Transparent
Inloggen
Sluiten

Wedstrijden


PSV na uitstekende tweede helft te sterk voor Apollon Limasol


Tijdstip
22 augustus 2019
Stadion
Philips Stadion
Gelegenheid
Europa League
Televisiezender
Veronica


PSV na uitstekende tweede helft te sterk voor Apollon Limasol; image source: Pro Shots

Foto: Pro Shots

PSV na uitstekende tweede helft te sterk voor Apollon Limasol

PSV lijkt een plek in de groepsfase van de Europa League niet te kunnen ontgaan. Na een uitstekende tweede helft werd Apollon Limasol met 3-0 aan de kant gezet. Mohamed Ihattaren, Cody Gakpo en Denzel Dumfries zorgden dat PSV met een riante voorsprong over een week kan afreizen naar Cyprus.

PSV probeerde meteen vanaf het begin de aanval te zoeken. Het had veelvuldig de bal, maar kwam nauwelijks door de zeer stugge defensie van de Cyprioten. Langzaamaan kropen er steeds meer slordigheden in de ploeg. Na ruim een kwartier spelen kon Apollon er zelfs massaal uit en ging het met vier spelers vanuit de counter in de aanval. Tot opluchting van PSV besloot Markovic van grote afstand zelf op doel te schieten, terwijl zijn ploeggenoten er beduidend beter voor stonden.

Na bijna een half uur spelen kreeg Apollon zelfs de eerste grote kans van de wedstrijd. Waar PSV nog geen moment gevaarlijk werd, werd via Baumgartl een schot van de Cyprioten van richting veranderd. Dankzij een goede redding van Jeroen Zoet werd voorkomen dat PSV op achterstand kwam. Een paar minuten later leek PSV recht te hebben op een strafschop na een duw in de rug van Cody Gakpo. De scheidsrechter vond het echter niet zwaar genoeg voor een penalty. In de resterende minuten van de eerste helft gebeurde weinig meer, waardoor beide ploegen zonder treffers richting de kleedkamer gingen.

Na rust kwam PSV stukken beter voor de dag. Al snel was het raak na een uitstekende counter. Donyell Malen gaf de bal aan Bergwijn en kreeg deze na een goede steekpass weer terug. De spits gaf een uitstekende voorzet op Mohamed Ihattaren, die met zijn linker de 1-0 binnen schoot. PSV leek door die treffer wakker geschud te worden en kwam direct veel beter voor de dag. Dat leidde tien minuten later tot de schitterende 2-0. Érick Gutiérrez veroverde uitstekend de bal, waarna de bal voor de voeten van Cody Gakpo kwam. De aanvaller kwam naar binnen en schoot de bal op schitterende wijze in de verre hoek.

Een paar minuten later was het bovendien voor de derde keer raak. Een voorzet van Olivier Boscagli werd door de doelman van Apollon niet goed verwerkt, waardoor Denzel Dumfries de bal eenvoudig in het doel kon tikken. De scherpte leek er vervolgens een beetje af, zodat Apollon er een paar keer gevaarlijk uit kon komen. Een kwartier voor tijd kreeg het zelfs een enorme kans na een flinke fout van Timo Baumgartl, maar dankzij een uitstekende redding werd voorkomen dat de Cyprioten de aansluitingstreffer maakten.

Tien minuten voor tijd mocht Konstantinos Mitroglou zijn debuut voor PSV maken en hij kreeg al direct applaus toen hij met zijn eerste balcontact drie tegenstanders op het verkeerde been zette. Malen leek in de laatste minuut een niet te missen kans te krijgen nadat Mitroglou op uitstekende wijze de aanval opzette. Malen schoot echter naast. In de laatste minuut mocht ook Toni Lato zijn officiële debuut in het eerste elftal maken als vervanger voor de moegestreden Bascagli. Los van nog een paar goede acties van Mitroglou, wat tot gejuich van het PSV-publiek leidde, gebeurde er niets meer in het Philips Stadion, waardoor PSV met 3-0 wist te winnen.


[video] Highlights | PSV - Apollon Limasol


Pablo Rosario: 'Nu hebben we een goede uitgangspositie voor volgende week'

In gesprek met Veronica gaf Pablo Rosario aan vooral tevreden te zijn met het spel na rust. "In de eerste helft kwamen we er moeizaam doorheen. We creëerden weinig, maar kregen ook weinig tegen", aldus Rosario. "In de tweede helft kwamen we er wel doorheen. Zie je dat we goede aanvallen hebben en maken we drie goede goals."

Mark van Bommel had in de rust het wel iets anders neergezet. "We moesten als middenveld iets hoger gaan staan, zodat de middenvelders van hun moesten kiezen wat ze gingen doen. In de tweede helft komen we er dan steeds doorheen en maken we drie goals", zo gaf hij aan. "We moesten ons kopje erbij houden. De nul houden was heel belangrijk hier. Nu hebben we een goede uitgangspositie voor volgende week. Het was mooi om te zien dat het in de tweede helft zo ging."

Zelf was hij redelijk tevreden over zijn spel. "In de eerste helft was het slordig. Daar leed ik ook veel balverlies", zei hij daarover. "In de tweede helft ging dat beter, ook in de duels. Uiteindelijk staan we er hier om als team goed te presteren. Dat is het belangrijkste."


Mohamed Ihattaren: 'Het is nu aan ons om het volgende week af te maken'

Mohamed Ihattaren gaf in gesprek met Veronica aan heel blij te zijn met de overwinning tegen Apollon Limasol. "Je wint met 3-0 thuis. Het is nu aan ons om het volgende week af te maken", aldus Ihattaren.

Het bevalt de jonge middenvelder aan de rechterkant van het veld. "Het gaat goed. Ik heb het er naar mijn zin", zo gaf hij aan. "Ik snap de uitleg van de trainer ook wel. Ik moet het gewoon doen."

Ihattaren opende de score toen hij vanuit het midden opeens opkwam. "De trainer wil dat. Dat we strak voorzetten en dan bezetting voor de goal hebben", zei hij daarover. "Ik dacht alleen aan vol sprinten, omdat Donyell de snelheid heeft om er langs te komen. Je ziet het, het kan snel gaan. We waren net nog aan de andere kant."


[video] Ihattaren: 'Ik heb Malen bedankt'


Mark van Bommel: 'Normaal gesproken mag je 3-0 niet meer weggeven'

Mark van Bommel was vooral te spreken over het spel van zijn ploeg na rust. Dat gaf hij aan in gesprek met Veronica. "In de eerste helft was het niet goed. Dat hebben we in de rust geprobeerd om te zetten, een betere veldbezetting creëren", aldus Van Bommel. "We maken dan een heel goede countergoal, waardoor het al een stuk makkelijker wordt en je makkelijker gaat voetballen. Door Donyell aan de zijkant en Mootje in de spits kreeg je meer verandering in de positie en werd het beter."

Van Bommel ging verder: "Je maakt ook nog de 2-0 en 3-0 in het eerste kwartier van de tweede helft. Dat doe je gewoon heel erg goed. Het publiek was de hele wedstrijd fantastisch. Op het einde moet je de wedstrijd gewoon zakelijk uitspelen. We krijgen nog bijna een goal tegen en dat is gewoon dom. We moeten misschien ook de 4-0 maken, maar we maken het ons daar ontzettend moeilijk."

De trainer van PSV reageerde ook op de opmerking van Dick Advocaat, die in de studio van Veronica aangaf dat het tweeluik al gedaan is. "Normaal gesproken mag je 3-0 niet meer weggeven", zo gaf Van Bommel aan.


Konstantinos Mitroglou: 'De trainer zei dat hij mij nodig had op de bank'

In gesprek met Veronica gaf Konstantinos Mitroglou aan al gehoopt te hebben dat hij tegen Apollon Limasol direct zijn debuut mocht maken. "Het was fifty-fifty of het ging lukken. Ik moest snel vliegen, maar de trainer zei dat hij mij nodig had op de bank en als de trainer dat zegt, moet je er klaar voor zijn", aldus Mitroglou. "Uiteindelijk is alles gewoon goed gedaan. Dit is gewoon werk."

De Griekse spits kreeg direct een hoop applaus en gejuich na zijn eerste balcontacten. "Ik zal mijn best doen. Ik ben blij dat ik op deze manier ben begonnen", zo gaf hij aan. "Ik ben blij dat het team heeft gewonnen. Het is een jonge ploeg, maar ze kunnen heel goed voetballen. Ik hoop dat we op deze manier verder kunnen gaan."

Volgens Mitroglou is het nog niet beslist. "We hebben de eerste stap gezet, maar we moeten rustig blijven. In het voetbal kan alles gebeuren", zei hij daarover. "We hebben het vandaag heel goed gedaan. De trainer heeft ervoor gezorgd dat het team in vorm was. We moeten op deze manier doorgaan."


Karakteristieken

Uitslag: 3-0 (0-0)

Doelpuntenmakers:

Goal
1-0 Mohamed Ihattaren ('47)
Goal
2-0 Cody Gakpo ('56)
Goal
3-0 Denzel Dumfries ('61)
Scheidsrechter
Koelbakov (WRu)
Toeschouwers
17.500 toeschouwers

Kaarten:

Kaart
Apollon Limasol: Sachetti ('24)
Kaart
PSV: Olivier Boscagli ('67)
Kaart
PSV: Donyell Malen ('85)

Opstelling PSV

Cody GakpoDonyell MalenMohamed Ihattaren


Érick GutiérrezSteven BergwijnPablo Rosario


Olivier BoscagliNick ViergeverTimo BaumgartlDenzel Dumfries


Jeroen Zoet

Wissels:

'81 Konstantinos Mitroglou voor Mohamed Ihattaren
'84 Jorrit Hendrix voor Cody Gakpo
'89 Toni Lato voor Olivier Boscagli


Opstelling Apollon Limasol

Zelaya


GianniotasMarkovicSardineroSachettiGakpe


AguirreChamposYustePedro


Mall

Wissels:

'62 Pereyra voor Gianniotas
'67 Papoulis voor Sardinero
'76 Pittas voor Gakpe


Pool

De ruststand en uitslag van deze wedstrijd is door één van de deelnemers aan de Pool goed voorspeld.

De top vijftien:

  Score Voorspelling
 7 3-0 (0-0)
 5 3-0 (1-0)
 5 2-0 (0-0)
 5 1-0 (0-0)
 5 2-0 (0-0)
 5 2-0 (0-0)
 5 3-0 (2-0)
 5 3-0 (1-0)
 5 1-0 (0-0)
10  5 3-0 (1-0)
11  5 1-0 (0-0)
12  5 1-0 (0-0)
13  5 3-0 (1-0)
14  5 3-0 (2-0)
15  5 3-0 (2-0)

Bekijk ook het algemeen klassement in de Pool.


Man van de Wedstrijd

De wedstrijd als geheel werd door de fans gewaardeerd met een 7.03. Hieronder is de uitslag van de Man of the Match verkiezing van deze wedstrijd weergegeven. Achter elke spelersnaam staat tussen haakjes het aantal stemmen en de daarmee behaalde score voor het Man van de Wedstrijd klassement.

1. Mohamed Ihattaren (67 -> 5,0)
2. Érick Gutiérrez (39 -> 4,0)
3. Jeroen Zoet (29 -> 3,0)
4. Timo Baumgartl (19 -> 2,0)
5. Cody Gakpo (15 -> 1,0)
6. Olivier Boscagli (7 -> 0,0)
7. Steven Bergwijn (1 -> 0,0)
8. Nicolas Isimat-Mirin (0 -> 0,0)
8. Aziz Behich (0 -> 0,0)
8. Daniel Schwaab (0 -> 0,0)
8. Gastón Pereiro (0 -> 0,0)
8. Jorrit Hendrix (0 -> 0,0)
8. Luuk de Jong (0 -> 0,0)
8. Hirving Lozano (0 -> 0,0)
8. Eloy Room (0 -> 0,0)
8. Dante Rigo (0 -> 0,0)
8. Pablo Rosario (0 -> 0,0)
8. Maximiliano Romero (0 -> 0,0)
8. Bart Ramselaar (0 -> 0,0)
8. Ramon Pascal Lundqvist (0 -> 0,0)
8. Yanick van Osch (0 -> 0,0)
8. Donyell Malen (0 -> 0,0)
8. Mauro Júnior (0 -> 0,0)
8. Armando Obispo (0 -> 0,0)
8. Niemand (0 -> 0,0)
8. Trent Sainsbury (0 -> 0,0)
8. Nick Viergever (0 -> 0,0)
8. Denzel Dumfries (0 -> 0,0)
8. Angeliño (0 -> 0,0)
8. Ryan Thomas (0 -> 0,0)
8. Michal Sadílek (0 -> 0,0)
8. Jordan Teze (0 -> 0,0)
8. Matthias Verreth (0 -> 0,0)
8. Dirk Abels (0 -> 0,0)
8. Mike van de Meulenhof (0 -> 0,0)
8. Zakaria Aboukhlal (0 -> 0,0)
8. Toni Lato (0 -> 0,0)
8. Bruma (0 -> 0,0)
8. Lars Unnerstall (0 -> 0,0)
8. Sam Lammers (0 -> 0,0)
8. Joël Piroe (0 -> 0,0)
8. Ibrahim Afellay (0 -> 0,0)
8. Robbin Ruiter (0 -> 0,0)
8. Derrick Luckassen (0 -> 0,0)
8. Luuk Koopmans (0 -> 0,0)
8. Daniel Schwaab (0 -> 0,0)
8. Konstantinos Mitroglou (0 -> 0,0)


VoorbeschouwingenWat vind jij van de wedstrijd?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


10 maanden geleden
Verdedigend de zaken wat beter op orde krijgen, en bij de aanvallen elkaar net wat beter vinden. Dan moet PSV deze pot gewoon kunnen winnen.
+2/-0

 
10 maanden geleden
Winnen met 3 - 0 moet geen probleem zijn.
+6/-0

 
10 maanden geleden
@Jan, daar teken ik direct voor.
+2/-1

 
10 maanden geleden
@Wouter met Schwaab erbij hebben we dadelijk 4 goede verdedigers... de nul moeten we kunnen houden en 3 doelpunten maken moet geen probleem zijn.
+2/-0

 
10 maanden geleden (gewijzigd)
Maar we hebben nu maar twee '' ervaren'' spitsen ter beschikking Jan . Ik hoop dat we de 0 houden, dat is het belangrijkste . Hopelijk is Bruma volgende week van de partij of onze nieuwe huur Zorba misschien wel .Pas op , onderschat de tegenstander niet.
+1/-1

 
10 maanden geleden
@Jan, jij bent met 3-0 nu onze grote meester-voorspeller van dit netwerk.
Even een vraagje: Wie wordt er kampioen van NL ?
+2/-1

 
10 maanden geleden (gewijzigd)
@Wouter, wie wordt er kampioen van NL?
Ajax is momenteel favoriet... de ploeg draait soepel, balbezit op het middenveld en het zuiver naar elkaar overspelen is hun kracht. Verdedigend is het allemaal wat minder, ze krijgen nogal wat tegengoals.
We gaan zien dat PSV steeds beter gaat spelen waarbij ze gemakkelijk 5 goals in een wedstrijd kunnen maken. Als PSV in de twee wedstrijden tegen Ajax 4 of 6 punten pakt - dan wordt PSV kampioen.
+2/-0

 
10 maanden geleden
En u gaat niet schelden na afloop , kunnen we dat afspreken ? :-)
+1/-1

 
10 maanden geleden
Kom op, Cyprus is een klein eiland met slechts 1,3 miljoen inwoners - zelfs sportclub Eindhoven kan hiervan winnen.
+2/-1

 
10 maanden geleden (gewijzigd)
Nee , Nederland is groot . We hebben meer asielzoekers dan Nederlanders denk daar maar eens over na Jan. Maar je had er veel vertrouwen in en daar ben ik heel blij om , dat snap je wel :-)
+3/-2

 
10 maanden geleden
@BroGi, dat is de fout van Den Haag... België blijft op 12 miljoen hangen en wij gaan nu in snel tempo naar 18 miljoen met steeds meer woningnood, dit heeft niet met het voetbal te maken maar is wel iets wat zorgen baart.
+3/-0

 
10 maanden geleden
Het is nu drie dagen geleden Bro, maar jou beredenering van meer asielzoekers dan Nederlanders slaat dus nergens op, heeft niks mee te maken met waar het om gaat hier, helemaal niets dus.
+1/-0

 
10 maanden geleden
Heb je gelijk in por , heeft niets met voetbal te maken , sorry.;-)
+1/-0

10 maanden geleden
Als je Apollon tegen Ajax ziet dan mag het mindere Limassol geen probleem zijn. Maar ja dat dacht ik ook van Haugesund .
+2/-0

 
10 maanden geleden
Hebben we toch ook overleefd ;-)
+4/-0

10 maanden geleden
Met deze tactiek, opstelling en in deze vorm is geen enkele wedstrijd makkelijk. Gewoon volle bak geven en zien waar het schip strandt!
+4/-0

 
10 maanden geleden
Gas op die lolly !
+3/-0

 
10 maanden geleden
Ab sofort , jetz geht die dikke dame zum wasser.
+3/-0

10 maanden geleden
Konstatinous Mitroglou is meteen inzetbaar voor deze wedstrijd. Kunnen we wat gaan zien !
+4/-0

 
10 maanden geleden
En hoe , daar gaan we plezier van beleven , zeker en vast.
+2/-0

10 maanden geleden
Ongelofelijk, staan weer met 10 man op het veld. Wat voegt in godsnaam Rosario toe ? Wisselen en niet meer opstellen. Waarom blijft van Bommel toch zo aan hem vasthouden ?
+4/-5

 
10 maanden geleden
Rosario is nuttig als je tegen een sterkere tegenstander speelt en hij ballen tegen moet houden. Bijvoorbeeld in de CL vorig jaar.
Maar nu moet je met steekballen een gat in "de bus" proberen te krijgen, en dat is niet zijn kwaliteit.
+4/-0

 
10 maanden geleden
Quote van Bommel "Dat heeft met de manier van voetballen te maken. Guti en Pablo speelden in veel te grote ruimtes, waardoor je moeilijk keuzes kunt maken. Ze hadden bijna geen spelers om zich heen. Dat ging in de tweede helft een stuk beter.'"

Dit roep ik dus al weken op dit netwerk. Dat guti en Rosario er niet uitzien op het veld ligt echt niet aan Guti en Rosario, maar de speelwijze en de uitvoering van die speelwijze door de spelers om hun heen.
+1/-2

Spyrootjuh (geschorst)
10 maanden geleden
En maar raar vinden dat ze geen kaartjes verkocht krijgen? Ik heb er vorige week gezeten, 90 minuten lang naar ellende zitten kijken, vandaag alweer 45 minuten ellende gezien. Gewoon totaal geen kansen kunnen creeëren. Een middenveld dat stil staat en de aanvallers zweven tussen 2 linies in ipv op scherp tegen de verdediging aan te gaan staan voor een steekpass oid.
+1/-3

10 maanden geleden
Bergwijn heeft volgens mij te veel krachttraining gedaan waardoor hij te zwaar is geworden. Als hij de bal krijgt dan kan hij niet versnellen en van zijn tegenstander los komen. Dat is een probleem op de nr-10 positie.
Ihattaren en Malen zijn veel explosiever, en kunnen met een versnelling wel van hun tegenstander los komen. Als zij de bal krijgen dan gebeurt er meer en krijgen ze "de bus" wel wat uit elkaar getrokken.
+3/-0

10 maanden geleden
Lekker dit zogenaamde combinatievoetbal blijven spelen. Dit is zo slecht. Haugesund was geen incident. Bergwijn en Gakpo zijn zo slecht. Wat een illusie dat je met jeugdspelers in Europa mee kan komen.
+1/-8

 
 
Wakkur2019 (geschorst)
10 maanden geleden
Vraagt hij 90m later. Zucht
+1/-4

 
10 maanden geleden
Precies op het moment dat @estudiantes misschien had moeten wachten om een oordeel te vellen.
+6/-2

 
10 maanden geleden
@Pvh25, zie je onze griekse aanwinst als een mogelijke nr-10 ?
Ik vind dat hij goed ballen aanneemt, vasthoudt, en dan op een manier naar voren speelt waardoor er meteen gevaar ontstaat.
+5/-1

 
10 maanden geleden
Absoluut @woutererik, een echte aanwinst gezien zijn ervaring en leeftijd.
+4/-1

 
10 maanden geleden
Jij zult slecht slapen vannacht . Neem een snipperdag morgen :-)
+3/-0

 
10 maanden geleden
ga lekker 020 zitten afzeiken
+3/-1

10 maanden geleden
Haal die Rosario naar de kant man, het lijkt wel of ik naar the walking dead zit te kijken. Griek erin, Mo naar middenveld en gas erop, dan kan 2-0 hendig.
+4/-2

 
10 maanden geleden
Rosario slechtste man van het veld!
+5/-2

 
10 maanden geleden
Hoeveel was het wel niet geworden zonder Rosario ? Moet je eens opletten hoe hij zich verstopt de hele wedstrijd. En veel balverlies.
+5/-2

 
10 maanden geleden
Timo beste van het veld trouwens.
+5/-1

 
Wakkur2019 (geschorst)
10 maanden geleden
Viergever foutloos. Zoet ook zeer belangrijk.
+7/-1

 
10 maanden geleden
Houd toch op met die hetse tegen Rosario. Rosario doet precies wat van hem gevraagd wordt. Zit straks ook weer gewoon bij de selectie van Koeman. Misschien heb jezelf minder goed in de gaten wat er gevraagd wordt. Als het er niet spectaculair uitziet is het niet altijd meteen ook slecht.
+6/-3

 
10 maanden geleden
Idd, voor controleurs zullen niet gauw spontane gezangen van de tribune klinken, maar ze zijn de motor van een elftal. Zonder controleur(s) ben je zeer kwetsbaar in de omschakeling, allebei de kanten in.
+4/-2

 
Wakkur2019 (geschorst)
10 maanden geleden (gewijzigd)
Me dunkt dat er voor El Jefe gezongen werd om over de sfeeractie maar te zwijgen. Dat was een controleur waarvoor ik naar Eindhoven kwam.
+2/-0

 
10 maanden geleden
Zo is dat amigo!! Guardado is een held!
+3/-0

10 maanden geleden
Hoezo speelt sadilek altijd als die backs fit zijn. Linkerkant zat zoveel beter al in elkaar nu
+2/-2

 
10 maanden geleden
Boscagli deed het aardig. Die Lato liet bij zijn plotselinge onaangekondigde wissel en het shirtje aantrekken langs het veld gelijk zien waarom hij niet opgesteld wordt, die heeft zijn zwembandjes nog om...
+2/-2

 
10 maanden geleden
Ahhahaa zo jij bent scherp. Niet opgelet, maar mag duidelijk zijn dat ze sadilek daar gewoon niet meer moeten opstellen. En bergwijn ook snel terug naar de flank. Iedere keer als die man gevaarlijk is heeft hij de flank opgezocht.
+1/-2

10 maanden geleden
Mitroglou kan natuurlijk niet op de spelerslijst staan die PSV bij de UEFA heeft ingediend. Derhalve is hij niet speelgerechtigd, en wordt de wedstrijd ongeldig verklaard. De uitslag wordt omgezet in een reglementaire 0-3 nederlaag voor PSV. Morgenochtend voor 10 uur.
+2/-8

 
10 maanden geleden (gewijzigd)
Welterusten Ro oogkleppen af en oordoppen eruit . Je hebt het nieuws waarschijnlijk niet gevolgd . Ongeloofloos , er loopt wat los :-(
+2/-1

 
10 maanden geleden
Och, ik heb vast wel een paar mensen even zenuwachtig gemaakt. Is ook wat waard, toch?
+2/-5

 
10 maanden geleden
Als je dat leuk vind , prima .
+5/-1

 
reactie verwijderd

10 maanden geleden
Ik hoor veel kritiek op de Jong, maar als je onze spelers individueel bekijkt hebben we echt wel een hele sterke selectie. De nieuwe spits maakte op mij ook meer dan een goede indruk. Gaan we volgens mij veel plezier aan beleven. Dan kan Malen weer naar de zijkant en kan Jalabaksh of zoiets achterwege blijven. Dat geld investeren in een extra middenvelder met voetballend vermogen. De zwakste schakel blijft in mijn ogen toch de gene die het tactische plan bedenkt en ten uitvoering laat komen. Waarom moet er eerst 10 keer achterin rondgespeeld worden voor we eens gaan aanvallen? Baltempo moet omhoog, veldbezetting moet beter en er moet beter gegroepeerd druk gezet worden. Zo'n eerste helft is volstrekt onacceptabel als je ambitie is om bij de beste 32 van Europa te komen. Dat onze jeugdopleding dik op orde is is vandaag wel weer bewezen. Uiteindelijk een uitstekend resultaat en als er geen gekke dingen gebeuren gewoon EL dit jaar, zoals het hoort. Er zit absoluut nog rek in dit elftal.
+6/-1

 
10 maanden geleden
Goede analyse remmie
+3/-0

 
10 maanden geleden
Ik vind ook dar TD De Jong een prima groep bij elkaar heeft verzameld. Misschien is niet alles optimaal, maar PSV heeft ook beperkingen in de mogelijkheden.
+4/-0

 
10 maanden geleden
Klopt helemaal. Tactisch plan deugt niet. Hij roept zelf dat de ruimtes op het middenveld te groot zijn, maar weet blijkbaar niet hoe hij dit moet oplossen. Het team lijkt op los zand.
+1/-3

10 maanden geleden
Toch nog een prima resultaat na een verschrikkelijke slechte eerste helft. Genoten van de nieuwe Griekse spits. Verdedigend toch nog enkele onnodige kansen weggegeven.
+4/-2

 
10 maanden geleden
We zijn nog groeiende Es . Gaat goed komen , zeker weten.
+4/-0

10 maanden geleden
Slechte 1e helft maar ik heb genoten van de 2e . Ook duidelijk dat onze Griekse vriend veel in huis heeft. Gaan we nog plezier van beleven.
+4/-0

killermfc (geschorst)
10 maanden geleden
Kwartier goed voetbal en je staat met één been in groepsfase... EL welteverstaan.
+1/-4

 
10 maanden geleden (gewijzigd)
Ja , je zou eens iemand tevreden stellen . Dinsdag jl heb ik een wedstrijd gezien die was 90 minuten heeeeelemaal niets , niet om aan te zien . Dus er is vooruitgang in het Nederlandse voetbal toch ?
+4/-1

 
Wakkur2019 (geschorst)
10 maanden geleden
Die club waar je naar wijst speelt wel om de echte knikkers terwijl wij in het bal voor kleuters mee hobbelen. Zo geweldig was het allemaal niet gisteren, de uitslag vergoedt alles.
+1/-5

 
10 maanden geleden (gewijzigd)
Spelen om de echte knikkers is voorbij beste Wakkur2019 ook voor onze concurrent . meer dan de voorrondes zit er niet meer in . Geen illusies maken . We mogen meedoen voor het spel der kleuters zoals u het wilt noemen en opleiden van spelers voor de clubs die meedoen voor de echte knikkers. Tijden veranderen en wedstrijden als NEC -Barcelona in de EL zijn voor altijd voorbij . We hebben voor een klein landje teveel clubs in de ED die niets voorstellen en ook nooit iets gaan voorstellen en bovendien spelen we op kunstgras . Wij zijn het lachertje van Europa en alleen goed voor zoals gezegd goede spelers op te leiden voor de multinationals.
+2/-2

10 maanden geleden
Via via hoor ik net dat Gonzales is gekocht voor een record bedrag. Weet iemand hier meer van ?
+1/-2

10 maanden geleden
Ik werd best blij van die 2e helft. Als dat het niveau is waar we heen gaan dan wordt het nog best leuk. En laat die Boscagli svp staan. Veel meer rust en precisie aan de bal.
+4/-0