Transparent
Inloggen
Sluiten

VI: Xavi misschien verhuurd door PSG

16 juli 2023 10:03 - VI
Foto: Pro Shots

VI: Xavi misschien verhuurd door PSG; image source: Pro Shots

VI meldt dat PSG Xavi Simons na zijn transfer naar Parijs mogelijk zal verhuren. De Franse club heeft met Kylian Mbappé en Neymar een ijzersterke invulling op de beoogde positie van de jonge Nederlandse spits. Als één van beide zou vertrekken, is er plek in de hoofdmacht van PSG. Anders ligt verhuur aan een andere club voor de hand. VI tekent dit op van transferjournalist Fabrizio Romano. Voor PSV is deze constructie een flinke tegenvaller, omdat men ervan uit ging dat een overgang naar een andere club dan PSG niet mogelijk zou zijn binnen de clausule.

Meer op VI




Tags

psg xavi constructie fabrizio ijzersterke mbappe neymar parijs romano simons transferjournalist

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


10 maanden geleden
Kortom; zelfs in die clausule zijn fouten gemaakt. Kan gewoon verhuurd worden door PSG in tegenstelling tot eerder bericht en zal flink wat knikkers meer krijgen dan bij ons mooie PSV.
+5/-0

 
10 maanden geleden
Of we zijn wederom voorgelogen. Zeg dan gewoon niks, als er toch niks van klopt.
+4/-1

 
10 maanden geleden
John de Jong heeft de boel voor gelogen ja. Om zijn onkunde onder stoelen en banken te schuiven. Sinds het aantrekken van Xavi bracht PSV al telkens verkeerde contract info naar buiten. Bang om afgerekend te worden op deze visieloze korte termijn deal. Wat PSV behalve de 2e plek en voor een jaar een leuke speler niets meer gebracht heeft. John de Jong had vaker dit soort deals of clausules. Omdat hij anders niet in staat was goede spelers naar PSV te halen. Toekomstgerichtheid van 0. En daarom moest Gakpo verkocht worden halverwege het seizoen.
+4/-3

 
10 maanden geleden (gewijzigd)
Die clausule is volgens Elfrink afgekocht en daarom krijgt PSV meer dan 6 miljoen. Nu hij weg is boeit het eigenlijk ook niet meer waar hij speelt en kun je er maar beter geld voor krijgen.
+2/-0

 
10 maanden geleden
Stilletjes hoop ik dan maar dat het bedrag richting de 15 a 20 miljoen gaat. Maar ja dat blijft gissen voor ons...
+1/-0

 
10 maanden geleden
Marcel Brands is degene die super naïef is geweest.

Brands vertelde eerder; 'Deze deal had niet de voorkeur, maar er was er geen andere mogelijkheid: "Zijn contract liep af, en wij hebben steeds ingezet op het definitief vastleggen van hem. Uiteindelijk is dat in die laatste dagen gelukt. We hebben een vijfjarig contract aangeboden en toen is die clausule ontstaan met het idee van: hij heeft daar een deel van zijn opleiding gehad en wil die deur daarom niet definitief dichtgooien..'

Vervolgens vermeld Brands keer op keer dat hij de kans zeer klein acht dat Simons van de PSG clausule gebruik gaat maken. Maar buiten dat Simons logischerwijs geen band heeft met PSV, heeft hij dat ook nauwelijks met Nederland. Hij heeft op jonge leeftijd al in een aantal wereldsteden gewoond en zal weinig moeite hebben met verhuizen en acclimatiseren.

Interessant is vervolgens dat ik alleen terug kan vinden dat het ED melding maakt van de voorwaarde in de clausule dat Simons niet direct verhuurd mag worden. Maar waar haalt het ED deze informatie dan vandaan? Niemand die het weet.

Het feit dat de clausule zelfs 2 jaar geldig is maakt de kans NOG groter dat hij uiteindelijk gelicht zou worden.

Kortom, we hadden beter moeten weten en zitten wederom door een korte termijn visie clausule zonder geld.

Als de conclusie is dat we soortgelijke spelers niet binnen kunnen halen zonder clausule, dan maar niet. Maar dat is uiteraard mijn persoonlijke mening.
+3/-0

 
10 maanden geleden
En tóch... zonder Simons waren we 4e geworden
+1/-0

 
10 maanden geleden
Ja, ik denk dat je zomaar gelijk kan hebben. Maar het roer moet toch een keer om. Dan maar ECHT een keer goed op de blaren zitten voor uiteindelijk een betere toekomst.

