Transparent
Inloggen
Sluiten

'Sam Lammers hoopt op snel vertrek naar Atalanta Bergamo'

7 september 2020 20:35 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Sam Lammers hoopt op snel vertrek naar Atalanta Bergamo"; image source: Pro Shots

Onder meer het Eindhovens Dagblad weet te melden dat Sam Lammers wil vertrekken bij PSV. De spits is zelfs al mondeling akkoord met Atalanta Bergamo. De Italianen willen ongeveer 7 miljoen euro betalen voor Lammers, maar dat is voor PSV vooralsnog veel te weinig. De club stelt zich in de onderhandelingen keihard op omdat PSV er vanuit ging al een mondeling akkoord te hebben over een nieuw contract.

PSV denkt minstens aan een dubbelcijferig miljoenenbedrag voor Lammers. De spits heeft zelf zijn zinnen al gezet op een transfer naar de Champions League-deelnemer. Ondanks dat het meerdere malen dichtbij leek dat zijn handtekening onder een nieuw contract in Eindhoven gezet zou gaan worden, lijkt de kans nu minimaal dat dat alsnog gaat gebeuren.

Meer op ED.nl
Tags

lammers atalanta bergamo mondeling italianen malen miljoenenbedrag

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Valt me tegen van die jongen. Leek me iemand die zich thuis voelde bij PSV. Goeie opstelling van PSV. 7 miljoen openingsbod biedt niet gigantisch veel perspectief, maar hier moet je minstens 12,5 miljoen aan over houden.
+3/-1

 
3 jaar geleden
Teleurstellend en als het verhaal van Elfrink klopt ronduit schofterig van zowel Lammers als zijn zaakwaarnemer.
Leek gewoon op weg naar een basisplaats en dan dit in de week dat de competitie start.

Roept ook vragen op over de doortastendheid binnen PSV om dergelijke contractonderhandelingen daadwerkelijk af te ronden.
+7/-0

 
3 jaar geleden
Spijker op zijn kop!
Contractverlenging van ihattaren duurt nu ook al langer dan een jaar.
Met Sam zijn ze voor februari al gestart over verlenging, met dit als resultaat. Twijfels over de Jong worden steeds groter
+2/-1

 
3 jaar geleden
@Stofwolk: je weet dat het contract tussen Mo en Raiola pas per 1 september 2020 officieel is?
+1/-0

 
3 jaar geleden
Ik zou weleens bij zo'n gesprek willen kijken. Lijkt me geen makkelijk praatje, helemaal niet met het team Raiola.
Bij de documentaire op netflix van Sunderland zie je een beetje hoe het er op management-niveau aan toe gaat.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Ik mag hopen dat het bij PSV iets professioneler is dan bij Sunderland. Die last minute deals daar sloegen kant noch wal. Mino en PSV liep in het verleden altijd redelijk soepel. In een deal met Mo heb ik wel vertrouwen. Inzake Sam Lammers sta je met de rug tegen de muur volgens mij. En hij was zo'n lievelingetje van velen hier met zijn hockey hoofd.
+5/-2

 
reactie verwijderd

 
3 jaar geleden
@tony the tiger, je weet dat psv al meer dan een jaar bezig is te verlengen? Dus omdat nu het contract met Mino is getekend komt alles in een stroomversnelling? Hou toch op.. die tekent niet, let maar op
+1/-0

 
3 jaar geleden
We zullen zien. Over Malen las ik dergelijke verhalen ook continu, hij zou zelfs naar Ajax gaan etc etc. Er is veel gebeurd in het leven van Mo de afgelopen 12 maanden.
+3/-2

3 jaar geleden
Grote teleurstelling als dit waar is. Zie veel potentie in Sam, met beide benen sterk. Als die Italianen echt willen dan kom maar met de poen, minimaal dubbele cijfers.
+5/-0

3 jaar geleden
Zaakwaarnemers... Ik zou zeggen:het onderste uit de kan halen bij deze (eventuele) transfer. Atalanta heeft goed geboerd in de CL, dus die kunnen dat gewoon betalen! #minimaalzevennullenvoordekomma
+1/-0

