Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV komt deel van seizoenkaarthouders tegemoet met gratis toegang tot Europese duels'

29 juni 2021 19:20 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"PSV komt deel van seizoenkaarthouders tegemoet met gratis toegang tot Europese duels"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad meldt dat PSV een geste doet aan de seizoenkaarthouders van afgelopen seizoen. Degenen die hun All In of Original-kaart hebben verlengd krijgen gratis toegang tot het oefenduel tegen PAOK Saloniki en bovendien ook gratis toegang tot de maximaal drie thuiswedstrijden in de voorrondes van de Europese toernooien.

Supporters met een All-In seizoenkaart hadden dit sowieso al in hun abonnement zitten, maar PSV komt ook de ongeveer 2.000 supporters met een Original-abonnement tegemoet.

Meer op ED.nl




Tags

toegang abonnement original geste paok saloniki seizoenkaart

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Diezelfde mensen die vorig jaar ook al naar een wedstrijd mochten ? Zo zeg wat voel ik me gewaardeerd. Waarom niet iedereen met een seizoenkaar 1 wedstrijd of 2 ? Begin al spijt te krijgen dat ik betaald heb. Ben weer als eerste de lul als er minder publiek in mag. Maar wél "bedanken" dmv een massa-mailtje. Bah.
+3/-10

 
2 jaar geleden
Je kunt ook niet voor een dubbeltje op de eerste rang zitten …
+7/-2

 
2 jaar geleden
Je moest eens weten hoeveel duizenden Euros mij dit clubke gekost heeft. Nooit gemauwd daarover, maar dit vind ik gewoon triest.
+3/-8

 
2 jaar geleden
Maar de helft betalen en de volle mep eisen gaat ook niet.
+9/-2

 
2 jaar geleden
Idd. Wij hebben het grootste risico genomen met een original
+5/-1

 
2 jaar geleden
Ik eis geen volle mep. Beetje gelijkheid
+2/-5

 
Je hebt toch ook niet het gelijke bedrag betaald als degenen met een All-In of een Original? Dan moet je ook nu niet gaan piepen.
+10/-0

 
2 jaar geleden
"Je moest eens weten hoeveel duizenden Euros mij dit clubke gekost heeft."

Je moest eens weten hoeveel miljoenen PSV heeft geïnvesteerd om jou te vermaken.

Daarbij heb je er zelf voor gekozen om duizenden euro's te betalen en heb je daar, op een seizoen na door een wereldwijde crisis, elke keer een voetbalwedstrijd kijken in het mooiste stadion van Nederland voor terug gekregen.
+11/-1

 
2 jaar geleden
Wat toevallig wel al 4 jaar pijn aan je ogen doet inderdaad. Drank moet het elke keer redden.
Zeik toch niet zo allemaal, ik mauw er alleen op dat "hun" weer gratis naar binnen mogen, gaat mij niet om die paar tientjes maar het idee.
+2/-8

 
2 jaar geleden
Nu zijn wij de zeikerds?

Als het allemaal zo oneerlijk is, al 4 jaar pijn aan je ogen doet en alleen drank je dag nog kan redden moet je gewoon lekker wat anders gaan doen. Toch?
+12/-1

 
Wat is dan het idee? Jij betaalt maar 25% in vergelijking met degenen met een All-In of een Original-kaart, maar wil vervolgens wel dezelfde voordelen? Dat is inderdaad gelijkheid
+5/-0

 
2 jaar geleden
Ga nog even door mannen, ik pak popcorn.
+5/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd en gesloten)
Zever007 moeit zn eige
+3/-3

 
2 jaar geleden
Ik moei niets en kies ook geen partij, ik laat alleen weten dat ik van jullie reacties geniet ;)
+5/-0

 
2 jaar geleden
Zei jij nou écht "vermaken"?

Is alweer een tijd geleden hoor. Inmiddels een ven de allergrootste ergernissen uit het leven, zo niet dé ergste. De nagel aan mijn doodskist more like.

Overigens wél terecht dit douceurtje.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Ik heb gewoon alles betaald voor mijn club, en dat is voor mij geen probleem. Psv heeft alle supporters begin vorig seizoen alle keuze gegeven om te doen wat ze wilden met 3 verschillende seizoenkaarten.
+2/-0

2 jaar geleden
Wat een gezeur ,zelf 50/50 genomen geen wedstrijd geweest en nu voor 10 euro er bij op mijn plek W.Kan niet wachten...
+2/-0

2 jaar geleden
Ik vind het een vreemde move van PSV. Supporters kopen niet voor niets een Original kaart. Dat kan bijvoorbeeld zijn omdat ze het niet erg vinden om los de Europese kaartjes extra te kopen, dus om PSV financieel te steunen. Of omdat ze toch niet naar de Europese wedstrijden gaan en blijft er nu een stoeltje vrij. Er wordt gedaan alsof het een geste is, maar het geeft weinig toegevoegde waarde.
+3/-1

 
Dat stoeltje blijft niet vrij, aangezien je voor een bepaalde datum de kaart moet claimen. Doe je dat niet gaat ie gewoon de verkoop in.
+3/-0

2 jaar geleden
Heerlijk! Na al meer dan een jaar niet meer in ons mooie stadion te zijn geweest, eindelijk weer een keer! Dat wordt dikke kippenvel!
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte