Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] 'PSV en Nice naderen akkoord over transfersom van 6 miljoen euro'

26 juli 2021 22:28 - ED.nl
Foto: Pro Shots

[Update] "PSV en Nice naderen akkoord over transfersom van 6 miljoen euro"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad meldt dat OGN Nice een miljoenenbod heeft uitgebracht op Pablo Rosario. De middenvelder heeft zelf al een persoonlijk akkoord bereikt, maar PSV wil niet akkoord gaan met het bod. Nice heeft een bedrag van zo'n 4 miljoen euro geboden, maar directeur voetbalzaken John de Jong verlangt meer voor de reserve-aanvoerder van afgelopen twee seizoenen.

Update 26-07 22:28: Het Eindhovens Dagblad meldt dat PSV en OGC Nice een akkoord naderen over een transfer van Pablo Rosario. PSV zal naar schatting zo'n 6 miljoen euro ontvangen voor de middenvelder. Via bonussen kan die transfersom bovendien nog verder oplopen.

Meer op ED.nl
Tags

nice naderen rosario jong miljoenenbod ogc ogn schatting

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 maanden geleden
7 miljoen en op de bakfiets wegbrengen.
+2/-3

 
3 maanden geleden
open/sluit de onderstaande quote:

hennie62 schreef op 25 juli 2021 om 22:46:

7 miljoen en op de bakfiets wegbrengen.
67 uur fietsen, circa 1.282,8 km

Dat is op een gewone fiets.. bakfiets trapt nog zwaarder (tenzij je een electrische hebt).

Ik zou ander vervoer overwegen :)
+3/-0

3 maanden geleden
Wanneer komt er eens een club die direct een serieus bod uitbrengt op onze spelers?
+3/-1

3 maanden geleden
Mooie club voor hem. 5 1/2 is mooi bedrag..
+2/-0

El Frikandel (geschorst)
3 maanden geleden
Op een andere site staat dat PSV een marktconforme prijs wil ontvangen. Wat is dan het probleem ? Dat ze teveel willen betalen ?
Gauw handen schudden.
+2/-5

3 maanden geleden
Nog twee jaar contract, moet toch op 6 en een flink doorverkoop percentage of 7/7,5 uit komen lijkt me. Maar verkoop zou wel beter zijn voor beide partijen natuurlijk.
+4/-3

killermfc (geschorst)
3 maanden geleden
Nice one!

Get in there!
+1/-2

3 maanden geleden
Wat een titel :-(
"Nice brengt miljoenen bod uit", bij zo'n titel denk ik aan 40 miljoen, niet aan 4 miljoen.
+13/-0

 
killermfc (geschorst)
3 maanden geleden
Ja dat dacht ik ook al toen ik de kop boven het stukje las, hahaha, zou ook te mooi zijn om waar te zijn.
+1/-0

3 maanden geleden
Nice koopt geloof ik heel jong oranje op met Stengs en Kluivert al daar. De Jong wil er iets bij hopelijk komen ze eruit wat hij lijkt overbodig.
+2/-0

3 maanden geleden
Als je jaren in een speler investeert,en het zelfs tot international heeft geschopt,en je zou daar slechts 5mln voor krijgen?
Dan doe je iets niet goed!
+2/-0

 
3 maanden geleden
"maar directeur voetbalzaken John de Jong verlangt meer voor de reserve-aanvoerder van afgelopen twee seizoenen"

Hij is nog niet verkocht he ;). Ben benieuwd, met alles boven de 7 zou ik tevreden zijn.
+1/-0

3 maanden geleden
Grappig dat een speler die hier al 2 jaar op de fiets door veel mensen met een strik eromheen weggebracht zou worden, ineens 7,5 miljoen op moet leveren. Vind persoonlijk 4 voor een wisselspeler helemaal niet verkeerd, maar goed dat de Jong er nog wat meer uit probeert te halen. Hij weet natuurlijk ook ongeveer de prijs van de vervanger van Rosario. Vind Rosario zeker niet onze minste middenvelder, maar dat hij aanvoerder/reserve aanvoerder is geweest zegt wel genoeg over het niveau van onze selectie de afgelopen jaren. Gelukkig staat er eindelijk weer een solide basis, al hoop ik dat we een vervanger kunnen halen die het ook Sangaré moeilijk kan maken.
+6/-0

 
3 maanden geleden
De beste man heeft bijna 150 wedstrijden gespeeld voor PSV, veelal als basisspeler. Is pas 24 jaar en heeft een contract voor nog 2 jaar. Is toch niet gek dat we meer dan 4 miljoen voor hem willen vangen? Dat een speler bij ons niet voldoet, wil niet zeggen dat hij per definitie voor een appel en een ei weg mag.
+5/-0

3 maanden geleden (gewijzigd)
Voor een rol als verdedigende middenvelder is ie gewoon goed. Jammer dat ie hier jarenlang in een opbouwende rol is geduwd waar die niet voor gemaakt is, en daarom zijn marktwaarde weggegooid is.

Durf te wedden dat ie een middenveld Propper en vGinkel ook uitstekend aanvult en veel meer toekomt aan waar ie goed in is. Maar ok, de trainer kiest voor Sangare, en hij wil niet banken, dus een vertrek is hem gegund. En dan Bazoer bellen.
+1/-5

 
3 maanden geleden
Ga toch weg met Bazoer man. Bij letterlijk iedere club heeft hij disciplinaire problemen gekend en dan zou je hem voor miljoenen terug gaan halen om op de bank te komen zitten?
+5/-1

 
3 maanden geleden
Jij zou wel een fantastische technisch directeur zijn. Eerst wil je het contract van een speler dermate hoog opwaarderen zodat hij (meer dan) het dubbele gaat verdienen ten op zichte van alle andere spelers, wat in no-time voor heibel in de kleedkamer zorgt. En om het dan af te maken wil je Bazoer ook nog in diezelfde kleedkamer gaan gooien? :D
+4/-1

 
3 maanden geleden (gewijzigd en gesloten)
Blijf vooral klein denken. Alle grote Europese clubs werken met een totaal scheve salaris huishouding. Daarom zijn het ook grote clubs geworden. En daarom dreigt ajax structureel weg te lopen.

Ik zie hier 2 aanstellers met een allergie voor spelers met een randje. Als Schmidt even navraagt bij zijn Duitse collega van Vitesse hoe die omgaat met Bazoer, dan komt het wel goed.

Advocaat zou hem ook blind meenemen naar elke club zei die laatst, en die heeft er ook zelf mee gewerkt bij Utrecht.

Bazoer is bepaald geen Mo die om de haverklap ziek is en op het veld geen vuile meters maakt, die laat juist al een tijdje zien dat ie er ver bovenuit steekt in Arnhem itt ons pseudo talent Mo, en dat ie af en toe botst met mindere teamgenoten valt te managen bewijzen reeds 2 trainers. Bij PSV zou ie sws zijn gemak houden, want de spelers zijn veel beter hier.
+1/-6

 
3 maanden geleden
Diezelfde Duitse trainer die hem vorig jaar ook uit de selectie heeft gezet? :denk

Ajax dreigt niet weg te lopen omdat ze een scheve salarishuishouding hebben, aangezien alle sterkhouders ruim boven de 3 miljoen euro zitten. Dat is heel wat anders dan een speler die je het dubbele van de rest wil gaan geven, wat nog steeds volslagen waanzin is als je met een salarisplafond zit.
+4/-1

 
reactie verwijderd

3 maanden geleden
En na Bazoer zou ik meteen even bellen met Labyad.
+3/-1

3 maanden geleden
Het zou me niet verbazen als Rosario uitstekend gaat presteren bij Nice. En met zijn mentaliteit zou hij daarna ook zomaar nog een paar mooie stappen kunnen maken. Het is hem in elk geval van harte gegund!
+8/-0

 
3 maanden geleden
Inderdaad. Het is gewoon een prima speler. Als PSV 7 miljoen krijgt en Pablo een mooie stap kan maken, helemaal goed. Geheel onterecht en schaamteloos uitgekotst door sommigen.
+8/-0

3 maanden geleden
Als je 5 miljoen+ kan krijgen voor Rosario vind ik dat een prima bedrag. Beetje zelfde geval als onze Jorrit. Prima jongen, goeie mentaliteit en een goede voetballer. Alleen niet goed genoeg voor PSV. Het ga je goed in Nice Pablo! Bedankt voor al je inzet de afgelopen jaren.

Ot; Hoe gaat het eigenlijk met Jorrit in Moskou?
+3/-0

3 maanden geleden
Benieuwd of PSV voor een nieuwe poging bij Kampl gaat indien Rosario vertrekt.
+3/-0

3 maanden geleden
Natuurlijk moet je nooit naar de concurrentie kijken, maar zelfs de ballenjongens van 020 brengen meer op dan 4. Neem zo'n Scherpen. Een paar keer meegedaan, te licht bevonden, maar wel voor een hoofdprijs de deur uit. Kunnen wij die Overmars niet kopen?
+2/-0

 
3 maanden geleden
Je spreekt jezelf wel heel erg tegen..
+2/-0

 
2 maanden geleden
Geloof toch eens niet alles wat in de teleriool staat of uit de teleriool geciteerd wordt.
+2/-0

3 maanden geleden (gewijzigd)
6 miljoen lees ik nu. Dat is toch gewoon erg goed werk van John de Jong. Buitengewoon zelfs. Ik heb veel op die man gekankerd maar wat hij nu doet met Malen en Rosario is top. Nu onze vriend Dumfries nog. Maar die zou van mij ook mogen blijven nog 10 jaar. En Ihattaran natuurlijk...
+2/-2

 
3 maanden geleden
Ik vind het gewoon normale bedragen.
+2/-0

 
killermfc (geschorst)
3 maanden geleden
Wellicht iets meer dan verwacht voor Rosario, maar veel te weinig voor Malen. Qua saldo staat hij nog tientallen miljoenen in de min.
+3/-2

 
3 maanden geleden
Precies. Zo bijzonder is het allemaal niet. Rosario is denk ik wel marktconform, maar Malen is te weinig.
+4/-0

 
El Frikandel (geschorst)
3 maanden geleden
Ik juich ook nog steeds niet voor Johnny
+3/-0

 
3 maanden geleden
Mee eens. Geen fan van John tot nu toe, maar deze is gewoon netjes. Vraag me wel af hoe je een bonus kan verdienen bij Nice, zou niet weten wat die moeten gaan winnen.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Minuten maken in minstens 25 competitie wedstrijden bv.
+2/-0

3 maanden geleden
Ik vind 6 miljoen een prima bedrag.
Het is een speler uit de eigen jeugd, dus het is ook 6 miljoen winst.

Ik hoop op de verkoop van nog een paar spelers, zoals Guti en Mo.
+1/-1

3 maanden geleden
Strikje erom, en weg ermee ... 6 miljoen klinkt bijna als oplichting! hahaha
+1/-3

3 maanden geleden
Kan aan mij liggen, maar ik vind 6 miljoen te weinig. Afgelopen 3 jaar basisspeler geweest, afgelopen twee jaar (reserve)aanvoerder. Ajax vraagt voor Alvarez, een reservespeler op dezelfde positie, meer dan 15 miljoen. Heerenveen vraagt voor Veerman 10 miljoen.

Achja, verder wel goed dat deze jongen vertrekt.
+2/-0

 
3 maanden geleden
Alvarez is basisspeler en is dat ook bij Mexico, heeft bovendien een langer contract. En waarom denk je dat Veerman nog altijd in Heerenveen zit? Niemand wil voldoen aan die idiote vraagprijs.
+3/-0

 
3 maanden geleden
Alvarez is de laatste 3 maanden van vorige seizoen basisspeler geweest, daarvoor altijd een twijfelgeval. Blijkbaar ben je dan 10 miljoen meer waard.

Ik had gehoopt op 7/8 miljoen voor Rosario.
+1/-0

3 maanden geleden (gewijzigd)
6 miljoen is een meer dan prima bedrag, gezien onze selectie (aangezien we hem niet meer nodig gaan hebben).
Ik vind het toch altijd jammer als een speler die hier meer dan 5 jaar heeft rondgelopen en uit de "eigen" jeugd komt weggaat. Bij Hendrikx had ik dat ook, maar vooral omdat die jongens ondanks eigen bloed te zijn zo'n bak kritiek over zich heen krijgen van onze eigen supporters. Tuurlijk waren zowel Hendrikx als Rosario geen spelers die op dat moment PSV beter maakten, maar ze werden opgesteld door de trainer, en deden hun werk op de in hun mogelijkheden beste manier. Het doet me dan pijn om te zien als ze zo de maat genomen wordt. Beter zou zijn om dit soort jongens extra te ondersteunen met liederen of spandoeken, dat geeft zo'n jongens vleugels, het zijn immers de enige spelers die nog enige binding hebben met de club, de rest voetbalt hier hooguit 3 jaar, een enkeling uitgezonderd.

Als ze niet goed genoeg zijn, vloeien ze af, logisch, maar afbranden door eigen supporters kan eigenlijk niet, zeker niet met eigen opgeleide spelers vind ik.

Ik sluit niet uit dat een jongen als Rosario, als hij vertrouwen krijg bij een nieuwe club, er over een jaar of 3 speelt op een manier waarbij we ons nog eens achter de oren krabbelen.
+5/-0

 
3 maanden geleden
Ik ben het wel eens met je betoog. In een paar jaar tijd zijn we een aantal 'jongens van de club' kwijtgeraakt zoals Zoet, Hendrix, Lammers, Luuk de Jong, Locadia, Willems. Veel van deze jongens zijn niet van grote toegevoegde waarde geweest voor PSV 1, maar zijn wel een van de weinigen die nog iets van het PSV DNA in zich hebben. Het is altijd jammer als dit soort jongens vertrekken en je moet zorgen dat daar nieuwe voor terugkomen.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Uh, volgens mij komt De Jong van Twente, daarvoor De Graafschap....
Ook gewoon een broodvoetballer.
Wel voor PSV geweldig gepresteerd!
+1/-0

3 maanden geleden
Netjes gedaan JDJ....
+1/-0

3 maanden geleden (gewijzigd)
Vind het toch jammer dat Rosario vertrekt. Niet zozeer om zijn voetbal kwaliteiten maar als bak-up Sangare. Middenvelders Doan, Sadilek, Mauro Junior, Thomas, Dante Rigo zijn niet echt verdedigende middenvelders. Gutierres, Propper misschien ? PSV heeft aangegeven een vervanger te halen. Voor 6 mio komt Pogda niet naar PSV. Ik vind dat je daarom misschien beter Rosario had kunnen houden. Je haalt resultaten in een zwaar seizoen niet met 11 spelers. De bank is net zo belangrijk.
+1/-0

3 maanden geleden
Mooie club voor hem. 5 1/2 is mooi bedrag..
+1/-0

3 maanden geleden
Mooie uitgaande transfer. Speler die het PSV-niveau niet heeft, daardoor dit seizoen weinig perspectief had na de transfers en die ook nog voor alles als zondebok wordt gebruikt door een deel van de aanhang. Dat we daar 6 miljoen aan overhouden, is meer dan ik had verwacht. In mijn ogen zijn hier alleen maar winnaars (behalve Nice dan).
+1/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.864 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

afgetroefd awaydays benfica boomertje clown doan drommel eredivisie feyenoord gakpo ginkel gotze hansie ingewikkeld izecson kraaij maalderink madueke moe mwene oorlog registratie sangare schmidt sparen teze vertessen vinicius yassera zahavi