie overwinning."


[video] 'Gifbeker PSV helemaal leeg dankzij atypische samenwerking Lammers en Thomas'


Ernest Faber: 'Spreekkoren richting Mohamed Ihattaren zijn echt afschuwelijk'

Ernest Faber had een goed gevoel overgehouden aan de wedstrijd tegen ADO Den Haag. "We hebben een redelijk goede wedstrijd gespeeld. We hadden vaak de bal, maar waren in het begin nog slordig op het snelle kunstgras", aldus Faber. "We hebben voldoende kansen gehad om het eerder af te maken. Dat blijft dan even uit. Als je dan in de tweede helft ziet dat we dat wel doen, wordt het wat makkelijker en vrijer. Dan zie je wat we graag meer willen zien."

Verbeterpunten zag de trainer nog wel. "We moeten iets zuiniger zijn en iets beter in de passing. En natuurlijk in de afwerking", zo gaf hij aan. "In de eerste helft kregen we vier goede kansen, in de tweede helft ook vier en je geeft zelf bijna niks weg. Dat is voor verbetering vatbaar."

Faber werd ook gevraagd naar spreekkoren richting Mohamed Ihattaren. "Ik heb het zelf niet meegekregen, maar achteraf wel gehoord wat er is geroepen. Het is triest dat we dat mee moeten maken", zei hij daarover. "Als dit een nieuwe trend wordt, zie ik het heel erg somber in. Het kan niet zo zijn dat een toptalent in Nederland zo behandeld wordt. Het is afschuwelijk, echt afschuwelijk. Mo was zelf heel erg ontdaan. Ik weet niet of dit de reden was, maar als dat zo is, is het echt schandalig. Erg respectloos."


ADO Den Haag: 'Spreekkoren richting Mohamed Ihattaren niet aan de orde geweest'

Via de officiële website heeft ADO Den Haag gereageerd op de berichtgeving over spreekkoren richting Mohamed Ihattaren. De club heeft naar aanleiding van deze berichten een onderzoek ingesteld. ADO heeft tijdens de wedstrijd zelf geen spreekkoor waargenomen en bovendien is er tijdens de wedstrijd ook geen melding of bevestiging gekregen vanuit de veiligheidsorganisatie, de politie en/of arbitrage. Na het bestuderen van zowel beeld- als geluidsfragmenten kan volgens ADO bevestigd worden dat er geen spreekkoren richting Ihattaren aan de orde zijn geweest.


Karakteristieken

Uitslag: 0-3 (0-1)

Doelpuntenmakers:

Goal
0-1 Sam Lammers ('17, penalty)
Goal
0-2 Ryan Thomas ('70)
Goal
0-3 Cody Gakpo ('84)
Scheidsrechter
Van Boekel
Toeschouwers
13.370 toeschouwers

Kaarten:

Kaart
ADO Den Haag: Meijers ('67)

Opstelling PSV

Cody GakpoSam LammersMohamed Ihattaren


Jorrit HendrixRyan ThomasPablo Rosario


Ricardo RodríguezNick ViergeverDaniel SchwaabDenzel Dumfries


Lars Unnerstall

Wissels:

'81 Konstantinos Mitroglou voor Sam Lammers
'81 Ritsu Doan voor Ryan Thomas
'85 Érick Gutiérrez voor Jorrit Hendrix


Opstelling ADO Den Haag

BogleSummervilleGoossens


DuffyBakkerMalone


De BockPinasStubbsSpence


Koopmans

Wissels:

'46 Meijers voor Summerville
'67 Immers voor Duffy
'81 Van Buren voor Spence


Pool

De ruststand en uitslag van deze wedstrijd is door 10 deelnemers aan de Pool goed voorspeld.

De top vijftien:

  Score Voorspelling
 7 0-3 (0-1)
 7 0-3 (0-1)
 7 0-3 (0-1)
 7 0-3 (0-1)
 7 0-3 (0-1)
 7 0-3 (0-1)
 7 0-3 (0-1)
 7 0-3 (0-1)
 7 0-3 (0-1)
10  7 0-3 (0-1)
11  6 0-3 (0-2)
12  6 0-3 (0-2)
13  6 0-3 (0-2)
14  6 0-3 (0-2)
15  5 0-1 (0-1)

Bekijk ook het algemeen klassement in de Pool.


