Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Inkomende transfers & transfergeruchten » [Beleid] Selectie seizoen 2020/21

Deze normale topic is open en bestaat uit 12 pagina's: 1 2 3 4 ... 6 7 8 9 10 11 12

Top prioriteit:

- cv (voorstopper): fysiek sterke speler, die redelijk kan voetballen (min (1.88)
- lv: verdediger die aanvallend goed is en meter kan maken
- cvm: mocht Hendrix/Guti niet aan maatstaven voldoen, aankoop doen.

Verkopen: Guti. Zal moeten strijden voor een van de 2 posities centraal achterin. Echter zal hij zich fysiek moeten laten zien en
niet zijn been terugtrekken in duels, alsof hij op zaalvoetbal zit. Laatste kans voor hem.

Mijn favoriete opstelling, tussen haaksel is stand in


Denzel (Teze) Baumgartl (Viergever) Aankoop (Teze)
Aankoop ( Obispo)

Hendrix (Guti) Doan (Guti)

Ihatarren (Madueke) Thomas (Bruma)

Lammers (Gakpo)

Malen

Ik vind dit echt een fijn elftal.
Spelers die aanvallend kunnen voetballen, veel beweging en positie
wisselingen mogelijk.

Ik vind deze aanval in potentie beter dan die van Ajax.
Ook verdedigend heeft Ajax geen toppers momenteel.
Schuurs- Alvarez- Blind. Zij missen ook echt een 'beest', type de Ligt zwaar.

Kortom topprioriteit voor psv cv en lvb, 2 kwaliteitsspelers.
Dan heeft psv een zeer sterke selectie.
En mijns inziens op papier zeker gelijkwaardig aan Ajax.

 

+1/-0

Unnerstall
Denzel Baum Aankoop Aankoop

Hendrix Doan

Iha (Madu) Thomas

Lammers

Malen

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

VHTLsaw schreef op 19 juli 2020 om 13:05:

open/sluit de onderstaande quote:

James Sonny Crockett schreef op 19 juli 2020 om 12:16:

Nou, geef mij dat ultra-aanvallend maar. Dan maar tweede worden met spectaculair voetbal.Nou nee zeg, alsjeblief niet.
Kampioen worden door boven Ajax te eindigen is waar het om draait.

Bovendien , zoals Daguardo ook zegt, kan countervoetbal erg mooi zijn.
Laat Ajax maar l*llen over mooi spel dan kan PSV doen waar het in voetbal ooit om begonnen is; winnen, hoe dan ook.Waarom nou weer Ajax meteen aan halen? Richt je op jezelf. Op het creëren van kapitaal. Dat doe je makkelijker door ze aantrekkelijker voetbal te laten spelen.

 

+1/-1

Resultaat is alles wat telt, goals, leuk voetbal... allemaal voor de praatprogramma's. Als PSV 2x kampioen wordt worden onze spelers net als Karsdorp Kongolo en Clasie zoveel meer waard dat we kunnen verkopen zonder dat we er slechter van worden. Dan speel je een keer in de CL en verkoop je wel je beste speler voor 40 miljoen en dan kun je je karretje aanhaken in Amsterdam.

Mooi voetbal zal me echt even gestolen worden, ik wil maar 1 ding en dat is kampioen worden. Hoe maakt me niet uit.

 

+2/-0

Zo zie ik het ook. Over elkaar struikelen wie mooier voerbalt doen ze maar hier in de Randstad, vanuit Eindje wil ik weer die onverzadigbare wil om te winnen zien. Het is ook zo verschrikkelijk subjectief wie mooi of lelijk voetbal speelt, daar kun je geen beleid op maken. Bovendien, niet alle aanvallende ploegen spelen mooi en niet alle counterploegen lelijk. Wat wel zo is, is dat winnen vaak (niet altijd) begint met vaker de bal hebben. Bij Schmidt draait het erom de bal snel in bezit te krijgen en in de zone te spelen van waaruit statistisch gezien de meeste kansen uit voorkomen, namelijk rondom de 16 van de tegenstander.

Heel eerlijk, ik mis de tijden onder Cocu. Bij vlagen best mooi, maar voornamelijk oerdegelijk, compleet wars van naïviteit en zo heerlijk effectief. Een heel seizoen zo consistent blijven, DAT vind ik pas mooi. Dat je gewoon elke week weet dat we gaan winnen en het daarbij niet uit maakt of we uit spelen of niet. En als je zo stabiel blijft, word het vanzelf ook mooier bij vlagen. Daarnaast maak je daarmee ook de concurrentie radeloos, want je verspeelt geen punten door onnodigr risico’s. Onder Hiddink hadden we dat ook, gewoon weten dat we toch wel weer gingen winnen. Heerlijk.

 

+2/-0

Nou, ik vond het laatste seizoen onder Cocu echt vreselijk! Welgeteld 1 mooie wedstrijd gezien: de kampioenswedstrijd tegen Ajax (die vergoedde dan wel weer veel).

Cocu was in staat een gedegen organisatie neer te zetten en speelde naar de kwaliteiten van zijn selectie. Maar hij ontwikkelde een elftal niet. Dat geldt overigens voor heel veel oud topvoetballers die trainer worden.

Het eerste halfjaar onder Van Bommel was erg goed, maar die bleek steeds meer vijanden te maken. De organisatie om je heen managen is ook een belangrijke eigenschap van een toptrainer zullen we maar zeggen.

Met Schmidt krijgen we echt een ervaren trainer met een uitgesproken eigen visie. Dat gaat ons veel opleveren, daarvan ben ik overtuigd. Talent hebben we namelijk in overvloed.

 

+1/-0

Het enige wat ik vooral vreselijk vond waren die potten tegen Osijek en de uitwedstrijd tegen Willem II. Hoe het voetbal er uit ziet boeit me totaal niet, zolang er maar gewonnen wordt. Er telt uiteindelijk maar één ding en dat is wie er kampioen wordt. Alleen in Nederland blijft er nog steeds de idiote gedachte dat dat per se gepaard moet gaan met mooi voetbal. Lekker boeiend als je wint.

 

+1/-0

Alleen talent daar komen we er niet mee! We hebben meer mannen nodig die oorlog maken wanneer dat nodig is......En wie is dat talent dan? Ik zie in Ihattaren wel iets, maar de rest moet allemaal nog maar blijken en vorig jaar de aankopen heeft ons geen windeieren gelegd, sterker nog, dit zijn grote verlies depos, van alle aangetrokken spelers vorig jaar zomer maken we op allen, let wel, allen een fors verlies op! Ik zeg dit niet om te zeiken of ben niet pessimistisch, maar dit is realistisch en ik denk nog steeds dat John zich stiekum ook grote zorgen maakt....

 

+1/-0

Cocu had nooit een discutabele opstelling, dat lijkt me al een heel goed begin. Voor de rest mis ik Cocu niet, want hij gaf PSV geen vuurwurk wat je soms hoopt te zien.

Van Bommel daarentegen begon wel met hier en daar vuurwerk, maar hij bleef volharden in zijn eigen wijsheid en dan loopt het fout.

Als Schmidt zegt ik heb een linksback, CV en CM nodig dan verwacht ik dat minimaal 1 van de 3 op de eerste training present is. Helaas, gemiste kans. Hopelijk is er snel actie.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

11 Sir Tinus schreef op 19 juli 2020 om 23:26:

Als Schmidt zegt ik heb een linksback, CV en CM nodig dan verwacht ik dat minimaal 1 van de 3 op de eerste training present is.Hoe dan?
Gewoon even een paar toppers scouten en even snel oppikken zeker? Want alle spelers zijn al klaar met hun seizoen, hebben of krijgen niet eerst nog vakantie en weten nu al precies wat ze volgende seizoen willen en waar ze willen spelen. En dat is natuurlijk bij PSV.
Als FC Utrecht bv Rosario wil dan pikken ze hem ook gewoon even voor de eerste training op zeker? Rosario wil dan natuurlijk niet eerst voor z'n kansen bij PSV gaan of kijken of er nog een mooiere club voor hem komt in augustus?

Dat Schmidt een CV, CM en LB wil is geen verassing en heeft ook niet zo veel te maken met wat Schmidt wil maar met wat mogelijk is. Afellay, Schwaab, Rodriquez out, dus ruimte voor een CM, CV, LB. Als Schmidt zegt dat hij ook een spits en dus 4 spelers wil heeft hij pech of moet er eerst een spits verkocht worden.

 

+2/-0

Nou daar ben ik het niet mee eens. Het is toch niet dat elke aankoop 7 a 10 miljoen moet kosten? Ik weiger te geloven dat er financieel geen mogelijkheden zijn om ten minste 1 van de 3 posities te versterken.

Maar prima, dan kunnen we Teze Sadilek Boscagli Obispo en Viergever gebruiken als linksback.

 

+1/-0

Als we nu snel spelers willen binnenhalen komen we uit bij 2e keus. PSV heeft echt wel een lijst klaar liggen, waarbij ze natuurlijk voor de 1e keus willen gaan. Alleen zijn er genoeg redenen te bedenken waarom het in deze tijd langer duurt. De transferdeadline eindigt ook pas in oktober. Geduld is een schone zaak!

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

11 Sir Tinus schreef op 20 juli 2020 om 11:06:

Nou daar ben ik het niet mee eens. Het is toch niet dat elke aankoop 7 a 10 miljoen moet kosten? Ik weiger te geloven dat er financieel geen mogelijkheden zijn om ten minste 1 van de 3 posities te versterken.

Maar prima, dan kunnen we Teze Sadilek Boscagli Obispo en Viergever gebruiken als linksback.Waar wil je die spelers vandaan halen dan? Vrijwel alle competities zijn nu nog bezig

 

+1/-0

Uit Duitsland, Frankrijk, Belgie of de Eredivisie? Ik noem maar een Bruma Kramer of Schmelzer. Of wellicht Rodriguez toch aan boord proberen te houden door misschien iets meer te betalen zodat je de concurrentie voor bent. Het gaat mij niet zozeer om de namen maar om de lege posities.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

11 Sir Tinus schreef op 20 juli 2020 om 11:06:

Nou daar ben ik het niet mee eens. Het is toch niet dat elke aankoop 7 a 10 miljoen moet kosten? Ik weiger te geloven dat er financieel geen mogelijkheden zijn om ten minste 1 van de 3 posities te versterken.

Maar prima, dan kunnen we Teze Sadilek Boscagli Obispo en Viergever gebruiken als linksback.Hoeveel geld PSV te besteden heeft doet er nu niet eens toe en daar heb ik het nu ook niet eens over gehad. Maakt het uiteraard wel makkelijk om snel te kunnen handelen.

Als PSV zich wil versterken, ipv spelers van RKC of Eupen kopen, zul je moeten wachten totdat clubs besloten hebben wie er mogen vertrekken en wie niet. Beetje vroeg nu denk je niet? Vervolgens moeten die spelers beslissen waar ze dan naartoe willen. Ook een beetje vroeg denk je niet?

Er staan geen rijen met spelers te springen om naar PSV/Nederland te komen, of ze nou uit Duitsland, Frankrijk of Belgie komen doet er niet toe. Deze spelers willen over het algemeen liever naar Spanje, Duitsland, Italie of Engeland en zullen dus vaak willen wachten tot er een club uit die landen komt.

Vrij logisch allemaal lijkt mij.

 

+2/-0

Een beetje vroeg vind ik niet, normaal beginnen we eind juni en nu eind juli. Normaal starten we met serieuze wedstrijden begin augustus en nu begin september. Vergeet ook niet dat we een bizar belangrijke wedstrijd spelen om EL te halen waar tig miljoen op het spel staat. En we een nieuwe trainer hebben, die een nieuw systeem wil spelen.

We gaan het zien, misschien valt wel 1 van de noodopties 100% mee en dan is het probleem ook tijdelijk opgelost.

 

+1/-0

Heerlijk, die woorden van Schmidt. Dingen die we sowieso gaan zien. Zelfverzekerdheid kun je hem niet ontzeggen.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 12 pagina's: 1 2 3 4 ... 6 7 8 9 10 11 12

PSV Forum » Inkomende transfers & transfergeruchten » [Beleid] Selectie seizoen 2020/21