Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Historie » Cody Gakpo

Deze normale topic is open en bestaat uit 15 pagina's: 1 2 3 4 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/409767/manchester-united-waagt-in-januari-nieuwe-poging-voor-gakpo/

Ik hoop toch niet dat de woorden van de RvC (lees: van der Wallen) ervoor zorgt dat Gakpo voor slechts 50 miljoen weggaat.

In zijn huidige vorm en met een WK voor de deur zou PSV niet minder dan 80 miljoen moeten vragen.

 

+1/-0

Precies, noem nou gewoon eens een absurd hoog bedrag als PSV zijnde!

 

+1/-0

De RVC moet sportief belang voor financieel laten gaan in deze.
Kans dat je met Gakpo kampioen gaat worden, en dus miljoenen binnenharkt, is vele malen groter.
Je gaat toch niet je beste speler in de winter verkopen!

 

+1/-0

In principe eens. PSV kan het zich echter niet veroorloven om met een (flink) negatief eigen vermogen te zitten aangezien je dan onder toezicht van de KNVB komt.

Natuurlijk kan er ook na het seizoen nog een speler verkocht worden. Je moet dan alleen wel een club vinden die in mei of juni al alles wil betalen terwijl ze in juli pas de beschikking over die speler krijgen.

 

+1/-0

Belangrijk goaltje van Gakpo! Speelt geen fantastische wedstrijd (maar wie wel?!), maar toch een goaltje meepakken en steeds gevaar uit zijn corners!

Staat ook tussen leuk rijtje met scoren in zijn debuut, hopelijk kan hij dat doortrekken net als die anderen.

 

+1/-0

Gakpo levert (miljoenen op).

 

+1/-0

Sinds Dumfries voor een appel en een ei werd verkocht geloof ik niet meer zo in de teksten dat spelers door 1 goal op een WK (of EK) miljoenen meer waard worden, niet bij PSV tenminste.
Zal vrees ik gewoon voor hetzelfde bedrag gaan als PSV deze zomer heeft gevraagd aan Leeds of welke clubs dan ook.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

JorisDeDraak schreef op 21 november 2022 om 19:41:

Sinds Dumfries voor een appel en een ei werd verkocht geloof ik niet meer zo in de teksten dat spelers door 1 goal op een WK (of EK) miljoenen meer waard worden, niet bij PSV tenminste.
Zal vrees ik gewoon voor hetzelfde bedrag gaan als PSV deze zomer heeft gevraagd aan Leeds of welke clubs dan ook.Waar het uiteindelijk om gaat is dat er meerdere clubs tegen elkaar op gaan bieden. Dumfries stond nog niet echt in de picture, terwijl meerdere clubs nu Gakpo volgen.

 

+1/-0

Ondanks dat hij drie maanden geleden voor 50 miljoen te koop was (volgens velen hier een regelrechte fooi) was uiteindelijk het hoogste bod dat binnen kwam 30 miljoen (+ 13 miljoen aan volstrekt onrealistische bonussen) dat zou worden verspreid over zes jaar. Ik heb niet de illusie dat er nu opeens clubs 60 of 80 miljoen willen betalen. Of 100+ zoals sommigen hem waard vinden.

 

+1/-0

Dan gewoon nog een jaar blijven. Bieden vanaf 80 miljoen!

 

+1/-0

Clubs gaan echt niet tegen elkaar opbieden als bekend is dat PSV voor 30 miljoen ook wel meewerkt aan een transfer. Dan geven ze de speler in kwestie een hogere tekenbonus, want dat is degene die dan uiteindelijk bepaalt naar welke club hij gaat, en niet PSV.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Vergane glorie schreef op 22 november 2022 om 13:41:

Clubs gaan echt niet tegen elkaar opbieden als bekend is dat PSV voor 30 miljoen ook wel meewerkt aan een transfer. Dan geven ze de speler in kwestie een hogere tekenbonus, want dat is degene die dan uiteindelijk bepaalt naar welke club hij gaat, en niet PSV.Als clubs meer willen betalen, kunnen ze toch ook meer bieden om de concurrent af te troeven. PSV kan namelijk ook nee zeggen tegen een bod, zeker als er biedingen van meerdere clubs komen.

 

+1/-0

Minimaal 231.000.000 nu.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Ricardo Izecson Santos schreef op 21 november 2022 om 22:06:

Ondanks dat hij drie maanden geleden voor 50 miljoen te koop was (volgens velen hier een regelrechte fooi) was uiteindelijk het hoogste bod dat binnen kwam 30 miljoen (+ 13 miljoen aan volstrekt onrealistische bonussen) dat zou worden verspreid over zes jaar. Ik heb niet de illusie dat er nu opeens clubs 60 of 80 miljoen willen betalen. Of 100+ zoals sommigen hem waard vinden.Het momentum was er gewoon niet. Als je op dat moment scouts stuurt naar PSV-Monaco en PSV-Glasgow waarin Gakpo totaal onzichtbaar is en iedere bal van z'n voet springt, dan ga je als scout niet naar je baas om even 50 miljoen neer te leggen. Bij een WK is dat momentum er wel. De ideale situatie is dat Gakpo er nog één inlegt en een club zekerheid wil net als destijds bij Van Nistelrooij, hij werd ook al iets eerder vastgelegd door United ipv pas in de zomer. Officieel in april, maar daarvoor was het eigenlijk al rond... Ga je wachten tot de zomer, dan krijgen we weer hetzelfde gezever als dit jaar, waarbij PSV op een gegeven moment heel snel moet verkopen om het nog dit jaar op de balans te zetten.

 

+1/-0

Het is een interessante case want wat hij in augustus liet zien was gewoon geen 40 miljoen waard. Als je naar zijn fitheid en cijfers kijkt van de afgelopen jaren kun je best wel wat vraagtekens zetten. Sindsdien heeft hij zich vast in Oranje gespeeld, heeft hij op de Europese velden geweldige cijfers laten zien waar topclubs ook naar kijken. Het is niet enkel goals tegen de lamme en blinde maar het zijn assists en goals op alle niveaus en door de hype die er toch een beetje is ontstaan krijgen veel kapitaalkrachtige clubs een soort FOMO en dan is 50+ miljoen niet altijd veel te veel. Darwin Nunez, Antony, Isak... je koopt voor 50 miljoen geen Nkunku meer zeg maar. Een paar goals op het WK, de winterbonus en het feit dat hij op alle lijstjes staat en de concurrentie groot zou kunnen zijn onderling bij de Engelse clubs zou toch best wel eens wat kunnen doen met die som.

Het echt tegen elkaar opbieden zie je eigenlijk enkel wanneer de vraagprijs te hoog is en dat niemand de vraagprijs wil of kan betalen (Sancho bv) maar bij PSV werkt het zo al tig jaar niet. Brands/John kijken naar de waarde van de speler, naar vergelijkbare transfers, naar prijs van eventuele opvolger en daarbij moet PSV ook rekening houden dat Gakpo eraan gaat mee verdienen. PSV is niet zo'n harde onderhandelpartner die speler ontevreden maakt maar weet wel een goed marktcomform bedrag eruit te slepen. Lozano Depay en Bergwijn gingen gewoon voor hoofdprijzen de deur uit.

Ik denk dat PSV geen nee zegt tegen 50 miljoen zonder addertjes, en dan is het aan PSV om Gakpo of nog een half jaar te behouden, of zich te versterken met iemand die op korte termijn het gat van Gakpo kan opvullen. Dat laatste vertrouw ik PSV gewoon niet toe want je kunt deze kwaliteiten niet kopen als PSV zijnde. Tenzij je de jackpot hebt en dat gebeurt eens in de tig jaar.

 

+1/-0

Oké nu kunnen we ook tegen 50 miljoen gewoon nee zeggen toch?

 

+1/-0

Hopen dat Engeland nog een foutje maakt en 2e wordt in hun poule en dat Gakpo het ook tegen de Engelsen doet, dan kunnen de gekke bedragen wel eens uit komen.

edit. of we moeten zelf 2e worden in onze poule...

Dit bericht is gewijzigd op 25 november 2022, 18:40:05.

 

+1/-0

Toch weer een foutje van Timber.

En waarom moest die Memphis er zo nodig in?

Dit bericht is gewijzigd op 25 november 2022, 18:37:59.

 

+1/-0

Ik blijf erbij: 231.000.000 euro.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 15 pagina's: 1 2 3 4 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

PSV Forum » Historie » Cody Gakpo