3 jaar geleden
Het spel van de zaakwaarnemers en de jongens gek maken met groot geld. Voor Sam prima kans, maar was netter geweest als hij eerst een goed seizoen draait en laat zien wat hij kan, dat is ook te lang geleden. En minstens 12 miljoen dan maar.
+1/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Totaal niet verwacht van een 'kind van de club'. Dacht dat dit zijn jaar zou gaan worden met een twee spitsen systeem. Als hij echt wilt gaan zal het vast niet veel meer worden dan die 7 miljoen gezien zijn contract. Ben benieuwd waarom Sam ineens weg wilt.
+7/-0

3 jaar geleden
Ik snap hem wel... We hebben te veel goede spitsen.... 😒Maar wel heel jammer dat we hem niet in goede doen gaan zien
+1/-0

3 jaar geleden
Wat stellen jullie je allemaal politiek correct op? Lammers heeft de jeugd van PSV doorlopen en kreeg een langdurig contract aangeboden tijdens zijn langdurige blessure. Uitstellen uitstellen uitstellen met tekenen en nu naait ie PSV een week voor de competitie start. Deze gast komt gewoon in het rijtje Bakkali, Bazoer, Labyrat, ...
+21/-0

 
3 jaar geleden
Jij hebt groot gelijk. Madueke heeft nou al meer laten zien en dat weet hij zelf ook goed. Ben nooit fan van dit hockey gezicht geweest.
Opbokken en gauw.
+4/-5

3 jaar geleden
Wie wordt de vervanger? of blijft het bij Romero, Gakpo en Madueke?
+3/-0

 
3 jaar geleden
Heb vertrouwen Maxi. Het feit dat vorig jaar Zorbo de Griek uit de hoge hoed kwam is zeer veelbelovend
+1/-2

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Heeft die al een nieuwe club? :-)
+1/-0

3 jaar geleden
Onze ideale schoonzoon. Wat gaat hier fout in dit dossier. Als hij weg wil gewoon verpatsen. Laat je niet piepelen PSV
+7/-1

 
3 jaar geleden
Gewoon 20+ anders valt er niet te praten. Valt me vies tegen van Lammers. Heeft nog helemaal niks laten zien op niveau.
+3/-3

 
 
3 jaar geleden
Ik heb ook helemaal geen probleem met het feit dat hij eventueel vertrekt. Heb het nooit echt in hem gezien. Waar ik moeite mee heb ik dat je niet een 'normale marktconforme' prijs gaat vangen omdat deze jongen, om wat voor reden dan ook, loopt met een contract van nog slechts 1 jaar. Mocht PSV om wat voor reden dan ook, hier schuld aan hebben dan is dat een zeer kwalijke zaak maar het leest voor een buitenstander als 1 of andere rat die de boel heeft lopen rekken. Alle juridische zeilen bijzetten om deze zaak over de streep te trekken.
+2/-1

3 jaar geleden
Als zelfs gasten als Lammers al dit soort acties gaan uithalen, dan blijkt maar weer hoe door en door verrot voetballers tegenwoordig zijn. Denk dat het snel tijd wordt dat in Nederland ook langere contracten dan 5 jaar zijn toegestaan en het ook mogelijk wordt om jeugd sneller langer vast te leggen, want nu ben je gewoon voor jan doedel in spelers aan het investeren en voor ze betalen als ze geblesseerd zijn... Echt niet verwacht van Lammers, dacht echt dat ie eerst wilde slagen bij PSV... Maar kennelijk te weinig geloof in eigen kunnen om de concurrentie aan te gaan. In ieder geval poot stijf houden en pas vanaf 20 miljoen valt er te onderhandelen. Contract is contract, één jaar of niet, maakt geen zak uit...
+8/-1

3 jaar geleden
Ik was dan direct als vervanger voor Bas Dost gegaan! Groot, sterk, kopsterk, dit is ook gemakkelijk met Max....en scoort ook bijzonder makkelijk, Malen met als diepste spits Dost👍Brengt ook de nodige rust en ervaring mee!
+2/-1

 
3 jaar geleden
Precies mijn gedachte. Dost heeft alles wat onze huidige spitsen niet hebben. Hij is een killer, een kapstok, kopsterk en een harde werker. Mijn ideale vervanger
+1/-1

 
3 jaar geleden
Het nieuwe PSV zoekt niet meer naar spelers van het type Dost.
+4/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Als je een back haalt die bekend staat om zijn passing en assists, is het wel fijn dat je een spits hebt die een bal op goal kan koppen. Dat is Dost bij uitstek
+1/-0

 
3 jaar geleden
Oh, is dat zo? Ik denk dat wij momenteel onze handen dicht mogen knijpen met een Dost! Ik weet niet of jij alles een beetje realistisch bekijkt? Maar dat is momenteel denk ik het niveau wat PSV zich misschien kan veroorloven....
+1/-1

 
3 jaar geleden
Mijn opmerking staat los van het feit of Dost een goede spits is of niet. Als je kijkt naar het type spelers die onder deze trainer de kans krijgen. Dan zie je dat hij alleen maar spelers opstelt die comfortabel aan de bal zijn. Dat is nu eenmaal het spel van deze trainer. Het spelletje van zijkanten zoeken en een trage voorzet geven op een fysiek sterke spits is gewoon verleden tijd hier in Eindhoven. Deze trainer wil dmv snelle combinaties en het benutten van lege ruimtes waar een bal in gespeeld wordt komen tot het creëren van kansen. Bij dergelijk voetbal past een speler met de kwaliteiten van Dost nou eenmaal niet.
+3/-0

 
3 jaar geleden
Met Narsingh aan de andere kant zou echt een droomtrio zijn. MAX-DOST-NARSINGH.. laten we hopen dat JdJ naar je luistert!
+1/-2

3 jaar geleden (gewijzigd)
Prachtige transfer voor Lammers, die zo een mooie stap richting de Europese subtop kan maken. Samen tot 8.5 mio komen zou top zijn. Zet hem op JdJ!
+1/-7

3 jaar geleden
Die jongen heeft nog geen fatsoenlijk seizoen gespeeld voor PSV
Keihard aan zijn contract houden wanneer die Italianen niet meer willen betalen dan 15 miljoen.
Desnoods een jaar op de tribune.
Zo niet dan zal Ihataren de volgende zijn die voor een appel en een ei de deur uitloopt.

Mo heeft zijn handtekening ook nog niet gezet volgens mij.
....de kip met het gouden ei, ik verwacht dat John de Jong wederom zal falen.

Hij heeft nog een paar dagen voordat de competitie begint.
Waar blijven die beloofde aankopen ?

Hoe dan ook over 2 weken spelen ze een belangrijke Europese pot met een incompleet of niet ingespeeld elftal.

Wat een armoe
+6/-1

 
3 jaar geleden
Helaas is PSV niet in de financiële positie om 10 miljoen euro te laten lopen puur om een statement te maken.
+4/-0

 
3 jaar geleden
PSV kan de miljoenen keihard gebruiken. Je bent als club gegijzeld in deze. Inzake Mo: zijn contract met Raiola is per 1 september jongstleden ingegaan. Daar is dus nog hoop. Mootje moet maar eens heel snel normaal gaan ballen trouwens. Schijnbaar wil hij bij Oranje wel de ballen dragen voor zijn matties, iets wat hij bij PSV inmiddels zou weigeren.
+1/-1

 
3 jaar geleden
Op basis waarvan zouden de Italianen 15 miljoen moeten betalen voor Lammers? Op basis van zijn geleverde prestaties bij PSV 1?
+2/-0

 
Op basis van wat Sam kan, kan net zo goed worden dan Luc Nilis.
+1/-0

3 jaar geleden
Weinig doortastendheid bij JDJ Die contractverlenging had natuurlijk al lang rond moeten zijn. JDJ kennende liggen de lijstjes al klaar en hebben we volgende week al de vervanger binnen...
+2/-0

3 jaar geleden
Ik vind dit een onaangename verrassing. 7 miljoen, zijn ze wel helemaal lekker daar in Bergamo? Sam en zijn zaakwaarnemer hebben dit niet netjes aangepakt maar het is niet verboden. Zo hoor je niet om te gaan met de club die voor jou een heel traject met jou heeft uitgestippeld om spits te worden van PSV. Als Atalanta Sam zo graag wil hebben en Sam daar zo graag naartoe wil kost dat veel en al helemaal op deze manier.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Effe revalideren, salaris vangen en dan een dolk in de rug. De rug die door JdJ wel heel erg makkelijk aangeboden wordt...
+2/-0

