Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Algemeen PSV Forum » John de Jong

Deze normale topic is open en bestaat uit 33 pagina's: 1 2 3 4 ... 29 30 31 32 33

Transfer markt is nog lang open en ook seizoen komt later op gang. Vind het niet zo vreemd. Het feit dat wij niets horen betekent niet dat er niets gebeurt. De prioriteiten zijn duidelijk (al een paar jaar hetzelfde) dus ben benieuwd.

 

+2/-0

Het blijft gokken, maar het voordeel met gokken is dat je ook de hoofdprijs kunt winnen.

 

+1/-0

Mijn inziens hebben we van Brands naar JDJ een flinke jas uitgedaan op voetbaltechnisch gebied. Van senior naar junior in alle opzichten.

Veelzeggend is het feit dat JDJ zich (zichtbaar) oncomfortabel voelt bij mediaoptredens en dat liever aan Toon laat. Ik geloof niet dat zo iemand aan de onderhandelingstafel de benodigde uitstraling/charisma en overtuigingskracht heeft om gearriveerde spelers voor PSV te laten kiezen (van sec. het financiële plaatje zullen wij het vaak niet moeten hebben) en makelaars in toom te houden. Iets waar Brands naar mijn idee in uitblonk (goede gelijkwaardige relaties met spelers/makelaars), was zelfs bevriend met Raiola heb ik wel eens gelezen.

 

+1/-1

Mes snijdt aan twee kanten - Lemic? Met de nieuwe trainer hebben JdJ en Toon het plaatje wel weten te verkopen dus hopelijk trekken zij die lijn door mbt spelers

 

+1/-0

Ik vind dat we niet zoveel kunnen zeggen over de persoon JdJ, alleen dat ik wel respect heb gekregen om de manier hoe hij met de kritiek is omgegaan. Je kunt hem enkel afrekenen op zijn selecties en de daarbij horende prestaties. De zomer van 2018 was gewoon prima en 2019 lijkt heel matig te zijn geweest. Tenzij de aankopen van vorig jaar nu ineens opbloeien tot volwaardige basisspelers met upside kunnen we spreken van een dikke onvoldoende.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 33 pagina's: 1 2 3 4 ... 29 30 31 32 33

PSV Forum » Algemeen PSV Forum » John de Jong