Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] 'Transfersom Steven Bergwijn kan oplopen tot 32 miljoen euro'

28 januari 2020 09:03 - ED.nl
Foto: Pro Shots

[Update] "Transfersom Steven Bergwijn kan oplopen tot 32 miljoen euro"; image source: Pro Shots

Steven Bergwijn wil zondag niet meespelen als PSV het in eigen huis opneemt tegen FC Twente. Dat meldt Rik Elfrink via Twitter. Vanwege transferperikelen laat de aanvaller het duel schieten. Onder meer Tottenham Hotspur zou interesse hebben.

Bergwijn verlengde afgelopen zomer nog zijn contract bij PSV tot de zomer van 2023 en gaf aan niet met ruzie te willen vertrekken.

Update 19:54: PSV is woedend op Steven Bergwijn. Dat meldt onder meer het Eindhovens Dagblad. Ondanks dat hij geen toestemming heeft gekregen van PSV zou hij naar Engeland zijn afgereisd voor een medische keuring bij Tottenham Hotspur.

PSV overweegt om de onderhandelingen met Tottenham te staken nu de aanvaller het zelf hard speelt. De Spurs zouden ongeveer dertig miljoen euro hebben geboden, maar PSV wil miljoenen meer hebben.

Bergwijn had zaterdag nog aangegeven gewoon in actie te willen komen tegen FC Twente, maar liet zondagochtend weten niet te willen spelen. Volgens het management van de aanvaller vertelt PSV niet het hele verhaal.

Update 21:15: Steven Bergwijn heeft via zijn persoonlijke Instagram-account gereageerd op de berichtgevingen dat hij geweigerd zou hebben om te spelen. Daar is volgens de aanvaller niets van waar. "Dat zou ik nooit doen. Ik ben een jongen van de club. PSV zit in mijn hart", aldus Bergwijn. "Ik heb nooit geweigerd om voor PSV te spelen. Zoals jullie zien verdraait de media alles."

Bergwijn had zondagochtend wel telefonisch contact met trainer Ernest Faber omdat er van alles speelde. "Hij heeft mij gewoon de toestemming gegeven", zo geeft hij aan. "We hebben goed gesproken. Hij heeft me succes gewenst en alles is netjes afgesloten."

De aanvaller gaat verder: "Ik vind het jammer dat ik nu word weggezet als een matennaaier, een rat of een slang. Dat is helemaal niet het geval. PSV zit in mijn hart. Ik heb het netjes gedaan zoals het zou moeten gaan. Ik heb niks halsoverkop gedaan. Ik heb het gewoon netjes gedaan. Ik heb nogmaals nooit geweigerd om voor PSV te spelen."

Update 22:36: Ernest Faber heeft zondag bij Studio Voetbal gereageerd op de berichtgeving over het al dan niet weigeren te spelen van Steven Bergwijn. "Ik sprak met Stevie. Hij was bezig met een transfer naar Tottenham Hotspur en wilde toestemming om daar heen te gaan. Van mij mocht hij daarheen gaan om een nieuwe toekomst op te bouwen", aldus Faber. "Logischerwijs ga je dan door en zit hij niet bij de selectie. Hij vroeg aan mij toestemming om daarheen te gaan. Ik zei 'Stevie, het is heel simpel. Als jij liever daarheen gaat dan bij ons bij de wedstrijd zijn om een toekomst op te bouwen bij een andere club schakel ik heel snel door'.

Kees Jansma voegde er vervolgens aan toe dat algemeen directeur Toon Gerbrands vervolgens Bergwijn verboden heeft om richting Londen af te reizen. "Rond een uur of 11/half 12 is ook Gerbrands geïnformeerd over de gang van zaken. Hij ging er vanuit dat er dan ook een aanbieding zou komen via de zaakwaarnemer van Bergwijn", zo gaf hij aan. "Die aanbieding is niet gekomen. Er is ook geen contact geweest vanuit Spurs met PSV. Gerbrands heeft uiteindelijk gezegd dat hij niet naar Londen gaat. Dat heeft hij vanavond ook tegen journalisten gezegd. Er is geen bod, er is geen deal, er is geen reden om te gaan. De directie heeft gezegd dat hij niet mocht vertrekken, omdat hij eenmaal werknemer van de club was. Hij is echter toch gegaan. Hij wilde vandaag ook gekeurd worden. PSV heeft daarop gezegd dat als er geen sprake is van een deal waarom hij dan gekeurd zou moeten worden. PSV heeft tegen Tottenham gezegd dat het voor nu niet meer hoeft."

Update 27-01 0:30: De Telegraaf meldt dat PSV en Tottenham Hotspur in grote lijnen al akkoord zijn over een transfer van Steven Bergwijn. Zondagavond werd alleen nog onderhandeld over de betalingstermijnen en andere details. Bergwijn zou volgens De Telegraaf Tottenham zien als ideale vervolgstap van zijn loopbaan en zijn afgeknapt op de gang van zaken bij PSV en op zijn vooral middelmatige ploeggenoten.

Update 28-01 07:28: De Telegraaf weet te melden dat er een principeakkoord is bereikt over de transfer van Steven Bergwijn naar Tottenham Hotspur. Bronnen rondom de Engelse club zouden dit hebben bevestigd. PSV zal ruim 30 miljoen euro ontvangen voor de aanvaller.

Update 09:03: Ook onder meer het Eindhovens Dagblad meldt dat PSV en Tottenham Hotspur een akkoord hebben bereikt over de transfer van Steven Bergwijn. PSV zal 30 miljoen euro ontvangen voor de aanvaller en dat bedrag kan via vrijwel zeker uit te betalen bonussen oplopen naar 32 miljoen euro.

Meer op ED.nl




Tags

bergwijn tottenham faber gerbrands telegraaf londen spurs twente zondagochtend afgeknapt berichtgevingen betalingstermijnen elfrink engeland halsoverkop jansma keuring matennaaier middelmatige principeakkoord rat schakel slang staken transferperikelen verboden verdraait voegde weggezet werknemer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Begrijpelijke emotie, maar het lijkt me toch niet aan hem om wel of niet te spelen. Dan zullen de gesprekken al wel zo ver gevorderd zijn dat PSV geen risico wil nemen zoals destijds met van Nistelrooy.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Klopt, schijnt dat ie al verkocht is. Net bevestigt op Fox.. Benieuwd wat we er voor vangen.
+3/-0

4 jaar geleden
Zegt genoeg over de mentaliteit van de huidige spelers en met name bergwijn. Je wordt toch betaald door psv? Wat hebben we toch in korte tijd een zootje waardeloze broodvoetballers gekregen
+7/-0

 
4 jaar geleden
De zogenaamde ‘waardeloze’ jongens leveren wel allemaal meer dan €25m op terwijl de door velen als ‘kerels’ bestempelde types aan de straatstenen niet kwijtgeraakt worden en onze as vormen. Daar zit in mijn ogen een belangrijk probleem bij PSV. Mo en Malen lopen van de zomer ook de tent uit.
+1/-7

 
4 jaar geleden
Als je alleen naar geld kijkt wel idd. Ik wil gewoon strijd zien in het veld en geen reacties als "ik kan het niet alleen he...". Want dat is het hele punt, al die ego bv'tjes bij PSV...
+2/-0

 
4 jaar geleden
Je pakt een miljoen of 30 voor Bergwijn, en straks nog soortgelijke bedragen (of meer) voor Malen en Mo. Realiseer je je wel waarmee we overblijven? Een selectie met een totaal gebrek aan creativiteit en scorend vermogen. Daar maak ik me meer zorgen om dan alle ego's. Dat laatste is ook een kwestie van op de juiste manier managen, de juiste ervaren jongens er omheen zetten etc etc. Maar zie dergelijke ervaren jongens maar eens naar PSV te halen. We hebben, in tegenstelling tot onze concurrent in Amsterdam, geen diepe zakken en worstelen tevens met ons salarisplafond.
+1/-1

4 jaar geleden
Schande... En dit is wat Faber denk ik op doelde: Je moet trots zijn dat je voor PSV speelt. Mocht de transfer niet doorgaan, Bergwijn lekker op de tribune de rest van het seizoen. Krijg nou wat zeg?!!!!
+6/-0

4 jaar geleden
Snap hem goed maar van de andere kant heeft hij de afgelopen tijd ook niks laten zien.
We moeten toch opnieuw beginnen. Dit seizoen is over. Jdj eruit gooien en door nieuwe td de miljoenen in goede spelers laten investeren.
+2/-0

4 jaar geleden
Mooi, strik erom en voor recordbedrag verkopen. Geld kunnen we goed gebruiken om in samenspraak met die nieuwe trainer een PSV waardige selectie neer te zetten voor komend seizoen. Zoals Faber al zei, als je geen zin hebt donder je maar op!!
+6/-0

 
4 jaar geleden
Dan stel ik wel voor dat we nu goed cashen, maar dat we die zak geld niet aan JdJ geven, dan is het zo weer verdampt. Dit seizoen is toch al klaar, grote bezem kopen en opnieuw beginnen met een nieuwe trainer en td.
+2/-0

 
4 jaar geleden
Als Bergwijn voor een goede bedrag weg kan moet je hem nu verkopen.
PSV moet elke zomer een grote verkoop doen, en dan heeft die verkoop nu al plaats gevonden. Verder goed om verliezen tav CL of EL alvast in te dekken.

Zonder malen en Bergwijn is het voorin wel een stuk minder nu.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Inderdaad! Het lek is boven! Faber had het dus specifiek over Steven. Al mijn geld op de 3 punten :D. Gakpo doet het nu al prima.
+1/-0

 
En juist Gakpo vergooit een Gakpordomme kans.
+2/-0

4 jaar geleden
Hij speelt het hele seizoen al als een zoutzak. Ik zou zeggen lekker knaken voor hem vangen en met dat geld het elftal weer enigszins proberen op te bouwen....
+7/-0

4 jaar geleden
Verkocht hoor ik net op Fox. Voor hoeveel ?
+3/-0

Santa Cruz PSV (geschorst)
4 jaar geleden
Net als Lozano gaat ook Bergwijn het niet redden in het buitenland.

Bizar dat een club als Tottenham belangstelling zou hebben in een matige eredivisie speler als Bergwijn.
+4/-3

 
4 jaar geleden
Vergis je je in denk ik. Speelt idd heel vaak matig hier. Maar wordt hier ook zelden in hoog tempo vrijgespeeld en op het juiste moment aangespeeld. Is ook gewoon geen spits of 10. Zou wel eens heel goed kunnen passen en slagen als winger bij de Spurs. Lozano vind ik veel meer een blindganger die geen oog voor medespelers heeft. En makkelijker te verdedigen daardoor omdat ie altijd voor eigen succes gaat en daar alleen het wapen snelheid voor heeft.
+3/-3

4 jaar geleden
Laat hem lekker gaan. Brengt sinds vorige jaar winterstop werkelijks niets. Straalt een en al ellende uit. Goed nadenken om ervoor te zorgen dat het geld goed besteed wordt. Dit seizoen is toch voorbij. Begin maar alvast met doorselecteren
+3/-0

4 jaar geleden
Hij wil niet spelen? Hij is nog eigendom van PSV en het is niet zeker dat hij wordt verkocht.Verschil tussen vraag en aanbod.Wat nu als hij niet wordt verkocht dan heeft hij zich onmogelijk gemaakt want eigenlijk is dit werkweigering.Deze rotte appel wil zo waarschijnlijk een transfer afdwingen.
+1/-1

 
4 jaar geleden
Het lijkt niet op werkweigering, omdat hij op het vliegtuig naar Tottenham is gestapt. Hij overlegd daar momenteel. PSV wil cashen, maar er is nog geen akkoord tussen beide clubs.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Het lijkt niet op werkweigering, omdat hij op het vliegtuig naar Tottenham is gestapt. Hij overlegd daar momenteel. PSV wil cashen, maar er is nog geen akkoord tussen beide clubs.
+1/-0

4 jaar geleden
Als het bedrag in orde is mag hij gaan. Wanneer heeft Bergwijn zijn laatste goede wedstrijd gespeeld?? Nu nog cashen nu het nog kan!
+3/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Minimaal 40 anders geen deal
+2/-0

 
El Frikandel (geschorst)
4 jaar geleden
Eens. Bergwijn en die Londense ***** tellen hun kraaltjes al. Dus keihard erin, 40 miljoen. Anders maandag op de Herdgang trainen kutzak.
+2/-0

4 jaar geleden
De zak met cash kunnen we goed gebruiken, dan nu Ouwejan kopen en voor de zomer hebben we alvast genoeg geld en hoeven we niet eerst te verkopen. Van de zomer moeten we verder grondig doorselecteren en afscheid nemen van Mitroglou, Afellay, Zoet, Hesp, Schwaab, Boscagli, Romero, Bruma, Pereiro en Rosario.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Zou toch minimaal 5x Bruna moeten zijn...ik neem aan dat we bij PSV ook eindelijk eens meegaan in de belachelijke prijzen. Vorig de topscoorder eredivisie voor 15 miljoen verkocht, het blijft geen uitverkoop!!
+2/-0

 
El Frikandel (geschorst)
4 jaar geleden
Juist. Wij zitten aan het stuur, niet Bwrgwijn.
+1/-0

4 jaar geleden (gewijzigd)
Toch fijn als je club in nood zit, niet willen spelen. Tenzij het al rond is, maar ik lees nog van niet.

Zal mijn baas even mailen dat ik voorlopig niet meer kom omdat ik ergens anders een sollicitatie heb lopen. Toch?
+4/-0

4 jaar geleden
Hoe zou dat nou komen dat de sfeer binnen de club zo laag is dat de trainer zelf aangeeft: Het is zijn keuze”, aldus trainer Ernest Faber. „We hebben nu spelers nodig die 100 procent aandacht voor PSV hebben.” quote: artikel Telegraaf.
+2/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Toon had geen goed Plan B toen hij van Bommel buiten gooide. Volgend seizoen zijn Bergwijn, Malen en Mo weg en zullen we wel in het grijs gaan spelen. De grijze muizen zullen allemaal blijven vrees ik.
+1/-3

4 jaar geleden (gewijzigd)
Zie je wel dat amsterdammers niet te vertrouwen zijn ! Neem die Rosario ook maar meteen mee, die komt ook uit die klotestad. Maar wat een lafbek zeg. Als het even wat minder gaat moet je je rug kunnen rechten en een stapje harder willen zetten. Zeker voor zo'n salaris. Maar ja, dat kun je van de huidige generatie modepopjes niet meer verwachten. Ik liep me toch al weken te ergeren aan hem. Vorige week nog liep hij gebaartjes te maken naar Gakpo omdat hij de bal niet kreeg. Alsof hij ze wel zou maken !! Heeft er pas vijf in liggen in 19 wedstrijden. En liep maar te klooien met die spieren van hem. Daaaaag Bergwijn. Ik zal je niet missen. Niemand is groter dan PSV. Forza PSV !!!
Alsof hij volgend seizoen met Tottenham wel Europees gaat spelen 🤭
+1/-4

Amberke (geschorst)
4 jaar geleden
Was al lang duidelijk dat Bergwijn weg wilde. Hij was al weken niet meer te zien op het veld. Vraag me ook af of hij 1 van de raddraaiers binnen de selectie van PSV was? Blij dat hij weg is.
+5/-0

4 jaar geleden
Rotte appel! Bedankt en houdoe!

