Transparent
Inloggen
Sluiten

WedstrijdenPSV na veelbesproken wedstrijd uitgeschakeld in bekertoernooi


Tijdstip
24 januari 2024
Stadion
De Kuip
Gelegenheid
KNVB Beker
Televisiezender
ESPN


PSV na veelbesproken wedstrijd uitgeschakeld in bekertoernooi; image source: Pro Shots

Foto: Pro Shots

PSV na veelbesproken wedstrijd uitgeschakeld in bekertoernooi

PSV is woensdagavond uitgeschakeld in de TOTO KNVB Beker. De ploeg ging in Rotterdam met 1-0 onderuit tegen Feyenoord.

Het duel in De Kuip begon spectaculair. Na 20 seconden spelen moest Joël Drommel al voor de eerste keer reddend optreden, terwijl nog geen minuut later PSV dicht bij een doelpunt was nadat Bijlow in de fout ging bij een terugspeelbal. De doelman wist zelf echter nog de bal net op de lijn uit het doel te werken.

Feyenoord had in de eerste minuten de overhand, maar al snel kreeg PSV de grip op de wedstrijd. Na een kwartier spelen zorgde dat voor een grote kans toen Guus Til kon koppen na een voorzet van Hirving Lozano. Zijn inzet ging echter op de buitenkant van de paal.

Wat volgde was een periode waarin beide ploegen erg slordig waren in het balbezit en er daarom nauwelijks kansen kwamen. Na bijna een half uur spelen was PSV plotseling de grip volledig kwijt. Het ontsnapte al aan een tegentreffer toen Paixao net naast het doel schoot, maar enkele minuten later volgde alsnog de tegentreffer toen Timber volledig vrijstaand kon uithalen en met een schot in de korte hoek Drommel ook kansloos liet.

Ook in de minuten daarna had PSV het lastig, al leidde dat niet direct tot kansen voor de thuisploeg. Vlak voor rust kreeg PSV plotseling een enorme kans toen Til diep werd gestuurd na een uitstekende bal van Jordan Teze. De inzet van Til kon echter door Bijlow worden gekeerd. In de blessuretijd van de eerste helft kreeg Feyenoord nog een kansje, maar deze werd gekeerd door Drommel. PSV ging echter wel met een achterstand de rust in.

In de rust greep Peter Bosz in en bracht hij met Patrick van Aanholt en Mauro Júnior twee invallers binnen de lijnen. André Ramalho en Malik Tillman bleven in de kleedkamer achter. Die wissels deden de ploeg goed, want de grip was weer in handen en de eerste kansen waren ook voor PSV. Johan Bakayoko zag zijn schot echter gekeerd worden door Bijlow, terwijl ook de rebound van Til werd gestopt. Ook Hirving Lozano kreeg een goede mogelijkheid, maar zijn schot ging net naast het doel.

Halverwege de tweede helft had PSV een strafschop moeten krijgen na een overtreding op de net ingevallen Noa Lang. Het werd volledig gemist door scheidsrechters Higler en vanwege de protesten kreeg Lang bovendien een gele kaart. Om bizarre redenen werd er ook niet ingegrepen door de VAR en was een doeltrap voor Feyenoord het gevolg. Enkele minuten later leek PSV wel te scoren na een pijlsnelle counter, maar omdat Til nipt buitenspel stond werd de treffer afgekeurd.

Een kwartier voor tijd moest Drommel nog reddend optreden, maar verder volgden er geen kansen meer. Het betekende dat PSV was uitgeschakeld in het bekertoernooi.


Peter Bosz: 'Dit was een penalty en een tweede gele kaart'

In gesprek met ESPN was Peter Bosz boos na de wedstrijd tegen Feyenoord. "En dan met name op de VAR. Dat een scheidsrechter dat niet ziet kan, want het is best moeilijk. Maar dit was een penalty en een tweede gele kaart voor Wieffer", aldus Bosz. "Het is op de beelden gewoon duidelijk te zien. Dit was gewoon een cruciaal moment. Je staat met 1-0 achter en je zou dan tegen tien man komen te staan."

De trainer werd ook gevraagd hoe hij naar de wedstrijd keek. "We begonnen heel goed. Het eerste half uur was duidelijk voor ons en daar dicteerden we het spel. Vlak voor de tegengoal hadden we een slechte fase en konden zij opeens de vrije man vinden. Het was dan ook logisch dat in die fase de goal viel", zo gaf hij aan. "In de tweede helft golfde het meer op en neer, zonder dat er een ploeg bovenuit stak."

Bosz kreeg de opmerking dat PSV Joey Veerman wel heel erg mist. "Hij is een heel belangrijke speler, maar we moesten Malik Tillman er ook in de tweede helft vanaf halen. Hij had last van zijn bovenbenen", zei hij daarover. "Als Joey er dan niet is, Malik eraf moet en Jerdy naar achter gaat mis je wel die creativiteit."


Jerdy Schouten: 'Dit is gewoon een kut avond'

Jerdy Schouten gaf in gesprek met ESPN aan dat hij een klote gevoel had na de wedstrijd tegen Feyenoord. "We verliezen en liggen uit de beker. Dit is gewoon een kut avond", aldus Schouten. "Allereerst moeten wij hier gewoon scoren. Als je hier wil winnen, moeten die kansen er gewoon in. Als we eenmaal voorin komen, moeten we die ballen gewoon beter uitspelen. Als team moet je gewoon scoren als je zoveel kansen krijgt."

Schouten ging verder: "Daarnaast hadden we het in een deel van de eerste helft opeens moeilijk met hun druk zetten. Dan kwamen we steeds net te laat en kwam Feyenoord beter in hun spel. Wij begonnen goed en hadden de overhand, maar we zijn het in een tijdsbestek van een kwartiertje kwijt geraakt. Zij konden Stengs veel te makkelijk vinden als zij aan de bal waren. Ze kregen steeds teveel ruimte om hem te kunnen zoeken. Daar lag het met name."

De international werd ook gevraagd wat hij er van vond dat hij weer achterin moest spelen in de tweede helft. "Ik vind het helemaal niet erg om dat af en toe te doen. Dat heb ik eerder al aangegeven", zei hij daarover. "Zeker in dit soort wedstrijden kan dat handig zijn omdat je dan meer aan de bal komt en zo de keuzes van achteruit kan maken. Maar ik blijf wel een middenvelder. Dat heb ik ook altijd gezegd. Maar als ik daar nodig ben, doe ik het gewoon. Mijn voorkeur blijft wel het middenveld."

Over de niet geschreven penalty had hij geen verklaring. "Het is gewoon een honderd procent strafschop. Ik snap ook niet dat er zo snel wordt doorgespeeld. Dat vind ik vooral kwalijk", zo gaf hij aan. "Er is niemand die het geen strafschop vindt. Dit lijkt me niet hoe het hoort te gaan. Ik blijf verder ook heel beschaafd. Daarna zei ik tegen de scheids dat hij alles liet gebeuren en meteen kreeg ik geel. Dat vond ik ook een heel rare beslissing. Het leek wel alsof de emoties ook bij de arbitrage gingen spelen, want ik neem aan dat je hier geel voor hoort te krijgen."


Guus Til: 'De VAR had moeten gaan kijken'

In gesprek met ESPN begon Guus Til direct over het strafschopmoment. "Ik vind niet dat de scheidsrechter helemaal de schuld moet krijgen. Ik vind dat de VAR moet gaan kijken. Als je dan aan de scheidsrechter vraagt of de VAR al heeft gekeken, gaat hij meteen dreigen met geel. Hij was niet aanspreekbaar", aldus Til. "Dat begrijp ik ook wel omdat er direct vijf of zes opgewondend standjes naar je toe komen. Maar om daarna nog iets te zeggen zou wel fijn zijn, maar dat is ook niet het geval."

Til kreeg de vraag of hij het eens was dat de VAR een black-out had. "Wat je nu vaak krijgt is dat scheidsrechters wachten met fluiten omdat ze altijd nog op de VAR kunnen rekenen. Dat is tenminste mijn ervaring met de VAR. Ze fluiten minder snel omdat ze altijd nog teruggefloten kunnen worden, maar dan moet die VAR dat wel doen", zo gaf hij aan.

Zelf kreeg de middenvelder aan het eind van de eerste helft een enorme kans om voor de gelijkmaker te zorgen. "Ik nam hem volgens mij met mijn hoofd mee en daarna met mijn voet. Hij stuitert vlak voordat ik bij Bijlow ben, dus ik hoef hem alleen maar te liften", zei hij daarover. "Maar ik wil hem er langs schuiven en dat was denk ik de slechtst denkbare oplossing."


'KNVB wil niet reageren op penaltymoment'


Karakteristieken

Uitslag: 1-0 (1-0)

Doelpuntenmakers:

Goal
1-0 Timber ('31)
Scheidsrechter
Higler
Toeschouwers
47.500 toeschouwers

Kaarten:

Kaart
Feyenoord: Wieffer ('63)
Kaart
PSV: Noa Lang ('68)
Kaart
PSV: Guus Til ('86)
Kaart
Feyenoord: Timber ('87)
Kaart
PSV: Jerdy Schouten ('89)
Kaart
Feyenoord: Gimenez ('90)

Opstelling PSV

Hirving LozanoLuuk de JongJohan Bakayoko


Malik TillmanGuus TilJerdy Schouten


Sergiño DestOlivier BoscagliAndré RamalhoJordan Teze


Joël Drommel

Wissels:

'46 Patrick van Aanholt voor André Ramalho
'46 Mauro Júnior voor Malik Tillman
'61 Noa Lang voor Hirving Lozano
'82 Ricardo Pepi voor Luuk de Jong
'82 Yorbe Vertessen voor Johan Bakayoko


Opstelling Feyenoord

PaixaoGimenez


TimberStengsWieffer


HartmanHanckoTraunerGeertruidaNieuwkoop


Bijlow

Wissels:

'72 Dilrosun voor Nieuwkoop
'89 Lingr voor Paixao


Pool

De ruststand en uitslag van deze wedstrijd is door geen van de deelnemers aan de Pool goed voorspeld.

De top vijftien:

  Score Voorspelling
 4 2-1 (1-0)
 4 2-1 (1-0)
 4 2-1 (1-0)
 4 2-1 (1-0)
 4 2-1 (1-0)
 4 2-1 (1-0)
 4 2-1 (1-0)
 4 2-1 (1-0)
 4 2-1 (1-0)
10  3 1-1 (1-0)
11  3 3-1 (2-0)
12  3 1-2 (1-0)
13  3 1-2 (1-0)
14  3 1-1 (1-0)
15  2 2-1 (1-1)

Bekijk ook het algemeen klassement in de Pool.


Man van de Wedstrijd

De wedstrijd als geheel werd door de fans gewaardeerd met een 5.79. Hieronder is de uitslag van de Man of the Match verkiezing van deze wedstrijd weergegeven. Achter elke spelersnaam staat tussen haakjes het aantal stemmen en de daarmee behaalde score voor het Man van de Wedstrijd klassement.

1. Joël Drommel (43 -> 5,0)
2. Jordan Teze (22 -> 4,0)
3. Jerdy Schouten (20 -> 3,0)
4. Guus Til (13 -> 2,0)
5. Sergiño Dest (12 -> 1,0)
6. Luuk de Jong (4 -> 0,0)
6. Noa Lang (4 -> 0,0)
8. Joey Veerman (3 -> 0,0)
8. Olivier Boscagli (3 -> 0,0)
10. Niemand (2 -> 0,0)
10. Ismael Saibari (2 -> 0,0)
12. Tygo Land (1 -> 0,0)
12. Malik Tillman (1 -> 0,0)
12. Hirving Lozano (1 -> 0,0)
15. Jason van Duiven (0 -> 0,0)
15. Fodé Fofana (0 -> 0,0)
15. Kjell Peersman (0 -> 0,0)
15. Emmanuel van de Blaak (0 -> 0,0)
15. Livano Comenencia (0 -> 0,0)
15. Yorbe Vertessen (0 -> 0,0)
15. Patrick van Aanholt (0 -> 0,0)
15. Julian Kwaaitaal (0 -> 0,0)
15. Isaac Babadi (0 -> 0,0)
15. Boy Waterman (0 -> 0,0)
15. Anwar El Ghazi (0 -> 0,0)
15. Mauro Júnior (0 -> 0,0)
15. Ricardo Pepi (0 -> 0,0)
15. Johan Bakayoko (0 -> 0,0)
15. Ibrahim Sangaré (0 -> 0,0)
15. André Ramalho (0 -> 0,0)
15. Armando Obispo (0 -> 0,0)
15. Shurandy Sambo (0 -> 0,0)
15. Walter Benítez (0 -> 0,0)
15. Marco van Ginkel (0 -> 0,0)
15. Noni Madueke (0 -> 0,0)
15. Érick Gutiérrez (0 -> 0,0)
15. Jarrad Branthwaite (0 -> 0,0)
15. Maxime Delanghe (0 -> 0,0)
15. Derrick Luckassen (0 -> 0,0)
15. Phillipp Mwene (0 -> 0,0)
15. Yorbe Vertessen (0 -> 0,0)
15. Fredrik Oppegård (0 -> 0,0)
15. Dennis Vos (0 -> 0,0)
15. Jenson Seelt (0 -> 0,0)
15. Thorgan Hazard (0 -> 0,0)
15. Ki-Jana Hoever (0 -> 0,0)
15. Xavi Simons (0 -> 0,0)
15. Cody Gakpo (0 -> 0,0)
15. Carlos Vinícius (0 -> 0,0)
15. Philipp Max (0 -> 0,0)
15. Sávio (0 -> 0,0)
15. Richard Ledezma (0 -> 0,0)
15. Jeremy Antonisse (0 -> 0,0)
15. Fábio Silva (0 -> 0,0)
15. Fedde Leysen (0 -> 0,0)
15. Armel Bella-Kotchap (0 -> 0,0)
15. Fredrik Oppegård (0 -> 0,0)


VoorbeschouwingenWat vind jij van de wedstrijd?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


6 maanden geleden
Misschien is het voor deze wedstrijd wel goed geweest dat PSV met 1-1 tegen Utrecht gelijk heeft gespeeld.
+1/-0

 
6 maanden geleden
Want?....
Ik had liever in de "flow" gezeten...
Dit geeft enigszins hoop voor Feyenoord
+2/-3

6 maanden geleden
Wil niet pessimistisch zijn maar dit gaat Psv niet winnen.
Zeker niet met ramalho in de verdediging.
Bosz kan schouten nu niet als cv laten spelen want je mist Veerman en Saibari op middenveld.
En dat blijft toch een probleem,een goede betrouwbare cv.
Schijnt voor Psv toch niet zo belangrijk te zijn.
+1/-3

 
6 maanden geleden
Dit heb je letterlijk nog bij iedere zware wedstrijd lopen verkondigen, maar op moment dat PSV won liet je je hier niet meer zien. Als PSV nu verliest kom je uiteraard je gelijk halen?
+5/-0

 
6 maanden geleden
Dan laat me de post maar eens zien dat ik gelijk kwam halen erna.
Maar uit voor de derde keer winnen tegen een ploeg die de beker ziet als enigste prijs die ze nog kunnen winnen dit seizoen.
Plus de afwezigen aan onze kant.
+1/-1

 
6 maanden geleden
Ok dan, ja is dit seizoen sowieso rustiger als het goed gaat op dit forum.
Heb het hele seizoen al kritiek op dat we geen fatsoenlijke cv hebben, eentje gehuurd op t allerlaatste moment waar je niks aan hebt dit seizoen tot nu toe.
Heb ook al hele seizoen kritiek op dat we geen vervanger hebben voor Schouten en/of Veerman.
Met ramalho is het gewoon billen knijpen in de moeilijke wedstrijden en dat zag bosz ook vandaar Schouten, maar dat gaat nu niet, hou je geen middenveld meer over.
Vandaar mijn slechte gevoel erover.
+1/-1

6 maanden geleden
Beetje flauw van Veerman, zelf de moeilijkste loting voor ons regelen en dan zelf niet mee doen. ;)
+14/-1

 
6 maanden geleden
Wilde gewoon een leuke pot zien en je kan Feyenoord maar gehad hebben wanneer je weer fit bent.
+1/-0

6 maanden geleden
Vervelend potje zo na ons eerste puntverlies in de competitie. Kom je geen ronde verder (wat niet heel gek is), dan begint het gezeur in de media. Aan de andere kant, als je deze wint, druk je ook direct alles de kop in. We gaan het zien. Het zal 50/50 worden denk ik.
+4/-0

 
6 maanden geleden
Het team zal flink balen van het puntenverlies en niet halen van een nieuw record dat ze dat echt wel goed willen maken tegen Feyenoord ( hoop ik ) en Feyenoord speelt ook in het achterhoofd met "ze mogen niet 3 keer in de Kuip van ons winnen en als we de beker niet winnen hebben we misschien niets" dus die zullen er ook niet heel gerust op zijn. Ik probeer het maar van 2 kanten te bekijken 🙈
+1/-0

 
6 maanden geleden
Dit is eigenlijk de finale, wat zitten er nog voor clubs in de beker ? Als je dit wint kan je de reis naar Rotterdam wederom boeken.
Maar zal nie hendig zen.
+1/-0

6 maanden geleden
De beker an sich is een leuke prijs maar totaal ondergeschikt aan het kampioenschap. Dat gezegd hebbende staat er woensdag veel meer op het spel. Je geeft namelijk een waanzinnig signaal af wanneer je wint. Voor de rest van de competitie én de weg naar de 3e beker op rij ligt helemaal open.

Ik verwacht net als velen hier een 50/50 wedstrijd.
+5/-0

 
6 maanden geleden
Dit is de bekerfinale; degene die deze wedstrijd wint kan de eindwinst amper nog ontgaan lijkt me. Zonder arrogant te zijn ofzo.
+3/-0

6 maanden geleden
Wordt een moeilijke pot. Win je deze dan sta je al bijna met de beker in je handen. (zou niet weten wie ons dan nog kan stoppen) Maar voor Feyenoord is de beker nu nog het hoogt haalbare dus die gaan als de brandweer. Verwacht een 49/51 wedstrijd.
+3/-0

6 maanden geleden
Wanneer we een wedstrijd met man-tegen-man gevechten gaan krijgen, waar wij worden teruggedrongen en veel hoge ballen voor de pot, kun je Ramalho nog wel gebruiken. Willen we proberen op te bouwen, dan zou ik Teze rechts centraal proberen. Minder duelkracht, maar die heeft in het verleden bewezen wél over een strakke inspeelpass te beschikken. Iets wat hij overigens als rechtsback zelden doet... En dan Mauro en Dest op de flanken en Schouten op het middenveld. Tillman moet ik ook nog zien in een vechtwedstrijd, maar veel andere smaken hebben we niet. Laten we er maar het beste van hopen, Feijenoord speelt zo goed ook niet meer de laatste tijd.
+3/-0

6 maanden geleden
In mijn ogen wordt morgen de zwaarste wedstrijd van de drie tegen Feyenoord die we dit seizoen hebben gespeeld. Dat komt vooral doordat we zelf iets minder opties hebben en iets minder soepel draaien. Daar komt bij dat Feyenoord ook in fases wat stroever lijkt te draaien en een flink aantal (wissel)opties moet missen door de toernooien in Azië en Afrika.

Saibari en Veerman zijn 2 heel belangrijke spelers die we nu missen. Daardoor is Schouten-Til-Tillman eigenlijk de enige optie op het middenveld. Voorin zijn Lang en Lozano blijkbaar (fysiek) nog steeds op het gewenste niveau. Ze krijgen korte invalbeurten, waarin ze nog niet in staat zijn hun stempel te drukken. Ik ben bang dat de pot van morgen fysiek weer een aanslag gaat zijn, waardoor Bosz ervoor zal kiezen om deze twee jongens niet vanaf het begin op te stellen. Dat maakt het in mijn ogen toch wat dunnetjes qua kwaliteit.

Ik ben bang dat we morgen aan het kortste eind zullen trekken. Feyenoord zal niet voor een derde keer thuis onderuit willen gaan. Ik hoop vooral dat Veerman snel herstelt, Marokko snel wordt uitgeschakeld en we verder geen blessures oplopen op weg naar de drukke en belangrijke Februari-maand.

Mijn opstelling:

Benitez - Teze - Ramalho - Boscagli - Dest - Schouten - Van Aanholt - Til - Tillman - De Jong - Bakayoko

Mochten Lang en Lozano fit genoeg zijn om te starten, dan zou ik Ramalho en Bakayoko op de bank laten beginnen:

Benitez - Teze - Schouten - Boscagli - Dest - Van Aanholt - Til - Tillman - Lang - De Jong - Lozano
+1/-0

 
6 maanden geleden
Ik zou ook met Lozano starten als het kan.
Lang is al twee keer terug gekomen van een blessure, maar toen zag zijn spel er nogal onhandig uit. Die heeft nog niet de scherpte in zijn benen, die hij in de zomer wel had.
Verder maak ik me om de vorm geen zorgen. Tegen Twente speelde ze uitstekend, endie mindere wedstrijd met 1-1 moest een keer komen.
+2/-0

 
6 maanden geleden
Eens, ik denk ook dat Lozano fitter is dan Lang, en zou met hem starten. Daardoor ben je in mijn ogen voorin toch gevaarlijker, en dring je Feijenoord vanaf de start al meer terug … Als dit niet gebeurt, dan gaan we een fysieke wedstrijd krijgen, waarin Feijenoord sterker zal zijn.
+3/-0

 
6 maanden geleden
PSV kan volgens mij technisch in een hoger tempo spelen dan Feyenoord, en dan kan Feyenoord het met fysiek voetbal niet ontregelen. Ik verwacht gewoon een zeer goed PSV vandaag.
+2/-0

 
6 maanden geleden
Kan me in die opstellingen wel vinden, al zou het me verbazen als Drommel niet zou spelen ipv Benitez.
+1/-0

6 maanden geleden
De ploeg zal zich natuurlijk willen revancheren van het punten verlies tegen Utrecht en bij Feyenoord zit waarschijnlijk in het hoofd "Als ze maar niet voor de 3e keer van ons winnen in de Kuip, dat is gezichtsverlies en uit de beker". Kan dus 2 kanten op gaan maar winst zou heerlijk zijn 😃🍻
+1/-0

6 maanden geleden
Ik ben er niet gerust op. Maar dat ben ik eigenlijk nooit als we naar de Kuip moeten.
+2/-0

6 maanden geleden
Zou toch wel vervelend zijn 2 teleurstellingen in 4 dagen.Ik houd er wel rekening mee omdat Feyenoord gebrand is op een resultaat en de grenzen op gaat zoeken in de Kuip.De duels niet opzoeken en de bal rond laten gaan is voor PSV noodzakelijk om niet weggeblazen te worden.Ik hoop er het beste van.Dit duel winnen is de beker winnen.
+3/-0

6 maanden geleden
Ik ben er ook geenszins gerust op. 3x in één seizoen onderuit in eigen huis tegen PSV zou een drama zijn voor Feyenoord, en als dat al niet genoeg motiveert zal het feit dat dit nog de enige prijs is die zij kunnen winnen dat wel zijn. Bovendien mist PSV wel heel erg veel belangrijke spelers, toch zeker als je meeneemt dat Lang en Lozano (in iets mindere mate) geen ritme hebben. Utrecht heeft het voorbeeld gegeven door op het het randje te spelen, wat zeker effect had. Die lompe overtredingen op de Jong leken toch het gewenste effect te hebben. Ik verwacht een top op het bot gemotiveerd Feyenoord dat op of over het randje gaat. De scheidsrechter kan wel eens een heel belangrijke rol gaan spelen.
+1/-0

6 maanden geleden
Begin van de week was ik er ook niet gerust op maar heb nu toch maar voor winst in de pool gekozen.
Ik verwacht nu dat Feyenoord met het publiek erachter vol op de aanval gaat en zelfs op voorsprong komt maar Psv na de rust getergd uit de kleedkamer komt en de thuisploeg in de omschakeling alsnog pijn doet.
+2/-0

6 maanden geleden (gewijzigd)
Zo te zien zou menig hier verrast doch blij moeten zijn met ons overwinning vanavond,
ik persoonlijk zie de met angst verdekte reacties als zeer onnodig en kondigt hier vol vertrouwen een winst met 0-3 aan.
+1/-0

6 maanden geleden
Ik begrijp de keuze van Bosz niet zo goed voor Van Aanholt op het middenveld en Schouten achterin. Waarom niet Desti - Teze - Boscagli - Van Aanholt als defensie en Schouten gewoon op het middenveld?
+1/-0

 
6 maanden geleden
Je hebt gedeeltelijk je zin gekregen.
+1/-0

6 maanden geleden
Stel dat we verliezen dat kunnen de deskundige analytici de komende weken weer lekker gaan zwammen over de ''winterstopdip van de ploegen van Bosz''. Alleen daarom al moeten we winnen.
+1/-0

 
6 maanden geleden
En dan peren we Almere en vervolgens de Anja’s van de mat en gaan ze allemaal weer in hun mandje.
+1/-0

 
6 maanden geleden
Yep, Geertruida moet gaan viezerikken op het middenveld…
+1/-0

6 maanden geleden
Eeven voor de deskundigen, gele kaarten tellen voor de volgende bekerwedstrijd. Rode kaarten ook ? Of geldt de schorsing daarvoor dan ook voor de competitie ? (omdat we ajax binnenkort treffen)
+1/-0

 
6 maanden geleden
Directe rode kaarten tellen ook door voor de competitie. Als je rood krijgt omdat je twee keer geel krijgt is het alleen voor de beker.
+1/-0

 
6 maanden geleden
Oei.... hoop dat Chucky en (later) Lang zich niet te veel laten provoceren dan.
+1/-0

 
6 maanden geleden
Want ? Dan is de schorsing tegen Almere, lekker boeiend. Alles is geoorloofd zolang we maar winnen.
+1/-0

 
6 maanden geleden
Als het maar 1 wedstrijd is ja.
+1/-0

6 maanden geleden
Iemand een idee waarom Babadi er (nog) niet bij zit? Was toch maar week teruggezet?
+1/-0

6 maanden geleden (gewijzigd)
Kijkend naar de opstellingen vraag ik me af of we fysiek hier wel tegenop kunnen. Vrees dat we van de scheids niet hoeven te verwachten. Feyenoord gaat erop klappen en dan missen we ook echt Veerman om ertussendoor te spelen en Saibari om klappen op te vangen/uit te delen.
Thuis had ik het wel zien zitten, nu vrees ik voor nipt verlies.
+1/-0

6 maanden geleden
Zou toch zweren dat ik een fakkel zag in een feyenoordvak, dat mag toch niet ??? ;)
+1/-0

6 maanden geleden
1 voordeel...
Je hoeft vandaag niet te winnen binnen 90 minuten.
Denk een gelijkspel met geknepen billen en dan wonnen in de verlenging
+1/-0

6 maanden geleden
Tillman komt tekort voor dit niveau.
+1/-2

6 maanden geleden
Het mag achterin wel een tandje feller. Met name Dest en Boscagli laten zich te makkelijk aan de kant zetten in de duels.
+1/-0

6 maanden geleden
Dat had de tweede gele moeten zijn voor Paixao na zijn opzettelijke handsbal.
+1/-0

 
6 maanden geleden
Is toch gewoon geel zo de bal uit de lucht plukken. Behalvr als je Messi bent
+1/-0

6 maanden geleden
Wat is dat laat fluiten/vlaggen voor buitenspel toch godsgruwelijk irritant.
+2/-0

6 maanden geleden
Je mag ook verdedigen??? Deze zag je van mijlenver aankomen... man man man
+2/-0

 
6 maanden geleden
Ja afstand tussen verdediging en aanval steeds groter. Het manco van de afgelopen jaren.

PSV mist Veerman enorm
+2/-0

 
6 maanden geleden
compact spelen en druk geven is een must !
+2/-0

 
6 maanden geleden
Zonder Vreeman en ook Saibari hebben we een heel matig middenveld. En zodra het een fysieke tegenstander betreft die ook druk kan en wil zetten zijn er teveel spelers die niet thuis geven.
+2/-0

6 maanden geleden
We spelen met één man minder, Tillman laat zijn man de heletijd lopen.
+1/-0

 
6 maanden geleden
Die sjokte vlak voor de goal ook als een lamlendige er achteraan
+1/-0

 
6 maanden geleden
Maar ook Schouten komt vaak te laat terug, terwijl die naar mijn meening toch de verdedigende middenvelder is?!
+1/-0

 
6 maanden geleden
Hij, maar ook Lozano is niet van het jagen en Bakayoko liep bij dat doelpunt ook nogal vrijblijvend weg van Timber.. Dat is een verschil met voor de winterstop: toen jaagden ze allemaal
+1/-0

6 maanden geleden
PSV heeft 20 minuten Feyenoord zwaar onder druk gehad met een bal tegen de paal.
Net als het wat meer gelijk op gaat valt het tegendoelpunt.
+2/-0

6 maanden geleden
Mijn hemel wat is die reporter voor feyenoord zeg, is het ergens te zien met normaal commentaar?
+5/-0

6 maanden geleden
Teveel spelers die niet in vorm zijn.. en ff zeuren, pech dat zo'n duwtje van Til in 16 niet mag en Feyenoord kan beuken wat het wil en niks tegen krijgt. Maar anyway, het is niet goed genoeg
+3/-0

 
6 maanden geleden
Echt hè, Feyenoord blijkt altijd wat meer te mogen... zo irritant.
+1/-0

6 maanden geleden
Je geeft ongeveer 5 minuten het initiatief uit handen, en meteen valt daar de goal …
Tillman lijkt het weer niet helemaal te hebben …
+2/-0

 
6 maanden geleden
Bosz heeft al aangegeven dat Tillman er bijna doorheen zit. Maar we hebben weinig anders.
+1/-0

 
6 maanden geleden
En Schouten ook denk ik …
+1/-0

 
6 maanden geleden
En Baka lijkt de weg kwijt. Til had 2 kansen nodig voor 1 goal, maar mist nu z'n 7e kans op rij ofzo. Luuk houdt de bal redelijk vast, Teze speelt wel prima vind ik.
+2/-0

 
6 maanden geleden
Feyenoord gooit dan de strijd erin om het initiatief te krijgen wat ze lukt en scoren direct een goal. Zou verwachten dat wij dat ook doen om het initiatief weer terug te krijgen, maar het oogt allemaal zo lamlendig bij een aantal spelers.
+1/-0

6 maanden geleden
Nu Dest af en toe echt moet verdedigen laat hij toch wel wat steken vallen. Sowieso valt hij snel om. Valt me zo toch een beetje tegen.
+1/-0

6 maanden geleden
En nog steeds niet het besef dat er een goeie verdediger moet komen.
Straks weer Schouten naar achter en dan ben je het beetje controle op het middenveld helemaal kwijt.
Maar, wie weet worden we verrast de 2e helft.
+1/-0

6 maanden geleden
Vertessen voor Lozano en ??? voor Tillman.
+1/-0

6 maanden geleden
Misschien Lang voor Tillman, en dan Lang en Lozano switchen op het middenveld/links …
+2/-0

6 maanden geleden
Baka staat bij Timber maar kijkt alleen maar hoe hij die bal inschiet.Hij heeft nog niets goed gedaan.Baka eruit en Noa erin.Gaat het vanavond helaas niet worden en dat is dan de 2e teleurstelling in korte tijd.
+1/-0

6 maanden geleden
Ik zie het niet zo pessimistisch als de meesten hier. Wij hebben minimaal dezelfde zo niet betere kansen dan Feyenoord gehad. Grootste deel van de eerste helft hadden wij de controle. In die 5 minuten dat Feyenoord het overneemt scoort het meteen. Dit kan echt nog wel goedkomen in de tweede helft.
+5/-0

 
6 maanden geleden
Inderdaad, we waren niet eens zo heel slecht, op die 5 minuten na … Maar er mag wel beter mee terugverdedigd worden door een aantal spelers ..
+1/-0

 
6 maanden geleden
Idee heb ik ook, PSV moet wel snel na rust scoren en dan zie ik het nog wel goed komen.
+1/-0

 
6 maanden geleden
Zolang er niet meer strijd geleverd wordt dan in de eerste helft gaan we hier niet winnen. Hoop dat ze wakker worden tijdens de thee en volle bak erop klappen in de 2e helft!
+1/-0

 
6 maanden geleden
Op strijd gaan we het niet winnen vrees ik. Hun meeste spelers zijn sowieso al sterker en wij mogen erg weinig van deze scheids, terwijl de feyenoorders er rustig op los beuken.
+1/-0

 
6 maanden geleden
Valt best mee. Wij hebben geluk dat Til geen rood kreeg toen hij Hancko omver keek.

Wel raar dat we daar niet laten doorspelen, want we hebben toch een VAR?
+1/-0

 
6 maanden geleden
Nog steeds dezelfde mening ?
+1/-0

 
6 maanden geleden
Was sarcastisch bedoeld. Echt een wonder dat de kids niet wakker zijn geworden en dat ik geen hartaanval heb gekregen. Scheidsie slaapt vanavond heerlijk in zijn Feyenoord-pyjama (met een mooie bonus van de knvb op zak?). Het lag er wel heel dik bovenop…
+1/-0

6 maanden geleden
Het enige positieve is dat het slechts 1-0 staat. Alleen het eerste kwartier werd er nog redelijk verzorgd en ‘vast’ gespeeld, maar toen Feyenoord echt druk ging zetten werd het billenknijpen. Dit PSV is zichzelf niet. Als je spelers zo vrij laat staan als Timber bij het doelpunt maak je het de tegenstander wel heel erg makkelijk. Benieuwd wat Bosz gaat doen.
+3/-0

 
6 maanden geleden
Klopt al vond ik dat Drommel ook wel mocht duiken.
+1/-2

 
6 maanden geleden
Schouten naar achter verbaast mij niet - en dus van Aanholt. Head echter liever Tilman gezien als 10 of desnoods als LV. Nu is blijft er weinig creatief vermogen achter op het middenveld
+1/-0

6 maanden geleden
Mauro junior....??
Como assim...agora quero ver..
Dus!!!
+1/-0

6 maanden geleden
Ramalho is toch een van de meest omstreden spelers. Tegen utrecht zette Bosz hem toch in de basis, maar wisselde hem. Deze wedstrijd stelde hij hem verrassend weer op om hem nu al weer te wisselen. Voert hij taken dan niet goed uit ? Dat hij door feyenoord vrijgelaten zou worden voor de opbouw (en dat hij dat niet echt kan) is toch bekend ? Waar hoopte Bosz dan op ?
+1/-0

 
6 maanden geleden (gewijzigd)
Ramalho is een bruikbare verdediger voor het gros van de wedstrijden in de eredivisie. zolang hij niet teveell onder druk wordt gezet en de bal maar simpel aan Schouten, Veerman of Boscagli kwijt kan. Je ziet nu onder druk van feijenoord en het onvoldoende vrij lopen en aanbieden van de spelers om hem heen dat hij onzeker aan de bal wordt. Tegen feijenoord en mindere mate Utrecht weet je dat er meer druk komt. Ik ben het dus eens dat je dan niet met hem moet starten om hem dan na een helft te wisselen.
+1/-0

6 maanden geleden
Hoe je het ook wendt of keert. Wij krijgen tot nu toe gewoon de beste kansen van de wedstrijd. In de eerste competitiehelft leek alles er precies op het juiste moment in te vliegen. Nu niet.

Dat, en het gemis van Veerman en Saibari zorgt er oor dat we nu niet voorstaan. Maar echt slechter dan in de competitie tegen Feyenoord zijn we echt niet hoor……
+1/-0

6 maanden geleden
Hoeveel F**** kansen heeft Til nodig man!!
+1/-0

6 maanden geleden
Het is bijna lachwekkend wat Feyenoord allemaal maar mag doen
+7/-0

 
6 maanden geleden
Denk dat Bosz nu al spijt heeft van Mauro wissel. Geen enkel grip op middenveld. Handeling snelheid gewoon te laag met hem + van Aangolt. Als er een Fey kort op zit voetbal je er net heb niet doorheen
+1/-0

 
6 maanden geleden
Klopt. Maar bedoelde vooral wat het van de scheids allemaal mag.
+1/-0

 
6 maanden geleden
Ik klaag niet snel over de scheids, maar dit is gewoon een 100% pingel
+8/-0

 
6 maanden geleden
Kuip hè, dan is het nooit een pingel ofzo.
+5/-0

 
6 maanden geleden
En tweede geel voor Wieffer. Hoezo grijpt de var niet in???
+8/-0

 
6 maanden geleden
Ik vermoed dat de Feyenoorder nog een teen tegen de bal aan had. Anders snap ik het ook niet.
+1/-0

6 maanden geleden (gewijzigd)
OMG wat een naaierij zeg!!
Er zit toch een Var of niet??
Hoe kunnen die zo snel hebben gezien dat het geen penalty was??
+4/-0

6 maanden geleden
Schandalig. Geen woorden voor. En dan met dat pedante gezicht nog geel geven ook
+11/-0

6 maanden geleden
Feyenoord krijgt alles mee, maar toch klaagt er iemand op de bank genoeg om geel te krijgen, hoe dan?
+4/-0

6 maanden geleden
En zelfs niet kijken. Hebben we de Belgische VAR overgenomen
+5/-0

6 maanden geleden
Fluit maar af. Als dit geen penalty is keurt hij de 1-1 ook wel af.
Knvb hun zin
+5/-0

 
6 maanden geleden
Normaal kan ik Bosz goed volgen maar deze wedstrijd zijn de wissels wat mij betreft wat vreemd. Steeds minder voetbal is steeds meer vechtvoetbsl - prima voor Fey. En Luuk eraf en je beste voorzet als je moet scoren?

Laat wel zien hoe belangrijk Veerman is - zeker als Saibari er ook niet is ..
+1/-1

6 maanden geleden
Wat een parodie op een scheidsrechter. Wat zal hij trots zijn op zichzelf. Held
+13/-0

6 maanden geleden
Wat een pedante onbenul is die Higler toch.
+14/-0

 
6 maanden geleden
Psv was gewoon niet erg goed. Slag op het middenveld verloren. Van Aanholt en Mauro samen is natuurlijk geen niveau maar het is niet anders gezien de afwezigen. Psv liet zich ook nog eens gekmaken in een luide Kuip. Hopen dat het ten tijden van Dortmund (vooral uit) weer rechtgetrokken is. Dit leek meer op PSV dat haar op jaar in de Kuip verloor.
+1/-0

 
6 maanden geleden (gewijzigd)
Luide kuip? Ik hoorde vooral PSV-liederen los van de periode om de 1-0 en vlak voor het eind.

Eens trouwens dat het niet al te best was op het middenveld. Ook een soort 2-mans met Til die vooral voorin was. Tillman was heel matig ook en weinig beweging voorin.
+2/-0

6 maanden geleden
PSV verliest niet voor het eerst sinds lange tijd van een Nederlandse club maar van Zeist
+14/-0

 
6 maanden geleden
El Frikandel. Hoewel je zwarte letters hebt, helemaal mee eens. Dit is het 2e rare moment in de kuip dat scheids en VAR bizar gedrag vertonen.
+2/-0

 
6 maanden geleden
Waarom kan El Frikandel niet meer posten?
+1/-0

 
6 maanden geleden
Geschorst, maar de reden is me niet bekend.
+1/-0

6 maanden geleden
Ongelooflijk……..
Alles, echt alles wordt naar de thuisclub omgedraaid

Echt bedonderd
+4/-0

6 maanden geleden
Ridicule arbitrale beslissing weer, anders win je misschien alsnog. Maar het was echt magertjes. Hopen dat de ploeg snel weer compleet en fit is en dat daarmee de vorm terugkeert. Als je ziet wat er nu op het veld staat kan je niet verwachten dat je onaantastbaar bent. Jammer maar deze fases horen ook gewoon bij een heel seizoen.
+7/-0

6 maanden geleden
Belachelijke scheids + VAR …
Zielig Feijenoord …
Wedstrijd beslist voor de arbitrage!
+6/-0

 
6 maanden geleden
Door, dat bedoelde ik inderaad ... ;)
+2/-0

6 maanden geleden (gewijzigd)
Hoe kan die wedstrijd 2 minuten na afloop al veelbesproken zijn ?
+2/-0

 
6 maanden geleden
Vooruitziend blik! En ze hebben gelijk gekregen ook!
+1/-0

6 maanden geleden
Zelden zo’n thuisfluiter gezien.
+3/-0

6 maanden geleden
Het zal me aan mijn reet roesten. Feyenoord de beker wij landskampioen.
Maar man man wat een arbitrage dwaling.
Nu zal je die janker van een Slot niet horen.
Ongelooflijk, wat heb je aan een VAR zo.
Maar goed, en nu door, en thuis van hen winnen.
+2/-0

 
6 maanden geleden
Die Slot zal wel zelfde reactie hebben als Timber … oorlog!
+1/-0

6 maanden geleden
Echt schandalig, de VAR vind het ook geen penalty, heb er geen woorden voor. Als je dan 1-1 maakt tegen 10 man(Wieffer krijgt dan z'n 2e geel), win je deze wedstrijd gewoon. PSV speelde niet top, maar dan nog is PSV beter dan Feyenoord, die niet veel lieten zien. Kloteavond!!
+9/-0

6 maanden geleden
Weer eens ouderwets genaaid. Ongelofelijk.

En Feyenoord leek wel Getafe. Wat die allemaal uit de kast haalden om te winnen was gênant en niet eerder vertoond in eigen stadion.
+8/-0

6 maanden geleden
Hoop dat we snel weer compleet zijn.

Wat een zielig zooitje in de kuip.
+7/-0

6 maanden geleden
Jeetje man, met de wedstrijd tegen Utrecht kon ik nog wel redelijk leven, want Utrecht was gewoon gelijkwaardig (zo niet beter). Nu kan ik er echt niet mee leven. Ja, we hadden dingen beter kunnen en moeten doen, en over het algemeen ben ik van mening dat een scheidsrechter vrijwel nooit de reden is van puntverlies. Maar dit is nooit een eerlijke wedstrijd geweest zoals er werd gefloten. 100% penalty en tweede geel voor Wieffer, net als een hele hoop andere discutabele beslissingen. Maar goed, 2e helft hadden we ons niet zo gek moeten laten maken en meer moeten creëren.
+3/-0

6 maanden geleden
We hebben in ieder geval niet van Feyenoord verloren, vooral van Higler en van onszelf. Waardeloos dat die Higler keer op keer laat blijken niet met de druk van zo'n Kuip om kan gaan. Begint al met die bewuste handsbal waar maar een straf op staat, maar hij geeft dan liever een kaart aan een PSVer die de regels wel kent. De strafschop die onbegrijpelijk niet gegeven wordt, dus wel maar weer geel aan een PSVer die de regels wel kent. Daarna dat wisselmoment, niet durven optreden, dus maar weer geel aan een PSVer die de regels wel kent.. ronduit schandalig. Maar we zijn wel een beetje aan het dolen zonder Veerman en Saibari. Enige pluspunten van vandaag eigenlijk Drommel (beste PSVer vandaag) en Lang die weer dartelde.
+5/-0

 
reactie verwijderd

 
6 maanden geleden
Met Lang en Lozano terug is PSV meteen veel gevaarlijker, en komt er ook meer druk op de tegenstander te staan. Dan gaat de rest van het team weer beter spelen.
Nu maar hopen dat Veerman en Saibari er tegen Ajax weer bij zijn.
+1/-0

6 maanden geleden
De arbitrage was ruk, dat is duidelijk. Maar psv speelde echt onwijs slecht. Bijna geen kansen gecreëerd, dan win je niet. Ik dacht het al na Utrecht uit, het verval is ingetreden.. kampioen worden zal wel lukken maar niet op de manier die we gedacht hadden (fluitend)
+4/-4

 
6 maanden geleden
We hebben niet verloren door de arbitrage zoals velen hier vinden. We hebben nauwelijks iets gecreëerd.
+3/-4

 
6 maanden geleden
Feyenoord heeft ook weinig gecreëerd, was een momenten wedstrijd. De arbiter maakt hier wel het verschil. Dus ben het niet met je eens.
+4/-1

 
6 maanden geleden
Bijna geen kansen gecreëerd?? Til had een hattrick kunnen maken.
+2/-0

6 maanden geleden
We zijn weer ouderwets genaaid door de scheids en de VAR,bullshit soms zit het mee soms zit het tegen
+1/-0

6 maanden geleden
Dit voelt niet als een verlies partij, we zijn gewoon keihard genaaid door Highler. De scheidsrechter (en de VAR) hebben er alles aan gedaan om Feyenoord door te laten gaan, dan kun je niet winnen.
+9/-0

6 maanden geleden
Weet iemand of het moment voorafgaand aan de penalty buitenspel was? Daar had het namelijk wel schijn van, enige wat ik kan bedenken is dat de VAR daardoor niks deed...
+1/-0

6 maanden geleden
We kunnen analyseren wat we willen, maar we zijn gewoon bestolen. Een penalty en een gele, dus tweede kaart, en de hele wedstrijd gaat je kant op.

Ik ben er ziek van, ook al is het de beker.
Man, wat kijk ik uit naar de thuiswedstrijd tegen feyenoord.
+7/-0

6 maanden geleden
Deze komt voor rekening van Higler. In de eerste helft schieten zij de bal weg, slaan de bal weg etc. Daar krijgt iedere club, ook als ze thuis spelen, geel voor. En dan weet je dat je op je tellen moet passen. Om de één of andere reden vond die eikel geel niet nodig, maar daardoor kunnen die gestoorden diep in de tweede helft gewoon doorgaan als wilde beesten. Want rood gaan ze toch niet krijgen. Tel daar die penalty bij op en je weet dat je hier nooit had kunnen winnen. Het was, is en blijft een vreselijk nare club. En zoals ik heel mijn leven 020 niks heb gegund is dat bij hun sinds een jaar of zes en zal altijd zo blijven. Ik juich voor elke tegenstander van hun, ook in Europa.
+12/-0

6 maanden geleden
Ik vraag me echt af hoe zo’n Higler zich nu voelt na zo’n wedstrijd… en zeker als hij de wedstrijd terug zou kijken …
Zou hij dan niet z’n excuses willen aanbieden aan PSV, of denkt hij alleen aan de opdracht die hij heeft gekregen uit Zeist??

Zo iemand kan toch niet met een goed gevoel opstaan morgen, of de rest van de week?

Als ik zijn schoenen stond, en dus echt niet bewust zo de wedstrijd had willen beslissen, dan zou ik m’n fluitje inleveren … want dan moet je toch toegeven dat je er echt niks van kunt?!

LxL
+8/-0

 
6 maanden geleden
Er was wel eens een reportage over zo'n wedstrijd. Higlertje wordt uitgebreid gefeliciteerd door zijn assistenten en gecomplimenteerd voor een goede wedstrijd. Die krijgt echt van weinig mensen te horen hoe slecht het was en staat volgende keer weer op een topwedstrijd.
+1/-0

 
6 maanden geleden
Dat kan, maar dan moet hij toch echt geen media lezen/kijken … en dat is tegenwoordig toch niet meer echt mogelijk.
Hij moet toch meekrijgen dat hij afschuwelijk heeft gefloten?!
Misselijk mannetje!
+2/-0

6 maanden geleden
Dat zo'n waardeloze scheidsrechter wederom zo zijn stempel drukt op een wedstrijd in de kuip is te bespottelijk voor woorden.
Geen pingel en dus geen rood voor juffrouw Wieffer.
Dit is een regelrechte FARCE.....
+5/-0

6 maanden geleden
Schandalige VAR en een thuisfluiter Higler.Verder een niet goed PSV verliest van een ook niet goed Feyenoord.Feyenoord wint de wedstrijd op inzet en was op het eind irritant bezig.Laat ze nooit meer klagen over Atletico of Lazio of eender welke club.
+6/-0

 
6 maanden geleden
In 2017 deed hij voor RTV Rijnmond live verslag vanaf het bordes toen Feyenoord landskampioen werd ... Die beelden komen nu ook voorbij
+3/-0

 
6 maanden geleden
Je gelooft het niet…. Of toch wel
+1/-0

 
6 maanden geleden
Serieus ? Neem toch aan dat er vanuit Zeist wel iets van een reactie gaat komen ? Zelfs de verslaggevers van ESPN vonden het een strafschop. Nog even los van al die andere vreemde beslissingen (Hoe die paxao het veld verlaat bijvoorbeeld)
+3/-0

 
6 maanden geleden
Na zijn volleybal moment zonder gele kaart
+2/-0

 
6 maanden geleden
Dat zegt inderdaad genoeg!
Wat een (bewuste?) fouten vanuit Zeist zeg!
+1/-0

6 maanden geleden
Vreselijke club die ik al sinds jaar en dag meer haat dan onze vrienden uit de hoofdstad. Stuk voor stuk tokkies daar, de absolute ondergrens van onze samenleving
+11/-0

 
6 maanden geleden
Eerst zaten die lowlifes alleen op de tribune. Tegenwoordig staan ze ook op het veld en zitten in de dug-out. Zoals iemand hierboven al zei : erger dan Getafe.
+3/-0

 
6 maanden geleden
Ho ho en in Zeist zitten ze ook of ze zaten even op de wc (VAR).
+1/-0

 
6 maanden geleden
Laat Ajax maar 2e worden en de tokkies lekker 4e achter Twente.
+2/-0

 
6 maanden geleden
Dan liever Twente 2e en AZ 3e ...
+1/-0

6 maanden geleden (gewijzigd)
Wat een klote avond zeg.
Hopen dat veerman er weer gauw bij is.
+1/-6

 
6 maanden geleden
Waarom zeg je zoiets, Lang speelde prima!
+5/-0

 
6 maanden geleden
Noa Lang niet meer opstellen? Want?
Bij een aantal is wat er voor de winterstop is gepresteerd niets meer waard lijkt het.
+4/-0

 
6 maanden geleden (gewijzigd)
Ik hoop dat het met jou nog goed komt... Ah, je hebt inmiddels je tekst aangepast. Het is dus toch goedgekomen met je 😉
+3/-0

 
6 maanden geleden
Nee de eerste reactie blijft staan hahaha
+2/-0

 
6 maanden geleden
Dat aanpassen van de tekst na opmerkingen vind ik wat flauw. Zo is het niet meer goed te lezen.
+2/-1

 
6 maanden geleden
Hij had het er eerst over dat er 5 miljoen moest worden uitgetrokken voor een middenvelder. En vond Lang ook slecht vandaag. Dat was de strekking van het verhaal van voor de Veermanopmerking. Hij heeft z'n fout ingezien. En dat mag ook. We zijn hier niet om elkaar af te maken maar om je beeld soms bij te stellen met wat anderen vinden. Soms doe je wel eens domme dingen in the heat of the moment. Kijk maar naar onze spelers in de blessuretijd 🙈
+1/-0

 
6 maanden geleden (gewijzigd)
Ben er behoorlijk ziek van ja
+1/-0

6 maanden geleden
Om op deze klote avond toch positief te eindigen met een goede Noa,Drommel en Schouten.Ik kijk naar de persconferentie en blijkbaar vonden sommige journalisten het geen penalty.Blijkbaar Feyenoord supporters vermomd als sportjournalist.Lachwekkend.
+4/-0

 
6 maanden geleden
Je wist toch al dat ons psv moest verliezen.
Was een zuivere pingel het spel eerst niet stil gelegd.
De knvb had 010 al laten winnen.
Bah . Wat Bos ook zegt pingel en we spelen tegen 10 man . Maar nee hoor onze higler ziet het weer niet en is bang te fluiten in de Kuip
+7/-0

 
6 maanden geleden
Oh ik denk daadwerkelijk dat Higler het wel heeft gezien en misschien de var ook wel maar de angst voor sommige Feyenoord aanhang is zo groot..
+3/-0

 
6 maanden geleden
Er zitten immers ook feijenooitsupporters vermomd als VAR-scheidsrechter dus ik kijk nergens van op.
+7/-0

6 maanden geleden
PSV laat nou eens een keertje je tanden zien. Ga in beroep en laat het laatste stuk wedstrijd met een penalty overnieuw spelen. Maar ja, bij wie moet je dan in beroep ? Zeist...
+3/-3

 
6 maanden geleden
Laten we onszelf volstrekt belachelijk gaan maken ja
+5/-5

 
reactie verwijderd

 
6 maanden geleden
Wat PSV moet doen is doorgeven aan die bobo's in Zeist dat mocht er voor ons een kampioenswedstrijd inzitten dit seizoen ze de schaal maar opsturen naar Eindhoven en wegblijven bij die wedstrijd. Ze gunnen hem ons toch niet en kunnen hun vrije weekenddag wel beter gebruiken. En wij hebben die huichelaars niet nodig om er een knalfeest van te maken.
+1/-0

 
6 maanden geleden
Het is mij echt een raadsel waarom je geschorst bent, zegt altijd zinnige dingen, ook nu weer.
+3/-0

 
reactie verwijderd

6 maanden geleden
Voor de duidelijkheid: ik vind Bosz een toptrainer en hij doet het tot nu toe fantastisch. Maar vandaag kon ik hem niet zo goed volgen :

1. opstellen Ramalho en vervolgens weer wisselen omdat hij niet goed kan opbouwen. (dat is toch bekend).
2. Weer laat inbrengen van Pepi / (Vertessen), als Luuk het niet kan is hij toch de man die het dan moet gaan doen, geef hem dan ook even de tijd.
3. Luuk wisselen in een bekerwedstrijd waar je achter staat. tegen Sevilla haalt hij bij 2-2 zo n beetje alle verdedigers eruit om toch nog te scoren (ook al was 2-2 toen ook niet verkeerd). Haal dan nu ook een verdediger eraf ipv Luuk als er misschien nog hoge ballen gaan volgen.

En maar dat is persoonlijk zou ik Baka gewisseld hebben voor lang ipv Lozano en dan switchen.
+2/-0

 
6 maanden geleden
Wat ik begrepen heb was op voorhand al afgesproken dat Lozano maximaal een uur zou spelen. Zeker met het punt over het wisselen van De Jong ben ik het volkomen eens. Dat is de enige wissel die ik niet begreep.
+1/-0

 
6 maanden geleden
Maar snap jij het opstellen van Ramalho ? tegen Utrecht wissel je hem, omdat ze hem vrijlieten en hij niet kan opbouwen. Vandaag stel je hem weer op, na utrecht kan je verwachten dat hij weer vrijgelaten wordt, dat gebeurt dus ook. En weer wisselt Bosz hem omdat hij meer voetbal van achteruit wil. Wat verwacht hij dan van Ramalho?
+1/-0

 
6 maanden geleden
Ik had daar ook een andere keuze gemaakt met inderdaad Schouten weer naar achter.

Ik vermoed dat Bosz het zo neerzette omdat je bij Feyenoord duidelijk zag dat ze zich juist hadden ingesteld op Schouten in de verdediging en hij op die manier wederom verraste. In de eerste 20/25 minuten hadden ze geen flauw idee wat ze moesten doen. Daarom is het zo zonde dat die bal van Til op de paal ging, want zeker in die fase had je hard kunnen toeslaan.
+2/-0

 
6 maanden geleden
Vergeet niet dat Saibari en Veerman er niet bij waren. Om dan ook nog Schouten van het middenveld te halen verlies je wel een hele hoop automatismen en kwaliteit zoals we gezien hebben met Mauro en Aanholt
+3/-0

 
6 maanden geleden
Ik heb het idee dat Baka alle wedstrijden moet blijven staan van de TD, omdat hij einde van het seizoen de bankrekening moet gaan vullen.
+1/-0

6 maanden geleden
Ja oke ik denk dat het een penalty was. Maar verder moet PSV het zichzelf ook aanrekenen dat het zijn kansen niet heeft benut. Feyenoord uit blijft altijd lastig. PSV komt ook niet zo geweldig uit de winterstop. Moet wel beter.
+4/-0

6 maanden geleden
Het is gewoon lastig winnen in de kuip. De vorige twee gewonnen wedstrijden hadden we geluk met een neutrale scheids. Deze werd bepaald door de scheidsrechter. Vorig jaar die 2-2 van hun die viel ver in de onbegrijpelijke lange blessuretijd van de scheids. jaar daarvoor ook 2-2 met die onbegrijpelijke penalty tegen mauro in de blessuretijd. Dus van de afgelopen 5 wedstrijden tegen hun zijn er 3 bepaald door de scheids. (in hun voordeel). Dus stop alsjeblieft met dat soms heb je hem mee, soms heb je hem tegen. In de kuip kunnen we hooguit hopen op een neutrale scheids, of we hebben hem tegen. Mee nooit. (nogmaals, in de kuip)
+11/-0

6 maanden geleden
Wat ik ook niet kan begrijpen is dat Feyenoord na die actie van Wieffer een doeltrap krijgt? Als hij (volgens Higler) de bal heeft geraakt is het toch een hoekschop…? zo niet een penalty, want hij raakt de bal niet… Hele rare en wazige beslissing.
+11/-0

 
6 maanden geleden
Heel scherp gezien, en een zeer zinnige opmerking. Geeft maar extra aan hoe weinig de regels werden gevolgd op dat moment. Ik vind het nogal een gevalletje "ik wil het niet zien en kijk weg"
Van de scheidsrechter vind ik het nog geen ramp, want soms kan je net ergens naders naar kijken of iets niet goed zien, maar dat de VAR bij zo'n grove sliding in de 16 het spel niet even heeft stil gelegd is voor mij totaal niet te begrijpen.
Strafschop + 2e gele kaart en dus rood was het gevolg dan geweest, en PSV waarschijnlijk naar de volgende ronde.
Voor mij was het feest en de rare opmerkingen van sommige spelers van Feyenoord daarom ook maar raar om aan te zien.
+5/-0

 
6 maanden geleden
Kan zo maar eens zijn dat de VAR wel heeft geroepen, maar dat die Higler het gewoon heeft genegeerd ... Ik denk dat die kans heel erg aanwezig is.
+1/-0

 
6 maanden geleden
Dat brein van die "pedante man", ik wil geen ban aan mijn broek, is verknipt dus probeer het maar niet te snappen. Nog zon voorbeeld, Til geel geven. Paixao gaat tegen de waarschuwing van hem in de verkeerde kant het veld af. Til zegt daar iets van en krijgt geel. Wat een naar mannetje.
+6/-0

 
6 maanden geleden
Heb het gebeuren op youtube terug zitten kijken met 0.25x snelheid. Wieffer raakt geen bal en Lang raakt hem nog met zijn kuit voor de achterlijn.

Dus doeltrap zouterecht geweest zijn, ware het niet dat het 100% een pingel is.
+2/-0

6 maanden geleden
2 seizoenen lang waren we de schlemiel van NL en moesten we het doen met die nietszeggende prijzen. Nu is die rol weggelegd voor anderen en zal heel Rotterdam en omstreken uitkijken naar de slooppartijen op de Coolsingel. I wish them luck.

Precies wat Noa aangaf: 10 punten voor en op 3 maart aanstaande de ultieme kans om heel Nederland te laten zien wie dit jaar bij verre de beste ploeg van NL is. Ik kijk ernaar uit. Wel of geen goede VAR, die dag geven we Feyenoord een pak slag zoals we op 15 april 2018 Ajax met het schaamrood op de kaken naar huis stuurden. Sjaak Swart heeft er nog nachtmerries van.
+7/-0

6 maanden geleden (gewijzigd)
Fak wat ben ik er nog ziek van.
Kan al heel slecht tegen mijn verlies, maar dit voelt helemaal ruk. Keihard genaaid.

Als we dan toch kijken naar het spel, ik vond de eerste 20 minuten voor ons. Daarna was feyenoord sterker en ik denk dat we toen Veerman het meeste miste. Hij had juist op die momenten positioneel en met zuivere passing iets kunnen creëeren. Na die goal was de wedstrijd in balans.

Lozano viel me niet mee. Net als Baka.
Ik hoop dat Bosz de juiste snaar raakt deze week en dat we Almere met een stevig pak op de broek naar huis sturen.

En voor de medefans die dan zeggen, het is maar Almere, dat zal zijn. Ik denk dat je nu juist, ongeacht de tegenstander, overtuigend moet winnen.
Dan heb je een week de tijd om voor te bereiden op duivendrecht. Met zeer waarschijnlijk veerman en misschien wel saibari er weer bij.

Ik kan niet wachten en dat onrecht van gisteren motiveert alleen maar meer.
+4/-0

6 maanden geleden
De VAR van dienst was meneer Clay Ruperi, geboren in …… Capelle aan den IJssel en woont in ….Rotterdam. Slaapt in een Feyenoord pyjama en werd door de KNVB gezien als de ideale VAR voor de wedstrijd Feyenoord-PSV. Het blijft een corrupte bende daar in Zeist.
+9/-0

6 maanden geleden
Voor de derde keer dit jaar was de wedstrijd tussen Feyenoord en PSV een interessant steekspel tussen twee sterke ploegen die aan elkaar gewaagd waren. Waar wij de eerste twee edities wonnen, omdat we op de juiste momenten scoorden, hadden we gisteren het geluk niet aan onze zijde. Van de twee kansen van Guus Til in de eerste helft had er minstens 1 in gemoeten, want dan sta je in de rust in ieder geval niet op achterstand.

Bij het doelpunt wat Feyenoord maakt, knap ingeschoten trouwens, zag het er aan onze kant qua verdedigen ook niet heel doortastend uit. Bakayoko vond het blijkbaar voldoende om "in de buurt" te zijn van de man die hij moest oppakken. Naast de goal heeft Feyenoord denk ik slechts een paar momenten gehad om te scoren, bij de corners in de tweede helft en verder na 20 seconden en 20 seconden voor het einde opnieuw een goede kans.

PSV stelde daar natuurlijk ook niet heel veel kansen tegenover, maar heeft zichzelf tekort gedaan door die momentjes niet te benutten. En dan heb je de pech dat de goal die wél valt, buitenspel is. En dan heb je de "pech" dat Til in de eerste helft wordt teruggefloten omdat Hancko over zijn eigen benen struikelt. Om nog maar te zwijgen over de "pech" met het penalty-geval, waarbij Wieffer er ook met zijn 2e geel af had gemoeten.

Je kunt wel stellen dat wedstrijden tussen Feyenoord en PSV dit seizoen op details beslist worden. Helaas waren deze details gisteren niet in ons voordeel. Extra jammer dat het schandalige optreden van de VAR uiteindelijk een bepalende invloed heeft gehad op het resultaat van deze bekerwedstrijd.

Aan de andere kant ben ik niet ontevreden hoe dit, licht gehavende, PSV zich staande heeft gehouden tegen de sterkste nationale opponent. Na de wedstrijd tegen Utrecht was ik bang dat wij fysiek het onderspit zouden delven en dat Feyenoord de wedstrijd met meer overtuiging zou gaan winnen. De wedstrijd tegen Almere moet zaterdag gewonnen worden. Niet winnen zou uiteraard een wanprestatie zijn, maar laten we hopen dat het zaterdag weer als vanouds een wedstrijd wordt waar de doelpunten weer wat makkelijker vallen. Dat lijkt me voor het vertrouwen richting Ajax-uit wel een opsteker.
+3/-0

 
6 maanden geleden (gewijzigd)
PSV was de betere ploeg, PSV ageerde en Feyenoord reageerde vooral. PSV had 59% balbezit wat niet alles wil zeggen maar was speltechnisch ècht wel de betere. Dissonant was Luuk, kwam niet in het spel voor en/of werd niet bereikt.
Kortom: PSV heeft nog steeds hetzelfde niveau als voor de wedstrijd tegen FC Utrecht, geen reden tot zorgen. (de arbitrage was om te huilen, het lag er allemaal net iets te dik op dat Higler en vooral zijn VAR-vriendje thuisfluiters waren)
+3/-0

6 maanden geleden
De Kuipvrees onder scheidsrechters is een algemeen gegeven maar daarnaast stelt de KNVB ook mensen aan met Rotterdamse connecties die of op het veld of in het var-hok de wedstrijd in goede banen moeten leiden. En overduidelijk is waar het toe leidt: beslissingen die onnavolgbaar zijn en de zweem hebben van structurele bevoordeling van Feijenoord en partijdigheid van scheidsrechters en var waardoor een patroon van stelselmatige benadeling van PSV in wedstrijden in de Kuip valt waar te nemen: penalty voor Fóord na handbal Mauro waarvan de KNVB toegeeft dat het er geen was. Mwene moet met een hoofdwond het veld verlaten, Scheidsrechter Makkelie laat doorspelen. Scheidsrechter geeft PSV geen vrije trap, bestraft geen speler van Feijenoord en var doet ook niets. Mwene was niet de eerste speler van PSV die grogy op de grond lag. Zware overtredingen van Feijenoord worden niet bestraft. Slagroom op de taart voor Feijenoord waren de 9 minuten blessuretijd die niemand behalve de scheidsrechter kon verklaren. Misschien was de verklaring dat Feijnoord bij het ingaan van de blessuretijd nog met 1 – 2 achterstond. PSV-speler Jordan Teze moet na een grove charge van Feijenoordspeler Hartman met een hoofdblessure het veld verlaten. Scheidsrechter Makkelie laat doorspelen. Scheidsrechter geeft PSV geen vrije trap, bestraft geen speler van Feijenoord en var doet ook niets. En gisteravond de niet gegeven penalty.
+8/-0

6 maanden geleden
Vond het geen aangename wedstrijd om naar te kijken. Leek wel of Higler vooral instructies gekregen had om Feyenoord richting halve finale te loodsen. Veel kleine dingen vanuit Feyenoord kant bleven onbestraft, voor PSV onnodig snel gele kaarten getrokken. Om over het penalty moment maar te zwijgen.
In alle wedstrijden tot nu toe waren we dusdanig dominant, vaak met 3 goals waardoor arbitrage nog niet eerder een doorslaggevende rol had (voordeel noch nadeel). Ontzettend zuur dat in de eerste echte spannende wedstrijd arbitrage zo’n sterkte invloed heeft..
+4/-0

 
6 maanden geleden
Weet je waar dit ook mee te maken heeft. Het gaat continue over de records van PSV (terecht). Daardoor is PSV de te kloppen ploeg en je proeft al bij de commentatoren dat ze ervan smullen dat het PSV een keer niet lukt tegen Utrecht en Feyenoord. Misschien dat zo'n gevoel ergens diep van binnen ook bij zo'n scheidsrechter leeft? Als je alles wint, dan heb je nou eenmaal niet de gunfactor. Of zeg ik nou iets geks?
+3/-0

6 maanden geleden
Hoop dat ze de frustratie niet meenemen naar de komende wedstrijden en dat de spelvreugde weer overheerst.
+1/-0

 
6 maanden geleden
Ik hoop het wel. Dat ze extra gebrand zijn om het te laten zien. In de vorm van afjagen, fel en geconcentreerd zijn. Spelvreugde volgt dan vanzelf.
+3/-0

6 maanden geleden
Ik ben er nog woest om hoe PSV hier genaaid wordt. Zelfs Feyenoord supporters zeggen het tegen me.. PSV had een prima eerste half uur, daarna kwamen er fouten en begon Higler ook steeds vreemder te fluiten om het maar zacht te zeggen. Maar PSV had de kansen die ze kregen echt om moeten zetten naar goals.. voor de rest moet ik me in houden maar ik kook van binnen nog als ik er aan terug denk.
+2/-0

6 maanden geleden
We moeten niet zo janken om die niet gegeven penalty en de Rotterdammer die Var speelde.
Als Til eens een keer 1 van zijn 100% kansen benut win je hier gewoon met 1-2.
+3/-13

 
6 maanden geleden
Als je wil zeggen, steek je hand ook in eigen boezem, eens. Maar deze wedstrijden liggen dicht bij elkaar. Het was in balans. Met deze dwaling ontnemen ze ons een kans om gelijk te maken, en met nog een flink deel te spelen tegen 10 man te komen. Dat is niet janken, maar terecht wijzen op een zeer, zeer belangrijk detail dat gewoon beslissend is.
+11/-0

 
6 maanden geleden
Daar heb je uiteraard ook gelijk in..
Maar in 98 minuten weet PSV niet 1 van zijn 4 a 5 100% kansen te benutten..
Daar heb ik me het meest aan geërgerd
+2/-0

 
6 maanden geleden
Dat zegt Til in zijn reactie zelf ook.
+2/-0

6 maanden geleden
Degene bij de KNVB die de VAR aanstelt moet zich diep schamen.Een scheidsrechter geboren in Capelle en woont in Rotterdam aanstellen voor zo'n beladen wedstrijd.Volgende wedstrijd tegen Feyenoord dan maar iemand als VAR nemen die geboren is in Best en woont in Eindhoven.Eens kijken hoe blij ze dan zijn bij Feyenoord.
+4/-0

 
6 maanden geleden
💯💯 Maar dat zal niet gebeuren bij die corrupte bende..
+1/-0

6 maanden geleden
Waardeloze avond.

Gelukkig snel thuis.

Next.
+2/-0

 
6 maanden geleden
Toch benieuwd naar je analyse Killer 😊
+2/-0

6 maanden geleden
De knvb zal nu zeker niet met een filmpje komen waarin alle communicatie getoond wordt..
+6/-0

6 maanden geleden
Ik zou eigenlijk best nog wel eens de reacties en communicatie van Higler willen terugzien, bij het strafschop-incident.
Ik ben namelijk benieuwd of hij iets doorkrijgt van de VAR en/of hij dat zelf gewoon negeert, omdat hij het "goed genoeg zou hebben gezien".
We geven allemaal de VAR wel de schuld, maar misschien is het toch gewoon Higler die alle beslissingen zelf heeft genomen.
+4/-0

 
6 maanden geleden
Helaas heeft de KNVB al aangegeven geen reactie te zullen geven. Dat geeft wat mij betreft aan dat er fouten zijn gemaakt. Anders hadden ze gewoon een reactie kunnen geven en de communicatie tijdens de wedstrijd vrijgeven.

En vooral dat laatste is relevant. Hoe komt zo'n beslissing tot stand? Was de VAR ook overtuigd dat het geen penalty was? Of was er twijfel en is toen besloten dat de eerste beslissing van Higler bleef staan? Nogal relevant om te weten, al zal het aan de uitslag niks veranderen.
+3/-0

 
6 maanden geleden
Dat denk ik niet,want terugkijkend naar dat moment van Paxaio dat hij het hele veld oversteekt ipv direct over de zijlijn te stappen zoals Til aangaf liet al zien dat Higler de controle niet meer had.
Een scheidsrechter kan niet alles zien en dat is menselijk maar de VAR zit er voor en heeft dat als enige taak om uit te voeren maar negeert het om er naar te kijken!
+2/-0

6 maanden geleden
Duidelijke strafschop en rood maar wederom genaaid door de VAR. Zijn er in Nederland nog scheidsrechters die NIET onder de indruk raken van de kuip ??? Vind trouwens wel dat PSV een heel matige wedstrijd speelde. De uitschakeling i niet alleen te wijten aan de scheids / VAR maar ook deels aan PSV zelf.
+5/-0

6 maanden geleden (gewijzigd en gesloten)
Als de KNVB aangeeft niet te reageren maar wel intern gaat evalueren, dan weet je gewoon dat Higler fout zat
+4/-0

 
6 maanden geleden
Ik snap ook gewoon niet dat het zo moeilijk is om toe te geven dat je een fout maakt. Dit maakt het naar mijn mening ook weer des te vervelender omdat het lijkt alsof ze gewoon (wederom) de andere kant opkijken en verder gaan met hun leven alsof er niets gebeurd is.
+3/-0

 
6 maanden geleden
Helemaal mee eens. Als Higler nou zou zeggen dat hij het niet goed heeft gezien en ervan baalt dat de VAR hem niet naar het scherm geroepen heeft, dan kon ik er al veel beter mee leven. Door het nu in de doofpot te stoppen wordt het alleen maar erger en komt er steeds meer een luchtje aan.
+3/-0

6 maanden geleden
Wat is het trouwens voor bizar iets dat journalisten op persconferenties steeds vaker trainers aan het provoceren in de hoop op leuke beelden? Bij Schmidt werd het een wedstrijdje wie het voor elkaar kreeg om hem weg te laten lopen en ook gisteren werden zowel Bosz als Slot gewoon geprovoceerd. Bij Bosz leverde het 'leuke' beelden op die goed rond gaan en Slot hapte daadwerkelijk bij de opmerking dat hij op Simeone lijkt.

Lijkt me niet bepaald de rol van een journalist.
+4/-0

 
6 maanden geleden
Inderdaad sensatie zoeken.
Bosz kapte het vrij snel af, en zie je zelden zo getergd. Bij Slot was het helemaal treurig, die gast dacht op basis van eerdere vergelijkingen nu even lollig te zijn. Derde rangs journalistiek
+1/-0

6 maanden geleden
Laten we/mij het zo zeggen
We kunnen groot doen en zeggen we waren niet goed genoeg
maar in feite vind ik dat we gewoon gruwelijk genaaid zijn hoe het ook uitgelegd moge worden.
+3/-0

 
6 maanden geleden
3 maart Por. Dan gaan de mannen zich van de jongens onderscheiden. Daarna kan de platte kar naar buiten. Simple as it is.
+2/-0

6 maanden geleden
Wij mochten toch geen supporters meenemen naar Vitesse omdat er vorig jaar bij AZ fakkels waren afgestoken ? Of herinner ik me dat verkeerd? dan neem ik aan dat Feyenoord nu in elk geval enkele vakken leeg moet laten voor de wedstrijd tegen AZ.
+1/-0

 
6 maanden geleden
Nee hoor, want het is zo gezellig als ze bij de stadionclub "sfeer" maken. Ook al zou de KNVB nu ineens wel consequent zijn krijgen ze vast weer een video assisted rotterdammer toegewezen zodat ook AZ geen schijn van kans maakt.
+2/-0

 
6 maanden geleden
KNVB en consequent?? Nee die geloofwaardigheid hebben ze niet meer..
+2/-0

 
6 maanden geleden
Ja hoor de KNVB is zekers consequent in het handhaven van normen en waarden;-)
Vooral hun eigenste hè!
+2/-0

 
6 maanden geleden
Er gaat toch altijd een paar maanden overheen voordat de KNVB met een straf komt. Ook Feyenoord zal er nu weer niet aan ontkomen. Overigens had PSV toen al een voorwaardelijke straf van een uitwedstrijd zonder publiek. Geen idee of Feyenoord die al heeft staan.
+1/-0

 
6 maanden geleden
Dat zal dan vast de eerste bekerwedstrijd volgend jaar worden ofzo. Nog even benadrukken dat er van mij geen straf hoeft hoor, ik vind dat vuurwerk altijd wel mooi. Maar we moeten wel consequent blijven :)
+1/-0

6 maanden geleden
Higler totaal ongeschikt om eredivisewedstrijden te fluiten.
Zo'n man geen wedstrijden meer geven, KNVB !!
+4/-0

 
6 maanden geleden
Hij mag zaterdag alweer fluiten, Heracles-Ajax. En zijn vriendje is dit keer vierde official in plaats van VAR
+1/-0

 
6 maanden geleden
Hopen dat hij Ajax net zo hard naait dan kotsen ze hem daar ook uit.
+1/-0

 
6 maanden geleden
ajax naaien ?? Nee dan staat het land pas echt op zijn kop.
+2/-0

 
6 maanden geleden
Hoop juist dat hij binnenkort PSV fluit, maar dan wel in Eindhoven.
+1/-0

6 maanden geleden
En ik heb nu maar liefst 7 favorieten voor de bekerwinst. :)
+1/-0