Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: Mario Götze tekent contract bij PSV

6 oktober 2020 23:41 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

<b>Officieel: Mario Götze tekent contract bij PSV</b>; image source: Pro Shots

PSV heeft via de officiële kanalen de komst van Mario Götze bevestigd. De 28-jarige aanvaller heeft een contract voor twee seizoenen getekend. De 63-voudig international was transfervrij aangezien zijn contract bij Borussia Dortmund was afgelopen. "Dankzij onze trainer is Mario geïnteresseerd geraakt in PSV", aldus technisch manager John de Jong. "Uiteindelijk is hij nu de buitenkans geworden waar we op zijn blijven hopen. We zijn er erg trots op dat hij voor PSV heeft gekozen."

Götze sprak afgelopen maanden meerdere keren met Roger Schmidt. "Ik heb enkele prettige gesprekken met Roger gehad en ben steeds serieuzer gaan nadenken over een stap naar Nederland", zo geeft hij zelf aan. "Er is deze zomer van alles op mijn pad gekomen, maar ik ben en een gevoelsmens en ik kan de keuzes maken die ik wil. Ik ben toe aan een compleet andere uitdaging en die heb ik hier in Eindhoven gevonden."

Meer op PSV.nl
Tags

gotze roger buitenkans dortmund gevoelsmens jong nederland schmidt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Top dit alleen nog geen verdediger. Wel 3 middenvelders?
+1/-0

 
3 jaar geleden
wellicht komt Brenet nog, dat zou ik doen; kan zowel links als rechts als backup voor Max en Dumfries...
+3/-1

 
3 jaar geleden
Als back-up nog niet eens zo gek. Weet niet of ie transfervrij is maar zo niet heeft de Jong nog 6 minuten
+2/-1

 
3 jaar geleden
Neh.. dat is middelmaat. Dat zouden we niet meer doen.
+2/-2

 
3 jaar geleden
Kan toch wel als bachup, beter dan Klaiber imo...
+1/-0

 
3 jaar geleden
Nee. Consequent zijn! Geen middelmaat, alleen directe versterkingen!

Dat wordt nog wat volgend seizoen. ;)
+1/-1

 
3 jaar geleden
Wat heeft Klaiber hiermee te maken?
+1/-1

 
3 jaar geleden
Klopt zonder Schmidt was dit allemaal niet gebeurd (heeft dus heel veel vrienden die nu graag naar PSV komen )er heel blij mee kan een mooi jaar worden al zitten we wel thuis te kijken ,mis het nu nog erger ....
+1/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Dat bedoel ik nou met dat PSV door het binnenhalen van Schmidt de beste zet heeft gedaan in jaren... FANTASTISCH

Schmidt zij met ons... en super Mario nu ook, wat n heerlijke dag!

Fijn dat het nu definitief rond is!
+4/-0

3 jaar geleden
We hebben Denzel en Max, Boscagli
Dat is gewoon prima voor eredivisie en Europees ook niet mis.

Geld raakt denk ik toch een keer op?

Of wat voor geldboom groeit er in het Philips Stadion?

We hebben aankopen echt ongekend, heel nieuw middenveld met kracht en goals.

Deze coach heeft nu zoooo veel smaken, ook in voorhoede. Mocht hij spelers ook nog duidelijk beter maken, wordt dit echt sensationeel

De Jong gruwelijk gedaan, kan niet anders zeggen
+7/-0

3 jaar geleden
Wat een uitzonderlijk moment voor PSV!

#MeisterMario = PSV’er!

Het moet echt niet gekker worden. Ongeacht of MeisterMario de verwachtingen waar kan maken is dit toch wel een historisch momentje. Ik weet niet of dit ooit te overtreffen is.
+4/-0

 
3 jaar geleden
Groot denken, daar zijn wij goed in in Eindhoven, niet bang zijn en er voor gaan, kijk naar oa Porto, Basel, Benfica, Lyon, Sevilla, Atalanta en ook in ons eigen land, onze vrienden uit Adam.