Man van de Wedstrijd

De wedstrijd als geheel werd door de fans gewaardeerd met een 7.13. Hieronder is de uitslag van de Man of the Match verkiezing van deze wedstrijd weergegeven. Achter elke spelersnaam staat tussen haakjes het aantal stemmen en de daarmee behaalde score voor het Man van de Wedstrijd klassement.

1. Sam Lammers (44 -> 5,0)
2. Ryan Thomas (39 -> 4,0)
3. Denzel Dumfries (20 -> 3,0)
4. Ricardo Rodríguez (18 -> 2,0)
5. Mohamed Ihattaren (15 -> 1,0)
6. Nick Viergever (13 -> 0,0)
7. Jorrit Hendrix (9 -> 0,0)
8. Cody Gakpo (7 -> 0,0)
9. Lars Unnerstall (3 -> 0,0)
10. Hirving Lozano (0 -> 0,0)
10. Jeroen Zoet (0 -> 0,0)
10. Toni Lato (0 -> 0,0)
10. Timo Baumgartl (0 -> 0,0)
10. Daniel Schwaab (0 -> 0,0)
10. Bruma (0 -> 0,0)
10. Donyell Malen (0 -> 0,0)
10. Steven Bergwijn (0 -> 0,0)
10. Konstantinos Mitroglou (0 -> 0,0)
10. Érick Gutiérrez (0 -> 0,0)
10. Joël Piroe (0 -> 0,0)
10. Ibrahim Afellay (0 -> 0,0)
10. Pablo Rosario (0 -> 0,0)
10. Robbin Ruiter (0 -> 0,0)
10. Derrick Luckassen (0 -> 0,0)
10. Ritsu Doan (0 -> 0,0)
10. Gastón Pereiro (0 -> 0,0)
10. Olivier Boscagli (0 -> 0,0)
10. Yanick van Osch (0 -> 0,0)
10. Michal Sadílek (0 -> 0,0)
10. Jordan Teze (0 -> 0,0)
10. Amar Catic (0 -> 0,0)
10. Mike van de Meulenhof (0 -> 0,0)
10. Niemand (0 -> 0,0)
10. Noni Madueke (0 -> 0,0)
10. Youri Roulaux (0 -> 0,0)


VoorbeschouwingenWat vind jij van de wedstrijd?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Na vorige week een hoop vertrouwen terug gekregen. Nu 3 punten in een uitwedstrijd pakken en we kunnen echt weer naar boven gaan kijken.
+4/-1

4 jaar geleden
De 0 houden en 3 punten tegen zwak Den Haag moet kunnen..!!
+2/-1

4 jaar geleden (gewijzigd)
Ik denk dat die nieuwe trainer van ADO niets van die meleé van bij èèn geraapte vreemdelingen legioen kan maken, de goede man zal zich de haren uit het hoofd rukken en afvragen wtf hij zijn eigen aan heeft gedaan.
+4/-1

4 jaar geleden
Wanneer is deze wedstrijd ? Morgen toch en niet op zondag zoals te lezen is in dit artikel.
+1/-0

4 jaar geleden (gewijzigd)
Iedereen lijkt weer 'n beetje vertrouwen te krijgen. En terecht na een knappe 3-0 tegen een tegenstander die kort geleden nog Ajax en AZ in eigen huis versloeg. Thomas lijkt in deze rol een beetje op van Ginkel vind ik. Legt veel energie in de wedstrijd,diepgang, niet bang voor 'n vies broekje. Nu krijgen we in ADO naar mijn mening een ideale tegenstander om ons van het uitsyndroom af te spelen. Heb 't gevoel dat dat lukken gaat. Er is ergens een kwartje gevallen heb k 't idee.
+2/-0

Maolicare (geschorst)
4 jaar geleden (gewijzigd)
Vervang Rosario door Guti en we pakken weer de weg naar boven🤙🏻
+3/-0

 
4 jaar geleden
Rosario weer in de basis. Ongelooflijk.
Mensen in het stadion en vele die tv kijken naar onze wedstrijden zien dat Rosario echt giga uit vorm is. Behalve Faberdie heeft vertrouwen in deze hele slechte speler.
+4/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Dat je met dit PSV nu met twee controlerende middenvelders wil spelen dat snap ik nog wel. Er moet weer stabiliteit in PSV komen en dan begin je met zekerheid achterin. Maar Rosario is al heel lang enorm uit vorm, en lijkt zich niet goed te kunnen concentreren op het veld. Voor zijn eigen ontwikkeling lijkt een time-out me dus ook logisch.
Ik zou met Afellay op zijn plek spelen. Misschien kan die nog een behoorlijk niveau halen als hij een aantal wedstijden achter elkaar in de basis staat. Is misschien niet meer zo snel, maar durft wel naar voren te spelen en te schieten op doel.
We spelen uit tegen ADO, op dit moment een van de slechtste ploegen met een team dat niet op elkaar is ingespeeld. Dan moet je Afellay toch wel op kunnen stellen ?

AZ staat al 2-0 achter bij Twente, die hebben dus niet meer de vorm van voor de winterstop. We moeten nog plekken kunnen stijgen !
+1/-0

 
4 jaar geleden
Wat heb jij toch met Ibi? Met alle respect maar kan die het verschil nog maken?
+2/-1

 
4 jaar geleden
@Tony, Ik vraag me ook af of hij het verschil nog kan maken, maar voor het beantwoorden van die vraag zou ik hem graag een paar wedstrijden zien voetballen.
En wat ik met hem heb is dat hij de enige voetballer is die bij Barcelona heeft gespeeld. Ibi kan dus wel met grote druk in een heel groot stadion spelen, en dan goed blijven passen, iets waar Rosario bijvoorbeeld hele grote moeite mee heeft.
Ik verwacht van hem basis-kwaliteiten die bij veel spelers in het team ontbreken.
+1/-1

 
4 jaar geleden
Kan het fysiek niet meer aan. Mist snelheid en kracht
+2/-0

 
4 jaar geleden
Hou toch eens op met dat gemekker over Pablo.
Menig trainer zal hem als eerste op het wedstrijdformulier zetten,ondanks dat hij nu met minder zelfvertrouwen speelt.(maar wat wil je als je iedere week bij de eigen aanhang onder een vergrootglas lig.)

Vorige week behoudens twee fouten,een aardige wedstrijd op de mat gelegd,stap eens van je vooroordeel af,met al die kritiek,gaat ie zoiezo niet beter voetballen.
+2/-0

 
Maolicare (geschorst)
4 jaar geleden
Die Rosario moet echt een of ander stuk enorm belastende informatie hebben over PSV waardoor hij continue wordt opgesteld de laatste 1,5 jaar dat kan niet anders😂
+2/-3

4 jaar geleden
Met 10 man tegen ADO moet ook lukken toch ? Anders in de rust toch maar Rosario wisselen en met 11 proberen. Zie wel 3 punten mee terugkomen.
+3/-0

4 jaar geleden (gewijzigd)
Begint weer lekker.
Ballen over 5 meter komen niet aan, Rosario is al weer lekker aan het prutsen, verdedigers doen niets of lopen ballen zonder reden over de zijlijn, voorzetten naar niemandsland en de scheids doet ook maar wat.

Kon wel weer eens een lange, vervelende avond gaan worden.

edit: LOL Penalty
+2/-1

 
4 jaar geleden
Laat Rosario de 2e helft maar bij ADO meedoen. Worden beide ploegen sterker van.
+2/-1

4 jaar geleden
De zwakste ploeg van eredivisie tegen. Ongelooflijk dat het nog geen 0-4 staat. Dat kan ons straks met de wind tegen nog wel een gaan
opbreken.
+1/-0

4 jaar geleden
Maak het je nou makkelijk en maak de kansen nou eens af. Straks één uitbraak van ADO en een goal. Kom op PSV, beloon je spel.
+1/-0

4 jaar geleden
Alleen geel???? Een PSV'er had zo in moeten komen glijden, had de VAR het hele stadion bij elkaar geschreeuwd. Wat blijft de KNVB toch een vreselijke aanfluiting.
+4/-0

4 jaar geleden
Prima pot.
Hendriks weer eens gewoon een 7.5
En Thomas echt heel goed, eindelijk
een slimme voetballer met vermogen.

v Ginkel is niet meer nodig.
Lammers bevalt me ook absoluut

Ado is ook echt niet normaal, maar die gunnen het ajax natuurlijk niet om kampioen te worden haha
+1/-0

Maolicare (geschorst)
4 jaar geleden
Lammers eraf prima maar dan voor Madueke en niet die Griek. Guti erop priima maar dan voor Rosario en niet voor Hendriks! En laat Doan invallen voor Ihatarren en niet Thomas.
+1/-5

4 jaar geleden
He he 3 punten en de 0 gehouden en Az verloren ,op naar Vitas !!
+1/-0

4 jaar geleden
Deze wedstrijd zegt meer over ADO dan over PSV.
+2/-9

 
4 jaar geleden
Ik heb het idee dat je het zelfs jammer vindt dat we gewonnen hebben. Jammer voor je, PSV speelde prima.
+9/-1

 
4 jaar geleden
En dat jij beweert dat ik geen PSV-supporter zou zijn, zegt meer over jou dan over mij.

Goh we winnen weer eens een uitwedstrijdje, poeh poeh, tegen een heel erg povere opponent. Kinderhand is gauw gevuld blijkbaar.
+2/-7

 
4 jaar geleden
Nee, ik heb niet gezegd dat je geen PSV-supporter bent @killermc.
+3/-1

 
4 jaar geleden
Vind je zelf niet dat je zeikt om het zeiken, doe je dit expres?
We kennen allemaal toch onze situatie! Winnen telt, de manier waarop is nu niet relevant volgens mij.
Het veldspel is iets voor de nieuwe hoofdtrainer, dit seizoen uitspelen en opnieuw beginnen.
+6/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Ik ben gewoon uiterst kritisch. Wij stevenen af op opnieuw een totaal verloren seizoen. Moet ik dan blij zijn omdat wij eindelijk weer eens een uitwedstrijd winnen, 2 overwinningen op rij? Big deal. Zeiken om het zeiken? Vorig seizoen verspelen wij een zekere landstitel en inmiddels lijken wij af te stevenen op een 3e of 4e plaats. Een regelrechte schande. Maar daarvoor waren wij toch 3x landskampioen in 4 seizoenen? Inderdaad en nu ook in totaal 3x kampioen in 12 jaar... tot zover Eindhoven voetbalhoofdstad, ofwel de teloorgang van een topclub.

Maar hé, misschien winnen wij volgende week ook wel van Vitesse. Dat zou dan 3 overwinningen op rij betekenen, voorwaar een ongekende topprestatie van wereldformaat! Vergeef mij als ik ook dan de vlag nog niet uithang.
+5/-3

 
4 jaar geleden
Killer, zolang er in Eindhoven nog genoegen genomen lijkt te worden met plek 4 moet er maar niet maar over topsportklimaat gesproken worden. Wat een joke de laatste 20 maanden! We waren heel andere gewend
+2/-4

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Beste Killer.
Kritiek hoort bij topsport niks mis mee, dit seizoen is inderdaad een ramp en aan het vorige seizoen wil ik niet eens meer denken want dan wordt ik misselijk. Wij zijn PSV en moeten elk jaar de titel willen pakken. Echter moeten we helaas naar de realiteit van nu kijken en dat is alsnog proberen 2e te eindigen. Mochten we een inhaalrace maken dan ben je stiekem toch ook wel een beetje trots als dit team dat voor elkaar krijgt?
Dus ja ik hoop dat we volgende week weer winnen en de week erop ook, winnen geeft vertrouwen en vertrouwen zorgt er weer voor dat spelers meer durf krijgen aan de bal en betere keuzes gaan maken.
+6/-0

 
4 jaar geleden
Dat het nu sportief iets beter lijkt te gaan moeten we maar omarmen. Dit seizoen het beste er van maken. Dat PSV momenteel topclub af is is helemaal waar. De verantwoordelijke personen voor deze malaise weigeren echter hun verantwoording te nemen. Enkele jaren terug was onze selectie goed genoeg voor subtop Europa. Onze trainers echter al jaren niet. Ook verkopen wij onze spelers voor een appel en een ei en hebben we een groentje als TD. Vier jaar terug stonden we een straatlengte voor op Ajax, nu lijkt de achterstand onoverbrugbaar te worden. De verkeerde mensen op de verkeerde plek en tot 2025 blijven ze waarschijnlijk ook nog zitten. Ons strijdlied kan wel " veel woorden geen daden" worden. Duizend boekjes maken je nog geen goede manager als je niet durft in te grijpen. Het beleid faalt hopeloos.
+2/-0

 
4 jaar geleden
Wat is het nut van het blijven herhalen van hetzelfde pessimistische geklaag zoals "PSV is topclub af"? Net nu de resultaten en vooral het veldspel steeds beter lijkt te gaan lopen!

Ja dan lijkt het inderdaad wel alsof sommige lieden hier liever willen zien dat ze gelijk krijgen in dat het beleid en de aankopen daadwerkelijk zo dramatisch zijn als ze denken en inmiddels al maandenlang roepen, dan dat ze willen dat het goed gaat met de club..
+6/-1

 
4 jaar geleden
De prijzen zijn verdeeld en wat pakken wij dit jaar? wie weet pakt een individu nog wat met carnaval.
+1/-2

 
4 jaar geleden
Dat lijkt mij vrij eenvoudig. We worden sportief en financieel op grote achterstand gezet t.o.v. Ajax en zelfs AZ en Feyenoord zijn een bedreiging met de tweede begroting van Nederland. Deze crisis komt niet uit de lucht vallen, maar kon iedereen al heel lang aan zien komen. Er is echter niets gedaan om het te voorkomen of de situatie om te keren tot alles behalve de beker verloren was. Twee overwinningen maken het wanbeleid niet ineens ongedaan. Met dezelfde onbekwame personen zal er niets veranderen, of zie je in deze overwinning top 32 Europa binnen handbereik? Slap gelul. We hebben een sterke leider nodig om de weg omhoog echt weer in te slaan.
+1/-1

 
Je hebt gelijk, sommigen willen zo graag hun gelijk halen dat ze zelfs liever hun eigen slachtofferen, als ze maar later kunnen zeggen dat ze gelijk hadden, hoe triest dan ook.
+2/-0

 
Hou wel rekening mee dat een mooie reeks alleen begonnen wordt met het beeindigen van een ellendige reeks bro, dus winnen volgend week betekend iig het voortzetten van het begin van een mooie reeks, ergens moet een mens toch ook positiviteit uit weten te putten, anders blijft het een Killing seizoen voor jou, geef er eens een andere wending aan.
+6/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Zo ist Por. 2e worden is op dit moment voorrondes CL. Keb ook nergens iemand van PSV horen zeggen dat een 4e plek tot tevredenheid moet leiden, zoals hier ergens boven gesuggereerd wordt. Az Feyenoord is een belangrijke wedstrijd waar AZ niet winnen mag. Zelf blijven winnen, we zitten nu in the mood. Roepen om Ginkel maar Thomas(100% passing ok zaterdag jl) in deze rol is een van Ginkel. We hadden er wel 10 kunnen maken zaterdag, tis dan wel Ado , maar zie Feyenoord 't lastig hebben met 'n ploeg van vergelijkbaar niveau. We hebben heel veel mooie aanvallen op de mat gelegd, vertrouwen is duidelijk gegroeid. Vorig seizoen hadden we 'n serie van 17 wedstrijden winst op rij. Waarom nu geen 13,dus nog 11 nu? . Pakken we Feyenoord thuis kan er nog veel gebeuren. Zogenaamde supporters die orreren dat we nergens meer voor spelen kunnen beter naar curling gaan kijken.
+4/-0

4 jaar geleden
Gewoon eindelijk weer eens een echt goed PSV gezien. Druk naar voren, goede combinaties. Blijkbaar zit er dus toch veel meer voetbal dan we tot op heden hebben gezien. Dit soort wedstrijden geeft de ploeg vertrouwen en met vertrouwen ga je ook weer makkelijker spelen en scoren. Faber heeft de tijd nodig gehad, maar lijkt nu toch met een meesterzet te komen. Ok het is maar Ado, maar 2 wedstrijden 6pnt 6 voor en 0 tegen is toch wel ff een tijdje terug. Jammer dat AZ verloren heeft en die koopclub er nu waarschijnlijk met de titel vandoor gaat, maar plek twee is misschien toch nog een mogelijkheid. Eindelijk weer eens een echt goed spelend PSV.
+10/-0

 
4 jaar geleden
Tweede plek is weer een stukje dichterbij. Dat dan weer wel.
Ik denk ook wel dat als PSV dit spel doortrekt ze ook gewoon nog steeds als 2e gaan eindigen.

Rodriguez is gewoon echt een aanwinst. Enorm jammer dat er geen koopoptie bij zit.
Heeft toch mede voor vertrouwen achterin gezorgd.
Ook zie ik weer spelers die voor elkaar door het vuur gaan. Gewoon weer een genot om naar te kijken.
+4/-0

 
4 jaar geleden
Rodriguez is een baas. Die koopoptie was ruk en kopen kan altijd nog.
+1/-0

 
Geen koopoptie zal wel met instemming van Rodrigues en zakwaarnemer zijn besloten, die ziet zijn eigen na de EK wel elders onderdak vinden, hij had niet voor niks eerst voor Fener gekozen.
+3/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Helemaal mee eens! Ik vind dat je altijd goede reacties hebt Remmie. Ado was inderdaad niet best maar PSV had bijna 90 minuten totale controle en dat is heel lang geleden. Nu maar hopen dat ONS PSV dit kan doorzetten.
+1/-0

 
4 jaar geleden
.. en De Jong. Voor het halen van een goede linksback.
+6/-0

4 jaar geleden
Luuk Koopmans stond ook lekker te keepen!
+6/-0

4 jaar geleden (gewijzigd)
Zal mij benieuwen of men nog iets doet aan die spreekkoren tegen Mo . Dit is schandalig. Prima wedstrijd gezien, Koopmans prima doelman. We gaan hoopvol de volgende wedstrijden tegemoet en we stijgen weer op de ranglijst.
+6/-0

 
4 jaar geleden
ADO moet die eencelligen opsporen en een stadionverbod geven.
+2/-0

4 jaar geleden (gewijzigd)
Overtuigende wedstrijd, goed spel, scorend mag nog flink doortastender, maar zeer tevreden over manier van voetballen en passie. Lammers heeft veel potentie, nog bietje aan kracht winnen en dat is het n hele fijne speler op 9 of 9,5...

Niet vergeten tegen wie we speelden natuurlijk, volgende week doorzetten met winst op fietstas; dan is er voldoende vertrouwen getankt voor DE wedstrijd tegen Feyenoord thuis. Indien we die pakken, is zelfs plaats 2 cker mogelijk...

Stap voor stap, maar het gaat de goede kant op met ons PSV; die Rodriguez is geweldige aanwinst, daardoor veel meer stabiliteit in achterhoede, Viergever gaat daardoor ook beter voetballen.
+4/-0

4 jaar geleden
Prima... het middenveld wordt beter met veel balbezit.
Als je zo speelt dan kun je ook van Ajax en Feyenoord winnen.
+4/-0

 
4 jaar geleden
Jammer dat Ajax uit net is gespeeld.
+4/-0

 
4 jaar geleden
Ajax was tegen PSV in slechte doen... en begint zich nu te herstellen.
Maar dit PSV had van dat Ajax kunnen winnen - zeker en vast.
+4/-0

4 jaar geleden
zo zie je maar geen bruma er meer in en het gaat ineens stukken beter! en die rodriquez geeft ook best veel rust die vent maak je niet gek!! alleen weer Rosario over een 3 meter afstand toch de bal een paar keer weer buiten schoppen en niet in de voet!!
+2/-0

 
4 jaar geleden
Denk dat Rosario ook beter gaat spelen... hij geeft af en toe nog een bal aan de tegenstander - maar dat wordt allengs minder.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Ja joh want hij is de enige die dat doet. Houd toch eens op joh.
+2/-0

 
4 jaar geleden
Er zijn er idd meer die dat doen, maar Rosario doet het veel te vaak, totaal onnodig, en het lijkt ook totaal niet minder te worden. Ik vind het belachelijk als hij door eigen publiek word uitgefloten maar dat betekent niet dat er geen kritiek op hem mag zijn.

We zijn beter gaan spelen toen Sadilek van links werd gehaald en we zullen beter gaan spelen als Rosario word vervangen.
+3/-0

 
4 jaar geleden
Geloof je het echt. Die jongen speelde net zo slecht als zijn teamgenoten. Momenteel doet hij het ook weer goed, maar als hij bij iedere foute bal uitgefloten wordt door zijn eigen supporters tja. Wat denk je dat dat met een speler doet. Niet voor niks paste hij vorige week nadat hij een paar keer uitgefloten was de bal in de voeten van de tegenpartij.

Bovendien heb je momenteel geen een speler die beter dan hij op die positie kan spelen. De trainer zal nog eerder Hendriks wisselen dan Rosario. Misschien zegt dat ook wel iets hé. Of zouden die trainers allemaal idioten zijn?
+1/-0

 
4 jaar geleden
Ja, dat geloof ik echt.

Uitfluiten is idd, zoals ik al zei, belachelijk. Maar dat uitfluiten komt niet vanzelf. Rosario speelt al veel te lang, veel te slecht. Dit is geen dipje meer of zo. Ook gisteren viel hij weer uit de toon.
Er speelden lange tijd idd veel spelers slecht en sommige ook best vaak, maar niet zo vaak en zo slecht als Rosario. Het hele elftal is ook al 20 keer omgegooid en alle spelers werden heen weer geslingerd, een half elftal is op de bank beland of verhuurd, behalve Rosario. Rosario is al die tijd blijven staan en speelde alleen maar slecht en PSV is er geen moment beter door geworden, wel keer op keer slechter en slechter. Nu doen we het aardig, met een extra middenvelder en dus een aanvaller minder, en doet hij aardig mee verdedigend en met z'n vechtlust maar toch gaat er nog steeds veel te veel niet goed.
Nu we dus inmiddels met 4 man op het middenveld spelen kan Sadilek of Guti hem prima vervangen. Tegen sterke tegenstanders met Sadilek, tegen de mindere met Guti.

Ja.. we worden beter zodra Rosario word vervangen.
+2/-0

 
4 jaar geleden
Gaat niet gebeuren. Sadilek gaat geen wedstrijd meer spelen, misschien in jong PSV. En als Guti gaat spelen, zal dat voor Hendriks zijn en niet voor Rosario. Sterker nog als er een nieuwe trainer komt en er zijn geen andere middenvelders gehaald zal ook die nieuwe trainer Rosario als eerste opstellen. Hahahaha dus wen er maar alvast aan. Rosario heeft slechte potten gespeeld, maar is dan zelfs nog niet zo slecht als de overige middenvelders. Misschien moet je kijken naar de dingen die hij wel goed doet en niet zo focussen op het negatieve.
+1/-0

4 jaar geleden
Uitstekend resultaat!

Na alle rampspoed van afgelopen maanden lijkt de vrije val eindelijk gestopt. De manier waarop is in deze fase totaal onbelangrijk. Ik hoop dat deze overwinningen om te beginnen weer wat vertrouwen terugbrengen.

Het feit dat zo’n beetje alle grote aankopen nu op de bank bivakkeren is het natuurlijk wel de ultieme bevestiging van het dramatische aankoopbeleid van de Jong. Er is einde seizoen dan ook maar één conclusie mogelijk. Maar ik vermoed dat die beslissing achter de schermen ook al genomen is.
+3/-1

 
4 jaar geleden
De weg omhoog begon in de 2e helft in de Arena, toen kwam het zelfbewustzijn terug. Ik vermoed dat JDJ volgend seizoen nog TD is.
+3/-1

 
4 jaar geleden
Omdat hij de capaciteiten heeft.
+2/-0

Souza Faria 11 (geschorst)
4 jaar geleden
Nou knvb nu ben ik benieuwd of jullie ADO ook gaan straffen na de spreekkoren.Wat een randdebielen zeg. 10 punten aftrek en weg naar de kkd
+4/-1

4 jaar geleden (gewijzigd)
Goede overwinning onder moeilijke omstandigheden met die wind en dat verschrikkelijke kunstgrasveld. (KKD niveau). Een dominant PSV dat voor rust de wedstrijd al had moeten beslissen.Ondanks een sterk keepende Koopmans had de uitslag hoger moeten uitvallen. Deze vorm door trekken naar de volgend wedstrijden tegen Vitesse, Feyenoord en Groningen en heel misschien zit een 2e plaats er nog in. Hoop doet leven. Special vermelding voor onze linkervleugelverdediger Rodriques. Wat een klasbak die helaas volgend seizoen niet te behouden is.Salaris is voor PSV waarschijnlijk te hoog met het salarisplafond wat in Eindhoven gehanteerd wordt.Jammer van die spreekkoren van Midden Noord tegen Mo. Ik vind Ado een mooie club maar dit was zo dom.
+1/-1