Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV hoopt op terugkeer van Georginio Wijnaldum'

13 juni 2023 06:10 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"PSV hoopt op terugkeer van Georginio Wijnaldum"; image source: Pro Shots

Volgens onder meer Voetbal International is Georginio Wijnaldum in beeld bij PSV. De international staat nu nog onder contract bij Paris Saint-Germain en speelde dit seizoen op huurbasis voor AS Roma. De middenvelder heeft nog een contract voor één jaar en PSV hoopt dat hij terug wil keren naar het Philips Stadion. Tussen 2011 en 2015 kwam hij tot 154 officiële wedstrijden.

Meer op VI.nl




Tags

wijnaldum roma

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


11 maanden geleden
Dat zou n mooie verassing zijn, sangare verpatsen en als Gini terugkomt wordt de kans dat Xavi blijft ook groter, win win
+4/-0

11 maanden geleden
Bijzonder prettige kerel, maar hij is op.
Wordt een gevalletje Van Bommel of Afellay op hun laatste benen, zo vrees ik.
+10/-0

11 maanden geleden
Goede keuze.. weet wat ervoor nodig is om topprestaties te leveren. Met het vertrek van Guti verlies je wat senioriteit in de groep. Goed deze terug aan te vullen.
+2/-0

11 maanden geleden
Ik weet het niet denk dag hij gaat afsluiten in Rotterdam... Blijft een geweldige speler zeker voor de eredivisie.
+2/-0

11 maanden geleden
Leuk, al denk ik dat je voetballend niet te veel meer van hem moet verwachten.
+1/-0

11 maanden geleden
Liever niet. Duidelijk over zijn hoogtepunt heen. Veel geblesseerd, hoog salaris, en voor zijn favoriete positie (AM) hebben we al wat dure jongens (Til, Veerman, Simons) rondlopen
+3/-0

 
11 maanden geleden
Gini is al heel lang geen AM meer.
+2/-0

 
11 maanden geleden (gewijzigd)
Definieer 'veel geblesseerd'?
Hij heeft een scheenbeenbreuk, waarvan bekend is dat je minimaal 3 maanden uit de running bent, achter de rug en veel meer kan ik me niet herinneren qua blessures.

Edit: ik lees nu dat hij in april nog een hamstringblessure gehad heeft, maar dat is nog steeds niet veel.
+2/-0

11 maanden geleden
Zijn voorkeur is Feyenoord en dat snap ik ook wel gezien zijn roots. Anderzijds zou PSV ook mooi voor hem zijn. Wanneer Feyenoord niet komt maakt PSV wel een goede kans.
+2/-0

 
11 maanden geleden
Toen Ronald Koeman terug wilde komen zou hij het liefst voor PSV willen spelen, maar omdat volgens mij Advocaat toen trainer was bij ons en hij daar een meningsverschil mee had kwam hij niet. Zijn vader wilde hem graag naar FC Groningen halen maar dat vond hij te min. Hij wilde nog Europees spelen en koos voor feijenooit. Daar heeft hij een roemloos einde beleefd..... Spelers die terug komen. Ik denk er het mijne van.
+1/-0

11 maanden geleden
Persoonlijk ben ik geen liefhebber van het terughalen van oud-spelers. Deze hebben vaak in het verleden hun meerwaarde meer dan eens bewezen maar een eventuele terugkeer wekt een bepaald verwachtingspatroon wat helaas niet altijd realistisch is.
Zoek je nog een werker voor op het middenveld dan is Kitolano van Sparta voor mij zeker een optie.
+2/-0

 
11 maanden geleden
Het kan ook goed uitpakken. Cocu bij ons was echt goud waard: kampioenschappen. Kuyt bij Feyenoord kampioen, Rijkaard bij Ajax CL meen ik. Maar het kan ook misgaan, erken ik zeker.
+2/-0

11 maanden geleden (gewijzigd)
Mooi, ik opperde hem hier vorige week al. Voor het spel die Bosz voorstaat is hij de ideale middenvelder of tussen de spits en middenvelders in, die rol vervulde hij ook bij Liverpool. Klopp's speelwijze lijkt heel veel op die van Bosz.
+1/-0

11 maanden geleden
Niet aan beginnen. Prima voetballer maar niet het type wat we nodig hebben. Je haalt Ibi en Guti weg en gaat Gini bij Veerman en Simons zetten?? Er moet een bijter komen waar iedereen schrik van krijgt. En een paar jaar jonger aub.
+2/-0

11 maanden geleden
Ik denk dat het een Speler is op zijn retour al zou hij in de Eredivie nog een tijdje mee kunnen maar het niveau van een een vroegere Wijnaldum???
+1/-0

11 maanden geleden
Dacht dat zijn liefde feyenoord was ,maar altijd welkom we gaan het zien wie Peter gaat halen..
+2/-0

11 maanden geleden
Met PSG toch niet inruilen tegen Xavi Simons! Gevaar ligt op de loer vanwege lage return prijs clausule Simons.
+1/-0

11 maanden geleden
Op welk plekje zou hij moeten komen dan? Is toch geen aanvallende middenvelder meer?
Neem aan dat Bosz met een middenveld Guti-Veerman-Simons gaat spelen? Er vanuitgaande dat Sangaré vertrekt. Of zal hij Simons als linksbuiten zien?
Wijnaldum wel altijd een speler met inzet en beheersing. Maar is natuurlijk nog wel de vraag of hij op zijn niveau van liverpool terug kan komen
+1/-0

11 maanden geleden
Leuke kerel, altijd positief maar heb je hem in zien vallen in die finale laatst? Hij deed werkelijk niets goed, ik schrok er van. Hij oogde ook niet fit. Die is duidelijk op, dus niet doen zou ik zeggen.
+1/-0

11 maanden geleden (gewijzigd)
Mooi naar Feyenoord laten gaan, laten we nu eens voor fitte spelers gaan die toevoegen, frisse wind graag.
+3/-0

11 maanden geleden
Gini brengt natuurlijk enorm veel ervaring mee maar ik betwijfel of hij voetballend nog iets kan toevoegen.
+1/-0

11 maanden geleden
Ik verwacht de kans groter dat hij naar feynoord gaat. Gezien zijn achtergrond denk ik dat hij wel meer met feynoord heeft. Maar het zou natuurlijk geweldig zijn als hij komt. Omdat over til ben ik ook niet altijd tevreden.
+1/-1

11 maanden geleden
Waarschijnlijk te laat. Feijenoord heeft al contact gezocht met Wijnaldum.
+2/-0

11 maanden geleden
AUB begin er niet aan, kwam echt zwaar tekort tegen Kroatië. Heeft het niet meer.
+2/-0

11 maanden geleden
Veel respect voor Gini, maar hier zou ik niet meer aan beginnen. Is niet meer dezelfde speler als voorheen.
+2/-0

11 maanden geleden
Hoe kunnen mensen hier blij mee zijn? Kijken die mensen nog wel eens voetbal? Wijnaldum is de laatste jaren niet matig, maar gewoon slecht. Niet PSV-niveau.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage