Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Algemeen PSV Forum » John de Jong

Deze normale topic is open en bestaat uit 30 pagina's: 1 2 3 4 ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... 26 27 28 29 30

Hoef ik niets aan toe te voegen, prima verwoord­čĹŹ

 

+1/-0

Bergwijn gaat rond de 30 miljoen exclusief bonussen verkocht worden en dat is in deze tijd veel te weinig.
Als psv niets laat zien in Europa en in deze crisis is het waarschijnlijk maximale wat hij nu waard is.
Ik zou van dit geld B.Linssen kopen voor 1 miljoen(is zomer transfervrij).
En proberen goede middenvelder te huren en evt lb huren of eentje kopen waar toekomst in zit.
Je moet nu leiderschap halen en geen talenten.
Rest van het geld in de zomer uitgeven.

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

VHTLsaw schreef op 26 januari 2020 om 21:32:

open/sluit de onderstaande quote:

Robmeister schreef op 26 januari 2020 om 21:07:

Niet om het een of ander maar er was geen PSV'er die zich eigenlijk druk maakte over het vertrek van De Jong en Lozano.Meen je dit nou?

Volgens mij is er talloze malen op gewezen dat Luuk de Jong bijna onmisbaar was vanwege zijn mentaliteit, spelinzicht, werklust, doelpunten enzovoorts.
Daarnaast werd gesteld dat we met het vertrek van Luuk, Lozano en Angelino tientallen doelpunten en assists inleverden.

Dat daarentegen Bruma nergens scoorde,Bergwijn in alle topwedstrijden kansen mist, dat Lammers afwachten was of hij ook bij ons zou kunnen scoren.
En dan hadden we nog het geluk dat Malen ineens doeltreffend bleek waardoor het even iets leek te kunnen worden.

Het geroep om ontslag voor de Jong en Gerbrands vind ik even dom als voor de kerst het geroep om het ontslag van van Bommel.
Het probleem was en is een onevenwichtige, op veel punten tekort schietende selectie, dat is juist, maar nog meer mensen buiten knikkeren lijkt op dit moment ook niet zo vruchtbaar voor onze mooie club.Daar ben ik het helemaal niet mee eens. Hoeveel spitsen had PSV wel niet. Ze hebben Malen, Lammers dan hebben ze nog Argentijn Romero Malen deed het gewoon goed afgelopen seizoen als invaller, Lammers had een goed seizoen bij Heerenveen en Romero was alleen maar geblesseerd waar je niet zoveel aan kan doen. PSV had toch spitsen genoeg die doeltreffend konden zijn?

Het zelfde met Lozano. Niet om het een of ander maar wat heeft Lozano ├╝berhaupt nog toegevoegd aan PSV verleden jaar na de winterstop ? Niks, Lozano was vaak het slechts van het veld. Bergwijn deed het toch veel beter dan Lozano? Als ja aan de gemiddelde PSV supporter vroeg wie zie je liever vertrekken Bergwijn of Lozano? Dan riepen de meeste toch doe maar Lozano want Bergwijn is een groter gemis.

En laten we eerlijk zijn. Lozano onder Van Bommel of Lozano onder Cocu was natuurlijk een wereld van verschil. Onder Cocu zag een speler die plezier uitstraalde. Onder Van Bommel was het gewoon een zandzak af en toe op het veld.

Toen Bergwijn aan het begin van de competitie geblesseerd raakte en Gakpo speelde deed die het net zo goed als Bergwijn. IK hoor ze nog roepen in de media dat Bergwijn een beetje overbodig begon te worden want Gakpo deed het net zo goed. PSV was toch op weg een Europese topclub te worden?

 

+1/-1

open/sluit de onderstaande quote:

cocufan1 schreef op 26 januari 2020 om 23:14:

John de Jong is niet geschikt als TD. Die zat veel beter op zijn plek als hoofd scouting.

Je moet de juiste mensen op de juiste plek zetten in een organisatie, en dat is bij PSV absoluut niet het geval.

Dit geeft aan dat er intern niet eens gecommuniceerd word. En iedereen langs elkaar af werkt.
PSV is gebaat bij een ervaren TD, iemand met leiders kwaliteiten, een netwerk, communicatieve eigenschappen.

John de Jong heeft dit allemaal niet. Totaal niet geschikt voor die functie.Precies. Elfrink begrijpt het ook niet helemaal. Die is wel heel erg op de hand van de directie:

https://www.ed.nl/psv/psv-schiet-op-korte-termijn-niets-op-met-het-wegsturen-van-de-directie~a1c7bfd3/link

Over De Jong maar weinig negatieve stukken, terwijl Van Bommel er vaak van langs kreeg. Als je De Jong en Gerbrands nu beiden weg stuurt, schiet je er op de korte termijn misschien niets mee op. Maar het gaat over de lange termijn. PSV krijgt nu weer redelijk wat geld binnen. Als dat nu weer naar miskopen gaat, zit PSV echt in de malaise.

Het is ook nogal zwart - wit om te denken dat iedereen de hele directie weg wil. Hoewel Gerbrands eindverantwoordelijk is, is het nu vooral zaak om De Jong te vervangen door een beter iemand.

 

+3/-0

Waarom al die negatieve stukken over JdJ dan? Ik bedoel heeft hij de afgelopen pakweg 5 maanden nog iets verkeerd gedaan? Ja hij heeft gegokt op Rodriguez terwijl Ouwejan en Van Aanholt ook op het lijstje staan. Maar ik vrees dat het geen van de 3 gaat worden binnen nu en 5 dagen. Maarja heeft hij het dan verkeerd gedaan? Het maakt me eigenlijk niet meer uit hoeveel hij er haalt als diegene die hij haalt maar goed zijn. Stel van Aanholt komt nu of in de zomer dan ben ik zeer tevreden voor de LB positie. Dan kan Viergever mooi back-uppen en Obispo ook wat speeltijd krijgen volgend jaar.

Bruma is gewoon een bijzonder pijnlijke en peperdure miskoop geweest en dat zien we helaas elke week terug. Je zou zeggen dat zelfs als hij in een vormcrisis zit dat wat minuten maken hem uiteindelijk ook wel houvast geven maar zelfs dat is niet waar. Ook niet tegen tegenstanders als NAC en Twente. Maar die aankoop is in juni gedaan dus waarom daar nog steeds ieder uur van de dag klagen? Het is er notabene ├ę├ęn die zelfs Brands had gehaald als hij er nog had gezeten. Onze eigen Cody Gakpo is Bruma inmiddels al voorbij in de pikorde, wie had dat gedacht een jaar geleden.

Als je gisteren Doan erin ziet komen kan ik toch ook niet anders dan concluderen dat het nog te vroeg is om hem af te schrijven, daarom zou ik hem altijd gebruiken ipv Bruma. Het gaat ons allemaal niet helpen op te korte termijn, want het maakt niet uit wie je opstelt, maar voor de langere termijn moet je toch door met bepaalde spelers.

 

+2/-0

Uitgaande transfers;

- Angelino 12 miljoen (goede aankoop, jammer dat het met clausule moest)
- Luuk de Jong 15 miljoen (Lammers en Malen al in huis)
- Pereiro 15 miljoen (helaas ging niet door)

Dan nu Bergwijn, en mijn eerste reactie was;
- Rijke premier league club in nood +/+
- In de wintertransferperiode waar PSV altijd zegt dat je dan altijd teveel betaalt +/+
- Aan het einde van de periode waardoor je niets meer kunt terughalen +/+

Maarja dan lees je;

- Bergwijn wil niet spelen, focussen op transfer -/-
- Heel die chaos waardoor seizoen afmaken bij PSV lastig wordt -/-

Dan is de rekensom wat mij betreft; Waarde 30 miljoen, 15 miljoen erbij voor omstandigheden en 10 miljoen eraf dankzij omstandigheden = 35 miljoen. Maar wat zou je voor Stengs of Boadu nu moeten betalen als je ze op wilt halen? Ik denk niet dat je ze voor 30 miljoen hebt.

 

+1/-0

Ik ben het ook niet helemaal mee eens. John De Jong heeft inderdaad niet echt sterke spelers aangetrokken dat is waar en dat geeft die zelf ook toe, dat zijn aankopen niet aan zijn verwachtingen voldoen. Maar dat John de Jong verantwoordelijk zou zijn voor de onsamenhangende selectie daar ben ik het niet mee eens. Daar heeft ook Van Bommel zijn aandeel in gehad. In eerste instantie wilde ze eigen Alvarez hebben maar die koos voor Ajax. Toen stond Lyanco op het verlanglijstje maar die koos voor Torino. En zo zijn bv voor Baumgartl terecht gekomen. Die aangetrokken was als opvolger van Schwaab. Totdat Schwaab weer aan de deur klopte en Van Bommel wilde hem er graag bij hebben terwijl die eigenlijk overbodig was geworden. Daarom konden die twee Australi├źrs vertrekken die Van Bommel zo nodig moest hebben en er geen reet van konden.

Toni Lato bv. Van Bommel zegt dat die hem vanaf het eerste moment al niet wilde hebben, en Lato zegt dat Van Bommel hem juist heeft overgehaald om naar PSV te komen. Wie van de twee spreekt nu de waarheid. En Affelay is ook door Van Bommel binnen gehaald uiteindelijk. En het gaat me niet om Affelay maar iedereen begrijpt dat die jongen noot meer op niveau komt. En dat kan ook helemaal niet. Die jongen is 33 en zijn carri├Ęre is gewoon voorbij. Waarom hebben ze hem uberhaupt nog een contract gegeven. Je wist zelfs dat die het eerste half jaar sowieso al niet aan voetballen toe kwam omdat die geblesseerd was. Waarom gaf je hem eigenlijk nog een contract. Maar Van Bommel moest hem toch hebben

 

+1/-0

Of heel eerlijk te zijn: Bergwijn is nog geen 20m waard op DIT moment.
Spurs heeft een spits nodig dus denk dat ze eerder meer daaraan willen uitgeven. Vies spelletje van Bergwijn. Toen Ajax interesse toonde zei hij niet dat PSV in zijn hart zit.

 

+1/-0

Spurs kunnen dan Sonaldo gebruiken als spits en Bergwijn op links, dus ik snap het vanuit hen wel.

JdJ nu wegsturen heeft ook geen zin en zou wanbeleid zijn. Ik ben blij dat onze bestuurders beter nadenken dan een paar zichzelf overschattende dronken teleurgestelde fans. En ik had me nog zo voorgenomen hierover niet te beginnen.

De Jong moet nu gewoon kijken voor een linksback en samen met Gerbrands een trainer vinden die zich vast wil bijten in PSV. Daarnaast de scouting aanscherpen en zorgen dat de aankopen die nu gedaan worden bingo transfers zijn. Middelmaat hebben we al teveel dus daar hoeft geen euro naar toe.

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

11 Sir Tinus schreef op 27 januari 2020 om 12:12:

Spurs kunnen dan Sonaldo gebruiken als spits en Bergwijn op links, dus ik snap het vanuit hen wel.

JdJ nu wegsturen heeft ook geen zin en zou wanbeleid zijn. Ik ben blij dat onze bestuurders beter nadenken dan een paar zichzelf overschattende dronken teleurgestelde fans. En ik had me nog zo voorgenomen hierover niet te beginnen.

De Jong moet nu gewoon kijken voor een linksback en samen met Gerbrands een trainer vinden die zich vast wil bijten in PSV. Daarnaast de scouting aanscherpen en zorgen dat de aankopen die nu gedaan worden bingo transfers zijn. Middelmaat hebben we al teveel dus daar hoeft geen euro naar toe.Ok├ę dus jij hebt vertrouwen dat de Jong wel goede spelers kan kopen?. Faber zei gisteren al er is GEEN geld als Bergwijn niet verkocht gaat worden, dus dezelfde de jong heeft alles er doorheen gebrast en ons regelrecht de crisis in geschopt.
Lozano,de jong en Angelino, al dit geld is geïnvesteerd in pure middelmaat waar je amper geld voor terug zal krijgen laat staan punten !! Bruma,boscagli,mitrouglu,Lato, het is een schande dat dit hier mag ballen.

Ik keur rellen absoluut af maar ik snap de frustratie, de jong zegt overal we deden het samen maar laat van Bommel kei hard vallen, ben dan nu ook solidair.
Zelfs de grote kenners zeggen dat hij er geen kut van kan, tussen de regels door bij studio voetbal beaamde Faber dat ook.

Maar goed misschien heb jij liever dat PSV een subtopper word

 

+2/-0

Lichtgewicht

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Robmeister schreef op 27 januari 2020 om 11:44:

Ik ben het ook niet helemaal mee eens. John De Jong heeft inderdaad niet echt sterke spelers aangetrokken dat is waar en dat geeft die zelf ook toe, dat zijn aankopen niet aan zijn verwachtingen voldoen. Maar dat John de Jong verantwoordelijk zou zijn voor de onsamenhangende selectie daar ben ik het niet mee eens. Daar heeft ook Van Bommel zijn aandeel in gehad. In eerste instantie wilde ze eigen Alvarez hebben maar die koos voor Ajax. Toen stond Lyanco op het verlanglijstje maar die koos voor Torino. En zo zijn bv voor Baumgartl terecht gekomen. Die aangetrokken was als opvolger van Schwaab. Totdat Schwaab weer aan de deur klopte en Van Bommel wilde hem er graag bij hebben terwijl die eigenlijk overbodig was geworden. Daarom konden die twee Australi├źrs vertrekken die Van Bommel zo nodig moest hebben en er geen reet van konden.

Toni Lato bv. Van Bommel zegt dat die hem vanaf het eerste moment al niet wilde hebben, en Lato zegt dat Van Bommel hem juist heeft overgehaald om naar PSV te komen. Wie van de twee spreekt nu de waarheid. En Affelay is ook door Van Bommel binnen gehaald uiteindelijk. En het gaat me niet om Affelay maar iedereen begrijpt dat die jongen noot meer op niveau komt. En dat kan ook helemaal niet. Die jongen is 33 en zijn carri├Ęre is gewoon voorbij. Waarom hebben ze hem uberhaupt nog een contract gegeven. Je wist zelfs dat die het eerste half jaar sowieso al niet aan voetballen toe kwam omdat die geblesseerd was. Waarom gaf je hem eigenlijk nog een contract. Maar Van Bommel moest hem toch hebbenRobmeister:

Lyanco is de Jong meer dan een maand mee bezig geweest voordat men doorschakelde naar Baumgartl. Iedereen wist dat Lyanco 20 miljoen moest kosten,in de eerste week al. Men bleef veel te lang op hem gokken waardoor we niet op tijd een CV hadden.

 

+1/-0

Wie stelde Faber aan? Lichtgewicht stelt lichtgewicht aan

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Gladbach/Psvfan schreef op 27 januari 2020 om 12:22:

open/sluit de onderstaande quote:

11 Sir Tinus schreef op 27 januari 2020 om 12:12:

Spurs kunnen dan Sonaldo gebruiken als spits en Bergwijn op links, dus ik snap het vanuit hen wel.

JdJ nu wegsturen heeft ook geen zin en zou wanbeleid zijn. Ik ben blij dat onze bestuurders beter nadenken dan een paar zichzelf overschattende dronken teleurgestelde fans. En ik had me nog zo voorgenomen hierover niet te beginnen.

De Jong moet nu gewoon kijken voor een linksback en samen met Gerbrands een trainer vinden die zich vast wil bijten in PSV. Daarnaast de scouting aanscherpen en zorgen dat de aankopen die nu gedaan worden bingo transfers zijn. Middelmaat hebben we al teveel dus daar hoeft geen euro naar toe.Ok├ę dus jij hebt vertrouwen dat de Jong wel goede spelers kan kopen?. Faber zei gisteren al er is GEEN geld als Bergwijn niet verkocht gaat worden, dus dezelfde de jong heeft alles er doorheen gebrast en ons regelrecht de crisis in geschopt.
Lozano,de jong en Angelino, al dit geld is geïnvesteerd in pure middelmaat waar je amper geld voor terug zal krijgen laat staan punten !! Bruma,boscagli,mitrouglu,Lato, het is een schande dat dit hier mag ballen.

Ik keur rellen absoluut af maar ik snap de frustratie, de jong zegt overal we deden het samen maar laat van Bommel kei hard vallen, ben dan nu ook solidair.
Zelfs de grote kenners zeggen dat hij er geen kut van kan, tussen de regels door bij studio voetbal beaamde Faber dat ook.

Maar goed misschien heb jij liever dat PSV een subtopper wordIk vind dat de 3 linksbacks die nu genoemd worden getuigd van voldoende ambitie ja, alle 3 de opties zou ik acceptabel vinden.

Solidair zijn met van Bommel terwijl je niet op een goede manier hebt samen kunnen werken is teveel gevraagd. Het lijkt alsof ze het elkaar alleen maar lastiger hebben gemaakt. En het is voor PSV belang dat de directie zorgt dat PSV geen stuurloos schip wordt. Eerst een plan maken, dan uitvoeren. Maar daar kunnen hersenloze mensen geen beeld bij hebben schat ik zo in.

Dat PSV nu niet zegt dat ze geld genoeg hebben lijkt me nogal wiedes, want dan gaat de verkopende club weer een klap meer vragen. Dat ze nu ook niet langer kunnen investeren en speculeren op een verkoop van de toptalenten is ook wel duidelijk. Malen en Lammers hebben beide verschrikkelijke blessures gehad en Bergwijn gaat ook voor 20 miljoen te weinig weg.

PSV had Rodriguez willen/kunnen kopen dus er moeten minstens miljoenen beschikbaar zijn. Of je dat allemaal nu uit wil geven is een 2e vraag.

 

+1/-0

Miss dries Mertens huren tot aan de zomer?
Zit grotendeels op de bank.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Scorendemiddenvelderaub schreef op 27 januari 2020 om 15:06:

Miss dries Mertens huren tot aan de zomer?
Zit grotendeels op de bank.Blessure toch?

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Gladbach/Psvfan schreef op 27 januari 2020 om 15:44:

open/sluit de onderstaande quote:

Scorendemiddenvelderaub schreef op 27 januari 2020 om 15:06:

Miss dries Mertens huren tot aan de zomer?
Zit grotendeels op de bank.Blessure toch?


Zijn hoop spelers die op de bank zitten toch naar ek willen dus Jdj Sla je slag,huur er 2 of 3 en houdt geld Bergwijn in je zak.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Robmeister schreef op 27 januari 2020 om 11:44:


Toni Lato bv. Van Bommel zegt dat die hem vanaf het eerste moment al niet wilde hebben, en Lato zegt dat Van Bommel hem juist heeft overgehaald om naar PSV te komen. Wie van de twee spreekt nu de waarheid.Geen idee of Lato dit echt heeft gezegd, maar wie van de twee heeft een goede reden om te liegen? Volgens mij is dat niet Lato.

 

+1/-0

John de Jong heeft veel fouten gemaakt maar ik zie nog wel toekomst in hem. Laat hem leren van zijn fouten en een sterke selectie afleveren komend seizoen. Zo niet, dan moeten er consequenties zijn.

 

+1/-0

En dan zie je Arnesen met 50 euro als budget in Rotterdam te werk gaan. Jaloers op Feyenoord op dit vlak... iemand met een netwerk, kennis van zaken en die daadkrachtig is.

Halen die spits waar halve bundesliga achteraan zat en mogelijk ozkayup .

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 30 pagina's: 1 2 3 4 ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... 26 27 28 29 30

PSV Forum » Algemeen PSV Forum » John de Jong