Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Inkomende transfers & transfergeruchten » [Beleid] Selectie seizoen 2020/21

Deze normale topic is open en bestaat uit 55 pagina's: 1 2 3 4 ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... 51 52 53 54 55

Baumgartl vond ik juist prima en hij was beslissend voor ons door een hele mooie tackle, waarbij je volgens mij juist laat zien dat je super gretig bent. Ik begrijp dat als je alleen kijkt naar de periode crisis tot einde seizoen dat je zeer je twijfels bij hem hebt, want hij heeft alleen maar gespeeld in wedstrijden waar we rood kregen, waar hij LCV moest staan en waar we met 220 volt speelde. Daarnaast had hij bonje met van Bommel (interview van 2 weken geleden) en onbegrip voor het feit dat hij geen kans kreeg op RCV.

Wat gewoon 100% helder is dat niet alleen ons middenveld bestaat uit een berg vraagtekens maar onze verdediging ook.

- Dumfries is de eerste uitgaande transfer die ik zou verwachten, als je ziet hoe moeilijk PSV een LB haalt houd ik mijn hart vast.
- Teze zou een prima back-up rechtsback zijn met een optie als RCV maar dan ben je wel afhankelijk van een topfitte Baumgartl.
- Baumgartl is een dure jongen met echt wel kwaliteiten maar geen leider. Zou perfect renderen met een type Moreno.
- Viergever lijkt geblesseerd te zijn maar is over het algemeen altijd goed voor 30+ wedstrijden waar hij altijd een 6 of hoger heeft.
- Boscagli is geen linksback en misschien zelfs niet eens een CV. Met zijn kwaliteiten zou een CVM positie beter passen.
- Obispo was altijd een groot talent maar kwam niet boven drijven bij Vitesse. Nu helaas geblesseerd op een slecht moment.

Mauro Sadilek Rigo mag je niet eens beschouwen. In totaal 6 vraagtekens voor 4 posities. Daar mag wel wat bij maar het mag niet ten koste gaan van de LB of CM want daar is nog meer prioriteit.

 

+1/-0

Volgens ben jij vergeten dat onze TD’er J de Jong heet? Kim gaat echt niet komen, en als ie al komt dan is dat niet door J de Jong.

Ik denk dat onze CV al is ingevuld;

Viergever en Baum. Met daar achter Boscagli en Rosario.


open/sluit de onderstaande quote:

Souza Faria 11 schreef op 17 augustus 2020 om 21:49:

CV wordt op zeker de Koreaan Kim van de vorige club van Schmidt. PSV hikt alleen tegen 15 miljoen aan. Maar het is en blijft natuurlijk raar dat er niks gebeurd. Over 3 weken speel je EL. En dan straks weer klagen als je het niet haalt. Het is zoals dagardo schreef , sinds Gebrands er zit ben je geen topclub meer. Je loopt continu achter de feiten aan.

 

+1/-2

Grappig om te zien hoe je een speler totaal anders kunt beoordelen dan een andere kijker. Laten we het erop houden dat we het in ieder geval erover eens zijn dat Baumgartl alleen goed uit de verf zal komen met een kanjer naast hem, hijzelf is in ieder geval niet de speler waarop anderen zullen steunen, en dat de verdediging sowieso veel te matig is om het seizoen mee te beginnen.
Dat Dumfries dan nog weg kan gaan (zelfs aannemelijk), daar denk ik dan nog maar niet eens aan.....

 

+1/-0

Ik begin toch echt wel te twijfelen of PSV uberhaupt nog denkt aan een nieuwe RCV. Als dat wel nog 't geval is, dan is dat voor mijn gevoel prioriteit nummer 4, na een linksback, nieuwe doelman en extra middenvelder (in die volgorde). Ik probeer dit gewoon vanuit Schmidt's perspectief te bekijken. Hij komt natuurlijk binnen zonder vooroordelen en ziet een (hele) dure aankoop en een jong talent die beiden goed presteren in de voorbereiding.

Ik ben Timo's prestaties vorig jaar natuurlijk niet vergeten, voor 10 miljoen hadden wij een directe versterking voor onze verdediging verwacht. Helaas bleek dat niet het geval te zijn. In de voorbereiding doet Baumgartl het (naar mijn mening) het best aardig. Daarnaast maakt Teze een goede indruk centraal en heeft hij bovendien nog geen moment rechtsback gespeeld in de voorbereiding (als ik me niet vergis?).

 

+1/-0

Gezien de berichtgeving zou je denken dat de focus inderdaad ligt op een doelman, een middenvelder en een linksback. Mijn mening over Baumgartl is wel duidelijk. Gezien de flitsen die ik tijdens de voorbereiding heb gezien, ben ik haast geneigd om te zeggen dat ik daar nog liever Teze neer zet. Maar goed, Baumgartl vertegenwoordigt een soort van kapitaal en dus moet hij de kans krijgen dit seizoen.

 

+1/-0

Er was wel een gerucht over die Koreaanse CV.

Het is denk ik ook logisch dat er een CV bij komt. Alleen Viergever heeft laten zien goed genoeg te zijn, geen uitblinker maar voldoende. Baumgartl was vorig jaar matig, misschien doet hij het nu wat beter.

En dan heb je nog Teze, lijkt een groot talent, maar is denk ik toch eerder de opvolger van Dumfries. Obispo is denk ik niet goed genoeg, beter verkopen/verhuren.

Boscagli ziet er voetballend wel goed uit, maar verdedigend niet best.

Te mager voor achterin, zeker met Schwaab weg.

Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 22 augustus 2020, 12:25:44.

 

+2/-0

Ik vond Baumgartl op 1 klein momentje na weer heel goed gisteren. Teze is een prima back-up, fijn om erbij te hebben.

Nieuwe doelman, aub niet aan beginnen want je krijgt die deksel vaker op je neus dan dat je denkt.

 

+1/-0

Baumgartl en Teze zijn redelijke opties voor RCV. Teze is meer allround, Baumgartl minder wendbaar maar brengt meer ervaring.

Viergever en Boscagli missen zowel duelkracht en snelheid voor LCV; LCV en LB blijven de posities waar versterking hard nodig is.

Mauro doet opbouwend het leuk op LB maar dat kan en nag nooit onze basisklant zijn voor LB; tegen AZ, Ajax, Feyenoord, en zelfs Willem 2 heb je verdedigend dan een probleem.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

B O M M E L schreef op 22 augustus 2020 om 15:50:

Baumgartl en Teze zijn redelijke opties voor RCV. Teze is meer allround, Baumgartl minder wendbaar maar brengt meer ervaring.

Viergever en Boscagli missen zowel duelkracht en snelheid voor LCV; LCV en LB blijven de posities waar versterking hard nodig is.

Mauro doet opbouwend het leuk op LB maar dat kan en nag nooit onze basisklant zijn voor LB; tegen AZ, Ajax, Feyenoord, en zelfs Willem 2 heb je verdedigend dan een probleem.



Ik vind juist dat we op LCV wel redelijk zitten. Boscagli gaat 'm inderdaad niet worden, maar Viergever is voor Eredivisie-begrippen een uitstekende verdediger. Inderdaad niet de snelste, maar qua inzicht, duelkracht en voetballende vermogen meer dan prima. Vergeet overigens Obispo niet. Gisteren was hij ongelukkig, maar het was dan ook z'n eerste wedstrijd in de voorbereiding. Ik vond 'm bij Vitesse een uitstekende indruk maken, zeker met een net zo jonge partner als Doekhi.

Stel Teze ontwikkelt zich dit seizoen op RCV, wat gaan we dan volgend seizoen doen als Dumfries vertrekt? Zou zonde zijn om hem weer op een nieuwe positie neer te zitten. Als Schmidt nu zegt: Boscagli, Viergever, Obispo, Baumgartl en Teze zijn mijn opties voor centraal. Wellicht is het dan een idee om alvast te kijken naar een talentvolle RB?

 

+1/-0

Het is dat we geen breedte versterking willen/halen, want anders hadden we een back-up linksback en back-up recchtsback harder nodig dan een CV. Ik zie het wel zitten in Teze, maar prima als hij onze Veltman is toch? We zetten hem daar neer waar nodig maar idealiter hebben we een betere (specialist) voor zijn positie.

Ik vind Lammers wel een groot vraagteken op dit moment. Hij laat soms echte klasse zien, maar tegelijk is het er niet vaak genoeg om hem echt als echte 9 te gebruiken. Met de aanwezigheid van al die aanvallende talenten, en het feit dat je er maar een paar kunt gebruiken, vraag ik me af of het niet beter is om een goede speler te verhuren zodat die volgend jaar weer voor zijn kans kan gaan.

Gakpo en Malen zullen de goals wel maken, Madueke weten we niet maar die is nog zo jong dat hij nog in de fase zit dat je hem kunt brengen. Bruma en Romero zijn 2 peperdure aanvallers van samen 22 miljoen die het niet winnen van onze eigen jeugdspelers. Laat dat ook even bezinken; wij kunnen spelers opleiden die voor Eredivisie begrippen bovengemiddeld zijn en een volgende stap kunnen maken. Als we Romero en Bruma weg doen voor 10 miljoen, dan hebben we 10 miljoen gewonnen, niet 22 miljoen verloren. En dit is eigenlijk een dik compliment aan Faber en een dikke middelvinger naar de scouting (whoever verantwoordelijk is).

 

+2/-0

Ligt eraan hoe je een breedte-aankoop definiert. Voor mij is een breedte-aankoop een jongen als Sainsbury, Behich etc. Met andere woorden, pure bankopvulling. Wat geld neerleggen voor een talentvolle concurrent, die naar PSV's mening nog een seizoen nodig voordat hij klaar is voor 't grote werk, is wat mij betreft prima.

 

+1/-0

Geen breedte-aankopen. PSV heeft vooral directe versterkingen nodig.

 

+1/-0

We hebben gewoon minimaal 2 a 3 verdedigers nodig voor 13 september, maar die kans is niet zo groot.

 

+2/-0

Ben ik helemaal met Tinus eens. Vind LB top prio.
Ik begreep wel dat Teze het ook verdienstelijk doet cv?
Dat zou wel weer mooi zijn. Dan zou ik het wel aandurven met Baum en Viergever.

Verder heeft ons middenveld best wel wat smaken, waar een goede trainer wat van kan maken

 

+1/-2

Teze speelde weer goed. Is snel en fysiek sterk. Kan makkelijk in de mandekking spelen tov Baum. Voetballen ziet het er ook redelijk uit.

 

+1/-1

Zag op Voetbalzone dat Jonathan de Guzman transfervrij is. Wellicht een optie voor het middenveld bij PSV, vond hem destijds bij Feyenoord in positieve zin opvallen. Daarna erg leuke clubs gehad en een mooie carrière. Afgelopen jaar helaas maar 8 wedstrijden gespeeld, heeft wel veel ervaring en is Nederlands..

Wat denken jullie?

 

+1/-1

open/sluit de onderstaande quote:

pluis0182 schreef op 23 augustus 2020 om 08:55:

Zag op Voetbalzone dat Jonathan de Guzman transfervrij is. Wellicht een optie voor het middenveld bij PSV, vond hem destijds bij Feyenoord in positieve zin opvallen. Daarna erg leuke clubs gehad en een mooie carrière. Afgelopen jaar helaas maar 8 wedstrijden gespeeld, heeft wel veel ervaring en is Nederlands..

Wat denken jullie?


Daar dacht ik ook al aan,maar scoort weinig.
En wat we missen imo is een middenvelder die er gewoon 12 maakt per seizoen.
We hebben al heel veel middenvelders en denk dat de Guzman 1 van zovele gaat worden.
Hopelijk komt JdJ met een echt zwaargewicht.

