Transparent
Inloggen
Sluiten

Thijs Slegers overleden

27 maart 2023 13:06 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

<b>Thijs Slegers overleden</b>; image source: Pro Shots

PSV heeft via de officiële kanalen het trieste nieuws bekend gemaakt dat Thijs Slegers is overleden. Sinds 2015 was hij bij PSV werkzaam als perschef nadat hij daarvoor jarenlang bij Voetbal International en De Telegraaf had gewerkt. In december 2020 werd bekend dat Thijs leed aan acute leukemie.

Na een zwaar medisch traject ging hij afgelopen zomer weer aan de slag bij PSV, maar aan het begin van dit jaar kreeg hij te horen dat de artsen niets meer voor hem konden betekenen. Thijs is uiteindelijk 46 jaar geworden.

Namens iedereen van PSV.Supporters.nl wensen wij alle naasten van Thijs veel sterkte toe in deze tijd.
Tags

slegers artsen leukemie naasten perschef telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 maanden geleden
Zó snel gegaan. Misschien maar beter maar wat een verdrietig verhaal is dit toch. En wat een held zoals hij met zijn ziekte omging. Dat hij moge voortleven in mooie herinneringen en sterkte aan familie, vrienden en iedereen die hem liefhad.
+1/-0

3 maanden geleden
Heel veel sterkte en kracht toegewenst voor alle nabestaanden. Een groot verlies.
+1/-0

3 maanden geleden
Zo dat komt toch nog steeds hard binnen, zo snel... Heel veel sterkte aan familie, vrienden en de club, want dat voelt natuurlijk ook als familie. Een geweldig mens is niet meer...
+1/-0

3 maanden geleden
Verschrikkelijk nieuws...
+1/-0

3 maanden geleden
Heel veel sterkte en kracht toegewenst voor alle nabestaanden
+1/-0

3 maanden geleden
Dat is snel gegaan... Heel veel sterkte aan de nabestaanden. Hij zal er niet mee bezig zijn geweest maar Vitesse - PSV was voor hem de laatste PSV wedstrijd. Pijnlijk.
+1/-0

3 maanden geleden
Heel veel sterkte toegewenst aan familie komende tijd!
+1/-0

3 maanden geleden
Treurig, treurig :\(
+1/-0

3 maanden geleden
Erg snel gegaan, maar misschien voor hem wel beter. Bedankt voor alles wat je voor PSV hebt gedaan en zelfs nog hebt gestreden om anderen te helpen, "vol mannelijke kracht, want eendracht maakt macht". Ik wens familie, vrienden, PSV en haar supporters sterkte en kracht toe om dit verlies te dragen. Wat is voetbal dan maar bijzaak... :\(
+1/-0

3 maanden geleden
wat een verschrikkelijk nieuws, Gecondoleerd aan de familie en kennissen met dit GROTE verlies "Thijs we zullen je missen"
+1/-0

3 maanden geleden
Heel veel sterkte voor alle nabestaanden! R.I.P. Thijs!
+1/-0

3 maanden geleden
je wist dat het zou komen en toch schrik je van het nieuws.
Rust zacht Thijs en heel veel sterkte voor de nabestaanden!
+1/-0

3 maanden geleden
Wat een droevig bericht. We hadden gehoopt dat hem nog meer tijd gegund zou zijn.
Ik wens zijn familie, vrienden en kennissen veel sterkte toe de komende tijd.
+1/-0

3 maanden geleden
RIP Thijs en drink er 1 samen met Pedro Salazar daarboven.
+2/-0

3 maanden geleden
Heel triest. Ik hoop dat hij nog zo goed als mogelijk heeft kunnen leven de afgelopen tijd en nog wat fijne tijd met vrienden en familie had. Ik wens familie en vrienden (een deel leest hier zeer waarschijnlijk ook mee) heel veel sterkte en hopelijk putten ze kracht uit de vele mooie momenten samen en de goede herinneringen.

Thijs heeft helaas niet lang mogen leven maar de actie die hij op touw gezet heeft zal zijn naam nog lang laten voortleven en vele mensen zullen er baat bij hebben.
+1/-0

3 maanden geleden
😔😔😔
+1/-0

3 maanden geleden
RIP Thijs. Wens alle nabestaanden heel veel sterkte.
+1/-0

3 maanden geleden
Je weet het, maar ergens blijf je toch hopen... Heel veel sterkte aan bekenden en familie. Bedankt voor alles Thijs.
+1/-0

3 maanden geleden
Rust zacht topgozer. Misschien een idee voor PSV om de mediaruimte in het Philips Stadion naar Thijs Slegers te hernoemen, dat zou ie wat mij betreft verdienen.
+1/-0

de kenner (geschorst)
3 maanden geleden
R.i.p. Thijs
+1/-0

3 maanden geleden (gewijzigd)
Tja....wat moet je zeggen....het verlies is groot.
Maar ik denk dat iemand pas echt dood is als je niet meer aan Thijs of andere overleden mensen in je naaste omgeving denkt.
Sterkte voor de nabestaanden
+1/-0

3 maanden geleden
Ondanks dat ik wist dat dit er aan zat te komen is de schok groot. Zo oneerlijk, dit is niet de leeftijd om te sterven. Maar wat toonde Thijs waanzinnig veel moed en kracht toen hij, wetend dat er niet veel tijd meer was, zich op grootse wijze inzette voor anderen. Thijs je was een groots mens, velen mogen een voorbeeld aan jou nemen en velen zullen jou missen. Ik wens iedereen die het nodig heeft veel sterkte. Rust zacht Thijs.
+1/-0

3 maanden geleden
Heel erg, ik ben echt geschrokken, vooral dat het zo snel is gegaan. Heb me na die bewuste uitzending direct als donor aangemeld. Zoals hij bedoelde, niet meer voor hem maar voor een ander die er nog wél wat aan heeft... Triest.
+1/-0

3 maanden geleden
Rust zacht Thijs!
Je was een goed mens.
Bedankt voor alles wat je voor PSV en de voetbalwereld hebt betekent!
+1/-0

3 maanden geleden
Rust zacht, lieve Thijs.
+1/-0


Win met PSV

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker Betcity.nl en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.777 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aanholt abroad benitez bommel boscagli bosz buitenlander cocu crockett feyenoord ghazi guti james jans jansen jong marsch pepi ramalho ron sangare schmidt simons sonny spierings stewart teze til veerman xavi