Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Nederlandse competities » Feyenoord

Deze normale topic is open en bestaat uit 24 pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 20 21 22 23 24

Feyenoord supporter Pol van Boekel dacht er sneaky bijna 8 minuten bij te krijgen voor zijn clubje.
Maar het mocht niet helpen. Met Narsingh heb je aan een uur extra tijd nog niet genoeg. :D

 

+1/-0

Uiteindelijk was Feyenoord heel matig maar hadden ze in de slotfase moeten winnen. Maar hij zijn het perfecte voorbeeld van stilstaan is achteruitgang. Vorig jaar zaten ze in een positieve roes en flow en dan valt het vaak je kant op. Nu is er een nieuwe situatie en zie je gewoon dat het middelmaat is. Als zij straks 1 a 2 blessures hebben en ze moeten 3x spelen in 8 dagen dan gaan ze zoveel punten verliezen dat ze voor het kampioenschap niet mee doen.

Het inzakken van Advocaat is trouwens heel realistisch, maar wel echt niet om aan te gluren. Dick is zijn magie kwijt, mark my words.

 

+1/-0

Ik denk ook dat ze nu het thuisvoordeel missen.
Een volle kuip was vaak de 12de man voor ze.
Az zie ik ook niet meedoen voor plek 1 dus wordt een strijd tussen Psv en Ajax.

 

+1/-0

Bij Studio Voetbal werd het prima uitgelegd - ze zakken ver in als ze de bal niet hebben. Normaal zou Toornstra voor enige diepgang zorgen, maar aangezien die nu op de bank zit, hangt het echt volledig af van Berghuis om iets te creeren danwel onvoorspelbaars te doen. Dat is ook voor hem natuurlijk niet een heel seizoen vol te houden.
Gevolg is dat het in elk geval niet om aan het gluren is, zeker als de resultaten ook nog eens tegenvallen.

 

+1/-0

Ik moet wel toegeven dat die Senesi wel echt een beest is. Ik vind hem beter als verdediger dan bv Vertonghen Sanchez en Alderweireld waren. Maar ik heb wel genoten dat Feyenoord (en AZ) punten lieten liggen in de eerste thuiswedstrijd. Dat maakt zo'n goal van Romero alleen maar mooier.

Het is wel opvallend dat die Narsingh daar nog steeds mee mag doen haha, die was vorig jaar al de slechtste en nu mocht ie weer de kastanjes uit het vuur halen en als hij 1 ding niet kan is het wel scoren onder grote druk. Feyenoord gaat met deze selectie nog veel punten verspelen en dat gaat niet helpen om de waarde van Kokcu en Senesi te behouden.

Wat ik wel verrassend vind is dat ze een bijzonder makkelijk programma hebben, en dat komt niet slecht uit nu ze Botteghin missen voor een aantal weken. Na Zwolle (uit) en Twente (thuis) komt nu Ado (thuis) Willem II (uit) en dan Sparta RKC en Emmen. Willem II is geen eitje uit maar die andere 6 wedstrijden moeten normaal 18 punten zijn.

 

+1/-0

Alle topclubs beginnen makkelijk volgens mij.

 

+1/-0

Ik vind dat bij PSV wel meevallen met uitwedstrijden tegen Groningen Vitesse en Heerenveen nog tijdens de EL piek.

 

+1/-0

Tussenstand WILLEM II - Feyenoord 1-0

 

+1/-0

Wat is Feyenoord een bijzonder zwakke ploeg. Vorig seizoen boven hun stand gespeeld. Dit jaar is gewoon hangen en wurgen.
Gisteren werd ook nog maar eens duidelijk dat Feyenoord in een volle kuip iets extra's heeft en krijgt (van de scheids), het sloeg echt nergens op wat ze lieten zien. En hier hoor je niemand over.

 

+1/-0

Berghuis zelf hoorde je er weken geleden over. Het veldspel lijkt nergens op, dat is al lange tijd zo, en het wordt ook niet beter of zo. Advocaat was niet zo blij met die uitspraken, maar ik denk dat je niet de eerste bent die het opvalt. Zit ook totaal geen cohesie in het team, als Pietje druk zet, loopt Jantje terug. Als je Jantje vanuit achter naar voren wil, dan vangt Pietje zijn plek niet op.

p.s. ze zijn gisteren natuurlijk wel vooral genaaid door de scheids.

 

+1/-0

Iedereen valt over die 3e strafschop, maar zie ik het dan helemaal verkeerd als ik het beoordeel als een keeper die, buiten zijn 5-metergebied, als een kamikazepiloot naar de bal springt? Ja oké, hij raakt de bal voordat hij de man raakt. Maar hij torpedeert die speler toch gewoon? Waarom zou een keeper wel zoiets mogen doen en zou een veldspeler bij zo'n actie altijd teruggefloten worden?

Een paar weken geleden ging Pickford als een doldwaze idioot door op Van Dijk. Natuurlijk qua ernst totaal niet vergelijkbaar, maar daar was de hele voetbalwereld verontwaardigd over. Ik zie Bijlow hier ook op een dwaze manier proberen een bal te pakken, zonder rekening te houden met de (veiligheid van) andere spelers die deelnemen aan het spel. Ik snap wel dat er een strafschop gefloten werd. Overigens vind ik Bijlow ook schuldig aan de 1-3. In een fase waarin Feyenoord de wedstrijd naar zijn hand kon zetten, werden de aspiraties hardhandig de nek om gedraaid door een keeper die door alle analisten het Nederlands elftal wordt ingeschreeuwd.

 

+1/-0

De vraag is, als Makkelie de VAR was geweest, hoeveel strafschoppen waren dan hersteld?

 

+1/-0

Ligt eraan of Nijhuis de scheids was geweest of niet ;)

 

+2/-0

Er wordt vaak gesproken over de traditionele top 3. Maar als je eerlijk bent is dat al een halve eeuw niet meer zo. Feyenoord is de afgelopen 50 jaar 5x kampioen geworden. PSV en Ajax allebei 20x. Ik zie Feyenoord ook al jarenlang niet meer als concurrent. Maak me geen seconde druk om hun prestaties, omdat vroeg of laat het falen toch begint. De prestaties van Feyenoord in Europa zijn ook al jarenlang zeer bedroevend. Gisteren werd aan dat droevige boek weer een bladzijde toegevoegd.

Ik vrees ook dat wanneer Berghuis vertrekt (volgende zomer?) het helemaal in stort. Ik denk dat Feyenoord vanaf dat moment structureel ook niet meer boven AZ en Vitesse gaat eindigen en genoegen moet nemen met plaatsen zonder Europees voetbal.

Dat is de realiteit die ik zie, maar begrijpen doe ik het niet. Het is een mooie club, met een prachtig stadion en een grote trouwe supportersschare uit een flink achterland. In potentie zou Feyenoord veel meer mogelijkheden moeten hebben dan PSV en toch gebeurt het niet. Misschien liggen ze nu dusdanig achter dat die achterstand ook niet meer in te halen is. Een nieuwe Kuip zou daar misschien verandering in kunnen brengen op lange termijn.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

BasArnhem schreef op 30 oktober 2020 om 11:59:

Iedereen valt over die 3e strafschop, maar zie ik het dan helemaal verkeerd als ik het beoordeel als een keeper die, buiten zijn 5-metergebied, als een kamikazepiloot naar de bal springt? Ja oké, hij raakt de bal voordat hij de man raakt. Maar hij torpedeert die speler toch gewoon? Waarom zou een keeper wel zoiets mogen doen en zou een veldspeler bij zo'n actie altijd teruggefloten worden?Helemaal mee eens! Als je zo naar de bal gaat en de aanvaller met de knie omver kegelt, dan is toch gewoon een overtreding en dus een penalty? Ik snap niet dat daar überhaupt discussie over is.

 

+1/-0

Feyenoord weer in de financiële problemen lees ik.
Om hen een beetje te helpen is het een idee om een bommetje erin te gooien en een laag bod uit te brengen op Senesi? Wij zoeken een verdediger en zij zoeken geld.....

 

+1/-0

PSV zoekt ook geld

 

+1/-0

Feyenoord was beter met Sander vd Streek, Bruno Martins-Indi en Toto Clasie. Ik heb niet het gevoel alsof we iets te duchten hebben vanuit Rotterdam de komende 2 jaar.

Malacia en Senesi zijn de enige 2 die hier uberhaupt zouden spelen.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Met de komst van een nieuw stadion zou Feyenoord grote stappen vooruit kunnen maken. Dat geeft algemeen directeur Mark Koevermans aan in gesprek met het Algemeen Dagblad. "We krijgen dan minimaal 25 miljoen uit het stadion en liever nog een paar miljoen erbij; ik ga uit van 28 miljoen", aldus Koevermans. "Bij de bvo hebben we uiteraard nog een begroting. Daar maken we ook nog omzet. Denk dan bijvoorbeeld aan onze winkels, het contract met Adidas en de sponsoring. Reken daar circa twee miljoen winst voor." Daar zou bovendien nog eens 10 miljoen extra bij komen als Feyenoord minstens Europa League speelt. "En je gaat straks ook echt weer eens spelers verkopen aan wie je pakweg tien miljoen overhoudt. Dan zit je op 50 miljoen, dat kun je grotendeels uitgeven op het veld", zo geeft hij aan. "Dan kom je echt in de buurt van Ajax. Laat staan als je een keer wél Champions League speelt of echt succesvol spelers verkoopt."Aldus Mark Koevermans...

ALS je dan elk jaar EL speelt..
ALS je dan gewoon spelers voor 10 miljoen winst gaat verkopen

Dan gaan we richting de 50 miljoen!!!

Wat een heerlijk beleid zeg, lekker gokken 😊

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 24 pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 20 21 22 23 24

PSV Forum » Nederlandse competities » Feyenoord