 

+1/-1

open/sluit de onderstaande quote:

Jasper_PSV schreef op 22 augustus 2020 om 16:18:


Ik vind juist dat we op LCV wel redelijk zitten. Boscagli gaat 'm inderdaad niet worden, maar Viergever is voor Eredivisie-begrippen een uitstekende verdediger. Inderdaad niet de snelste, maar qua inzicht, duelkracht en voetballende vermogen meer dan prima.


Ik vrees van niet. Viergever is de hele voorbereiding duels veelal als een watje aangegaan.

open/sluit de onderstaande quote:


Vergeet overigens Obispo niet. Gisteren was hij ongelukkig, maar het was dan ook z'n eerste wedstrijd in de voorbereiding. Ik vond 'm bij Vitesse een uitstekende indruk maken, zeker met een net zo jonge partner als Doekhi.


Dat 'ongelukkige' bevestigde nu juist mijn observaties bij Vitesse in de paar wedstrijden die ik van hun zag. Jammer, want Obispo is kwa techniek en fysiek potentieel een topper. Ik schrijf hem niet af, maar je kunt m.i. nu niet op hem gaan bouwen.


open/sluit de onderstaande quote:


Stel Teze ontwikkelt zich dit seizoen op RCV, wat gaan we dan volgend seizoen doen als Dumfries vertrekt? Zou zonde zijn om hem weer op een nieuwe positie neer te zitten.


Geen probleem vind ik. Stefan de Vrij is een goed voorbeeld van een speler die doorbrak op 2 posities.

 

+1/-1

Ik maak me erg zorgen dat deze coach denkt een dynamisch aanvallend team te kunnen smeden als hij blijft vasthouden aan onze ideale schoonzoon rosario.

Ik hoop dat Thomas een rol kan invullen ala v Beek bij Ajax. Een gifbijtertje die goals kan maken hebben we echt nodig.

Verder heeft psv slechts een potentiele voorstopper en dat is Obispo.

Ik zou er groot voorstander van zijn om de prioriteit te leggen bij een type Bruma (fysiek en grote verdediger), die zorgt voor het nodige gif. Obispo is nog niet zeker genoeg om basis te spelen.

Verder is LB ook prio, maar denk ik dat Viergever dat ook kan invullen, mochten er geen goede andere opties zijn.

En verder maak ik me wel echt zorgen over Iha, vind dat hij er niet uit ziet. Zijn kracht is zijn lichtvoetigheid.
Weet niet waarom hij vollebak aan het trainen is, maar kijk Ziyech.

Echt geen speler die veel kracht doet, en daardoor zo snel en moeilijk af te stoppen

 

+2/-1

open/sluit de onderstaande quote:

Scorendemiddenvelderaub schreef op 23 augustus 2020 om 09:51:

open/sluit de onderstaande quote:

pluis0182 schreef op 23 augustus 2020 om 08:55:

Zag op Voetbalzone dat Jonathan de Guzman transfervrij is. Wellicht een optie voor het middenveld bij PSV, vond hem destijds bij Feyenoord in positieve zin opvallen. Daarna erg leuke clubs gehad en een mooie carrière. Afgelopen jaar helaas maar 8 wedstrijden gespeeld, heeft wel veel ervaring en is Nederlands..

Wat denken jullie?


Daar dacht ik ook al aan,maar scoort weinig.
En wat we missen imo is een middenvelder die er gewoon 12 maakt per seizoen.
We hebben al heel veel middenvelders en denk dat de Guzman 1 van zovele gaat worden.
Hopelijk komt JdJ met een echt zwaargewicht.



Klopt, inderdaad dat hij weinig scorend vermogen heeft. Wellicht als Rosario of Hendrix om een of andere wonderlijke reden verkocht gaat worden kan de Guzman iig op de back-up lijst. Ben beneiuwd wat er gaat gebeuren dit jaar.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 55 pagina's: 1 2 3 4 ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... 51 52 53 54 55

PSV Forum » Inkomende transfers & transfergeruchten » [Beleid] Selectie seizoen 2020/21