Transparent
Inloggen
Sluiten

"PSV en Leeds nagenoeg akkoord over Gakpo, maar Gakpo verandert van gedachten"

10 oktober 2022 14:24
Foto: Pro Shots

"PSV en Leeds nagenoeg akkoord over Gakpo, maar Gakpo verandert van gedachten"; image source: Pro Shots

Het doorgaans zeer betrouwbare The Athletic meldt dat PSV en Leeds United nagenoeg akkoord zijn over een transfer van de spits aankomende winter. Gezien het goede spel van de Eindhovenaar de afgelopen weken, zou de speler zelf echter inmiddels minder oren hebben naar een transfer naar de huidige nummer 14 van de Premier League, die gisteren verloor van Crystal Palace. Bronnen rondom Gakpo zouden nu wijzen naar Real Madrid als kanshebber om de spits in te lijven. Eerder speelde serieuze interesse van Manchester United en werd ook Arsenal gelinkt aan Gakpo.

De aanvaller van PSV heeft zijn zinnen nog altijd gezet op een transfer in de winterperiode, maar hij wil de overstap maken naar een team dat bovenin meedraait in een van de topcompetities.
Tags

gakpo leeds arsenal athletic eindhovenaar madrid palace topcompetities

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Zou er toch enorm van balen als Cody in de winter vertrekt. We weten allemaal hoe fijn het is om je topspeler in de winter te verkopen...
+2/-0

1 jaar geleden
Als we in de winter er goed voor staan voor de titel kan ik me niet voorstellen dat Cody zijn absolute droom niet waar wil maken. Een huldiging met de schaal in zijn Eindhoven bij zijn PSV. Dus zorgen dat we de boel goed op de rit krijgen en 5 puntjes los als het WK begint. Dan kun je van de zomer 60 miljoen minimaal cashen. Er is helemaal geen haast
+3/-0

 
1 jaar geleden
5 punten los? We staan nu 3e en over ruim 4 weken start de winterstop
+3/-0

 
1 jaar geleden
Remmie zit nog in z'n remslaap, hij droomt heerlijk.
+1/-0

1 jaar geleden
Als we voor de winter(stop) in de top 3 staan binnen zeg 3 punten én Mauro, Madueke, Luuk en Boscagli zijn fit terug hebben we een reele kans op een goede tweede seizoenshelft en de titel. Als er dan weer sterkhouders (Gakpo en/of Sangare) weggaan wordt het alsnog lastig.
+2/-0

1 jaar geleden
Uiterst dom als dit waar is... PSV ziet toch ook wel dat Gakpo op dit moment grandioos goed speelt, i.t.t. het begin van het seizoen toen clubs afhaakten... Ongelofelijk als hij nu naar zo'n flutclub gaat voor 35 miljoen + wat bonusjes...
+3/-0

1 jaar geleden
Cody in winterstop laten vertrekken is einde aan, eventuele, titelaspiraties. En imo brevet van onvermogen waar het de sportieve ambities betreft. Topclub-af.
+4/-0

 
greggo1 (geschorst)
1 jaar geleden
Maat ,je weet toch hoe het gaat? De aspiraties zijn niet belangrijk ,dat is om ons een lekkere worst voor te houden . De boeken moeten kloppen 2022/2023.Dus een goede winterse verkoop ,levert in najaar 023 blijde gezichten op bij degene die hun zakken vullen.
+3/-0

 
1 jaar geleden
Helaas, pik, waar zijn de Van Raaijs, De Ploegsma's & Hiddinks van deze wereld gebleven (nu je ze nodig hebt)? Die gaven tenminste om (een sportief succesvol) PSV!
+1/-0

 
1 jaar geleden
Juist, ik zal ff naar Brands schrijven, dat is echt het stomste wat je kunt doen; tenzij eea gek uit Engeland 80 mln op tafel legt nooit halverwege het seizoen!

Remember Lazovic...
+2/-0

 
1 jaar geleden
En Afellay... al was Lazovic in maart(!) natuurlijk volstrekt bezopen!
+1/-0

JorisDeDraak (geschorst)
1 jaar geleden
Kan me voorstellen dat hij (en ook PSV) na een goed WK direct wil cashen bij een goede aanbieding, bij een half jaar wachten kan het momentum omslaan en hij kan ook zwaar geblesseerd raken.
Maar wellicht kan er een deal komen waar hij alvast tekent om per ingang van het nieuwe seizoen bij een club te starten.

Maar niet ManU als hij slim is..
+1/-0

 
1 jaar geleden
Zeker kun je gebruik maken van een goed WK. Maar dan moet je niet nu al akkoord gaan met een bieding. Wacht dan tot januari en als hij een goed WK heeft gespeeld, laat je de clubs maar opbieden. Kan me een James Rodriguez nog herinneren die door een goed WK, ineens veel te veel waard werd. Gakpo is in vorm en heeft nu al goede statistieken. Dus ruim boven die 45 kan zomaar lukken. PSV houdt alleen niet van onzekerheid, liever nu 30, dan gokken en voor die 60 gaan. Stel hij blijft, kun je kampioen worden en verdien je ook nog eens miljoenen door plaatsing CL.
+1/-0

1 jaar geleden
Ik dacht t nie, na mei is vroeg zat!
+1/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Worrum na jaw ?
+1/-1

1 jaar geleden (gewijzigd)
Zoals altijd: als het om echt veel geld gaat dan mag hij in de winter weg. En echt veel geld is niet 40 miljoen + onhaalbare bonussen.

Sowieso vind ik deze berichtgeving allemaal maar niks. Eerst dat WK maar eens afwachten.
+3/-0

1 jaar geleden
Gakpo heeft ook niets te zoeken in Leeds veel te goed ,hopelijk wachten ze nog ff tot de zomer en zeker voor meer geld dan 30-40 miljoen...
+1/-0

Kleine1 (geschorst)
1 jaar geleden
Aan Madrid verkopen in de winterstop, en nog een half jaartje blijven huren! Iedereen z’n zin, toch?!
+5/-0

1 jaar geleden
Nu al clubs akkoord? Met wie onderhandelen ze dan, we hebben geen TD ? PSV kan toch echt beter nog even wachten, zolang Gakpo presteert stijgt zijn waarde met de week. Enige wat ik me kan voorstellen is dat ze tijd willen hebben een vervanger vast te leggen.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Heb je dan niet mee gekregen dat Marcel Brands JdJ tijdelijk vervangt tot er een nieuwe TD aangesteld is?
+1/-0

 
1 jaar geleden
Nee, ik dacht dat hij ergens depri in een hoekje zat ;)
+1/-0

Klappe in de handjes, wanne rommel bedrijfje ons cluppie
+2/-0

 
1 jaar geleden
Ik denk eerder dat de media er een rotzooi van maken.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Heb je een statement van PSV gezien dat men rond is met Leeds?
of is het de media, die de kranten vol moeten krijgen, die dit meld?

Ik ga van het 2e uit, dus dan is een nuance in je reactie richting onze club wel op zijn plaats.
+1/-0

1 jaar geleden
Gakpo is een genot om in het elftal te hebben. Maar je weet dat hij uiteindelijk niet te behouden is. Dan wil ik als supporter wel een fatsoenlijke opvolger terugzien. Geen plan B, maar een eerste keus die ons direct versterkt. En dan maar hopen op een fitte en in vorm zijnde De Jong en Madueke. Dat zou het vertrek aan dreiging, assist en vooral goals moeten compenseren. Vervanging van Gakpo kost links of rechtsom ook geld. De vraag is hoeveel ruimte daarvoor is. Hopelijk wordt er voor de sportieve ambities gekozen. We zijn immers een voetbalclub en geen handelshuis!
+2/-0

 
Waarom denken jullie dat Leeds graag de zaak zou willen afhandelen vòòr het WK? Natuurlijk juist, slimmerikken!
+1/-0

 
1 jaar geleden
Leeds kan wel willen, maar Cody denkt er blijkbaar anders over. Gelijk heeft hij. Al lijkt het dat zijn entourage de realiteit een beetje kwijt is. Een overstap naar Real Madrid staat gelijk aan een enkeltje vergetelheid. Het is hier al vaker gezegd, maar de Wijnaldum-route loopt langs de weg van de geleidelijkheid. Eerst naar een subtopper in een sterkere competities, daarna pas naar de absolute top. Maar vooral zorgen dat je blijft spelen!
+1/-0

1 jaar geleden
Ik mag Gakpo graag maar Real Madrid?
+1/-0

1 jaar geleden
Waarom zou je het überhaupt doen, als je t/m juni kan wachten om zwarte cijfers in het boekjaar te schrijven. Die RvC moet gewoon ff terug het hok in gezet worden door Brands met dat hijgerig gedrag.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Omdat je anders uiterlijk in juni MOET verkopen. Komt je onderhandelingspositie niet ten goede. Ajax heeft de super hoofdprijs voor die toneelspeler gekregen door te wachten, nog meer te wachten en te bluffen. Maar bij PSV lees ik overal alleen maar dat we moeten verkopen, zo erg dat de prijs bijna van ondergeschikt belang is.
+1/-0

1 jaar geleden
"PSV en Leeds nagenoeg akkoord over Gakpo, maar Gakpo verandert van gedachten" De RvC kan willen verkopen, maar als Gakpo niet naar Leeds wil, gaat hij niet naar Leeds. Dan kan de RvC op hun kop gaan staan, maar dan gebeurt het niet.
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
@Shevchenko

Ik denk dat het risico van het 'moeten verkopen' makkelijk opweegt tegen de meerwaarde die je in de tussentijd creërt, plus het sportieve succes wat je eruit haalt als je hem houdt.
+1/-0

1 jaar geleden
Beste is dat hij tot einde van seizoen blijft, en mi is dat ook wat hij wil. Ten eerste zal het transferbedrag alleen maar hoger worden als hij blijft scoren zoals hij nu doet. Ten tweede heeft PSV, dus ook Cody, hiermee een grotere kans kampioen te worden, wat dan automatisch nog eens 40 miljoen uit de CL garandeert. Dan kan ie naar een ècht grote club gaan ipv de middelmaat Leeds United.
+1/-0

1 jaar geleden
Ik wordt echt niet goed van dit soort berichten hier, kunnen we (@moderaters) hier mee ophouden?

Breng liever een positief bericht, waar we trots op kunnen zijn, zoals de 0-5 winst in Engeland van Jong PSV op West Ham United...
+1/-0

 
1 jaar geleden
Je hoeft er niet op te klikken als je het echt niet wil lezen :denk
+1/-0

 
1 jaar geleden
Jij vind het wel zinvol?
+1/-0

 
1 jaar geleden
Uhm ja? The Athletic is normaal gesproken heel goed geïnformeerd. Als zij dan nieuws hebben over PSV vind ik het zinvol dat het hier wordt gemeld, aangezien alle berichten van The Athletic achter een betaalmuur zitten en ik (en ik neem aan vele anderen hier) het dus anders niet kunnen lezen.

Volgens mij is deze site sinds het begin van deze eeuw al niets anders geweest dan een verzamelplek van al het nieuws van PSV, of het nu positief of negatief is.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Nou de meerderheid is wel negatief imo; ik heb zelf de mods gewezen op Jong PSV wat in London won met 0-5... anders stond het er nog niet op vermoed ik.

Verder over die site, dat is toch allemaal speculatie en het is nog niet eens november... totaal zinloos imo!
+1/-0

 
1 jaar geleden
Je kan moeilijk beweren dat het een positieve periode bij PSV is geweest. Jij bent toch ook niet met een pot sambal naar de Herdgang gereden om iedereen te bedanken voor de fantastische tijd?
+1/-0

 
1 jaar geleden
Zeker, mee eens, maar we gaan hier toch niet promoten dat Cody weg moet en al helemaal niet voor een spotprijs, dat is gewoon supporters opnaaien imo!
+1/-0

 
1 jaar geleden
Er wordt toch helemaal niks gepromoot? Deze site is gewoon een grote verzamelbak van al het PSV-nieuws.
+1/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.843 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

alchemist antonh arensman arrogant babadi bakayoko bayern bella bergwijn boscagli brobbey connor dest eredivisie espn feyenoord jong kern kotchap lozano martinez mauro oost poster ruilen sangare schouten shevchenko teze tillman