Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Historie » Mohamed Ihattaren

Deze normale topic is open en bestaat uit 49 pagina's: 1 2 3 4 ... 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49

Het mooie is dat hij nog steeds maar 19 is, dus hij kan ook gewoon meedoen bij Jong FC Utrecht in de eerste divisie.

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

BasArnhem schreef op 14 januari 2022 om 10:42:

open/sluit de onderstaande quote:

kezje1981 schreef op 13 januari 2022 om 22:25:

Ik voel best met hem mee. Wat ik zie is iemand die niet volwassen is en die nauwelijks lijkt te beseffen hoe 'de echte' wereld in elkaar steekt. Dit is niet enkel Mo zelf aan te rekenen maar ook zijn hele entourage. Ik denk dat hij zich verkeken heeft en niet door had hoe goed hij het bij PSV had ondanks dat hij nie altijd het vertrouwen van de technische staf genoot. IK hoop van harte dat hij zich herpakt en ik denk dat een volgende stap bij een Nederlandse club een goed idee is. in tegenstelling tot wat men hier boven zegt... het is onmogelijk om jezelf 110% in te zetten als je ongelukkig bent en dan maakt het echt niet uit of je nu bij NAC of Juve onder contract staat.
Ik heb hem nog niet afgeschreven, hij is nogsteeds jong.Hier heb je wel gelijk in. Om optimaal te kunnen presteren moet je goed in je vel zitten en in balans zijn. Het lijkt voor ons als buitenstaanders eenvoudig te concluderen dat hij op dit moment verre van gelukkig is. Hij loopt blijkbaar met zijn ziel onder zijn arm. Of dat nou bij PSV was of bij Sampdoria.

Het gekke is, dat ik in het begin van het seizoen een filmpje zag van PSV in de voorbereiding. De selectie was in groepjes vlotten aan het bouwen. Mo had het hoogste woord, maakte plezier en leek het enorm naar zijn zin te hebben. Ik had toen opeens een sprankje hoop dat het allemaal goed zou komen. Maar toen hij bij de eerste wedstrijd er niet in stond, was het daarna weer helemaal mis.

Ik trok daarop de conclusie dat hij totaal niet evenwichtig is. Hij kent grote ups en grote downs. Misschien laat hij zich makkelijk uit het veld slaan door een tegenslag. Misschien praten mensen op hem in en gelooft hij dingen die wij heel anders zien.

Het lijkt mij dat dit maar op één manier om te draaien is: hij moet presteren op het veld. Dan zal hij opleven, dan zal hij plezier hebben en dan zal hij wellicht de waardering voelen die hij nodig heeft om gelukkig te zijn. De vraag is: waar krijgt hij de kans om dat te doen? Bij PSV speelde hij nauwelijks, bij Sampdoria speelde hij niet.. Krijgt hij op een lager niveau bij Utrecht de kans om wekelijks te spelen? En zo ja, haalt hij daar voldoening uit? Eén ding is voor mij wel zeker: iemand die zo instabiel is als Mo Ihattaren zal nooit een belangrijke speler worden voor een club van het kaliber Juventus. Dan ligt een carrière als Ousmane Tannane meer voor de hand."Het gekke is, dat ik in het begin van het seizoen een filmpje zag van PSV in de voorbereiding. De selectie was in groepjes vlotten aan het bouwen. Mo had het hoogste woord, maakte plezier en leek het enorm naar zijn zin te hebben."

Dat was precies de tijd waarin Mo voor onrust binnen de selectie zorgde, door continu te roeptoeteren dat hij een transfer ging maken.
Ik dacht ook heel even dat hij weer blij leek bij/met PSV. Schijn bedriegt.

 

+1/-0

En Sampdoria overweegt juridische stappen tegen Ihattaren ivm leugens in zijn interview..

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Klompje schreef op 14 januari 2022 om 11:53:

Het mooie is dat hij nog steeds maar 19 is, dus hij kan ook gewoon meedoen bij Jong FC Utrecht in de eerste divisie.Dat zou mooi uitkomen voor die vier wedstrijden die Mo zelf heeft aangegeven dat ie nodig heeft om weer een acceptabel nivo te halen.

Nu maar hopen voor Utrecht dat ie in tussentijd al weer niet van club/land/zaakwaarnemer/huis is veranderd. Things are always moving fast with Mo.

 

+1/-0

En toch is hij slechts negentien met het voordeel dat je lichaam sneller in topconditie is te brengen,als hij een kans krijgt en bereid is om zijn ego terzijde te schuiven en goed te luisteren naar zijn begeleiders is de mogelijkheid er om terug te komen op het niveau van weleer.
Maar de wil om die weg in te leiden,zal een ijzersterke wil moeten zijn,benieuwd of hij daartoe in staat is.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Watervlug schreef op 12 januari 2022 om 22:16:

Vanenburg schiet achter standbeen kratje van latje
https://www.youtube.com/watch?v=yxIMC7uIhYkHeerlijk!
Vroeger was alles beter. ;)

Hadden we er nog maar een stuk of wat met het gevoel van Vanenburg. Nu hebben we meer dan 20 spelers zonder enig balgevoel, die nog geen pass over 10 meter in de voeten van een medespeler kunnen spelen, wel in die van de tegenstander. Gelukkig trainen ze wel heel hard/goed, zijn ze heel belangrijk buiten het veld, zijn het ideale schoonzonen waardoor er altijd zo'n lekker gemoedelijk sfeertje op De Herdgang hangt, laten ze anderen beter spelen, zit er wel heel veel potentie in en nog veel meer van dat soort waardeloos geneuzel.

De sleutel naar succes... voetballers!

 

+1/-1

Tuurlijk, dit was de verwachten.
Hij zal eens in de spiegel kijken.

Heeft zich aan geen enkele afspraak gehouden en dan durft ie dit serieus te roepen.
Misselijkmakend kereltje dit

 

+4/-0

Ihattaren: "De volgende dag kwam ik expres te laat."

 

+2/-0

Hij heeft echt een gedragsprobleem hoor en in zijn koppie zit het niet goed. Hij vindt zichzelf een koning en staat niet met beide benen op de grond. Het is natuurlijk triest dat zijn vader is overleden, waarvan ik begrepen heb dat hij de familie bij elkaar hield. Recidivist ook, nu alweer veel te zwaar. Doodzonde. Kijk eens wat een talent hij heeft en hoe hij er tot dusverre mee omgaat. Hij moet zich hard schamen. Zoveel jongens dromen ervan om profvoetballer te worden, maar ze hebben simpelweg te weinig talent.
In februari wordt hij 20. Dat is nog altijd erg jong. Jeetje Mohamed Ihattaren. De enige tegenstander die je hebt is jezelf als je in de spiegel kijkt. Neem een personal trainer, een psycholoog en werk wat aan jezelf en ga je belofte inlossen om een topvoetballer te worden. Daar droomde je toch altijd van als kleine jongen? Volle stadions, het publiek dat je naam scandeert en van je houdt. Het kan nog allemaal. Je hebt zelf de sleutel in handen.

 

+4/-0

Door de interview van ihataren, denk ik dat schmidt de juiste trainer is voor psv. Het kan namelijk niet zo zijn, dat je express te laat komt. Dat doe je niet, maar ook het feit dat hij met overwicht terug kwam. Dat kan niet en je ziet dat er heel veel trainers, dan naar naam kijken en het dus alleen bij een waarschuwing laten, maar schmidt geeft precies aan tot hier en niet verder. Wie je ook bent, je bent nooit groter dan de club.

 

+5/-0

Hij geeft aan dat het aan Schmidt zou liggen: wel frappant dat juist jongens als Bruma, Doan en Guti juist aangeven dat zij juist te spreken zijn hoe Schmidt met ze omging terwijl ze niet speelden.

Als hij inderdaad te horen heeft gekregen van een andere speler dat Schmidt iets gezegd zou hebben, dan had hij toch gewoon op Schmidt af kunnen stappen voor een gesprek ipv passief agressief te laat te komen? En hij had natuurlijk ook ervoor kunnen kiezen om zijn voeten te laten spreken ipv zijn zwakke karakter, net zoals hij het in Italië af heeft laten weten.
Deze jongen gaat er nooit komen - als je dermate weinig zelfreflectie hebt en een omgeving die je niet corrigeert, dan blijf je in de slachtofferrol hangen.

 

+3/-0

Joh wat toevallig, wat Ihattaren zegt past precies in het plaatje dat Valentijn en collega's al een tijdje proberen neer te zetten van Schmidt. Valentijntje zou 'm die woorden toch niet in zijn mond hebben gelegd? Je zou bijna denken dat PSV-Ajax volgende week op het programma staat. Oh wacht dat is ook zo.

 

+3/-0

Verwend jochie. Deze grapjas denkt dat het doel van de club is om ervoor te zorgen Mo Ihattaren de nieuwe Messi wordt. Hij denk dat alles om hem moet draaien. Nou Mo'tje, dan zal je toch echt uit die droom gehaald moeten worden.

Als jij verzaakt in een team, dan speel je niet. Ben je niet bereid om arbeid te leveren? Dan speel je niet. Klaar. Het is geen kleuteropvang. Zelfs bij de amateurs wordt je er gewoon op de bank gezet, met zijn gedrag.

 

+4/-0

Je vraagt toch af of er niemand in zijn directe omgeving hem coacht om juist op dit moment niet dit soort uitspraken te doen. Ga als voorheen groot talent in de luwte focessen op je comeback en laat het op het veld zien. Elk woord dat je nu besteed aan deze randzaak leidt enkel en alleen af van hetgeen hij lijkt te willen bereiken.

Het bijzondere is ook zijn eenmalige(?) reactie als hij door de trainer niet zo goed gevonden wordt. Wegblijven of negatieve aandacht is nooit de manier om je ongelijk te bewijzen. Draag er dan zorg voor dat je eerder begint met je trainer, langer doorgaat met je trainer, aan de staf vraagt waar het stokt en focus daar op de komende trainingen.

 

+2/-0

Hij zegt ook dat hij er aan het begin van het seizoen weer helemaal voor wilde gaan, maar dat er bij hem een knop omging toen hij tegen Galatasaray de hele wedstrijd op de bank moest blijven zitten. Dat was de 1e serieuze wedstrijd!

En daarom snap ik dit dus ook niet. Waarom al bij de eerste teleurstelling direct de handdoek gooien? Waarom überhaupt teleurgesteld zijn? Op basis waarvan had hij een basisplaats of invalbeurt verdiend? Is een paar weken leuk trainen voldoende om je ten koste van Gakpo, Madueke of Götze in het elftal te spelen? Hij had gewoon geduld moeten hebben, nederig moeten zijn. Zijn kansen waren echt wel gekomen, elke aanvallende speler van PSV heeft heel veel minuten gemaakt door alle blessures die we hebben gehad.

Hoe meer ik hoor en lees over deze speler, hoe meer ik denk dat PSV de juiste beslissing heeft genomen om hem te laten gaan. Voor Mo is het te hopen dat hij de zaken in het juiste perspectief gaat zien en gaat leven als topsporter in plaats van als verwaand jochie met grootheidswaanzin. Alleen dan zie ik hem zijn carrière nog recht trekken.

 

+6/-0

Deze jongen heeft de verkeerde mentaliteit. Wij weten niets, maar dat PSV hem makkelijk heeft laten gaan, zegt genoeg.

 

+1/-0

Mo’tje naar Ajax?!

Hoop niet dat hij het daar ineens op zijn heupen krijgt vanwege bewijsdrang. Ik ga er sowieso van uit dat het niet voor het 1e elftal is, want wie moet er uit voor hem?

 

+2/-0

:D :D :D :D :D

 

+1/-0

Mijn dag kan nu al niet meer stuk :D

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 49 pagina's: 1 2 3 4 ... 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49

PSV Forum » Historie » Mohamed Ihattaren