3 jaar geleden
John de Jong maakt psv kapot.
Heeft totaal geen aanzien,is nu met pijn en moeite zijn wanbeleid van vorig jaar aan het fixen.
Lammers had ik met contract verlenging op minimaal 20 miljoen geschaald.
Heeft ook totaal geen klik met Malen, misschien speelt dat ook mee.
Verders vind ik dit heel raar voor een jongen uit de regio,als Lammers niet wil bijtekenen heb je als Psv weinig keus en is het eruit halen wat erin zit en zal niet meer als 10 Miljoen zijn.
+5/-3

 
3 jaar geleden
Laten we eerst eens afwachten hoe JdJ dit nu gaat aanpakken. Voordat we hem de grond in boren. Misschien haslt hij er straks wel een net bedrag uit. Voor een speler dat nog bar weinig heeft laten zien bij PSV.
+4/-0

 
3 jaar geleden
8.5 mio zou top zijn! Vergelijkbaar met Botman. Zet hem op JdJ!
+1/-0

3 jaar geleden
Ik hoop dat PSV een Minutes of Meeting heeft van de mondelinge onderhandelingen en dat zijn zaakwaarnemer een kopie hiervan ontvangen heeft.

Waarom? Een mondelinge overeenkomst is ook een overeenkomst.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Dat klopt, het is zeker rechtsgeldig..., alleen is het moeilijk te bewijzen als er niets op papier staat etc.....
+1/-1

3 jaar geleden
Mooi hoe sommige zelfs verhalen van spelers die niet bijtekenen afschuiven op onze TD. Deze komt toch echt op de rekening van Sam/zaakwaarnemer.

Ik denk dat Roger wat keuzes heeft gemaakt en wat gesprekken heeft gevoerd een week voor aanvang van de competitie en dat Sam liever in Italië gaat banken dan bij PSV. Jammer dat hij weg wil maar vraag me af of hij ooit de stap kan zetten naar basisspeler bij PSV I.

Hopelijk kunnen we wat moois halen van deze euro's. Ik denk dat Cody best in de spits kan met Malen, vrees alleen dat de flanken dat wat dun bezet zijn met Mo, Bruma en Madueke en Mauro.
+7/-0

 
3 jaar geleden
Ik vind het ook iets te gemakkelijk om dit de TD aan te rekenen.
Als Sam+zakenwaarnemer, achter de rug van PSV, om een ander plan aan het smeden zijn en ze het tekenen steeds uitstellen en niet willen doen, dan heb je als TD ook niet zo veel mogelijkheden.
+3/-0

3 jaar geleden
Wat zou zo’n zaakwaarnemer bij hem in zijn oor fluisteren
+1/-0

 
3 jaar geleden
Waarschijnlijk doen een flinke salarisverhoging en een mooie stap naar de Europese subtop het meeste werk al. Hoe jammer het ook is, wel trots om hopelijk een van onze boeren op CL-niveau actief te zien.
+1/-0

Zo, ineens alle credit aan JdJ ivbm Max verdwenen en minimaal 10 meloen voor een speler die nog niks heeft laten zien?Ik had hoop op een goede seizoen met hem, maar als je 8,5 voor Sam kan beuren moet je dat gewoon doen want je hebt niks eraan hem te houden tegen zijn zin, het is geen Messi.
+8/-0

 
3 jaar geleden
Idd @por de mening van een gemiddeld forumlid hier is als de wind in de Alpen. Hoe je het wendt of keert, 8 miljoen is voor een speler die op hoog niveau nog niet gepresteerd heeft best veel. Wil niet zeggen dat hij dat komend jaar wèl zou kunnen, het is een prima voetballer. Maar ze hebben PSV bij de ballen met éénjarig contract. Alternatief is een verlengd contract met beter salaris en deel van de transferopbrengst. Sluwe gast die zaakwaarnemer.
+5/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Pure kapitaalvernietiging helaas. Hoe matig ik Lammers ook vind, met een langer contract haalde je hier veel meer uit. En dan moeten we straks ook die Friese snavels nog eens een dik percentage aftikken volgens mij.
+2/-2

 
Hoe dwing je dan de verlenging af Tony? Pistool tegen zijn kop oid? Enige oplossing is zo voordelig mogelijk handelen, contract duurt nog 9 maanden dus prijs is meer dan conform en dit lost meer het probleem op dan wat dan ook.
+4/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
@Por: ik denk niet dat PSV hier iets te verwijten valt. Maar dat neemt niet weg dat het voor de clubkas doodzonde zou zijn. Vrees dat je onder de €10m uit gaat komen. Ik kan Sam Lammers (zoals je al langer weet) missen als kiespijn. Leuk die 2-benigheid maar deze gast wordt nooit een speler die je kampioen maakt. Luuk de Hong kleunde wekelijks zijn kop open voor de club, San trekt zijn beentje terug als het even niet loopt.
+1/-0

 
@Tony; Wie zijn die Friese snavels, waar een percentage aan afgetikt zou moeten worden? Volgens mij krijgt alleen WII een opleidingsvergoeding, welke ook door Bergamo betaald moet worden.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Als ik het goed begrepen heb pakt Heerenveen een dikke Fee. Dacht dat die ook een soortgelijke overeenkomst met Ajax hadden op die verdediger die recent naar Frankrijk is vertrokken. https://www.google.com/amp/s/www.feanonline.nl/nieuws/transfers-geruchten/261640/amplink
+1/-0

 
3 jaar geleden
Volgens mij had JDJ hier en ultimatum kunnen stellen. Of tekenen en de voorbereiding mee draaien of je wordt verkocht en houden we geen rekening met je in de voorbereiding. Is misschien wat zakelijker, maar hierdoor heb je wel tijd genoeg voor eventueel een nieuwe spits
+2/-0

 
3 jaar geleden
Voorbarig hier iets over te zeggen als je niet weet wat er precies speelt tussen PSV/JdJ en Lammers/zaakwaarnemer. Ik wacht liever af met een oordeel als duidelijk is wat er zich precies afspeelt.
+2/-1

3 jaar geleden
De verkoop van een van de vele aanvallers is volgens mij eigenlijk best een goede zaak voor PSV. Alleen dan moet het natuurlijk niet op zo'n onbeschofte manier, en moet het voor een goed bedrag.
+3/-0

3 jaar geleden
Valt me zwaar tegen van deze ideale schoonzoon. Het ondertekenen van een sterk verbeterd contract net zo lang rekken tot er een leuke club langskomt. En dan voor het magere bedrag van 7.000.000 een week voor het begin van de competitie willen vertrekken. Heeft weinig met doortastend gedrag van JDJ te maken. Als een speler niet wil bijtekenen en tijd rekt kan PSV er niks aan doen. Niemand had verwacht dat Lammers dat ging flikken. Van Mo en Raiola kun je het misschien verwachten maar van onze Sam.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Juist van Raiola verwacht ik dit minder. Lijkt een zaakwaarnemer die (weliswaar puur uit eigen belang) het nut ziet van een redelijke relatie met de clubs.

In het geval Lammers vind ik het in ieder geval opvallend dat hij kiest voor een Duitse Iraniër als zaakwaarnemer. Met name omdat die vent nagenoeg geen Nederlanders of Eredivisiespelers als klant heeft.
Misschien hadden (achteraf) bij een dergelijke keuze al wat alarmbellen moeten gaan rinkelen.
+2/-1

3 jaar geleden
Als dit waar is zou ik enorm teleurgestrld zijn in Lammers. PSV heeft heel lang vertrouwe gehad in hem enndan zo 1 week voor de start van de competitie een overstap willen forceren zonder je contract te verlengen zou niet netjes zijn. natuurlijk een mooie stap voor Sam maar op deze manier is niet netjes. Wat mij betreft proberen te verkopen voor 10 of 8 excl bonussen en nooit meer terughalen als dit waar blijkt te zijn. Pijnlijkste.blijft dat John de Jong nog steeds niet opzij is geschoven. Totaal ongeschikt. Nig 1 week te gaan zonder verdere oefenwedstrijden en we missen nog steeds een centrale middenvelder en verdediger. Hij zadelt Schmidt nu al met grote problemen op. Tot nu toe 1 goede aankoop met Philipp Max maar die is ook mede door schmidt naar Eindhoven gekomen. En dit is nu al 3e jaaar op rij dat hij de selectie niet compleet heeft bij seizoenstart. 1e jaar kon je hem.niet aanrekenen met vertrek Brands. Bij Feijenoord wordt met Arnessen met zeer beperkte middelen wel direct gehandeld door bijv. Linsen aan te trekken. Waarom lukt dit John de Jong niet. Ik twijfelmzeer sterk of hij uberhaupt wel.enig netwerk heeft wat je in mijn beleving als.TD nodig hebt
+2/-1

3 jaar geleden
Heeft nog niets laten zijn bij ons. Doorselecteren. Doei Sam.
+3/-0

3 jaar geleden
Tenzij hij te horen heeft gekregen dat hij weinig gaat spelen komend seizoen, vind ik dit niet heel netjes naar een club die jouw opleiding heeft verzorgd en waar je net terug bent van een jaar revalideren. Had gehoopt dat ie de drive zou hebben om te slagen bij PSV en daarna een mooie transfer te maken. Maar goed het is nu Atalanta en misschien volgend jaar Heerenveen of Utrecht. Als een speler weg wil hou je dat eigenlijk niet tegen. Vind wel dat we een goed bedrag moeten vragen en doorverkoop percentage.
+3/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Heb er niet zo'n moeite mee. Sam gaat het toch niet maken bij ons . Is een maatje te licht. Vasthouden aan de vraagprijs en niet teveel energie in steken. Steek de energie in Noni bv daar gaan we veel plezier van beleven. Topgozer.
+3/-0

3 jaar geleden
Laten gaan boven de 10 miljoen ,is het net niet bij ons psv .En denk maar zo een speler denkt eerst 3 maal aan ik .Kans voor Madueke of Bas kopen we gaan het zien..
+1/-0

3 jaar geleden
Deze houding en handelwijze is ronduit schofterig te noemen.
PSV heeft de nek uitgestoken in tijden dat het Lammers niet bepaald 'voor de wind ging' en dan moet je aanvoelen dat dit nou niet bepaald een slimme zet is. Dit draagt hij m.b.t. PSV zijn hele voetballeven met zich mee. Als het een actie is van Lammers zelf (en dus niet van dubieuze en dwingende makelaars), geeft het ook meteen aan dat hij nog niet volwassen genoeg is voor zo'n stap naar het buitenland. Persoonlijk denk ik dat hij PSV 1 waardig is, maar dat hij eerst maar eens serieuze vlieguren moet maken voordat hij zich zo op kan stellen. M.a.w. nummer zoveel die veel te vroeg de deur uitloopt en hiermee zijn carrière door geld laat bepalen i.p.v. op sportieve gronden. Neem toch eens een voorbeeld aan Depay en Wijnaldum en de Jong. Allemaal jongens die door hun persoonlijkheid een goede ontwikkeling hebben doorlopen. Wat mij betreft zet de directie van PSV de hakken flink in het zand. Dubbele cijfers verkopen en ander lekker aan zijn contract houden en een daad stellen. Jong PSV kan ook nog wel wat jongens gebruiken zullen we maar zeggen.
+4/-1

 
En jij sponsort die actie? Toegegeven het is een streek als het zo is zoals het naar buiten wordt gebracht, dat zeker, maar het kost nogal wat om het tegen te werken, dus 8.5 pakken en lesje leren.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Korte pijn, lang geluk!
Levert je per saldo onder aan de streep meer op, cultuurverandering is wat dat betreft hard nodig in de voetbalwereld. Pak je verlies nu maar voor deze zelf opgeleide speler en leer hiervan voor in het vervolg.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Ik ben het daar wel mee eens. Accepteer je verlies en laat deze jongen een jaar lang dagelijks de wc's poetsen. Dan geef je een belangrijk signaal af richting andere spelers. Als je nu meewerkt aan een transfer zien andere spelers dit ook als een prima uitweg.
+2/-1

 
3 jaar geleden
Handelswijze ronduit schofterig.
Volgens mij wordt er gewoon binnen de normen van het toegestane gehandeld.
Sam is met zijn loopbaan uitstippeling bezig,en ziet bij Atalanta waarschijnijk meer mogelijkheden.
Zijn makelaar wordt betaald om hem hierbij te helpen,its all in the game.
Voor de rest veel supporterssentimenten.
Als Psv 10 mln er weet uit te peuren,doen we het goed.
Ik zie de naam Dost voorbij komen,lijkt me prima als eventueel breekijzer,plan B.
Ook michel Vlap,lijkt mij een interessante optie.
+2/-1

