Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Historie » Sam Lammers

Deze normale topic is open en bestaat uit 7 pagina's: 1 2 3 4 5 6 7

open/sluit de onderstaande quote:

Voetbalvisie schreef op 29 juni 2021 om 16:46:

open/sluit de onderstaande quote:

11 Sir Tinus schreef op 29 juni 2021 om 13:41:

Lammers is ook geen Slot spits overigens en met Til hebben ze al die loper op 10. Ik vind het geen goede combi.Hier ben ik benieuwd naar de onderbouwing. Juist de combinatie Lammers (tweebenig aanspeelpunt) & 'loper' Til zie ik wel als geschikte combinatie namelijk.

Verder voldoet Lammers inderdaad niet & hoeft daarom ook niet terug te keren.Wat Slot bij AZ deed was zorgen dat je de bal zo snel mogelijk terug hebt en dan met 1 a 2 passen Boadu wegsteken. Lammers kan wel goed druk zetten volgens Faber dus dat helpt wel maar ik vraag me af of hij wel makkelijk genoeg scoort en of hij in de omschakeling wel goed genoeg is.

 

+1/-0

Pakt inmiddels zijn doelpuntjes mee voor Frankfurt. Speelt ook geregeld. Benieuwd of hij deze lijn doorzet.

 

+1/-0

Erg jammer data hij niet meer bij PSV speelt. PSV mist een voetballende spits. Altijd fan geweest van Sam maar weet dat meningen erg verdeeld waren.

 

+2/-0

Ben ook altijd wel een fan van Sam Lammers geweest, het enige probleem met Lammers was dat ik de absolute wil om te winnen bij hem miste.

Komt deels misschien ook wel doordat hij in de jeugd veel als middenvelder heeft gespeeld, daardoor mis ik dat echte 'killer-instinct' bij hem. Krijg je d'r denk ik ook niet meer in...

Ik hoop uiteraard wel dat hij het 'red' in het buitenland, zou een goed visitekaartje zijn voor de jeugdopleiding van PSV.

 

+1/-0

Speelt inmiddels weer nauwelijks bij Frankfurt. Had voor zijn ontwikkeling beter bij PSV kunnen blijven. Zal nu echter een mooi gevulde Italiaanse portemonnee hebben.

 

+2/-0

We doen wel eens alsof wij nooit goede uitgaande transfers hebben maar deze behoort echt tot de categorie Locadia en Brenet. We hebben gewoon 25% meer gekregen voor Lammers dan Ajax kreeg voor Botman terwijl Lammers straks weer een jaartje Fortuna doet en Botman bij Newcastle voor 50 miljoen op het veld staat.

 

+2/-0

En dan vergeet je nog Ihattaren, achteraf had je die alleen een jaar eerder moeten verkopen :D

 

+1/-0

Lammers ter vervanging van Zahavi zou ik niet eens zo'n hele rare optie vinden. Kent de club is Nederlands en nog vrij jong.
Twijfel niet aan zijn voetballende kwaliteiten. Mist wel een beetje "gif".
Nog beter zou een Boadu zijn maar die zal wel niet te betalen zijn.

 

+1/-0

Ja man, laten we een wisselspeler van Frankfurt halen als nieuwe spits, terwijl hij anderhalf jaar geleden ook al te kort kwam

 

+3/-0

Eens, zou m.i. een prima optie zijn. Altijd jammer gevonden dat ie ging. Ook wel een beetje gevoel dat ie te snel zijn keuze maakte op het moment dat alle seinen op groen stonden voor hem bij PSV. Van mij mag ie terugkomen, kunnen Zahavi en die andere gast direct moven, vindt het echt kansloze spitsen. Zet dan achter Lammers Maxi op de bank en die twee hebben we niet meer nodig.

 

+2/-0

Een slapzak die de club een jaar lang aan het lijntje liet en iemand die constant geblesseerd is. Nee, dat gaat echt een succes worden :denk

 

+3/-0

open/sluit de onderstaande quote:

BetuwePSV schreef op 26 januari 2022 om 19:03:

Eens, zou m.i. een prima optie zijn. Altijd jammer gevonden dat ie ging. Ook wel een beetje gevoel dat ie te snel zijn keuze maakte op het moment dat alle seinen op groen stonden voor hem bij PSV. Van mij mag ie terugkomen, kunnen Zahavi en die andere gast direct moven, vindt het echt kansloze spitsen. Zet dan achter Lammers Maxi op de bank en die twee hebben we niet meer nodig.Wat mij betreft is Lammers voor Zahavi ook prima. Super technisch, goed in het mee voetballen en tweebenig.

 

+1/-0

Wat voegt hij toe? Ik vond hem maar matig. Je kon hem niet goed bereiken, want hij heeft graag ballen in de beweging (niet per se de diepte), is geen targetman en komt vaak zat niet in het spel voor. Dit team, met Schmidts "alles door het midden" manier van spelen, vraagt om een type als Brobbey die kan kaatsen en die je altijd kunt zoeken en twee man bezig houdt. In mijn ogen dan.

 

+2/-0

Asjeblieft zeg, niet nog een slapjanus erbij. We hebben echte kerels nodig

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

De Tsaar schreef op 26 januari 2022 om 10:26:

Lammers ter vervanging van Zahavi zou ik niet eens zo'n hele rare optie vinden. Kent de club is Nederlands en nog vrij jong.
Twijfel niet aan zijn voetballende kwaliteiten. Mist wel een beetje "gif".
Nog beter zou een Boadu zijn maar die zal wel niet te betalen zijn.

Dat is een gok. Staat twee jaar stil in zijn ontwikkeling. Is bijna 25, dat is te oud om te bestempelen als talent. Dan moet je er staan. Hij koos voor het geld ipv het voetbal, laten we die keuze respecteren.

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Ricardo Izecson Santos schreef op 26 januari 2022 om 10:44:

Ja man, laten we een wisselspeler van Frankfurt halen als nieuwe spits, terwijl hij anderhalf jaar geleden ook al te kort kwamIk kan wel betere opties bedenken ,maar die zijn ofwel niet te betalen ofwel willen niet naar PSV. Lammers is technisch erg goed ,kent de club en moet nu minuten maken.
Gewoon prima spits voor in de eredivisie. Beetje type Bruggink. Niet zo goed als een van Nistelrooy maar prima voor nu erbij ten koste van een Zahavi.

 

+1/-0

Als je voor Lammers gaat, ligt de lat qua ambitie nog net niet op de grond........
Hij heeft nergens iets laten zien wat ook maar enige hoop geeft dat hij een meerwaarde is.

 

+1/-0

Zijn seizoen bij Heerenveen was prima. Ik denk dat Sam bij dat soort ploegen een heel nuttige spits kan zijn die kan uitgroeien tot een lokale held. Hij heeft echter 'de pech' dat hij onder contract stond bij PSV, en dus het geloof had (of heeft) dat hij bij ploegen van een hoger kaliber zou kunnen uitgroeien tot basisspeler. Dat lijkt nu bij Atalanta mislukt en ook bij Frankfurt is hij in no-time eigenlijk geflopt. Een terugkeer bij PSV is ook niet bij voorbaat geslaagd. Toen hij bij ons vertrok, had hij zich (mede door blessures) nog nooit over een langere periode bewezen, in tegenstelling tot bijv. een Luuk de Jong. Ondanks dat ik geen fan ben van Zahavi, heb ik niet het idee dat we met Lammers meer kans op de prijzen hebben.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 7 pagina's: 1 2 3 4 5 6 7

PSV Forum » Historie » Sam Lammers