Structureel kan het niet (financieel te groot verschil), maar incidenteel kan PSV nog steeds europees verrassen... geloof in eigen kunnen, weg met de angst en vastberaden zijn; vertrouwen en het uiterste eisen van elkaar en je zult zien waarom wij PSV zijn, want, Eindhoven wat zijn wij?
+2/-0

 
3 jaar geleden
En toen ging de wekker en moest je weer over tot de orde van de dag. Time will tell hoe dit alles zal uitpakken. Hopelijk gaat het stadion snel weer open voor fans want qua namen staat er een veel interessanter PSV dan over de afgelopen 2 jaar.
+1/-1

 
3 jaar geleden
Yep dat zou heel fijn zijn, vreselijk dat lege stadion, ik mis mijn 2e huis...
+1/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
"We hebben als doel gesteld dat in 2020 de helft van de 24-koppige A-selectie bestaat uit zelf opgeleide spelers"...aldus Toon in 2017. Het is jullie vergeven, we hebben ons best gedaan. Dan maar plan B, 50% Duitsers. Beste transferdag in decennia. Er blijven zo alleen wel erg veel middenvelders over voor op de bank, maar Jorrit kan het wellicht nog eens op zijn originele stekkie proberen als LCV.
+7/-0

 
3 jaar geleden
Toch vind ik het gehalte nu niet slecht: 11 van de 27 spelers. Het is niet de helft, maar toch een goeie 40% en voor de aanwinsten was het 11 van de 24, dus vrijwel de helft. ;)
+1/-0

 
3 jaar geleden
In 2015 heeft PSV een bepaalde weg ingeslagen en die bleek vorig seizoen niet goed te zijn geweest.

Het getuigt van leiderschap om een visie om te gooien, zodat je toch in de top kunt meedraaien.
+3/-0

 
3 jaar geleden
Hoezo @peejay?? De ingeslagen weg wordt nog steeds gewoon gevolgd, accent op opleiden voor het 1e elftal(daar zit al jaren n stijgende lijn in). Gebruik de heliview, niet de micro-observeringen om dit te beoordelen. Logisch dat er ook spelers van buiten komen, ondenkbaar dat je voor elke positie in een bepaalde tijd dit uit de JO kunt halen. Plan staat, ook de financiele backup(lees Brainport).
+1/-0

3 jaar geleden
Welkom bij de beste en mooiste club van Nederland!
+1/-0

3 jaar geleden
Yes yes yes yes yes en nog eens yes yes wss ook meeste salaris van iedereen:p
+2/-0

 
3 jaar geleden
2 dagen te vroeg geregistreerd. Nu mist Götze in je naam.
+4/-0

 
3 jaar geleden
Ik heb het op voetbal (jakkes)zone nog nooit zo stil gezien op het bericht van Gotze naar psv.

Een verdwaalde Ajaxied durft te zeggen dat Klaassen meer heeft gepresteerd in zijn loopbaan..

Tja Ajaxieden gaan denk ik de weg sowieso kwijtraken, want als dit team op elkaar wordt ingespeeld wat Davy Klaassen zo scheel getikt, dat hij blij is als hij weer op de bank zit in Duitsland

FOOOOOOOOORRRRRRRRRRZZZZZZZZAAAAAAAAAAAA P S V

IN ROGER WE TRUST!
+3/-0

 
3 jaar geleden
Ze worden bang en daarna stil, dat had ik al aangekondigd... wat geniet ik hiervan en ook fijn voor de rest van de echte voetbal fans naast PSV😁
+2/-0

3 jaar geleden
PSV heeft niet alleen een goede voetballer binnengehaald maar qua exposure in Duitsland ook een goede zet gedaan.Reken maar dat de Duitse media Mario dus ook PSV gaan volgen.Erg interessant voor de sponsors van PSV.Goede reclame ook om eventueel in de toekomst talentvolle Duitse spelers aan te trekken.Geen transfersom betaald met ook nog eventueel restwaarde bij verkoop.Deze transfer biedt PSV alleen maar voordelen en zeker als Mario zijn vorm op het veld ook weer vindt.
+7/-0

3 jaar geleden
Hh. mods svp een topic aanmaken in het Spelers forum. Dank U.
+2/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Wat houdt je tegen om zelf een topic aan te maken?

Edit: zie dat er zelfs al een topic is
+1/-0

3 jaar geleden
Wannu prutser die JdJ, haalt ie transfervrij de WK-held 2014 van Duitsland binnen, moet nie gekker worden....
+6/-0

3 jaar geleden
Lopen we na twee jaar leeg? Gaat dit niet ten koste van ons kapitaal cq talenten?
+2/-0

 
3 jaar geleden
Daar ben ik ook bang voor.
Je MOET volgend jaar dus champions league halen, anders lijkt het mij financieel geen mooie toekomst.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Dergelijke bezorgdheid wordt hier niet op brede schaal gedeeld omdat velen fans zijn. De mensen met enige financiële achtergrond zullen je mening delen. Ik snap er ook helemaal niets van. Om over de U-turn in strategie maar te zwijgen waarbij grote afschrijvingen voor lief worden genomen.
+2/-2

 
3 jaar geleden
Als fan juich ik de U-turn van harte toe, want aanmodderen zoals de laatste twee jaar, daar wordt niemand blij van.
Financieel, time will tell. Als hier een succesvol team uitrolt dat kampioen zou worden en Europees ver zou komen zouden Malen, Gakpo, Dumfries en (wishful thinking) Ihattaren veel meer waard worden. Als dat niet lukt is het bidden voor de directie dat Bruma en anderen op huurbasis dr sterren van de hemel spelen...
+1/-0

 
3 jaar geleden
Helemaal mee eens. Maar bij ieder normaal bedrijf zit de directie er om de langere termijn koers te bepalen en vooral te blijven monitoren. Ik vrees dat dat bij PSV heel anders wordt uitgevoerd.
+1/-2

 
3 jaar geleden
Voor een normaal bedrijf klopt dat helemaal denk ik. Maar moet een voetbalclub wel geleid worden als een normaal bedrijf? Ik denk van niet. Doelstelling van een normaal bedrijf (normaal gesproken winstmaximalisatie) is niet hetzelfde als van een voetbalclub (sportief maximaal presteren). De waarheid zal ergens in het midden liggen, maar ik denk dat PSV nu wel moet om de kloof met Ajax niet nog groter te laten worden.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Als dat zonder kleerscheuren kan heb ik er vrede mee. Maar hoe meer ik erover nadenk hoe minder focus ik op de langere termijn zie
+1/-0

 
3 jaar geleden
Daar lijkt het inderdaad wel op. Hopelijk hoeft het één het ander niet uit te sluiten in dit geval en blijft de focus, naast het incidenteel fors investeren in spelers van buitenaf, liggen op de ontwikkeling van de eigen jeugd. Wellicht kan de jeugd (denk vooral aan Mo) zich nu optrekken aan de toppers om hen heen en blijft het kapitaal daarmee gewaarborgd. Maar misschien is de wens de vader van de gedachte in mijn geval... ;-)
+1/-0

 
3 jaar geleden
Staan wij niet nog steeds onder toezicht van de gemeente en moeten we daar geen verantwoording naar afleggen i.v.m. de gronddeal? Het lijkt mij niet dat PSV onaanvaardbare risico's neemt. Neem daarbij dat er in de winterstop ook voor een aanzienlijk bedrag is verkocht (Bergwijn, Perreiro) en Lammers is vertrokken. Aan de andere kant valt er ook weinig te verdienen op spelers die wekelijks spelen zoals tegen Heracles of Fortuna. Deze kwaliteit impuls was keihard nodig om de weg naar boven weer in te slaan. Stel je eens voor dat je als aankomend talent met Mario Gotzë op het trainigsveld staat en je meetraint op een veel hoger niveau dan het PSV van de afgelopen jaren. Het verhoogt de waarde van onze spelers, vergroot de kansen op succes ook Europees en kan PSV weer op de kaart zetten in Europa. Dit maakt ons ook weer aantrekkelijker voor binnen en buitenlandse talenten en niet te vergeten sponsoren en merchandise. Ik ga er niet van uit dat ze bij PSV nu alles of niets spelen, maar dat het binnen de grenzen van verantwoordelijke bedrijfsvoering valt.
+3/-0

 
3 jaar geleden
Mee eens en er zit ook nog een RVC boven het bestuur... ambitie is noodzakelijk voor goede prestaties, maar wel verstand blijven gebruiken; laat dat nou doorgaans prima zijn bij PSV.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Is dit jou ook ontgaan Tony ? 3 januari 2014 om 22:19.
+1/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
wat is psv allemaal van plan?? gotze fein van ginkel ik vind dit wel lachen hoor
+1/-0

3 jaar geleden
Dit heeft John de Jong wederom goed geregeld.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Ik denk zelfs dat hij het beter heeft gedaan als vorig jaar!!
+2/-0

3 jaar geleden
Ik weet niet of ik hier blij van word.Ik ben bang dat Ihataren nu snel weg wil en richting 020 gaat. Die komt niet meer aan spelen toe onder Schmidt
+2/-0

 
3 jaar geleden
Nou dan moet die beter zijn best gaan doen en Schmidt overtuigen dat die in de basis hoort. Dan zet Schmidt hem er gewoon in hoor. Ihattaren moet met zijn koppie weer eens bij het voetbal en PSV zijn en iets minder bij zijn veel te grote en te dure auto.
+3/-2

 
3 jaar geleden
hoezo is die auto te groot en te duur? Heeft hij hem gejat?
+1/-1

 
3 jaar geleden
Je snapt de strekking toch wel van Rob?
+1/-1

 
3 jaar geleden
Nee ik ben blond. Net als mevrouw Gotze
+1/-0

 
3 jaar geleden
Nou kijk een ding is zeker. Ihattaren is met zijn hoofd niet bij PSV. Die is met hele andere zaken bezig En tegen kritiek kan die ook al niet. Anders plaats je ook niet zo'n filmpje op internet waarin die dus in zijn auto zat een liedje aan had met fuck die haters of zoiets.

Het is allemaal een beetje patserig, een beetje stoer doen. Toen die tegen Groningen op de bank zat had ik ook niet echt de indruk dat die dat erg vond. Ik zie een soort Memphis Depay. Die dacht al binnen te zijn toen die naar Manchester ging. Ook stoer doen, beetje patserig, denken alles te zijn. En dat heeft hem bijna zijn carrière gekost.

Het is dat die kans kreeg bij Lyon en waar hij zichzelf heeft kunnen hervinden. Maar als die ploeg niet was gekomen zou Depay nu ook gewoon een vergeten speler zijn die ergens bij een middelmatig clubje had gespeeld
+1/-2

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
open/sluit de onderstaande quote:

Nou kijk een ding is zeker.Het enige wat echt zeker is, is dat alles wat jij over Ihattaren zegt helemaal niet zeker is, maar helemaal zelf ingevuld door jou, rechtstreeks vanuit je onderbuik.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Dat zijn de regels binnen topsport. Zou ook niet weten wie hij in Amsterdam uit de basis gaat spelen overigens. Als Mo echt wil heeft hij nu de kans om zich te ontwikkelen en te leren van ervaren spelers. Zijn tijd komt echt wel, als hij het geduld op kan brengen.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Angst is een slechte raadgever... het ligt compleet aan Ihattaren zelf, hoe hij hier mee omgaat.
Je kunt ook denken: zo zo PSV pakt door en wil kwaliteit om mij heen... Indien hij verstandig is gaat hij hard aan de slag en dan heb ik het volle vertrouwen dat hij nog steeds een grootheid kan worden als Ibi, hij is net 18 jaar en heeft turbulent jaar achter de rug. Dat moeten we niet vergeten; de bal ligt bij Mo.

En msn moeten wij ophouden met Ihattaren dit en Mo dat... die jongen gewoon ff met rust laten.
+2/-0

3 jaar geleden
Sensationele transfer. Een aanwinst voor de hele eredivisie uit de categorie Robben.

Het middenveld was sinds vorig jaar PSV onwaardig. Dit is nu helemaal gerenoveerd waardoor er weer gezonde concurrentie is die hoort bij een topclub. Om deze reden is het ook goed voor de jongens die er nu al lopen en nog een stap moeten maken (o.a. Ihattaren). Zij kunnen zich optrekken aan de gevestigde namen.
+1/-0

3 jaar geleden
Vanaf nu schrijven we middenveld met 3 hoofdletters M... MMMiddenveld
+1/-0

3 jaar geleden
Er zijn wel meer ploegen met een sterk middenveld en aanval en een zwakke verdediging.
+1/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.836 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake basarnhem berg boscagli costa dest dijk feyenoord flamingo frankrijk gakpo gerets koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje ring rodriguez ronaldopsv rosario schouten sepp strijdplan teze vaio veerman weghorst xavi