Mocht de transfer niet doorgaan dan tot de zomer een plekje in een donker hoekje van het stadion. Z'n waarde mag hij fijn op peil houden bij het nederlands elftal. Van maandag tot vrijdag lekker rondjes laten lopen op de Veluwe met Pereiro. Nooit meer in de kleedkamer en een dikke, heule dikke, vette boete!
+3/-2

4 jaar geleden
Neem aan dat psv toch minimaal 40 miljoen ontvangt voor Bergwijn.
Heeft nog langdurig contract en psv moet ter alle tijden bepalen wat en wanneer.
+2/-0

Goed nieuws voor iedereen, Bergwijn is al een tijd bezig met een transfer. PSV interesseerde hem voor geen meter. Een jongen met zeer slechte mentaliteit, net als Bazoer. Opgeruimd staat netjes.
+5/-0

 
4 jaar geleden
Jouw reactie slaat nergens op. Hij heeft zijn contract net verlengd dus gunt PSV een mooie transfersom.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Whaha... en jij denkt dat Berwijn dat deed voor PSV? Of zou hij het hebben gedaan voor de salarisverhoging wat vast onderdeel van de verlenging was?
+1/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Ja dat denk inderdaad en ik heb gelijk ook. Als hij niet had bijgetekend dat hij van de Spurs dat had hij zo een paar miljoen tekengeld gehad want dan waren de transferrechten van PSV in rook opgegaan. Als de handtekening was geplaatste in Verwegistan had je daar inkomstenbelasting moeten betalen. Dus gunde Bergwijn PSV een transfersom net als Gini en Memphis voor hem en dat siert Bergwijn.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Onzin! Ook zonder die verlenging had Bergwijn nu nog een contract voor 2 en een half jaar. Ook dan had PSV flink kunnen cashen nu, of van de zomer.
+1/-0

4 jaar geleden
Dat je gewoon weigert om te spelen voor de club die jou alles heeft gebracht tot de speler die je nu bent. Het gaat slecht met PSV maar Bergwijn is alle hoop en vertrouwen in een goede afloop verloren. Dan is het begrijpelijk dat je kiest voor de interesse van een grote club als Tottenham, spelende in de Premier League voor een gigantisch salaris. Bergwijn is ook de man die PSV het nodige kapitaal op kan leveren om de selectie voor komend seizoen grondig te renoveren. Faber heeft gelijk dat hij deze spelers niet nodig heeft die met andere zaken bezig zijn. Bergwijn verdient enerzijds commentaar maar anderzijds ook begrip. Hij is ook niet dermate doorslaggevend voor PSV om hem te behouden. Deze transfer komt dan ook erg gelegen. Het is je gegund Steven. Lever dan wel veel geld op. Dan kan jij verder en PSV ook. Succes!
+3/-0

4 jaar geleden
Gewoon laten gaan voor elk aannemelijk bod als je niet kan spelen omdat een andere club interesse heeft dan maar gouw laten gaan.
+3/-0

4 jaar geleden (gewijzigd)
Nooit meer opstellen, werkweigering heet dat. Hij krijgt dik betaald en wil dan niet mee doen.. opzouten met zo'n instelling
+10/-0

4 jaar geleden
Er is dus een fooi (30 mio) geboden voor Bergwijn, waarmee zijn hoofd is gek gemaakt. Keihard de beuk erin bij Bergwijn. Dit soort gedrag mag niet getolereerd worden!
+8/-0

 
4 jaar geleden
Misselijk gedrag van Bergwijn om door werkweigering een transfer af te dwingen.Leuk voor de supporters en je (ex)collega's.Ik had vorig seizoen al de indruk dat hij maar al te graag een transfer naar Amsterdam had gemaakt.PSV moet de poot stijf houden en 40 vragen.Die Engelse clubs hebben toch geld teveel.
+8/-0

El Frikandel (geschorst)
4 jaar geleden
Als hij het zó speelt, moet de macht bij John de Jong liggen. Alles minder dan 40 miljoen zijn miljoenen kudos minder voor Johnny.
+2/-0

4 jaar geleden
Als dat waar is...langs Pereiro is nog wel een plekje vrij op de tribune. Ik degradeer nog liever dan dat ik aan dit soort gedrag toe zou geven. En aan de reacties van medespelers die Bergwijn deze stap gunnen of er geen punt van maken kun je aflezen wat het karakterloze nivo van deze spelersgroep is. Iemand die zijn team zo in de steek laat dat zou je gvd als medespeler niet mogen tolereren. Ik heb het idee dat onze lieve warme club vooral halve zachte eien voortbrengt zonder enig greintje gif en karakter.
+8/-1

 
Mocht PSV dit tegenhouden wil ik degene die het beste plan heeft om het financieel plaatje recht te trekken wel horen, vertel het eens, Bergwijn op de tribune naast Pereiro? pffff niet zomaar schreeuwen aub.
+3/-0

 
Souza Faria 11 (geschorst)
4 jaar geleden
Als PSV dit blokkeert dan kost het hem het ek. Maar kijk eens naar AZ die laten niet met zich sollen zie ouwejan.
+3/-0

 
4 jaar geleden
Als het Boscagli zou zijn kun je inderdaad makkelijk hardball spelen. Nu staat er iets meer kapitaal op het spel.
+3/-0

 
4 jaar geleden
Simpel.. z'n waarde kan hij op peil houden bij het nederlands elftal.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Ok wacht even. Dus iedereen op dit forum vindt John de Jong echt helemaal geweldig. Heeft al ons geld er doorheen gebrast en uitgegeven aan pure middelmaat. En nu wordt echte kwaliteit verkocht voor een paar grijpstuivers, omdat we ons zorgen moeten maken over de financiële positie van PSV? En dat is dan OK? Echt?
+1/-1

4 jaar geleden
Ik denk dat Steven toch een beetje jokt in dit filpmje.
+4/-1

 
4 jaar geleden
De waarheid zal zoals gewoonlijk wel ergens in het midden liggen, we zullen dadelijk bij Studio Voetbal wel wat meer horen. Wel stoer van Ernst om daar nu te gaan zitten na zo'n dag.
+4/-0

 
4 jaar geleden
Hij gaar zonder toestemming naar London. Als dat niet genoeg is kijk even nar zijn lichaamstaal, een klassieker.
+3/-1

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Toch wordt zijn verhaal bevestigd door Ernst. Nooit oordelen voor je beide kanten van het verhaal hebt gehoord, media is op zoek naar clicks, en een kop waarin de suggestie wordt gewekt dat Bergwijn weigert te voetballen zal nu eenmaal meer clicks opleveren dan een kop waarin Bergwijn na overleg niet aanwezig is. Blijft natuurlijk wel een raar verhaal dat de clubs niet eerst onderling rond de tafel gaan, volgens mij mag een club een speler niet eens benaderen zonder groen licht van de huidige club.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Nee dat wordt niet bevestigd want het is niet het hele verhaal. Faber heeft inderdaad gezegd als jij liever naar Engeland gaat moet je dat doen. Maar wat Bergwijn er niet bij zegt is dat die geen toestemming kreeg van de Technische staf maar hij is toch gewoon gegaan.

En begrijp dat wel want er was geen bod gedaan dus ook geen overeenstemming. Dus waarom zou je dan naar Engeland willen om een transfer af te ronden?
+3/-0

 
4 jaar geleden
Er is zoiets als 'de waarheid, de hele waarheid, niets anders dan de waarheid'. Als Faber zegt "ga maar omdat ik een speler met zijn gedachten ergens anders niet kan gebruiken voor de wedstrijd", betekent dat niet dat je dan maar ff naar London kunt vliegen. Ernest is bij de NOS gewoon heel kies met zijn woorden, en heel verstandig door zich van deze openbare discussie weg te houden omdat PSV en Bergwijn niets hebben aan wat in de media geroepen wordt. (hallo, tuurlijk zit Steven(en zaakwaarnemer) het zaakje te verkloten).
+1/-0

 
nieuws-redacteur 4 jaar geleden
Ik verbaasde me ook over reactie richting Faber. In mijn ogen deed hij het prima daar aan die tafel.
+1/-0

4 jaar geleden
komt erg onzeker over in dit filmpje.Leest van een afstand ook wat er allemaal aan de hand is in Eindhoven.Het is ook heel simpel Stevie,je gaat niet op een wedstrijddag naar londen,dan ga je in overleg met de club op maandag.Die dikke gouden horloge heb je aan de seizoenkaarthouders te danken,waarvan er veel morgen weer voor een schijtloontje gaan werken de hele week,en voor een seizoenkaart een deel van hun vakantiegeld afstaan.Niemand is groter dan de club!.
+7/-0

4 jaar geleden
Ook hier, vooralsnog, storm in een glas water. Primitieve reacties hier. Afwachten maar.
+3/-4

 
4 jaar geleden
Hier klagen over primitieve reacties op een werkweigeraar die de club in de steek laat, maar wel achter de actie bij het stadion van gisteravond staan.
+3/-0

 
4 jaar geleden
Klopt ja. Verder nog iets?
+1/-3

4 jaar geleden
Zolang je nog een contract hebt speel je gewoon voor de club waar je onder contract staat.Punt. Zeker als je afgelopen zomer je contract nog verlengd hebt
+3/-0

4 jaar geleden
Het is de grote vraag of Steven Bergwijn verkocht gaat worden. Berichten spreken zich tegen en inmiddels begrijp ik dat de directie niet wil verkopen. Dan ontstaat wel een heel bijzondere situatie. Ik heb zojuist Faber gehoord NOS Studio voetbal. Het is toch een vreemd verhaal. Steven Bergwijn krijgt van Ernest Faber te horen dat hij vandaag naar de Spurs mag. "Geen probleem als je niet voor PSV wil spelen". Maar normaal gesproken wordt er eerst onderhandeld tussen de clubs en zaakwaarnemer. Als PSV akkoord is, dan geven zij toestemming. Maar waarom heeft Ernest Faber de Steven Bergwijn niet doorgestuurd naar de directie of even zelf overlegd? Hier klopt iets niet! Waar zijn de normale communicatiekanalen gebleven?
+1/-2

 
4 jaar geleden
Ik denk dat er bewust een conflict is gecreëerd. Faber is gebruikt. Op de wedstrijddag bel je niet de baas maar degene die gezegd heeft alleen met spelers te willen werken die er voor 100% voor gaan. En die is een beetje dom om er in mee te gaan.
+4/-0

 
Onzin, als je wilt weten of je mag gaan, vraag je dat aan je baas, en niet aan de trainer. Steven heeft het ook aan Rosario gevraagd, die heeft ook ingestemd. Maar elke verslaggever schrijft wat hij denkt, en dat 020 vodje schrijft wat elke andere verslaggever kan verzinnen en verzint daar zelf nog wat bij.

Erger zijn die Oost losers, met hun spandoekje, waarmee ze zich laten gebruiken. Bedwelmt door de wied, moeten deze kinderen door hun ouders in bescherming genomen worden.
+2/-0

4 jaar geleden (gewijzigd)
Het zal wel eindigen met ‘communicatiefouten gedurende het proces’...... wat te denken van PSV - spelers die openlijk (op Fox o.a) Stevie complimenteren, het hem gunnen etc etc terwijl er op dat moment nog geen deal was? Waarom heeft de leiding van PSV Het gisteren niet voor elkaar kunnen krijgen dat er als het ware 1 statement werd gemaakt in de trend van ‘er is nog geen deal’? Faber die vervolgens op nationale tv aangeeft dat er eerst verkocht moet worden alvorens er gekocht kan worden vind ik ook niet getuigen van slimheid als club.

Het moge duidelijk zijn dat PSV sinds het vertrek van van Bommel steeds meer op een grote chaos lijkt waarbij de communicatie echt bijzonder matig lijkt. Vaak een teken van fouten in de leiding. Ik vrees dat het kamp Bergwijn hiervan (al dan niet bewust) heeft geprofiteerd.
+3/-3

4 jaar geleden
We weten de details niet. En het is makkelijk naar links of rechts te wijzen, alles zal snel zijn gegaan, misschien verkeerde aannames. Ik geloof beiden, die komen er wel op een normale manier uit. Bergwijn is ook niet de persoon ervoor om op een slechte manier weg te gaan, maar we zijn het wel op aan het bouwen dat hij op den duur zijn vinger op gaat steken.
+7/-0

4 jaar geleden
"afgeknapt op de gang van zaken bij PSV en op zijn vooral middelmatige ploeggenoten."

Als dit klopt, hoe DURFT hij zich jongen van de cluib te noemen. Als dit klopt: Opzouten, eens een Amsterdammer, altijd een Amsterdammer!

"Ik heb niet geweigerd voor PSV te spelen..."

De Judas!
+4/-1

 
4 jaar geleden
IK denk dus dat het verhaal van Bergwijn gewoon klopt en dat het duidt op ernstige communicatiestoornissen binnen PSV zoals hierboven al is gezegd. Het is het beste voor alle partijen als de transfer gewoon doorgaat.
+1/-1

 
4 jaar geleden
Aan spelers die niet meer hun best voor PSV willen doen hebben we niks.
+2/-0

 
4 jaar geleden
Ik hoop dat als mijn zoon, een Amsterdammer die PSV in zijn hart heeft, ooit in PSV 1 komt te spelen jij en alle anderen die ******en op "Amsterdammers" geen supporter van ONS PSV meer zijn. Dank u.
+3/-2

 
4 jaar geleden
Dat is kortzichtig, maar in deze tijden van onderbuik gevoelens en snelle media is het wel fijn voor sommigen om niet verder te hoeven nadenken...

PSV IS GROTER DAN EINDHOVEN ALLEEN!
+3/-0

 
Schaam jij je eigen nou eens diep om zonder enig moraal mensen op zo'n manier zonder enig kennis van wat dan ook de waarheden zijn te beledigen, bha.
+1/-1

4 jaar geleden
Zal wel weer een koopje worden minder dan 45 miljoen is te weinig..
+2/-0

SantiagoArias (geschorst)
4 jaar geleden
Eén van de twee partijen jokt dus een beetje.
+1/-0

nieuws-redacteur 4 jaar geleden
Ben bang dat er minder dan 30 miljoen gaat uitrollen.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Dus zo als ik al dacht een koopje 30 miljoen ook hier is JDJ voor gezakt..
+2/-0

4 jaar geleden
Zoals gewoonlijk lezen we nu weer veel berichten hierover . De waarheid zal zoals altijd wel weer ergens in het midden liggen lijkt me.
+1/-0

4 jaar geleden
De Teleriool is geen betrouwbare bron voor nieuws over PSV

Ik wil graag horen of lezen dat Tottenham en fatsoenlijk bod heeft gedaan, bv 40 mln, pas dan lijkt me reden om te gaan praten.
We hoeven geen medelijden te hebben met die Engelsen (geld zat) en ook niet met Stevie, die nog een lang doorlopend contact heeft.

Voorlopig ga ik uit van het opportunisme bij Bergwijn. Afreizen zonder toestemming is wel iets dat me teleurstelt, zijnde een kind vd club en de ellende waar PSV zich nu in bevindt.

Ik ga ervanuit dat het rond gaat komen met vorstelijke vergoeding voor PSV ( minimaal 40 mln), dan zijn alle partijen tevreden en kan iedereen verder.
+2/-1

 
4 jaar geleden
30 miljoen. Belachelijk bedrag.
+3/-1

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
4 jaar geleden
Op basis waarvan zou Bergwijn (veel) meer waard zijn?
+1/-2

4 jaar geleden
De enigste die nog een dikke transfer kan ontvangen is onze tegenstander van zondag. Dat is een feit. Hoe ze het steeds flikken weet ik niet maar het frustreert wel.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Misschien omdat zij altijd aangeven dat ze niet willen/hoeven te verkopen, en wij (in dit geval Faber) op het belangrijkste moment tijdens de onderhandeling aangeven dat we een uitgaande transfer NODIG hebben.
Les 1 in onderhandeling is dat dit de domste uitspraken zijn die je kunt doen.
+1/-0

 
nieuws-redacteur 4 jaar geleden
Een kleine 30 miljoen met nog wat kansen op een bonus is voor een speler met de cijfers van Stevie gewoon een goed bedrag. Een aanvaller die in de Eredivisie misschien tien goals maakt, daar dit bedrag voor krijgen: chapeau. Natuurlijk heeft hij potentie, dat weten we allemaal, maar echt waarmaken heeft hij dat nog niet gedaan.

Als PSV nu een beetje slim inkoopt for a change (geen 15 miljoen uitgeven voor een speler van 30 dus, van Aanholt...zonder restwaaarde. Incl salaris) dan is er best wat mogelijk weer. Je krijgt nu de kans het elftal weer op te pimpen.
+2/-0

 
4 jaar geleden
Die €30M is een fooi voor speler met nog 3,5 jaar contract. Speel het spel maar gewoon hard. Ajax pakt constant de hoofdprijs en dit soort bedragen voor reserves.
+1/-1

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
4 jaar geleden
Precies. 30 miljoen euro is erg veel geld voor een speler die het enkel in de eredivisie af en toe aardig doet. Enig realisme kan geen kwaad.
+1/-1

 
nieuws-redacteur 4 jaar geleden
Zij hebben flink gecasht met De Ligt en Frenkie de Jong. Dat zijn ook uitzonderingen. Nu houdt dat ook op.
+2/-0

 
4 jaar geleden
Neres, Ziyech, van de Beek, Onana worden ook nog voltreffers heh! En ook daar komt een zeer goede lichting aan
+1/-2

 
nieuws-redacteur 4 jaar geleden
Denk dat voor deze spelers veel minder betaald zal worden. De hype is er nu wel een beetje vanaf toch. Ziyech wordt al 27 en ze zien nu ook dat Van de Beek echt niet zo goed is als hij vorig jaar leek. Dat worden ook bedragen rond 30-40. Als ze al wegkunnen naar een mooie club. Alleen Onana zal misschien heel veel opleveren als hij zo doorgaat.
Voor Steven 30-32 miljoen is best netjes. Het gaat erom hoe De Jong dat nu investeert. Ik zou eerder voor talentvolle spelers gaan. Van Aanholt is geen slechte maar je verbrast te veel kapitaal in mijn ogen. Viergever kan ook prima linksback spelen. Misschien beter kijken naar een goede centrale verdediger. Bijvoorbeeld Micky van de Ven van Volendam. Of Terence Kongolo.

Echt, 10 miljoen voor een speler van bijna 30 met een dik salaris de komende jaren. Lijkt me niet verstandig. Ga gewoon bouwen in plaats van paniekaankopen doen. Dit seizoen is toch al verloren. Koop die Tresor van Willem II voor het middenveld, Micky van de Ven voor de achterhoede. Je bespaart geld en er staat weer een team met potentie voor de toekomst. Communiceer dit naar de achterban, haal druk weg. Bouwen aan de toekomst en terugwinnen van de gunfactor.
+3/-0

 
4 jaar geleden
Misschien scheelt het wel wat als de speler in kwestie uitblinkt in de Halve finale CL? Bergwijn kan tegen FC Ociek het verschil nog niet maken......
+1/-0

4 jaar geleden
Afgeknapt op zijn ploeggenoten? Het menneke heeft zelf bar-weinig laten zien dit seizoen. Dumfries als rechtsback heeft ongeveer net zoveel gescoord als onze ''superspits''
+5/-0

 
4 jaar geleden
Een voetballer die zichzelf al jaren de beste vindt, ook op die wijze rondsjokt over het veld. Ik denk dat we weinig hier aan missen. Zeker afgelopen jaar was hij echt niet zo goed als hij zelf denkt... Alsof Van Nistelrooy in zijn eerste jaar een top team om zich heen had staan, maar die knokte wel en werd topscoorder...
+6/-1

 
Precies dit. Meneertje heeft het veel te hoog in zijn bol gekregen.
+5/-1

4 jaar geleden
Dank voor je inzet voor ONS PSV, Stevie. Het ga je goed! Ik hoop dat je klaar bent voor de volgende stap en dat je speelminuten gaat krijgen. Dan zien we je terug op het EK. Stevie, bedankt!
+4/-2

 
4 jaar geleden
Zeer nette reactie Wessel! Ik sluit me hier volledig bij aan.
+3/-3

4 jaar geleden
Hoop toch nog wel dat we fatsoenlijk afscheid van deze speler gaan nemen. 9 jaar PSV er.... dat kan toch niet met ruzie uit elkaar gaan....
+2/-1

 
4 jaar geleden
Sorry hoor, maar wie verlaat het zinkende schip? Bergwijn toch? Het voorbeeld van de huidige generatie zielige broodvoetballertjes die zogenaamd hart voor de club hebben.
+7/-1

 
4 jaar geleden
Als dergelijke kansen voorbij komen ga je toch? Memphis en Gini gingen toch ook? De manier waarop had fraaier gekund maar ook PSV lijkt fouten gemaakt te hebben. Volgens mij kunnen we de poet maar al te goed gebruiken.
+3/-4

 
4 jaar geleden
Zondagmiddag. Belt hij Mourinho maar op dat hij naar Eindhoven vliegt.
+1/-0

4 jaar geleden
Mooi... nu nog Bruma verkopen, dan is de ploeg (financieel) weer gezond.
John de Jong kan bij Philips Medical als afdelingsmanager aan de slag, het komt allemaal goed.
+3/-1

 
nieuws-redacteur 4 jaar geleden
Ja zou verstandig zijn om nu al 10 miljoen weg te gooien op een nog niet afbetaalde aankoop.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Ik vind het meer een type voor Philips Huishoudelijke apparatuur...
+1/-0

 
4 jaar geleden
Ja dat heeft philips net weggedaan dus te laat!
+2/-1

 
4 jaar geleden
Niet correct. Philips maakt er een aparte entiteit van waardoor verkoop tzt een mogelijkheid is. Strategische opties worden onderzocht de komende maanden.
+1/-1

4 jaar geleden
30-32 miljoen is echt een lachwekkend bedrag voor het halverwege het seizoen ophalen van (een van) de beste PSV-selectiespelers. Zeker als het verhaal klopt dat PSV eind vorig seizoen nog 35 miljoen kon krijgen en toen 'nee' heeft gezegd. Het duidt op paniek... en toont aan dat PSV volledig de regie is kwijtgeraakt over haar eigen spelersbeleid. Je hebt nota bene Tottenham aan de andere kant van de tafel zitten, Mourinho die Bergwijn graag wil hebben. Dan heb je gewoon zelf de beste kaarten in handen hoor. Waarom niet gewoon zeggen 45 miljoen, anders stoppen we nu de gesprekken en kom dan na het EK maar terug? Dan was Bergwijn natuurlijk gaan sputteren, maar dan moet je de zaak op dat moment managen: dan is het "Bergwijn jongen, of je speelt nog gewoon een half jaar hier de longen uit je lijf, speelt dan een goed EK en dan mag je door de voordeur weg... of we zetten je gewoon terug naar het tweede en dan kun je het EK vergeten..." Wat denk je dat Bergwijn had gedaan in zo'n geval? Ik weet het antwoord wel. Dan had je in ieder geval zelf de regie gehouden.
+4/-0

 
4 jaar geleden
Met elk woord helemaal eens!

Muiten lijkt beloond te worden door onze directie in paniek. Ik heb nog niet 1 keer gezegd dat De Jong ontslagen moet worden, maar dat moment komt op deze manier steeds dichterbij.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Vindt het ook wel getuigen van een zwak karakter van Bergwijn. Kijk dan eens naar de Ligt, de Jong en nu vd Beek die gewoon zeggen wij gaan pas op het eind van het seizoen weg en gunnen de club waar we alles aan te danken hebben een mooie transfersom. Bergwijn kijkt puur naar zichzelf en laat de club vallen en beweert in zijn filmpje het tegendeel met zijn geneuzel dat de club in zijn hart zit.Wat een slapzak. Met dat karakter gaat hij het in Engeland echt niet redden en in dat licht is 32 mn nog niet zo gek misschien. Ook omdat hij nogal wat minder bepalend dan Memphis destijds bijv.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Ik ben het helemaal met je eens en dat is de precies de reden dat ik begin te twijfelen of De Jong nog wel moet blijven.
De problemen zijn inmiddels te groot en zitten te diep voor De Jong om nog normaal zijn werk te kunnen doen. Met dank aan oa Bergwijn inderdaad.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Sfeer compleet verziekt van directie tot spelersgroep. Ik denk dat dat er ook mee te maken heeft. Iedereen beschuldigd elkaar van trainer tot ex trainer, ex keeper. Het lijkt mij dat sommigen de hele situatie beu zijn. Ik heb dit nog nooit niet zo erg mee gemaakt dat het zo naar buiten komt.
+3/-0

 
4 jaar geleden
Hoewel ik het sentiment snap, denk ik niet dat PSV in de (financiële) positie zit om te gaan gokken met dit soort bedragen.
+2/-0

 
4 jaar geleden
Neem mijn petje af voor Dick Advocaat... Feyenoord was twee maanden geleden dramatisch.
En nu met Advocaat winnen ze alles - hij is een kordaat mannetje die ziet wat er moet veranderen en die een ploeg en spelers kan oppeppen.
Van Bommel sprak wel veel met de vierde man (grensrechter) maar hoe hij zijn spelers moet oppeppen en moet opstellen dat wist hij niet.
Faber en Zenden idem dito... ze zitten daar als een stel wezenloze figuren op de bank, geen power en geen spelinzicht - slappe hap.
Guus Hiddink en Bert van Marwijk dat zijn dezelfde types.
Dick Advocaat dan komt er garen op de klos, de zweep erover en na een maand ken je PSV niet meer terug.
+1/-0

4 jaar geleden (gewijzigd)
32 miljoen voor die bergwijn en dan gaan liggen janken om 10 miljoen voor die van aanholt uit te geven?? zielig beleid zeg! en dan roepen dat ze er 50 miljoen voor moeten hebben daar bij die neuzen krijgen ze het wel voor elkaar dus ja john waar zou het dan aan liggen??
+1/-0

 
4 jaar geleden
PSV heeft samen met John de Jong een stel aankopen gedaan - wat allemaal is mislukt.
Zoals Thomas op het middenveld... een type lichtgewicht speler waarvan we al 10 hebben.
Wij hebben nodig middenvelders die power en kracht hebben, die leiding geven en
de ploeg op sleeptouw kunnen nemen.
We hebben nu niemand die dit kan... zodra ze achter komen dan is het slappe hap.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje