Transparent
Inloggen
Sluiten

WedstrijdenPSV na moeizame wedstrijd te sterk voor FC Groningen


Tijdstip
8 maart 2020
Stadion
Hitachi Capital Mobility Stadion
Gelegenheid
Eredivisie
Televisiezender
Fox Sports 1


PSV na moeizame wedstrijd te sterk voor FC Groningen; image source: Pro Shots

Foto: Pro Shots

PSV na moeizame wedstrijd te sterk voor FC Groningen

PSV heeft de aansluiting met de bovenste ploegen weten te behouden. Na een zeer moeizame wedstrijd werd uiteindelijk met 0-1 gewonnen van FC Groningen. Denzel Dumfries maakte uiteindelijk het enige doelpunt van de wedstrijd.

Ernest Faber had noodgedwongen twee wijzigingen aangebracht in zijn opstelling. Dat Cody Gakpo vanwege een schorsing niet kon spelen was al bekend, maar vanwege een blessure was ook Mohamed Ihattaren niet inzetbaar. In hun plaatsen stonden Ritsu Doan en Noni Madueke aan de aftrap. Voor de Engelsman was het zijn debuut in de basis.

PSV begon nog moeizaam aan het duel. Het leek FC Groningen het initiatief te willen geven, maar de thuisploeg was ook niet van plan om ten aanval te trekken. PSV kreeg via een schot van Ricardo Rodríguez dan ook de eerste mogelijkheid en kwam niet veel later op voorsprong. Een uitstekende dieptebal van Jorrit Hendrix kwam bij Denzel Dumfries. De aanvoerder besloot zelf te schieten en leek daarmee FC Groningen te verrassen. Een knappe 0-1 was daarmee het gevolg.

Niet veel later kwam Dumfries nog een keer voor het doel. Hij passte nu richting Sam Lammers, maar die bal kon nog net geblokt worden. Via een kopbal van Nick Viergever kwam PSV nog een keer in de buurt van een treffer, terwijl FC Groningen geen moment gevaarlijk wist te worden. Vrij probleemloos werd met een voorsprong het rustsignaal behaald.

Direct na rust werd FC Groningen voor het eerst gevaarlijk, maar een kopbal ging net naast het doel. Nog geen minuut later schoot Madueke naast, waardoor de thuisploeg nog altijd in de wedstrijd bleef. PSV leek echter vrij eenvoudig overeind te blijven, maar dat veranderde toen twintig minuten voor tijd Rodríguez met een blessure uitviel.

De organisatie bij PSV was opeens volledig verdwenen en dat zorgde voor enkele grote kansen voor FC Groningen. Dankzij enkele geweldige reddingen van Lars Unnerstall werd echter voorkomen dat er tegentreffers vielen. PSV kreeg zelf ook geen kans meer. Mede ook omdat invaller Bruma het voor elkaar kreeg om vrijwel elke bal zeer knullig in te leveren en daarmee alleen maar voor extra gevaar van de Groningers zorgde. Doelpunten vielen er niet, zodat de drie punten toch mee richting Eindhoven gingen.


[video] Highlights | PSV - FC Groningen


Denzel Dumfries: 'De eerste helft speelden we een goede wedstrijd'

Denzel Dumfries gaf in gesprek met Fox Sports aan blij te zijn met de overwinning. "De eerste helft speelden we een goede wedstrijd. De tweede helft was dramatisch", aldus Dumfries. "We liepen achteruit en speelden ons eigen spel niet meer. We hadden niet meer de discipline in het vrij lopen en verdedigen. Dan maak je het jezelf moeilijk."

De aanvoerder vond niet dat het een gestolen overwinning was. "Als je naar de eerste helft kijkt niet", zo gaf hij aan. "Maar we hebben nu in de laatste vijf wedstrijden dertien punten behaald. Dat is nu het allerbelangrijkste."


[video] Zeer moeizame, maar belangrijke winst PSV


Jorrit Hendrix: 'We zijn niet minder blij, want we hebben gewoon de drie punten'

In gesprek met Fox Sports gaf Jorrit Hendrix aan opgelucht te zijn met de overwinning. "Maar de tweede helft was echt heel slecht. Maar we zijn niet minder blij, want we hebben gewoon de drie punten", aldus Hendrix. "Het was allemaal heel ongelukkig. In de tweede helft probeerden we vaak er uit te komen en waren er de ruimtes, maar verliezen dan ongelukkig de bal. Dan ga je steeds weer achter de bal aan."

