Transparent
Inloggen
Sluiten

Wedstrijden


PSV kent geen enkel probleem met Heracles en wint eenvoudig


Tijdstip
4 april 2021
Stadion
Philips Stadion
Gelegenheid
Eredivisie
Televisiezender
ESPN 2


PSV kent geen enkel probleem met Heracles en wint eenvoudig; image source: Pro Shots

Foto: Pro Shots

PSV kent geen enkel probleem met Heracles en wint eenvoudig

PSV heeft zondagmiddag zonder problemen weten te winnen van Heracles Almelo. De wedstrijd in het Philips Stadion eindigde in een 3-0 overwinning. Donyell Malen, Denzel Dumfries en Mohamed Ihattaren zorgden voor de doelpunten.

PSV had het in de openingsfase nog ietwat lastig met het zeer verdedigende Heracles. De bezoekers kregen ook de eerste mogelijkheid van de wedstrijd toen Denzel Dumfries weggleed, maar wisten niet te scoren. Dat lukte PSV wel meteen uit de eerste mogelijkheid. Donyell Malen werd door een uitstekende bal van Olivier Boscagli aan de linkerkant diepgestuurd. Hij was te snel voor zijn bewaker en verraste vervolgens doelman Blaswich in de korte hoek.

Ruim tien minuten later was het opnieuw raak en wederom had Boscagli een enorme rol. Na een uitstekende aanval over meerdere schijven werd een voorzet van de Fransman door aanvoerder Denzel Dumfries in het doel gekopt en leek het duel daarmee al gespeeld te zijn.

Het tempo ging vervolgens flink omlaag, zodat ook Heracles kansen begon te krijgen. In de slotfase van de eerste helft voorkwam Yvon Mvogo met twee reddingen dat een tegentreffer gemaakt werd. Vlak voor rust zag Mario Götze nog een inzet gekeerd worden, zodat beide ploegen met een 2-0 ruststand de kleedkamers op moesten zoeken.

Na rust gebeurde er aanvankelijk weinig. Pas halverwege de tweede helft kreeg PSV de eerste grote kans, maar een kopbal van Cody Gakpo kon nog net worden gekeerd. Het bleek echter een korte opleving, aangezien er vervolgens wederom vrij weinig gebeurde. PSV wist aanvallend nauwelijks iets te creëren, terwijl Heracles vooral opviel door enkele pittige overtredingen. Waarvan het merendeel onbestraft bleef. Boscagli moest in de slotfase echter geblesseerd van het veld nadat hij enkele tikken gekregen had.

Het duel leek vervolgens af te stevenen op een zakelijke 2-0 overwinning, maar daar dacht Mohamed Ihattaren anders over. Een kwartier voor tijd was hij binnen de lijnen gekomen en op fenomenale wijze krulde hij de bal in de verre hoek. Het zorgde er ook direct voor dat PSV ook qua doelsaldo goede zaken deed in de strijd om de tweede plaats, omdat zowel AZ als Vitesse op zaterdagavond met één doelpunt verschil gewonnen had. Er had wellicht veel meer ingezeten, maar zonder veel problemen bleven de punten in Eindhoven.


[video] Boscagli as a CM & what a goal from Ihattaren | Highlights PSV - Heracles Almelo


Denzel Dumfries: 'Dit is het enige antwoord dat Mohamed Ihattaren kon geven'

In gesprek met ESPN gaf Denzel Dumfries aan erg blij te zijn voor Mohamed Ihattaren, die op schitterende wijze de eindstand bepaalde. "Het was een prachtige goal. Hij komt goed naar binnen en dan komt hij in zijn kwaliteiten. Dat is fantastisch voor hem", aldus Dumfries. "Het was bij hem een stukje emotie en frustratie. Hij is een ontzettend goede voetballer en wil altijd spelen. Hij is op dit moment heel goed bezig. Op de trainingen laat hij het ook zien en zo zie je dat hij van waarde is."

De aanvoerder begrijpt dat het bij Ihattaren knaagt dat hij weinig minuten krijgt. "Maar dit is het enige antwoord en dat doet hij fantastisch. Het is mooi dat hij zijn kwaliteiten laat zien aan de rest", zo gaf hij aan. "Hij weet natuurlijk ook wat zijn kwaliteiten zijn en wil het maximale uit zijn carrière halen. Op dit moment komt hij niet genoeg aan spelen toe. Dat is voor hem logisch, maar dit is het enige antwoord wat hij kan geven en dat doet hij goed."

Zelf kwam Denzel Dumfries ook weer aan scoren toe. "Het werd wel weer eens tijd. Het is heel lang geleden dat ik gescoord had", zei hij daarover. "Het is niet het belangrijkste, maar het is fijn dat ik kan bijdragen aan de winst vandaag."


Cody Gakpo: 'De week is compleet omdat we dit nu winnend hebben afgesloten'

Cody Gakpo gaf in gesprek met ESPN aan tevreden te zijn over afgelopen week. "We zijn natuurlijk door met Jong Oranje naar de volgende ronde en deze week is compleet omdat we dit nu winnend hebben afgesloten", aldus Gakpo, die flink in de picture stond na zijn wedstrijd met Jong Oranje. "Ik heb van vrienden wat doorgestuurd gekregen, maar voor mij is het gewoon zaak om te focussen waar ik nu ben. Dat was vandaag. Gelukkig hebben we als team deze wedstrijd goed gespeeld en gewonnen."

De aanvaller ontving onder meer berichten dat hij bij het grote Oranje moet, maar daar was hij zelf niet mee bezig. "Ik zat nu bij Jong Oranje en daar moest ik gewoon mijn best doen. We moesten door en dat is gelukt. Ik kwam nu terug bij PSV en daar moesten we de laatste zeven wedstrijd goed afsluiten. Vandaag was er één van en daar was ik meer bezig", zo gaf hij aan. "Natuurlijk wil je als speler het hoogst mogelijke halen, maar het is aan mij om dat ook te laten zien. Wie weet ga ik dan mee."

Gakpo keek met een goed gevoel ook terug op de wedstrijd tegen Heracles. "We hebben een goede wedstrijd gespeeld en een redelijk vroege goal gemaakt. Twee mooie assists van Oli en toen ging het iets makkelijker', zei hij daarover. "In de tweede helft verslapten we iets als team, maar Mo maakte een hele mooie goal als afsluiter."


[video] Boscagli happy with assists & the performance, Gakpo wordt fitter en fitter | Interviews PSV - Heracles


Roger Schmidt: 'We zijn blij dat we deze wedstrijd gewonnen hebben'

In gesprek met ESPN gaf Roger Schmidt aan met een redelijk goed gevoel terug te kijken op de wedstrijd. "Het was een lastige wedstrijd. Het is nooit makkelijk om tegen Heracles te spelen, omdat ze heel gedisciplineerd spelen en veel rennen", aldus Schmidt. "Het was belangrijk dat we goed begonnen aan de wedstrijd. We scoorden twee vroege doelpunten. We hadden al eerder een derde goal moeten maken. Dan zou het een stuk makkelijker zijn geworden. Uiteindelijk viel die goal alsnog in de laatste minuut, dus we zijn blij dat we deze wedstrijd gewonnen hebben."

In de rust werd nog aangegeven dat er gestreden moest worden om zoveel mogelijk doelpunten te maken. "Misschien kan het doelsaldo belangrijk worden dit seizoen. We hebben het geprobeerd, maar we misten een paar keer het moment", zo gaf hij aan. "De laatste pass was een paar keer niet goed. Cody kreeg nog een hele grote kans en uiteindelijk viel hij alsnog, dus ik ben blij."

Schmidt was erg te spreken over het spel van Olivier Boscagli. "Hij heeft al een paar keer laten zien dat hij ook op deze positie op een goede manier kan invullen", zei hij daarover. "Hij is een heel complete speler. Hij heeft altijd een goed idee aan de bal. Hij ziet altijd alles en heeft een goed overzicht op het veld. Technisch is hij in staat om iedere bal te spelen. Dat hij twee assists geeft is dan ook geen toeval. Dat is omdat hij een heel goede speler is."

De trainer werd ook gevraagd naar de ontlading van Mohamed Ihattaren na zijn treffer. "Ik heb het zelf niet gezien, omdat ik op de bank zat", reageerde hij daarop. "Ik ben blij dat hij een heel mooie goal heeft gemaakt. Hopelijk geeft hem dit zelfvertrouwen en kan hij hierop voortborduren."


'Mohamed Ihattaren weigert interview te geven'

Na zijn ontlading na zijn schitterende treffer was Mohamed Ihattaren wederom het gesprek van de dag. De middenvelder wilde echter geen uitleg geven waar zijn niemand kan mij kapot krijgen vandaan kwam. NOS-verslaggever Arman Avsaroglu meldt via Twitter namelijk dat Ihattaren geweigerd heeft om een interview te geven.


Karakteristieken

Uitslag: 3-0 (2-0)

Doelpuntenmakers:

Goal
1-0 Donyell Malen ('9)
Goal
2-0 Denzel Dumfries ('21)
Goal
3-0 Mohamed Ihattaren ('90)
Scheidsrechter
Van de Kerkhof
Toeschouwers
0 toeschouwers

Kaarten:

Kaart
PSV: Eran Zahavi ('59)
Kaart
Heracles Almelo: Quagliata ('71)
Kaart
Heracles Almelo: Pröpper ('79)

Opstelling PSV

Donyell MalenEran ZahaviCody Gakpo


Olivier BoscagliPablo RosarioMario Götze


Philipp MaxNick ViergeverJordan TezeDenzel Dumfries


Yvon Mvogo

Wissels:

'66 Marco van Ginkel voor Cody Gakpo
'75 Mohamed Ihattaren voor Donyell Malen
'75 Noni Madueke voor Eran Zahavi
'83 Ibrahim Sangaré voor Olivier Boscagli


Opstelling Heracles Almelo

BurgzorgVloet


De la TorreSchoofsKiomourtzoglou


QuagliataKnoesterPröpperRenteFadiga


Blaswich

Wissels:

'66 Sierra voor Kiomourtzoglou
'66 Bijleveld voor De la Torre
'75 Bakis voor Vloet
'75 Jakobsen voor Quagliata


Pool

De ruststand en uitslag van deze wedstrijd is door 4 deelnemers aan de Pool goed voorspeld.

De top vijftien:

  Score Voorspelling
 7 3-0 (2-0)
 7 3-0 (2-0)
 7 3-0 (2-0)
 7 3-0 (2-0)
 6 3-0 (1-0)
 6 3-0 (1-0)
 6 3-0 (1-0)
 6 3-0 (1-0)
 6 3-0 (1-0)
10  6 3-0 (1-0)
11  6 3-0 (1-0)
12  6 3-0 (1-0)
13  6 3-0 (1-0)
14  6 3-0 (1-0)
15  6 3-0 (1-0)

Bekijk ook het algemeen klassement in de Pool.


Man van de Wedstrijd

De wedstrijd als geheel werd door de fans gewaardeerd met een 6.30. Hieronder is de uitslag van de Man of the Match verkiezing van deze wedstrijd weergegeven. Achter elke spelersnaam staat tussen haakjes het aantal stemmen en de daarmee behaalde score voor het Man van de Wedstrijd klassement.

1. Olivier Boscagli (83 -> 5,0)
2. Donyell Malen (26 -> 4,0)
3. Jordan Teze (19 -> 3,0)
4. Mario Götze (12 -> 2,0)
5. Mohamed Ihattaren (8 -> 1,0)
6. Nick Viergever (7 -> 0,0)
7. Denzel Dumfries (5 -> 0,0)
7. Cody Gakpo (5 -> 0,0)
9. Pablo Rosario (4 -> 0,0)
10. Timo Baumgartl (3 -> 0,0)
11. Adrian Fein (2 -> 0,0)
12. Yvon Mvogo (1 -> 0,0)
12. Marco van Ginkel (1 -> 0,0)
12. Lars Unnerstall (1 -> 0,0)
15. Niemand (0 -> 0,0)
15. Jeremy Antonisse (0 -> 0,0)
15. Ismail Saibari (0 -> 0,0)
15. Yorbe Vertessen (0 -> 0,0)
15. Mathias Kjølø (0 -> 0,0)
15. Mees Kreekels (0 -> 0,0)
15. Shurandy Sambo (0 -> 0,0)
15. Emmanuel Matuta (0 -> 0,0)
15. Luis Felipe (0 -> 0,0)
15. Richard Ledezma (0 -> 0,0)
15. Justin De Haas (0 -> 0,0)
15. Frederik Oppegård (0 -> 0,0)
15. Philipp Max (0 -> 0,0)
15. Ryan Thomas (0 -> 0,0)
15. Joël Piroe (0 -> 0,0)
15. Armando Obispo (0 -> 0,0)
15. Noni Madueke (0 -> 0,0)
15. Maxime Delanghe (0 -> 0,0)
15. Maximiliano Romero (0 -> 0,0)
15. Mauro Júnior (0 -> 0,0)
15. Vincent Müller (0 -> 0,0)
15. Érick Gutiérrez (0 -> 0,0)
15. Eran Zahavi (0 -> 0,0)
15. Ibrahim Sangaré (0 -> 0,0)
15. Sam Lammers (0 -> 0,0)
15. Joël Piroe (0 -> 0,0)
15. Robbin Ruiter (0 -> 0,0)
15. Gastón Pereiro (0 -> 0,0)
15. Yanick van Osch (0 -> 0,0)
15. Amar Catic (0 -> 0,0)
15. Ricardo Rodríguez (0 -> 0,0)
15. Jeroen Zoet (0 -> 0,0)
15. Daniel Schwaab (0 -> 0,0)
15. Jorrit Hendrix (0 -> 0,0)
15. Konstantinos Mitroglou (0 -> 0,0)
15. Ibrahim Afellay (0 -> 0,0)
15. Derrick Luckassen (0 -> 0,0)
15. Ritsu Doan (0 -> 0,0)
15. Michal Sadílek (0 -> 0,0)
15. Mike van de Meulenhof (0 -> 0,0)
15. Youri Roulaux (0 -> 0,0)
15. Hirving Lozano (0 -> 0,0)
15. Toni Lato (0 -> 0,0)
15. Bruma (0 -> 0,0)
15. Steven Bergwijn (0 -> 0,0)


VoorbeschouwingenWat vind jij van de wedstrijd?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 maanden geleden
Als Cody maar begint, dan winnen we wel ;-)
+1/-0

3 maanden geleden
Deze wedstrijd mag geen enkel probleem vormen. Gaat het dan ook niet doen.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Dat ligt toch volledig aan PSV zelf.. Dat Ze maar.wat scherper voor de goal zijn en kansen benutten
+1/-0

 
3 maanden geleden
Inderdaad, kijk de statistieken van ADO-PSV maar eens terug.
+2/-0

 
3 maanden geleden
Dat.doet nog steeds pijn haha
+2/-0

3 maanden geleden (gewijzigd)
Nou, ik vind dit nog geen a-b-c tje... verwacht een lastige wedstrijd tegen een taaie tegenstander ... we zullen wel winnen, maar zal wel moeizaam gaan, ik zeg 2-1, en dan heb je iig de 3 punten!
+1/-0

 
3 maanden geleden
Nou ja, je hebt wel die Vloed daar rondlopen. Nooit ook maar ene knikker geraakt bij PSV. Maar er ondertussen wel stevig inkleunen als hij tegen ons moet aantreden. Maar hun verdediging zal kansloos zijn tegen onze aanval. Geldt voor zeker 6 van onze laatste 7 finales. En ditmaal voor troostprijs.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Idd hebben ze vloed daar lopen, maar het wordt toch Eb voor ze met een overvloed aan goals voor PSV.
+2/-0

 
3 maanden geleden
Hahaha ga je je alvast indekken omdat RAI VLOET daar.speelt? Waaauw 😅🤣
+2/-0

 
3 maanden geleden
Waar precies zou ik mij dan indekken?
+1/-0

 
3 maanden geleden (gewijzigd)
Je trekt het je aan maar ik denk dat hij @por bedoelde...🤣
+2/-0

 
3 maanden geleden
Nee hoor, ik kreeg verwittiging reactie. Ik trek het mij overigens niet aan. Ik vraag het mij slechts af.

Nogmaals, (de eerste) 6 van de 7 resterende wedstrijden mogen en gaan geen problemen opleveren. Normaal gesproken hoeft de slotwedstrijd in Utrecht dan niet per se gewonnen te worden. Indien wel, mag ESPN van mij Arnold Bruggink naar de Domstad sturen.
+1/-0

 
3 maanden geleden (gewijzigd)
Oké, zat ik ernaast, deze wedstrijd moet probleemloos gewonnen worden.

Eigenlijk alle 7 resterende partijen van PSV, maar ja wat is logica in deze tijden nog waard...?

Btw hoezo Bruggink tegen Utje uit? Vanwege 1999? Die legendarische 2-3 ontsnapping, waardoor PSV alsnog als 3e de CL haalde, overigens wat n weelde destijds... daar kunnen nu alleen nog maar van dromen😤
+1/-0

 
3 maanden geleden
Zodoende dus. Bruggink als personificatie van Mirakel van Utrecht 1999.

Achteraf één van de mooiste seizoenen, zo niet hét mooiste, waarin PSV géén kampioen werd. Ik noem het het cultseizoen.
+1/-0

 
3 maanden geleden (gewijzigd)
Mwah nee niet echt voor mij, is heb de glorie jaren 86 t/m 89 ook van dichtbij meegemaakt, dat was pas smullen...

Dat ik bv terug kwam van zomervakantie en 18 doelpunten gemist had in de eerste 3 wedstrijden (6-1 Den Bosch, 2-3 Twente uit en Utrecht 9-0 uit mijn hoofd)
Nu wordt ik echt n oude l.. 🤣🤣🤣
+1/-0

 
3 maanden geleden
Ik zeg toch (van) de seizoenen waarin PSV géén kampioen werd. Geweldig seizoen met de meest bizarre uitslagen en een even passende als spectaculaire apotheose.

Uiteraard heb ik die jaren (19)'80 ook meegemaakt, alleen miste ik niet die eerste 18 doelpunten van 1987-88. Mijn vakantie(s) speelde(n) zich dat jaar af in Wenen, Bordeaux, Madrid & Stuttgart.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Ah die nuance gemist, dan snap ik het
+1/-0

 
VHTLsaw (geschorst)
3 maanden geleden
Geweldige apotheose van een heel apart seizoen. Vergeet niet het telefoontje dat Sir Bobby Robson zogenaamd kreeg in de kleedkamer na dat duel. "Congratulations from the Pope".
+1/-0

 
3 maanden geleden
Voor puntverlies omdat VLOET meespeelt hahah
+1/-0

 
3 maanden geleden
Dat was in reactie op Riverside, die wél een moeilijke wedstrijd verwacht... i.t.t. mij.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Ik verwacht een driepunter van PSV en hoe? Durf ik geen voorspellingen over te doen? Kan alle kanten op met deze selectie hahah
+1/-0

3 maanden geleden
Deze moet natuurlijk 'gewoon' gewonnen worden. En bij voorkeur met een aantal doelpunten verschil, zodat het doelsaldo tov AZ wat gunstiger wordt (nu +4).
+3/-0

3 maanden geleden
Ondanks de positiviteit moet ik mijn eigen eraan herinneren dat er zoveel wedstrijden zijn geweest waarvan wij dachten dat het geen probleem hoefde te zijn en boem kwam de teleurstelling, dus wees aub wel positief maar let op de rikketik;-)
+3/-0

 
Tony the Tiger (geschorst)
3 maanden geleden
Dat was met name in de toppers heh. Thuis tegen dit soort ploegen zou geen enkel probleem moeten zijn. PSV2 gaf gisteren het goede voorbeeld door eens de nul te houden.
+2/-2

 
3 maanden geleden
Ik tel de gelijkspelen mee, maar ook de teleurstellingen bij verlies mede door omstandigheden.
+1/-0

Perzik009 (geschorst)
3 maanden geleden
AZ gewonnen met een goal, dat is gunstig.

Dat biedt kansen!
+1/-0

 
3 maanden geleden (gewijzigd)
Dan sta je nog maar slechts gelijk. Doelsaldo beter is leuk maar liever een paar puntjes voorsprong. Én daarbij sta je nu gelijk met Vitesse die ook "gewoon ' wint. Plek 2,3 én 4 word spannend al is het eigenlijk te gek voor woorden dat je daar rekening mee moet houden. Niks minder dan plek 2. De rest is dramatisch en een afgang!!
+2/-0

 
3 maanden geleden
Rood voor Koopmeiners is ook zeer gunstig, helemaal omdat ze over twee wedstrijden naar Amsterdam moeten
+2/-0

 
3 maanden geleden
Zul je zien dat ie maar 1 wedstrijd krijgt al denk ik eerder een wedstrijd of 2/3
+1/-0

 
3 maanden geleden
Dat wordt er gewoon 1
+1/-0

3 maanden geleden
Vitesse heeft door een erg discutabele penalty ook maar 3 verliespunten meer.Plek 2 is nog geen zekerheidje. Gaat nog heel spannend worden en hopelijk komt het niet op de laatste wedstrijd tegen FCU aan.
+2/-0

3 maanden geleden
Kunnen morgen gewoon vol aan de bak.... de kaaskoppen hebben op dit moment gewoon plek 2 in handen😬😱..... heren selectie PSV 1, you know what to do and how to act!!!
+1/-0

3 maanden geleden
90 minuten overtuigen kunnen we niet. De 0 houden kunnen we niet. Gas geven in de slotfase kunnen we niet. Zorgen dat we een goede eerste helft op de mat leggen en 3-0 voor staan, dan zie ik ons wel met 3-1 of 3-2 winnen. Is het verschil bij rust nog niet gemaakt zullen we afhankelijk zijn van de scherpte voor de goal bij Heracles en is niets zeker. Dit PSV wint geen enkele finale eenvoudig, maar beschikt wel over de kwaliteiten on de resterende 7 wedstrijden te winnen. Maar daar zijn 14 goede helften voor nodig en 2 op rij is eerder uitzondering dan regel. Het wordt een moeilijke en lange rit, waarin hopelijk AZ en Vitesse snel nog wat laten liggen om wat lucht te creëren. Ajax zal tegen AZ niet in zijn sterkste opstelling spelen en heeft ook geen enkel belang bij die wedstrijd aangezien ze het kampioenschap al binnen hebben en de overige twee prijzen willen pakken.
+4/-0

 
3 maanden geleden
Goeie samenvatting, en dat is behoorlijk treurig. Met name het stuk over volhouden en gasgeven in de slotfase, te bedenken dat je 5x mag wisselen.
+2/-0

 
3 maanden geleden
Verdorie ja, 5x wisselen met onze voorhoede moet je toch met 6-2 kunnen winnen toch;-) ? Maar de 7-0 van vandaag is wel mooi meegenomen.
+2/-0

 
3 maanden geleden
Eeuwige optimist Por! Er waren tijden dat dergelijke tegenstanders inderdaad naar Eindhoven kwamen, en mochten kiezen tussen 5,6 of 7-0. Voor de jongere lezers, ik ben geen zure ouwe man ;)
+2/-0

 
3 maanden geleden
Heracles 5-0, 1986.
+1/-0

3 maanden geleden
Ja hoor... het wonder duo Sangare en Rosario weer present! Heracles zal weggetikt worden.....
+1/-0

 
3 maanden geleden
Nee hoor. Al had ik Sangare laten staan ipv dien andere.
+2/-0

3 maanden geleden
Kwalitatief de betere selectie,dus verwacht ik geen problemen.
+1/-0

3 maanden geleden
Boscagli on fire vandaag!
+1/-0

Mik001 (geschorst)
3 maanden geleden
Ik vind dat Sangaré het uitstekend doet op de bank 😊
+2/-0

3 maanden geleden
Boscagli is de nieuwe Pirlo !

Schmidt ziet dit toch ook ?
+3/-0

 
3 maanden geleden
Gezapig partijtje hoor. Gelukkig doet het doelsaldo er niet toe1🤔
+2/-0

 
3 maanden geleden
Voetballend zo matig. Doet pijn aan de ogen
+1/-0

 
3 maanden geleden
Pfff zelfs Gotze ongekend slordig.
+2/-0

 
3 maanden geleden
Foutenfestifal..man man man. 1e helft was best aardig ..maar die o zo 2e helft elke keer. Pfffff Een aantal lopen met lood in z'n schoenen
+2/-0

 
Mik001 (geschorst)
3 maanden geleden
Èèn helft redelijk voetbal is toch echt wel het hoogst haalbare voor deze ploeg. Gaat nog wat worden als het wordt afgestraft met de 2-1...
+2/-0

 
3 maanden geleden
We hebben het vaker gezien.. wederom billen knijpen. Om gek van te worden
+1/-0

 
Mik001 (geschorst)
3 maanden geleden (gewijzigd)
Voordeel van de coronacrisis is in ieder geval dat niemand de moeite heeft kunnen nemen om naar het stadion to gaan. Als dat dit jaar wel had gekund zouden we volgend jaar met half-lege tribunes zitten...
+1/-0

Tony the Tiger (geschorst)
3 maanden geleden
Na 21 minuten met 2-0 voor staan om vervolgens zo te gaan ballen? Het veldspel wordt maar niet beter ondanks dat je meest creatieve jongens weer fit zijn. Gewoon eens gaan trainen ipv vrijaf geven.
+2/-1

 
3 maanden geleden
De meeste zitten al met z'n gedachten op.een wit strand denk ik
+1/-0

3 maanden geleden
Hopelijk kan van ginkel eens wat laten zien
+2/-0

3 maanden geleden
Winst maar genieten .......
+1/-0

 
3 maanden geleden
Drogend stucwerk is nog leuker om naar te kijken.
+3/-0

 
3 maanden geleden
Groeiend gras, opdrogende verf.
+2/-0

 
3 maanden geleden
Met of zonder kachel ? Hahahaha
+1/-0

3 maanden geleden
Mooie goal, maar trek die vent snel bij de camera weg zeg
+3/-0

Mik001 (geschorst)
3 maanden geleden
En dit maakt (bijna) alles goed. Heerlijk voor Mo, maar wat een frustratie in zijn ontlading....
+2/-0

 
3 maanden geleden
Madueke en Mo kwamen een half uur te laat. Velen tergend slecht net Dumfries, Max en Zahavi voorop.
+1/-0

3 maanden geleden
Wat een frustratie. Niemand die mij kapot krijgt. Nee, alleen jijzelf
+7/-0

 
3 maanden geleden
Eens, snel afscheid nemen van Ihattaren. Zorgt alleen maar voor onrust.
+7/-0

3 maanden geleden
One down, six to go.

(later meer)
+1/-0

 
3 maanden geleden
wanneer komt je verdere analyse? dan zet ik de wekker even
+1/-0

 
3 maanden geleden
Nogmaals mijn vraag: wat is jouw probleem?
+1/-0

 
3 maanden geleden
Ik vermoed dat we er ook echt daadwerkelijk zes zullen moeten winnen om die tweede plaats vast te houden!
+1/-0

3 maanden geleden
Alleen maar positieve zaken vandaag. Snel op voorsprong en zowaar niet eens meer in de problemen gekomen. De 0 gehouden en 3-0 had ik vooraf voor getekend. De basis zaken vandaag op orde, nu nog goed voetballen. Eerste finale probleemloos gewonnen nog zes te gaan.
+4/-0

3 maanden geleden
Geweldig voor Mo, hoop dat het n begin mag zijn van de weg omhoog.
+3/-3

Perzik009 (geschorst)
3 maanden geleden
Staan weer 2e, beter dat ze dat vasthouden..

2 goals ingelopen, niet veel.

Kan wel eens uit gaan maken welke ploegen in de laatste wedstrijden nog ergens voor spelen
Zie het wel op doelsaldo worden beslist

Maar ze moeten nog steeds van 020 winnen, dat zie ik ze niet zomaar doen
+1/-0

 
3 maanden geleden
2 goals uitgelopen zelfs
+1/-0

3 maanden geleden
Pfff, ik kon de 2e helft niet meer aanzien. Vergelijkbaar met wat Feyenoord laat zien. Gelukkig bood de ronde van Vlaanderen een welkome verlossing voor die verschrikkelijk slechte 2e helft.Het mooie doelpunt van Mo nog net mee gepikt.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Tweede helft was saai maar wel degelijk, terwijl de 1e helft heel dominant was. We zijn op de goede weg, elke week wordt het n beetje beter.
+2/-2

 
3 maanden geleden
Snap niet hoe je dit kan zeggen. Voetballend is het een drama. PSV kan nooit de bal lekker rond laten gaan. Het idee van snel omschakelen dmv snelle combinaties is leuk maar dan moet je er wel de spelers voor hebben. Ze hadden. De wedstrijd onder controle maar verder was get zeer zwak
+3/-0

 
3 maanden geleden
Voetballend is het geen drama, hoe kom je daar nou bij? PSV laat de bal juist heel snel rond gaan, waarbij het risico op balverlies groter is, maar als je je verdiept in de filosofie van Schmidt is dat nu nèt wat hij wil, snel omschakelen is leidend, en balverlies is niet cruciaal. Hoe kun je nu zeggen dat als PSV de controle over de wedstrijd heeft, ze zeer zwak voetballen?? PSV speelde de wedstrijd zoals ze wilde, met een dikverdiende 3-0 overwinning. Maar het moet nog steeds beter worden om volgend jaar de strijd met ajax aan te binden.
+2/-1

Mik001 (geschorst)
3 maanden geleden
Vandaag alleen voldoendes voor Boscagli, Teze, Viergever en Roario. En voor Sangarè (tot de 83e minuut).
Nog 5x winnen en 1x gelijk spelen en de 2e plek is een feit.
+1/-0

 
3 maanden geleden (gewijzigd)
Malen vergeet je..niet Dé beste vandaag maar wel goeie acties met de 1-0 als goed voorbeeld. Hopelijk speelt Gakpo weer de sterren van de hemel..Type speler voor vrije rol voorin..lekker zwerven tussen de linies in...Maar leg eens uit ? 5* winst én gelijk en je bent 2e?? Wat als AZ alles wint.. (Ajax een "offday" bv. Maar ik denk zelf dat wij ook niet alles gaan winnen. Lastige uitwedstrijden nog! Willem2 én Utrecht bv laatste wedstrijden van seizoen. Word je géén 2e dan moeten er koppen rollen. Zowel selectie/staf/ én de directie!!
+1/-0

 
Mik001 (geschorst)
3 maanden geleden (gewijzigd)
Ik vond Malen helemaal niet zo goed. Die kan echt veel beter.
AZ kan ook niet opboksen tegen De AFC Ajax/VAR Combinatie. Ook vandaag is de Zeister maffia weer een doorslaand succes voor Ajax.
Bij wedstrijden van Ajax moeten ze echt niet meer gaan kijken. De uitkomst staat toch bij voorbaat al vast 🤮
+5/-0

 
Tony the Tiger (geschorst)
3 maanden geleden
Die liet op bepaalde momenten wel zijn klasse zien zoals bij de 1-0. Die versnelling hebben er maar weinigen. Ook bij de 2-0 een belangrijke rol voor hem
+2/-1

 
Mik001 (geschorst)
3 maanden geleden
Ik vond Malen helemaal niet zo goed. Die kan echt veel beter
+1/-0

3 maanden geleden
Die frustratie uiting van Mo is wéér de zoveelste moment waar media Nederland weer lekker aandacht én z'n verhaaltjes over zal schrijven. Wat is er echt aan de hand met die gast! Aan het "juichen van Mo moet je eens opletten op Rosario. Die riep ook iets tegelijkertijd. En wat zeiden die 2 nog tegen elkaar terwijl ze "knuffelde". Het matige spel van sommige spelers met Mo te maken? Speelt er onderling iets in selectie? Durf er m'n hand voor in het vuur te steken dat er iets speelt. En voor de andere medesupporters die me waarschijnlijk een halve haan vinden nu hahaha ..Ik ben géén complottheorieën denker.. Ik voel zoiets aan op één of andere manier. Niemand krijgt mij kapot zegt héél erg veel . Hoe zijn jullie gedachten hierover??
+2/-0

 
3 maanden geleden
Ik wordt een beetje moe van dit gedrag. Meneer heeft in de allerlaatste minuten een goal gemaakt als de wedstrijd al gespeeld is. Verder dus geen enkele bijdrage aan de winst gehad. Heeft alle ellende de afgelopen tijd over zichzelf af geroepen en gaat weer een showtje opvoeren waar ik misselijk van wordt. Wat een prima donna gedrag. Wat moet dat wel niet worden als hij echt iets gaat presteren. Nee, het lijkt me echt een stoorzender in de groep en ik ben helemaal klaar met deze gast. Van mij mag hij gaan!
+14/-1

 
3 maanden geleden
Precies dit.
+2/-0

3 maanden geleden
"Denzel Dumfries: 'Dit is het enige antwoord dat Mohamed Ihattaren kon geven'"
Ongelofelijk dat dit gedrag nog geaccepteerd wordt ook. Stamp die vent alsteblieft de selectie uit,
+13/-3

3 maanden geleden
Tot ziens Mo!
Wat een gedrag, kun je vannacht weer rondrijden met je "matties" in Nieuwegein..
+3/-0

 
3 maanden geleden
Deze post is nu net wat Mo het recht geeft om zo te reageren imho, erg goedkope reactie.
+7/-4

 
Tony the Tiger (geschorst)
3 maanden geleden
Volgens mij is het enige publieke supporterstatement die van Ligjtown Madness geweest. Volgens mij stond je daar wel achter. Dat er hier af en toe iets geschreven wordt zal Mo worst wezen. Die jongen leest dat waarschijnlijk niet eens. In the end doet hij gewoon teveel domme dingen. Als fan mag je daar best een mening over hebben. Ook al wordt een gedeelte door frustratie veroorzaakt. We missen een type Guus Hiddink. Die zou Mootje wel weer in het gareel krijgen en snel ook.
+3/-1

 
3 maanden geleden
Ik geloof niet dat LightTownMadness Mo heeft zitten af te zeiken @tony zoals hierboven, maar hem juist positief uitdaagde. Beetje nadenken voor je reageert @tony.
+2/-2

 
Tony the Tiger (geschorst)
3 maanden geleden
LM Refereert ook aan zaken als ‘nachtelijke sessies op Clubhouse’ etc. Wat is het verschil met ‘ kun je vannacht weer rondrijden met je "matties" in Nieuwegein’. Beiden zinloze opmerkingen wat mij betreft.
+2/-1

 
3 maanden geleden
Lees post boven deze post, duidelijk genoeg.
+2/-1

 
Sjaal en Pet (geschorst)
3 maanden geleden
Stuitende reactie van Mo inderdaad. Dan heb je er dus helemaal niks van begrepen. Hopelijk kunnen we er nog wat voor vangen en worden we snel verlost van deze stoorzender.
+2/-1

3 maanden geleden
Is het niet bedoeld richting de media?
+3/-0

 
3 maanden geleden (gewijzigd)
Ja dat zou nog de beste uitleg zijn. Maar ik vind dat iedereen hier wel zwaar aan tilt zeg. Hij heeft het ff moeilijk gehad, heeft publiekelijk op zn donder gekregen en is niet bijster slim. Dan zeg je in de ontlading iets raars. Mwa, kan ik prima mee leven hoor.
+2/-0

 
3 maanden geleden
Als dat spontaan gebeurt, prima. Maar het lijkt wel of hij er op had zitten wachten.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Richting de media or richting de technische staf ... maakt niet veel uit. Het manneke moet gewoon eens gaan begrijpen dat dit allemaal aan hem zelf ligt ...

En ik denk denk ook dat het hij veel talent heeft (al moet hij dat natuurlijk nog steeds laten zien op lange termijn), maar ik denk dat zijn IQ hem in de steek laat en uiteindelijk zijn carriere gaat beinvloeden (zoals we al bij meerdere van die gasten hebben gezien) ...
+4/-0

 
3 maanden geleden
IQ + mentaliteit/eergevoel.
+1/-0

3 maanden geleden (gewijzigd)
1e helft prima, 2e zeer slordig, maar dik verdiend en zonder problemen 3-0 overwinning geboekt, de NUL gehouden, Boscagli op t middenveld was n verademing, Mo die weer eens levert, ik tel mijn zegeningen!

Indien Ihattaren elke week er zo'n bal inschiet, mag hij van mij alles roepen in die camera... dan presteert hij namelijk en dat is het enige dat momenteel telt en hem en ons PSV verder brengt!
+2/-0

 
3 maanden geleden
Ik was hoe gek het ook klinkt blij met z'n reactie: eindelijk zie ik n Mo die tot in z'n grote teen gemotiveerd was, dat was al heel lang geleden. Als hij dat altijd zou hebben laten zien hadden we wellicht dichter bij ajax gestaan, nu maar de komende 6 wedstrijden knallen. Vrees dat hij vertrekt einde seioen.
+3/-3

 
3 maanden geleden
tot in zijn grote teen gefrustreerd.
+2/-0

 
3 maanden geleden (gewijzigd)
Mee eens @psveeboer, héél veel frustratie. Mo kan er mee aan de slag de frustratie te gebruiken om weer te laten zien waarom iedereen in hem n topvoetballer ziet. Ik hoop, misschien tegen beter weten in, dat hij bijtekent en rechts op het middenveld uitgroeit tot n onmisbare schakel volgend jaar, en z'n belofte inlost als zijnde de grootst uitgaande transfer allertijden van PSV te worden. (hij oogt minder zwaar, dus hij is er mee bezig)
+2/-1

3 maanden geleden (gewijzigd)
Zo de hoogste tijd nu voor de uitgebreide analyse. Ik kan het maar vast gedaan hebben.

Redelijke 1e helft waarin niks werd weggegeven en 2 prima goals werden gescoord.

Weerzinwekkende 2e helft, werkelijk waar niet om aan te gluren, die wél besloten werd met het absolute hoogte- & dieptepunt!

Nuff said. Next.
+5/-0

3 maanden geleden
Zie Mo liever zo reageren dan dat ie gewoon wegloopt. Straalt vuur en passie uit, wat zo vaak in ons spel ontbreekt. Dat je na zo een moeilijk jaar, waar je onder een vergrootglas ligt en iedereen je op je huid zit afreageert na een weergaloze goal zie ik meer als iets positiefs dan iets negatiefs. Hij heeft nog veel te bewijzen en hopelijk doet hij dat in ons shirt. Bij mij heeft hij nog de status talent, dus laat het maar zien dan volgend seizoen dat je die status kunt ontgroeien.
+3/-3

 
3 maanden geleden
Als hij iedere week die passie laat zien, dan wel... Nu is het gewoon misplaatste arrogantie van een speler die het 1 op 5 wedstrijden een keer laat zien. Die jongen moet met zijn talent gewoon meer brengen en dat moet zich na een paar jaar ook eens gaan uiten in structurele goals en assists... (Hij is jong, dus ik neem het hem niet kwalijk, maar laten we niet doen alsof hij er volgende week weer drie inschiet, want dat heeft hij in de afgelopen drie jaar nooit laten zien...)
+1/-0

3 maanden geleden (gewijzigd)
Die Ihattaren wordt zolangzamerhand een schande voor ons mooie PSV. Tragisch om te zien hoe hoog hij zichzelf heeft zitten, hoe verschrikkelijk
hij iedereen vindt die hem probeert te helpen. Sneu is het eerste woord dat mij te binnen schiet bij het zien van deze jongen. Ik hoopte zo dat hij weer terug op aarde zou landen maar na vandaag ben ik alleen maar meer overtuigd geraakt dat hij de weg helemaal kwijt is en deze ook niet meer terug gaat vinden. Verkopen aan de eerste gegadigde komende zomer voordat deze rotte appel de rest van onze mooie club aansteekt met zijn rare gedrag.
+10/-2

 
3 maanden geleden (gewijzigd)
Deze uitbarsting van Mo geeft heel duidelijk aan dat hij een probleem heeft. Hij bewijst zijn eigen ongelijk met zo’n zinloze actie. Kijk in de spiegel en schiet er eerst eens 20 in voordat je gaat schreeuwen. PSV onwaardig!
+4/-0

Tony the Tiger (geschorst)
3 maanden geleden
Als ik Schmid was zou ik Mo de volgende keer 17’ voor tijd inbrengen. Idem voor Madueke. Zeker als we weer zo goed spelen als gisteren vanaf minuut 21.
+1/-0

3 maanden geleden
Het blijft een terugkerend probleem de terugval van PSV naar een niveau onder de ondergrens. PSV begint sterk en komt meestal op voorsprong. Vervolgens kunnen de spelers de bal niet meer naar de goede kleur spelen en wordt het een chaotisch rommeltje. Kan toch niet de bedoeling zijn van de speelwijze van Schmidt. Of spelers voeren hun opdrachten niet meer goed uit en/of conditioneel zit het niet goed. Niet alleen spelers wisselen maar ook de speelwijze aanpassen tijdens de wedstrijd kan helpen om op een aanvaardbaar niveau de wedstrijd uit te spelen. Misschien is onze trainer daar te eigenwijs voor.
+2/-0

3 maanden geleden
Ik kan weinig soep trekken van deze partij. Er werd goed begonnen, met twee meer dan prima goals en dan denk je; lekker, we gaan een keer aan het doelsaldo werken. Maar nee, het bloedde dood tot het moment dat onze Mo er nog een heerlijk balletje in legde. Waarom er dan weer zo'n selectief verontwaardigt commentaartje in de camera gebrald werd, Joost mag het weten...

Marco van Basten omschreef het goed dit weekend; die jongen ligt met name met zichzelf in de knoop en daar moet hij eerst zelf uit komen. De 4 mensen die we nu momenteel voorin hebben staat zijn gewoon beter dan Mo. Of althans, voor het elftal meer complementair aan het geheel. Hij pakt de handschoen op en vecht...of hij gaat pizza eten met Mino. Hij zoekt het maar uit.
+1/-0

3 maanden geleden
Off topic. Koopmeiners met een directe rode kaart. 1 wedstrijd geschorst en 1 voorwaardelijk. Ik weet het niet maar is dat niet de straf bij 2x geel en zo ja waar slaat dat dan op?
+1/-0