Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ibrahim Sangaré toch naar Nottingham Forest'

1 september 2023 12:38 - Florian Plettenberg
Foto: Pro Shots

"Ibrahim Sangaré toch naar Nottingham Forest"; image source: Pro Shots

Volgens de doorgaans betrouwbare journalist Florian Plettenberg vertrekt Ibrahim Sangaré toch bij PSV. The Athletic meldde al dat er een akkoord was bereikt over een transfersom van meer dan 35 miljoen euro. Sangaré zal bij de Engelse club een contract voor vijf seizoenen gaan tekenen. Volgens clubwatcher Rik Elfrink wordt er alleen nog gesproken over de betalingscondities.




Tags

sangare forest nottingham athletic betalingscondities elfrink florian plettenberg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


8 maanden geleden
Apart maar ik wacht het toch af tot PSV het zelf naar buiten brengt.
+2/-0

8 maanden geleden
“Sanga, you going?” “Ya man”

Cool runnings Sanga 😂
+1/-1

8 maanden geleden
Uit: Sangare
In: Lozano, Sanchez en Vranckx
+1/-0

 
8 maanden geleden
Sanchez is te duur. Die gaat niet komen. Stade Rennes en Monaco zijn ook afgehaakt. Schijnt niet te onderhandelen te zijn met de Spurs. beter die Mexicaan weghalen bij Espanyol. Heeft Chucky ook gezelschap...
+2/-0

 
8 maanden geleden
Espanyol wil vooralsnog niet meewerken aan een transfer
+1/-0

 
8 maanden geleden
PSV had een huurdeal aangeboden met verplichte koop na dit seizoen. Dat wil Espanyol niet, ze willen direct geld ontvangen
+1/-0

 
8 maanden geleden
Voor wat het waard is op Deadline Day: "De Mexicaans international, die nog tot medio 2028 onder contract staat bij Espanyol, heeft van de clubleiding van los Periquitos te horen gekregen dat elk bod op hem op Deadline Day direct naar de prullenbak wordt verwezen ... Espanyol verlangt volgens de Nederlandse media een transfersom van tien miljoen euro, echter schrijft Mundo Deportivo een dag later dat een vertrek van Montes voor Espanyol onbespreekbaar is."
+1/-0

 
8 maanden geleden
Voor wat het waard is... een zak geld doet gekke dingen
+1/-0

8 maanden geleden
Mooie vent. Binnen een jaar speelt ie bij een grote club in de PL, hij is echt gemaakt voor die competitie. Ga zn pressing, duelkracht en glimlach missen. Maar mooi voor m. En nu een verdediger halen!
+6/-0

8 maanden geleden
Een vertrek van Sangaré zal betekenen dat Schouten een basisplek kan krijgen op ons middenveld en dat er daarmee dus wederom een echte noodzaak komt om een verdediger te halen. Voor de breedte van de selectie kan het overigens ook geen kwaad om dan ook Vranckx nog te halen. Zou dus inderdaad mooi zijn als we met de transfersom van Sangaré dan 3 spelers kunnen financieren, al blijf ik erbij dat Lozano eigenlijk niet nodig is als Bakayoko bij ons blijft.
+3/-0

 
8 maanden geleden
Ben het vaak met je eens Bas, maar Baka is nog jong hè?
Hij piekt nu, maar gaat dit no wat op dit niveau een heel seizoen volhouden. Ik denk dat we straks blij zijn dat Chucky er is.
(Maar hoop ook nog steeds op die CV’s)
+2/-0

8 maanden geleden
Jammer, maar er moet ook gecasht worden en Sangaré heeft ook de leeftijd voor een volgende stap.
+1/-0

8 maanden geleden
Zal toch echt nog vervanger moeten komen voor Sangare.
Neem aan dat we snel uitsluitsel krijgen over vervanger en nog een verdediger.
+1/-1

8 maanden geleden (gewijzigd)
Waarom houd PSV niet vast aan de clausule van 37,5 Miljoen, als ze hem zo graag willen betalen ze dat ook wel. (volgens de telegraaf betalen ze de clausule van 37 miljoen wel).

Inderdaad jammer als hij vertrekt, maar gun het hem wel, die maakt nog wel stapje hogerop na Forest.
+3/-0

 
8 maanden geleden (gewijzigd)
Ik vermoed dat er nog wel een doorverkooppercentage van een paar procent afgesproken zal worden. Als ie dan nog ooit naar een grotere club gaat (wat ik wel verwacht), dan kan daarmee die 2,5m worden afgedekt (deels) die ze nu minder vangen.
+2/-0

 
8 maanden geleden (gewijzigd)
Er zijn in het verleden best een paar nadelige clausules afgesproken, maar aangezien we niet het hele verhaal kennen is het vaak makkelijk schieten, natuurlijk.
In dit geval heb ik echter het vermoeden dat een clausule die in de basis nadelig is, best wel eens in ons voordeel gewerkt zou kunnen hebben. Ik vraag me namelijk af of er anders zo'n bedrag als nu op tafel gekomen was. Omdat dat bedrag al meer dan een jaar rondzingt en genoemd wordt is dat ook een soort streefbedrag geworden.
Ik denk dat we het gemis van Sangare prima op kunnen vangen, zeker als er misschien zelfs nog een vervanger komt, maar anders ook. Als Bakayoko blijft is de noodzaak van een CV natuurlijk 100x groter dan een extra aanvaller als Lozano zou ik zeggen, maar goed als het allebei (verantwoord) kan zitten we wel lekker ruim in de spelers waar je niet slechter van wordt als je gaat wisselen, dat is ook wel eens lekker!
+3/-0

 
8 maanden geleden
Ik vermoed ook dat het nu een streefbedrag is geworden en dat het anders lager was uitgevallen.
+1/-0

8 maanden geleden
Echt waarom, onderaan bungelen, geen europees voetbal. Wel lekker salaris, dat dan weer wel.
+1/-0

 
8 maanden geleden (gewijzigd)
Wennen aan de PL om vervolgens makkelijker de overstap naar een grotere PL-club te maken? Meerdere ex-PSV’ers hebben zo’n route met succes bewandeld en we zien ook menig voetballer die direct zo’n stap zet door het ijs zakken (onze Cody is daarop gelukkig een uitzondering).
+2/-0

 
8 maanden geleden
Moet het bij Gakpo ook nog zien dat hij erin blijft bij Liverpool. Vooralsnog staat de teller nog op 0 goals en 0 assists in dit prille seizoen. Vorig jaar een aardige entree, maar uiteindelijk stond Liverpool niet bij de beste 4.

Gun hem natuurlijk het allerbeste, maar of hij straks in het rijtje met Salah, Mané, Firmino en de vele andere succesvolle Liverpudlians, moet mijns inziens echt nog blijken.
+3/-0

8 maanden geleden
Tja, financieel ongetwijfeld interessant en een mooie competitie om in te spelen, maar nou niet bepaald een droomclub of sportief een enorme verbetering. Hoop dat PSV zodra dit rond is naar Espanyol belt en Montes a la minute overneemt.
+1/-0

8 maanden geleden
Het vertrek van Sangaré deze zomer zagen we toch al een half jaar aankomen? Ga er niet vanuit dat PSV hierdoor verrast wordt: als er ergens op geanticipeerd kon worden, is het dit wel.
Bedankt voor alles Ibrahim, veel succes in Engeland!
+2/-0

 
8 maanden geleden
Ze zijn al sinds juli aan het voorrangeren met Aster Vranckx. Die is ook al op de Herdgang geweest. Nu nog even rondmaken. Hopelijk komt er last minute geen kink in de kabel.
+2/-0

 
8 maanden geleden
Beste maatje van Baka.. kan goed een van de redenen zijn dat hij besluit te blijven. 10 uur nog.. dan weten we het 😃
+2/-0

8 maanden geleden
Ik snap psv en sangare ook niet meer nu laten ze sangare gaan en gisteren zou hij nog blijven.

Wat is nottingham forest nu voor een vooruitgang degradatie voetbal waarbij je 9 vd 10 keer verliest vd grote clubs maar het zal wel weer om geld gaan ipv clubliefde.

Waar blijft die verdediger en nu moet dus ook een vervanger komen voor sangare.
+1/-0

 
8 maanden geleden
Die vervanger die is er al, namelijk Schouten. En ik begrijp dat wel. Het mag dan wel Nottingham Forest zijn maar het is nog steeds Premier League. En daar speel je dus bijna elke week een topwedstrijd. Dat is een hele grote Chammpions League
+1/-0

 
8 maanden geleden
Wat als schouten geblesseerd is.
Schouten is de vervanger van Guti.
Je hebt 2 controleurs nodig in een lang seizoen.
+2/-0

 
8 maanden geleden
Vranckx wordt de vervanger van Sangare. Schouten is gekomen als vervanger van Guti
+1/-0

 
8 maanden geleden
Bozs zegt net dat een vervanger voor Sangere moeilijk gaat worden.
Maar wel weer een aanvaller erbij.
Ik snap er helemaal niks van.
Als schouten wegvalt heb je geen balafpakker meer in je selectie.
Veerman zie ik meer als spelverdeler.
+1/-0

 
8 maanden geleden (gewijzigd)
ze maken het spannend idd qua cv
+1/-0

 
8 maanden geleden
Wie snap je dan niet, PSV of de berichtgeving van digitale kranten? Ik heb niemand van PSV of Sangaré zelf aan horen geven dat hij blijft. Mocht Bakayoko na die tweet nog gaan dan zou me dat wel verbazen.
+1/-0

8 maanden geleden
Bedankt Ibrahim. We zullen je glimlach missen. Succes en het gaat je goed. Nu nog enkele uren te gaan om die tank van een verdediger binnen te halen. Ben benieuwd wie dat gaat worden.
+2/-0

8 maanden geleden
Sangaré, super dank voor jou inzet, je goals en eeuwige glimlach, een heerlijke teamspeler die een mooie transfer maakt. Het ga je goed 👍
+2/-0

8 maanden geleden
Geloof het pas als PSV het zelf bekendmaakt. Als die voorwaarden te ongunstig zijn (termijnbetalingen, bonussen etc), zie ik de transfer nog wel klappen. Iets dat ik niet erg zou vinden.
+1/-0

 
8 maanden geleden
Precies. Rustig afwachten.
+1/-0

8 maanden geleden
Ben ik nu de enigste psv fan die teleurgesteld is in psv en sangare. Gisteren zou hij nog blijven en vandaag is hij ineens vertrokken.

Psv haalt natuurlijk nu geen vervanger meer. Ze hadden vranckx vandaag startklaar moeten hebben als vervanger.

Let maar op verdediger komt er ook niet meer bij. Ze vinden alles te duur maar wel een onzin speler halen als tillman die niet nodig is.

We moeten hopen dat psv aanvallend top is dit seizoen want een middenveld zonder sangare is een gatenkaas over een verdediging met ramalho maar niet te spreken.

In Rotterdam en Amsterdam lachen ze zich rot.
+3/-1

 
8 maanden geleden
Want? Omdat wij alles gewonnen hebben tot nu toe? De CL en pot met goud hebben? Een goeie loting hebben? Op elke positie, ok Simons misschien daargelaten beter zijn geworden? Het sentiment rond de club in 2 maanden 180 graden gedraaid is?

Als ze daar om lachen, prima. Ik heb deze week meer plezier gehad als de laatste jaren bij elkaar.

Daarbij, ik zie het als win - win. Sangare weg is het bedrag wat de clausule raakt, kans op voetballende verbetering en aantrekken vervanger, en gaat hij niet dan verdenk ik sangare er niet van te gaan muiten.

Nee, ik heb het prima naar mijn zin met onze club
+4/-1

 
8 maanden geleden
Onzinbericht. PSV heeft ooit zelf die clausule afgesproken en als een club aan die clausule voldoet, al is het in de laatste minuut van de allerlaatste transferdag, dat is Sangaré vrij om te gaan als hij er zelf akkoord mee is. Ik denk dat Ajax zwaardere problemen heeft dan dat wij hebben (onrustig in het bestuur, tegenvallende resultaten etc). Evenals Feyenoord dat een stroeve start heeft gehad in de Eredivisie.
+2/-0

 
8 maanden geleden
Waarom zouden ze lachen? We hebben die clausule er in gezet met een reden: Sangare zou bijtekenen en voor een goed bedrag gaan. Beide is gebeurd. Goed werk van PSV
+2/-0

8 maanden geleden
Aan de ene kant spijtig maar misschien wel het juiste moment. Fijn dat de kassa weer is bijgevuld. Ibi is de beste aankoop geweest die john de jong gedaan heeft. Ik denk dat schouten op zijn plaats komt en daar goed past in de speelstijl van bosz, maar verder wordt het dan wel dun achter en in het middenveld. Het gaat er al weken over maar dan nu ineens erg stil, hoe zit het met VRANCKX en MONTES ???!!
+1/-0

8 maanden geleden
Hopelijk word Vranckx of Chotard nog gehaald. Vind het persoonlijk jammer dat Sangare vertrekt - niet makkelijk te vervangen en een uitstekende speler voor PSV. Ook vond ik het een beetje jammer voor hem om naar Forest te gaan - kan gewoon veel hoger spelen. Allicht gewoon een tussenstap.
+1/-0

8 maanden geleden
Nog steeds geen officieel bericht. Zou het dan toch niet rondkomen?
+1/-0

 
8 maanden geleden
Volgens mij mogen de Engelsen nog tot 2 september, 01.00 uur een speler contracteren. Dan is het in het VK middernacht en is ook daar de transferwindow dicht.

Maar inderdaad, het duurt wel lang.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage