Transparent
Inloggen
Sluiten

Wedstrijden


Gifbeker PSV blijkt nog lang niet leeg na vernedering tegen LASK


Tijdstip
7 november 2019
Stadion
Linzer Stadion
Gelegenheid
Europa League
Televisiezender
RTL 7


Gifbeker PSV blijkt nog lang niet leeg na vernedering tegen LASK; image source: Pro Shots

Foto: Pro Shots

Gifbeker PSV blijkt nog lang niet leeg na vernedering tegen LASK

PSV heeft weer een wedstrijd toe kunnen voegen aan het lijstje met gênante vertoningen van de laatste weken. Na een wederom bizar slechte wedstrijd ging de ploeg met 4-1 onderuit en daarmee kwam PSV nog zeer goed weg. Via een strafschop van Daniel Schwaab was de ploeg nog wel op voorsprong gekomen.

De wedstrijd leek voor PSV nog uitstekend te beginnen toen de ploeg na enkele minuten al een penalty kreeg en deze door Daniel Schwaab onberispelijk werd binnen geschoten. Het zou echter uiteindelijk het enige schot van de ploeg van Mark van Bommel blijken voor rust, omdat PSV vanaf dat moment volledig werd overlopen. Het was dan ook een klein wonder dat de ploeg halverwege ongeschonden de kleedkamer op kon zoeken, aangezien LASK ondertussen al negen schoten had gelost en onder meer een bal van de lijn werd gehaald.

In de tweede helft bleef het spelbeeld aanhouden. PSV werd aan alle kanten overlopen en bleef vooral dankzij een enorme dosis geluk op voorsprong staan. Na ruim tien minuten na rust viel alsnog de verdiende gelijkmaker toen Jeroen Zoet niet bepaald voor de eerste keer dit seizoen flink in de fout ging en zich verkeek op een schot buiten de zestien.

De supporters van de thuisploeg waren nauwelijks klaar met juichen of ook de tweede bal lag al in het doel. Na enorm zwak verdedigen werd een inzet door Zoet niet goed verwerkt en kon de rebound eenvoudig in het doel worden getikt. PSV leek zoals vaker dit seizoen pas wakker te worden op moment als het op achterstand kwam en richtte zich iets meer op. Via Bruma kreeg het een grote kans om op gelijke hoogte te komen, maar zijn inzet kon worden gekeerd.

Een klein kwartier voor tijd viel de genadeklap toen de 3-1 werd binnen gekopt en het werd alleen maar erger toen enkele minuten later ook de 4-1 nog viel. Dat Zoet ook bij die beide treffers een zeer zwakke indruk maakte, lijkt gezien de laatste weken ook geen verrassing meer. In de resterende minuten gebeurde nauwelijks nog iets, waardoor de ploeg met het schaamrood op de kaken afdroop.

Dat PSV met een 4-1 nederlaag nog goed weg is gekomen, blijkt ook wel uit de statistieken. LASK wist liefst 30 schoten te produceren, het een na hoogste wat een club dit seizoen in de Europa League in een wedstrijd heeft gedaan. Door de nederlaag is PSV in de groep afgezakt naar de derde plaats en zal het vol aan de bak moeten om nog te kunnen overwinteren. Om alles in eigen hand te houden is winst over drie weken op bezoek bij koploper Sporting noodzakelijk. Een nederlaag is vrijwel zeker uitschakeling.


Denzel Dumfries: 'Het is nu een heel moeilijke fase waar we in zitten'

Denzel Dumfries gaf in gesprek met Fox Sports aan vooral teleurgesteld te zijn na het duel tegen LASK. "Er gaan allerlei gedachtes nu door mijn hoofd. We kwamen al vroeg via een strafschop op voorsprong en gaan de rust in met 0-1", aldus Dumfries. "Na rust weet je dat ze opportunistisch gaan spelen. Je weet dat ze veel energie in de wedstrijd gaan gooien en wij hebben ons daarin laten overklassen."

De verdediger was het eens met de opmerking dat er momenteel geen enkel vertrouwen binnen de ploeg is. "Het is nu een heel moeilijke fase waar we in zitten", zo gaf hij aan. "Natuurlijk is er nog genoeg perspectief om door te gaan, maar de fase waar we nu in zitten is niet fijn."

Dumfries weet niet hoe PSV hier uit kan komen. "Dat moeten we gaan zien", zei hij daarover. "Natuurlijk ben ik nog strijdbaar. Het is een moeilijke fase, maar we moeten doorgaan. Willem II staat nu op het programma. We moeten gaan knallen."


[video] Schwaab en Rosario over afgelopen weken


Mark van Bommel: 'We moeten hetzelfde blijven doen'

In gesprek met Fox Sports gaf Mark van Bommel aan dat de tik van LASK hard was aangekomen. "Ik had dit helemaal niet verwacht, maar als je de wedstrijd ziet weet je dat LASK heel opportunistisch is", aldus Van Bommel. "Het is een heel opportunistische en hard werkende ploeg die er alles aan doet om het de tegenstander moeilijk te maken. Op moment als je er dan uit komt, heb je meteen goede momenten, maar dat moeten we vaker hebben. Die rust moet in het elftal zitten."

Vooral achterin ging er heel veel mis bij PSV. "Tot aan de rust hielden we het vol en hadden we de discipline om het verdedigende werk op te lossen. In de tweede helft doen we dat één keer niet", zo gaf hij aan. "Je weet dat ze opportunistischer worden en nog harder gaan werken. Je komt dan nog meer onder druk en we zijn niet in staat om daar onderuit te komen. Na de 2-1 kon Bruma nog de 2-2 maken, maar dit was wel te weinig."

Volgens Van Bommel moet PSV hetzelfde blijven doen om er weer bovenop te komen. "Het klinkt heel makkelijk om te zeggen als je vijf keer op rij niet wint", zei hij daarover. "Natuurlijk zijn Steven Bergwijn en Donyell Malen spelers van de buitencategorie. Die mis je. Er zijn ook verklaarbare redenen waarom je een paar keer verliest. Er zijn rode kaarten, een paar blessures, dat is zo. Maar je moet wel reëel en eerlijk zijn, je mag niet vijf keer achter elkaar niet winnen."


Nick Viergever: 'Iedereen wil graag, maar we zitten in een fase waarin helemaal niets lukt'

Nick Viergever gaf in gesprek met Fox Sports aan dat de teleurstelling en frustratie in de kleedkamer van PSV groot was. "Het resultaat is heel erg slecht", aldus Viergever. "We staan met rust met 1-0 voor. Toen speelden we ook niet goed, maar de discipline was goed en we vochten voor elkaar. We hielden de nul en dan probeer je het bij elkaar te houden. We kregen ook nog twee countermogelijkheden, maar die zetten we niet goed door."

Na rust ging het bij PSV hopeloos mis. "We speelden ze alleen maar in de kaart", zo gaf hij aan. "De eerste fase was nog redelijk in de opbouw. We kwamen er doorheen, maar elke bal om aan te sluiten ging fout. De passing en de keuzes waren zo slecht. Dan wordt het open huis en zijn er veel grote ruimtes. Dan is het gewoon heel slecht."

Het vertrouwen is momenteel heel broos zo gaf Viergever aan. "Je merkt het bij keuzes aan de bal. Op momenten als je door kan draaien, de bal willen hebben, de passing. Dat facetten waren heel erg matig. Iedereen wil graag, maar we zitten in een fase waarin helemaal niets lukt. We kregen bij 2-1 nog een heel grote kans die je dan moet maken, maar dat wil dan niet. We kwamen toen wel iets beter in de wedstrijd, maar toen kwam de 3-1 en dat was de deksel op de neus."


Daniel Schwaab: 'Dit is een schande'

In gesprek met RTL 7 gaf Daniel Schwaab aan dat het bij PSV in de tweede helft helemaal mis ging. "We kwamen niet goed uit de rust", aldus Schwaab. "In de eerste helft was het geen mooi voetbal, maar we wisten dat zij heel opportunistisch zouden gaan spelen en daar hebben we ons op ingesteld. Dat deden we ook redelijk goed, maar in de tweede helft kwamen we vaak een stap te laat. We kregen veel te snel een tegengoal en verdedigen we gewoon heel slecht."

De Duitser vond het lastig om kort na de wedstrijd aan te geven waar het aan lag. "We wilden een zo goed mogelijk resultaat halen. We waren op de goede weg, maar we kregen een tegengoal en hebben dan niet de zekerheid dat we zeggen dat we zelf de tweede gaan maken", zo gaf hij aan. "We hebben daar wel de kansen voor gehad, ook om de 2-2 te maken."

Volgens Schwaab was LASK niet veel beter dan PSV. "Zo heb ik het niet gevoeld op het veld", zei hij daarover. "We verloren wel alle beslissende duels en krijgen dan vier doelpunten tegen. Dat mag niet gebeuren. Dit is een schande."


Karakteristieken

Uitslag: 4-1 (0-1)

Doelpuntenmakers:

Goal
0-1 Daniel Schwaab ('5, penalty)
Goal
1-1 Ranftl ('56)
Goal
2-1 Frieser ('60)
Goal
3-1 Klauss ('77)
Goal
4-1 Klauss ('82)
Scheidsrechter
Petrescu (Roe)
Toeschouwers
14.000 toeschouwers

Kaarten:

Kaart
PSV: Daniel Schwaab ('37)
Kaart
LASK Linz: Trauner ('52)
Kaart
PSV: Amar Catic ('87)
Kaart
LASK Linz: Tetteh ('90)

Opstelling PSV

Cody Gakpo BrumaRitsu Doan


Érick GutiérrezMohamed IhattarenPablo Rosario


Michal SadílekNick ViergeverDaniel SchwaabDenzel Dumfries


Jeroen Zoet

Wissels:

'64 Amar Catic voor Ritsu Doan


Opstelling LASK Linz

FrieserRaguzGoiginger


PotzmannMichorlHollandRanftl


FilipovicTraunerWiesinger


Schlager

Wissels:

'61 Klauss voor Frieser
'69 Tetteh voor Raguz
'81 Renner voor Ranftl


Pool

De ruststand en uitslag van deze wedstrijd is door geen van de deelnemers aan de Pool goed voorspeld.

De top vijftien:

  Score Voorspelling
 3 2-1 (1-0)
 3 2-1 (0-0)
 3 2-1 (1-0)
 3 3-1 (2-0)
 3 1-1 (0-1)
 3 4-0 (2-0)
 3 3-1 (1-0)
 3 2-1 (1-0)
 3 3-1 (1-0)
10  3 3-1 (2-0)
11  3 4-0 (2-0)
12  3 2-1 (1-0)
13  3 2-1 (1-0)
14  3 2-1 (1-0)
15  3 2-1 (1-0)

Bekijk ook het algemeen klassement in de Pool.


Man van de Wedstrijd

De wedstrijd als geheel werd door de fans gewaardeerd met een 1.49. Hieronder is de uitslag van de Man of the Match verkiezing van deze wedstrijd weergegeven. Achter elke spelersnaam staat tussen haakjes het aantal stemmen en de daarmee behaalde score voor het Man van de Wedstrijd klassement.

1. Niemand (60 -> 5,0)
2. Lars Unnerstall (30 -> 4,0)
3. Mohamed Ihattaren (16 -> 3,0)
4. Gastón Pereiro (10 -> 2,0)
5. Toni Lato (9 -> 1,0)
6. Cody Gakpo (6 -> 0,0)
6. Michal Sadílek (6 -> 0,0)
8. Bruma (5 -> 0,0)
9. Donyell Malen (4 -> 0,0)
10. Ibrahim Afellay (3 -> 0,0)
10. Denzel Dumfries (3 -> 0,0)
10. Mike van de Meulenhof (3 -> 0,0)
13. Nick Viergever (2 -> 0,0)
13. Steven Bergwijn (2 -> 0,0)
13. Konstantinos Mitroglou (2 -> 0,0)
13. Robbin Ruiter (2 -> 0,0)
17. Timo Baumgartl (1 -> 0,0)
17. Daniel Schwaab (1 -> 0,0)
17. Sam Lammers (1 -> 0,0)
17. Jordan Teze (1 -> 0,0)
21. Hirving Lozano (0 -> 0,0)
21. Jeroen Zoet (0 -> 0,0)
21. Jorrit Hendrix (0 -> 0,0)
21. Érick Gutiérrez (0 -> 0,0)
21. Joël Piroe (0 -> 0,0)
21. Pablo Rosario (0 -> 0,0)
21. Derrick Luckassen (0 -> 0,0)
21. Ritsu Doan (0 -> 0,0)
21. Olivier Boscagli (0 -> 0,0)
21. Ryan Thomas (0 -> 0,0)
21. Yanick van Osch (0 -> 0,0)
21. Amar Catic (0 -> 0,0)


VoorbeschouwingenWat vind jij van de wedstrijd?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


9 maanden geleden
Ik zou beginnen met verdedigend alles weer goed voor elkaar te krijgen.
Ik ben voor Schwaab en Viergever centraal, Sadilek kan als LB het beste verdedigen, en zet in deze pot Rosario en Hendrix daar maar voor.
Andere doelman lijkt me ook een goed idee.
Als ploeg uit vorm moet je volgens mij van achter uit de zaken weer voor elkaar proberen te krijgen.
+2/-3

 
9 maanden geleden
Baumi nu al opgegeven? Niet toevallig dat hij zijn slechtse wedstrijden speelde op een voor hem andere positie. Juist in dit soort fases moet je vasthouden aan vastigheden en dus vooral Zoet laten staan. Het moment dat van Bommel gaat lopen wisselen toont hij aan de kluts kwijt te zijn.
+4/-4

 
9 maanden geleden
Ik heb Baumgartl inderdaad al een beetje opgegeven. Maar niet op basis van de laatste twee wedstrijden. Hij heeft een goede fysiek en kan nog wel redelijk naar voren spelen, maar ik vind dat hij schijn-verdedigd. Hij grijpt niet in, en wordt met veel gemak voorbij gelopen. Hoewel de analyse van Van der Vaart pijnlijk is ben ik het wel met hem eens.

Ik snap je punt tav vastigheden vasthouden in de lastige fase. Maar ik vind Zoet geen vastigheid meer. Toen we kampioen werden heeft hij het dat jaar geweldig gedaan. Maar dat niveau heeft hij daarna nooit meer een paar maanden vast kunnen houden. Op een gegeven monent moet PSV gaan doorselecteren en een andere doelman een kan gaan geven.
+1/-2

 
9 maanden geleden (gewijzigd)
Persoonlijk vind ik Baumi tot aan het moment dat Viergever geschorst werd 1 van de stabiele factoren. Had je het over Bruma of Doan gezegd dan was ik het met je eens geweest. Met name Bruma kan totaal geen statistieken overleggen voor iemand die €12m gekost heeft vind ik terwijl de curve van Doan snel omhoog zal moeten. Presteert al een jaar ondermaats. Daar zou ik graag eens een goede verklaring over horen.
+2/-2

 
9 maanden geleden (gewijzigd)
Ik hoop van harte dat Baumgartl een stabiele speler voor PSV gaat worden, maar dan moet hij wel echt gaan ingrijpen als verdediger. (is zoals ik het nu zie)

Bij Bruma krijg ik het idee dat hij bij zijn acties geen echt plan heeft, en dat hij maar van alles doet. Ik vind zijn prijs ook te hoog.

Tav Doan. Heeft die niet in december voor zijn land moeten spelen, waardoor hij daar na niet meer fit was ?
Edit: https://www.vi.nl/nieuws/fc-groningen-in-eerste-weken-van-2019-zonder-sterspeler-doanlink
+1/-0

 
9 maanden geleden
Ga je nu schwaab laten vallen omdat die door de mand voel vandaag?
+2/-0

 
9 maanden geleden
Ik zou Schwaab en Viergever als koppel laten staan.
of je moet het hele team gaan vervangen ;-)

Waarom was je trouwens weer geschorst ?
Ik heb alleen de termen "tikkie terug, tikkie breed" gezien en dat is volgens mij gewoon een voetbal-mening ?
+2/-0

 
9 maanden geleden
Heel snel terug stappen naar Baumi en Viergever. Psychologisch een meesterzet van onze tob coach om het centrum gisteren om te gooien. Vorig jaar begon hij ook met wisselen wat leidde tot enorm veel puntverlies.
+1/-0

9 maanden geleden
off topic: Ik neem aan dat ze in Engeland dezelfde regels hebben rondom rode kaarten en de VAR als hier. Son zijn rode kaart voor een tackel van achteren ( met een horrorblessure als gevolg)wordt door een onafhankelijk voetbalpanel geseponeerd omdat er geen opzet in het spel was.Dit omdat Tottenham in beroep ging. Dan leg mij de rode kaarten van Viergever en Thomas maar uit! Oke Hendrix is twijfelgeval. Maar is PSV veel te makkelijk accoord gegaan dan? Ik zou zeggen ga als club dit qua jurisprudentie eens goed na en doe hier in de toekomst je voordeel mee. Europese regels gelden hier ook. We zijn soms veel te makke schapen als PSV zijnde.
+5/-1

 
9 maanden geleden
Dit heb ik ook geopperd, moeten wij de braafste jongen uit de klas blijven zijn? vele van onze supporters hier gingen mee in die beslissingen en zullen zowel jou als mij dadelijk door de mallemolen halen en met allerhande argumenten voor gek verklaren.
+1/-0

9 maanden geleden
Jeetje..wat is ajax ver uitgelopen op Psv...hoe ze even met de rust met 1-3 voor staan..heel knap en ajax verdient het ook om kampioen te worden..geen voorrondes..hebben ze zelf voor gezorgd..
+4/-2

 
9 maanden geleden
"Jeetje..wat is ajax ver uitgelopen op PSV" Dat dacht ik ook toen ik ze vandaag zag voetballen met de wedstrijd tegen Sparta in mijn achterhoofd.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Toch wel vreemd ja , zeker als je PEC-Ajax in je achterhoofd hebt.
+1/-0

 
9 maanden geleden
En dan op 4-4 komen ....
+2/-0

 
9 maanden geleden (gewijzigd en gesloten)
Wel weer massel ( op zijn Adams) , twee eigen doelpunten. Maar ze spelen heel goed. Alleen dat gezeik weer. Volgens Ten Hag foute beslissingen van de arbitrage . 2x Rood . Volledig terecht . Dat zijn nou eenmaal de regels.
+2/-0

 
Wakkur2019 (geschorst)
9 maanden geleden
Hopelijk heeft van Bommel de eerste 50 minuten gekeken want ten Hag liet zijn ploeg spelen zoals ik PSV graag zou zien: vol lef en afjagen alsof hun leven ervan af hing. Wat een verschil met dat laffe spel van PSV iedere week. Was jij niet degene die recent eens opmerkte dat een aantal bekenden van je geen seizoenkaart konden bemachtigen?
+2/-1

 
9 maanden geleden
Inderdaad, Ajax speelde heel goed . Ik snap alleen niet dat ten Hag Ziyech en Neres eruit haalt . Ik had Tadic eruitgehaald. En inderdaad , ik was een van degene die dat inderdaad schreef over de seizoenskaarten. U heeft een goed geheugen.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Ja om een beetje bang van te worden. Zie ons zo'n wedstrijd niet op de mat leggen. Anderzijds is dit ook een gelukkige greep geweest wat groep betreft, valt goed in elkaar. Hebben wij ook wel eens gehad. Zie straks wel spelers vertrekken en wat ze tot nu toe hebben aangetrokken is 'gewoon' weer drie keer niks. Niet van het huidige niveau.
+1/-0

9 maanden geleden
Zijn er mensen terug lees dat nergens ??Achterin blok zetten en op de counter spelen...
+4/-0

9 maanden geleden
zolang ze zoet niet op goal zetten komt alles goed!!
+2/-3

9 maanden geleden
Roer moet om van Bommel! Stop met Rosario als aanvoerder die heeft het al moeilijk genoeg het niveau bij te benen!
Zet spelers op de positie waar ze horen en laat ze lef tonen! Kwalitatief kom je tekort dat is John de Jong zijn schuld dus die is gewoon te licht voor deze positie doorselecteren van TD
+1/-0

9 maanden geleden
Geen Malen, geen Bergwijn. Wie moet nu de goals maken. Tijd voor Pereiro lijkt mij zo.
Pereiro Gakpo
Thomas Sadilek Ihattaren
Boscagli Viergever Schwaab Baumi Dumfries
Zoet (een ander komt er toch niet in.

Ik zeg het niet graag, maar vol op de aanval net als Ajax gisteren. 5 verdedigers waarbij Dumfries en Boscagli lekker mee op mogen komen.
Aanvallers en middenveld kan met deze opstelling veel wisselingen doorvoeren om de statische verdediging hopelijk te verrassen.

Maar aangezien ik geen trainers papieren heb en dus niet op de bank zit, is het maar een optie...
+3/-0

 
9 maanden geleden
Eindelijk iemand die het compleet snapt, al zou ik dan ook echt Zoet weglaten want de rest van de opstelling zoals wij die willen gebeurt ook niet:)
+1/-0

 
9 maanden geleden
De beste stuurlui staan aan wal toch ? ;-)
+1/-0

9 maanden geleden
Ik zou gaan voor een middenveld Thomas-Iha-Sadilek. Daarmee ga je zeker voldoende
duels naar ik verwacht winnen.
Lask speelt super offensief, waarbij ze vaak met 3 verdedigers spelen.
Daar ligt dus ook hun zwakte.
Daarom snel pressen en maak er maar een 3-4 wedstrijd van, prima.
Hun gaan ook gegarandeerd scoren.

Verder zal ik achterin met Boscagli- Viergever, Schwaab- Denzel spelen.

Voorin vind ik het niet onlogisch om pereiro te brengen: Gakpo- Pereiro (als zwervende spits) - Doan.

Ik zie minder in de tactiek van 5 verdedigers, aangezien ze dan denk ik helemaal niet meer begrijpen wie wat doet.

Met dit elftal en de juiste intensiteit, moet je daar gewoon een resultaat halen
+4/-0

 
9 maanden geleden
Helemaal mee eens! Tegen beter weten in hoop ik dat dit het elftal van vanavond zal zijn maar nog meer dat dit elftal ( op Malen en Bergwijn na ) het ook een paar weken mag laten zien, met de druk naar voren.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Leuk bedacht, maar Sadilek en Thomas gaan Rosario nooit eruit spelen. Simpelweg omdat hij de sterkste middenvelder is in de selectie. En dat zegt meer over kracht van de overige middenvelders dan over Rosario. Bovendien, met het doorvoeren van enkele andere tactische keuzes kunnen ook Rosario en Guti perfect op het middenveld uit de voeten. Alleen omdat te kunnen zien zullen we moeten wachten op een andere coach. hahaha
+1/-0

 
9 maanden geleden
Het elftal wat u voorstelt geef ik weinig kans zonder Donyell . Ik gok op 3-0 .Boscagli loopt men zo voorbij.
+1/-0

9 maanden geleden
Ben ik nou gek of niet speelt Hendrix 3 weken geleden fit krijg rood, en zit er twee maal naast hier door en nu is hij niet fit .Wat gedaan de laatste twee weken..??
+1/-0

 
9 maanden geleden
Hij is enkele dagen voor het thuisduel tegen LASK geblesseerd geraakt op de training. Daarom zat hij toen ook al niet bij de wedstrijdselectie.
+1/-0

9 maanden geleden
Mitro weer niet erin. Die begon zo goed hier. Vervolgens maandenlang genegeerd en inmiddels alle vorm en motivatie kwijt. Want maakte weinig indruk laatste weken. Maar kan toch moeilijk slechter zijn dan Gakpo in de punt. Al werd ie ook totaal niet goed aangespeeld en betrokken in het spel. Deze coach kiest net als Cocu voor onbeperkt krediet, in de hoop dat ze op tijd in vorm komen. Onbeperkt krediet voor Rosario. Voor Zoet. Voor Sadilek. Heeft al zo veel punten gekost. Wat bezielt hem om zo lang spelers te beschermen? Is hij bang dat ze mentaal instorten als ze een keer 5 wedstrijden op de bank komen. Zouden ze zelf niet inzien dat ze terecht daar terechtkomen? Wat is dit voor raar labiel coachwerk.
+4/-0

 
9 maanden geleden
Van Bommel is PSV kapot aan het maken. Zoet mag wekelijks blunder na blunder maken, maar hij blijft er gewoon in staan, het GVD niet om FC Balophetdak 5.....we zijn een top-club, geen liefdadigheidsinstelling, dat mag v.Bommel zich wel eens gaan realiseren. Daarbij wat Sadilek en Rosario in de basis doen elke wedstrijd is mij ook een raadsel, beide werkelijk dramatisch, maar blijven maar basisspelers. Unnerstal was 2 jaar lang de beste keeper van de eredivisie, bij Mark is ie zelfs niet eens 2e keeper...wat heeft deze man Mark aangedaan, buiten dat ie nog door Brands gekocht is ?
Ik ben niet snel van de trainer de schuld geven, maar begin nu toch steeds meer te twijfelen aan onze Mark.
+2/-0

 
9 maanden geleden
Ik weet dat het een soort van ongeschreven regel is dat je aan je keeper trouw blijft minimaal tot aan de winterstop, maar als de vorm zo overduidelijk beneden alle peil is moet je gewoon ingrijpen. En inderdaad, Unnerstal kan onmogelijk slechter zijn. Is gewoon niet mogelijk. Dus waar wacht ie op. Intussen kijk ik hoe een AZ op 80% met 0-5 zijn tegenstander oprolt. Niet omdat ze veel betere spelers hebben als ons. Maar omdat ze gewoon heel goed met elkaar voetballen en weten van elkaar wat ze doen. Automatismen. Wacht ik al 5j op bij ons.
+2/-0

 
9 maanden geleden (gewijzigd)
Toch is het grappige dat Cocu mindere spelers had dan psv nu.
v Bommel maakt echter de meeste spelers slechter, dan beter.
Het is echt tenenkrommend deze trainer.
Weer met die slapzak van een Guti erin en zijn geaddopteerde
Tsjechische zoon Sadilek op de LB.

Het maakt mij echt niet veel uit of we daargaan in Europa. Hoe eerder
v Bommel weg hoe beter.

Hadden we advocaat maar gehaald voor Feyenoord. Dan zag ik CL wel gebeuren
Nu niet meer, zeker niet met zo'n klote bestuur die niet durven in te grijpen.
Omdat Mark 'een echte psv-man is'

Ofwel dit jaar verpest en waarschijnlijk met ons provinciale non-topsport bestuur
volgend jaar met veeel geluk Europe League.

Wat een kutzooi om voor psv te zijn
+3/-0

 
9 maanden geleden
v Bommel is PSV inderdaad kapot aan het maken.
We missen vandaag een spits. Wie zet hij er weer in? geen spits.
Pereiro zou dit vandaag prima kunnen invullen. Maar heb het idee
dat v Bommel al ruzie heeft met Gaston, Toni en Boscagli.
Wat is dit een vreselijke coach.
De allerslechtste people manager die ik ooit heb gezien.
Je kon veel van Cocu zeggen, maar hij heeft wel gewoon een gezonde
dosis empathie. Waarbij hij iedereen wil betrekken bij het elftal.

Mark oprotten!!

Onze jonge talenten verdienen een betere trainer
+5/-0

 
9 maanden geleden
Hij begon al fout met Rosario aanvoerder te maken, hoe is het gvd mogelijk dat zo'n jonge speler aanvoerder wordt van ONS PSV ? Uitstraling heeft ie niet, een vast niveau ook al niet, maar omdat ie aanvoerder is, blijft ie basisspeler...zo dramatisch als Rosario soms speelt, heb ik Pereiro nog niet zien spelen, nog sterker zo'n speler kan met 1 actie/pass zorgen voor gevaar, Rosario brengt ook gevaar....zijn eigen spelers in problemen brengen met onbegrijpelijke flut-passjes opzij of terug. Ik zal maar niks over de linksback positie schrijven...om te janken, 2 aankopen en een middenvelder er neerzetten...tsja da's nog eens visie. Ik heb sterk het idee dat je "in de smaak" moet vallen bij Mark, anders kun je nog zo goed zijn, dan ie te eigenwijs om je op te stellen....dus met andere woorden, Mark goed voor een jeugdelftal, maar geen PSV 1, daar is zijn ego te groot voor.
+3/-0

 
9 maanden geleden
Het is weer tenenkrommend slecht! Weer die achterlijke opstelling van hopelijk de laatste werkdag van deze eigenwijze irritante Mark van Bommel. Geen enkele lijn in het spel, spelers op de verkeerde positie of zelfs gewoon uberhaupt op het veld.
+1/-0

9 maanden geleden
Ik hou mijn hart vast....gelijkspel teken ik voor !
We worden dadelijk flink onder druk gezet en dan wordt het weer bibberen en paniek.
Zou de eerste bal tussen de palen er WEER invliegen bij onze keeper ?
+2/-0

9 maanden geleden
Ik snap er niks van.... Stond net al buiten op straat, als de enige. Ik zou toch zweren dat het oudejaarsavond is, met al die vuurpijlen die ik heb gezien.

Wat is dit slecht zeg.. Bruma nooit meer opstellen. Hoe kan hij ooit profvoetballer zijn geworden.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Ja dat is toch logisch ze zoeken Mo dat is de tactiek, er is gezegd alle ballen op Mo dat is onze GROTE man....
Niet om aan te zien dit
+2/-0

9 maanden geleden (gewijzigd)
We zijn alweer 2 jaar verder, nogsteeds geen enkele automatisme. Spelers worden niet beter. Het spel wordt statischer, mijn ogen doen pijn...
Wat een niveau zeg, heel erg matig. Er moet snel iets veranderen, anders wordt zelfs geen Europees voetbal dit seizoen.
+2/-0

 
9 maanden geleden
Inderdaad, het is weer de opstelling die je kapot maakt, Zoet, Sadilek op links, Rosario, Guti, Gakpo in de spits. van Bommel moet ontslagen worden vandaag nog.
+1/-0

9 maanden geleden (gewijzigd)
Wat een waardeloze køtwedstrijd... Zit totaal geen lijn in. Doet me denken aan RKC voor de beker vorig jaar. Kwamen we ook heel snel op een voorsprong. Alsof deze spelers voor het eerst met elkaar staan te ballen 😩
+3/-0

9 maanden geleden
Het wachten is op een tegen doelpunt Opbouwend slecht van Psv
+3/-0

 
reactie verwijderd

9 maanden geleden
Ach jee. Schwaab geel. Gaan we het eind halen met 11 man, u kunt nu inzetten. Verder lijkt het weer nergens op. Lask speelt met 18 man.
Zijn er bij ons 7 die alles aan Lask geven. Maar maakt niet uit he. Resultaat telt volgens de coach. 'Je moet onverstoorbaarbaar blijven' nietwaar Mark.
+3/-0

 
 
9 maanden geleden
Het gaat er JUIST niet om hoe maar als we maar een kutwedstrijd spelen.
Mark is in dat opzicht bezig met een mooie serie.

Vooral die handbal tactiek van psv, werpt zijn vruchten af.
1 poging op goal, waarbij die pingel niet zou mogen worden gegeven.
Ofwel 0 schoten op goal, 17 tegen

M v Bommel=schijtbakkenvoetbal
+2/-0

9 maanden geleden
Maar goed dat we geen Champions leage spelen, hadden waarschijnlijk geen
punt gehaald met deze selectie/trainer
+2/-0

9 maanden geleden
Om te janken dit niveau. En een ruimte dat er ligt voorin...pff en er wordt werkelijk NIKS mee gedaan. Twee keer een bal naar een medespeler spelen lukt nog niet eens.
En wat is er toch aan de hand als we een inworp hebben...is ELKE keer balverlies, er wordt zolang gewacht totdat iedereen gedekt staat, vervolgens een (te) hoge bal op een kleine speler (Mo of Doan) en de tegenstander heeft weer balbezit, dit gebeurd in de competitie ook zeer regelmatig ! Zitten daar met een hoop man op de bank te schrijven, maar niemand die dit eens waarneemt...
+3/-0

9 maanden geleden
En daar is de welbekende blunder van Zoet weer!!
+3/-0

9 maanden geleden
Wat doet die man daar in het oranje in dat doel bij ons?
+3/-0

9 maanden geleden
Die Zoet is toch gewoon omgekocht man, dit kan toch niet meer... Wat een waardeloze keeper.
+1/-0

9 maanden geleden
Ja hoor de voorspelling komt uit wat een elftal!!
+1/-0

9 maanden geleden (gewijzigd)
Mark rot op, Mark rot op!!
Wat een dra-ma-tisch team hebben wij zeg.
+4/-0

9 maanden geleden
Wat is dit?? We worden compleet zoek gespeeld door Lask?
+2/-0

9 maanden geleden
Zoet, Zoet, Zoet.. waar ben je toch mee bezig man, hou de eer toch aan jezelf en fake een chronische blessure en ga lekker vissen ofzo..
+2/-0

9 maanden geleden
Een zielloos elftal. Zelfs dat wat Mark als speler nog wel had, vuur.
Heeft hij met een waterblusser er geleidelijk sinds zijn aanstelling uitgespoten.

Laatste wedstrijd voor je Mark

Ach jongens wees eerlijk, moeten we nu blij zijn als we gelijk spelen.

Alsof je hier in Europa ook maar een beetje ver mee komt..

OPROTTEN MARK
+4/-0

9 maanden geleden
Dit gaan we niet winnen wat speelt dit elftal slecht niks gaat er goed.
+1/-0

Spyrootjuh (geschorst)
9 maanden geleden
Wat een fakkin dwaze posters hier. Allemaal maar lekker op Zoet afvallen. Wat zijn jullie enorme dom- en stomkoppen. Aanvallend brengen we geen gevaar, het middenveld loopt alleen maar heen en weer zonder ook maar een bal aan te raken en de verdedigers trappen de ballen alleen maar naar voren waarna de tegenstander keer op keer weer aan de aanval kan beginnen. Blijven jullie maar lekker op Zoet afvallen.
+4/-0

 
9 maanden geleden
Je kan moeilijk ontkennen dat Zoet geen bal pakt.. Structureel de laatste tijd. Dat zegt overigens niks over de prestaties van de overige 10. Daar heb je gelijk in, dat is net zo een drama.
+2/-0

 
Spyrootjuh (geschorst)
9 maanden geleden
Kijk eens wat er bij Zoet voor z'n neus staat. Hij ziet de ballen elke keer te laat aankomen omdat er elke keer wel weer spelers voor zijn neus staan. Zo diep staan we te verdedigen. Het team is een enorme drama, jammer dat iedereen zich uitlaat over Zoet. Waar is het middenveld (al enkele wedstrijden)? Waar is de spits die de aanvallen een keer kan afmaken? Waar zijn de spelers die ubberhaupt de bal vast kunnen houden?
+6/-0

 
Spyrootjuh (geschorst)
9 maanden geleden
Ontken ik ook niet, maar alles afgeven op de keeper (zoals de meeste hier doen) kan echt niet in dit geval. Als je als team zijnde de tegenpartij 20 tot 30 keer per wedstrijd op goal laat schieten, moet je jezelf afvragen of het echt (alleen) aan de keeper ligt, of aan het hele team dat als een natte krant speelt (ja, inclusief keeper).
+1/-0

 
9 maanden geleden
Tuurlijk, daar zijn we het over eens. Met Unnerstal heb je toch een minimaal gelijkwaardige keeper op de tribune! notabene. Geef die jongen eens een paar wedstrijden de kans.
+2/-0

 
9 maanden geleden
Je hebt helemaal gelijk, het is allemaal brandhout, maar neemt niet weg dat zoet weer staat te blunderen. Waarom keept deze man nog? En waarom hebben we 15 mln verbrand aan Bruma. Waarom geen Boscagli op lb en Sadilek ipv Guti. We gaan gewoon verliezen van een team van het niveau vvvv
+4/-0

 
9 maanden geleden
Sowieso moeten we ons niet richten op de soelers, maar op die flapdrol in de dugout. Hij is als enige verantwoordelijk. Spelers komen goed binnen maar veranderen op de trainingsveld van hem in idioten. Dan doe je toch iets verkeerd lijkt mij.
+3/-0

9 maanden geleden
Het is werkelijk een schande op alle vlakken. Deze trainer kan het niet en gaat het ook nooit leren. Ajb heel snel afscheid van nemen. Er is geen enkele lijn in het spel te ontdekken en hij blijft maar spelers neerzetten op een plek waar ze niet horen. Nu eruit schoppen, dan de rest van het seizoen investeren en dan kan je vlg seizoen hopelijk weer aanhaken.
+2/-0

9 maanden geleden
1 Speler heeft een beetje niveau, ik zou balen als ik Ihataren zou zijn als ik met zo'n non=voetballers op het veld moest staan. Mark trek je conclusie en ga samen met Jaap golven ofzo
+1/-0

9 maanden geleden
Zolang Malen & Bergwijn niet terug zijn is het niet om aan te zien. 3 Miskopen. Wat een $%^$% jaar!
+1/-0

 
Spyrootjuh (geschorst)
9 maanden geleden
Waarom staat Sadilek zover van zijn tegenstander te verdedigen? Waarom staat Rosario voor zijn verdedigers te wachten op de bal ipv op de bal te jagen? Wat doet Guti in het veld? Waarom staat Gakpo in de spits? Waarom is MvB nog trainer bij PSV?
+3/-0

 
9 maanden geleden
Ik tel er meer: Bosgagli, Lato, Bruma, Baumgarlt, Doan, Schwaab terughalen is achteruitgang, Mitroglou!
+2/-0

9 maanden geleden
Gaat echt goed met ons. Daarom moet je ook niet wisselen ! Never change a winning team.
+4/-0

9 maanden geleden
Ik hoor net dat RKC met alle respect interesse heeft voor Rosario. Ik zou zeggen gelijk doen. Kan misschien v. Bommel en de Jong ook mee. 3 halen 1 betalen.
+4/-0

Wakkur2019 (geschorst)
9 maanden geleden
Wanne ongelooflijk bras. Het is echt om te janken. Elkaar straks maar weer eens goed de waarheid zeggen in het 5 sterren hotel en dan van het weekend weer op de billekus in Tilburg. We zijn de schande Can Nederland. Ik heb zo’n vermoeden dat Mark na Stam de 2e trainer wordt die zelf opstapt.
+3/-0

 
9 maanden geleden
Kan niet snel genoeg gebeuren, hopelijk vanavond nog. Slechtste en meest achterlijk eigenwijze trainer ooit voor PSV.
+2/-0

 
9 maanden geleden
Of gewoon ontslaan, slechter wordt het niet.
+2/-0

 
9 maanden geleden
Het spel onder van bommel is anders stukken beter dan onder cocu zoals een gewaardeerd forum lid hier al maanden roept. Hahaha wat een lachertje is bommel als coach.
+2/-0

 
9 maanden geleden (gewijzigd)
Maar het ligt aan de aanvallende middenvelder en buitenspelers heh. Zelfs dat we er weer 4 tegen krijgen. Een trainer die zelfs zijn centrum op een gegeven moment uit elkaar gaat gooien snapt er op psychologisch vlak wat mij betreft echt helemaal nada van. Is er trouwens iets bekend over de fysieke situatie van Gaston? Was dat de reden waarom die op de tribune zat of is Marksku oorlog aan het maken?
+1/-0

 
9 maanden geleden
Beste Tony, het is feitelijk juist wat je zegt. Het ligt altijd aan de falende voorhoede spelers. Psv domineert altijd de wedstrijd, maar de aanvallende spelers bakken er niets van
.
+2/-0

 
9 maanden geleden
Normaal gesproken wel, maar ik heb ze al 4 wedstrijden niet zien domineren. Sinds het eerste half uur bij LASK uit heeft PSV niet meer gedomineerd...
+1/-0

 
9 maanden geleden
Beste reserve Belg, psv heeft onder van bommel dit seizoen nog geen enkele pot gedomineerd. Alles hangt van toevalligheden aan elkaar.
+4/-0

 
9 maanden geleden
Kan niet snel genoeg gebeuren, hopelijk vanavond nog. Slechtste en meest achterlijk eigenwijze trainer ooit voor PSV.
+1/-0

9 maanden geleden
Mooi zo, als dit ervoor nodig is om deze klote trainer te ontslaan, ben
ik blij dat het zo duidelijk wordt

Toon actie, beter handel je

Anders zal jij binnenkort ook de laan uit worden gestuurd
+4/-0

9 maanden geleden
Dit kan en mag niet zonder gevolgen blijven
Directie Ingrijpen en snel svp
+7/-0

9 maanden geleden
Ik wil de mensen die niet zo goed tegen kritiek op PSV kunnen niet voor het hoofd stoten, maar ik heb vanavond toch weer enige verbeterpuntjes gezien!
+1/-0

9 maanden geleden
Lang geleden dat ik zo'n slecht PSV heb gezien, het is gewoonweg een schande. Geen enkel idee achter de speelwijze,geen beleving, geen felheid, blunder na blunder en daarbij geeneen speler uitgezonderd. Alleen bij Zoet is het dan meteen fataal. Hier is de TS verantwoordelijk voor.
+5/-0

 
9 maanden geleden
Ik vond de opmerking van Theo Jansen wel terecht, dat Dumfries heel vaak weg is van de back-positie. In deze instabiele situatie zou ik beginnen met dat de backs vaak op hun plek blijven staan, zodat er verdedigend niet zo gemakkelijk gaten kunnen vallen. En dan maar kijken of je voorin nog iets gedaan kan krijgen. Dan verlies je niet zo snel met 0-4.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Mee eens.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Die 2 kop goals komen, zoals zo vaak de afgelopen 18 maanden over onze linkerkant (via hun rechts back/ buiten). Om te janken zo slechts en het had er schijn van dat Schwaab even was plassen.
+1/-0

9 maanden geleden
Ik ga je sterker vertellen. Als dit zo doorgaat, willen dadelijk Iha, Bergwijn en Malen allemaal zo snel mogelijk weg. Wie weet gaat Ajax toehappen en zijn we die voor een spotprijs ook kwijt.

Hij is echt bezig onze club keihard kapot aan het maken.

Stap op Mark, hou je waardigheid
+6/-0

 
Spyrootjuh (geschorst)
9 maanden geleden
Zijn waardigheid is hij allang verloren. Vooral spelers op blijven stellen op locaties waar ze totaal niet thuis horen. Misschien eens proberen met Zoet in de spits en Ihataren in de goal? En laten we Bergwijn en Malen centraal in de verdediging zetten als ze weer terug zijn.
+2/-0

9 maanden geleden (gewijzigd)
Zoals ik al zei, iedereen doet maar wat. Bedankt van Bommel het waren leuke 14 maanden. Directie kan niet anders meer. En scouting ook zsm weg, als we die al hebben.
+5/-0

9 maanden geleden
Je kan wel roepen v Bommel eruit maar dan het hele scouting apparaat toch erbij. Wat een ongelooflijk stel miskopen bij elkaar.
Benieuwd hoe onverstoorbaar we nog blijven. Ik ben nooit voor het wegsturen van trainers maar als het zondag weer mis gaat komt het vrees ik toch heel dichtbij. Maar als een keeper niet keept , verdedigers niet verdedigen ,een middenveld overlopen wordt en de aanval onzichtbaar is vraag ik me af wie daar wel iets van kan maken
+4/-0

9 maanden geleden (gewijzigd)
Beste Mark en de rest Inc. de Jong houdt aub de eer aan je zelf, jullie maken psv kapot. Schande, en zeg niet dat je je twee "top" speller miste.
+3/-0

9 maanden geleden
Half december zijn we overal al voor uitgespeeld...GVVV uit gaat hem ook niet worden.
+4/-0

 
9 maanden geleden
Half november bedoel je...
+1/-0

9 maanden geleden
Vijf wedstrijden op rij ongelofelijke stront waar ik naar zit te kijken. Ik kan me dit niet meer herinneren.
Tegen jullie wil ik hetzelfde zeggen als dat ik tegen mijn zoontje van 14 zeg :
Het is maar een spelletje....
+3/-0

9 maanden geleden
Tis jammer voor Ihataren dat ie met 10 slechte spelers t veld op moet.
+4/-0

 
9 maanden geleden
Precies mijn gedachte, ik schreef al eerder: we hebben 1 speler met een beetje niveau op het veld staan. Durf het bijna niet te zeggen, maar stel Mo speelde bij @j@x.....wat zou die daar schitteren en bij ons moet ie als 17-jarige de kar trekken, zonde van zo'n talent.
+4/-0

 
9 maanden geleden
En een zeer slechte coach.
+3/-0

 
9 maanden geleden
Dat is echt lulkoek.
Alsof dat de enige is die kan voetballen.
v Bommel heeft gewoon een negatieve uitwerking op die spelers.
Alleen maar een koppige trainer, die er een ZIELLOOS ELFTAL
van heeft gemaakt. En dat gaat niet meer beter worden.
+8/-0

 
9 maanden geleden
En je vergeet een td die een hoop geld uitgeeft aan spelers die heeeelemaal niets toevoegen. Triest
+2/-0

 
9 maanden geleden
Dat kan je niet beoordelen. Eerst een fatsoenlijke trainer voor de groep. Daarna weet je pas wat deze spelers kunnen. De jong haalt guti, guti wordt door van bommel getransformeerd tot een balafpakker. De jong koopt bruma, Bruma wordt vervolgens niet in zijn kracht gebruikt. Hij haalt lato. Die krijgt niet eens een kans. Lijkt mij dat ze eerst overlegd hebben over de spelers. Als ze dan nog niet op de juiste wijze gebruikt worden. Kan de td daar niks aan doen. Ik zie in Nederland 1 trainer die een team leuk voetbal laat spelen dus ik zou zeggen Slot halen. Stoppen met trainers die op basis van hun voetbal verleden zogenaamd zichzelf trainer mogen noemen.
+7/-0

 
9 maanden geleden
Ze hadden sowieso niet moeten toelaten dat zo'n onervaren trainer onervaren assistenten mee nam. Lesje wel geleerd zou ik zeggen... kijk naar Cocu, v Bronckhorst .....ze pennen hun boekje vol, maar voetbal knowhow ho maar ....
+3/-0

9 maanden geleden
Mensen kom in actie, ookal kloot het bestuur maar wat aan.
Als het legioen zich tegen de ploeg gaat keren, gaat hij gewoon weg.

Ik zal zeggen als seizoenkaarthouders mooi spandoek maken.
Met het prachtige credo van onze Mark

'Het maakt niet uit hoe, als we maar een schijtwedstrijd spelen'

COACH PSV? ONGESCHIKT!
+4/-0

9 maanden geleden
Ons buitenlandse leger.....onherkenbaar, schande dit.....
+2/-0

9 maanden geleden
Psv-icoon maar het gaat gewoon niet. Vind hut nie leuk, maar BommelOut!
+6/-0

9 maanden geleden
van Bommel rot op.
Kan niks en heeft niks
+10/-0

9 maanden geleden
Ons buitenlandse leger.... onherkenbaar, schande dit....
+2/-0

9 maanden geleden
goeiegoeiegoeie god wat is dit een waaaaaaardeloos kut elftal zeg!! doet echt helemaal niks maar dan ook niks voor elkaar! en zoet pak je spullen en flikker aub op en neem er maar een stel mee hoe jij keept het lijkt wel een zak dikke stront!! bahbah en van bommel lever net als stam je spullen in en ga rentenieren! echt dit is gewoon geen elftal dadelijk tegen gvvv vliegen ze er ook uit met deze instelling Rosario ook flikker op met die gast ik dacht dat er nog iets zou gebeuren toen wolverine er in kwam maar die liep ook voor spek en bonen mee!! nee opdoeken dit elftal en een stel contracten verscheuren sadilek ook al die laat zich gewoon gigantisch voor lul zetten verdedigend!! gadverdamme ik had die 2 uur wel beter kunnen besteden!!
+1/-0

9 maanden geleden
van Bommel daaaaaaaaaag hoe kun je in 2 weken alles verprutsen
prima middenveld met iatharen peirero afelay.
niet rosario heeft al maanden laten zien dat hij niet kan voetballen.
achterhoeden komt in de hele wedstrijd niet een bal naar voren gespeeld waar een voorhoeden iets mee kan middenveld niet een bal naar voren die goed aankwam.
en laten we het dan maar niet over onze keeper hebben
+3/-0

 
9 maanden geleden
Weet niet of je het weet maar ibi kan nog niet spelen. Hij kan het niveau niet aan. Die is dus nog slechter als dat er nu staat.
+2/-0

9 maanden geleden
Je kunt uit vorm zijn maar dan moet je minimaal de zelfde inzet tonen als Lask. De meeste duels gingen verloren. Het seizoen gaat zo als een nachtkaars uit. Schandalig slecht. Willem 2 uit wordt ook een dikke nederlaag. Dik verliezen van een club met een begroting van 12 m is schandalig.
+5/-0

9 maanden geleden (gewijzigd)
Van Bommel, De Jong, Gerbrands: OPROTTEN!
+5/-0

 
9 maanden geleden
Misschien kan Toon een boek schrijven over de weg naar het succes
+1/-0

 
9 maanden geleden
Geef Gerbrands een week om ons te verlossen van de trainer.
En zo niet en dit kost ons in de maand november nog 10 punten,
dan hoop ik dat hij ook niet meer terugkomt.

Wat een prestatie, weggespeeld worden tegen een club met een mw 8 keer
zo klein als psv.
+4/-0

 
9 maanden geleden
Behalve Gerbrands, krijg je van mij 100% gelijk.
+2/-0

9 maanden geleden
TOON ,ipv van Boeken schrijven. mss eens voetbalwedstrijden bekijken.

Stelletje kut lamzakken
+4/-0

 
9 maanden geleden
Is PSV scout zijn eigenlijk een betaalde baan of vrijwilligerswerk
+2/-0

9 maanden geleden
De spelers spelen wel allemaal dramatisch, maar natuurlijk zijn ze niet zo slecht als ze nu spelen. Ze zijn echter allemaal hopeloos uit vorm en ze hebben niet eens de intentie om te voetballen. Dit is voor de volle 100% de schuld van de trainer. Zet een andere trainer voor de groep en we zijn op zijn minst de nr. 2 van Nederland. Als VB er nu niet uitvliegt is de ook Gerbrands totaal incompetent en ongeloofwaardig.
+5/-0

 
9 maanden geleden
Het verschil met het PSV van een maand geleden is inderdaad gigantisch groot.
Toen trok PSV zich op aan de kwaliteit van de voorhoede spelers, en begon er net goed combinatie-voetbal tussen de aanvallers te ontstaan. En bijna elke kans was ook meteen een doelpunt. Vitesse en Rosenborg werden met groot gemak verslagen.

Zo slecht als PSV nu speelt kunnen de spelers dus niet zijn.
Al zie ik bij Zoet wel dat hij al een jaar lang gemakkelijke ballen door laat.
Dit is nmm alleen op te lossen door eerst van achter uit alles op hun plek te zetten.
+2/-0

9 maanden geleden
Geen bezieling. Geen team. Word met de wedstrijd minder. Schaam me dood hoe we worden neergezet door van Bommel. Grote mond geen daden. Zie ik op de bank 3 mensen naast elkaar die al bezig zijn een cv op te schrijven voor hun volgende werkgever denk ik dan tijdens de wedstrijd. Heeft in ieder geval niks met goed voetbal te maken. Heel de staf faalt.
+6/-0

9 maanden geleden
Dat wordt een lange terugreis.
+2/-0

 
9 maanden geleden
Kunnen ze vast nadenken over de volgende wedstrijd.
Dat word erg zwaar voor ze😂 tegen het niets zeggende Willem 2.
Normaal oprollen maar nu ff nie
+1/-0

 
Spyrootjuh (geschorst)
9 maanden geleden
Dat wordt net als 2 jaar geleden, een 5-0 overwinning voor Tilburg.
+2/-0

 
9 maanden geleden
10 maart vorig jaar vergeten?
+1/-0

 
9 maanden geleden (gewijzigd)
Persoonlijk.

(reactie op RuLa)
+1/-0

9 maanden geleden
Ik was nog niet zover, maar nu mag Van Bommel zijn biezen pakken. En neem die twee buikspreekpoppen mee.
+4/-0

 
9 maanden geleden
De supporters die in Linz zitten zullen toch wel door PSV terugbetaald worden. Dat is het minste wat ze kunnen doen die stelletje lamstralen
+4/-0

 
9 maanden geleden
Ze zongen verdomme nog come on PSV tegen die lamstralen
+2/-0

9 maanden geleden
Jong PSV is geen schim van de voorgaande seizoenen, maar dit spul wat ik vanavond heb gezien heeft kennelijk dezelfde afslag genomen. Alleen de dames doen nog echt mee in een competitie.
En er is een hoop ontevredenheid over zondagavond om 8 uur spelen. Ik heb een beter voorstel: om een uur of drie 's nachts spelen !! Kunnen we allemaal gewoon gaan slapen en lezen we smorgens met hoeveel die lamzakken nu weer hebben verloren. Dit doet zo'n pijn 😢
En die spelers maar hun geld tellen.
+4/-0

9 maanden geleden
IK wordt hier erg cynisch van maar het is niet anders. Volledig op het conto van de trainer. Al weken lang. Vasthouden aan een paar bras-spelers zoals Zoet, Rosario en nog meer. Bruma een volledige miskoop.
En dan zegt meneer van Bommel dit nog in de krant: “ Van Bommel ervaart rust en visie bij PSV”
Rust dat klopt, alleen die ervaar ik tijdens de wedstrijd. En de visie ontbreekt volledig. Ik ga al meer dan 30 jaar naar PSV, maar zo slecht en zo lang achter elkaar heb ik ze nog nooit gezien en ik zie ook niet, dat dit met een aantal van deze spelers en zeer zeker met deze trainer, nog gaat goedkomen.
+4/-0

 
9 maanden geleden (gewijzigd)
Ik denk dat het een misvatting is.
Hij ervaart een lekker vis ie in het restaurant.
Tijd zat om lekker vis te eten, want hij weet toch
al welke spelers hij de komende 15 wedstrijden op gaat stellen.
Hij werkt met jaar abonnementen, pablo en michael en jeroen waren
de echte koopjesjagers. Hun hebben een prachtig abonnement bij psv.
Een jaar lang spelen in een heel groot stadion!
+1/-0

9 maanden geleden
Toch mensen, heb ik het idee dat ik weet wat Mark wil.
Op alle fronten uitgeschakeld worden en dan VOL op de
KNVB beker inzetten.

Met onze aanjagers Guti en Pablo staat iedere tegenstander
met knikkende knieën.

Het treurige is dat we niet 1 persoon hebben in de selectie,
die Mark eens aanspreekt over al die tientallen dwaze beslissingen
die deze man neemt.

Maar de beker, daar kijk ik nu al naar uit.
Is voor Mark beter om paar jaar te gaan trainen in Duitsland, want
in Eindhoven heeft deze man zijn eigen naam toch echt wel behoorlijk
ten grabbel gegooid

Ik kan wel eens cynisch zijn, maar cynischer dan dit ben ik echt nog nooit geweest.

Gelukkig hebben we wel nog een aanvoerder die actie teweeg kan brengen. Hij komt alleen niet verder dan fifa 2019 op het moment....

Mensen dit is een hele rare, zwarte, gekke, fictieve film..

Het is echt niet normaal, wat deze man aan het doen is.
+3/-0

9 maanden geleden
Je kunt tegenwoordig beter feijenooit-supporter zijn dan supporter van ONS PSV. En dat zag ik niet aankomen 😖
+1/-0

9 maanden geleden
Ik ga her iets gevaarlijks zeggen denk ik. Maar wie had hij anders moeten opstellen dan? Op Zoet en Pereiro na dan misschien. Maar verder heeft Bommel niet zo veel meer op de bank. En vergeet niet: vorig seizoen was de kracht van PSV (volgens de analisten) juist dat het ' een team was'. In een dergelijke fase is het zaak een paar potten de 0 te houden. Verdediging vandaag juist ramp. Ben benieuwd of dit nog een beetje op de rails komt......
+1/-0

 
Spyrootjuh (geschorst)
9 maanden geleden
Wat denk je van Mitroglou in de spits (ipv Bruma), en Gakpo op de buitenpositie?
Wat denk je van Boscagli op LB en Sadilek op het middenveld ipv Rosario?
+5/-0

 
9 maanden geleden
Het gaat er toch ook om dat er totaal geen spelidee achter zit. De ballen worden hopeloos naar voren geschoten, geen combinaties, geen gezamenlijk druk zetten, spelers lopen uit positie, en ga zo maar door. Als alle 11 spelers hun niveau halen en samen zouden spelen, weet ik zeker dat je Linz zou oprollen.
+7/-0

 
9 maanden geleden
Helemaal met je verhaal eens @kv1992. Vraag is hoe dit nu kan, het spel van PSV ging vanaf dat de competitie begon elke wedstrijd iets omhoog tot een paar weken geleden de omgekeerde weg werd ingeslagen, met als absoluut dieptepunt vandaag. Ik vraag me serieus af of er iets is gebeurd of voorgevallen een aantal weken geleden binnen de TS en selectie.
+2/-0

 
9 maanden geleden
Laten we eerlijk zijn... Het spel was ook in die weken grotendeels gebaseerd op individuele klasse. Met name Malen die im bloedvorm was, verbloemde veel. Een echt spelpatroon heb ik tot op heden niet kunnen herkennen. Lange halen, gauw thuis voetbal.
+2/-0

 
9 maanden geleden
@pvh, ik denk dat de wat ongelukkige Utrecht-uit er flink in heeft gehakt, en daarna kwam er nog een beter AZ overheen. Zal het vertrouwen flink geknakt hebben.
Helemaal mee eens dat het eerst elke week beter werd, met Malen en Bergwijn erbij.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Hij had met vijf verdedigers kunnen starten. Als je ziet hoe weinig aanvallers en middevelders we momenteel beschikbaar hebben was dat geen slecht idee
+1/-0

 
9 maanden geleden (gewijzigd)
Zoet stond opgesteld.

(reactie op De Analist)

(edit: als je op iemand reageert, is het wel zo handig als die reactie meteen onder datgene kont te staan waarop je reageert)
+1/-0

9 maanden geleden
Onverstoorbaar blijven. We zitten midden in een proces.
Het is alleen ontzettend vervelend dat de UEFA en de KNVB hier allemaal wedstrijden tussendoor plannen. Dat zou niet moeten kunnen. Schande
+6/-0

9 maanden geleden
Waar wordt er in godsnaam op getraind de hele week!!!
En dan nog wel besloten!!!
We zijn echt het lachertje van het land(en terecht)
+2/-0

9 maanden geleden
Hoe nu verder? Is een andere trainer de Oplossing? Gaat die slappe wedstrijd instelling onder een andere trainer veranderen? Het blijven dezelfde spelers met hun beperkingen. Blijkbaar heeft PSV met Bergwijn, Malen en Ihateren maar 3 klasse spelers in de selectie. De rest is inwisselbaar. De Jong, Gerbrands en Bommel moeten hun functioneren binnen PSV ter discussie stellen. Op korte termijn zie ik geen verbetering ook niet met een andere trainer. Dit kon wel eens op de Feyenoord lijdensweg gaan lijken.
+2/-0

 
9 maanden geleden
Daar gaat het inderdaad op lijken. We zullen nog moeten gaan oppassen om Europees voetbal te halen op deze manier. Ik hoop dat Malen en Bergwijn terug zijn de schade kunnen beperken.
+2/-0

 
9 maanden geleden
Dan wordt het toch eens tijd dat jij je ogen opent. Het is een kwestie van spelers op de juiste plaats zetten en spelers weten te verbeteren. Hoe kun je weken Sadilek op linksback zetten terwijl je die weken aan Boscagli had moeten geven waardoor je er verdedigend niet echt op achteruit gaat maar aanvallend en dus een ondersteuning voor het middenveld er op vooruit gaat. Rosario allang vervangen door Sadilek en Guti door Thomas. Zet Gakpo niet in de spits maar Perreiro die je nu nog gewoon tot je beschikking hebt! (ook geen Mitroglu want die kan ook echt niks helaas net als Bruma ) en zet Gakpo en Doan op de flanken zolang Malen en Bergwijn geblesseerd zijn. Train door de week op een systeem en op een basis om terug te vallen en niet op heb goed val goed flipperkast voetbal. Dit is volledig op het conto van de technische staf aan te rekenen, maar John de Jong moet ook enorm op zijn flikker krijgen voor de slechte keuzes deze zomer.
+3/-0

 
9 maanden geleden
Volgens mij heb jij je ogen dicht. Boscagli heeft nog geen moment aangetoond een verbetering te zijn tov Sadilek. Sadilek heeft zijn beperkingen, maar gaat tenminste voorop in de strijd. In tegenstelling tot vele anderen. Daarnaast is het veelzeggend dat ik jouw naam pas op het forum voorbij zie komen sinds het minder gaat met PSV en dat je niet weet hoe je Pereiro schrijft.
+3/-0

9 maanden geleden
Wat is die Zoet slecht man. Ongelofelijk....
+1/-0

9 maanden geleden
Kies je man of the match...
I rest my case
+1/-0

 
9 maanden geleden
Ik ben er net achter gekomen dat je ook 'niemand' kan invullen. Ook heb ik Unnerstal en Lammers punten gegeven. Die twee waren foutloos vandaag.
+4/-0

9 maanden geleden
De interland break is heel naar geweest. Daarvoor ging het echt goed, maar wat een ongelofelijke omwenteling.

Je kunt niet niks wijzigen als de maand oktober legendarisch slecht is geweest. Lange termijn heeft geen enkel nut als het op korte termijn alleen maar vernederingen oplevert. Ik heb gezien dat dit team veel beter is dan wat het nu laat zien, maar nu laat van Bommel het gebeuren. Alles ging vandaag slecht en dan past hij maar 1 wissel toe, nota bene een Jong speler. Hij heeft poep in zijn ogen, we spelen grote mannen voetbal, geen jeugd competitie. Een keeper die gewoon gewisseld moet worden, ook als zijn vervangers niet beter zouden zijn (kan ik niet geloven).

Woorden schieten tekort. Ik moet echt stoppen met PSV
+4/-0

9 maanden geleden
Wie stopt de vrije val??

Zondag gaan we weer onderuit, er moet iets gebeuren!!

Mark is en blijft een icoon maar zijn positie begint onhoudbaar te worden. John de Jong vind ik overigens minstens zo schuldig aan de huidige malaise, heeft met Guti, Baumgartl, Bruma en Boscagli voor een miljoen of 40 aan middelmaat gekocht. Goddank is Lato door overmacht niet gekocht. Doan en Thomas moet ook nog maar blijken. Al deze miskopen en verbrande cash gaan we nog jaren voelen want ze vertegenwoordigden nauwelijks restwaarde. Van deze omvang kunnen wij ons dat helemaal niet permitteren. Heeft de Jong al 1 goede aankoop gedaan vraag ik me nu af??
+1/-0

 
9 maanden geleden
De beste aankoop die we gedaan hebben(inmiddels 2 seizoenen geleden) speelt niet of zit op de tribune, zijn naam Lars Unnerstall!!!
Wat moet er gebeuren voordat hij een kans krijgt?
Wat moet die gast wel niet denken.
Of voor mijn part Robin Ruiter erin.
Minder dan nu kan vlgs mij niet.
+2/-0

9 maanden geleden
Beste Toon, laat zien dat je ballen hebt, stop even net schrijven en bel Guus of beter nog, ga bij hem langs. Vraag of Hiddink een paar dagen op de Herdgang wil komen om de boel te monitoren. Zijn zachte hand kan wonderen doen. VanBommel buiten gooien lost niks op, wie moet het dan overnemen? Of gaan we een ton meer bieden dan Feyenoord en weten we Advocaat te paaien? Sinds de winterstop vorig jaar verliest het PSV van van Bommel in de competitie gemiddeld 1 punt per wedstrijd! Dergelijke cijfers zijn alleszeggend!
+6/-0

 
9 maanden geleden
Het idee is goed, maar ik zou dat niet met Hiddink doen, dat is ècht voorbij, trust me. Helaas kan Ronald Koeman dat niet doen, wellicht Sef Vergoossen.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Wat heeft Vergoossen (nog) wel wat Hiddink volgens jou niet zou hebben? Destijds schoot je Hiddink ook al af voor de RVC. Erg benieuwd naar je argumentatie want lijkt eerder op een persoonlijke afkeer van Guus. Geloof me, een beetje warmte om de spelers heen, charisma op het veld erbij en de uitstraling van een dergelijke wereldburger kunnen wonderen doen bij jonge honden. Laat ‘Bommeltje’ nu juist een enorme behoefte aan dergelijke mensen om hem heen hebben op dit moment.
+3/-0

 
9 maanden geleden
Nee, ik heb geen afkeer van Hiddink. Hij is te oud, doet niets meer in het voetbal en dat is niet voor niets. Zijn laatste job als bondscoach was een aanfluiting(inside info). Wereldburger? Overschatte term die het probleem niet gaat oplossen denk ik. Vergoossen is ook oud, maar nog scherp en bewees destijds als interim prima resultaten te behalen. Ik heb meer vertrouwen dat hij een helpende hand zou kunnen bieden. Belangrijker is echter wat het bestuur denkt te moeten doen, om het schip weer vlot te trekken, want het is 5 voor twaalf, want zo'n dip in n tijdsbestek van 3 weken is onverteerbaar.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Iemand die warmte brengt. Ik zie geen enkele training maar dat is niet nodig om te zien dat het lijkt op ‘kortsluiting’. Het blokkeert, spelers hebben geen enkel vertrouwen meer. Iemand die op zijn 50e geroemd werd om zijn peoples management vaardigheden verleert dergelijke kunsten niet. Het is niet voor niets dat Heynckes jarenlang succesvol was als interim - trainer bij Bayern. Ook zo’n oude rot die gewoon duidelijkheid terugbracht. Vrij recent werd Guus nog genoemd bij Chelsea. Cocu was zo slim om de hulp in te roepen. Zelfs al in zijn eerste jaar. We weten allemaal hoe dat verder is verlopen. Wat me het meest tegenstaat is de trend onder van Bommel. Gemiddeld 2 punten per wedstrijd sinds de winterstop van vorig seizoen. Ik hoor je vorig seizoen nog zeggen ‘dit is pas zijn 1e jaar, geef hem de rijd’. Die hebben we hem gegeven. Als we niet opletten vliegen we uit Europa om over de titel maar te zwijgen. Die gaat naar Amsterdam. 15 punten voor op PSV. Misschien al wel met de kerst. Wordt zondag vervolgd.
+5/-0

 
9 maanden geleden
@Tony, Hiddink is in Turkije ook bij Cocu geweest voor een bakkie koffie, binnen de kortste keren zaten ze aan de waterpijp, nu komt hij weer geregeld in Hull, ik hou mijn hart vast. Toen het seizoen nog moest beginnen waren velen opgetogen over het aankoopbeleid van John de Jongh er waren zelf felicitaties. Het voetbal dat PSV dit seizoen speelt is dramatisch onder van Bommel. Ik zie nog steeds de voetballer van Bommel i.p.v de trainer van PSV.
Ik heb er geen vertrouwen in dat van Bommel PSV weer op rails krijgt. Ik verwacht dat de technische staf en de Jongh in de winterstop worden ontslagen.
+2/-0

 
9 maanden geleden (gewijzigd)
Idd Tony . Ik denk dat Guus de enige is die nog iets van dit elftal kan maken . Mochten we van Willem II verliezen denk ik dat Mark zelf opstapt. Guus is dan de ideale persoon hiervoor . Is hij wel vrij momenteel ?
+2/-0

 
9 maanden geleden
Sorry, maar Guus is passé, heeft in z'n carrière als trainer enkele zéér goede prestaties verricht, laten we dat koesteren. Waar ik meer in geïnteresseerd ben is waar deze ongelofelijke dip ineens vandaan komt, die nu per wedstrijd dieper lijkt te worden. Dan kunnen we erover praten of Bommel wel of niet daaraan debet is, over de kwaliteit van de selectie, maar er is natuurlijk meer aan de hand. De regie op de bank en in het veld was totààl afwezig, het was plichtmatig en de felheid was -10. Werkelijk àlles ging fout, iedereen speelde als een speler van een café elftal. Op enkele momenten na, werd niemand ook echt kwaad, alsof het allemaal wel goed was. De hangende kopjes is wat mij het meeste zorgen baart, ik denk dat daar ook de oplossing ligt.... op wat voor manier dan ook.
+1/-0

 
9 maanden geleden
We kunnen er wel over blijven nadenken en discussiëren waar al die problemen vandaan komen, maar ik denk dat de 'kortsluiting' en het gebrek aan vertrouwen die @Tony the Tiger hierboven benoemt de situatie perfect omschrijven. Alle respect voor van Bommel als speler, maar hij is met zijn constante stroom aan rare keuzes en chronische gebrek aan people skills al het vertrouwen uit de ploeg aan het knijpen. Dit lijkt mij niet meer goed te komen met deze trainer, daar is hij te trots en te koppig voor. Iemand met narcistische trekjes kijkt niet zo graag in de spiegel..
+2/-0

 
9 maanden geleden
Wat ik vreemd vind is dat nu iedereen Mark verantwoordelijk stelt. Kun je Mark wel verantwoordelijk stellen dat Cody totaal niet scherp is , niet in staat is om op het juiste moment te timen ? Wie zegt dat Mark verantwoordelijk is voor deze op[stelling ? Wat als er gezegd wordt , je moet het met deze spelers doen ? Makkelijk om iemand gelijk naar de slachtbank te voeren zonder de ware redenen te accepteren.De ware reden weet ik ook niet maar het elftal presteert heel slecht. Als je de geschiedenis volgt zie je dat diverse clubs dit eerder meegemaakt hebben . Ajax en Feyenoord gingen ons eerder al voor. Feyenoord zit ook niet in een geweldige positie . Maar inderdaad , Wat is de oorzaak ?
+1/-0

 
9 maanden geleden
Zo klinkt het net alsof het allemaal toeval zou zijn. Dan kunnen we net zo goed ophouden met discussiëren.

Het lijkt me stug dat iemand als van Bommel zich laat vertellen welke spelers hij moet opstellen.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Niet vreemd , zo gaat het ook in het bedrijfsleven beste Strootjesman . Ik heb bij een groot telecombedrijf gewerkt .Motto , dit is hetgene wat we hebben en hier moet je het mee doen. Hetzelfde heeft Jaap Stam meegemaakt bij Feyenoord.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Nouja ik zie vooral een trainer die rare keuzes maakt, een heel stroef draaiend elftal in elkaar loopt te flansen en moeite heeft daar verantwoordelijkheid voor te nemen in zijn interviews. Daarnaast loopt de lijst ontevreden spelers steeds verder op en lijkt het halve elftal zonder zelfvertrouwen te spelen, met als dieptepunt de totale ineenstorting in de 2e helft tegen LASK.

Kennelijk viel het volgens de staf allemaal wel mee, en was die beschamende nederlaag reden om voor de spelers lekker pizza's te laten bezorgen. Helaas kunnen we niet in de achterkamertjes kijken idd, maar mij lijkt het overduidelijk dat die 3 tjappies op de bank de boel aan het verkloten zijn. 5 wedstrijden op rij zo slecht presteren kan toch geen toeval meer zijn. Zo slecht is dit elftal nou ook weer niet, ook niet zonder Bergwijn en Malen.
+1/-0

 
9 maanden geleden (gewijzigd)
Nou , ik wil Mark niet sparen maar ik betwijfel dat hij verantwoordelijk is voor het slechte spel. Michal , Mo en Bruma waren de spelers volgens mij die inzet toonden. Michal, en Bruma , ja missen toch wel kwaliteit . Cody viel mij gruwelijk tegen , kan absoluut niet timen. Gaat samen met Mo bij een ter nemen corner staan terwijl hij lang is en op doel kan koppen.Ik zie geen enkel afstandsschot. Geen enkele doelman gaat getest worden . Nee we willen uitspelen terwijl de tegenstander de bus parkeert .Probleem is , wie moet hij wisselen voor wie ? De bank stelt niets voor. Achterhoede , tikkie terug en tikkie breed zoals onder Philip het laatste jaar.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Mee eens, Er moet nu echt iets gaan gebeuren....
+1/-0

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
9 maanden geleden
'Geniaal' idee om de 73-jarige Hiddink van stal te halen, terwijl Van Marwijk die rol al vervuld......
+1/-0

 
9 maanden geleden (gewijzigd)
Heb jij informatie over hoe vaak van Marwijk op de Herdgang is? Ten tweede moge duidelijk zijn dat, ervan uitgaande dat hij er überhaupt ooit nog is, het weinig invloed lijkt te hebben. Je bent 1 van de weinigen hier die maar blijft volharden in dat er een lijn in zit. De enige lijnen die ik zie zijn de krijtlijnen in ons stadion en het structurele puntverlies sinds afgelopen winter. 26 punten verloren in 26 competitiewedstrijden maar Santa blijft maar focussen op de fantastische reeks gedurende de eerste maanden onder van Bommel. En anderen maar verwijten dat ze alles vergeten zijn. Fijn weekend Santa.. groet van de succes supporter.
+3/-0

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
9 maanden geleden (gewijzigd)
Of Van Marwijk de Herdgang bezoekt, is niet zo relevant aangezien Van Bommel hem ook op vele andere manieren kan raadplegen.

Het klopt dat de speelwijze van Van Bommel duidelijk is, maar de spelers voeren het niet goed uit. Vooral het gebrek aan balvastheid breekt PSV op (met dank aan Gutiérrez, ihattaren en de hele voorhoede).

Ik focus me niet op één periode van het seizoen, maar op het algeheel seizoen. De feiten van vorig seizoen spreken voor zich, en die vergeten mensen inderdaad.

De successupporter vermelding is even irrelevant als oninteressant.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Het moge duidelijk zijn dat deze, veelal jonge spelers, een aai over de bol nodig hebben, een arm om zich heen of even een babbeltje over de prive sfeer in het Spaans. Dan lijkt het me juist wel relevant dat iemand Zeer geregeld op de Herdgang komt. We krijgen er gisteren 4 om de oren maar uiteraard ligt het weer alleen aan de middenvelders en de jongens voorin. En zo gaat het al 5 wedstrijden heh. Niks een ongelukkige 1-0 in de laatste seconde in een wedstrijd vol controle maar compleet weggeblazen worden, met 9 man voor de eigen goal hangend en in balbezit niemand van de 11 die ook maar iets kan toevoegen. De cijfers over vorig seizoen zeggen inderdaad alles: wanneer begint de champions league voor winterkampioenen eigenlijk? Heb je toevallig filmpjes gemaakt van de huldiging? Ik kon er helaas niet bij zijn dit keer
+2/-0

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
9 maanden geleden
Je weet dat Van Bommel Spaans spreekt?

Verder negeer je schaamteloos alle feiten en ontbreekt elke vorm van realiteitsbesef, om maar te zwijgen over alle op niets gebaseerde aannames. Dan heeft discussiëren weinig zin.
+3/-0

 
9 maanden geleden
Wat een arrogantie!
+2/-0

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
9 maanden geleden
Daar gaan we weer, geen argumenten, noch inhoud, wél veel ridicule aannames en halve waarheden.

Wat kun je ook verwachten van iemand die zichzelf de 'succes supporter' noemt.....
+1/-0

 
9 maanden geleden
En maar wijzen naar anderen.
+1/-0

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
9 maanden geleden
Jij noemt jezelf 'de succes supporter'.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Gebrek aan balvastheid heeft ons opgebroken? Dat is echt onzin. Wat is dat dan precies "balvastheid"? Balcontrole? Die lijkt me prima in orde bij de meeste voorhoedespelers. Fysieke kracht? Daarvoor moet je toch echt bij de td en de trainer zijn. Lammers is helaas lang geblesseerd, maar Mitroglou wordt sinds zijn prima start haast bewust genegeerd ipv dat Bommel profiteert van die goede flow, waardoor die inmiddels compleet verdwenen is. Als zijn fysieke conditie niet goed genoeg zou zijn en hij in november nog steeds geen 90 minuten aankan of op zijn minst in de basis kan starten dan is dat gewoon een foute (paniek?) aankoop/huur geweest.

Als "balvastheid" het probleem al zou zijn, dan ligt de verantwoordelijkheid daarvoor puur en alleen bij td en trainer. Toch niet bij de spelers haha.

Het probleem is gewoon dat het tactisch voor geen meter loopt. Er zit amper lijn in het aanvalsspel en het positie-/combinatiespel klopt van geen kant. Anders zou de impact van een paar afwezigen ook nooit zo groot kunnen zijn. Er is gewoon geen duidelijk en kloppend aanvalsplan om op terug te vallen. Dat had na 1,5 jaar allang ingeslepen moeten zijn. Ook bij de bankzitters.
+2/-0

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
9 maanden geleden
Als je zowel op het middenveld als voorin de bal niét vast kunt houden en voortdurend balverlies lijdt, is het erg lastig voetballen, om maar te zwijgen over kansen creëren.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Dat klopt, maar dat ligt niet aan de spelers, dat ligt aan de voorspelbare speelwijze van van Bommel. Tegenstanders weten inmiddels wel dat PSV op snelheid wilt counteren en stellen zich daar op in door heel compact te spelen en zo min mogelijk ruimte achter de verdediging weg te geven. Dan moet je daar met duidelijk en snel positie- en combinatiespel doorheen zien te voetballen.

Een balvast ;) aanspeelpunt als de Jong zou al heel veel schelen, maar Bommel blijft vasthouden aan 3 snelle aanvallers voorin. Ja dat gaat dus nooit werken als het combinerend niet loopt.

Sowieso is het eigenlijk heel raar om countervoetbal te spelen als 1 van de 2 grote clubs in een manke competitie, waar je bijna iedere wedstrijd de bovenliggende partij bent of iig zou moeten zijn. Counteren tegen ploegen die zich ingraven slaat nergens op.
+2/-0

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
9 maanden geleden
PSV speelt geen counter voetbal.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Nee PSV speelt stroperig en voorspelbaar priegelvoetbal, omdat tegenstanders amper ruimte laten om te counteren, er geen aanspeelpunt is, amper duidelijke looplijnen zichtbaar zijn en wanneer er wel ruimte achter de verdediging van de tegenpartij ligt de counters heel matig uitgespeeld worden. De enige manier om dan aan kansen te komen is dmv individuele acties van exceptionele talenten zoals Malen en Ihattaren. 2 spelers van 20 en 17.
+1/-0

9 maanden geleden (gewijzigd)
Winstwaarschuwing :
Ik heb net het interview met onze trainer op de Fox-app zitten kijken. En geloof het of niet; op de vraag van de verslaggever wat er nu moet gaan gebeuren en of er nog iets gaat veranderen antwoord Gompie: we blijven gewoon hetzelfde doen 😂
We zijn dus vooralsnog niet uit het dalletje. Zet je geld maar op de tegenstander....
Letterlijk : vraag - hoe kom je weer boven die grens?
Antwoord - Nou, gewoon om hetzelfde te blijven doen.
+7/-0

 
9 maanden geleden
V. Bommel gelooft in zijn eigen fantasieën. Niks en niemand gaat boven de club.
+2/-0

9 maanden geleden
Het is niet alleen het verhaal van een hopeloos falende keeper en een trainer die op z’n zachtst gezegd een aangeslagen indruk maakt. Het ligt ook echt niet alleen aan het ontbreken van twee aanvallers.

PSV raakt al jarenlang spelers kwijt en wat ervoor terug gehaald wordt is van een niveau dat je als PSV niet na moet willen streven. De aankopen die wij hebben gedaan zijn een grove schande. Stuk voor stuk faliekante mislopen.

Verder zit het ook niet echt mee; maar in de duels dat we moeizaam scoren moet je slim zijn en geduld hebben. Wat doen wij? We pakken kaarten, van alle kleuren veel te veel.

We zitten nu in een situatie dat je na drieënhalf duel al praktisch door was naar de knock-out fase en 45 DRAMATISCHE minuten later ben je gewoon uitgeschakeld. Want dit los zand gaat echt niet winnen bij Sporting.

Maar we stappen toch dat vliegtuig maar in, op zoek naar hoop...
+2/-0

9 maanden geleden
Zondag einde MVB net als toen met AAD de MOS..
+3/-0

9 maanden geleden
Zondag maar weer eens naar Tilburg. Zie er nu al tegen op. Voordeel is dat het alleen maar kan meevallen. Slechter dan tegen Lask kan volgens mij niet.
+2/-0

9 maanden geleden (gewijzigd)
Ik begin alvast. Erwin Koeman, met vd Gaag en Brood op de bank. Kennen de club. Goeie veldtrainers. Verdere opties Fraser en Slot. En nooit meer een beginnend trainer nemen. Cocu mocht een hoop fouten leren hier. Nu Mark. Straks Ruud. Laat maar zitten. Ga het vak eerst maar leren bij kleine clubs. Het had nog kunnen werken als Bommel niet 2 van die dokussen had mogen meenemen in de staf, die geen tegengas geven. Blunder van het bestuur. En dat aankoopbeleid, schuld van Sjonnie? Of kunnen die scouts van ons ook de zak krijgen? Wat dragen die aan? De een na de andere nog grotere miskoop. Hoe lang al? Maher. Luckassen. Ramselaar. Romero. Guti. Bruma. Baumgartel. Schwaab. Pereiro. Wat een geld. Zoveel laagvliegers met te laag plafond. Bijna structureel fout. Geen oog voor het echte talent. Geen oog voor de mentaal zwakken. PSV onwaardig.
+3/-0

 
9 maanden geleden
Zou Fraser ook graag zien komen
+1/-0

 
9 maanden geleden
Nog eentje dan. Fredje Rutten. Bijna overal wel in staat geweest voetbal erin te krijgen. Door schade schande stuk wijzer dan zijn eerste campagne hier. Krijgt de aanval en het middenveld wel op de rails hier.
+1/-0

 
9 maanden geleden
inderdaad, de succescoach van Anderlecht!
+2/-0

 
9 maanden geleden (gewijzigd)
Daar bakt niemand iets ervan, met die groep. Over het algemeen heeft Fredje overal een goeie naam als veldtrainer opgebouwd en is het een goeie peoplemanager. 2 essentuele aspecten waar ie Bommel al het nakijken geeft. Want deze spelers stralen in alles uit dat ze klaar zijn met MvB. Fred is ook niet mijn eerst keus, maar afgezet tegen Bommel is het een vooruitgang. Fredje met een andere verloren zoon die zit te popelen, Ruudje Gullit.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Wat dacht je van van Gaal? Jij met je fantasieën...
+2/-0

 
9 maanden geleden
Wilde altijd graag PSV trainen heeft ie een keer gezegd, en had er 1x bijna gezeten onder Brands. Misschien is ie Truus en de zon van Portugal beu en wil ie de talenten hier onder handen nemen. Gelijk doen dan.
+2/-0

 
9 maanden geleden
Mocht Bommel onverhoopt vertrekken(voor mij hoeft dat nog niet) is van Gaal de droomkandidaat.
+2/-0

 
9 maanden geleden (gewijzigd)
Van Gaal ? WIR SIND DIE BESTEN ? Gaat veel geld kosten , die wil een nieuw elftal . Alleen Donyell, Ibi en Steven mogen blijven dan. en Truus gaat achter de bar.
+2/-0

9 maanden geleden
Het PSV van Mark van Bommel piekte vorig jaar in de 1e seizoenshelft. Alle complimenten hiervoor. Hetzelfde PSV van dat jaar speelde de 2e seizoenshelft veel moeizamer. Het PSV van dit jaar begon dramatisch toen het nog niet op sterkte was, toonde daarna een bemoedigend herstel en stort nu heel ver naar beneden. Van Bommel presteert heel wisselvallig met PSV. LASK is geen wereldploeg maar 4-1 is schandalig. PSV staat er heel erg beroerd voor. Ik twijfel of deze technische staf het wel gaat redden. Er moet iets bij in plaats van ontslagen. Daar schieten we niks mee op in een nu al bijna verloren seizoen.
+1/-0

9 maanden geleden
Nog het allerergste is het interview v onze kut trainer.
Blabla mag niet gebeuren, vervelend 5 keer achter elkaar niet winnen.
Mag eigenlijk niet gebeuren?

Wat is dit voor een man?

Alsof het hem geen zak uitmaakt, zo'n indruk maakt ie.

Rode kaarten en blessures als excuus. Heeft nog nooit na een beschamende
nederlaag zichzelf als hoofdschuldige aangewezen.

Deze stijfkop gaat zelf niet opstappen.

Iets waar Stam nog wel in het clubbelang deed
+4/-0

 
9 maanden geleden
Ook niet na Ambrosini moment, die ons de finale en zeker de CL winst heeft gekost.
+2/-0

9 maanden geleden
Is PSV scout zijn eigenlijk een betaalde baan of vrijwilligerswerk
+3/-0

 
9 maanden geleden
Kredde PGB voor
+2/-0

9 maanden geleden
Vliegtuig opwachten?
+3/-0

9 maanden geleden
Kunnen de spelers na de wedstrijd niet beter hun mond houden dan die obligate teksten bij interviews. Laat de beentjes maar spreken want dat is het enige antwoord wat ze moeten geven.
+2/-0

9 maanden geleden
Wauw, eindelijk een beetje bijgekomen. Geen woorden voor deze werkelijk vreselijke wanprestatie. Ik denk niet dat ik PSV ooit slechter heb zien spelen. Hadden we dit in de Cl gedaan waren er zeker 10 ingevlogen de tweede helft. Ongelofelijk hoe je binnen enkele weken een volledig seizoen om zeep kan helpen. Ik zie ons niet winnen in Portugal, dus als LASK wint van Rosenborg hebben we straks een extra oefenwedstrijdje erbij. Maar wat doet het bestuur bij PSV, waarom laat je je ook nog kansloos uitschakelen in Europa? Hoe bestaat het dat er na zoveel slechte prestaties en dramatisch slecht voetbal geen andere trainer op de bank zit in een uiterste poging om nog iets te redden dit seizoen. Het is dat je een onterechte pingel krijgt anders had je zelfs in 4 van de laatste 5 wedstrijden geeneens gescoord. Ik zou heel graag van Toon willen vernemen waar we momenteel staan in ons meerjarenplan richting de top 32 van Europa, want van buiten af lijkt dat heel erg mis te gaan. Niet overwinteren betekend ook weinig punten, betekend zakken op de ranglijst en dus steeds sterkere tegenstanders in de kwalificatie. Basel was al een maatje te groot en die Noorse middenmoter konden we ook maar net aan. De toekomst is momenteel gitzwart. Na al die jaren Cocu en van Bommel verlang ik echt naar een trainer die met PSV aanvallend verzorgd voetbal wil spelen. PSV verkoopt entertainment als product. Het entertainment is al jaren ver te zoeken. Rot op met al die saaie controle tegen degradatieclubs, zelfs de spelers vallen in slaap tijdens de wedstrijd.
+9/-0

 
9 maanden geleden
Niks aan toe te voegen
+2/-0

 
9 maanden geleden
Ik verwacht niet dat Toon met een goed verhaal kan komen. Met meer dan de rust bewaren zal hij niet kunnen komen.
Een onderwerp zie ik in alle posts terugkomen, en dat is het aankoop-beleid. Bruma en Baumgartl zijn samen geen 22 miljoen waard maar eerder ongeveer 10 miljoen. Zo is er naar mijn mening al 12 miljoen verdampt.
Voor de LB-positie zou ene Toni zijn gehaald, met Boscagli als backup, maar we hebben van Toni nog niks gezien.
Feyenoord heeft weinig geld en is al 10 miljoen kwijt aan miskopen. Het beleid van PSV begint daar op te lijken.
+1/-0

9 maanden geleden
De onbalans is de oorzaak.PSV is niet slagvaardig geweest op de linksback positie.Duidelijk.De beste optie is Hendrix,is ook mede op deze positie bij PSV daar opgeleid.Sadilek moet als verdedigende middenvelder terugkeren naar zijn vertrouwde positie.Jeroen zoet is hopeloos uit vorm.De duitser Unnerstall moet nu echt tot aan de winterstop het vertrouwen krijgen.Viergever(aanvoerder)en Baumgartl moeten het vertrouwen krijgen.PSV moet met een ruit gaan voetballen.Sadilek in de punt naar achteren,Guti vanaf links,heeft een voorzet,en Ihattaren vanaf rechts,heeft een voorzet.Doan die veel arbeid verricht,op nummer 10.Doan heeft een steekpass en een schot uit de 2e linie.PSV moet op dit moment van systeem veranderen en met 2 spitsen spelen.Guti en Ihattaren zijn aan de zijkanten gevaarlijker,ze hebben een steekpass om de spitsen te lanceren,en als het compact staat een voorzet.als het zo staat kun je Mitroglou inbrengen als aanspeelpunt,dan kun je Doan eruit halen,want die heeft ruimtes nodig.na de winterstop is de rol voor Lammers.Bruma is de back up voor Bergwijn of Malen.Gakpo voor Guti of Ihattaren.Want de voorzetten moeten blijven komen.Bergwijn,Malen,Bruma is snelheid.In de winterstop moet PSV een klasbak op het middenveld kopen,op nr 10,want Doan is talentvol,maar is er nog niet.Dit is het recept voor dit seizoen.Dan is er nog niks verloren.Gas geven tegen Rosenborg en Sporting.Door bekeren,en eindelijk eens winnen in die kuip.dan zullen we na de kerst de balans opmaken.Come on PSV,wakker worden Mark,Slagvaardig worden John,en scherp analyseren Toon.Fans blijf steunen.Eendracht maakt macht
+2/-0

 
9 maanden geleden
Droom verder vriend. Dit team moet gereset worden, daar heb je echt een nieuwe coach voor nodig. Anders wordt het strijden om een plek voor de play offs. Als plek 5 het hoogst haalbare.
+6/-0

 
9 maanden geleden (gewijzigd)
Het hele management moet gereset worden. De tactiek van PSV ballen vanaf de vleugels op de kopsterke Luuk de Jong heeft jarenlang gewerkt. Niet altijd perfect, maar voor een tegenstander moeilijk te verdedigen. Nu zijn ze overgeschakeld op dat tik-tak voetbal ala Ajax en Barcelona maar PSV vergeet dat zoiets een jarenlange training vraagt met spelers die onderling een klik met elkaar moeten hebben want het vereist veel meer precisie dan ballen voor de pot gooien. Ontbreekt deze precisie dan kan de tegenstander door de ruimtes klein te houden makkelijker ballen onderscheppen en in de tegenaanval gaan.
+4/-0

9 maanden geleden
Mark van Bommel zegt: ''we moeten hetzelfde blijven doen''.
Dit kan hij niet menen - PSV moet het anders gaan doen, zo blijven spelen is dodelijk. Alles zit in een dip - keeper, verdediging, middenveld maar dat is al een jaar zo... en nu ook aanvallend. Onnodig en slordig balverlies waarbij het achter helemaal open komt te liggen.
Of Mark dit kan verbeteren, ben er bang voor - op een bepaald moment krijg je een soort van bedrijfsblindheid, waardoor je in het oude blijft hangen.
Paar keer winnen, dan ben je er nog niet - de linies moeten vloeiend in elkaar overlopen via vlot en nauwkeurig samenspel... wat Ajax zo goed doet, gaat bij PSV helemaal mis.
+4/-0

 
9 maanden geleden
Zelfs Feyenoord speelde dynamischer hoe slecht het verder ook was. Bewegende spelers, bal naar voren.
+1/-0

9 maanden geleden
Ik geloof niet dat ik PSV ooit zo slecht zag spelen. Werkelijk een dieptepunt dat vrijwel alle spelers trof, misschien weer met uitzondering voor Dumfries. Wat nu te doen? Geen idee. Hoe krijg je vorm weer terug? Duidelijk is wel dat de dure aankopen niet renderen. Mij is ook volstrekt onduidelijk wat Van Bommel heeft bezield Affelay 'aanvoerder' te maken? We moeten overigens niet vergeten dat ook Cocu een erg moeilijke fase heeft doorgemaakt. Hoe dan ook, er zijn geen gemakkelijke oplossingen. Het seizoen is verloren. Maar er zijn ergere dingen in de wereld.
+4/-0

9 maanden geleden
Hoe laat is de persconferentie?
+1/-0

 
9 maanden geleden
We wachten eerst Willem-II af... daarna zien we verder.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Ja dat vrees ik ook. Als er zondag verloren wordt moet er toch echt iets gebeuren. Vrees ook dat als er niet wordt verloren dat we vrolijk verder modderen.
+3/-0

9 maanden geleden
Goedemorgen, zit Mark van Bommel er nog? Of is ie al opgestapt?
+2/-0

 
9 maanden geleden
Die gast is zo vol van zichzelf die stapt nooit vrijwillig op. Altijd hetzelfde blijven doen. Altijd twijfelen over de opstelling anders denk je niet meer na. Bla bla bla
+5/-0

9 maanden geleden (gewijzigd)
Over sufkut Zoet is genoeg gezegd, maar het begint al eerder. Er werd hier altijd gelachen om Brenet als linksback. Maar die draaf-dwerf wat er nu loopt is met afstand de grootste schande die ik in decennia op linksback bij PSV heb gezien. Gisteren wederom betrokken bij cruciaal balverlies bij de eerste 2 goals. Zoveelste keer trouwens. Dit joch levert niet alleen alles in bij balbezit, zonder bal weet ie niet waar die moet lopen, verliest ie elk duel, rent iedereen hem eruit, en ligt ie constant op de grond.

Hoe is het mogelijk dat Boscagli nog minder geacht wordt door die 3 Einsteins op de bank. Zelfs als Boscagli defensief soms steken laat vallen, dat kan nooit minder zijn dan de totale choas die Sadilek veroorzaakt. We spelen gvd elke wedstrijd met een man minder en een vd oorzaken vd gebrekkige organisatie achterin is deze parodie op linksback die iedereen eigenlijk wil overslaan in het spel. Hij staat echter telkens als enige vrij natuurlijk, de trainer vd tegenstander ziet ook dat die er niks van kan.

Hij kan er zelf ook niks aan doen trouwens, is gewoon een modale ijverige middenvelder voor de breedte, die door een stekeblinde coach met waan-ideeen kwaliteiten toegedicht wordt die die nooit zal krijgen. Maar vooral koppig en 'Onverstoorbaar' blijven opstellen, en zo doorgaan. Hij haalt met dit coachwerk alle motivatie uit de bank. Structureel falende spelers mogen blijven staan, en nummer 12 tot en met 22 denken inmiddels ook allemaal waarom train ik nog? Mijn concurrent mag onbeperkt falen. Dit is allemaal zo ontzettend slecht voor de club.

Sinds de 2e seizoenshelft vorig jaar zit er geen voetbal in, en met die waslijst aan foute keuzes qua opstellingen, tactiek en management komt het nooit meer goed. Inmiddels kun je je ook afvragen of er een hoop spelers niet expres aan werkweigering doen omdat ze niet geloven in het plan van Bommel. Er is geen vertrouwen, geven ze toe in interviews, en waarom is dat? Normaal kweek je dagelijks vertrouwen op de training. Deze spelers worden met de week minder. Volgens mij is er geen weg terug. Tegen Willem 2 moet blijken of ze MvB mog willen redden of dat ze liever een ander zien.
+6/-0

 
9 maanden geleden
Helemaal eens. Waarbij ik het wel apart dat anderhalve maand geleden al aangaf dat hij psv punten gaat kosten, met vele dislikes als gevolg..

Maargoed, gelukkig is Mark een echte man.
En blijft hij nog tot sint jutumus, omdat zelf opstappen geen optie is.

Wat een drama.

Zondag verliezen en dan is het toch echt out.
En dan is het hele seizoen al verkloot.

Wat een schijtbestuur

Het toont enkel maar aan dat deze club zich profileert als
provinciaals vriendenteam. Met een oude bekende voetballer als coach.


Sinds Brands weg is, is het hier puinhoop
+1/-0

9 maanden geleden
De bezem hanteren, maar we zijn vrienden, wie moet de schoonmaak organiseren?
+2/-0

 
9 maanden geleden
Mocht Gerbrands uitblinken in niks doen, de hele boel eruit.

Geen idee, nieuwe goede mensen zoeken. En dat hoeven helemaal
niet allemaal psv'ers zijn
+1/-0

9 maanden geleden
Jongens, deze bak met ellende ligt niet alleen aan Van Bommel, een clubheld. Daar gaan wij niet chique mee om als fans. Hij moet werken met werkelijk PSV-onwaardig materiaal.

Ik ga al 28 jaar kijken, maar deze selectie is gewoon niet goed genoeg! En als dan degenen die de boel moeten verbloemen ALLEN geblesseerd zijn, heb je de boot aan. Willem II uit wordt ook een drama.

Zoet lijkt niet eens op een keeper, maar ik snap wel waarom Mark altijd vasthield aan zijn twee controleurs. Simpelweg omdat die vijf die er achter staan er een drama van maken waar Feyenoords' Jan Scharie zich nog voor zou schamen.
Alleen Astana had gisteren in de Europa League meer doelpogingen tegen; HET teken dat dit een collectieve wanprestatie een topclub onwaardig is. Ajakkes ging in het verleden ook echt weleens onderuit tegen laagvliegers, maar werd volgens mij nooit zo afgeschminkt als wij gisteren.
PSV moet nu winnen bij Sporting om door te gaan en dat gaat niet gebeuren. Al zou een scenario 11-11-11-0 volkomen passen bij dit seizoen van PSV. En door die 4-1 gisteren zijn wij bij een gelijke stand altijd derde in de poule!

John de Jong heeft hopeloos gefaald met zijn aankopen en ik ben heel erg bang dat Mo op deze manier zijn jeugdcontract bij PSV echt niet gaat verlengen!

Uiteraard mogen we hier klagen en is het aan ONS om de boys in het stadion te blijven steunen!

We moeten hoe dan ook onze hoop vestigen op de beker en er gewoon het beste van maken, het is verdomme net Herfst....
+1/-0

9 maanden geleden
zo boosheid is beetje gezakt na gisteren!! maar wat een baggerelftal is dit zeg!! en gutti?? stuur die gast terug naar mexico want die doet niks maar dan ook niks meer goed nu lozano weg is! wat ik al schreef ze hadden beter voor linssen kunnen gaan maar dat is volgens sommige hier niet goed genoeg! dus volgende wedstrijd zoet er zowiezo uit bruma er uit Rosario er uit en vul maar aan met spelers van onder de 19 erger dan nu kan het toch niet!!die griek contract opzeggen want je gebruikt hem toch niet en nog wel een paar meer!! en dan nog durven roepen we kunnen met dit elftal de el winnen!! nou gaat niet gebeuren denk ik zo!
+2/-0

 
9 maanden geleden
Klopt Undertaker67 - Bryan Linssen doet het geweldig... hij is niet lang maar kan geweldig goed koppen.
Plotseling duikt hij op voorin en maakt iedere wedstrijd een belangrijke goal.
Lichamelijk sterk, prima spelinzicht en voor je het weet heeft ie een doelpunt gemaakt.
Een buitengewoon goede speler voor PSV, als aanvoerder geschikt met een vlotte babbel.
Als je 8 miljoen wil uitgeven voor Guzman die geen Nederlands kent, doe dan Bryan Linssen.
Daar heb je veel plezier van - dadelijk koopt Ajax hem en dan is de kans verkeken.
+2/-0

 
9 maanden geleden
Leuk dat je van Bommel in bescherming neemt. Hij is inderdaad een echte clubman, maar echt geen goede trainer. Alle spelers zijn hopeloos uit vorm dat is iets anders dan dat ze er niets van kunnen. Ze hebben in het verleden allemaal een hoger niveau gehaald. Het is een trainer om het maximale uit een selectie te halen, maar van Bommel haalt er het minimale uit. Het is ook zo dat de selectie niet in evenwicht is, omdat er in de verkeerde spelers en voor de verkeerde posities is geïnvesteerd. Daarvoor is de Jong verantwoordelijk, maar uiteraard ook van Bommel. Ik mag toch hopen dat die twee overleggen over de aankopen. Ik vind dan ook dat ze beiden hebben aangetoond (nog) niet geschikt te zijn voor een topclub. En dat kun je Gerbrands weer aanrekenen, die wist toch ook dat zowel van Bommel als de Jong beginners zijn.
+3/-0

 
9 maanden geleden
Je legt prima uit Mick001 waar en waarom het nu mis gaat met PSV.
Toon Gerbrands is te zacht en heeft de fout gemaakt... jonge mensen met weinig ervaring aan te stellen - te weten De Jong en Van Bommel.
Inderdaad zie je bij Van Bommel dat spelers niet beter maar slechter gaan spelen, ze voelen zich ongelukkig. Ze willen wel maar het is geen team - er zit geen lijn in en het combinatiespel is te gehaast en niet nauwkeurig. Zoet heeft het de afgelopen 4 wedstrijden drukker dan de keeper aan de overkant - dit hebben we nog nooit meegemaakt.
Nieuwe spelers hoeft niet perse (Bryan Linssen zal een aanwinst zijn). Duidelijk is dat Van Bommel en De Jong het niet kunnen repareren, Toon Gerbrands zal nu zijn mouwen moeten opstropen.
+2/-0