Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV dicht bij komst van Fábio Silva'

19 januari 2023 23:06 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"PSV dicht bij komst van Fábio Silva"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad meldt dat PSV dicht bij de komst van Fábio Silva is. PSV wil de aanvaller op huurbasis overnemen van Wolverhampton Wanderers en zelf wil de Portugees naar Eindhoven komen. Onduidelijk is nog wel of het gaat om een huurperiode van een half jaar of voor anderhalf seizoen. Zelf lijkt PSV in te zetten op anderhalf jaar. Voor Wolverhampton is een verkoop onbespreekbaar, zo wordt geschreven.

Meer op ED.nl




Tags

fabio silva wolverhampton huurperiode portugees wanderers

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden (gewijzigd)
Moeten we tegenwoordig al huren van de nummer 16 uit de Premier League? Sjonge jonge wat zijn we diep gezonken.

Er moeten gauw een paar pareltjes worden gekocht. Nee niet gehuurd, gekocht. Als Xavi in de zomer voor een knaak en een bos wortelen terug naar PSG gaat dan is Sangaré de enige in de selectie die nog substantiële waarde vertegenwoordigt (en dat is ook nog eens gemaximaliseerd op 37 miljoen). Das geen goede zaak.
+4/-1

 
1 jaar geleden
Het lot van geen topclub meer zijn. We gaan hier nooit meer uitkomen. Over vijf jaar is het vechten tegen degradatie en is FC Eindhoven voortaan de grootste club in de stad :schrik
+3/-10

 
1 jaar geleden
Hoho, ook Xavi en Veerman vertegenwoordigen wel wat waarde denk ik, plus nog wat potentiële jongens die bij een goed seizoen weer omhoog gaan. Huren vind ik altijd een slecht idee. Zeker als er zoveel geld is binnengekomen. Als een huurling het goed doet levert dat niks op, behalve voor de bezittende club, en dat je de huurling weer kwijt bent. Op de aanvallers positie kan het hard gaan met waarde stijging, daar moet PSV het juist van hebben, als ze dat nog niet geleerd hebben nu, na een gedwongen verkoop van 2 parels, zie ik de toekomst somber in ☹️
+3/-0

 
1 jaar geleden
Xavi vertegenwoordigt pas substantiële waarde als hij komende zomer niet terug naar PSG gaat. Veerman vertegenwoordigt pas substantiële waarde als hij beter gaat voetballen.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Je weet dat iedere premier league club alleen al 100m aan tv inkomsten krijgt?
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ja dat weet ik, maar ik weet ook dat ze die niet uit gaan geven aan Teze, Ramalho, Obispo, Max, Guti, Til, De Jong, Vertessen, etc.
+1/-0

1 jaar geleden
Het zou leuk zijn als het rond komt maar ik heb net is een paar wedstrijden van hem gekeken in het shirt van Anderlecht en ik vind hem best tegen vallen al weet hij wel de bal goed bij zich te houden en een man voorbij te gaan iets wat er bij Luuk ontbreekt. Maar we gaan het zien misschien word het een wonder zoals bij Reis toen hij z’n draai gevonden had.
+1/-0

Kleine1 (geschorst)
1 jaar geleden
Ik denk dat we met z’n allen blij mogen zijn als de club nog een paar spelers kan huren tot het einde van het seizoen.
Ik weet dat huren niet de gewenste oplossing is, maar we zullen toch iets moeten, willen we nog enigszins mee blijven doen …

En dan rustig tot begin volgend seizoen werken aan lange-termijn versterkingen….

Ik denk dat zo’n oplossing beter is dan nu “paniek-aankopen” doen …
+3/-0

 
1 jaar geleden
Paniek-aankopen? Iedereen weet dat Gakpo een belangrijk transfertarget is voor veel clubs. Dan moet je je zaakjes op orde hebben en meteen kunnen schakelen naar de beoogde opvolger(s)
+5/-0

 
1 jaar geleden
Dat zou ook normaal zijn als je een fatsoenlijke scouting had.
Maar de scouting is nou net niet het paradepaard van de club.
+3/-0

 
Kleine1 (geschorst)
1 jaar geleden
Ben ik met je eens … maar dat is simpelweg niet gebeurt.
Ik kijk nu niet naar het verleden en/of fouten die gemaakt zijn, ik kijk enkel naar hoe we verder moeten …
+1/-0

 
Je moet wel naar het fouten van het verleden kijken om die in de toekomst te vermijden anders blijft het maar fout gaan.
+2/-0

 
Kleine1 (geschorst)
1 jaar geleden
Tuurlijk …. Ga op dit moment maar lekker stilstaan bij fouten die in het verleden zijn gemaakt (door mensen die niet eens meer bij de club zitten) … ipv je tijd te stoppen in het vinden van korte termijn oplossingen. Ik weet niet of je het weet, maar we hebben nog maar 2 weken …
+1/-0

 
1 jaar geleden
Nou ja. De kas is in iig goed gevuld! Op t veld is t armoei troef op een enkeling na. RVC mag zich achter de oren krabben met die tussentijdse verkopen. Als we dit jaar bij de top 5!?! eindigen mogen we blij zijn denk ik!
+1/-0

 
1 jaar geleden
Zaakjes zijn op orde, want AEG is gehaald als vervanger van Gakpo.
Madueke zijn opvolger stond afgelopen wedstrijden opgesteld als aanvallende middenvelder, maar gaat nu hangende rechtsbuiten worden -> Xavi Simons.

Dus naar mijn mening ben je paniek aan het creeeren, terwijl het lijkt op een storm in een glas water.
+3/-0

1 jaar geleden
Gast met redelijke skills, maar geen mentaliteit. Wordt nog wat. Ik denk dat we hem niet gaan missen als hij weer weg is. Hoogstens gehaald om een gat te vullen voor een korte tijd en dat wij geld kunnen investeren in een echt goede speler waar nog naar op zoek moet worden gegaan.
+5/-0

1 jaar geleden
Naast voetbal skills, vind ik het bij PSV altijd belangrijk dat spelers een goede mentaliteit hebben en bij onze club passen.

Dat gevoel krijg ik bij Savio niet, maar goed we gaan het meemaken.
+2/-0

1 jaar geleden
Je moet minimaal 2e eindigen. Volgend jaar CL. Dan zijn zelfs reservespelers 15m waard
+1/-0

 
1 jaar geleden
Volgend jaar moet je minimaal 2e worden bedoel je waarschijnlijk
+1/-0

1 jaar geleden
Als deze jongen heibel maakt bij Anderlecht als hij gewisseld word gaan wij dan naar 442? Het is meen ik een centrum spits en de Jong gaat niet banken
+1/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Ja dat vind ik ook vreemd, er vertrekken twee buitenspelers en er komt(misschien) een nummer negen voor terug.
@Marciano_Vink had daar al een opstelling voor gemaakt, met een middenveld Veerman-Guti-Sangare-Simons en dan Luuk en Til(Fabio Silva?) in de spits. Dan zou zijn komst logisch zijn.
+1/-0

1 jaar geleden
Ik vind het maar niks zo'n speler in een verhuur-tombola. Heb nog een trauma van Vinicius.
+3/-0

1 jaar geleden
Mag hopen dat dit onzin is, is ook helemaal geen spits als je naar zijn statistieken kijkt. Genoeg verdedigers die meer scoren over zoveel wedstrijden.
+1/-0

1 jaar geleden
Zeer teleurstellend. Het lijkt er weer op dat we iemand binnen gaan halen omdat het ´een buitenkansje´ is, ipv dat er gekeken wordt of een speler past in het systeem, in de ploeg, bij de club.

Eerlijk is eerlijk. Ik ken hem niet goed. Mijn research blijft dan ook beperkt tot Youtube en fora. Nu weet iedereen dat dit lang niet alles zegt. Maar dan nog. Dit is geen speler die past bij PSV.

Kijkende naar zijn compilaties zie ik vooral een speler met weinig overzicht. Hij rommelt vooral veel aan. Wisselt mooie goals af met bijna onbegrijpelijke gigantische misperen.
Maar wat het vooral is; de maniertjes. Het geduikel in het buiten het strafschopgebied, de (onterechte) overdreven verontwaardiging, het spelen met nummer 99 (?), het shirt dat uit gaat na een een 1-0, notebene uit een penalty, tegen Silkeborg IF. Wow. En dan de blik. Kijk. Ik ben de man.

Dan heb ik het nog niet eens over het fora van Anderlecht, waar ze ondanks zijn goals toch weinig enthousiast over hem zijn.

Kijkende naar het totaalplaatje op het forum kwam deze post het dichtst in de buurt van de omschrijving hoe ze daar over hem denken:

"Silva is nu ook niet het profiel van snelle spits met diepgang. Op een degelijke afwerking na heb ik het echt moeilijk om te zien wat die zijn specifieke kwaliteiten zijn. Gaat geen kopduels aan, is niet echt snel, kan geen bal aannemen onder druk, is ongelukkig in de passing,..."

En dan hebben we OOK nog het conflict met de trainer.

Ik hoop weer heel hard dat hij mijn ongeluk gaat bewijzen. Ik hoop vooral voor nu, dat het 'slechts' om een half seizoen gaat.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Lekker uitgebreid, bedankt.
En dat nummer 99, jee zeg
+1/-0

 
1 jaar geleden
Grappig dat je nu net bij Anderlecht-Silkeborg uitkomt. In die wedstrijd was hij samen met nog een andere speler de enige die een ruime voldoende haalde. Het was na vier jaar zonder Europees voetbal de eerste wedstrijd in de groepsfase van de conference league. Silva was de bedrijvigste man van het veld en is toen er geen fatsoenlijke bal kwam zich zelf met de opbouw gaan bemoeien. Uiteindelijk schoot hij vanaf de stip de bevrijdende 1-0 binnen. Kan me voorstellen dat je dan even behoorlijk uit je dak kan gaan.
En die nummer 99, dat kan echt niet🤦‍♂️
+1/-0

 
1 jaar geleden
Oh, ik geloof je gelijk. Ik heb alleen de samenvatting van 2 minuten gezien. Daar heb ik wel actief zien ploeteren.
Ik begrijp het niet. Dat uittrekken van je shirt. Niet in de CL finale, maar ZEKER niet tegen Silkeborg IF in de Conference League. Al was het de eerste Europese wedstrijd van Anderlecht ooit.
Uit een penalty is het NOG erger, want dan heb je het dus van te voren al bedacht.

Maar misschien word ik gewoon oud. Dat kan het ook zijn. ;)
+1/-0

 
1 jaar geleden
O maar ik begrijp je zorgen wel hoor. Heb zelf ook niet zoveel met die maniertjes, presteer eerst maar eens. En misschien heb je gelijk en is het een irritant heerschap.
Ik ga er ook maar vanuit dat het bij mij ook de leeftijd is en misschien is het Portugese emotie.
We gaan het zien.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Als er achter op mijn shirt 99 stond zou ik hem ook op zeker uittrekken, wellicht al bij een geslaagde inworp.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Je hebt blijkbaar de tijd om naast PSV en Wie is de mol? ook nog Anderlecht te volgen ? Of keek je deze wedstrijd bij toeval? Is niet echt een Europees topaffiche waar je lekker voor gaat zitten
+1/-0

 
1 jaar geleden
Haha ik was benieuwd hoe dat zat met die wedstrijd. Dus google even op Anderlecht-Silkeborg en kwam meteen dat verslag tegen😊 Heb eerlijk gezegd de beste man nog nooit zien spelen.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Nummer 99 is van Phoxy 🦊 !!!! Afblijven dus !!!
+4/-0

 
Van jou post afgaande zou ik zeggen dat het een no go is en van de rest is er geen ene 100% tevredenheid , dussss zou ik zeggen let it go!
+1/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Dat is dan mooi - zou PSV twee langzame spitsen zonder diepgang hebben. Overschatte kwaliteiten in het moderne voetbal
+1/-0

1 jaar geleden
Het lijkt erop dat we het kampioenschap al uit ons hoofd hebben gezet. Maar zijn Feyenoord, Ajax en AZ zo geweldig?
Dat de leiding van PSV de financiën nu belangrijker vindt dan het kampioenschap is wel duidelijk: Gakpo en Manueke hadden ons de eerste prijs kunnen leveren. Maar ik denk toch dat het denken op de korte termijn is, Want als we zelfs geen tweede worden, missen we ook de inkomsten van de Champions League.
Overigens: Luuk lijkt tot nu toe een miskoop.
+1/-0

1 jaar geleden
Totale armoede natuurlijk. Al dat gehuur, we zien met Savio ook hoe goed dat werkt. Ik snap niet waarom clubs als AZ altijd binnen een week een Scandinavische vervanger lijken te hebben voor vertrekkende spelers, en PSV dat maar niet voor mekaar krijgt. Komende zomer iig Sangare ook weg en als het zo doorgaat vrees ik ook voor Veerman en Xavi Simons. Dan kan psv weer opnieuw beginnen
+1/-0

 
1 jaar geleden
En laten we onze vriend Hoever niet vergeten. Ook zo’n tophuurling
+1/-0

1 jaar geleden
Huren huren en zelfs dat lukt (nog ) niet ,al dat geld en dan nog niets kunnen kopen en geen lijstjes van spellers liggen klaar ,niets in Mexico -Brazilie ???
+2/-0

 
1 jaar geleden
Inderdaad ja. We schijnen toch een netwerk te hebben opgezet in Mexico met Salcido als ambassadeur, en in Brazilië met Gomes als ambassadeur. Heeft dat ooit al eens iets opgeleverd?
+3/-0

 
Scouts aan de Copa Cabana en Cancun voor de Miss World verkiezing ?
+1/-0

 
1 jaar geleden
Blijkbaar doen wij niet meer aan scouting én hebben we geen lijstjes meer klaarliggen. Je zou verwachten dat na het verkopen van Gakpo meteen 3 opties benaderd zouden worden, en dat één van hen gehaald wordt.

Krijg steeds sterker het vermoeden dat El Ghazi echt de vervanger was van Gakpo al...
+1/-0

1 jaar geleden
Ik denk dat er heus wel lijstjes met gewenste versterkingen op de burelen aanwezig zij maar dat die op dit moment niet uitvoerbaar zijn vanwege langlopende contracten of simpelweg omdat een speler liever een overstap maakt bij aanvang van een seizoen ipv de winterperiode.
Mits je dus niet de absolute hoofdprijs als psv zijnde wilt betalen kom je al snel bij huurspelers uit.
Overigens hoeft dat niet verkeerd uit te pakken bij het realiseren van je voornaamste sportieve doelstelling.
+1/-0

1 jaar geleden
Slot zoekt en haalt ze gewoon uit de eredivisie voor weinig knaken en maakt er toppers van. Pikt er nu weer een van Groningen uit het veld.
+1/-1

 
1 jaar geleden
Volgens mij heeft hij nog niets gehaald en ook dit is nog niet rond.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Als Slot weer succes heeft dit jaar wordt ie weggehaald door een buitenlandse club en dondert het daar ook weer in elkaar. Wij liepen een paar jaar voor op hun maar zijn sportief gezien inmiddels van zo'n beetje hetzelfde niveau. Alleen onze kluis is nog een stuk beter gevuld dan bij hun. Maar dat is het dan ook wel. Misschien moeten wij die Jansen bij AZ weghalen. Die deed een paar jaar geleden nog onze jeugd, dus Marcel heeft zijn telefoonnummer vast nog wel.
+1/-0

1 jaar geleden
We zitten in een fase dat we niet al te kieskeurig kunnen zijn. Criteria als mentale hardheid en teamgeest zijn gesneuveld.
+1/-0

1 jaar geleden
Perfecte timing.... er staan in 8 dagen tijd 3 wedstrijden op het programma. Wie je ook haalt, die moet eerst ingespeeld raken. En met dat zootje ongeregeld wat we nu rond hebben lopen gaan we zeker punten verspelen want het zijn allemaal laagvliegers net als Groningen, Cambuur en Fortuna. Dus volgende week ziet ons seizoen er heel anders uit en kunnen we ons als supporter op gaan maken voor iets unieks waar wij nog nooit aan mee hebben hoeven doen : playoffs voor een Europees ticket. How low can you go 🫣
En dat huren is ook meestal een drama. Ik heb er alleen nog een beetje geloof in als ze Chucky huren. Die zit daar erg veel op de bank. Maar hij kent de Nederlandse velden en kan meteen los gaan. Maar helaas heb ik die naam nog werkelijk nergens voorbij horen komen. Ik bereid me voor op het ergste. En ben morgen benieuwd naar wat voor spandoeken er on het stadion hangen. Niet naar wat er op het veld gaat gebeuren want dat zal weer dramatisch worden....
+2/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Deze speler en huur doet me sterk denken aan Carlos Vinicius…
+1/-0

1 jaar geleden
Mag hopen dat die eventuele huur voor max een half jaar is en we vervolgens in de zomer een fatsoenlijke spits kopen zodat we er later op kunnen verdienen.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage