Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Historie » Xavi Simons

Deze normale topic is open en bestaat uit 9 pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

open/sluit de onderstaande quote:

abroad schreef op 18 januari 2023 om 20:16:

open/sluit de onderstaande quote:

Skipper schreef op 17 januari 2023 om 15:42:

open/sluit de onderstaande quote:

tijn0 schreef op 17 januari 2023 om 08:12:

open/sluit de onderstaande quote:

Skipper schreef op 17 januari 2023 om 07:50:

open/sluit de onderstaande quote:

tijn0 schreef op 17 januari 2023 om 07:26:

open/sluit de onderstaande quote:

PSVRijnwoude schreef op 16 januari 2023 om 21:53:

Wie denkt er dat Xavi in Eindhoven blijft als we geen kampioen worden en hij geen championsleague kan spelen? Ik weet 95% procent zeker dat PSG hem graag voor het clausulebedrag overneemt, ze kunnen hem gewoon in de voorbereiding een kans geven en anders ook nog met winst verkopen.Zelfde als met Angelino. Als er al een ander komt met interesse en de wil om er 25 miljoen voor te betalen, dan kan PSG hem ophalen voor 12 en dan voor 25 doorverkopen. Win-win voor Simons en PSG.Dat laatste mag volgens mij met de huidige regels niet meer in dezelfde transferperiode gebeuren. Dus aankopen kan wel en dan in de winter weer verkopen, dat kan wel.Zoiets deden ze met Angelino toch ook? Jaartje bij City laten en toen doorverkocht?

Nu vond ik het niet heel wijs dat ze hem destijds verkochten, maar dat terzijde. Vond het een erg goede linksback.Ja, die kochten ze en verhuurden ze direct weer aan RB Leipzig. Na een jaar huur werd hij aan hun verkocht aan Leipzig. Overigens is hij dit seizoen verhuurd aan Hoffenheim: had denk ik hier niet misstaan dit seizoen, maar goed.‘Denk ik’? Was een fantastische LB - zeker met een spits als LdeJJa, als hij de vorm van zijn tijd bij PSV nog had, zou ik het zeker weten.
Maar als hij die vorm nog had, zou hij ook niet door Leipzig verhuurd zijn lijkt me.
Heb hem te weinig gevolgd/zien spelen om te weten waar dat aan ligt, maar het duidt in elk geval niet op progressie sinds zijn tijd hier.

 

+1/-0

Hij is verhuurd aan Hoffenheim als onderdeel van de transfer van David Raum, die nu de linksback is bij RB (en het Duitse elftal).

Al zijn bij de fans aldaar de meningen verdeeld over welke van de twee nu beter is en of ze wel een goede deal hebben gemaakt. Hoe dan ook, Angeliño gaat echt niet terug naar PSV.

 

+1/-0

Ik heb met hem te doen. Beste voetballer van het team, teamgenoten die prutsen en er dan nog voortijdig afgehaald worden.

 

+1/-0

Wat een talent. Als die geblondeerde aansteller uit 020 100 miljoen waard is dan Simons zeker 80 miljoen. Zal volgens Transfermarkt wel max. 15 miljoen waard zijn, want PSV'er.

 

+2/-0

Die site is dan ook totaal niet serieus te nemen

 

+1/-0

Die 5-2 is wel echt een pareltje van een goal. Fantastische combinatie tussen Simons en Silva.

 

+1/-0

https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/416074/ten-hag-verrast-en-wil-na-bij-ajax-en-feyenoord-nu-bij-psv-shoppen/

Man Utd en Newcastle Utd houden Xavi Simons goed in de gaten.
Engelse clubs kunnen makkelijk 80 miljoen op tafel leggen, dus beginnen bij 100 miljoen.

 

+3/-0

Gaat gewoon naar PSG deze zomer met die clausule.

Al dan niet om gelijk doorverhuurd te worden en dan volgend jaar verkocht te worden als dat niet direct kan.

 

+1/-1

Ik meen dat Rik Elfrink een paar weken terug meldde (iig een van de clubwatchers) dat in die clausule van Simons een bepaling is opgenomen dat PSG hem komend seizoen niet mag verhuren of verkopen.

 

+2/-0

Zou zo maar zijn laatste wedstrijd in een PSV shirt kunnen zijn.

 

+1/-0

Zou mij verbazen als hij terug naar PSG zou gaan maar geheel niet als hij vertrekt. Er zal vrij snel een nieuwe trainer moeten zijn met een goed verhaal. Zou ook kunnen dat het kan blijft aansleuren omdat hij het aan wil zien mbt 1. Wie er komt en dan 2 Al dan niet kwalificatie CL.

Ongeacht - zou mij zeer verbazen als er een CL waardig team komt te staan. Wat dat betreft was dit jaar een echte kans met Gakpo, Madueke, Simons, Sangare, Veerman aardig wat kwaliteit in het elftal

 

+1/-0

Pure klassespeler, die laatste goal vooral. Moet je eigenlijk gewoon 50 miljoen voor vangen.

 

+2/-0

Absoluut! Het jammere is dat je eigenlijk na één jaar al moet concluderen dat het voor de speler zelf waarschijnlijk het beste is om de overstap naar een grotere competitie te maken. De Nederlandse competitie biedt gewoon te weinig uitdaging.

Als PSV in staat zou zijn om een team te formeren dat zich kan meten met de beste PSV-teams van de afgelopen 20 jaar, dan zou het wellicht een ander verhaal zijn. Dan zou je iets moois kunnen presteren met het team. Dan zou Xavi als grote man misschien ook buiten de landsgrenzen zijn kwaliteiten kunnen tonen. Maar ik geef hem groot gelijk als hij niet het risico wil lopen op uitschakeling in de CL-voorronde, opgezadeld te worden met een trainer waarmee het niet klikt en een risico op (weer) een matig seizoen in Eindhoven.

En, eerlijk is eerlijk, de toekomst van PSV ziet er op dit moment gewoon niet heel rooskleurig uit.

 

+1/-0

2e seizoen is altijd het lastigst.. hoop dat hij blijft en dat hij die uitdaging aan durft te gaan. Z’n ontwikkeling gaat natuurlijk super hard, maar niet voor niets tekende hij een 5 jarig contract..
PSG wordt bankie denk ik, daar zal Xavi te verstandig voor zijn..
En andere clubs.. de hoofdprijs?

 

+1/-0

Wat is dat toch met PSV. Romano meldt nu dat de afkoopsom voor PSG een heel stuk lager ligt dan de genoemde 12 miljoen. Waarom iedere keer die schimmigheid gevolgd door teleurstelling bij de supporters?

 

+1/-0

Idd altijd een beetje vaag. Maar goed, die clausule: zou Xavi echt terugwillen naar PSG? Ik vraag het mij echt af / gok van niet. Allicht dat iPSV meer bang is dat hij er via een constructie met PSG een mooiere financiële klapper kan maken?

 

+1/-0

Wat verwacht je dan? Dat alles wat in het contract staat open en bloot door PSV op straat wordt gegooid?

 

+3/-0

Of hij nou voor 12 of 8 miljoen op te halen is, maakt ook niet zo'n enorm verschil. Dat is gewoon veel te weinig voor wat deze voetballer nu waard is. Van de andere kant --> eerst zou er sprake zijn van de huur van Xavi voor 1 seizoen, dan was hij nu gratis terug gegaan naar Parijs. Nu mogen we nog hopen dat hij blijft...

Wat me wel een beetje van het hart moet, is dat we hem ook niet op een te groot voetstuk moeten zetten. Hij is nog heel jong en ontzettend vaak beslissend geweest in het afgelopen jaar. Zonder hem waren we zeker geen 2e geworden. Maar er gaat nog voldoende mis bij hem, hij is af en toe nog te druistig, dan wil hij te graag en daardoor gaan er simpele dingen mis (in de afronding of passing).

Wat dat betreft heeft hij nog genoeg te leren, waar bij een topclub als PSG in principe geen ruimte voor is, want daar hebben ze op elke positie iemand staan die al wel de juiste ervaring / kwaliteit heeft. Hopelijk beseft hij dat een extra jaar Eindhoven, waar hij de grote man zal zijn, ook nog goed kan zijn voor zijn ontwikkeling.

 

+3/-0

In zijn 2 wedstrijden bij Oranje zie je dat XS nog veel moeten leren en ook de dalen in zijn performance flink omhoog moeten halen. Door een langere periode wekelijks spelen op topniveau zal zijn basis niveau vele malen hoger worden en zal hij veel eerder slagen bij een topclub ipv nu al naar een topclub gaan en dan na een mindere periode op de bank belanden en bijna nooit er van de bank te komen.

 

+1/-0

Tja Peejay...je zegt het eigenlijk zelf al: "Door een langere periode wekelijks te spelen op topniveau". Dat kan in Nederland niet. Je speelt 6 topwedstrijden in de competitie en van de andere 28 zou je er in principe 20 schriftelijk af kunnen doen. Daar leert Xavi niet zoveel van als van wedstrijden in de Bundesliga of Premier League.

Ik hoop van harte dat hij blijft, want met hem zullen wij een heel stuk sterker zijn, maar ik vrees toch een beetje ondanks alle geluiden dat het wel goed gaat komen. Nog 10 dagen tot de eerste training, na het vastleggen van Bosz had ik een heel daadkrachtig PSV verwacht. Helaas komt daar nog weinig van terecht.

 

+2/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 9 pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

PSV Forum » Historie » Xavi Simons