 
3 jaar geleden
Veel emotie inderdaad hier, zonder dat we echt weten wat er allemaal speelt. Clubliefde bestaat niet bij spelers. Gewoon een goede deal maken en het geld gebruiken voor een directe versterking. Misschien kunnen we nog wel een goede, ervaren spits huren. Hopelijk wel eentje die fit is..
+3/-0

3 jaar geleden
Laat die hockeyer, snel gaan. Was toch geen topper.
+2/-2

3 jaar geleden
Jaar revalideren op kosten club en dan deze naaistreek jonguh jonguh wat un pannekoek 🤛👈
+4/-1

 
3 jaar geleden
Levert na zn herstel toch mooi 7 mio op. Een win-win situatie voor alle partijen. Sam een mooie club, JdJ weer wat geld. We doen dit jaar gewoon weer vol mee voor plek 2, mark my words! Come on you boys!
+1/-0

3 jaar geleden
Naaistreek van Lammers maar niet tegen te houden en al helemaal niet de schuld van De Jong.

Simpel... Eerst een vervanger en dan pas weg, we zitten nu al met een tekort. Zal nog knap lastig worden om met een bedrag tussen de 7.5 en 10 miljoen een goede vervanger te vinden. Geen nieuwe, betere spits dan geen transfer voor Lammers. In de tussentijd Lammers naar JPSV en Madueke of anders desnoods Piroe laten spelen.
Pech voor Lammers. PSV moet niet met zich laten dollen.

Voor Ihattarren geldt hetzelfde. Tekenen voor 1 oktober en anders naar JPSV. Vervanger zoeken en verpatsen in de winter. Zeker geen wedstrijden meer laten spelen totdat er verlengt is.

Helemaal klaar met dit soort geneuzel.
+5/-1

3 jaar geleden
Spelers die verhuurd worden, staan aan het eind van verhuur korter onder contract. Daarmee kan er vaak ook minder voor een transfersom gerekend worden. Wordt daar wel eens over nagedacht? Met pijn en moeite lukt het soms om een contract met 1 jaar te verlengen na de verhuurperiode. Maar PSV staat er vaak zwakker voor in de onderhandelingen met waarnemers en spelers
+1/-0

3 jaar geleden
ism international soccer management holding gmbh & co. kg.Hier is onze Sam ondergebracht.Wie hier ook ondergebracht is,dat is de momenteel contractloze mario Gotze,ex Borussia dortmund,6 jaar geleden matchwinnaar en wereldkampioen met Duitsland.Galatassaray heeft naar hem gehengeld,voor een jaarsalaris van 2.5 miljoen.Dat gaan we niet betalen,maar tekengeld en premies kunnen dit opvangen.Je kan je milder opstellen in de contractonderhandelingen met Sam als je in de onderhandelingen naar voren brengt dat de zaakwaarnemers rondom deze spelers Mario naar voren brengen als zijn opvolger naar PSV,zou een stunt zijn.PSV heeft een duits team aan het roer dat een goed verhaal voor hem kan zijn,Baumgartl,max als duitse spelers die hem op kunnen vangen.Niet geschoten altijd mis.Onderaan de streep een mooie 8 miljoen en Lammers zijn transfer gunnen,Mario Gotze als stunt de omgekeerde weg.Dan is iedereen tevreden
+2/-0

 
3 jaar geleden
Euh.. nee! Laten we vooral niet nog meer zaken doen met deze fijne kerel(s).
+1/-0

 
3 jaar geleden
Veel emotionele reacties hier maar ik snap Lammers wel. Was al vanaf begin groot talent. Maar raakte zoals zoveel PSV talenten al snel in de slopende mallemolen van de wachtkamer(s) van de eerste selectie en een voortdurende concurrentiestrijd. Officieel bij de selectie halen maar niet of weinig spelen, dan verhuren, dan terug, dan weer moeten gaan concurreren met (nieuwe) talenten. Er wacht hem bij PSV wellicht weer een jaar van hard werken en weinig minuten toegezegd in het eerste. Geen lekker vooruitzicht vooruitzicht. Hij is de komende jaren op zijn best en wil en kan knallen(in de Champions league).Dat kan voorlopig niet bij ons PSV. PSV verbrandt opvallend veel talenten (Piroe, Lammers, Rigo, Mauro, ...).
+2/-0

 
3 jaar geleden
Dan bespreek je dit als grote jongens met elkaar. Dan ga je niet mondeling akkoord, een jaar rekken en dan een week voor de start van de competitie opeens zeggen dat je akkoord bent met een andere club en dat je, op stel en sprong, daarheen wil.
+3/-1

 
3 jaar geleden
De ECHTE talenten zoals Depay, Madueke, Mo kwamen gewoon aan spelen toe. Ga nou niet doen als Sam Lammers onze nieuwe lieve heer is. Dat dergelijke acties bij Ajax gebeurden allez maar bij het gemoedelijke PSV. Deze jongen vertrekt via de achterdeur op deze manier. Maak maar eens een lijstje wie hem voorgingen.
+1/-0

 
3 jaar geleden
@Philipske: laten we types als Paco Casal en Reza Fazeli voortaan heel ver weg van Eindhoven houden. Zulke mensen zullen je in de loop der jaren echt een keer flink verneuken. Zit in het DNA van dergelijke types. Opbokken ermee aub
+2/-0

 
3 jaar geleden
Precies! Als je je laat naaien en vervolgens weer zaken met zulke mensen doet zullen ze je weer proberen te naaien.
+1/-0

 
Dat opbokken van @Tony was niet voor jou bedoelt.
+1/-0

3 jaar geleden
Lammers , maar bv ook Ihattaren hebben feitelijk nog niks laten zien en nu al spatjes. Een paar goeie wedstijden of momenten en ze denken dat ze de lieveheer zelf zijn. In plaats van een gedegen carrière planning kiezen ze voor het geld ( Ihattaren kan ik nog niet zeggen maar het feit dat zijn bijtekenen ook al zo lang gerekt wordt en zijn uitstraling geven mij weinig hoop op een beter scenario).
Eerlijk gezegd gaat voor mij de lol er met spelers met deze instelling wel af. Daar zit je dan met je warme club....dat interesseert ze geen hol. Ik zou zeggen , niet door laten etteren en snel van de hand doen. Dan kijken we over een jaar nog wel eens hoe het met hem staat.
+2/-0

3 jaar geleden
Atalanta is een geweldige club, uitzicht op een basisplaats bij PSV had hij niet. Ik snap zijn wens om te vertrekken heel goed maar de manier waarop dit geforceerd wordt is heel treurig.
+2/-0

3 jaar geleden
Groot gelijk Sam, Atalanta is in alle opzichten een verbetering tov psv. Het verdient misschien niet de schoonheidsprijs maar als het erop aankomt kiest iedereen toch voor zichzelf. Houdoe en succes!
+1/-0

3 jaar geleden
Vlug laten gaan wel voor het uiterste bedrag, is geen echte PSV er om na zo'n blessure behandeling zomaar zonder gevoel voor de club te vertrekken.
+1/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Ik snap deze move niet, vooral niet vanuit het perspectief van Sam Lammers. Als hij in de Europese vergetelheid wil raken moet hij vooral nu in deze fase van zijn carriere naar Atalanta gaan waar er nog minimaal een spits of 5 (die hun sporen al ruimschoots verdient hebben) voor hem in de pikorde heeft staan. Dan heb ik het niet eens over het fysieke aspect waarmee hij zichzelf helemaal de das om zal doen in Italië. Vooral gaan Sam, dan zien we je over een paar jaar (via verhuur aan club uit Oezbekistan) terug in de tweede divisie. Dit scenario geldt ook voor Mo. Een typischer schoolvoorbeeld ‘hoe verknal ik mijn carrière’ kan ik niet bedenken, en dit terwijl er hem al genoeg zijn voorgegaan
+4/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake bakayoko basarnhem brobbey dest dijk feyenoord frankrijk gakpo geertruida gerets koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje reijnders ring rodriguez rosario schouten simons strijdplan vaio veerman vitesse waarheid weghorst xavi