Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Inkomende transfers & transfergeruchten » [Beleid] Selectie seizoen 2020/21

Deze normale topic is open en bestaat uit 55 pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 51 52 53 54 55

Zowel van Ginkel als Jahanbaksh aan PSV gelinkt.

Marco was natuurlijk niet meer dan logisch, nadat vanmiddag bekend werd dat hij een jaartje verhuurd zou worden. JdJ gaf vrijdag aan dat Hendrix kan/mag vertrekken, wat niet geheel onlogisch is gezien z'n 1-jarig contract. Denk ook zeker dat hij voor elke middenmoter in Duitsland en Italie een degelijke versterking zou zijn. Hendrix voor een miljoen of 3 a 4 weg en Marco terug op huurbasis, heerlijk! Dan kunnen Guti, Rosario en Thomas uitvechten wie ernaast mag, evt. Sadilek verhuren voor een jaartje (al ontbreekt er dan wel een echte breker op 't middenveld).

De interesse in Alireza kan ik minder goed plaatsen, dan moet er bijna al afscheid worden genomen van Bruma. Ik heb redelijk wat Portugese collega's en die zijn nog steeds lyrisch over hem, wat wellicht te maken heeft met z'n interlands de laatste twee jaar.Zou mooi zijn als een Sporting of Benfica nog een zak met geld over heeft. Zelfs met een evt. vertrek van Bruma hebben we nog meer dan genoeg smaken op de vleugels: Gakpo, Doan, Mo, Noni, Mauro en evt. Malen. Het zou me in ieder geval erg verbazen als ze Jahanbaksh binnen zouden hengelen, zeker in deze periode.

Maargoed, staat natuurlijk buiten kijf dat je met van Ginkel, Jahanbaksh en Rodriguez/van Aanholt gewoon weer titelkandidaat bent.

 

+1/-0

Jahanbaksh lijkt me totaal niet realistisch - heeft nog 3 jaar contract bij Brighton. Daar zullen ze toch echt nog wel een prijs voor willen hebben die PSV niet wil/kan betalen.

 

+1/-0

JdJ gaf ook aan dat Rodriguez misschien nog wel gaat lukken, dus ik denk dat PSV zoveel mogelijk knaken op zak probeert te houden. Een Timmer die aangaf dat Romero nog veel meer in zijn mars heeft, een Hans Nijland die aangeeft dat we het beste van Doan nog niet gezien hebben, de huurlingen hebben allemaal een stapje gezet. Er zit meer in deze spelersgroep dan we vorig jaar gezien hebben. Maar, we hebben zoveel spelers dat we wel bijna een Chelsea, Manchester City of Tottenham lijken. Met 1 groot verschil, we hebben te weinig pure kwaliteit.

Jahanbaksh lijkt me een super leuke speler om erbij te hebben op links om samen met Gakpo het gevecht aan te gaan, maar we hebben daar ook de peperdure Bruma lopen. De enige manier die ik zie is een verhuur van Mauro en verkoop van Bruma om plaats te maken. Daarbij loop je ook het risico dat Madueke een poppetje te veel voor zich heeft staan om zijn talent en upside optimaal te benutten.

Van Ginkel zie ik eigenlijk als 3e optie op het middenveld. De eerste 2 moeten omonstreden basisspeler zijn en Van Ginkel zou dan in het beste geval kwalitatief zoveel toevoegen dat je er zelfs 1 van de 2 kunt banken zonder erop achteruit te gaan, en in het slechtste geval is hij niet fit/goed genoeg en hebben we er geen last van. Ik geloof wel in Thomas, en een beetje in Guti, maar dan moet er eigenlijk wel nog een bij. Bijvoorbeeld Veerman in combinatie met Thomas Guti en van Ginkel zie ik wel zitten als motor.

Wellicht kunnen we Heerenveen zo ver krijgen om Veerman te verkopen en Sadilek te verhuren/verkopen. Hendrix is nog wel te verkopen denk ik en Rosario zal nog graag willen blijven, maar als we hem kunnen verkopen zou ik het doen.

 

+1/-0

IK verwacht geen grote veranderingen. Deels uit financiële overwegingen, maar deels ook omdat er inderdaad nog voldoende ontwikkeling verwacht mag worden van een deel van deze selectie.Doan, Baumgatl,Gakpo, Madueke, Thomas,Mauro en Mo gaan nog stappen maken en bij Bruma en Érick Gutiérrez is dat ook mogelijk, maar gaan bij mij de vraagtekens steeds groter worden. Malen en Denzel hebben het niveau al bereikt dat we nastreven en Unnerstall in normale doen pakt punten voor ons.
Een deel is klaar, uitontwikkeld en daarvan weten we wat we er aan hebben.Hendrix is altijd wel degelijk, maar we gaan er allemaal van uit dat hij gaat vertrekken. Viergever is op een zekere leeftijd, maar zie ik in het het systeem van de nieuwe trainer wel floreren. Afjagen, druk zetten en omschakelen met een deel van het team ligt hem wel.
Romero is the dark horse. Hij kan verrassen, maar moet opboxen tegen anderhalf jaar teleurstellen en een flink prijskaartje om zijn hals.
Al met al kunnen we al wel een beetje inschatten wat er zal blijven staan. In een 4-4-2 systeem met heel veel dynamiek is er met het huidige materiaal al wel een verdediging met Unnerstall, Dumfries, Baumgartl en Viergever en een nieuwe linksback voor te stellen met Teze, Obispo, Bosgagli en Gloster. De linksback is prioriteit 1 en ik hoop op Rodríguez en neem ik genoegen met van Aanholt. De argumenten voor beide heren zijn hier uitvoerig belicht en bekend. Ik denk wel dat we een speler op het middenveld hebben zien dolen die het goed zou doen centraal achterin: Rosario. Ik weet dat een deel van de fans het gehad heeft, maar deze jongen kan met vertrouwen gewoon goed voerballen en ik zou hem wel eens willen zien op die positie.
Het middenveld wordt de motor van het nieuwe PSV en moet heel fit zijn, fysiek op kracht en creatief genoeg om bij omschakeling te steken en de gaten te trekken. Dus hebben we Thomas, Mo en Doan al in huis en is van Ginkel de ideale vierde man. Oké we weten niet of ie fit is en blijft, maar ook dat als ie fit is..... Met Mauro, Gutiérrez en Sadilek en ook nog Rosario en Ledezma is het goed voor elkaar.
Voorin geloof ik niks van serieuze interesse in Jahanbakhsh, We hebben goeie bezetting met Malen en Gakpo die goed passen in 4-4-2 systeem. Snel, doelgericht en goed in staat om mee druk te zetten zonder bal. En met Romero, Lammers, Madueke en Bruma een prima bank, terwijl Mo, Mauro en Doan er ook kunnen spelen.
Dat betekent dat zelfs met twee versterkingen, desnoods (deels) gehuurd we een prima team en groep hebben.
Ik gun Zoet een nieuwe club, maar niks mis met hem als prima tweede keeper.

Unnerstall
Zoet

Dumfries Bamgartl Viergever Rodríguez/van Aanholt
Teze Rosario Obispo Bosgagli

Van Ginkel Doan Mo Thomas
Rosario Ledezma Mauro Gutiérrez

Malen Gakpo
Romero/Madueke Bruma/Lammers

 

+1/-0

Deze tactiek gaat het nooit worden natuurlijk. 4-4-2 met centrale middenvelders aan de zijkanten en een vleugelaanvaller in de spits?

 

+1/-1

Welke spelers zou PSV eventueel kunnen verhuren binnen de Eredivisie? Met Mauro en Obispo is het toch goed afgelopen zolang spelers op een niveau tot basisspeler uitgroeien. Voor Rigo en Piroe zou het mijn inziens geen slecht idee zijn om nog een jaartje Sparta te doen om te kijken of ze die stap kunnen zetten.

Teze
We hebben hem bijzonder weinig aan het werk kunnen zien op niveau. Zelfs in Jong PSV vind ik dat hij nog te weinig heeft gespeeld/belangrijk is geweest. Je zou kunnen zeggen we houden hem erbij en we kunnen hem gebruiken als back-up (of zelfs back-up linksback volgens Faber) maar wat weten we nu eigenlijk over zijn niveau? Zou een jaartje elders spelen waar hij zijn veelzijdigheid kan laten zien zowel aanvallend als verdedigend? Dit betekent wel dat we een extra speler moeten kopen maar dat zou ook weer een kans kunnen zijn voor PSV/Schmidt om gericht aankopen te doen.

Mogelijke clubs; Twente, Fortuna, Willem II

Sadilek
Is reeds een nuttige speler gebleken, maar is hij wel geschikt voor het systeem wat we spelen? Komt hij wel aan zijn minuten met een overkill aan middenvelders van vergelijkbaar niveau? Als Guti/Hendrix/Rosario blijven zie ik zoveel minuten op het middenveld niet gebeuren. Daarnaast denk ik dat zijn upside hoog is als alles op zijn plek valt en hij als aanjager met 30 wedstrijden in de benen terug komt volgende zomer.

Mogelijke clubs; Twente, Vitesse, Groningen, VVV

Mauro

Komt als een sterkere speler terug, maar is er nog niet denk ik. Hij zou wel op een paar interessante posities kunnen spelen en lijkt me ook een nuttige speler om te kunnen brengen vanaf de bank maar van de andere kant zou hij elders ook nog een stap kunnen maken. Heracles was afgelopen seizoen prima waar hij van bankspeler in de eerste wedstrijd uitgroeide tot wingman van Dessers. Heracles zal er veel behoefte aan kunnen hebben en wellicht Mauro zelf ook. Is het geen goed idee om hem toch nog een jaartje te stallen onder een Duitse trainer die het in hem ziet zitten?

Obispo
Wat ik in de Botman discussie heb gemist is de vergelijking met Obispo. Was die echt zoveel minder dan Botman? Ze speelden dezelfde positie en vergelijkbaar aantal wedstrijden. Hebben beide gescoord en waren een no brainer voor de trainer. Botman heeft Ajax in zijn paspoort staan en Obispo PSV en dat lijkt voor mij het belangrijkste verschil. Is hij ver genoeg om de concurrentie met Viergever aan te gaan? En nog belangrijker; is hij wel beter dan Boscagli als CV? Boscagli had een ongelukkig debuutjaar maar ik ben niet zeker of Obispo hem meteen voorbij gaat in de pikorde. Nog een jaartje Vitesse zou eigenlijk enkel een goed idee zijn als PSV voldoende nieuwe verdedigers haalt en dat is nog maar zeer de vraag. Zolang dat geld of de kandidaten er niet zijn denk ik dat het beter is om bij PSV te blijven als back-up maar daar wordt hij niet beter van ben ik bang.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

11 Sir Tinus schreef op 08 juli 2020 om 15:40:

Welke spelers zou PSV eventueel kunnen verhuren binnen de Eredivisie? Met Mauro en Obispo is het toch goed afgelopen zolang spelers op een niveau tot basisspeler uitgroeien. Voor Rigo en Piroe zou het mijn inziens geen slecht idee zijn om nog een jaartje Sparta te doen om te kijken of ze die stap kunnen zetten.

Teze
We hebben hem bijzonder weinig aan het werk kunnen zien op niveau. Zelfs in Jong PSV vind ik dat hij nog te weinig heeft gespeeld/belangrijk is geweest. Je zou kunnen zeggen we houden hem erbij en we kunnen hem gebruiken als back-up (of zelfs back-up linksback volgens Faber) maar wat weten we nu eigenlijk over zijn niveau? Zou een jaartje elders spelen waar hij zijn veelzijdigheid kan laten zien zowel aanvallend als verdedigend? Dit betekent wel dat we een extra speler moeten kopen maar dat zou ook weer een kans kunnen zijn voor PSV/Schmidt om gericht aankopen te doen.

Mogelijke clubs; Twente, Fortuna, Willem II

Sadilek
Is reeds een nuttige speler gebleken, maar is hij wel geschikt voor het systeem wat we spelen? Komt hij wel aan zijn minuten met een overkill aan middenvelders van vergelijkbaar niveau? Als Guti/Hendrix/Rosario blijven zie ik zoveel minuten op het middenveld niet gebeuren. Daarnaast denk ik dat zijn upside hoog is als alles op zijn plek valt en hij als aanjager met 30 wedstrijden in de benen terug komt volgende zomer.

Mogelijke clubs; Twente, Vitesse, Groningen, VVV

Mauro

Komt als een sterkere speler terug, maar is er nog niet denk ik. Hij zou wel op een paar interessante posities kunnen spelen en lijkt me ook een nuttige speler om te kunnen brengen vanaf de bank maar van de andere kant zou hij elders ook nog een stap kunnen maken. Heracles was afgelopen seizoen prima waar hij van bankspeler in de eerste wedstrijd uitgroeide tot wingman van Dessers. Heracles zal er veel behoefte aan kunnen hebben en wellicht Mauro zelf ook. Is het geen goed idee om hem toch nog een jaartje te stallen onder een Duitse trainer die het in hem ziet zitten?

Obispo
Wat ik in de Botman discussie heb gemist is de vergelijking met Obispo. Was die echt zoveel minder dan Botman? Ze speelden dezelfde positie en vergelijkbaar aantal wedstrijden. Hebben beide gescoord en waren een no brainer voor de trainer. Botman heeft Ajax in zijn paspoort staan en Obispo PSV en dat lijkt voor mij het belangrijkste verschil. Is hij ver genoeg om de concurrentie met Viergever aan te gaan? En nog belangrijker; is hij wel beter dan Boscagli als CV? Boscagli had een ongelukkig debuutjaar maar ik ben niet zeker of Obispo hem meteen voorbij gaat in de pikorde. Nog een jaartje Vitesse zou eigenlijk enkel een goed idee zijn als PSV voldoende nieuwe verdedigers haalt en dat is nog maar zeer de vraag. Zolang dat geld of de kandidaten er niet zijn denk ik dat het beter is om bij PSV te blijven als back-up maar daar wordt hij niet beter van ben ik bang.Volgens mij moeten we eerst eens afwachten welk systeem we nu gaan spelen Het zou zomaar kunnen dat spelers opbloeien in een ander systeem maar ook andersom natuurlijk.

Sadilek zou wel eens heel anders uit de verf kunnen komen in positieve zin . Ik heb vaak het idee gehad dat spelers afgeremd werden. Ik hoop in ieder geval dat het tikkie terug en tikkie breed voorbij is . Als je de analisten mag geloven is herr Schmidt iemand die vooruit wil en eerder pressie wil toepassen dan afwachten. Ik ben heel benieuwd.

 

+1/-0

https://www.voetbalprimeur.nl/nieuws/936217/matchwinner-n-assistgever-van-wk-finale-2014-clubloos-sch-rrle-weg-bij-dortmund.htmllink

Is dit een optie voor PSV? Met Schmidt als coach en zijn transfervrije status zou hij met zijn ervaring toch wel een verrijking zijn? Goede opvolger van Hendrix.

 

+1/-0

Nee joh haha.

 

+1/-0


code:

Unnerstall/Zoet/Jurjus

Dumfries/Teze Baumgartl Viergever/Obispo Boscagli


Rosario/Thomas/Rigo Hendrix/Sadilek/Guti

Ihattaren/Doan Gakpo/Bruma/Mauro


Malen/Romero Lammers/Piroe/MaduekeWe gaan maandag beginnen met een selectie die compleet uit balans is. Voor het gemak maar even uitgegaan dat we met Schwaab en Afellay ook de zeer ervaren 2e doelman Ruiter zien vertrekken. Ik denk dat ik niet overdrijf als ik zeg dat dit de minst gebalanceerde start selectie is in 25 jaar. Enerzijds is het teleurstellend, maar van de andere kant logisch omdat Schmidt eerst iedereen zelf aan het werk wil zien. Maar dat zou wat mij betreft enkel acceptabel zijn als we daarnaast iedere positie wel dubbel hebben bezet en dat we de ervaring, die we vorig jaar al misten, hadden aangevuld.

Wanbeleid is wel een emotionele kreet voor de eerste training begint, maar als ik goed heb gekeken maar 1 veldspeler ouder dan 26? Slechts 6 verdedigers voor 4 posities terwijl we 10 spelers hebben die op de voorste 2 posities uit de voeten kunnen. Als je dan ook nog steeds geen (back-up) linksback hebt na een jaar zoeken dan baart me dat wel zorgen. De balans is compleet weg en het is geen sprint maar een marathon richting september maar zo'n ideale voorbereiding hebben we niet. Ik verwacht actie.

 

+1/-0

Ik weet niet of ik het verwacht, vooral omdat ik niet weet hoe de financiële situatie nu werkelijk is. Maar dat er wat meer nodig is dan een paar uitgaande huurdeals is zeker. Ik ben vooral benieuwd naar die eerste aankoop, die er hoe dan ook gaat komen. Daaruit hoop ik op te maken welke kant PSV en Schmidt uit willen.

 

+1/-0

Volgens mij is vrij duidelijk gecommuniceerd dat PSV een linksback, centrale verdediger en centrale middenvelder zoekt.

Daarnaast komt er een nieuwe trainer die de spelers nog niet kent, is de transfermarkt veel langer open en begint het voetbal pas op 12 september.

Alles wat nu normaliter al geregeld zou moeten zijn, is een maand opgeschoven.

Schmidt komt uit het Red Bull voetbal waar nooit spelers ouder dan 23 jaar worden gekocht en de gemiddelde leeftijd van de selecties erg laag ligt.

Het lijkt me volstrekt logisch dat de trainer eerst een paar weken met de huidige selectie wil werken alvorens beslissingen over transfers te nemen.

Persoonlijk verwacht ik veel van Schmidt en daarbij denk ik ook dat hij spelers waarvan niemand het verwacht ineens belangrijk gaat maken. Er gaat veel gebeuren denk ik.

 

+2/-0

Dat zijn algemene posities, geen specifieke rol.

 

+1/-0

Nogmaals, prima dat je spelers een kans wilt geven en ze zelf aan het werk zien, maar je moet een basis hebben om de voorbereiding te beginnen en dan ga je daarna finetunen. We kwamen in september erachter dat we geen linksback hadden, nu is het juli aan de vooravond van de 1e training (die ook al weken later is dan normaal) en we gaan beginnen zonder linksback. Onacceptabel.

Dat Schmidt gewend is om met veel jeugd te spelen dat is wel zo en een goed argument, maar we hebben vorig jaar gezien wat dat heeft opgeleverd met deze groep. Ik heb hoge verwachtingen van Schmidt maar ik denk niet dat hij dezelfde 11 die Bommel gebruikte wel aan de praat krijgt.

 

+1/-0

Tja, het is op dit moment niet best. Terwijl de concurrentie zicht wel versterkt. PSV heeft maar 3 echt goede spelers: Dumfries, Ihattaren en Malen. En een aantal die goed genoeg zijn: Unnerstall, Viergever, Thomas en Hendrix. Verder nog talenten die kunnen doorgroeien: Gakpo en Madueke.

De rest is maar de vraag. Dan moeten ze opeens een stuk beter zijn geworden dan voorgaande jaren. Er zijn echt nog minimaal 3 echt goede aankopen nodig. Er is niet eens een goede linksback.

En veel geld zal er niet zijn, want de rest waar ik het over heb, heeft wel 50 miljoen gekost. Daar krijgen we niet veel meer van terug. Of Romero moet opeens wel een stabiele spits zijn, Baumgartl een betrouwbare verdediger en Bruma een degelijke aanvaller.

Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 17 juli 2020, 12:29:17.

 

+1/-0

Ik maak me nog geen gigantische zorgen, al snap ik de reacties hier wel. Linksback is natuurlijk problematisch, kwalitatief én kwantitatief. Corona speelt natuurlijk een gigantische rol, ik neem aan dat van Aanholt of Rodriguez al zou zijn vastgelegd mocht het een 'normaal' seizoen zijn geweest. Gezien Patrick's blessure zie ik het nog wel gebeuren dat we pas eind augustus een nieuwe back hebben. Tot die tijd kan Gloster zich bewijzen, al vond ik hem in Jong pure middelmaat. Wellicht dat Schmidt het nog eens wilt proberen met Boscagli..

De andere twee posities (centrale verdediger en centrale middenvelder) kunnen een impuls gebruiken, zeker voor wat extra concurrentie. Echter vind ik dat je met Baumgartl, Obispo en Viergever prima de voorbereiding kan in gaan. Centraal op het middenveld zal er wel eerst wat moeten gebeuren (uitgaand dan) voordat PSV actie onderneemt. Momenteel hebben we Hendrix, Rosario, Thomas, Guti, Sadilek en Rigo voor in feite twee posities. Die laatste twee zullen wel een aantal weken mogen meedraaien, vervolgens wordt er gekeken of ze worden verhuurd. Van de rest zie ik alleen Thomas voor 99% zeker blijven, de andere drie zullen bij een mooi bod 'gewoon' gaan, onder motto 'wie het eerst komt, wie het eerst maalt'.

Bovendien, om ook maar even positief af te sluiten, geloof ik ook dat er nog veel en veel meer uit deze groep valt te halen. Om maar eens even een vergelijking aan te halen: Leeds United eindigde 2017/18 met 60 punten op de 13de plek. Seizoen erna, onder de befaamde Bielsa (wiens ideeen enigszins vergelijkbaar zijn met die van Schmidt), eindigde Leeds 3de met 83 punten. Iedereen die de Championship een beetje volgt weet dat dat gebeurde met een vrijwel identieke groep, Bielsa wist gewoon een stuk meer uit de huidige spelersgroep te halen. In de zomer van 2018 werd alleen geld neergelegd voor Bamford (die het halve seizoen miste door een ernstige blessure), linksback Barry Douglas en twee huurlingen, waarvan eentje veelal tussen bank en basis viel (oude bekende Lewis Baker). Jongens als Pontus Jansson, Kalvin Phillips, Kemar Roofe en ex-Eredivisie speler Klich haalden gewoon een vele malen hoger niveau onder Bielsa. Wellicht een beetje wishful thinking van mijn kant, maar ik sta er in ieder geval wel weer redelijk positief in!

 

+2/-0

We verschillen nog niet eens zoveel qua mening, want ik vind ook dat we met Baumgartl Obispo Viergever en Boscagli prima de voorbereiding kunnen beginnen. Maar zonder linksbacks beginnen is zo armoedig, na een jaar van crisis op die positie. Qua middenvelders hebben we ook genoeg mogelijkheden, en zoals eerder aangegeven, genoeg vraagtekens wat ook heel positief kan ontwikkelen.