De middenvelder had met een knappe assist een groot aandeel in de zege. Hij kreeg de vraag of hij zich veel had aangetrokken van de kritiek op zijn spel. "Zulke dingen ontstaan gewoon toevallig. Vorige week stond ik tegen Feyenoord ook al aan de basis van de goal", zo gaf hij aan. "Ik kijk er wel vaker naar, maar de diepgang moet er gewoon zijn. Dat is de laatste weken vaker aanwezig. Dan is het makkelijker om zo'n bal te geven. Maar zoiets moet gewoon ontstaan. Je kan niet geforceerd op zoek gaan."

Hendrix keek uiteindelijk vooral tevreden terug op de wedstrijd. "Als je ziet waar wij vandaan komen dan zijn we gewoon blij met het resultaat", zei hij daarover. "We weten natuurlijk dat het beter moet en beter kan, maar we komen in deze fase uit een diep dal. Het resultaat is wel heilig."


Ernest Faber: 'Lars Unnerstall heeft ons vandaag drie punten bezorgd'

Ernest Faber was na de zege tegen FC Groningen redelijk tevreden in gesprek met Fox Sports. "Het is natuurlijk goed dat we winnen. In de eerste helft was het nog oké, maar in de tweede helft was het aan de bal heel slecht", aldus Faber. "We mogen dan nog blij zijn dat Lars Unnerstall geweldig keepte. Hij heeft ons vandaag drie punten bezorgd."

De trainer van PSV ging verder: "In de eerste helft was het verdedigend prima en aan de bal was het zeer effectief. Uit vijf mogelijkheden scoren we met Denzel. In de tweede helft zakken we te ver terug. Ook omdat je als we de bal krijgen niet snel genoeg aanspeelbaar bent en niet comfortabel voetbalt. Helaas valt dan ook nog Ricardo uit en wordt het alleen maar onrustiger. Dan is het gewoon overleven."

Faber was niet te spreken over de invalbeurt van Bruma. "Laat ik het zo zeggen: hij valt zeer, zeer ongelukkig in", gaf hij aan. "Uiteindelijk ben ik er ook om de spelers te blijven helpen zolang zij er ook in blijven geloven. Dat is nog steeds. Hij is goed in snelheid en diepgang en dan een voorzet te geven. Het is aan mij en de staf om dat er uit te krijgen. Het is niet dat hij het niet kan, alleen vandaag niet."

Ricardo Rodríguez ging uit voorzorg naar de kant. "Hij is een heel slimme speler. Hij voelt aan zijn lichaam dat als hij langer doorloopt het echt fout gaat", zei hij daarover. "Het zal een lichte verkramping zijn. Volgende week is hij er gewoon bij. Het is typerend voor wat hij levert aan kwaliteit. Niet alleen in het veld, maar ook daarbuiten."


Karakteristieken

Uitslag: 0-1 (0-1)

Doelpuntenmakers:

Goal
0-1 Denzel Dumfries ('16)
Scheidsrechter
Gözübüyük
Toeschouwers
19.116 toeschouwers

Kaarten:

Kaart
FC Groningen: Schreck ('39)

Opstelling PSV

Sam LammersRyan Thomas


Ritsu DoanJorrit HendrixPablo RosarioNoni Madueke


Ricardo RodríguezNick ViergeverDaniel SchwaabDenzel Dumfries


Lars Unnerstall

Wissels:

'68 Olivier Boscagli voor Ricardo Rodríguez
'78 Bruma voor Noni Madueke
'83 Konstantinos Mitroglou voor Sam Lammers


Opstelling FC Groningen

Redan


El HankouriEl MessaoudiLundqvistVan KaamHrustic


SchreckItakuraTe WierikZeefuik


Padt

Wissels:

'64 Postema voor Redan
'64 Poll voor Schreck
'78 Slor voor El Hankouri


Pool

De ruststand en uitslag van deze wedstrijd is door één van de deelnemers aan de Pool goed voorspeld.

De top vijftien:

  Score Voorspelling
 7 0-1 (0-1)
 5 0-2 (0-1)
 5 0-2 (0-1)
 5 0-3 (0-1)
 5 0-2 (0-1)
 5 0-3 (0-1)
 5 0-1 (0-0)
 5 0-3 (0-1)
 5 0-1 (0-0)
10  5 0-1 (0-0)
11  5 0-1 (0-0)
12  5 0-2 (0-1)
13  5 0-1 (0-0)
14  5 0-2 (0-1)
15  5 0-2 (0-1)

Bekijk ook het algemeen klassement in de Pool.


Man van de Wedstrijd

De wedstrijd als geheel werd door de fans gewaardeerd met een 5.33. Hieronder is de uitslag van de Man of the Match verkiezing van deze wedstrijd weergegeven. Achter elke spelersnaam staat tussen haakjes het aantal stemmen en de daarmee behaalde score voor het Man van de Wedstrijd klassement.

1. Lars Unnerstall (66 -> 5,0)
2. Denzel Dumfries (44 -> 4,0)
3. Ricardo Rodríguez (15 -> 3,0)
4. Jorrit Hendrix (8 -> 2,0)
5. Nick Viergever (4 -> 1,0)
6. Niemand (2 -> 0,0)
6. Noni Madueke (2 -> 0,0)
8. Pablo Rosario (1 -> 0,0)
8. Ritsu Doan (1 -> 0,0)
10. Hirving Lozano (0 -> 0,0)
10. Jeroen Zoet (0 -> 0,0)
10. Toni Lato (0 -> 0,0)
10. Timo Baumgartl (0 -> 0,0)
10. Daniel Schwaab (0 -> 0,0)
10. Bruma (0 -> 0,0)
10. Donyell Malen (0 -> 0,0)
10. Steven Bergwijn (0 -> 0,0)
10. Konstantinos Mitroglou (0 -> 0,0)
10. Sam Lammers (0 -> 0,0)
10. Érick Gutiérrez (0 -> 0,0)
10. Joël Piroe (0 -> 0,0)
10. Ibrahim Afellay (0 -> 0,0)
10. Cody Gakpo (0 -> 0,0)
10. Robbin Ruiter (0 -> 0,0)
10. Derrick Luckassen (0 -> 0,0)
10. Mohamed Ihattaren (0 -> 0,0)
10. Gastón Pereiro (0 -> 0,0)
10. Olivier Boscagli (0 -> 0,0)
10. Ryan Thomas (0 -> 0,0)
10. Yanick van Osch (0 -> 0,0)
10. Michal Sadílek (0 -> 0,0)
10. Jordan Teze (0 -> 0,0)
10. Amar Catic (0 -> 0,0)
10. Mike van de Meulenhof (0 -> 0,0)
10. Youri Roulaux (0 -> 0,0)


VoorbeschouwingenWat vind jij van de wedstrijd?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Ik had Bruma gewoon op bankje gezet, zet Doan dan maar op rechts en Ihattaren in de rol van Gakpo, ik zeg een moeilijke maar eerlijke overwinning, 1-2!👍
+2/-0

4 jaar geleden
Doan vond ik als enige een beetje indruk maken bij de trainings kamp wedstrijden. Wat is er daarna gebeurd dat hij niet meer wordt opgesteld of gewisseld? Kennelijk laat bruma op trainingen wel iets zien en is het de druk die er in het stadion bijkomt die hij niet aankan. Rosario zal wel eenzelfde iets vertonen.
+1/-0

4 jaar geleden
Bruma kan je beter thuis laten we moeten winnen en hij maakt er toch niets van..
+2/-0

 
Jou beredenering klopt zondermeer, maar zoals je weet vertegenwoordigt Bruma nogal wat eurie , hoogstwaarschijnlijk heeft Faber het verzoek/ opdracht te kijken wat hij ermee aankan en zodoende een podium geven, hou je hem op de bank is dat kapitaalvernietiging, stel je hem op speel je met een man minder en verklein je de kans sowieso op een derde plek.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Is 6e worden dan geen kapitaalvernietiging ? Ik ben dan ook benieuwd naar de redenering waarom Rosario er steeds 90 minuten in staat. Ongelofelijk.
+1/-0

4 jaar geleden
OT: Is er al zicht op een nieuwe trainer ? Lijkt me voor het verlengen van contracten van spelers ook een belangrijke zaak om afgerond te worden.
+2/-0

4 jaar geleden
De vorige wedstrijd onder Faber tegen Groningen ging, thuis nog wel, met 3-2 verloren. Niet voor herhaling vatbaar derhalve.
+1/-0

4 jaar geleden
Wie moet er bij PSV scoren?Bruma,Doan,Ihattaren en Lammers scoren zelden en het middenveld heeft ook weinig scorend vermogen.Is PSV weer afhankelijk van Denzel? Ik hoop op een geniepige 0-1 met een doelpunt van Lammers.
+2/-0

 
4 jaar geleden
Geniepig doelpunt van Lammers... kan niet anders zijn dan een strafschop.
Dat is ook goed.
+2/-0

4 jaar geleden
Deze wedstrijd is belangrijk... als ze dit verliezen dan is het einde verhaal.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Vandaag winnen en we gaan nog vol voor het kampioenschap!!
+1/-1

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
10 verliespunten meer dan Ajax en AZ en na vandaag nog maar 8 wedstrijden te gaan en dan nog volop in de race zijn? Voor plek 4 bedoel je?
+1/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Idd , Ajax gaat kampioen worden gevolgd door Az en Feyenoord. De vierde plek gaat nog een hele klus worden. Ik vraag me trouwens af of Pablo een contract voor het leven heeft bij ons . Valt op dat hij altijd speelt nu ook onder Ernest. Ik zou eens iemand anders proberen.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Vierde worden we waarschijnlijk wel. Mag hopen dat we AZ niet van de titel gaan houden. En dan alle hoop dat die ploeg die al jaren op rij een prijs pakt dat dit jaar weer doet.
+1/-0

4 jaar geleden
Als we 4e worden, is 't hopen dat Feyenoord de beker wint. Zijn we alsnog geplaatst voor groepsfase EL als k me niet vergis? Ik vond Feyenoord onderling beter dan ons, Ajax en AZ zijn ook beter helaas. Moet heel raar lopen willen 3e of hoger eindigen.
+1/-0

4 jaar geleden
Heerlijke pass naar voren (!) van Hendrix en meteen een prachtig doelpunt. Het bewijs dat hij moet stoppen met die tikkies breed.
+2/-0

4 jaar geleden (gewijzigd)
John ga die Rodriguez gauw eens proberen te kopen van Milan. Wat een verademing op de LB positie.
+5/-0

 
4 jaar geleden
Ha ha veel te goed, die gaat niet blijven hoor.
+1/-0

4 jaar geleden (gewijzigd)
Na rust snel die 2e maken want een ongelukje zit in een klein hoekje.Grun aub niet in de wedstrijd houden.Er waren nog mogelijkheden op een 2e doelpunt.Lammers valt me tegen en het middenveld mee.Hopelijk trekken ze de overwinning over de streep.
+1/-0

4 jaar geleden (gewijzigd)
Lars, onze fans, Hendrix, Dumfries en onze linksback goed. Rosario valt me vandaag ook niet tegen. In dit speltype heb je weinig aan Lammers. Die moet veel dichter bij de goal spelen en de bal eens in de ploeg zien te houden. Groningen echt heel matig eerste helft maar wij houden ze zelf in de wedstrijd. Billenknijpen is weer begonnen. Houd die bal eens in de ploeg!
+4/-0

4 jaar geleden
Ik heb vanaf de 50e minuut kunnen kijken. Fijn dat er 3 punten zijn gehaald, maar wat is dit toch een vreselijk gênant stelletje stakkers. Maak Johnny de Mol maar trainer. De is gewend met dit soort figuren om te gaan.
+2/-0

4 jaar geleden
Unnerstall, Rodriguez en Dumfries goed, de rest matig en slecht.

Bruma mag vanaf nu alleen nog maar het gras kammen op de herdgang.
+7/-0

4 jaar geleden
Geweldig hoe Faber na de winterstop met zulke beperkte middelen en zonder de drie beste spelers zaken zo heeft kunnen draaien. Resultaat telt nu en resultaat is er. Weinig goals meer tegen. Met dit middenveld en deze aanval hoef je ook niet veel goals voor te verwachten. Als Feyenoord de beker pakt lijkt Europa gered. Daar heeft het heel lang niet naar uitgezien.
+8/-0

 
4 jaar geleden
Volgens mij ben jij een paar wedstrijden vlak na de winter vergeten? VVV, Ajax en Twente een schamele 2 puntjes. Pas daarna begon het beter te worden maar toen waar alle prijzen inmiddels aan onze neus voorbij gegaan.
+2/-1

 
4 jaar geleden
Ik denk dat het dal waar deze selectie door gegaan is een stuk dieper is geweest dan we dachten. Je vergeet ook de blamage tegen NAC nog. Ik had nooit verwacht dat we de serie WII thuis, Vitesse uit, Feyenoord thuis en Groningen uit met 10 punten af zouden sluiten. De ommekeer is net op tijd gekomen en we hebben ons in ieder geval een uitstekende uitgangspositie verschaft voor plek 4 die hopelijk directe plaatsing gaat betekenen als Feyenoord de beker wint. Plek 3 zou nog kunnen, maar Feyenoord geeft erg weinig weg. Onze selectie komt zeker na het vertrek van Bergwijn en Perreiro en de blessure van Malen zowel aanvallend als op het middenveld veel te veel scorend vermogen tekort om wedstrijden makkelijk te gaan winnen. Faber heeft er goed aangedaan de boel achterin weer dicht te timmeren, de komst van Rodrigues heeft daar uiteraard ook bij geholpen. Het is aan de nieuwe trainer om er volgend jaar weer lijn in te krijgen en John zal de selectie goed moeten versterken. De trainerswissel had natuurlijk al veel eerder plaats moeten vinden, dan had het dieptepunt niet zo diep gelegen en hadden we nog wat kunnen redden dit seizoen. Maar we zitten redelijk op 1 lijn wat betreft bestuur volgens mij.
+4/-0

 
4 jaar geleden
Faber doet het prima, hij heeft de pruttelende motor weer aan de gang gekregen, mijn complimenten. Het was een hele klus om de kopjes weer omhoog te krijgen, het zat heel diep.
Zaak is nu om de lijn stijgend te houden tot een niveau dat met dominant spel de 3 punten elke keer gepakt worden. Verdedigend is het weer stabiel, nu nog meer kansen creëren voorin.
+4/-0

 
4 jaar geleden
Voor een stabiele verdediging is het wel noodzakelijk dat Rodríguez de volgende wedstijd weer mee gaat doen. Met Boscagli op LB kan PSV daar zo weer in de problemen komen.

Ik ben het met je eens dat Faber de kopjes weer omhoog heeft gekregen. Faber is in zijn uitleg geen super-trainer, maar hij heeft een soort gemoedelijke Brabantse rust over zich die voor een positieve sfeer zorgt. Als de overtreding van Ibi tegen Twente geen rood had gekregen dan had PSV vanaf de winterstop nog meer punten gehaald.
+3/-0

 
4 jaar geleden
Faber wordt onderschat, het is niet alleen een 'gemoedelijke brabander'. Hij leverde prima werk o.a bij Eindhoven en FC Groningen en is bloedfanatiek.
+3/-0

4 jaar geleden
Als die miljoenenploeg uit Adam blessure excuses mag aanvoeren dan geldt dat voor ons toch helemaal dit seizoen. Niet te geloven. Vandaag weer de meest creatieve en betrouwbare spelers eruit. 3 puntjes koesteren en hopen op betere tijden.
En je hoort wel eens verhalen over clubs die de 'verkeerde' speler aantrekken. Heeft Bruma een tweelingbroer of loopt er behalve Jeffrey nu nog ergens een Bruma rond die eigenlijk op het lijstje stond??
+3/-0

 
4 jaar geleden
Faber maakte het spannend door Bruma erin te zetten... krijg er een punthoofd van.
+1/-0

4 jaar geleden (gewijzigd)
De 2e helft was zo slecht en toen Rodriquez uitviel was de verdediging een gatenkaas.Boscagli heeft gewoon het niveau niet voor PSV.Lammers moet nog zo veel leren en die Griek die hem verving voegt niet veel toe.Bruma had een goede actie.PSV aanvallers hebben niet een keer op doel geschoten.Toch nog complimenten voor Denzel en Lars en Rodriquez.Meer dan een 4e plek zit er niet in dit seizoen.
+1/-0

4 jaar geleden
Eigenwijze Sjonnie was ook weer even in beeld toen ie zich kapot ergerde aan zijn eigen aangekochte bras.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Hoe kan je nu goed in- en uit-ademen met een stuk kauwgom in je mond ?
Hoe gaat dat als je onverwachts een duw in je rug krijgt, en dat spul in je longen komt ? Dat PSv dit toestaat !
+1/-0

4 jaar geleden
Begin bijna medelijden te krijgen met Bruma, hopeloos, machteloos, zinloos, kansloos!!!
+2/-0

 
4 jaar geleden
Het woordje doelloos ben je nog vergeten😂
+2/-0

 
4 jaar geleden
Van de 10 ballen speelt Bruma 9 keer naar de tegenstander... het is einde verhaal.
+1/-0

4 jaar geleden
Denzel matchwinner, da's logisch. Lars man of the match, da's veelzeggend. Met Zoet op doel verlies je deze. Deze wedstrijd geeft maar weer eens stevig brevet van onvermogen aan John de Jong. Na seizoen meteen afscheid nemen. In stilte.
+2/-2

 
4 jaar geleden
de 2 grootste miskopen zijn wel van Brands. Die zat al heel lang achter Bruma aan en is ook verantwoordelijk voor Romero wat in mijn ogen ook een miskoop wordt.
+2/-0

 
4 jaar geleden
Maar John de Jong heeft hem gehaald en dat bedrag betaald (van ons geld).
+1/-1

 
4 jaar geleden
Hey Maat, Ik denk dat Zoetje wel de enigste PSVer is die een prijsje pakt.....😎
+1/-0

 
reactie verwijderd

4 jaar geleden (gewijzigd)
ik vraag me af wat die bruma in hemelsnaam nog bij psv doet!! kan de bal niet eens onder controle houden alsjeblieft zeg! wat een waardeloze speler zeg wie die gescout heeft moeten ze meteen naar de grote beek brengen!! wat een scouts tegenwordig bij psv zeg dat zou ik zelfs nog veel en veel beter kunnen!! gauw op het vliegtuig of bootje en terug naar portugal sturen en die lammers wordt never nooit een topspits laat alles net zoals bruma van zijn voeten springen!! en over Rosario maar weer eens te zwijgen!! ik snap heel de opstelling niet meer en waarom hij elke keer op die 3 kneuzen terug blijft vallen!! misschien krijgt psv hier subsidie voor ofzo??
+2/-0

 
4 jaar geleden
Denk dat Dick Advocaat... Bruma weer aan het spelen krijgt.
Zij krijgen Bruma en dan krijgen wij Berghuis.
+1/-0

4 jaar geleden
Brands wilde Bruma ook al kopen. Hij is een Portugees international die alle jeugdselecties heeft doorlopen. Is bij PSV in een vormcrisis terecht gekomen. Hopelijk komt hij er dit seizoen nog uit. Rosario was vandaag absoluut niet de slechtste speler op het veld. Dat waren de voorhoede spelers die geen schot op doel hebben gelost. Dus waarom Rosario elke week door sommigen als zondebok wordt gekozen is belachelijk.Ook hij heeft tegen het Nederland elftal aangezeten en is bezig uit een vorm crisis te komen. In goede doen is het een heel bruikbare speler voor PSV.
+5/-2

4 jaar geleden
Ik had niet eerder gelegenheid om te reageren op de wedstrijd. Met kromme tenen de tweede helft gezien. Wat een keeper! Gunnerstal is zo langzamerhand goud waard.
Zo ongeveer de slechste speler bij PSV vond ik Lammers. Voortdurend balverlies en het leek wel een gebrek aan vechtlust. Wat dat betreft kan hij van Hendrix en Dumfries leren. Rosario had ook weer een aantal missers. Zonder Rodrigues houd ik mijn hart vast.
Enfin, volgende week thuis tegen Emmen moet lukken. Maar ook onze voornaamste concurrenten hebben een gemakkelijk weekeinde.
+1/-0

 
 
4 jaar geleden
Echt zo’n speler die je past mist als hij niet mee doet Por! We kunnen niet 11 diva’s hebben heh. Anders zouden we echt teveel genieten.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Toen Rodrigues het veld verliet en werd gewisseld door Boscagli zakte PSV meteen weg. Vertrouwen was meteen weg en het werd prijs(mis)schieten voor Groningen. Die Rodrigues is ontzettend belangrijk net als Dumfries en Unnerstal.
+1/-0

4 jaar geleden
3 punten met dank aan toppers Lars en Dumfries ,wissels wat een kneusjes en over Bruma laten we er maar over op houden ,dat kan ik ook en denk zelfs iets beter !!
+1/-0