Transparent
Inloggen
Sluiten

WedstrijdenBij vlagen frivool PSV voorbij Go Ahead Eagles


Tijdstip
28 januari 2023
Stadion
Philips Stadion
Gelegenheid
Eredivisie
Televisiezender
ESPN


Bij vlagen frivool PSV voorbij Go Ahead Eagles; image source: Pro Shots

Foto: Pro Shots

Bij vlagen frivool PSV voorbij Go Ahead Eagles

(Gepost door NvdL)

PSV heeft de eerder deze week opgelopen domper op bezoek bij FC Emmen een goed vervolg gegeven door thuis met 2-0 af te rekenen met Go Ahead Eagles. De goals werden over beide helften verdeeld. In de eerste helft scoorde de in de basis teruggekeerde Joey Veerman op aangeven van Guus Til de 1-0. Na rust was het Anwar El Ghazi die profiteerde van de rebound nadat het schot van Philipp Mwene uiteen spatte op de paal. Zijn doelpunt bleek uiteindelijk beslissend, waar Go Ahead Eagles in de eerste fase na rust nog aanspraak leek te maken op de gelijkmaker.

Nadat er eerder deze week met 1-0 werd verloren van FC Emmen kondigde Ruud van Nistelrooij de crisis uit in Eindhoven. De spelers leken die woorden serieus te nemen. Vanaf het eerste fluitsignaal gaf het elftal alles en zette het team constant druk op de tegenstander. Deze agressiviteit werd relatief snel beloond, nadat een volley van Xavi Simons hard op de lat ging viel de bevrijdende openingstreffer niet veel later. Op een goede voorzet over de grond van Guus Til liep Joey Veerman goed het zestienmetergebied binnen om vervolgens koelbloedig af te ronden. Kort daarna leek Xavi Simons na een onnavolgbare passeerbeweging de 2-0 te maken, echter bleek doelman Jeffrey de Lange een te groot sta-in-de-weg.

Na het eerste half uur ebde de dominantie van PSV wat weg en leken de bezoekers uit Deventer even aanspraak te maken op meer dan een nederlaag. Na enkele hachelijke momenten, met name kort na rust, gooide Anwar El Ghazi vanuit een rebound uiteindelijk de wedstrijd in het slot. Kort na de beslissende goal mocht Luuk de Jong zich melden en werd de aanvoerder vervangen door de deze week op huurbasis overgenomen Fábio Silva. De Portugees werd onder luid gejuich ontvangen en hoewel het hele stadion hem een goal leek te gunnen bleef zijn debuutdoelpunt uit.

Voor PSV wacht nu een week van rust qua wedstrijden, waarbij het vizier na vandaag op de competitiekraker van volgende week zondag gaat. Dan wacht immers de wedstrijd op bezoek in de Kuip bij het Feyenoord van Arne Slot dat momenteel trots koploper is van de Eredivisie en zal PSV alles op alles moet zetten om nog enigszins uitzicht te houden op de landstitel dit seizoen.


Luuk de Jong: 'Dit geeft weer heel veel vertrouwen'

In gesprek met ESPN was Luuk de Jong het eens met de opmerking dat PSV de zege tegen Go Ahead nodig had. "We moesten reageren na de wedstrijd tegen Emmen en hier gewoon winnen", aldus De Jong. "Ik vond dat we de afgelopen wedstrijden niet slecht gespeeld hebben, maar we scoorden niet. We krijgen genoeg kansen en de tegenstander scoort dan de eerste kans die ze krijgen. Dan zit je gewoon in een lastige fase."

De aanvoerder merkte dat er aan het begin van de tweede helft wat onzekerheden inslopen in het team. "Dat is ook logisch als je in deze fase zit. Dat is gewoon menselijk", zo gaf hij aan. "Dit geeft weer heel veel vertrouwen. Go Ahead speelde wel goed, maar ze kwamen niet tot grote kansen. Defensief stonden we gewoon goed. "

Gevraagd werd aan De Jong wat PSV moet doen om uit de crisis te komen. "Punten pakken geeft gewoon vertrouwen", zei hij daarover. "Het belangrijkste is dat we zorgen dat we wedstrijden goed uitspelen. We moeten er vertrouwen in blijven houden en zorgen dat die ene kans van de tegenstander er niet meteen in gaat, zodat ze weer hoop krijgen. Die kracht moeten we uitstralen."


Joey Veerman: 'Gelukkig zijn we weer terug'

Joey Veerman gaf in gesprek met ESPN aan blij te zijn dat hij tegen Go Ahead weer in de basis stond. "Het waren twee moeilijke weekjes. Gelukkig zijn we weer terug", aldus Veerman. "Bij Volendam en Heerenveen heb ik niet veel op de bank gezeten. Ik heb hier gewoon mijn ding gedaan en doorgetraind. Ik heb alleen maar mezelf ermee als ik het niet doe."

De middenvelder keek met een tevreden gevoel terug op zijn eigen wedstrijd. "Het ging wel aardig", zo gaf hij aan. "Een paar keer wilde ik een steekbal geven, maar dat lukte niet omdat er hobbels in het veld zaten."

Veerman is inmiddels verhuisd naar Eindhoven en dat bevalt hem uitstekend. "Ik woon lekker rustig aan de buitenkant. Dat bevalt prima", zei hij daarover. "Een transfer kun je zeker wel vergeten."


Ruud van Nistelrooij: 'Joey Veerman beloonde zichzelf en ons met een goede goal'

In gesprek met ESPN was Ruud van Nistelrooij tevreden na de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles. "We houden nu voor de derde keer na de winterstop de nul. We geven bijna niets weg", aldus Van Nistelrooij. "We verdienden die openingsgoal ook. We vergaten alleen om de tweede te maken. Dan maak je het jezelf veel makkelijker."

Aan het begin van de tweede helft had de ploeg het even moeilijk. "We moesten wat schakelen door de omzetting van Go Ahead en de communicatie richting het team", zo gaf hij aan. "Toen dat stond kon ook de tweede vallen."

Van Nistelrooij was ook te speken over de invalbeurt van Fábio Silva. "Hij is ambitieus en gedreven. Zo viel hij ook in en dat sloeg over op het publiek. Dat gaf een goede impuls", zei hij daarover.

De trainer was blij dat uitgerekend Joey Veerman en Anwar El Ghazi tot scoren kwamen. "De reactie van Joey is de juiste. Op de trainingen, naar het team toe, wat er gevraagd wordt zag je vandaag prachtig terug. Hij beloont zichzelf en ons met een goede goal", reageerde hij daarop. "Anwar heeft veel kansen gehad en was weer heel dreigend. Uiteindelijk maakt hij de belangrijke tweede, dus ik was ook heel blij voor hem."


Karakteristieken

Uitslag: 2-0 (1-0)

Doelpuntenmakers:

Goal
1-0 Joey Veerman ('14)
Goal
2-0 Anwar El Ghazi ('64)
Scheidsrechter
Gözübüyük
Toeschouwers
0 toeschouwers

Kaarten:

Kaart
PSV: Anwar El Ghazi ('55)
Kaart
Go Ahead Eagles: Nauber ('62)
Kaart
Go Ahead Eagles: Idzes ('69)
Kaart
PSV: Érick Gutiérrez ('79)

Opstelling PSV

Xavi SimonsLuuk de JongAnwar El Ghazi


Joey VeermanGuus TilIbrahim Sangaré


Phillipp MweneArmando ObispoJarrad BranthwaiteJordan Teze


Walter Benítez

Wissels:

'46 André Ramalho voor Armando Obispo
'78 Érick Gutiérrez voor Guus Til
'82 Fábio Silva voor Luuk de Jong
'87 Ismael Saibari voor Anwar El Ghazi


Opstelling Go Ahead Eagles

FernandesStokkersEdvardsen


TekieLlansanaWillumsson


FontanIdzesNauberDeijl


De Lange

Wissels:

'46 Amofa voor Fernandes
'46 Linthorst voor Tekie
'72 Sow voor Edvardsen
'72 Adekanye voor Willumsson
'72 Mattiello voor Fontan


Pool

De ruststand en uitslag van deze wedstrijd is door 19 deelnemers aan de Pool goed voorspeld.

De top vijftien:

  Score Voorspelling
 7 2-0 (1-0)
 7 2-0 (1-0)
 7 2-0 (1-0)
 7 2-0 (1-0)
 7 2-0 (1-0)
 7 2-0 (1-0)
 7 2-0 (1-0)
 7 2-0 (1-0)
 7 2-0 (1-0)
10  7 2-0 (1-0)
11  7 2-0 (1-0)
12  7 2-0 (1-0)
13  7 2-0 (1-0)
14  7 2-0 (1-0)
15  7 2-0 (1-0)

Bekijk ook het algemeen klassement in de Pool.


Man van de Wedstrijd

De wedstrijd als geheel werd door de fans gewaardeerd met een 6.48. Hieronder is de uitslag van de Man of the Match verkiezing van deze wedstrijd weergegeven. Achter elke spelersnaam staat tussen haakjes het aantal stemmen en de daarmee behaalde score voor het Man van de Wedstrijd klassement.

1. Xavi Simons (76 -> 5,0)
2. Joey Veerman (54 -> 4,0)
3. Jarrad Branthwaite (21 -> 3,0)
4. Anwar El Ghazi (12 -> 2,0)
5. Ibrahim Sangaré (11 -> 1,0)
6. Phillipp Mwene (9 -> 0,0)
7. Fábio Silva (6 -> 0,0)
8. Guus Til (5 -> 0,0)
9. Luuk de Jong (2 -> 0,0)
9. Érick Gutiérrez (2 -> 0,0)
11. Niemand (0 -> 0,0)
11. Walter Benítez (0 -> 0,0)
11. Ki-Jana Hoever (0 -> 0,0)
11. Jordan Teze (0 -> 0,0)
11. Armando Obispo (0 -> 0,0)
11. André Ramalho (0 -> 0,0)
11. Marco van Ginkel (0 -> 0,0)
11. Noni Madueke (0 -> 0,0)
11. Cody Gakpo (0 -> 0,0)
11. Joël Drommel (0 -> 0,0)
11. Mauro Júnior (0 -> 0,0)
11. Olivier Boscagli (0 -> 0,0)
11. Maxime Delanghe (0 -> 0,0)
11. Boy Waterman (0 -> 0,0)
11. Carlos Vinícius (0 -> 0,0)
11. Derrick Luckassen (0 -> 0,0)
11. Johan Bakayoko (0 -> 0,0)
11. Ismael Saibari (0 -> 0,0)
11. Philipp Max (0 -> 0,0)
11. Yorbe Vertessen (0 -> 0,0)
11. Sávio (0 -> 0,0)
11. Fredrik Oppegård (0 -> 0,0)
11. Richard Ledezma (0 -> 0,0)
11. Kjell Peersman (0 -> 0,0)
11. Fodé Fofana (0 -> 0,0)
11. Dennis Vos (0 -> 0,0)
11. Jeremy Antonisse (0 -> 0,0)
11. Jenson Seelt (0 -> 0,0)
11. Emmanuel van de Blaak (0 -> 0,0)


VoorbeschouwingenWat vind jij van de wedstrijd?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 maanden geleden
Probeer een speelstijl die het maximale uit je spelers haalt
Ik zou Til en Luuk voorin zetten als luchtmacht, Veerman en Xavi aan de zijkanten en dan Guti en Sangare als centrale middenvelders.
Dan moet thuis winnen van Go Ahead toch gaan lukken ?
+3/-0

 
3 maanden geleden
Lijkt me wel een briljant plan ja. Een luchtmacht voorin en geen aanvaller op de flanken die een voorzet kan geven :denk
+1/-2

 
3 maanden geleden
Veerman heeft een prima trap hoor, en Guti ook.
Verder wordt Luuk de Jong gevaarlijker als hij dicht in zijn buurt hulp krijgt.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Op basis van het beschikbare materiaal een prima idee.
Maar ik ben vooral benieuwd naar jouw uiteenzetting.
Nu een inhoudelijke reactie graag.
+2/-0

 
3 maanden geleden
Ik had hetzelfde gedaan alleen dan Vertessen ipv Till. Maar nu ik die nieuwe nummer 10 zag lopen. Denk ik zet die er maar meteen in.
+1/-0

3 maanden geleden
Sorry kan er niks aan doen, maar kan me er niet eens op verheugen...te bang dat het weer eindigt in frustratie, woede, berusting en onmacht... Wat is er met mijn clubje gebeurt...
+1/-0

3 maanden geleden (gewijzigd)
Tuurlijk komt grote vriend Gozebuyuk nog even mee die in Eindhoven lekker onder een vergrootglas ligt…

1 voordeel, dan fluit ie iig niet Feyenoord-psv, zoals standaard de afgelopen jaren het geval was
+1/-0

 
Hendrikus (geschorst)
3 maanden geleden
Op dit moment maakt het niet uit wie de scheids is. Wij zijn aangeschoten wild en iedereen ruikt zijn kans om ons verder richting crisis te duwen. En dat hebben we helaas voor 99% aan ons zelf te danken.
Ben alleen nog steeds niet uit de buitenspel penalty van Fortuna, maar voor de rest eigen schuld dikke bult, helaas.
+1/-0

 
3 maanden geleden
De wedstrijd ervoor wordt een penalty niet gegeven puur op basis van het spelbeeld. Een week later bij Fortuna wordt een wel heel erg eenvoudige penalty wel tegen gegeven waarbij er ook sprake is van buitenspel. Het gaat dus wel degelijk om de poppetjes achter het fluitje… scheelt je wel even 5 punten! Eens dat je het niet zo ver moet laten komen, maar het zou niet moeten uitmaken hoe we in de wedstrijd zitten…
+1/-0

 
Hendrikus (geschorst)
3 maanden geleden
Nee dat klopt de stand of het spelbeeld mag niets uitmaken qua hanteren van de regels. Kreten als "dat is niet nodig bij een 4-0 stand" is onbegrijpelijk. Heeft die Kuypers dat niet ooit gezegd, "al had ik een penalty gegeven had je toch niet gewonnen"?? Dat moet natuurlijk niet kunnen. Bij onze vrienden is vaak de wel of geen intentie van de overtreding al bepalend. Nou volgens mij had Mauro ook zeker niet de intentie om iemand de wedstrijd uit te schoppen, maar hij deed het WEL dus is rood terecht. Vorige keer bij de rode kaart na de overtreding op Luuk op zijn knie hoorde ik zeggen dat het zwaar was omdat hij de bal probeerde te spelen, de bal die op de grond lag!!
Heeft iemand trouwens ooit "de lijntjes" van de buitenspel penalty van Fortuna te zien gekregen??
Ander voorbeeld, de penalty van Luuk tegen Vitesse was natuurlijk belabberd maar iedereen zag dat de keeper met twee voeten voor de lijn stond, waar was de VAR?

Maar goed hopelijk gaan we eerst maar eens zelf fatsoenlijk presteren dan blijven de genoemde zaken nog steeds frustrerend maar dan kost het wat minder punten.
+3/-0

3 maanden geleden
Momenteel is het kijken naar onze club een zekere vorm van SM.
We ondergaan het morgen wel weer.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Vandaag tegen Go Ahead zal het nog wel meevallen,
maar volgende week tegen Feyenoord in de kolkende kuip krijgen ze vast billenkoek.
+1/-0

3 maanden geleden (gewijzigd)
Zal wel weer een lijdensweg worden. De enige troost is dat 3e staan met 90 miljoen inkomsten toch beter klinkt dan 5e staan met meer dan 100 miljoen uitgaven aan aankopen.
+4/-0

reactie verwijderd

3 maanden geleden
Heb er totaal geen zin in
en dat is erg
+3/-0

3 maanden geleden
Maar op de een of andere manier zien te winnen en dan tegen Feyenoord de echte pot. Dit jaar zie ik net zo worden als dat jaar dat Feyenoord voor het laatst kampioen werd: je denkt de hele tijd, hoeveel punten ze ook voor staan ergens komen ze in een slechte fase en is het voorbij. Tot ze drie wedstrijden voor het einde nog steeds bovenaan staan en ze het doen. Maaaar elk jaar is anders en we hebben nog volop kans. Als dit psv draait heeft het genoeg wapens om tegen iedereen te kunnen scoren.
+3/-0

 
3 maanden geleden
Psv had de wapens. Waar zie jij die nu?

Zo schrijnend - als er ooit een seizoen was om kampioen te worden …
+3/-0

 
3 maanden geleden
Zo'n voortzet op Veerman hebben we dit seizoen al meer gezien. Verder Xavi's acties, hoog voor op Luuk, Til die rommelt in de 16. De doelpunten uit corners zijn we met Cody wel kwijt geraakt lijkt het.
+1/-0

3 maanden geleden
Ik hoop vooral Fofana sneller te zien en mocht Bakayoko niet in de basis staan, dan kan je hem gerust in de 60e minuut al laten invallen. In de 85e minuut heeft weinig zin…. Denk daaraan Ruud! Maak Luc trots, net als vroeger!
+1/-0

reactie verwijderd

3 maanden geleden
Kom op Ruud, je kan het: geen vleugelspitsen en 2 centrumspitsen. 4-4-2 graag met:

Benitez
Max - branthwaite - Ramalho - Mwene
Veerman - Guti - Sangare - Simons
Luuk - Silva

Het is echt niet zo moeilijk….
+3/-0

 
3 maanden geleden
Helemaal goed die opstelling. Je kunt ipv Mwene ook voor Teze kiezen.
Sangare voor de verdediging, Guti links Veerman op 10 en Xavi hangend op rechts.
Lijkt me nu de beste keuze (el Ghazi trouwens op de tribune neerzetten)
+1/-0

 
3 maanden geleden
Nee hoor, we beginnen gewoon weer met de niet leverende El Ghazi en Til in de basis en offeren we eenvoudig te passeren spelers als Guti en Bakayoko… Ik laat mij graag verbazen, maar ben eigenlijk wel klaar met de speelwijze van Ruud en Fred Rutte…
+5/-0

3 maanden geleden
Weer geen Guti en die slapjanus El Ghazi wel in de basis. Wie begrijpt het nog?
+5/-0

 
3 maanden geleden
Een goed begin is het halve werk, dus helaas
+1/-0

3 maanden geleden
Ik vind het sterk dat Ruud vast houd aan zijn systeem. Hopelijk pakt het goed uit. Als Ruud iedere keer zou wisselen als supporters iets zouden roepen krijgen we nooit automatismen. Wat el Ghazi betreft. De alternatieven zijn niet beter dus laat maar staan.
+4/-0

 
3 maanden geleden
Wel systeem? Een systeem met een halve buitenspeler en twee middenvelders?
+1/-0

 
3 maanden geleden
Waarom zou je een speler laten staan die helemaal niets bij draagt?? Met El Gahazi in het ream speel je gewoo; met een man minder.
+1/-0

3 maanden geleden
Geen Guti?!
Wat een belediging voor zijn inzet en spel van de laatste weken!
+3/-0

3 maanden geleden
PSV begint fel, prettig om te zien maar kansen af maken mag wel... en toen werd er gescoord hahaha:)
+1/-0

3 maanden geleden
Zo sterk was Guti nou de afgelopen potten ook weer niet. Paar keer lelijk balverlies gezien.
+3/-0

 
3 maanden geleden
Inderdaad, hij valt op omdat hij enorm veel strijd levert en ieder duel in gaat om te winnen, iets wat wij alssupporters graag zien. Maar goed was het zeker niet altijd, bij vlagen net zo slordig als Sangaré en Obispu.
+2/-0

3 maanden geleden
Uitgerekend Joey laat even zien hoe je een goaltje maakt. Hopelijk heeft de rest even op zitten letten!
+3/-0

 
3 maanden geleden
Een heel lekker goaltje hoor :)
+2/-0

3 maanden geleden
Een keer niet de eerste aanval van de tegenstander in het netje. Dat scheelt behoorlijk.
+1/-0

3 maanden geleden
En nu maar doorpakken mannen.??
+1/-0

3 maanden geleden
Een bal met de arm uit de goal houden zonder dat je het door hebt, daar werd vorig seizoen niet eens door de var naar gekeken en door dezelfde scheids direct voor gefloten terwijl Teze met z’n rug naar de goal stond…
+3/-0

3 maanden geleden
De eerste 25 minuten zijn gewoon prima. We hadden echter allang afstand moeten nemen. Zo’n kans van Simons moet 100% een goal zijn
+2/-0

3 maanden geleden
Dat was toch gewoon een strafschop of ben ik nou gek?
+3/-0

 
3 maanden geleden
Ik snap het ook niet meer. Misschien dat iemand het kan uitleggen.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Omdat hij via een andere speler (keeper) ging is het geen strafbaar hands. Direct op de arm wel en dan was het in dit geval ook rood
+2/-0

3 maanden geleden
Heel veel langer dan 35 minuten houden we het weer niet vol. We worden teruggedrukt door GA
+1/-0

3 maanden geleden
PSV is weer terug aan het vallen tijd voor de rust.
+0/-0

 
3 maanden geleden
Het lijkt er des Ruttens ingebakken te zitten dat na de 1-0 weer wordt getemporiseerd ipv te beseffen dat je de wedstrijd volledig onder controle hebt en je met een goaltje erbij al bijna klaar bent..
+2/-0

3 maanden geleden
Ben absoluut geen Obispo fan, maar die verdediging iedere wedstrijd door elkaar husselen is waardeloos!
+1/-0

 
3 maanden geleden
En het is ( voor mijn gevoel ) weer wachten op de gelijkmaker... waarom niet door drukken??
+1/-0

 
3 maanden geleden
Het is elke week hetzelfde liedje. We krijgen 4x een 100% kans en moeten dus eigenlijk met 2 goals verschil voor staan. Als je die marge hebt, is het gespeeld. We houden elke week onze tegenstanders in leven. Net ook die kans van de Jong. Hoe slecht afgewerkt….
+2/-0

3 maanden geleden
Het gaat bij PsV zo ontzettend vaak fout in de opbouw. Verdedigers epelen elkaar halfhoog aan, en door matige controles kan de tegenstander weer overnemen. Dat gebeurt echt schrikbarend vaak.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Geen enkele lijn in het spel te ontdekken.
Vreselijk om aan te zien dit.
Ruud ja was een absolute topper op het veld maar dit gaat niet.
Snel uit elkaar gaan op een goede manier aub
+1/-0

 
3 maanden geleden (gewijzigd)
De eerste 30 minuten was gewoon echt prima, de terugval kun je echter iedere week verwachten. Hoe kan het toch dat we ons weer achteruit laten drukke ln.
+2/-0

3 maanden geleden
En wéér een wedstrijd met 2 gezichten, thuis tegen GoAhed notabene. Hoe instabiel en labiel kan een ploeg zijn. En Ruud? Die staat er gewoon apatisch naar te kijken.
+2/-0

3 maanden geleden
Ga is voetballen als in de eerste half uur.
+1/-0

3 maanden geleden
gelukkig staan we nu op 2-0,
want anders was het vast weer billenknijpen voor de 1-1 geworden.
+1/-0

3 maanden geleden
Ik zit eigenlijk zonder wedstrijdspanning naar de wedstrijd te kijken. Alsof het wel of niet winnen tegen Go Ahead toch niet veel uit maakt. Dit PSV gaat nog gemakkelijk veel punten verliezen en een kampioenschap of 2e plek met vCL zal er ook wel niet in zitten. Daar heb je een team en spel-systeem voor nodig dat constant genoeg is.

Hoe kijken jullie nu naar deze pot ? Vind iemand dit seizoen nog wel echt spannend ?
+3/-0

 
3 maanden geleden
Ik begrijp je goed hoor maar ik hou ook in mijn achterhoofd, als Feyenoord morgen verliest in Enschede en we winnen in de Kuip ligt alles weer open. Maar eerst morgen afwachten, hopen / dromen mag :)
+1/-0

3 maanden geleden (gewijzigd)
Dat werd tijd..
+1/-0

3 maanden geleden
Simons weer grandioos! Veerman ook goed … De rest OK, behalve El Ghazi en Teze.
Mwene ook een puike wedstrijd trouwens, die hoort in de basis … daarentegen Teze, daar moeten we echt een vervanger voor hebben … die doet echt werkelijk (bijna) niets goed.
En El Ghazi … tja, 2 leuke acties in het begin van de wedstrijd, maar voor de rest weer veel te weinig gebracht.

Een paar versterkingen, rechts buiten en back, dan zie ik ons wel weer mee gaan doen …
+1/-0

 
3 maanden geleden (gewijzigd)
Zondag winnen in Rotterdam (droom) en alles ligt nog open
+2/-0

 
3 maanden geleden (gewijzigd)
Juist, en weet je wat, dat kan best als de spelers erin vertrouwen, en Ruud de zwakke spelers van vandaag eruit laat.

Ik vond trouwens Fey vorige week ook niet zo sterk …
+2/-0

 
3 maanden geleden (gewijzigd)
Inderdaad een droom..
We winnen daar met een fatsoenlijk elftal al nooit laat staan met dit zooitje brandhout. (Op een paar man na)
+1/-0

 
3 maanden geleden
Ook mijn idee. Stel Feyenoord verliest morgen en wij winnen een keer in de Kuip. Als Feyenoord morgen verliest van Twente krijgen ze naar de wedstrijd van volgende week toe echt wel wat druk hoor en dan kan het eens onze kant op vallen.
+1/-0

3 maanden geleden
Beste broekpoepers. Hier liet PSV zien dat ze fantastisch kunnen spelen. Geniet er dan van.
+5/-2

3 maanden geleden
Halfvol glas: prima eerste 20 minuten en kleine fase rondom de 2e goal.
Halfleeg glas: bepaalde, grootste deel, zéér matig.

Ik tel mijn zegeningen. Simons erg goed. En Fabio bracht energie of ik wil dat gewoon zien.
Speciale shout out, ik vind onze Gerrit echt sterk. Hopelijk kan de rest zich daar, defensief, aan optrekken.

Volgende week zeer belangrijke pot.
We mogen nog steeds hopen, en dat doet leven...
+1/-0

 
3 maanden geleden
Hopen dat Feyenoord morgen al verliest, eens kijken of ze dan met de druk om kunnen gaan volgende week.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Je kunt de wedstrijd nu al uittekenen. Feyenoord gaat rennen en vliegen, kunnen wij niet mee om gaan, 2-0 na 20 minuten en dan een saaie kansloze pot.
+2/-0

 
3 maanden geleden
Ik werd ook meteen vrolijk van Fabio, dus je bent niet de enige die het zo ziet.
Alsof die jongen gewoon vrij kan voetballen, en vertrouwt op zijn kwaliteiten.
Ik had het idee dat Xavi daar ook wel vrolijk van werd, Die heeft een par maatjes om zich heen nodig die ook vrij kunnen voetballen, zodat er weer plezier en verrassing in PSV komt.
+1/-0

3 maanden geleden
Bij vlagen frivool, right. Afgezien van de eerste 15 minuten was het daarna gewoon weer ouderwets overleven.
+2/-0

3 maanden geleden
Luuk de Jong is een van de weinige spelers die een wedstrijd leest en medespelers coacht en die heb je in de andere linies ook nodig.
Zeker op het middenveld en achterin en eigenlijk ook nog op het doel,dan heb je vier man om de boel aan te sturen want na het eerste goede half uurtje kakt de boel weer in en weet niemand nog wat de wedstrijd nodig heeft.
Om positief te eindigen,het vertrouwen van Anwar is groeiende en die Portugees liet een goede 1e indruk achter.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Dat was vandaag dan ook het enige goede aan de wedstrijd van Luuk, zijn vorm is in geen velden of wegen te bekennen.
+2/-0

 
3 maanden geleden
Lijkt me ook vrij lastig. Hij was best op dreef voor het wk. Daarna ligt ie 2 maanden stil, op trainen bij Oranje na. Ik zou m’n vorm ook kwijt zijn.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Klopt maar neemt niet weg dat zijn aanwezigheid voor het elftal en zeker die jonkies belangrijk is.
+1/-0

3 maanden geleden
Ik ben erg positief van nature. Maar om te zeggen "frivool"? Dan moet je een pretpilletje op hebben
+3/-0

 
3 maanden geleden
Xavi speelde wel frivool. Verder was het maar mat.
+1/-0

3 maanden geleden
We zijn blij met 2-0 tegen GAE
Dat zegt genoeg.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Blij wel,tevreden met het vertoonde spel absoluut niet maar we hebben aanknopingspunten nodig om het vertrouwen weer wat te doen laten groeien.
Al ben ik het ook eens met wouter dat hoe goed we vandaag ook hadden gevoetbald de wedstrijd van volgende week is een op zichzelf staande wedstrijd waarbij het behalen van winst op zijn minst geen zekerheidje is.
+1/-0

3 maanden geleden
Ondanks de 2-0 zege was het spel eerlijk gezegd niet om aan te gluren. Als het 10 keer goed is moet je het benoemen en als je het 10 keer slecht is moet je het ook benoemen. Ik blijf zeggen dat wanneer je echt een goed elftal hebt zo'n elftal als G.A.E met minimaal met 6-0 naar huis stuurt. Ik blijf van mening dat we gewoon geen PSV waardige (top)elftal hebben.
+1/-0