Dat we daarnaast 3 zeer ervaren spelers verliezen en opvangen met Rigo Piroe Mauro en Obispo vind ik ook geen goed vooruitzicht.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

11 Sir Tinus schreef op 17 juli 2020 om 16:38:

We verschillen nog niet eens zoveel qua mening, want ik vind ook dat we met Baumgartl Obispo Viergever en Boscagli prima de voorbereiding kunnen beginnen. Maar zonder linksbacks beginnen is zo armoedig, na een jaar van crisis op die positie. Qua middenvelders hebben we ook genoeg mogelijkheden, en zoals eerder aangegeven, genoeg vraagtekens wat ook heel positief kan ontwikkelen.

Dat we daarnaast 3 zeer ervaren spelers verliezen en opvangen met Rigo Piroe Mauro en Obispo vind ik ook geen goed vooruitzicht.Nja ik wil zeker de rol van Schwaab en Ibi in de kleedkamer niet onderschatten, maar sportief droegen ze weinig tot niks bij. Same voor Mitro, al kan ik me voorstellen dat hij ook in de kleedkamer niet bepaald een rolmodel was. Enige die qua ervaring op en buiten het veld zal worden gemist (ondanks de extreme korte periode) is Rodriguez natuurlijk.

Desondanks hebben we achterin met Zoet/Unnerstall twee ervaren spelers, terwijl Dumfries natuurlijk ook al een tijdje rondloopt en zich goed heeft ontwikkeld als leider. Baumgartl draait natuurlijk ook al een tijdje mee, maar die moet eerst even zichzelf vinden voordat die aan eventueel leiderschap kan denken. Voorin en op 't middenveld is het inderdaad dunnetjes qua ervaring. Al met al een gemiddelde leeftijd van 24. Ter vergelijking: Feyenoord 24.6, Ajax 23.9 (al zegt leeftijd natuurlijk niet alles).

Las overigens een paar posts terug dat mensen uit de Red Bull-cirkels gewend zijn om met jonge groepen te werken. Ik heb een beetje 't idee dat we Schmidt's verleden bij RB Salzburg een beetje opblazen. Tuurlijk, hij heeft het daar goed gedaan, maar het is ondertussen weer zes jaar geleden en PSV is alweer z'n derde club sindsdien. Ik geloof dat die band tussen Schmidt en het RB-concern volgens mij wel meevalt.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

11 Sir Tinus schreef op 17 juli 2020 om 16:38:

Dat we daarnaast 3 zeer ervaren spelers verliezen en opvangen met Rigo Piroe Mauro en Obispo vind ik ook geen goed vooruitzicht.Het vertrek van die drie ervaren spelers zie ik niet als een groot verlies. Afellay en Mitro hebben nauwelijks gespeeld en het is ronduit armoedig dat Schwaab zoveel gespeeld heeft.
Ik denk dat het 'verlies' aan ervaring op het veld ruimschoots gecompenseerd gaat worden door de ervaring en kwaliteit in de technische staf vergeleken met vorig jaar.
Goede structuur, rust en ervaring aan de zijlijn geeft ook rust in het veld.

Op het veld hou je dan Dumfries, Viergever, Hendrix en de keeper over als redelijk ervaren spelers. Ik ga er vanuit dat Van Ginkel komt en dat dan maak je op dat vlak meteen een grote stap.
Los daarvan denk ik dat kwaliteit een veel grotere uitdaging is. Ik vertrouw erop dat Schmidt meer uit bepaalde spelers gaat halen dan Van Bommel maar dan hebben we nog steeds geen goede opbouwers en onvoldoende scorend vermogen.

Uiteindelijk ligt de bal dus nog steeds (of opnieuw) bij John de Jong.

 

+1/-0

Welgeteld nul nieuwe spelers bij de start van het nieuwe seizoen. Chapeau, voor het eerst in de historie. Ben benieuwd naar de doelstellingen.

 

+1/-1

Deze normale topic is open en bestaat uit 55 pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 51 52 53 54 55

PSV Forum » Inkomende transfers & transfergeruchten » [Beleid] Selectie seizoen 2020/21