Transparent
Inloggen
Sluiten

'Isaac Babadi voor week uit selectie gezet, management blijft contractgesprekken uitstellen'

16 januari 2024 21:48 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Isaac Babadi voor week uit selectie gezet, management blijft contractgesprekken uitstellen"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad meldt dat Isaac Babadi voor een week uit de selectie is gezet. De middenvelder zou afgelopen maandag met Jong PSV tegen FC Den Bosch spelen, maar kwam te laat voor de bespreking en wordt nu disciplinair gestraft. Bronnen rond de speler hebben tegenover het ED aangegeven dat er sprake was van een misverstand.

Ondertussen worden er nog steeds gesprekken gevoerd over een nieuw contract. Afgelopen maand leken de partijen erg ver en was er al bijna sprake van het plannen van een tekenmoment. Babadi kan zich bij PSV spectaculair verbeteren en kan tot 2028 bijtekenen, maar het management van de jeugdinternational wilde meerdere keren extra tijd. Meerdere verzoeken om aan tafel te komen werden vervolgens niet beantwoord.

Vanuit het management is aangegeven dat onder meer Ajax interesse heeft. Volgens Voetbal International zal Babadi eerst in gesprek gaan met andere geïnteresseerde clubs, waaronder Ajax, en zal er daarna pas met PSV gesproken worden.

Meer op ED.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

babadi isaac contractgesprekken beantwoord bespreking bijtekenen disciplinair jong misverstand tekenmoment

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden
Klaar met die gast, onbetrouwbaar, doei!
+11/-0

 
7 maanden geleden
Deze jongen graag ver buiten de selectie van PSV-1 houden. PSV heeft nu het beste team sinds jaren, een geweldige sfeer tussen de spelers en ze halen record na record.
Als Isaac een probleemgeval is, moet hij geen invloed op de flow van PSV-1 hebben.
+5/-0

 
7 maanden geleden
Volgens mij ligt deze jongen (tot zeer voor kort) gewoon goed in de groep als ik social media moet geloven. Vind het daarom zeer kort door de bocht wat je stelt. Ik snap de frustratie bij ons fans maar ik vertrouw erop dat onze wondercoach mans maar vooral slim genoeg is om dit proces van dichtbij goed te monitoren.
+1/-0

 
7 maanden geleden
Het gedrag is natuurlijk wel gewoon problematisch. Want als het op een misverstand zou berusten, waarom is de rest van de groep dan wel gewoon op tijd aanwezig?
De timing hiervan is veel te veel toeval. Als hij weg wil, wat zijn goed recht is, zeg het dan gewoon als een grote vent ipv dit soort gedrag te vertonen. Dat zou ook geen probleem zijn, PSV kan daar gewoon mee omgaan.
+4/-0

 
7 maanden geleden
Babadi zit normaal niet bij PSV2 dus wie weet hebben ze hem verkeerde informatie gegeven? Ik ken de feiten niet.
+1/-0

 
7 maanden geleden
Als de fout bij PSV lag, hadden ze hem niet teruggezet voor een week.
+2/-0

7 maanden geleden
Laten gaan ,op deze manier heb je er niets aan kikt alleen op geld.
+9/-0

7 maanden geleden
Doodzonde dat je als PSV zijnde tegen dit soort jongens en vooral hun entourage eigenlijk niet kunt zeggen ‘daar is de deur’. Geldwolven
+9/-0

7 maanden geleden
Ik ben klaar met dit ventje. Oprotten.
+8/-0

7 maanden geleden
Vervelend gedrag. PSV heeft hier ook wel wat laten liggen door hem niet eerder te verlengen. Hopelijk komt het alsnog goed. Ik zie hem niet graag vertrekken, want een blinde kan zien dat hij veel potentie heeft. En dat moet er toch een keer uitkomen. Hij moet gewoon geduld hebben en voor zijn kans gaan. Een verhuurperiode kan natuurlijk ook en dan in de zomer vol voor je kans gaan. Want er gaat echt veel veranderen in de selectie in de zomer. Dat kan niet anders.
+5/-2

 
7 maanden geleden
Wat laten liggen door hem niet eerder te verlengen??? Hij heeft serieus nog niks noemenswaardigs laten zien en kan nu al een spectaculair verbeterd contract tekenen. Ik zou eerder zeggen dat we te vroeg zijn, maar omdat deze jongen omringd is door geldwolven doen we ineens alsof we te laat zijn. De wereld op z'n kop.
+12/-0

7 maanden geleden
Ongelofelijk dat Vertessen en Babadi geen deel uit willen maken van een team dat een legendarisch record uit de boeken speelt. Hoe leuk is het om op het stadhuisplein te staan of á la Lodewijks een Europese prijs mee te maken. Ga je dat weggooien om wat minuten te maken bij de conference league volgend seizoen?
+6/-0

 
7 maanden geleden
Heel vreemd ja dat een voetballer wil voetballen
+1/-0

 
7 maanden geleden
Hij mocht maandag voetballen hè..
+4/-0

 
7 maanden geleden (gewijzigd)
Sorrie, verkeerde topic
+1/-0

 
7 maanden geleden
Waar baseer je je op dat Babadi geen onderdeel van het team zou willen uitmaken? Er is maandag iets fout gegaan waarvan 1) de feiten niet van kennen 2)ook niet weten of bijvoorbeeld PSV of medewerker)s) steken hebben laten vallen. Tot nu toe is uit niets gebleken dat hij niet bij PSV1 zou willen zitten.
+2/-0

 
7 maanden geleden
Pure speculatie, net als bijna alle posts :p.
+1/-1

7 maanden geleden
Ik vind het jammer voor Babadi en voor PSV. Je investeert in deze knul om zijn talent eruit te laten komen. Speelde een mooie voorbereiding maar heeft concurrentie. Die heb je bij Ajax en Feyenoord volgens mij ook. Als Babadi een betere speler wil worden, moet hij vlieguren maken door veel te spelen. Dan zou ik nog eerder voor AZ of FC Twente gaan. Maar goed salaris speelde geen rol. Een vertrek naar Ajax betekent ook niet veel goeds. Kijk maar naar Aissati en Bazoer... Ik vind wat van Duiven nu doet door zich te verhuren aan Almere veel slimmer. Babadi gaat denk ik niet blijven. Maar kom dan met eerlijke argumenten dat je twijfelt, negeer dan niet de club die je met alles heeft geholpen...
+6/-0

7 maanden geleden
Dit kan (voor ons) bijna niet meer goed aflopen.

En ironisch lijkt het erop dat we van de zomer juist middenvelders nodig gaan hebben. Het heeft er alle schijn van dat Veerman wil vertrekken, het is maar de vraag of Tillman gaat blijven en als Saibari goed presteert op de Afrikacup kan dat ook nog wel een gevolg hebben.

Stewart kan flink aan de bak.

En aan de andere kant, als al de afgelopen verhalen over Babadi kloppen wil je zo n jongen er dan wel bij hebben ?
+7/-0

7 maanden geleden
Haha 'bronnen rond de speler'... dat zijn dezelfde geldwolven als die er voor zorgen dat hij niet tekent. Morgen tekenen, zo niet: per direct op non-actief, zelfs niet trainen met jong PSV of PSV dames. En absoluut géén kampioensmedaille ! Ik wil hem niet op de platte kar zien !
+9/-0

7 maanden geleden
Misschien voorstellen dat hij onze "'bekermiddenvelder" wordt ? Dan heeft hij garantie op speeltijd ;)
+1/-0

7 maanden geleden
Logisch dat hij opties op de arbeidsmarkt wil verkennen.. maar chique naar PSV toe vind ik het niet.
+2/-1

 
7 maanden geleden
met name deze volgorde "Volgens Voetbal International zal Babadi eerst in gesprek gaan met andere geïnteresseerde clubs, waaronder Ajax, en zal er daarna pas met PSV gesproken worden." vind ik vrij apart.

Persoonlijk ben ik ook klaar met dat ventje, ondankbare hond.
+2/-0

7 maanden geleden
Als je met een meisje verkering wilt, waar je ooit eens goed mee hebt staan zoenen, maar ze date nog met 4 anderen en kijkt nauwelijks naar je om en laat je weten, wellicht gaan we wat drinken als ik deze 4 knullen niet meer leuk vind, zou ik ook eens proberen een andere dame te gaan versieren. Snap de situatie wel
+2/-2

7 maanden geleden
Nog eens over nagedacht, maar ergens idd ook logisch dat hij ook even rondkijkt wat anderen te bieden hebben. Ik begreep uit een interview met Bosz dat hij ook nog met ajax is gaan praten terwijl hij al met PSV onderhandelde.
Misschien vallen de aanbiedingen die de anderen hem doen hem wel wat tegen, dat kan ook goed uitpakken voor ons. Dat wij als laatste komen snap ik dan ook wel weer, onze aanbieding is duidelijk, de anderen misschien nog niet.
+1/-3

7 maanden geleden
Vind het van beide kanten maar slap gedoe. Babadi moet op zijn leeftijd z'n bijna transfervrije status niet inzetten om een enorm contract in de wacht te slepen, dat komt vanzelf als je goed speelt. En PSV moet een speler die toch hele leuke dingen liet zien niet op de bank of in Jong laten omdat hij z'n contract niet verlengt, want gebrek aan perspectief helpt echt niet om hem wel te laten tekenen. Bosz zal wel zeggen dat gebrek aan speeltijd alleen komt omdat hij anderen beter vindt, maar van wat we de eerste maand gezien hebben is toch wel duidelijk dat hij best wat meer kansen had mogen krijgen.
+1/-1

 
7 maanden geleden
In plaats van wie dan? Hij is aan alle kanten voorbij gestreeft.
+2/-0

7 maanden geleden
Altijd hetzelfde gezeik als er aasgieren uit de familie de onderhandelingen namens eo'n jonge naieve spelertje willen doen. Maar, laat ze lekker zou ik zeggen. We hebben allemaal gezien hoe het met de Labyadjes afgelopen is.
+2/-0

7 maanden geleden
Sinds wanneer geloven wij alles wat geschreven wordt?
Storm in een glas water, die tekent nog wel bij.

Los van dat denk ik dat zijn kansen volgend seizoen bij PSV net zo groot zullen zijn als bij bijvoorbeeld Ajax. Bij ons zullen er wel een paar vertrekken na dit seizoen.
+1/-0

 
7 maanden geleden
Storm in een glas water? We zijn al een half jaar bezig met pogingen om te verlengen. Er is geen speler zo vaak voorbij gekomen op dit forum als Babadi. Heb je dat allemaal gemist?
+1/-0

7 maanden geleden (gewijzigd)
Arme jongen dat hij gewoon de verkeerde mensen om zich heen heeft en zelf niet na kan denken. Hij heeft nog niet veel laten zien en ik voorspel dat dat ook niet meer gaat gebeuren. Daar is het gat van de deur naar niets...
+1/-0

7 maanden geleden (gewijzigd)
Kunnen hem niet al in een liedje gaan opnemen zoals we dat met Labyrat ook gedaan hebben en nog regelmatig zingen?
+2/-0

7 maanden geleden (gewijzigd)
PSV heeft toch al regelmatig laten zien dat je bij prestaties goed gewaardeerd wordt en een verbetert contract aangeboden krijgt. Daar hoef je dan niet eens altijd voor te verlengen, zie bijvoorbeeld de verlenging van Bakayoko. Zijn contract werd opengebroken met een hoger salaris zonder dat het contract verlengd is.

Met betrekking tot zijn ontwikkeling is het ook vrij logisch om te blijven. Ieder seizoen vertrekken er spelers bij PSV en moeten er een aantal jonge talenten in het veld staan om waarde te creëeren. Op dit moment, mits hij bij zou tekenen, zie ik Babadi als (één van de) eerstvolgende om vooruitgeschoven te worden. Je ziet hoe snel het kan gaan, zeker met aanvallend ingestelde talenten. Gakpo en Madueke zijn net een jaar weg en er wordt al gesproken over geweldige interesse en de volgende transferklapper met betrekking tot Bakayoko.

Wellicht dat een jaar verhuren aan een aanvallend ingestelde middenmoter iets is mochten deze zomer toch weer vrij veel 10'en blijven.

We gaan het meemaken, ik zie PSV in ieder geval als een zeer goede optie. Hij is pas 18, Bosz herkent zijn talent door hem regelmatig te laten spelen, onze Peter maakt spelers daadwerkelijk beter en niet zo'n beetje ook en Babadi heeft daarnaast duidelijk nog genoeg te verbeteren. Bij een andere club moet je maar zien wat er voor je klaarligt.
+3/-0

7 maanden geleden
Die Babadi heeft een ander management dan Vertessen en zijn niet van plan zich een paar jaar te laten piepelen door PSV.
+1/-3

7 maanden geleden
Helemaal klaar het hem en z'n management. Graag of niet, anders maar opzouten. Niemand is groter dan de club
+2/-0

7 maanden geleden (gewijzigd)
Haha... Uit de selectie gezet omdat er blijkbaar "miscommunicatie" iets te laat is gekomen... Of zit er iets meer achter..

Babadi in gesprek met Ajax

https://ajax.supporters.nl/nieuws/artikel/53292/%27Ajax-in-gesprek-met-management-van-Isaac-Babadi%27link
+1/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.841 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake basarnhem berg boscagli costa dest dijk feyenoord flamingo frankrijk gakpo gerets klompje koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje psveldhoven ronaldopsv rosario schouten sepp strijdplan teze vaio veerman weghorst xavi