Transparent
Inloggen
Sluiten

'Relatie Ruud van Nistelrooij met assistenten flink bekoeld'

19 mei 2023 22:22 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

"Relatie Ruud van Nistelrooij met assistenten flink bekoeld"; image source: Pro Shots

Volgens De Telegraaf lijkt het erop dat er binnen de technische staf van PSV komende zomer meerdere wijzigingen gaan plaats vinden. De relatie van Ruud van Nistelrooij met zowel André Ooijer als Fred Rutten zou inmiddels beneden het vriespunt zijn en de rol van beide assistenten zou op het trainingsveld zijn geminimaliseerd. Bronnen rondom Rutten zouden er ernstig rekening mee houden dat hij net zoals Ooijer gaat stoppen. De selectie van PSV hoopt echter dat de assistent gewoon blijft.
Tags

nistelrooij ooijer rutten geminimaliseerd telegraaf vriespunt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Dit baart natuurlijk zorgen…. Misschien toch ruud tegen het licht houden? Zelfde als bij Bommeltje? Vond het al typerend dat Andre ook stopte, poosje geleden al aangegeven, als Fred nu ook nog opstapt is dat toch teken aan de wand….. straks wil niemand verder met Ruud…. Lekker dan…..
+1/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Ik sluit niet uit dat Televaag nog even aan het stoken slaat om alsnog de 2e plaats veilig te kunnen stellen voor 020.
Een oud economie leraar zei vroeger al: 'je hebt leugens, jaarverslagen en Valentijn Driessen'.
+12/-0

 
1 jaar geleden
De timing is wel zeer opvallend, vlak voor het weekend waarin PSV de 2e plaats kan veiligstellen.
+4/-0

1 jaar geleden
Bij het derde woord stopte ik met lezen (Telegraaf)
+4/-0

1 jaar geleden
Ik begrijp het niet. Volgens mij sprak van Nistelrooij nog uit dat hij Rutten er ook volgend jaar graag bij heeft. Dat staat haaks op deze berichtgeving! Het zou wel zorgelijk zijn indien hier een kern van waarheid in zit. Los het op als volwassen mannen!
+1/-0

1 jaar geleden
Interessantere vraag is: blijft Ruud?
+2/-0

 
1 jaar geleden
Ik denk het niet, dat komt op z'n vroegst na AZ.
+1/-0

 
Dat is van alle kanten toch al min of meer bevestigt dat hij gewoon aanblijft?
+1/-0

 
1 jaar geleden
Daar ben ik nog helemaal niet zeker van.
+1/-0

 
Als de technisch directeur al aangeeft dat hij voornemens is om met Van Nistelrooij door te gaan en je sindsdien de beker hebt gepakt en (waarschijnlijk) ook de tweede plek, geloof ik er niets van dat er een andere trainer gaat komen
+2/-0

 
1 jaar geleden
Neem aan aan dat je lang genoeg bekend bent met de voetbalwereld. Niets zo veranderlijk als dat (en het weer.. vooruit).
+1/-0

 
Met het verschil dat je sinds die opmerking van Stewart iedere wedstrijd nog gewonnen hebt. Sowieso ben je nu al ruim drie maanden ongeslagen. Natuurlijk lijkt het spel nergens op, maar uit helemaal niets blijkt dat ze bij PSV van plan zijn om een andere trainer aan te gaan stellen.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Zou ook totaal ongeloofwaardig zijn om van Nistelrooy eruit te zetten. Vooral het begin was gewoon slecht qua resultaten en dat viel ook te verwachten met een onervaren trainer die zelf aangeeft er niet klaar voor te zijn. Je verliest er 4 van de eerste 14, vervolgens verkoop je Gakpo en Madueke en verlies je er daarna tot nu toe slechts 1. Natuurlijk is het spel volkomen ruk en hebben we de bekerfinale bijna gratis gekregen, maar uiteindelijk pakt Ruud de beker de Fruitschaal en normaal gesproken de tweede plaats. En ja we hebben helemaal zelf het kampioenschap verneukt, maar als je kijkt naar de prestaties na de verkoop van Gakpo is het op papier gewoon goed. Ruud is een held van de club die overgehaald is om zonder ervaring op het hoogste niveau trainer te worden. Die kun je simpelweg niet laten vallen met deze resultaten, je maakt jezelf als club compleet belachelijk als je dat zou doen en ik zou niet weten welke trainer er dan nog in wil stappen.
+4/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
En zo is het. Uitgesloten dat van Nistelrode ontslag zou krijgen, zou totaal belachelijk zijn. Ja het is een k.tseizoen maar ze wisten precies wat ze aantrokken toen ze hem vroegen en al met al kun je met het resultaat niet eens ontevreden zijn als ze de tweede plek morgen over de streep trekken.
Nu moet hij natuurlijk volgend seizoen laten zien dat er een stijgende lijn in zit en mij lijkt dat wij daar als supporters achter horen te gaan staan.

Maar ik hoop dat ze onderhand hun les bij PSV hebben geleerd en de volgende keer geen trainer meer aanstellen omdat het een clubheld is en totaal geen ervaring heeft. Na Cocu, van Bommel en nu van Nistelrooij lijkt het mij duidelijk dat ze die route nooit meer moeten kiezen.
+1/-1

 
1 jaar geleden
Ik zie echter geen enkel aanknopingspunt waarom het volgend seizoen beter zou moeten gaan? Elke wedstrijd is een lijdensweg die we uiteindelijk net over de streep weten te trekken, met name door individuele capaciteiten. Volgend jaar kampioen worden hangt meer af van Stewart dan van Nistelrooy.
+3/-0

 
Dit zijn exact dezelfde discussies na het eerste jaar onder Cocu. Laten we dan maar hopen op hetzelfde resultaat in de twee seizoenen die nu gaan volgen :B
+4/-0

 
1 jaar geleden
Laten we het hopen. Want nog een seizoen als deze is niet te doen.
+3/-1

 
1 jaar geleden
Ik hoop toch dat de lat wat hoger ligt en we ook Europees en in de beker goed willen presteren. Daarnaast acht ik de kans klein dat we volgend jaar met stip de sterkste selectie van Nederland hebben. Winnen staat op 1, maar we mogen ook wel weer eens de ambitie hebben om te entertainen.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Dat @remmie, ik zie helaas ook nog geen aanknopingspunt dat er volgend jaar wėl een selectie staat met ingeslepen automatismen. Net voor het WK begon het goed te draaien, na het WK waren weer bij af, we winnen veel maar het spel is,sorry, niet best, zie Fortuna zondag, het was om te janken. Maar ik mag Ruud graag en zie hem graag succes geven aan PSV, hopelijk verrast hij volgend jaar. We gaan het zien als hij blijft.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Goed te draaien "net voor het WK"? Met als hoogtepunt het prachtige resultaat thuis tegen AZ... 0-1 😅
+1/-0

 
1 jaar geleden
Klopt @epica, wellicht was dat de ommekeer? Daarvoor zat er echt een stijgende lijn in.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Hoe kun je nu op dit moment die aanknopingspunten zien??
1. Je weet niet wat de selectie wordt volgend jaar
2. Misschien komen we van de “rotte appels” af, en hebben we komend jaar wel spelers die de tactiek van de trainer wel begrijpen en kunnen opvolgen??

Vandaag kunnen we een goede (eerste) stap zetten naar een betere selectie …
+1/-0

1 jaar geleden
Ik zie het probleem niet,de relatie met de assistenten is bekoeld en keurig stil gehouden tot het einde v/h seizoen.
Volgend seizoen kan ruud met eigen gekozen staf verder bouwen,maar eerst maar eens kijken of de soep net zo heet wordt gegeten als hij werd opgediend.
+2/-0

1 jaar geleden
Ron Jans ipv Fred Rutten lijkt mij prima
+3/-2

1 jaar geleden
Of;
Van Nistelrooij verwacht meer van zijn assistenten. En is het daarom de laatste maanden zelf gaan doen.

Vind de suggestie Ron Jans nog niet zo slecht
+5/-2

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Te veel zelf trainer denk ik, lijkt mij geen tweede man. Ik heb het idee dat hij bij Twente stopt omdat hij gokt op een topclub.
+3/-1

 
1 jaar geleden
Waarom zou Ron Jans tweede viool willen spelen achter een vele malen mindere trainer? Als je Jans haalt moet van Nistelrooy een stap terug zetten. Als dat in overleg met alle betrokkenen gebeurt ben ik daar wel voorstander van.
+1/-1

 
1 jaar geleden
Waarom niet?
Jans is van origine een leraar en leraren willen anderen iets bijleren (anders word je geen lera(a)r(es).
+4/-0

 
1 jaar geleden
Daarbij speelt Twente voetbal wat mij wel kan bekoren. Hij heeft nog nooit bij een topclub gewerkt, dus als assistent misschien ook die kans pakken.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Klinkt niet onlogisch …
Ik ben nooit een fan geweest van Rutte (alleen die naam al … ;) ) ….
En een Ooijer lijkt me toch de persoon die de verdediging zou moeten trainen … nou, we weten waardoor we de wedstrijden tegen die “kleintjes” (met name) hebben verloren … alsmede de vele tegendoelpunten.

Misschien is een paar sterke(re) assistenten erbij wel een goede optie …
+1/-0

1 jaar geleden
Rutten staat volgens mij bekend als een goede veldtrainer, dus waarschijnlijk ligt het niet op dat vlak maar botert het gewoon niet tussen die 2. En aangezien RVN ook volgend seizoen hoofdtrainer is, moet je voor hem kiezen. Wel weer wat extra druk om zich volgend seizoen dan ook te bewijzen anders is het einde verhaal.
+2/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
In de periode dat Rutten veldtrainer was bij Twente, speelden ze goed. Bij alle clubs waar hij nadien heeft gewerkt (Feyenoord, PSV) was het spel slaapverwekkend en de intensiteit zaaddodend. Het is een aardige man, en hij heeft vast een goede relatie met spelers, maar bij een club als PsV mag je meer verwachten.

Rutten is als trainer stil blijven staan, daar waar het voetbal zich qua intensiteit en professionaliteit flink heeft doorontwikkeld. Ik ben dan ook voorstander van vers bloed; wat mij betreft is het een goede zaak als Rutten zou vertrekken
+3/-1

1 jaar geleden
Off topic....maar WTF...
Philips dat voor tientallen miljoenen Barcelona gaat sponsoren...
Wat een treurig bestuur zit daar toch. Zoveelste dolk in de rug voor de Philips Sport Vereniging...
+7/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Ik lees het ook net. Belachelijk!
+3/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Ik heb helemaal niks met Spaanse clubs, en maar schulden opbouwen en dan hun handje ophouden bj banken en vervolgens gaat er ook geld naar die banken om ze overeind te houden daar. Verschrikkelijke clubs daar ieuw! Maar inderdaad ik zie dat sponsoren van "het ajaks van spanje" wel als een soort verraad.
+2/-0

 
1 jaar geleden
We hebben het niet over een fabriekje ergens op een industrieterreintje, maar over een multinational. Multi.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Soms is het niet wat het lijkt.

"Philips heeft tegenover VI een reactie gegeven op de geruchten uit Spanje. Het bedrijf benadrukt dat het op de hoogte is van de geruchten, maar dat slechts een voetbalclub sponsort: PSV. Wel zijn er enkele bedrijven die licenties hebben gekregen van Philips, zoals Signify (licht), TP Vision (audio en tv) en Versuni (huishoudelijke apparaten) die zelf ook reclame maken voor hun producten."
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Ruud wint wedstrijden met een uitgeklede en matige selectie. Winnen is een eerste vereiste en dat doet Ruud dus. Ontslag lijkt mij dan ook uiterst onwaarschijnlijk. Nu is er wat te besteden en breekt de volgende fase aan, een fase waar Steward een cruciale rol zal gaan spelen. Met een paar goede transfers, uiteraard in nauw overleg met Ruud ontstaat er een situatie dat er meer verwacht mag en zal worden. Ruud nu de laan uitsturen zou volstrekt belachelijk zijn.
+3/-0

 
1 jaar geleden
Dat is gewoon feitelijk niet waar. Ruud heeft een selectie waarmee hij tegen Ajax en Feyenoord 10 punten heeft gehaald dit jaar en ook Ajax nog even in de fruitschaal en bekerfinale heeft verslagen. Je mag verwachten dat met deze selectie gewonnen gaat worden uit bij de nummers 16, 17 en 18. Daar hebben we namelijk de titel laten liggen. Die wedstrijden hebben we zeker niet op kwaliteit verloren.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Je moet niet vergeten dat er de laatste 3 maanden steeds resultaat is geboekt. Er zal vanuit worden gegaan dat Ruud als beginnend trainer veel heeft moeten leren, en dat hij dat dus gedaan heeft. Ruud verdient nu gewoon een kans, ondanks het feit dat het spel vaak niet om aan te gluren was,
+2/-0

1 jaar geleden
Met Van Nistelrooij put ik er hoop uit dat het eerste seizoen met onervaren trainers wel vaker bout is. Neem Cocu. Dus laat maar zitten en gaan met die banaan
+2/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
gebruikelijke stook verhaal. Net zoals voor elke wedstrijd tegen Ajax komen ze ook nu, een dag voor de wedstrijd met laatste strohalm voor ajax op plek 2 nog even stoken. Al zo vaak gezien. Vooral als PSV het beter doet dan Ajax of dreigt het beter te doen. Dus wat dat betreft positief.
Met de hoop dat de rest van de media het oppikt en uitvergroot zodat er onrust ontstaat. Wat ook nu weer aardig lukt
+2/-1

 
Classic Telegraafje inderdaad. Al had Marco Timmer van VI het eerder deze week in die podcast van ze ook al hierover. Hij was alleen veel minder stellig over Rutten dan wat de telegraaf nu doet. Alleen dat ze na dit seizoen gaan evalueren.
+1/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
PSV doet het al beter zie bekerwinst op hun en JC schaal.
+1/-0

 
1 jaar geleden
En al zou het vuurtje worden opgestookt in de media? Het is toch volstrekt oninteressant wat de media en de rest van Nederland vinden?
+1/-0

 
1 jaar geleden
Probleem echter @gsv is dat hun club ajax dan wel 6 punten moet halen om 2e te worden. Wordt moeilijk verhaal ;)
+1/-0

1 jaar geleden
De reden dat Ooier stopt als assistent is niet duidelijk. Het eventuele opstappen van Rutte is een aanname, echter waar rook is is vuur. Televaag of niet. Het lijkt me trouwens nu niet het juiste moment om eventueel onrust te gaan creeren. Had de televaag daags voor de topper tegen ajax anders wel gedaan en niet 2 wedstrijden voor het einde van de competitie.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Deden ze toch ook met dat stuk over de toekomst van Simons? Of was dat eerder?
+1/-0

1 jaar geleden
Heeft Valentijn ooit iets positiefs geschreven over iets of iemand in de voetbalwereld? Wat een brok zurigheid deze man. Niet doen
+3/-0

1 jaar geleden
Voor mij hoeft de riooljournalistiek van Valentijn en zijn televaag hier nooit op het netwerk te komen. De bagger en drek dat wordt geschreven door de krant van zwakker Nederland is altijd onwaar en vilein. Kunnen we dit niet gewoon vermijden hier?
+3/-0

1 jaar geleden
Zoals wel vaker.. zwaar overtrokken. Rik Elferink heeft een mooi en goed stukje waarin hij het in juist perspectief plaatst. Met de juiste nuances.
+3/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Gooi die rvn eruit aub. Wisselbeleid 0 spelniveau 0 kortom t is allemaal 0
+3/-0

1 jaar geleden
ik denk dat we en de trainer en staf en de helft of meer van de selectie weg moeten sturen.en wat vechters in het eftalen rond veerman en xavi kopen en opstellen
+1/-0

 
1 jaar geleden
Goed plan om de helft of meer van de selectie weg te sturen en daarmee aan kapitaalvernietiging te doen.
+1/-0

1 jaar geleden
Toen dit nieuws op vrijdagavond bekend werd in de Telegraaf, dacht ik er meteen aan dat dit wel eens bedoeld kon zijn om onrust te veroorzaken bij PSV en zo de laatste twee competitiewedstrijden te beïnvloeden, wat in het voordeel van de Telegraaf's favorietje 020 zou zijn. Dat opzetje lijkt te hebben gewerkt.
+1/-0

1 jaar geleden
Het voetbal wat ze op de mat leggen,doen ze toch echt zelf.
Als er spelers door een futiliteit van de leg raken zijn ze simpelweg niet geschikt voor de top.
+1/-0

1 jaar geleden
Ik krijg sterk de indruk dat sommige spelers en de media bezig zijn Rutten en Van tegen elkaar uit te spelen. Om een gezonde toekomst te verzekeren moet bestuur nu laten zien wat het waard is. Tot elke prijs moet worden vermeden dat spelers de dienst uitmaken. Eventuele rotte appels moeten eruit. Ook al levert dat op korte termijn financiële schade op. Het is misschien juist een goede investering. Mocht het de eindspurt verstoren en leiden tot een derde plaats, het zij zo.
+1/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake bakayoko basarnhem benitez berg boscagli costa dest dijk feyenoord flamingo gerets izecson klompje mauro oostenrijk oranje post psveldhoven ronaldopsv santos schouten sepp stewart strijdplan teze tillman veerman weghorst xavi