Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax concreet geïnteresseerd in Shurandy Sambo'

16 juni 2023 18:29 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Ajax concreet geïnteresseerd in Shurandy Sambo"; image source: Pro Shots

Volgens onder meer Voetbal International is Ajax concreet geïnteresseerd in de komst van Shurandy Sambo. Zelf zou de rechtsback een overstap zien zitten en is hij al serieus in gesprek met Ajax. PSV hoopt langer door te kunnen met de verdediger, maar volgens VI is het maar de vraag of dat gaat lukken vanwege de interesse van Ajax. Ook clubs uit het buitenland hebben belangstelling getoond.

Sambo heeft momenteel nog een contract voor een jaar bij PSV. Eerder deze week gaf hij in een interview nog aan dat een contractverlenging in Eindhoven in principe wel goed zou komen en hij zich komend seizoen bij PSV wil laten zien.

Meer op VI.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

sambo

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Trucje van de zaakwaarnemer? Neem aan dat hij niet een jaartje tribune wil om vervolgens transfervrij over te stappen. Lijkt mij daarnaast ook weer niet dat je Sambo nu basisspeler maakt, zonder contract verlenging.
+2/-0

1 jaar geleden
Verrassend dat 020 interesse heeft Pffff. Mocht dit echter werkelijkheid zijn / worden dan heeft PSV met open ogen zitten slapen. Contract had allang verlengd MOETEN zijn.
+2/-0

1 jaar geleden
Ik snap niet dat een speler wordt verhuurd als hij nog een contract voor 2 jaar heeft, zonder daarbij een (optie tot) verlenging af te spreken. Als hij het dan goed doet, zoals Sambo nu, heeft de speler met een 1-jarig contract veel te veel macht.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Veel te veel macht? Hoe zou jij het vinden als jouw werkgever eenzijdig kan bepalen of jij blijft werken of niet?
+3/-0

 
1 jaar geleden
Hij is natuurlijk niet verplicht om voor een verhuurperiode bij te tekenen, maar dan zou ik als werkgever niet akkoord gaan met verhuur.
+1/-0

1 jaar geleden
Sambo met nog een eenjarig contract naar ajaks.Tielemans gaat gratis naar Vitesse.Ik dacht dat PSV voor de eigen jeugd ging.Maar dat valt dus blijkbaar tegen.PSV gaat hier financieel dus nauwelijks profijt van krijgen.
+2/-0

 
PSV wil toch ook gewoon langer met ze door?
+1/-0

 
1 jaar geleden
Als PSV langer met deze spelers door wil waarom vertrekken ze dan?Te weinig perspectief bij PSV?Sambo ziet waarschijnlijk meer mogelijkheden bij Ajaks met een trainer die hem kent. Wat ik hem wel kwalijk neem is dat hij de indruk wekte dat hij bij PSV wilde slagen.Maarja,wat zijn de woorden van voetballers tegenwoordig waard.
+1/-0

 
Tielemans wil speeltijd in het eerste elftal. Hij heeft zelf wel door dat hij dat kan vergeten met de spelers die je rond hebt lopen en nog gaat komen.

En Sambo is (nog) niet weg. In het artikel van het ED staat bovendien dat hij bij PSV wil blijven, maar wel perspectief wil zien en daarover nog met Bosz in gesprek moet. Als hij voor PSV niet goed genoeg zou zijn, is hij dat ook niet voor Ajax. Alleen daar zal het salaris ongetwijfeld een stuk beter zijn.
+4/-0

 
1 jaar geleden
Snap het ook niet lijkt wel als ze liggen te slapen..
+1/-0

1 jaar geleden
Voor 15 miljoen cash en in 1 keer betalen mag hij van mij weg.
Voor dat geld haal je 2 a 3 directe versterkingen.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Voor 15 miljoen drie directe versterkingen?
Als het zo makkelijk en goedkoop was dan had PSV het al lang gedaan, want er is nog het geld van de verkoop van Madueke. Een top verdediger of linksbuiten die direct iets toevoegt kost 15 miljoen per speler. Geen 5.
+2/-0

1 jaar geleden
Tja, als zo'n jongen na hier zijn hele opleiding te hebben gevolgd perse weg wil hou je dat niet tegen. Tegen Ajax zou ik altijd nee zeggen, tenzij we over getallen met 8 cijfers praten wat ik me niet voor kan stellen, maar het is paniek bij Ajax. Dus twee opties, lekker onderin de PL rondhangen of bijtekenen en voor je kans gaan bij de club waar je alles aan te danken heb, tenzij je een jaartje wil banken bij jong natuurlijk. Er lopen er mij wat teveel weg, maak maar eens een statement, dat betaald zich op de lange termijn wel weer terug. Opleiden doen we voor onszelf.
+2/-0

1 jaar geleden
Alleen voor de absolute hoofdprijs + fors doorverkooppercentage naar Amsterdam laten gaan. Sambo lijkt me overigens een mindere versie van Van Ewijk. Die laatste zie ik komend seizoen graag in Eindhoven ballen!
+3/-0

1 jaar geleden
Niet doen. Ik denk dat Steijn het heel goed gezien heeft.
Vertrouwen uitspreken, verlengen en een mooie toekomst tegemoet gaan.
Ik moet er niet aan denken dat hij daar slaagt..
+4/-0

1 jaar geleden
Ah, die opleidingsclub.
Met al zijn eigen jeugd. Prima.
+4/-0

1 jaar geleden
Leuke contractverlenging aanbieden die jongen … en als hij dat niet wil, dan min. 50 miljoen vragen aan Ajaks en iets van 15 miljoen voor andere clubs! Gewoon poot stijf houden … wij hebben die jongen opgeleid!
+1/-0

1 jaar geleden
3 miljoen + 25% doorverkooppercentage eb heel snel voor 4,5 miljoen van Ewijk ophalen. Lijkt me een mooie deal. Als hij liever naar die neuzen in 020 wil laat gaan.
+1/-0

1 jaar geleden
Ik ben benieuwd wat Bosz van plan is met Sambo. Dat wil deze jongen zelf ook weten. PSV moet natuurlijk niet een speler opleiden voor Ajax.
+2/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Die Mislinat is echt een ongelooflijke flopdrol zeg. Komt het allemaal ff regelen en start met Steijn. Heeft die vent echt nog nooit van gehoord, oftewel aangegeven door zittende mensen. Nu is Steijn binnen en komen ze met Sambo, heel verrassend. Wat een lamlul die vent, nog niks zelf ingebracht. Mag toch hopen dat Sambo een beetje ruggengraat heeft en niet als een pussy Steijn volgt naar die slangenkuil in A”dam
+4/-0

1 jaar geleden
Wat een paniek om Sambo. Hij heeft het verdienstelijk gedaan bij Sparta maar was in dat elftal zeker geen sterkhouder maar gewoon een waterdrager. Ik zou in hem dan ook never nooit de vaste rechtsback hebben gezien die volgend seizoen op die positie van echte meerwaarde zou zijn. Voor een bedrag tussen de 3 en 4 miljoen mag Ajax hem van mij hebben
+2/-0

 
1 jaar geleden
Mee eens, maar wel voor het dubbele bedrag. Die gasten hebben wat cash op de bank hé. Je weet gewoon dat als hij daar (bij wijze van spreken) 2 goede wedstrijden speelt, hij voor 20 de deur uitgaat.
+1/-0

1 jaar geleden
Bevestiging dat we toch wel een redelijk goede scouting hebben,of nie?
+1/-0

 
1 jaar geleden
Wat heeft de scouting van PSV te maken met dit verhaal?
+1/-0

 
1 jaar geleden
Wat denk je zelf dat hij is komen aanvliegen bij ons.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Want één speler (die nog niets in PSV 1 heeft laten zien) zegt iets over de kwaliteit van onze scouting?
+1/-0

 
1 jaar geleden
Een goed jaar bij Sparta waarna hij nu een contract kan tekenen bij zowel ajax en Psv,dan hebben ze het in mijn ogen goed gezien.
Maar voordat dit allemaal tot discussies moet leiden of hij nu wel goed is of niet,het was zomaar een opmerking omdat er hier nog wel eens wordt gesuggereerd dat we geen scouting hebben.
+1/-0

1 jaar geleden
Het is een feit dat PSV weinig risico's durft te nemen met het doorschuiven van spelers van JPSV en dan met name de achterhoedespelers. In mijn optiek was Sambo een van de uitblinkers bij in het seizoen 20/21. Wat er vervolgens schuurt is dat 1) de rechtsbackpositie bij PSV1 kwalitatief matig is en 2) veel JPSV spelers die kwalitatief minder waren minuten maken in PSV1. Vervolgens krijgt hij van Schmidt een invalbeurtje. Ik denk dat dat veel in perspectief heeft geplaatst voor Sambo. Ik vond toen al dat dat niet een juiste houding is voor een club als PSV, omdat er alle reden toe was Sambo door te schuiven als rechtsback van PSV en ruimte vrij te maken voor Comenecia. Vervolgens raakt hij geblesseerd, wil PSV lang verlengen, maar houdt Sambo de boot lang af door 1 jaar te verlengen met verhuur naar Sparta en met een clausule erin dat hij daar kan blijven. Hij draait een uitstekend seizoen, en vervolgens komt er in de media dat Bosz een rechtsback wil aanschaffen. Ik denk dat Sambo ondanks zijn eigen ambitie te slagen bij PSV, de overtuigingskracht mist bij PSV om hem als een serieuze optie te zien als nummer 1 rechtsback. Hij wil perspectief op veel speeltijd in de eredivisie en ik kan mij voorstellen dat veel afhangt van het perspectief dat Bosz hem biedt. Zo niet dan is er denk ik weining kans dat hij wil blijven. Persoonlijk vind ik het echt jammer en ik vind dat PSV in de tijd van Schmidt in het seizoen 20/21 veel meer speeltijd kan moeten geven, dan had je dit denk ik kunnen voorkomen.
+2/-1

1 jaar geleden
Met alle respect maar als hij zo ontzettend goed was dan was hij al lang weg gekocht lijkt mij. En dat die Mislitat of hoe de man maar heet spelers van PSV wil hebben zegt genoeg over zijn werkwijze. Een leuke speler deze jongen maar kan me er niet zo druk om maken.
+1/-0

1 jaar geleden
Met Van der Boomen, Lang en nu Sambo de derde speler waar onze amsterdamse vrienden op azen, zodra wij interesse tonen / of onze eigen jeugd?
Ik neem aan dat als ajax dit echt wil, dat Brands / Steward hier een bedrag voor vragen, waarmee wij Van Ewijk kunnen halen. En anders geen zaken doen natuurlijk.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Zegt dus ook iets over hun "geweldige" jeugd en "fantastische" nieuwe TD die niet zelf met iets komt maar PSV targets wil.. Als die jongen zo graag wil gaan doe dan maar, bij Ajax voetballen met Steijn is iets anders dan bij ( met alle respect ) Sparta maar dat merken ze vanzelf.
+1/-0

 
Hebben een strategie van lik me neus.
Hoe serieus moeten we dit nemen? Opperneus wilt toch ook van Ewijk?
Of gaan ze een AD(Amsterdamse Divisie) oprichten?
+2/-0

1 jaar geleden
Zo'n speler (VERDEDIGER) moetje houden voor je eigen selectie.
Voetballen zonder fatsoenlijke verdedigers zal ook Peter Bosz niet lukken om resultaat te halen. Er is alleen maar aandacht voor voorhoedespelers.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ake bakayoko basarnhem benitez berg boscagli costa dest dijk feyenoord flamingo gerets izecson klompje mauro oostenrijk oranje post psveldhoven ronaldopsv santos schouten sepp stewart strijdplan teze tillman veerman weghorst xavi