Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » PSV in de media » Veronica Inside

Deze normale topic is open en bestaat uit 10 pagina's: 1 2 3 4 ... 6 7 8 9 10

Resumerend wat er gisteren is besproken bij Oranjewinter: Gijp vindt Mathijs van Nieuwkerk een gek, een patiënt, omdat hij mensen vernedert. Gijp vindt dit 'uit de grond van zijn hart' het laagste wat je kan doen, en iets wat direct gecorrigeerd moet worden. Sterker nog, hij zou er iemand voor een klap op zijn kanis kunnen/willen geven.

Manolev. Iemand???

 

+5/-0

Haha ik had precies hetzelfde. Wat een hypocriet... Ze zitten daar bewust spelers, coaches en scheidsrechters die ze niet liggen helemaal tot de grond af te branden...

 

+1/-0

En René die Bo van Spillbeeck nadoet met een jurk en pruik, dat is natuurlijk niet vernederend?? Dat zal dan wel weer humor zijn volgens René..

 

+3/-0

Misschien een beetje “kort door de bocht” van mij … maar er kijken toch alleen maar mensen met een heel laag IQ naar zo’n programma?! Sommige mensen vinden dat humor, maar dat heeft toch helemaal niets te maken met humor??

Gewoon niet kijken mensen!!

 

+4/-4

Heel kort door de bocht ja. Belachelijke opmerking :kots

 

+4/-3

Charles, ben jij dat?

 

+1/-1

open/sluit de onderstaande quote:

Kleine1 schreef op 21 november 2022 om 12:37:

Misschien een beetje “kort door de bocht” van mij … maar er kijken toch alleen maar mensen met een heel laag IQ naar zo’n programma?!

Wauw…. Wat een opmerking.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 10 pagina's: 1 2 3 4 ... 6 7 8 9 10

PSV Forum » PSV in de media » Veronica Inside