Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Nederlandse competities » Ajax

Deze normale topic is open en bestaat uit 191 pagina's: 1 2 3 4 ... 72 73 74 75 76 77 78 79 80 ... 187 188 189 190 191

open/sluit de onderstaande quote:

Ricardo Izecson Santos schreef op 06 maart 2022 om 19:35:

Nergens voor nodig. ESPN is er al vol op in gegaan, zowel in de interviews als in de analyses voor de wedstrijd. De NOS net zo goed, evenals het Algemeen Dagblad die hem daar na de wedstrijd heeft gevraagd.ESPN heb ik niet gezien, ik keek alleen PSV, zelfde voor de NOS. Ik het AD zag ik alleen het interview (geschreven), verder geen commentaar van wie dan ook daarop. Ik heb het ook over de talkshows he, daarin zat iedereen toendertijd John de mol aan te vallen. Maar goed, wat was de strekking van de commentaren bij ESPN / NOS ?

 

+1/-0

Bij ESPN zeiden ze dat het een dikke middelvinger is naar alle vrouwen die bij Ajax werken. Bij de NOS had Andy Houtkamp het tijdens de wedstrijd over belachelijke uitspraken.

Tadic heeft na afloop zelf gezegd dat de NOS hem verkeerd heeft vertaald en dat hij dit helemaal niet heeft gezegd.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Ricardo Izecson Santos schreef op 06 maart 2022 om 20:08:

Bij ESPN zeiden ze dat het een dikke middelvinger is naar alle vrouwen die bij Ajax werken. Bij de NOS had Andy Houtkamp het tijdens de wedstrijd over belachelijke uitspraken.

Tadic heeft na afloop zelf gezegd dat de NOS hem verkeerd heeft vertaald en dat hij dit helemaal niet heeft gezegd.De NOS had toch beelden van dat interview ? Dan is het niet zo moeilijk om na te gaan of de vertaling klopt

 

+1/-0

Interview staat gewoon online op NOS.nl. Geen idee wat hij precies heeft gezegd, mijn Servisch is niet meer wat het geweest is.

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Ricardo Izecson Santos schreef op 06 maart 2022 om 20:17:

Interview staat gewoon online op NOS.nl. Geen idee wat hij precies heeft gezegd, mijn Servisch is niet meer wat het geweest is.Balen, het mijne is ook al niet best, maar volgens mij klopt de vertaling van de NOS gewoon ! ;) Waar is Kezman als je hem nodig hebt.

 

+1/-0

En dan hebben we het nog niet eens gehad over het niet dragen van de Oekraïne aanvoerdersband.

 

+1/-1

open/sluit de onderstaande quote:

PSVRijnwoude schreef op 06 maart 2022 om 21:23:

En dan hebben we het nog niet eens gehad over het niet dragen van de Oekraïne aanvoerdersband.


Daar wordt natuurlijk geen vraag over gesteld...

 

+1/-0

Erg zat dat die vent na bijna 15 jaar voetballen in Nederland nog steeds geen fatsoenlijk Nederlands kan.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

PSVRijnwoude schreef op 06 maart 2022 om 20:25:

open/sluit de onderstaande quote:

Ricardo Izecson Santos schreef op 06 maart 2022 om 20:17:

Interview staat gewoon online op NOS.nl. Geen idee wat hij precies heeft gezegd, mijn Servisch is niet meer wat het geweest is.Balen, het mijne is ook al niet best, maar volgens mij klopt de vertaling van de NOS gewoon ! ;) Waar is Kezman als je hem nodig hebt.Bij Studio Voetbal beweren ze dat de vertaling wel klopt. Vlado Veljanovski schijnt beter Servisch te kunnen dan Ten Hag. Ze hebben tevens een vertaalbureau ingehuurd.

 

+1/-0

Ook bizar dat ten Hag het allemaal weer goed gaat proberen te praten. Hij zegt dan dat Tadic verkeerd geïnterpreteerd wordt of dat hij het zo niet bedoelde. Kijk, als het in gebrekkig Nederlands of Engels was zou dat nog kunnen, maar in zijn moerstaal lijkt me dat niet. Ook lijkt het me dat de vertalers bij de NOS prima hun vak verstaan.
Het probleem blijft gewoon dat ze bij Ajax prestaties boven morele waarden vinden gaan. Zeg dat dan gewoon.

 

+1/-0

Schandalig dat Tadic / Ajax niet mee wensen te doen aan het dragen van een aanvoerdersband in de Oekraïense kleuren. Weer een voorbeeld van het feit dat die club zich boven alles en iedereen verheven voelt. Overigens ook slap dat ze er door niemand op aan gesproken worden.

 

+1/-1

"Deze week in Ajax - boevenbende"... je zou maar fan zijn van die lui.

Anyway. Ze werden al aangesproken op de misogynie van Tadic, en het vervolgens liegen daarover door hem en ten Hag. Volgende keer kunnen ze het wel hebben over zijn anti Oekraïnse sentimenten.

Het is jammer dat we nog uit moeten naar Utrecht, Feyenoord en Twente en dat ik PSV die drie potjes sowieso niet allemaal zie winnen. Anders was er misschien nog echt iets mogelijk geweest.

Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 7 maart 2022, 07:35:18.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

EHVDGXT schreef op 07 maart 2022 om 07:16:

Schandalig dat Tadic / Ajax niet mee wensen te doen aan het dragen van een aanvoerdersband in de Oekraïense kleuren. Weer een voorbeeld van het feit dat die club zich boven alles en iedereen verheven voelt. Overigens ook slap dat ze er door niemand op aan gesproken worden.Dus Ajaks laat z’n aanvoerder die band niet dragen omdat hij anti-Oekraïense gevoelens heeft??
Dan geven ze die band toch aan een andere speler?? Lijkt me heel simpel …

Dit vind ik echt SCHANDALIG!!
Hiermee geef je een soort van statement af dat het de club niets interesseert wat er daar gebeurt ….

Ook hier zou de KNVB best mogen optreden vind ik.
Spelers EN clubs hebben toch een voorbeeldfunctie?!

 

+2/-1

Ik hoop dat de KNVB wel wat beters te doen heeft dan het verplichten van de kleur van de aanvoerdersband.

 

+3/-0

Afgelopen donderdag had hij wel een geelblauwe band om.

 

+1/-0

Ik vind zo'n aanvoerdersband trouwens ook minder boeiend. Wat hij zei over Overmars was pas echt ridicuul.

 

+3/-0

Dat die supporters dat spandoek hadden vond ik nog veel erger dan alles wat Tadic heeft gezegd, gedaan of niet gedaan.

Gisteren zat ik te kijken naar die wedstrijd (had goaltje voor rust nodig voor mijn Toto) en dan zit je te kijken maar ik zou me als Ajax fan dan wel zorgen maken want het was niet zo sprankelend en intimiderend als eerder dit jaar. En je kunt het zien als incident maar het is nu al langer gaande en dat het nu 2x goed afgelopen is (ook Willem II) en waarschijnlijk het tegen Benfica ook wel goed gaat aflopen hoort ook een beetje bij het geluk van een kampioen maar je kunt het ook uitleggen alsof ze balanceren op een dun koort en al een paar keer bijna gevallen zijn.

Buiten het veld rommelt het natuurlijk al, een vervanger voor Overmars is ook niet zo makkelijk gevonden, Ten Hag staat al met 1,5 voet buiten, Tagliafico is gefrustreerd, Blind is ineens een slag minder, Tadic minder beslissend, schorsingen beginnen te komen, Timber/Mazraoui/Brobbey zijn geblesseerd, krijgen ineens goal op goal tegen en een van de belangrijkste dingen wat onderschat wordt... zelfs de wisselspelers zijn ineens brandhout. Zo'n Rensch wordt helemaal kapot gemaakt nu omdat Blind in deze vorm de voorkeur krijgt als rechtsback. Daramy mag nog net warm lopen, Danilo durven ze niet te brengen tenzij ze dik achter staan en niets anders kunnen doen en die rode kaart voor Martinez/Alvarez of Anthony komt er steeds meer aan. Ik begrijp niet dat Tadic overigens niet rood krijgt voor die elleboog want als dit geen elleboog was dan mag je er nooit meer 1 geven. Niet bij de voetbalpodcasts gehoord en niet bij Studio Voetbal en niet bij ESPN... ik snap er niets meer van.

Als Ajax kampioen wordt mogen ze wel even die speler van RKC in het zonnetje zetten zoals wij Smeets hebben bedankt.

 

+2/-0

Ajax haalt Tyton naar Nederland als tijdelijke standin achter Onana.
Zouden ze het laatste appje van Overmars gewoon niet goed begrepen hebben? "Ik wil Tieton zien!". ;)

 

+8/-0

Oooh man wat baalde ik toen dat prachtige schot van Odgaard in de 80e-85e minuut net naast het doel vloog. Onana die totaal uit positie op de rand van de 16 stond, Odgaard die dat zag en de bal die echt rakelings naast het doel ging. Dat was me een prachtige keepersblunder geweest.

Met een gelijkspel had Ajax natuurlijk door het doelsaldo nog steeds bovenaan gestaan, maar ze zullen wel blij zijn geweest met die domme tackle van die verdediger. Deze wedstrijd had alles om daadwerkelijk in 2-2 te eindigen.

Verder zijn de huidige gespreksonderwerpen weer tekenend voor het Ajax van de laatste tijd. Het gaat over randzaken en niet over voetbal. Iedereen speelt met een Oekraïne-aanvoerdersband, doe dan gewoon lekker mee. En kom gewoon met een goede, media-training gestuurde reactie over Overmars. Niemand verwacht dat je Overmars afvalt, natuurlijk mag je hem ondanks zijn gedragingen nog als vriend zien. Maar dat je iets zegt waar weer ophef over ontstaat, is gewoon dom en onnodig.

Kijken hoe het ze vrijdag in Leeuwarden vergaat. Die hebben nog iets recht te zetten na de 9-0 eerder dit seizoen. En als ze in de Amsterdamse kopjes al helemaal op Benfica gefocust zijn, zou dat potje in Leeuwarden nog wel eens een lastig kunnen worden.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

BasArnhem schreef op 07 maart 2022 om 12:36:

Oooh man wat baalde ik toen dat prachtige schot van Odgaard in de 80e-85e minuut net naast het doel vloog. Onana die totaal uit positie op de rand van de 16 stond, Odgaard die dat zag en de bal die echt rakelings naast het doel ging. Dat was me een prachtige keepersblunder geweest.
Minstens zo mooi als een Lucas Moura die het gedrag van Onana afstraft met zijn tijdrekken (en dan klagen over Getafe). Die bal van Odgaard had zelfs de goal van het seizoen kunnen zijn omdat het Ajax 3 verlies punten op had geleverd maar ook omdat het geweldig uitgevoerd was. Een beetje zoals Lens hem ooit maakte Europees voor PSV.

Onana overschat zichzelf en blijft daar dromerig staan en dan een speler van RKC die hem er zo in krult was puur goud geweest. Sowieso mag Onana zich zorgen gaan maken want die heeft er al 4 om de oren gekregen in 3 wedstrijden.

Op vrijdagavond naar Cambuur is écht niet lekker. Wel typisch dat Ajax dus vrijdag-dinsdag-zondag speelt en wij (en Feyenoord) donderdag-zondag-donderdag-zondag dus weer 2x 1 extra vrije dag tussendoor en een wedstrijd minder. Feyenoord gaat er knetter hard af tegen Ajax.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 191 pagina's: 1 2 3 4 ... 72 73 74 75 76 77 78 79 80 ... 187 188 189 190 191

PSV Forum » Nederlandse competities » Ajax