Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV en Chelsea akkoord over transfer Noni Madueke'

19 januari 2023 17:04 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"PSV en Chelsea akkoord over transfer Noni Madueke"; image source: Pro Shots

PSV zal deze transferperiode ook Noni Madueke zien vertrekken bij de club. Het Eindhovens Dagblad meldt dat de aanvaller voor een bedrag tussen de 35 en 40 miljoen euro de overstap maakt naar Chelsea. Madueke zal zich op korte termijn melden bij de Engelse topclub voor de medische keuring.

Madueke maakte in de zomer van 2018 de overstap van de jeugdopleiding van Tottenham Hotspur naar PSV. Mede door veel blessures kwam hij uiteindelijk tot 80 officiële duels, waarin hij direct betrokken was bij 34 doelpunten.

Meer op ED.nl
Tags

madueke chelsea keuring tottenham

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 maanden geleden (gewijzigd)
Wat een bedrag! Binnenkort vrees ik toch weer geblesseerd
+4/-0

3 maanden geleden
Dit is te weinig gezien de situatie. Belachelijke beslissing.
+2/-5

 
3 maanden geleden
Want jij denkt dat je meer kan vangen voor een speler die wanneer je ‘m aankijkt al geblesseerd raakt? Die geen serieuze periode goed gespeeld heeft?
+11/-1

 
3 maanden geleden
Ik vond 30 milj al veel , dus dit valt zeker niet tegen. Heeft toch al 5 wedstrijden meegedaan dit seizoen……
+2/-0

3 maanden geleden
Man man, kapitaal op het veld was de filosofie… er staat nu alleen nog wat wisselgeld op het veld! Mag hopen dat er geïnvesteerd gaat worden maar half januari gaat dat weer lastig worden
+2/-2

3 maanden geleden
So, hallo. Lekker bedrag! En nu doorpakken en vervangers halen.
+7/-0

3 maanden geleden
Flink bedrag maar hoe gaan ze dit oplossen qua doelpunten dit seizoen en toekomstige cashcows?
+1/-0

3 maanden geleden
Keurig bedrag, hopelijk is het beschikbaar om vervanging / versterking te halen.
+5/-0

3 maanden geleden
Financieel gezien een uitstekende deal. Bijna 40 miljoen voor een speler die net 50 officiële wedstrijden voor PSV heeft gespeeld.
Sportief gezien, tsja wat moet je er nog van zeggen. Was afgelopen zondag weer de enige aanvaller die potten wist te breken. Als er geen basisversterkingen voor de aanval komen lijken met deze verkoop de sportieve ambities definitief (althans voor dit seizoen) opzij geschoven ten faveure van het financiele aspect.
+2/-1

reactie verwijderd

3 maanden geleden
Madueke mits fit is een fantastische voetballer. Maar Madueke is ook veel te vaak geblesseerd geweest. Een bedrag tussen de 35 en 40 miljoen euro is dan ook dikke prima. Ik vind de timing wel ongelukkig want er blijft nu weinig over maar PSV zal vast en zeker 2 nieuwe aanvallers halen. Dit is nu wel heel hard nodig.
+7/-0

3 maanden geleden
Zullen we anders maar gewoon stoppen met pretenderen dat we een topclub zijn. Of misschien zelfs een voetbalclub.
Wat een ellende weer dit pfffff
+2/-4

 
reactie verwijderd

3 maanden geleden
Prima bedrag, maar timing is waardeloos.
"Ja, we waren dichtbij de komst van sterspelers als Danjuma, Silva en Tsygankov, maar als dat niet lukt moet je doorschakelen. De verkoop van Madueke komt ook op een rotmoment, zo vlak voor het sluiten van de markt. De opties bleken beperkt, maar we hebben er alle vertrouwen in dat Johan Bakayoko, Yorbe Vertessen, Ismail Saibari en Anwar El Ghazi de posities goed in kunnen vullen. Dat zijn toch vier hele goede spelers voor twee posities", aldus Marcel Brands op 1 februari.
+6/-0

3 maanden geleden
Als je nu een vervanger wil halen voor Gakpo en Madueke betaal je de hoofdprijs. Het is treurig, waarschijnlijk is het nodig voor de cijfers maar dit is sportief natuurlijk een drama.
+2/-0

3 maanden geleden
Dit kan alleen maar gedaan zijn als psv zekerheid heeft over een nieuwe speler. Bedrag is prima, maar wel in combinatie met een doorverkoop percentage of goede bonussen
+6/-0

 
3 maanden geleden
Laten we hopen dat je gelijk hebt …
+2/-0

3 maanden geleden
Haha leuk, die wisselende meningen.
Denk zelf dat het een mooi bedrag is. Is maar afwachten of hij ooit een stabiele topper gaat worden (die dan ook nog eens uit contract kan lopen of weer tegen een “gun-prijsje” weg mag).
Smeden als het ijzer heet is.. goed gedaan!
+9/-1

 
3 maanden geleden
Ik ben het er gedeeltelijk mee eens. We hebben nu alleen geen ijzer meer om te smeden. Eigenlijk hol je je selectie uit en hijs je een witte vlag. Ik zie in deze komende twee weken niet meer een waardige psv speler de selectie versterken. En over ijzer gesproken: als er wat komt laat het dan een ijzervreter zijn en niet weer een bleu introvert spelertje.
+2/-0

 
3 maanden geleden
Amen! Denk maar aan Toivonen. Liverpool wilde hem hebben voor 12 miljoen (destijds een zeer goede prijs), maar PSV gokte en verloor -> 3 miljoen of zo vingen we nog een aantal jaar later.
+1/-0

3 maanden geleden (gewijzigd)
Meer gingen wij er toch nooit voor krijgen, en kampioen worden we met deze mentaliteit binnen de spelersgroep toch niet dit jaar. Verstandige keuze dus, nu wel doorpakken met versterkingen, en liever geen huur. Heeft Memphis eigenlijk al getekend?
+9/-0

3 maanden geleden
Hoo pdat er een doorverkooppercentage gaat zijn, want als ie heel blijft en zich zo doorntwikkelt als laatste jaren, gaat ie heel groot worden.
En zonde dat ie gaat, is de dnige aanvaller die ik ook tegen grote clubs wel erdoor zie komen met een actie. Nu wordt het toch alles hoog voor op Luuk
+3/-0

3 maanden geleden
Conclusie: De psv supporter is niet meer belangrijk!!!
+5/-4

 
3 maanden geleden
Jawel, maar de portemonnee toch net iets meer …
+3/-0

 
3 maanden geleden
Ik zie dit als een grote kans. Met het bedrag van Gakpo + Madueke kan PSV een nieuw team gaan bouwen, dat als team beter functioneert.
En PSV kan een verkoop van 30+ niet voorbij laten gaan voor een speler die vaak geblesseerd is.
+4/-0

 
3 maanden geleden
Ja ik begrijp het ook wel vanuit psv gezien, maar ik kijk liever naar een Madueke en Gakpo dan naar El ghazi en een jeugdspeler. Had toch wel gehoopt dat ze voor het kampioenschap zouden gaan na zoveel jaren zonder titel.
+1/-0

3 maanden geleden
Luuk de Jong, soms belangrijk vaak anoniem. Johan Bakayoko talent met weing rendement. Yorbe Vertessen goed als back up. Ismail Saibari kan alle kanten op meestal niet de goede en Anwar El Ghazi tweede rangs aanvaller. Dat zijn onze aanvallers, oh ja Fofana natuurlijk ook nog, die heeft veel potentie maar daar blijft het voorlopig bij. Ben ik nu te negatief?
+2/-0

 
3 maanden geleden
Ja. Luuk is laatste tijd matig en slecht in de afronding, maar vaak niet anoniem. Werkt hard en staat er wel
+2/-0

3 maanden geleden
Prima bedrag voor een speler die te vaak geblesseerd is, nog te wisselvallig is en vaak geen oog heeft voor medespelers die in een meer kansrijke positie staan.
+8/-0

3 maanden geleden
Elke keer als ik naar PSV ga en ik zie de geweldige voorhoede ElGhazi,Luuk,Saibari/Bakayoko aan het werk dan denk aan al die miljoenen op de bank en dan is het chagrijn van weer een nederlaag meteen verdwenen.
+3/-2

3 maanden geleden (gewijzigd)
We verkopen onze beste spelers
Oke voor een flink bedrag
Maar nogmaals , we verkopen onze beste spelers!
We gaan daar weer wat halfslachtige overbetaalde miskopen voor halen.
Ipv dat we met een goed team zorgen dat meer jeugd door kan stromen in een kwalitatief elftal moeten ze nu instromen in een subtopper waar ze meteen beetje pech ook meteen de kar moeten trekken.
Het is iig duidelijk, de ambitie is niet meer om CL te halen.
Geen kwaliteit op het veld, veel geld in kas...dan gooi de prijs van seizoenkaarten maar omlaag want waarom zou ik de hoofdprijs betalen voor een middelmatig team!!
Ben overigens ook benieuwd wat Ruud hiervan vindt Vlgs mij zei hij, er gaan geen spelers meer weg als het aan mij ligt... Die wordt dus ook aan het begin van het seizoen met mooie beloften overgehaald en nu keihard genaaid.
+3/-1

3 maanden geleden
Lang leve de rvc. Nu wel geld maar geen fatsoenlijke spelers meer op het veld.
Psv is geen voetbalclub, maar het wordt een beleggingsclub met de miljoentjes.
Geen kans meer op een kampioenschap of wellicht toch nog een gaatje om Karlsson binnen te hengelen ??
+5/-1

3 maanden geleden
Silva (ken ik niet maar klinkt wel leuk) en Danjuma en we kunnen weer meedoen.
+1/-0

3 maanden geleden
Gewoon erg goed nieuws voor de uitstraling van PSV met Gakpo en Madueke naar de top van Engeland. Ook goed nieuws voor de financiële huishouding van PSV, qua elftal heb ik het idee dat we er met eventueel Danjuma en die Portugees ook niet echt op achteruit hoeven gaan. Deze zak geld voor een blessuregevoelige en nog weinig beslissende Madueke kan je gewoon niet weigeren.
+6/-0

reactie verwijderd

Hendrikus (geschorst)
3 maanden geleden
Kom op mensen positief blijven. We vinden vast nog wel een door Cardiff city uitgeleende speler die nu in de derde Bundesliga speelt met een enorm potentieel. Als die dan ook nog een broer of achterneef heeft is en de voorhoede compleet en we schrijven zwarte cijfers. Ik zeg win-win😒
+8/-0

 
3 maanden geleden
Ik snap de depressieve posts ook niet. Bij goede keuzes kan dit win-win worden.
+3/-0

 
Hendrikus (geschorst)
3 maanden geleden
Ow maar ik snap het wel hoor. Je zet je vrouw(of man) toch ook niet buiten voordat je een vervanger op het oog hebt😉
+2/-0

 
3 maanden geleden
Duidelijk dat je vrouw je forumnaam niet kent.
+3/-0

 
Hendrikus (geschorst)
3 maanden geleden
🙈🙉🙊
+1/-0

3 maanden geleden
Schande deze verkoop van spelers.
Weg met dat huren.
Koop eens een man of 4 goeie spelers.
Lekker voor de trainer en de supporters.
Hoe ging dat liedje ook al weer.
Eens per jaar wordt psv kampioen.
Ik denk pas over 20 jaar weer.
En nu de seizoenskaarten en de drank prijzen omlaag.
Of lekker in een leeg stadion spelen.
Ik laat me toch niet voor de gek houden.
+2/-4

 
Hendrikus (geschorst)
3 maanden geleden
Nee, dat liedje ging: Al komen er tijden van veel tegenslag.....
+5/-0

3 maanden geleden
Met Gakpo en Madueke verliezen we twee van onze smaakmakers. Heb een dubbel gevoel bij de bedragen die ik hoor. Puur op dit moment is hij denk ik niet meer waard. Maar Madueke is wel een jongen die zich kan ontwikkelen tot 50+ miljoen. Echter dat kan alleen als hij fit blijft en juist daar liggen grote twijfels. Dus hoe pijnlijk het ook is, snap ergens wel dat de RVC nu eieren voor haar geld kiest. Als we een enorme bankrekening hadden gehad, hadden ze dat denk ik niet gedaan.

Het is nu wel zaak dat er deze winter nog kwaliteit terugkomt. Als er niks bijkomt is het seizoen bij deze afgeschreven en gaan we na 2017 weer eens buiten de top 2 eindigen. Toevallig werd Feyenoord toen kampioen.
+3/-0

3 maanden geleden
Je moet altijd tussen de 30 en hoger verkopen goed gedaan en nu snel iets er bij ,,Zaterdag wordt nog wat ......
+1/-0

3 maanden geleden
Mensen vergeten dat Psv het geld uit de verkoop van Cody Eintovenaar nodig hadden om het begrotingstekort van 40 miljoen goed te maken. De verkoop van Noni biedt wel weer kansen op transfermarkt. In Enschede loopt een heel goede spits, Ricky van Wolfswinkel. Maar helaas zal Twente hem niet verkopen. Ik hoop op Danjuma en Silva als vervangers.
+1/-1

3 maanden geleden
Zo nu nog Sangare weg en dan zijn de 3 beste spelers verkocht. Echt erbarmelijk.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Ik schat Xavi toch echt wel hoger in dan Noni
+6/-0

 
Hendrikus (geschorst)
3 maanden geleden
Zeg nou niks. Je weet toch dat alle internationale scouts altijd eerst hier meelezen omdat wij er kijk op hebben. En zo breng je ze nog op ideeën.😊
+2/-0

3 maanden geleden
Ik neem aan dat PSV al 99,9% rond is met een vervanger want niets doen kan nu niet meer. Huur Danjuma koop Karlsson? 35 a 40 miljoen is gewoon wel lekker voor een blessuregevoelige speler die ook nog eens last heeft van sterallures en volgens mij niet heel lekker in de groep ligt.
+4/-0

 
3 maanden geleden
‘Ik neem aan dat PSV al 99,9% rond is met een vervanger’. Dan ben jij nog niet op hoogte van het huidige beleid ;)
+2/-0

3 maanden geleden
In de aanname dat Madueke zaterdag weg is; kunnen we eindelijk weer eens 4-4-2 spelen. Met dit systeem is PSV groot geworden en we hebben er nu ook de spelers voor

Links midden : Veerman
Centrale middenveld links: Guti
Centrale middenveld rechts: Sangare
Rechts midden: Simons

Spits 1: luuk
Valse spits 2: Til

Niet aarzelen: doen.
+13/-1

 
3 maanden geleden
Eens. En hopen dat er niemand uitvalt
+1/-0

 
3 maanden geleden
Dacht precies hetzelfde. Dat is voor Luuk denk ik ook het beste. Veerman die de ballen voor kan geven, of naar binnen komt met ruimte voor max.
+1/-0

3 maanden geleden (gewijzigd)
Eeehhh mooi bedrag. Ik hoop maar dat het PSV dit waard is geweest gezien de rellen die nu gaan uitbreken onder de gehele achterban (maar vooral de seizoenkaart houders die zich flink genaaid zullen voelen)! Zullen op de laatste dag wel weer een aantal nutteloze ‘Michael Ball aankopen’ volgen, zucht
+2/-1

3 maanden geleden
Ik zeg ga Lozano mooi een half jaartje huren💪
+3/-1

3 maanden geleden
Geen zorgen jongens, ik leest net dat ie nog door de medische keuring moet komen ;)
+4/-1

 
3 maanden geleden
Dat kan wel een dingetje worden ja.
+3/-0

 
3 maanden geleden
Nou, daar zeg je wat …
Maar stel dat hij nu echt niet goedgekeurd wordt … dan gooien we toch maar even een flinke bak poen weg … want ook toekomstige verkoop zal dan niet veel meer gaan opleveren,
Dus, hopen dat hij er toch gewoon doorheen komt ..
+2/-0

3 maanden geleden
Ook ik ben absoluut geen voorstander van huren. Maar misschien is dat nu toch wel de juiste optie. Heel Europa weet dat we twee spitsen voor veel geld verkocht hebben. De transferperiode nadert het einde. Wij moeten spelers erbij hebben. Dus men gaat echt meer dan de hoofdprijs vragen wetende dat wij eigenlijk geen keus hebben. Komende zomer zal dat weer wat normaler zijn. Groot nadeel van huren, mochten ze presteren dan zijn ze vervolgens weg.
+4/-0

3 maanden geleden (gewijzigd)
Kom op zeg. Kunnen we ineens niet meer zonder Madueke? Die geluiden hoorde ik hier ook niet toen hij geblesseerd was. Met Madueke verliezen ook wij voornamelijk een speler voor de toekomst.
Mooi bedrag. Prima deal. En dat zeg ik niet zo vaak bij uitgaande transfers van PSV.

Nu rest 1 ding. Niet laten opjagen door alle schreeuwers dat we met miljoenen moeten smijten en rustig blijven. Investeren in spelers met een restwaarde en vooral niet kopen zonder van die waanzinnige clausules waar we altijd bekaaid mee achter blijven.
Laten we eens ophouden dat 'dit soort spelers' anders niet bij PSV zouden spelen, want bij een club als Ajax zie ik dit soort constructies ook niet.

Ook met de huidige selectie kunnen we zomaar nog kampioen worden. Net als dat de kans flink is dat je het niet wordt. Met Gakpo en Madueke er nog bij was dat niet veel anders.

Ik hoop maar 1 ding; dat we ons geld zorgvuldig uitgeven. Geen onnozele dure huurcontracten. Geen wanhoopsaankopen voor de zomer.
+6/-0

 
3 maanden geleden
ik voorspel jou zaterdag wederom punyverlies en dan kun je het gewoon schudden.
Dus vooral rustig blijven ja......we hebben tijd zat
+2/-2

3 maanden geleden
Ik zie maar 1 uitkomst; trek een blik ‘Shakhtar Donetsk Brazilianen’ open (Dikke van Dale//: Brazilianen die per half dozijn verplicht afgenomen dienen te worden en waar je nog nooit van gehoord hebt maar uiteindelijk altijd ‘leveren’ en voor flinke bedragen aan de Europese top gesleten worden)
+3/-0

3 maanden geleden
Ik herhaal mijn post op vorig item: verkoop nu wat je verkopen kunt (ook Sangare) en maak dit seizoen af met wat je hebt. Daar wordt je allicht ook 4e of 5e meer en meer zat er al niet in.
+2/-0

 
3 maanden geleden
Dan herhaal ik mijn reactie dat het echt een geniaal idee is om verder te gaan spelen met spelers die momenteel dertiende staan in de KKD. Het is hier tegenwoordig echt een wedstrijd geworden wie het verste kan doorslaan :I
+1/-0

 
3 maanden geleden
Het treurige is dat staf PSV er kennelijk net zo over denk als ik.
+1/-0

3 maanden geleden (gewijzigd)
Een bedrag waarmee te leven valt voor een speler als Noni. Kan over een jaar zomaar 100 waard zijn maar net zoveel kans dat hij vaker geblesseerd is dan dat hij speel of dat hij nooit een acceptabel rendement haalt als hij wel speelt. Het is toch te hopen dat er nu wel adequate vervanging voor de beide vleugels in de steigers staat. Zo niet zal de doelstelling voor de komende jaren moeten worden bijgesteld naar niet degraderen of eens in de drie jaar kampioen worden. Van de KKK divisie wel te verstaan.
+3/-1

3 maanden geleden
Kan die miljardair die voorzittertje speelt bij ons mooie cluppie zijn liefde niet eens in klinkende munt omzetten? Volgens Quote bezit hij 1,1 miljard. Pomp er 100 miljoen in om de selectie met een paar beulen uit te breiden en we kunnen weer mee. #dromen mag... 🙃
+2/-2

3 maanden geleden
Begrijpelijk dat ze hem voor dit bedrag laten gaan. Maar nu moeten we al helemaal kwaliteit terug halen. Luuk is de enige op dit moment dus ik ben benieuwd.
+3/-0

michelos (geschorst)
3 maanden geleden
Belachelijke uitverkoop. Vervangers moeten heel speciaal zijn wil je dit nog recht lullen.
+3/-2

3 maanden geleden
Haha leuk, die wisselende meningen.
Denk zelf dat het een mooi bedrag is. Is maar afwachten of hij ooit een stabiele topper gaat worden (die dan ook nog eens uit contract kan lopen of weer tegen een “gun-prijsje” weg mag).
Smeden als het ijzer heet is.. goed gedaan!
+2/-0

 
3 maanden geleden
De reacties zijn inderdaad wel erg wisselend hier.
Vooral de verkoop van nog een frivole voetballer zal voor velen als onbegrijpelijk voelen. Ik ben het met je eens dat deze verkoop op de lange termijn het beste voor PSV uitpakt. Op de korte termijn zullen we uiteraard in de voorhoede versterking erbij moeten krijgen en ik heb er vertrouwen in dat deze nog gaan komen.
Vertrouwen is iets wat sommige hier helaas niet hebben of verloren hebben. Kan ook de leeftijd zijn want ik heb jaren genoeg meegemaakt dat het erg mager en schraal was, maar altijd kwam onze mooie club deze mindere periodes te boven……als dit geen vertrouwen geeft.
+1/-0


Win met PSV

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker Betcity.nl en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.794 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aert babadi bakayoko basarnhem benitez bommel evenepoel fabio feyenoord foto gemeenschap ghazi guti jong knvb koers obispo oost ramalho ruben rvv sangare silva slot teze til titel var veerman xavi