Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Historie » Mohamed Ihattaren

Deze normale topic is open en bestaat uit 52 pagina's: 1 2 3 4 ... 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52

Sinds zijn vertrek bij PSV staat er tenminste een team. Deze jongen komt een groepsproces niet ten goede. Dus ik juich het toe dat hij naar Ajax gaat. Ik trek er een biertje op open als dat rond komt. Gaat Ajax veel ellende opleveren.

 

+2/-0

Bizar 😄. Je zou denken dat Ajax het nieuws gevolgd heeft. In de regel is het PSV waar spelers uit de Ajax jeugd zich kunnen herstellen om toch wat te bereiken. Als je het bij ons al te bont maakt, wat denk je dan in Amsterdam te bereiken?

Aan de andere kant is het de club van de immer natrappende Antony, de zanikende Tadic, de draaiende en coronaregels overtredende ten Hag, de messtekende Promes, de meppende Labyad, de crypto-oplichter Overmars, de dopingzondaar Onana en de zuipende brokkenpiloot Danny Blind. Dus daar kan pathologische leugenaar Mo natuurlijk prima naartoe. Het schuim der aarde, zou je kunnen zeggen.

 

+9/-0

Het zal bij Tadic, Anthony en Berghuis dun door de broek lopen met deze nieuwe concurrent....

 

+2/-0

Jaaaaaa, hahaha!

 

+3/-0

Inderdaad - wie gaat hij eruit spelen? Anthony? Berghuis?
Als je er niet tegen kan dat je gewisseld wordt, zou ik al helemaal niet naar Ajax gaan met die selectie.

Of start hij bij de dames? ;)

 

+3/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Marciano_Vink schreef op 20 januari 2022 om 13:08:

Het zal bij Tadic en Neres dun door de broek lopen met deze nieuwe concurrent....Neres zal het weinig meer uitmaken ;)

 

+1/-0

Ik melde hier 5 april al dat Ajax interesse had. Maar het is niet doorgegaan omdat Neres bij Ajax bleef.

 

+1/-1

open/sluit de onderstaande quote:

Skipper schreef op 20 januari 2022 om 13:09:

open/sluit de onderstaande quote:

Marciano_Vink schreef op 20 januari 2022 om 13:08:

Het zal bij Tadic en Neres dun door de broek lopen met deze nieuwe concurrent....Neres zal het weinig meer uitmaken ;)Die is al gevlucht omdat het Wonderkind onderweg was natuurlijk :D

 

+2/-0

Goed nieuws, hoe meer ellende in Amsterdam hoe beter! En met deze Labyrat 2.0 zijn ze iig verzekerd van een hoop ellende! 😁 Mo, ik wens je oprecht veel succes in dat Mokumse riool.

 

+4/-0

Stel zondag maar op. Zelfs van Ginkel loopt hem er uit.

Maar uiteraard een logische stap van hem. Als je je niet gesteund voelt bij een ijskoude club als PSV, dan ga je natuurlijk naar een club waar het warme en familiaire gevoel je tegemoetkomt als je er bent... :B

 

+4/-0

Misschien wat ver gezocht, maar bij de amsterdammers verbaas ik me nergens over. Ze wouden hem afgelopen zomer al hebben, PSV had niet veel zin hem aan ajax te verkopen, alleen voor een topbedrag. En Minola heeft het niet echt op Ajax. En nu kunnen ze hem voor ongetwijfeld weinig geld zo oppikken. Toeval ? Of was dit toen al het idee. Om nu te zeggen dat hij echt zijn best deed in Italie, hij leek al direct op een breuk aan te sturen.

 

+1/-0

Ik ben er zeker niet blij mee. Met een Tadic in de groep en een trainer die beter kan omgaan met deze jongens kan het wel eens een succes worden. Zie het zo gebeuren. Blijft een nazistreek van Mo, maar geef m en ajax eens ongelijk om het niet te proberen.

Gun ze beide in ieder geval helemaal niets.

 

+3/-0

Is dat wat ze in Amsterdam bedoelden, met het Bayern van Nederland worden? Ons afdankertje ophalen, die zelfs bij Sampdoria niet tot spelen komt?

 

+1/-0

Blijkbaar gaan ze het dan toch proberen... Bergwijn zal wel onhaalbaar zijn gebleken.

Ihattaren is voor Ajax een stuk goedkoper dan Bergwijn. En áls ze hem aan het voetballen krijgen, dan is hij in potentie nog een betere speler ook. De vraag is echter of in Amsterdam alles goed gaat vallen, wat de afgelopen 2 jaar verkeerd viel. Kan hij daar wel leven dat hij zich 110% zal moeten bewijzen om een kans te krijgen? Zal hij daar wel keihard werken en leven als een topsporter, of gaat hij daar ook te laat komen op de training als hem iets niet zint?

Als het een succes wordt, dan hebben ze voor de komende jaren een fantastische speler op '10'. Als het geen succes wordt, dan verdwijnt hij over een half jaar weer naar de anonimiteit. Gezien de aanvallende kwaliteit die al bij Ajax aanwezig is, snap ik dat ze deze gok wel aandurven. Voelt wel een beetje dubbel, aan de ene kant gun ik Mo best een succesvolle carrière, maar het zou wel heel zuur zijn als die echt gestalte gaat krijgen in Amsterdam.

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

manolev schreef op 20 januari 2022 om 13:23:

Goed nieuws, hoe meer ellende in Amsterdam hoe beter! En met deze Labyrat 2.0 zijn ze iig verzekerd van een hoop ellende! 😁 Mo, ik wens je oprecht veel succes in dat Mokumse riool.Nouja, niet alleen dat aspect. Maar de vraag is met name hoe goed Ihattaren eigenlijk nog is of nog kan worden.

Vorig seizoen 22 wedstrijden voor PSV, maar vaak was het (ruim) onvoldoende. Ook qua fitheid niet op niveau. Dit seizoen zo goed als nog niet gespeeld. Wat haal je dan binnen als Ajax zijnde? Ik vind het prima hoor, dat ze een fitte speler die nu presteert op de bank gaan zetten en die gaan vervangen door speler die waarschijnlijk op basis van talent wel een paar flitsen zal laten zien, maar op de lange termijn waarschijnlijk geen versterking is. Ik dacht dat Ajax aansluiting wilde zoeken bij de Europese top, dat gaat 'm met Ihattaren sowieso niet worden.

 

+2/-0

Ik ben oprecht benieuwd of ze dit ontspoorde vehikel in Amsterdam weer enigszins op de rails krijgen. Respect wanneer het ze lukt.

 

+1/-0

Ik kan me er geen zorgen over maken, en wens ze veel succes. Het enige waar ik van baal is dat het weer 2 jaar over Ihattaren gaat.

 

+2/-0

Hij zal idd wel weer het beste zijn wat er op de NL'se velden rondloopt. Want ajax.

Ik wens hem een hoop toe maar daar zit een succesvolle tijd bij die gasten niet bij.

 

+1/-0

Waarschijnlijk zit hij op de bank en mag hij steeds een kwartiertje invallen als de wedstrijd allang beslist is en de tegenstander het allang opgegeven heeft (bij 5-0 ofzo). Wedstrijden die we nogal eens zien van Ajax. Dan is het (met amper weerstand en druk) natuurlijk lekker voetballen en maak je zo een paar leuke acties. En dan kan heel nederland weer roepen dat ajax wel met zo n talent kan omgaan. Bij ons moest hij de kar ook echt meetrekken, bij hun kan hij lekker een beetje meehobbelen, das wel een stukje makkelijker. Dus ga ervan uit dat het daar wel een succes wordt.

 

+2/-0

Ik denk dat deze tweet alles wel goed samenvat: https://twitter.com/ALM_NL/status/1484138158686183434link

Nee maar even serieus, dit is gewoon niets meer een prestigeproject van onze vrienden uit Abcoude-Noord. Kost ze maar een paar rotcenten en áls het ze lukt om hem weer te laten voetballen, dan denken ze ons natuurlijk heel veel pijn te doen. Maar in werkelijkheid heeft deze jongen de topsportmentaliteit van een stoeptegel. Gaat hem niet worden. Ik lach me rot!

 

+3/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 52 pagina's: 1 2 3 4 ... 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52

PSV Forum » Historie » Mohamed Ihattaren