Als er vanuit PSV wat meer openheid en eerlijkheid komt zou dat ook al kunnen schelen voor het gevoel van de supporters. Dat zie je ook wel terug in veel reacties hier.
+2/-0

 
10 maanden geleden
Dit heeft nu al geld opgeleverd en als we de CL halen nog een keer want zonder Xavi waren we niet tweede geworden. Dus prima deal. Alleen hoopten we nu op zoveel meer en blijven we nu hangen in die teleurstelling ipv naar de voordelen van deze deal te kijken.
+2/-0

 
10 maanden geleden
Als iedereen het nou eens zo zou bekijken zou het hier zomaar een paar doosjes tissues kunnen schelen want eerlijk gezien was de kans dat Xavi hier zou blijven alleen maar reeel als hij niet zou uitblinken.
+1/-0

 
10 maanden geleden
Zoals het ED ook beschreef: als er gewoon goed gecommuniceerd werd vanuit PSV over clasules e.d. vanaf het begin, zou er nu gesproken worden over een fantastische deal ipv getreur. Maar bij John de Jong is alles per definitie al verkeerd gegaan volgens velen...
+1/-0

10 maanden geleden
PSV moet nu niet gaan lopen janken. Dat krijg je als er afspraken zijn gemaakt tussen PSG en Xavi en niet tussen PSG en PSV. Leuk dat ze in eerste instantie zeggen dat hij niet verhuurd mag worden, maar als Xavi nu zelf inziet dat dit wel het beste is, is het logisch dat ze daar dan van afwijken.

O en PSV dat er niet van uit ging dat dit mocht. En wij er maar het hele seizoen van uitgaan dat er geen clausule was. Niemand is eerlijk in de voetbalwereld.
+3/-0

10 maanden geleden
Kom maar met nieuws over psv. Xavi is verleden tijd.
+11/-0

10 maanden geleden
nooit geen spelers meer halen met deze vreemde constructies in hun contract. Ja....ik weet het...dan kunnen we nooit zulke spelers halen. het voordeel is dat je zoals in het geval van xavi niet met een gigantische kater achter blijft.
+6/-2

 
10 maanden geleden
John de Jong had geen onderhandelingsskills, geen netwerk, en een slechte scouting. Doormiddel van dit soort deals en clausules kon hij nog af en toe roepen dat hij goede spelers haalde en Ajax voorbij kon.

Gelukkig zijn we van deze TD af. Hopelijk heeft Earnie de zaken beter op orde.
+3/-1

 
reactie verwijderd

 
10 maanden geleden
Dan maar niet zo'n speler, zulke clausules moet je inderdaad niet willen, zijn dodelijk.
+1/-0

10 maanden geleden
Hoezo wist men dat bij PSV niet? Lijkt me gelul.. ze hebben toch samen een contract opgesteld waar de clausule in stond?
+7/-0

10 maanden geleden (gewijzigd)
Lachwekkend dit.
Zowel van PSV als Xavi.
Waarom ga je in godsnaam dan weer terug ?
+3/-1

 
10 maanden geleden
Dat dus en waarom toch naar Oostenrijk en nummer 10 willen? Of toch voor het geld gegaan en kans op geen basis plaats?
+1/-0

 
10 maanden geleden
Geld, ja. Volgens mij Barcelona ook verlaten voor het geld van PSG.
+1/-2

10 maanden geleden
Als dit werkelijk een optie is dan is dat zeer amateuristisch van PSV.

Oké, je hebt een jaar een prima voetballer gehad maar die, bij goed spel, dus ook weer voor een appel en een ei de deur uit loopt.

Dat was dus gedoemd te mislukken voor de lange termijn.
+3/-1

 
10 maanden geleden
John de Jong had geen toekomstvisie. De man deed maar wat. En verdoezelde zijn onkunde met dit soort clausules. Daar is hij ook voor op het matje geroepen door de RVC. En uiteindelijk voor moeten vertrekken.
+2/-1

10 maanden geleden
Ik snap hier niks van als dit klopt. De eerste de beste jurist kan je dit toch vertellen of ben ik nou gek.
+6/-1

10 maanden geleden
Dan maar jaartje huren van psg met doorverkoop percentage voor psv zodra hij verkocht wordt door psg.

Simons moet vervanger mbape worden maar daar is hij nog niet goed genoeg voor.

Het is jammer dat hij weggaat maar een ventje van 20 de best betaalde psver maken in de historie is overdreven. Hij is geen Romario of Ronaldo.

Leuk dat je er in Nederland 19 in schiet waarvan veel penalty's maar dat zijn meerdere spelers in Nederland geweest die in Europa nooit geslaagd zijn.
+1/-2

 
10 maanden geleden (gewijzigd)
Nu nog huren?
Nou, nee bedankt. Dan zet je jezelf nog meer voor lul.
+9/-1

 
10 maanden geleden
Verhuur aan PSV is geen optie is al vermeld door VI
+4/-0

 
10 maanden geleden
PSV moet talenten scouten, aankopen, beter maken en voor veel geld verkopen. Scouten en / of opleiden. Aan huurdeals of aankopen met allerlei clausules heeft de club helemaal niets! PSV komt zo geen stap verder.
+4/-0

10 maanden geleden
Bedankt Xavi voor het mooie afgelopen seizoen. Tevens 'bedankt' want waarom in hemelsnaam ga je terug naar die afgrijselijk lelijke kutclub
+1/-0

 
reactie verwijderd

10 maanden geleden
Draait tenslotte alleen maar om geld, nergens anders om!!!
+1/-0

10 maanden geleden
Niet getreurd. Het hoofdstuk Xavi is afgesloten. Ik had toch al mijn twijfels omtrent het plan een elftal op te bouwen rondom deze speler. Het bestuur van PSV heeft een hoog "Alice in Wonderland" gehalte. Het draait immers maar om een ding en dat is geld. PSV heeft genoeg jeugdspelers die het nu maar eens moeten laten zien. Make it or break it.
+1/-0

 
10 maanden geleden
That's the spirit! EENDRACHT MAAKT MACHT!!
+1/-0

10 maanden geleden
Zonde,
maar gratis opgehaald, €6 M in kas ..
+6/-1

 
10 maanden geleden
Dat is wat ik zei met een iets langere reactie en uit het hart geschreven. :)
+1/-0

10 maanden geleden (gewijzigd)
Bedankt voor de 6 miljoen winst in een jaartje en dat je ons naar de 2e plek schoot in Alkmaar. Jammer dat je het in de Europa League te weinig hebt laten zien en tevens in het Nederlandselftal. Je kiest dus nu bewust voor het geld en niet voor een geleidelijke carrieopbouw, veel succes op het bankje (als je niet verhuurd mag worden, wat ik stilletjes nog hoop) bij die afgrijselijke zielloze kutclub!
+4/-0

10 maanden geleden
Ben benieuwd hoe Earnest Steward het wanbeleid van de afgelopen jaren gaat oplossen.
Moet nu aanvallende middenvelder, 2 verdedigende middenvelders en minimaal 1 top verdediger gekocht worden.
En psv heeft amper geld en tijd begint te dringen.
+2/-0

 
10 maanden geleden
Dat vraag ik me ook af. Vind het nu extra klote dat Guti weg is. Maar met de miljoenen van Guti + de 6 miljoen van Simons heb je als het goed is om en nabij de 12 in kas voor inkomende transfers. Hopelijk is dat nog wat meer natuurlijk....
+1/-0

10 maanden geleden
Jammer maar laat dat Jankbakkes lekker gaan die met een lolly over te halen is, allemaal voor geld en niet er bij nadenken dat zijn carriére pas is begonnen en als het verkeerd uit pakt zien we hem nooit meer terug en zeker niet in het Nederlands elftal ,maar nu weten we waar we aan toe zijn !
+5/-7

 
10 maanden geleden
Zo negatief over Xavi hoeft niet. Xavi heeft blijkbaar altijd een duidelijk plan gehad en dat de supporter, door leugens vanuit bestuur en media , hoop kreeg, is niet zijn fout.

Hij heeft ons eigenhandig de voorronde Champions league ingeschoten. En ik wil niet weten waar psv was geëindigd na de winterstop zonder hem.
+8/-3

 
10 maanden geleden
Dan zeg je de waarheid en krijg je minnetjes;-)
+1/-0

 
10 maanden geleden (gewijzigd)
Zeer trieste reactie den dezen, zeer triest, Pietendorienogaantoe zeg
+4/-0

 
10 maanden geleden
Niet zo lang nagedacht hè, voor je dit allemaal typte? 🤔
+3/-0

reactie verwijderd

10 maanden geleden
Toch nog enkele miljoenen aan over gehouden. Houdoe.
+2/-0

10 maanden geleden
Wordt gewoon verhuurd en later voor zak geld verkocht ,PSG weer een zak geld er bij simons zeer dom en jammer .En berichten over de clausule weer gelogen of ze kunnen niet lezen bij psv...Nu snel alles vergeten en door pakken nog steeds minder tijd over ...
+5/-1

10 maanden geleden
Wanneer is de afscheidswedstrijd en kunnen we horen dat PSV voor altijd in zijn hart zit.....
Och ja, van grote geld kunnen wij nooit winnen maar ik ben toch benieuwd wie bij PSV de contracten juridisch uitpluist? Hoezo niet weten dat hij verhuurd mag worden.
Veel mensen waren blij dat JdJ weg was en gaven hoog op van Ernie Steward. Nou Ernie, dit is de kans om te laten zien dat die hosanna terecht is. Er liggen nog een paar uitdagingen. Helaas hoor ik altijd alleen maar berichten over in wie PSV geïnteresseerd is. Lekker de concurrentie wijzer maken. Ik hoor liever gewoon berichten over done deals.
+2/-0

 
10 maanden geleden (gewijzigd)
PSV heeft een partnership met Taylor Wessing in Eindhoven, dus wellicht zij (https://www.psv.nl/nieuwspagina/artikel/business-psv-verlengt-samenwerking-met-taylor-wessing-.htmlink). Weet niet of zij goed ingevoerd zijn in het sportrecht (wel in het arbeidsrecht), maar er zijn ook niet zoveel grote kantoren die daarin gespecialiseerd zijn.

Het kan ook zo zijn dat de betrokken juristen/advocaten hebben gesteld dat de bepaling die verhuur onmogelijk zou moeten maken, mogelijk geen stand zou houden. Je kunt als contractspartijen veel afspreken, maar niet alles. In het gewone arbeidsrecht is dat nog beperkter gezien de verhouding werkgever-werknemer.
+1/-0

10 maanden geleden
Het was een waardeloos contract. PSV had vorig jaar beter moeten onderhandelen. Anders was PSV bang geweest dat ze hem mis waren gelopen. Ik vraag me of de Jong doortastender had kunnen zijn. Gekke is wel dat PSV nooit duidelijk is geweest over hoe Simons zijn contract in elkaar zat. Dat is amateuristisch.
+1/-2

 
10 maanden geleden
Dus je vraagt je af of De Jong doortastender had kunnen zijn, maar trekt die conclusie daarvoor wel al? :denk
+4/-1

 
Kleine1 (geschorst)
10 maanden geleden
Dus PSV is verplicht om alle details over contracten naar buiten te brengen? Het lijkt me heel verstandig dat ze sat niet doen… maar dan is dat blijkbaar liegen volgens velen …
+1/-0

10 maanden geleden
Jammer al die negatieve reacties op Simons.Ik heb een jaar van Xavi kunnen genieten en dankzij hem heeft PSV er afgelopen seizoen een 2e plaats en de beker uitgesleept.Zonder hem was er vorig seizoen weinig te genieten geweest.Al die wijsneuzen die menen dat PSV het helemaal verkeerd heeft gedaan wat betreft Simons lopen te roeptoeteren.
+9/-2

10 maanden geleden (gewijzigd)
Tekenend dat de directie hier verrast over is. Ik mag toch hopen dat men toch heel duidelijk op hun netvlies heeft staan wat zo’n contract inhoud? Of is het amateurniveau ook daar ingetreden??
+2/-0

10 maanden geleden
Zijn al geruchten dat Ajax hem wil huren van PSG WTF! Weet dat hij in Amsterdam geboren is maar kom op dit zou een naaistreek zijn!
+2/-2

10 maanden geleden
Wat had het uitgemaakt als PSG hem niet had mogen verhuren? Geen bal weg is weg.
Ik snap al dat getreur niet en denk dat PSV die 6milj in het geval het kan relax kan investeren in de Ketelaere en in het heden en toekomst landen.
+1/-0

 
10 maanden geleden
De Ketelaere kostte Milan 35 miljoen. Ik denk niet dat hij heel haalbaar is.
+1/-0

 
10 maanden geleden
Goed opgemerkt, maar Ik bedoel huren indien haalbaar dan.
+1/-0

 
10 maanden geleden
Milan wil de Ketelaere voor 1 seizoen verhuren. Ze schrijven hem nog niet af. Van een verkoop is geen sprake.
+2/-0

 
10 maanden geleden
En Stewart wilde kapitaal op het veld hebben, dus ik neem aan dat CdK niet komt.
+1/-0

10 maanden geleden
Simons zou echt dom zijn, als hij zich laat verhuren. Dan had hij toch net zo goed bij psv kunnen blijven. Clausule was ook voor volgend seizoen geldig, maar met een engelse zaakwaarnemer. Zal het wel een engelse club worden. Everton ofzo.
+1/-0

10 maanden geleden
Jammer en ontzettend waardeloos voor ons. Ook onbegrijpelijk dat hij een jaar geleden heel verstandig voor zijn carriere kiest en nu gewoon weer teruggaat met heel weinig perspectief.
Ik baal er in ieder geval van want een gelijkwaardige vervanger is voor PSV niet te halen lijkt me.
+1/-0

 
10 maanden geleden
Wij kennen de afspraken toch niet? Iedereen ziet dat Simons vele malen de 6m waard is. Daardoor kan PSG hem met een gerust hart allerlei toezeggingen maken. Allicht is de nieuwe verhuur club al geregeld en misschien staan er allerlei clausules in waardoor Xavi voor een gelimiteerd bedrag weer kan overstappen, etc

Het is zeer treurig voor PSV - met hem zeker een kans op kampioenschap gezien het feit dat geld in andere posities gestoken kon worden.

Tenslotte, ben het niet helemaal eens met alle kritiek op de constructie. Was niet te voorzien dat Xavi zo zou exploderen … eigenlijk gewoon een te goed seizoen gedraaid. Het vastleggen van een dusdanig talent was duidelijk een goede zaak.
+2/-0

10 maanden geleden
Na jaren niet gereageerd te hebben op het forum en vooral meegelezen te hebben toch maar weer eens een reactie.

Eeuwig zonde dit. Ik ben echt heel erg benieuwd wat voor een seizoen dit zal gaan worden. Helaas zegt mijn onderbuikgevoel dat het vooral weer last minute huurconstructies gaan worden. Blijkbaar hebben we weinig tot geen financiële middelen (meer). Daarnaast wordt er voor middelmatige spelers/talenten al snel meer dan 10+ miljoen gevraagd. Persoonlijk merk ik dat mijn voetbalhart in het algemeen steeds minder klopt door alle ontwikkelingen in deze moderne (voetbal)maatschappij.
+8/-0

 
10 maanden geleden
Het eerste wat ze moeten doen is heel dat Bosman arrest terug draaien... DAT heeft het voetbal verpest..

Toen had je maar een enkele buitenlandse speler in de selectie en bleven de spelers heel veel langer bij de club... Omdat ze echt van een hoog niveau moesten zijn om door te kunnen breken in een buitenlandse competitie... Toen had je die achterlijke salarissen en spelers waardes niet... Ik ben blij dat ik het voetbal van de jaren 80 en 90 heb mogen meemaken... Toen clubliefde en voetbal nog echt en puur was.. toen de commercie en hysterie op een verre afstand was.. toen je nog echt kon genieten van een pareltje a la Romario en Ronaldo..
Mooie tijden..vergaande glorie...
+1/-0

 
10 maanden geleden
Niet benieuwt naar hoe er word omgegaan met de financien?
+1/-0

10 maanden geleden
Heel erg jammer, sinds een aardige tijd weer een échte topspeler kunnen zien. Vind het vanuit Simons-kant ook wel een tegenvaller. PSG is niet bepaald de categorie "droomclub" met historie. En voor Arsenal ballen op verhuur-basis vanuit PSG, tja... dan had hij ook loyaal aan PSV kunnen zijn en voor €50 mil. kunnen vertrekken. Nu moet je voor €6 mil. een vervanger gaan halen...
+2/-0

 
10 maanden geleden
Die historie boeit niemand meer, het gaat om de toekomst. Dan zit je bij PSG en Man. City wel goed. Daar zitten nu alle beste spelers en coaches en daar willen mensen / spelers dan bijhoren.
+1/-0

10 maanden geleden
Kan dat boek eindelijk dicht. Heeft het hier waanzinnig gedaan, veel dank daarvoor.

Maar werd de laatste weken een beetje simons moe. Al die "hij gaat nu echt bijtekenen berichten".

Benieuwd wat er voor terug komt.
+3/-0

 
10 maanden geleden
Het is een stap vooruit. Champions League voetbal, een sterkere competitie, een betere selectie en hoogstwaarschijnlijk een basisplaats. Xavi is echt niet zo achterlijk als menigeen denkt hier.
+2/-0

 
reactie verwijderd

 
10 maanden geleden
Misschien iets hoger, maar toch niet de moeite waard om je gegarandeerde basisplek en selectieplek van het NL op het spel te zetten zou je zeggen.
+1/-0

10 maanden geleden (gewijzigd)
Ik heb enorm van hem genoten echter vind ik ook dat niemand groter dan de club is. Ook met Xavi werden we vorig seizoen geen kampioen maar tweede, ook al werden we grotendeels tweede door hem, geen kampioen. Wat ik me afvraag, waarom ging hij dan toch nog mee op trainingskamp en waarom wou hij dan toch nummer 10 etc? Die dingen in mijn achterhoofd geven me het idee of hij toch pas gister de knoop heeft door gehakt. Hoe jammer ik het ook vind, PSV en het team moet door en nu is er nog tijd om versterking te halen en ingespeeld te raken voor de voorrondes beginnen. Gister liet Pepi al zien dat hij er stond door meteen te scoren, dat geeft me hoop en ik denk nog steeds dat PSV een mooi seizoen tegemoet gaat.

Wel lullig voor de mensen die net nog shirtjes hebben gekocht met Xavi en 10 er op.
+1/-0

 
10 maanden geleden
Ik denk dat Noa Lang nu nummer 10 krijgt
+2/-0

10 maanden geleden
Bahbah, wat is het toch een smerig wereldje geworden de voetbalwereld. Het gebrek aan dankbaarheid van Xavi richting PSV is stuitend. Goed in de eredivisie, nog heel matig in Oranje. Het geld had hij over een jaar kunnen verdienen, en waarschijnlijk ook meer dan hij nu krijgt. Maar hij zal wel aan zichzelf twijfelen of hij zo goed gaat worden.
+2/-0

 
10 maanden geleden (gewijzigd)
Óf hij twijfelt over het verhaal van PSV... Daarbij, mocht hij naar leipzig gaan, komt hij aan spelen toe, top bundesliga en champions league. Wij kijken met een PSV bril, maar kennen niet de ins en outs.

Feit, hij is/gaat weg. Ik was al een beetje moe van die berichten de laatste weken. Dat is nu klaar. Bedankt, het was mooi, en door
+3/-0

 
10 maanden geleden
Spreek voor jezelf mbt 'PSV-bril' @obelix.
Xavi kiest ervoor om een 'handels-object' te worden van een opportunistische club gerund door een sjeik die graag met geld smijt voor prestige(wat hem maar niet lukt in de CL) en weinig om de spelers zelf geeft. Xavi moet eerst er maar ns voor zorgen dat hij veel gaat spelen in Leipzig (laat staan bij PSG), terwijl hij hier in een team speelt waarin hij de main-man is. Verleden toont vaak aan dat te snel vertrekken uit de eredivisie afbreuk doet aan een goede carrière, en wat later met meer ervaring, vaak juist een veel beter pad lijkt.
+1/-0

 
10 maanden geleden
Wat ik er mee bedoel te zeggen, wij zijn teleurgesteld omdat het onze club niet uitkomt. Maar we zijn geen van allen bij het gesprek, of meervoud, geweest. Daarbij, stel dat hij naar leipzig gaat, of we nu willen of niet is toch een stapje hoger.

Dat ik psg en leipzig wanstaltige clubs vindt, en het persoonlijk anders zou doen, is een ander verhaal. En repeat; hij is weg, dus we moeten door.
+2/-0

 
10 maanden geleden (gewijzigd)
Mee eens, hij is weg, wij gaan gewoon door. Het kan ook wel eens juist een boost zijn, plots krijg je als trainer nl. ineens meer keus hoe je je elftal wil gaan inrichten ipv alles om Xavi heen bouwen. Mbt Xavi, een stapje hoger wil niet automatisch zeggen dat zoiets goed is voor een speler: stel dat hij niet goed in het concept past, wat als er een speler ineens veel beter presteert dan Xavi, wat als een trainer ontslagen wordt en de nieuwe hem niet ziet zitten, ik noem maar een paar voorbeelden. Hier had alles om hem gedraaid, een zekerdje, een ideaal jaar voor een 20-jarige die hogerop wil komen.
+1/-0

10 maanden geleden
Ook dat het een keuze is vanuit financieel belang is puur een aanname,we kunnen niet in het hoofd van Xavi kijken.
+2/-0

10 maanden geleden
Oké hij is weg stoppen dan met berichtgeving!
+2/-1

10 maanden geleden
Kaka, wat een constructie, dus simons verlengd in Parijs maar word verhuurd aan andere club, wat een gare mensen zeg, geen woorden voor, zowel beleid als dat hij daar in mee gaat.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage