Transparent
Inloggen
Sluiten

'Chelsea meldt zich officieel voor Noni Madueke'

13 januari 2023 22:39 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Chelsea meldt zich officieel voor Noni Madueke"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad meldt dat Chelsea zich inmiddels officieel heeft gemeld voor Noni Madueke. De Engelse topclub heeft een bod uitgebracht van 30 miljoen euro. Het bod is niet geaccepteerd, maar PSV is wel bereid om in gesprek te gaan. Beide clubs zijn al enkele dag in onderhandeling over een transfer.

Madueke wil zelf graag de overstap maken naar Chelsea, maar blijft voor PSV spelen zolang er nog geen sprake is van een transfer. Hij wil onderdeel blijven uitmaken van de groep en zal zondag tegen Fortuna Sittard ook meespelen als er dan nog geen akkoord is.

Meer op ED.nl




Tags

chelsea madueke fortuna

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Riverside (geschorst)
1 jaar geleden (gewijzigd)
30 miljoen als opening🤔, ok, kan dus denk ik zo maar 40 worden incl bonussen(haalbare)? En misschien loopt er een leuke speler bij Chelsea rond die wij kunnen overnemen in deze deal(kosteloos?)
+1/-0

1 jaar geleden
Rationeel gezien zeker verkopen nu, deze man is zo vaak geblesseerd en gaat hij ooit zo veel meer waard zijn? Sentiment is wel dat je het kampioenschap niet serieus lijkt te nemen
+2/-0

1 jaar geleden
Hier moet je meer uithalen. Madueke kan fantastisch voetballen, jong en Chelsea heeft geld zat. 30 miljoen is veel te weinig. PSV moet gewoon minimaal 45 miljoen binnen harken en de voorhoede met minstens 2 spelers versterken. Voorin wordt het nu wel heel erg karig...
+1/-0

Riverside (geschorst)
1 jaar geleden
Ik denk dat ie weg is…..
+1/-1

 
1 jaar geleden
Ik denk ook dat hij al weg is. De berichten van "interesse" neem ik nooit zo serieus maar een officieel bod wel.
Bij 30+ zeker doen. Qua talent een zeer waardevolle speler, maar vaak geblesseerd en in de twee potjes tegen Sparta viel hij me ook erg tegen.
Ik denk dat het duel tegen AC Milan de transfer heeft veroorzaakt.
+2/-0

 
Riverside (geschorst)
1 jaar geleden
Nou, waar ik me het meeste zorgen om maak bij hem is zijn voetbal gogme, meerdere malen, over paar seizoenen heeft hij me nooit overtuigd van enig intelligentie daarin, veelal mooie acties met te weinig rendement, ik kan me voorstellen dat de directie met een goed bod idd in spagaat zit…..
+2/-0

 
1 jaar geleden
Als het klopt dat er 30 geboden is vermoed ik dat de directie niet in een spagaat zit, maar alleen er nog meer uit probeert te halen en de details aan het regelen is.

Tav de intelligentie, dat mist ik eigenlijk bij heel dit PSV. Ik zie zelden een speler een loopbeweging maken zodat een andere meer ruimte krijgt en vrij kan komen te staan. Of om een tegenstander weg te lokken. Ik zie zo weinig samenspel en combinatiespel in dit PSV.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Dat laatste stuk is inderdaad erg verontrustend en telkens als ik daar aan denk, komt de naam van Super Mario Gotze in me op. Die was daar meester in.
+1/-0

1 jaar geleden
Die is weg, nadat ie nog een paar waardeloze potjes speelt omdat ie met een transfer bezig is. Kost ons toch al met al icm Gakpo al veel punten die transferperiodes en belangstelling. (En cl miljoenen)
Transfersom komt uit op 37,5 miljoen incl bonussen en geen doorverkoop percentage. De transfersom van voor wat er terugkomt laat zich raden uiteraard…
+1/-0

 
Hoeveel punten hebben die transferperiodes precies gekost dan? De nederlagen in de competitie waren allemaal nadat de transferwindow in de zomer al gesloten was. En je kan moeilijk gaan beweren dat je niet van Sparta won omdat Madueke misschien zou gaan vertrekken.
+1/-1

1 jaar geleden
Mocht het 40 worden, grote strik erom.
Moet nog alles bewijzen, alleen al door lang blessurevrij te blijven.

Begrijp me goed, aderlating door zijn potentie, maar hier haal je op korte termijn niet meer uit.

Simons naar rechts, veerman terug op 10.
Kijken of je 2 vervangers voor de aanval kunt halen, en je gaat er misschien niet eens op achteruit.
+1/-0

 
Riverside (geschorst)
1 jaar geleden
Ik denk idd dat dit met een mooi bedrag een win-win situatie gaat wordenđź‘Ť
+2/-0

 
1 jaar geleden
Ik zie ook mogelijkheden voor een win-win, zeker als PSV er goede spelers bij kan halen die een goed spelinzicht hebben.
+1/-0

1 jaar geleden
35 a 40 miljoen lijkt mij prima, waanzinnig bod en imo onbegrijpelijk maar welkom, in potentie echt een geweldenaar maar ik zie het er bij PSV niet uitkomen over een heel seizoen, vind zijn juichen met dat slapen ook maar irritant. Gedraag je gewoon, vorige wedstrijd laat je niks zien en speel je gelijk. Nu sta je tof te doen. Die Xavi ook, die scoort en weet gelijk al waar de cameraman staat voor zijn insta. Irritant gedoe. Groetjes young Maarten van Rossem, fijn weekend.
+2/-0

1 jaar geleden
"Het bod is niet geaccepteerd, maar PSV is wel bereid om in gesprek te gaan." Hier snap ik dus weer niks van. Waarom niet gewoon de telefoon opnemen en zeggen "Nee, wij hebben Gakpo al verkocht, wij verkopen niemand meer deze winter". Door direct in gesprek te gaan heb je de eerste slag in de onderhandelingen al weer verloren.

En ja, ik weet het, ik was er niet bij, ik weet niet hoe het is gegaan. En toch heb ik altijd weer het gevoel dat PSV veel te lief en te meedenkend is in dit soort situaties. Stel je nou eens hard op en kijk eens wat er dan gebeurt.
+3/-0

 
1 jaar geleden
Hij heeft in ruim 3 seizoenen 50 competitie wedstrijden gespeeld. 11 goals. Ik denk dat iedereen zijn potentieel ziet. Maar ik denk dat het ook een afweging is, wat is zijn top, inclusief blessure gevoeligheid.

Als de bedragen kloppen, en het gaat richting de 40 miljoen doe je als PSV een waanzinnige deal. Zeker als je je met dat bedrag op bv 2 of zelfs 3 plekken kunt versterken.

Vanuit die gedachte zou ik het goed begrijpen dat die telefoon inderdaad opgenomen is. En dat het antwoord dat jij wil horen wél gegeven zou zijn wanneer het om Sangare gaat.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Het gaat erom dat je het onderste uit de kan haalt. De situatie nu is anders dan met Gakpo. Chelsea is in paniek, wij hebben geen geld meer nodig en Noni heeft een Engels paspoort. Door dan meteen in gesprek te gaan bij een eerste bod doe je jezelf tekort. Ongeacht wat het eindresultaat is en of wij daar vooraf tevreden mee zouden zijn.
+1/-0

 
1 jaar geleden
En wat is dat onderste uit de kan dan? En wie zegt dat er niet eerder contact geweest is?
Ik denk dat een Madueke voor een spits als Luuk de Jong ook niet ideaal is. Iets zegt mij, nog los van het geld dat je te besteden hebt, het niet eens zo slecht uitkomt wanneer hij vertrekt.

We gaan het meemaken.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ik snap dat ook niet hoor. Gisteren lees ik dat we 45 willen maar dat er bij een goed bod gepraat kan worden. En nu gaan we bij een bod van 30 al om de tafel??
Even los van het feit dat ik een hoog 30 bedrag prima zou vinden.
+2/-0

1 jaar geleden
We denken met Noni mee en laten m voor een appel en een ei gaan…
Krijg er geen goed gevoel bij
+3/-2

 
Een appel en een ei zelfs. Laten we vooral weer lekker door gaan slaan.
+3/-1

 
1 jaar geleden
Ik vind 30 miljoen een fors bedrag voor een speler die vaak niet heeft kunnen voetballen.
+3/-0

 
1 jaar geleden
Ik weet dat de inflatie flink is, maar hopelijk duurt het toch nog wel even voordat je bij de supermarkt meer dan 30 miljoen moet betalen voor een appel en een ei.
+1/-0

1 jaar geleden
Ik ben er voorlopig klaar mee. Wat een beleid.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Nou, wat een beleid dat een andere club op een speler van ons een exorbitant bedrag biedt!
Daar moeten we echt beleid op maken dat dat niet meer kan gebeuren!
Zullen we het klagen bewaren voor als de kogel door de kerk is?
Als dat al nodig is met dit soort bedragen voor een speler die de afgelopen 1,5 jaar 90% van de tijd geblesseerd geweest? Potentie is groot bij Madueke, maar de faalkans nog vele malen groter.
+2/-1

1 jaar geleden
Madueke wil en PSV praat. Allebei zijn ze knettergek.
+1/-1

 
1 jaar geleden
Een vermogende, en een van de grootste clubs ter wereld - uit je geboortestad bovendien - toont interesse in je, en je staat daar niet onwelwillend tegenover. Dan ben je inderdaad echt knettergek.
+6/-0

 
1 jaar geleden
hij is weggegaan uit Engeland met een reden of niet dan?
+1/-1

 
1 jaar geleden
Dan mag je inderdaad niet meer terugkeren naar Engeland :denk
+3/-1

 
reactie verwijderd

 
1 jaar geleden
Hij is weggegaan uit Engeland om zeker te zijn van speeltijd en zich zo door te ontwikkelen tot hij klaar is voor een topclub. En echt niet omdat PSV zijn natte droom was.
+4/-0

1 jaar geleden
Jaren geleden verkochten we ook wel eens een speler in de winterstop. Afellay bijvoorbeeld en dat kostte ons toen het kampioenschap. Er werd toen gezegd dat we dat nooit meer zouden doen. Blijkbaar is dat met de jaren weer gesleten want nu gaan we er gewoon 2 verkopen. Ook moeten we altijd horen dat een club als PSV schaduwlijstjes heeft voor vervangers. Daar is na het vertrek van Gakpo ook helemaal niets van gebleken en ook voor Madueke staat waarschijnlijk geen vervanger klaar.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Ik denk dat het nu echt niet anders kan. De afgelopen jaren is er teveel geld de club uit gegaan waardoor ze denk ik gedwongen zijn dit te moeten doen. Ik geloof nl niet dat ze met plezier nu spelers aan het verkopen zijn.
+1/-0

 
El Frikandel (geschorst)
1 jaar geleden
Toen stonden we geen derde
+1/-0

1 jaar geleden
Tsja, als je zo een bod krijgt waarmee hij de 3e duurste PSV transfer ooit wordt, met het beperkte aantal speelminuten die hij speelde door vele blessures, moet je niet twijfelen.

Ja, potentie is groot, maar het risico ook. Als hij nog 2 seizoenen blijft, is het maximale wat we aan m verdienen mss 50M... maar met weer een lange blessure dropt dat naar 20M transferprijs.... is die 10M verschil in winstmogelijkheid waar t met 40M op gaat uitkomen het risico waard? Ofwel: bij 40M ( 37,5M plus bonussen) verkopen lijkt me de beste optie. Helaas maar veel succes Noni
+5/-0

 
1 jaar geleden
Als hij nog 2 seizoen blijft is hij bijna uit z’n contract en kunnen we hooguit nog 5 miljoen voor hem vangen
+2/-0

1 jaar geleden
Als je voor deze krakkemikkige, overschatte, egoistische en enkel in de voorbereiding goed spelende speler ruim 30 miljoen kan vangen lekker doen. Geeft je alleen maar meer mogelijkheden om verder te bouwen aan een krachtiger elftal.
+5/-1

1 jaar geleden (gewijzigd)
Danjuma mag weg bij Villareal. Die heeft al verschillende keren aangegeven ooit nog eens terug naar PSV te willen.

Dat zou wat zijn: Noni verkopen, Danjuma terug voor Cody, Taygankov voor Noni. Dan gaan we er niet (veel) op achteruit, en hebben we 50 mln cash retour.

Salarispost gaat dan waarschijnlijk initieel omhoog, maar daar kunnen we komende zomer ook wel wat in doen (Sangare is een grootverdiener, die zal vertrekken)
+4/-0

 
1 jaar geleden
Danjuma heeft nog 3,5 jaar contract. Dat moet je toch al gauw aan een 20+ miljoen transfersom denken gok ik, dat is wel een beetje gortig
+2/-0

 
1 jaar geleden
Met een salaris van 2 miljoen per jaar vind ik dit een behoorlijk risico. Zo stroomt het geld er gelijk weer uit aangezien je meer dan 1 speler nodig hebt
+1/-0

1 jaar geleden
Natuurlijk gaat Madueke weg en die gaat morgen echt niet spelen. Komt vandaag nog rond denk ik. Ruim 30 miljoen is gewoon een heel mooi bedrag.

Denk je dat niemand bij Chelsea zijn medische achtergrond weet? Ze kopen hem door z'n potentie. Al dat geroep om 50 miljoen, laten we even rieel zijn zeg.

Vindt het jammer, maar iets in z'n houding en uitstraling verteld me dat het geen heel makkelijke jongen is voor de groep en trainer. Kan me vergissen.
+3/-0

1 jaar geleden
Is idd meer met z’n broekje bezig , casual naar beneden doen na elke keer rennen en z’n haar bandje dan net leveren. Wat verlang ik terug naar de tijd van Gerets , sokken naar beneden en werken gvd, klein er nu eens in als t niet lukt , thuis 0-0 tegen 11 Stucadoors uit Rotterdam maar m’n haarbandje zit nog we goed , bah! PSV moet hier zover mogelijk munten uit slaan , doorverkoop erop en niet meer aan denken,
+4/-0

 
1 jaar geleden
Dat broekje naar beneden trekken na iedere sprint stoor ik me ook enorm aan. Zal wel met andere generaties te maken hebben. En vervolgens waggelt ie weg als Donald Duck. Maar misschien is dat zijn motoriek.
+3/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Ik irriteer mij enorm aan het feit dat PSV te weinig spelers heeft die 1 op 1 iets kunnen creëren. Madueke is op dat vlak duidelijk - en met afstand - de beste PSVer. Als je Gakpo en Madueke verkoopt in de winterstop dan laat je zien hoeveel je er als club in gelooft / wil investeren.

Deze jongen is 20 !
+1/-1

1 jaar geleden
Bij 40+ lekker verkopen.
Is niet de bepalende of dragende speler, hebben we gezien in meerdere wedstrijden.
2 nieuwe (echte) vleugelspelers terug en een beer van een verdediger, worden we alleen maar beter van.
+3/-1

1 jaar geleden
10 miljoen er bij en verkopen en snel 2 spellers er bij kopen !!
+1/-0

1 jaar geleden
Van de opbrengst van Gakpo, Madueke en Sangarè kan je de hele selectie van AZ of FC Twente kopen en je houdt nog geld over. En die ploegen zijn echt niet veel minder dan PSV op dit moment. Het lijkt mij erg onverstandig om nu dure paniekaankopen te gaan doen en de salarishuishouding op zijn kop te gaan zetten omdat je hoopt alsnog kampioen te kunnen worden. Zou een herhaling zijn van de fout die vorig jaar werd gemaakt om maar CL af te dwingen en we weten allemaal waartoe dat geleid heeft. Nu lekker de rust bewaren en met geduld op verantwoorde wijze aan een goede selectie bouwen zonder een te grote broek aan te trekken. Feyenoord, AZ én FC Twente hebben stuk voor stuk minder financiële mogelijkheden dan PSV en kunnen wat dit betreft als voorbeeld dienen.
+1/-0

 
Kleine1 (geschorst)
1 jaar geleden
Ze zullen toch wel iets moeten doen, als Madueke weggaat … anders kun je echt wel vergeten dat je nog meedraait voor de titel.
+1/-0

 
1 jaar geleden
In een jaar waar Ajax het (ook) lastig heeft en er twee CL tickets liggen zou je hopen dat PSV niet de betere spelers in de winterstop verkoopt …
+1/-0

 
Er is maar Ă©Ă©n direct ticket voor de CL. Dat tweede directe ticket is pas na volgend seizoen (mits je Portugal voor weet te blijven)
+2/-0

 
1 jaar geleden
Jij hebt gelijk. Ajax punt / kampioenschap blijft relevant
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage