Transparent
Inloggen
Sluiten

WedstrijdenPSV zet beroerde uitreeks voort en wint ook niet in Venlo


Tijdstip
19 januari 2020
Stadion
Covebo Stadion - De Koel -
Gelegenheid
Eredivisie
Televisiezender
Fox Sports 2


PSV zet beroerde uitreeks voort en wint ook niet in Venlo; image source: Pro Shots

Foto: Pro Shots

PSV zet beroerde uitreeks voort en wint ook niet in Venlo

PSV is de tweede seizoenshelft begonnen met een gelijkspel op bezoek bij VVV Venlo. Het duel eindigde uiteindelijk in een 1-1 gelijkspel, omdat Denzel Dumfries diep in blessuretijd nog wist te scoren. Het was alweer de negende officiële uitwedstrijd op rij waarin PSV niet wist te winnen in reguliere speeltijd. Vijf van die wedstrijden eindigden zelfs in een nederlaag waardoor de ploeg nu vooral moet gaan strijden om geen play-offs voor Europees voetbal te hoeven spelen.

PSV vloog uit de startblokken en zette al direct vol druk op VVV. Na ruim een minuut leek Steven Bergwijn al de uitgelezen kans te krijgen om de score te openen na een slechte terugspeelbal van Darfalou. De aanvaller gleed echter uit op het gladde kunstgras toen hij de keeper uit wilde spelen.

Niet veel later volgden nog enkele goede mogelijkheden. Een schot van Mohamed Ihattaren werd goed gekeerd door keeper Kirschbaum, waarna Denzel Dumfries de rebound niet onder controle kreeg en Bruma schoot veel te gehaast over terwijl hij de bal beter af had kunnen spelen op Bergwijn.

Na een kwartier spelen kreeg VVV plotseling een enorme kans na een slechte terugspeelbal van Ryan Thomas. Omdat Daniel Schwaab zwak ingreep kon Darfalou richting Lars Unnerstall. De doelman wist goed te redden, maar de rebound kwam voor de voeten van Sinclair. Dankzij Timo Baumgartl op de lijn werd voorkomen dat PSV op achterstand kwam.

Halverwege de eerste helft werd Ryan Thomas opeens diep gestuurd na een fantastische lange bal van Ihattaren. De Nieuw-Zeelandse middenvelder raakte de bal echter verkeerd en schoot daardoor naast. Enkele minuten later stond Ihattaren opnieuw aan de basis van een grote kans. Via Cody Gakpo werd de bal vervolgens voorgegeven en Bruma had de bal voor het intikken. De Portugees schoot echter tegen de doelman aan.

Nadat enkele andere mogelijkheden ook onbenut werden, namen de slordigheden steeds verder toe en kon VVV daardoor aan het einde van de eerste helft ook weer gevaarlijk worden. Unnerstall greep uitstekend in na een kopbal, terwijl hij opgelucht adem kon halen toen een schot van afstand net naast het doel ging. Nadat er wederom zwak werd ingegrepen achterin kon Darfalou in de blessuretijd nog een keer uithalen, maar dit keer ging zijn schot net over het doel.

Na rust werd PSV direct weer gevaarlijk via Bergwijn, maar al snel namen de slordigheden weer toe en was het vooral VVV dat aan het aanvallen was. Tot echt grote kansen leidde dat echter niet. Ondanks dat PSV via een kopbal van Denzel Dumfries nog wel gevaarlijk werd, leek de ploeg van Ernest Faber steeds meer de grip op de wedstrijd te verliezen en daarom werd na ruim een uur spelen Jorrit Hendrix gebracht voor Gakpo. Het was echter VVV dat halverwege de tweede helft op voorsprong kwam toen Olivier Boscagli een strafschop weg gaf na een oliedomme overtreding en de penalty werd vervolgens in het doel geschoten.

Met het inbrengen van debutant Noni Madueke werd de druk vol opgevoerd richting het doel van VVV. Een kwartier voor tijd leidde dat tot een mogelijkheid voor Ihattaren, maar zijn inzet ging net naast het doel. Het echte geloof om nog een resultaat te kunnen halen leek echter niet aanwezig. Veel te gehaast werd het doel van VVV gezocht, waardoor veel passes niet aankwamen en de onderlinge irritaties ook steeds groter werden. Uiteindelijk werd in de laatste minuut van de blessuretijd alsnog gescoord na een uitstekende kopbal van Denzel Dumfries, maar het voorkwam niet dat PSV ook niet wist te winnen van degradatiekandidaat VVV.


[video] Highlights | VVV-Venlo - PSV


Denzel Dumfries: 'We doen onszelf tekort, want we hadden het al lang af moeten maken'

Denzel Dumfries kreeg in gesprek met Fox Sports de vraag of hij nog verwacht had dat PSV gelijk zou gaan spelen. "Je moet gewoon tot het einde doorgaan. De wedstrijd gaat gewoon voort en je moet doorgaan", aldus Dumfries. "Het werd wel steeds lastiger. We maakten het ons zelf zo moeilijk. We hebben in de eerste helft zoveel kansen gehad waarin we de wedstrijd dood moesten maken. We kwamen slecht uit de kleedkamer en gingen mee in het vechtvoetbal van VVV. We doen onszelf tekort, want we hadden het al lang af moeten maken."

Aanvallend kwam de verdediger tegen VVV minder in beeld dan normaal. "Ik speelde iets meer behoudender, iets meer vanuit mijn taak. Het is afhankelijk vanaf de wedstrijd. Dat is zo gelopen vandaag", gaf hij aan. "We hadden moeten winnen hier. Dat is zuur. We moeten nu dicht bij elkaar blijven. Vooruit kijken en verder gaan. We moeten gewoon doorgaan."

Het puntverlies tegen VVV was volgens Dumfries wel een bittere pil. "We zijn het aan onszelf verplicht om door te gaan en beter te gaan voetballen", zei hij daarover. "Je ziet dat we goed aan de wedstrijd beginnen en genoeg kansen creëren. Nu nog afmaken en de wedstrijd dood maken."


[video] Dumfries: 'We moeten de kansen benutten'


Lars Unnerstall: 'We hadden in de eerste helft al met 3-0 of 4-0 voor kunnen staan'

In gesprek met Fox Sports gaf Lars Unnerstall aan dat er voor PSV veel meer in had gezeten in Venlo. "De eerste helft was van ons echt heel erg goed. We hebben veel kansen gecreëerd, maar die moeten we dan wel echt afmaken. We hadden in de eerste helft al met 3-0 of 4-0 voor kunnen staan. Als je ze dan niet afmaakt, wordt het heel erg lastig", aldus Unnerstall. "We hebben verder heel goed verdedigd. We stonden ook goed."

De doelman was zelf niet bezig met de verhalen over de positie onder de lat bij PSV. "Het is altijd een lastige positie. Als de trainer zegt dat iedereen zich kan laten zien, is het normaal dat iedereen over de keeper praat. Nu is het duidelijk en zo gaan we verder", zo gaf hij aan. "Ik had geen last van extra druk. Het was gewoon een normale wedstrijd. Je moet laten zien dat je het kan. Het is jammer dat we een doelpunt tegen kregen, een penalty. Nu moeten we verder."

Unnerstall merkt wel dat er nog voldoende overtuiging in de ploeg zit. "We kregen in de eerste helft elf of twaalf echt goede kansen. Die moet je dan wel afmaken. Dan zal het de hele wedstrijd makkelijker gaan", zei hij daarover. "We moesten nu tot de laatste minuut blijven vechten en hebben we nog een punt kunnen pakken."

De doelman werd ook gevraagd of hij van iedereen bij VVV weet hoe ze strafschoppen nemen, omdat hij daar afgelopen twee seizoenen zelf speelde. "Van Opoku wist ik het wel. Normaal schiet hij naar mijn rechterkant", aldus Unnerstall. "Ik wachtte daarom extra lang, omdat hij misschien iets anders zou doen. Ik zat er met de punt nog wel aan, maar dat was te weinig."


[video] Dumfries baalt van gemiste kansen: 'Dit heeft ook met pech te maken'


Ernest Faber: 'We hadden het gezien de kansen in de eerste helft gewoon moeten afmaken'

Ernest Faber was niet te spreken over het resultaat tegen VVV. "We hadden het gezien de kansen in de eerste helft gewoon moeten afmaken", aldus Faber. "Daarna maak je het jezelf heel onnodig moeilijk in de tweede helft en moet je nog blij zijn met een punt in de allerlaatste seconde."

Het feit dat PSV zoveel kansen niet wist te benutten, zorgde volgens Faber voor een keerpunt in de wedstrijd. "We kregen negen echt goede kansen en die misten we. Dat doet wat met een elftal", zo gaf hij aan. "Daar heb je het dan over in de rust. Je moet dan hetzelfde blijven doen in de manier van spelen en vooral nagaan hoe je die kansen creëerde. Sommigen gaan dan net iets te veel hun eigen ding doen. Dat moet anders."

Faber ging verder: "Je moet de rust in je manier van spelen houden. Als dat niet lukt, moet je gewoon blijven voetballen. Je kan als linksback dan als rechtsbuiten gaan voetballen, maar dat heeft helemaal geen zin. We zouden via de zijkanten gaan spelen met veel diepgang vanuit het middenveld. Dat moet je voetballend blijven doen, maar iedereen ging uit zijn positie lopen. Je krijgt dan een penalty tegen en dan zie je weer de oude fout van verwijten maken. Dat heeft geen zin. Je moet elkaar vooral aanspreken op wat we afgesproken hebben. Daarin ligt voor de komende wedstrijden de sleutel."


[video] Lars Unnerstall: 'Ik moet me richten op mezelf'


Karakteristieken

Uitslag: 1-1 (0-0)

Doelpuntenmakers:

Goal
1-0 Opoku ('68, penalty)
Goal
1-1 Denzel Dumfries ('90)
Scheidsrechter
Makkelie
Toeschouwers
7.059 toeschouwers

Kaarten: -


Opstelling PSV

Cody GakpoSteven Bergwijn Bruma


Ryan ThomasMohamed IhattarenPablo Rosario


Olivier BoscagliDaniel SchwaabTimo BaumgartlDenzel Dumfries


Lars Unnerstall

Wissels:

'19 Jorrit Hendrix voor Olivier Boscagli
'73 Noni Madueke voor Bruma


Opstelling VVV Venlo

SinclairDarfalouOpoku


Van OoijenCattermoleLinthorst


R.JanssenKumRöselerPachonik


Kirschbaum

Wissels:

'21 S.Janssen voor Linthorst
'85 Wright voor Sinclair


Pool

De ruststand en uitslag van deze wedstrijd is door 2 deelnemers aan de Pool goed voorspeld.

De top vijftien:

  Score Voorspelling
 7 1-1 (0-0)
 7 1-1 (0-0)
 3 1-2 (0-0)
 3 0-1 (0-0)
 3 1-3 (0-0)
 3 1-2 (0-0)
 3 2-2 (1-1)
 3 0-1 (0-0)
 3 1-2 (0-0)
10  3 2-2 (1-1)
11  3 2-2 (1-1)
12  3 0-1 (0-0)
13  3 1-2 (0-0)
14  2 1-2 (1-1)
15  2 0-2 (0-0)

Bekijk ook het algemeen klassement in de Pool.


Man van de Wedstrijd

De wedstrijd als geheel werd door de fans gewaardeerd met een 4.10. Hieronder is de uitslag van de Man of the Match verkiezing van deze wedstrijd weergegeven. Achter elke spelersnaam staat tussen haakjes het aantal stemmen en de daarmee behaalde score voor het Man van de Wedstrijd klassement.

1. Lars Unnerstall (29 -> 5,0)
2. Niemand (21 -> 4,0)
3. Denzel Dumfries (14 -> 3,0)
4. Steven Bergwijn (9 -> 2,0)
5. Cody Gakpo (6 -> 1,0)
6. Timo Baumgartl (5 -> 0,0)
6. Konstantinos Mitroglou (5 -> 0,0)
6. Pablo Rosario (5 -> 0,0)
9. Mohamed Ihattaren (4 -> 0,0)
10. Gastón Pereiro (3 -> 0,0)
10. Olivier Boscagli (3 -> 0,0)
12. Sam Lammers (2 -> 0,0)
12. Érick Gutiérrez (2 -> 0,0)
14. Noni Madueke (1 -> 0,0)
15. Hirving Lozano (0 -> 0,0)
15. Jeroen Zoet (0 -> 0,0)
15. Toni Lato (0 -> 0,0)
15. Nick Viergever (0 -> 0,0)
15. Daniel Schwaab (0 -> 0,0)
15. Bruma (0 -> 0,0)
15. Jorrit Hendrix (0 -> 0,0)
15. Donyell Malen (0 -> 0,0)
15. Joël Piroe (0 -> 0,0)
15. Ibrahim Afellay (0 -> 0,0)
15. Robbin Ruiter (0 -> 0,0)
15. Derrick Luckassen (0 -> 0,0)
15. Ritsu Doan (0 -> 0,0)
15. Ryan Thomas (0 -> 0,0)
15. Yanick van Osch (0 -> 0,0)
15. Michal Sadílek (0 -> 0,0)
15. Jordan Teze (0 -> 0,0)
15. Amar Catic (0 -> 0,0)
15. Mike van de Meulenhof (0 -> 0,0)
15. Youri Roulaux (0 -> 0,0)


VoorbeschouwingenWat vind jij van de wedstrijd?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Ik dacht dat Higler na het falen tijdens Feyenoord - Psv nooit meer Var mocht zijn bij wedstrijden van PSV. Ownee wacht dat is alleen bij Ajax als de scheidsrechter ze niet aanstaat. Wat verpest die complete willekeur toch het mooie voetbalspel. Benieuwd of Nijhuis zich dit weekend weer een praatprogramma in weet te fluiten (incl. vergoeding uiteraard, maar verder heel onafhankelijk)
+4/-1

4 jaar geleden
Gewoon met Rosario beginnen... mag hopen dat het AD er neffe zit zoals dik
+3/-1

4 jaar geleden (gewijzigd)
Zou altijd Hendrix opstellen ipv Rosario .
Brengt toch wat meer ervaring en speelt gewoon constanter.
Verders ben ik wel benieuwd maar mijn verwachtingen zijn laag.
Faber komt wel relax over maar strooit met cliches zoals,we moeten het samen doen,niet op elkaar schelden..maar elkaar helpen..hopelijk laat ie intern toch wat meer tactisch besef zien.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Ik zou ze allebei niet opstellen.
+2/-1

4 jaar geleden (gewijzigd)
Met Rosario en Hendrix deden we vorig seizoen lang mee om het kampioenschap. Sterker, door falen Bergwijn,Schwaab en een niet gegeven strafschop in de 8e minuut mbt Lozano verliezen we de sleutelwedstrijd in Amsterdam.

Guti is niet beter dan die 2, Thomas en Ibi is nog even afwachten. Dit seizoen ging het mis toen Malen Bergwijn tegelijk geblesseerd raakten en 4gever Hendrix geschorst werden. Er kwam meer druk op de verdediging omdat Gakpo Bruma Doan(een jongeling en 2 verlegen nieuwelingen) snel de bal weer kwijt waren en weinig creërden. Met Malen straks, Bergwijn en Lammers krijgen de linies meer kans om aan te sluiten en worden gaten kleiner.

Vorig seizoen hadden we Luuk die de bal vasthield, dit seizoen Bergwijn als aanvalsleider/assistenkoning en Malen topscorer eredivisie op dat moment ging dat ook best ok, toen het begon te draaien raakten beide geblesseerd met alle gevolgen van dien.
+5/-1

4 jaar geleden
Word morgen weer billen knijpen op de linksback- positie....weer die Fransman die niet kan verdedigen.... ik begrijp Luc nilis wel... vvv ziet, terecht, kans tegen ons....
+1/-3

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
VVV ziet wel kansen tegen ons, ja "kansenloos" , dit wordt een afstraffing voor VVV.
+2/-0

 
4 jaar geleden
@por.... je moet niet zo veel drinken op dit tijdstip v/d dag......
+1/-1

 
Ondanks dat ik dit als beledigend kan opvatten ga ik er keihard boven staan, jou reactie is wat mij betreft dawn Riverside, erg dawn dus.
+2/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Ik vind hem eigenlijk wel grappig 😂, maar ik zou mijn mede supporters nooit beledigen, steek ze wel eens de gek aan👍
+1/-0

4 jaar geleden
We gaan beginnen met de mooie aankopen van JDJ ,,foutje had vakantie in Milaan...
+1/-2

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Dit vind ik nogal flauw. Ik ben ook teleurgesteld over het niveau van de nieuwe spelers en ik vind 25 miljoen voor Baumi en Bruma ook te veel.
Maar ik denk wel dat het een lastige zaak is om nu goede spelers naar PSV te halen.

Positief aan JdJ vind ik dat hij de contracten van Mo Ihattaren, Donyell Malen, Bergwijn en Gakpo heeft verlengd, en dat hij Luuk de Jong en Lozano voor forse bedragen heeft verkocht.
Verder heeft Baumi in de zomer bijna geen vakantie gehad ivm het jeugd-EK waar hij aan meedeed, waardoor hij bij PSV wat vermoeid was.

Tav de aankopen had jdj wel een redelijk verhaal in de VI: "Maar kijk eens naar de absolute top', werpt De Jong tegen. 'Eden Hazard voor 100 miljoen naar Real Madrid, João Felix voor 125 miljoen naar Atlético Madrid, Pépé voor 80 miljoen naar Arsenal. Wat hebben zíj in hun eerste half jaar laten zien? Niet heel veel. Dat is alleen helemaal niet raar. Je moet nieuwe jongens in een nieuw land bij een nieuwe club de tijd geven. Pas na een langere periode kun je zeggen: goed genoeg, of níét goed genoeg. Niet nu al, dat is veel te vroeg."
+2/-0

 
4 jaar geleden
Dus we moeten John de Jong nog wat langer de kans geven? Als PSV een speler haalt van 15 mio, dan moet dat wel een speler zijn die er meteen staat. Sterker nog, ook iedere wedstrijd tenminste een voldoende halen en de kar trekken met goede prestaties. Heb jij Bruma vandaag weer hopeloos zien falen? Ik wel namelijk. Bruma werd al jaren gevolgd. En John de Jong was eerder notabene de baas in de scouting. Wat mij betreft hebben ze de verkeerde weggestuurd.
+1/-1

 
4 jaar geleden
15 miljoen voor Bruma is veel te veel. Daar is bij het scouten iets mis gegaan.
+2/-0

4 jaar geleden
Opstelling niks mis mee zo, alleen aub liever iemand anders voor Rosario, maakt niks uit wie, mag ook een speler zijn van de onder-17.....
+2/-2

4 jaar geleden
Deze pot zal wel goedkomen, net als de volgende thuis tegen Twente. Daarna vrees ik een onluisterende nederlaag bij 020.
+1/-1

4 jaar geleden
Ben zeer benieuwd naar wat Faber heeft kunnen doen de afgelopen weken. Het zou mooi zijn als er een stijgende lijn waarneembaar is. Morgen zal echt nog geen makkie worden, maar als we het tij kunnen keren en wat soepeler kunnen spelen is er in ieder geval een kantelpunt en kunnen we weer vooruit denken. Ben zo benieuwd wie er volgend jaar voor de groep komt te staan.
+1/-0

4 jaar geleden
Hopelijk kan onze lange jan Boscagli ons positief verrassen.
Verder zie ik Mo echt liever op 10.
Fijn dat Bergwijn waarschijnlijk meedoet.
En zie ik veel liever Gakpo in het veld, dan drama aankoop Bruma
+1/-0

4 jaar geleden
Ik dacht aan de volgende opstelling:
Unnerstall,
Dumfries, Baumgartl, Schwaab, Boscagli,
Hendrix, Afellay, Ihattaren,
Bruma, Bergwijn, Gakpo
+1/-1

4 jaar geleden
Toch Unnerstall. Ik had te horen gekregen dat Ruiter eerste doelman zou worden. Zou Hesp weer niet zo duidelijk gecommuniceerd hebben naar onze doelmannen?

Laten we hopen dat Unnerstall het beter doet dan zijn voorgaande wedstrijden, want dat was VVV niveau.

Ik ben op dit moment nog steeds voor de optie Ruiter vanwege de ervaring en ik vind het een betere keeper dan Unnerstall. Hopelijk word ik positief verrast.
+1/-3

 
4 jaar geleden
Ik zou je bron niet al te serieus meer nemen na je stellige posts over het thema ‘PSV keeper’ de laatste dagen.
+3/-1

 
4 jaar geleden
Mijn bron is over het algemeen zeer betrouwbaar ik zal eens vragen naar de beweegredenen om toch voor Unnerstall te kiezen. Vandaag had hij een aantal degelijke reddingen, maar blonk niet uit net als de rest van het team.

Niet alleen Unnerstall is van VVV niveau maar de rest van ons team ook. Dit seizoen zie ik het somber in en wat gebeurd er als we geen CL inkomsten hebben en met onverkoopbare spelers blijven zitten. Ik ben bang dat we op deze manier op een onoverbrugbare achterstand komen te staan.
+1/-2

 
Ik vind Unnerstall persoonlijk ook niet je van het, ik zie idd ook liever Ruiter het doel verdedigen, maar ik geloof hoe dan ook een overtuigende overwinning als startsein van een mooie reeks, PSV lets Rumbllllllle.
+1/-0

4 jaar geleden
Het zal mij benieuwen vanmiddag! Ik verwacht zeker geen spektakel maar minimaal een punt is toch wel te doen! Toch??
+1/-0

4 jaar geleden
Mo toch op 10 neem ik aan? Mooi. Het lijkt erop dat Hendrix kind van de rekening is omdat Mo en Thomas ook linksbenig zijn? Hopelijk houden we de nul weer eens. 3 punten graag
+1/-1

 
Spyrootjuh (geschorst)
4 jaar geleden
Ik heb geen Mo gezien vandaag, jij wel?
+1/-0

4 jaar geleden
Bijzondere opstelling.... snap niet dat Boscagli wederom word opgesteld.... heeft inmiddels wel bewezen dat hij verdedigend zeer kwetsbaar is op die positie..... waarom hem niet links centraal, naast Baumgartl? En Hendrix linksback! Hendrix heeft daar vaker gestaan, kan dit prima invullen voor een wedstrijd! Verder begrijp ik tikkie terug Rosario wederom ook niet.... begin met Affelay en Thomas, voorin is het maar afwachten..... misschien Madueke inbrengen als Bruma wederom tegenvalt?
+1/-0

4 jaar geleden (gewijzigd)
Hopelijk lukt 't die Zwitser binnen te hengelen, absoluut geen fan van Bosgali. Sadílek een minder slechte keuze, maar is geblesseerd. Viergever geschorst, Hendrix mist snelheid en stond regelmatig verkeerd toen hij in de beginne wel 's linksback stond. Hopelijk houden we de bal veelvuldig op vijandelijke helft. Guus vroeg zich vd week hardop af waarom we veel tegengoals incasseren. Hopelijk is 't antwoord daarop al (deels) gevonden. Iedereen een prettige match!!!
+1/-0

4 jaar geleden
Ik snáp werkelijk niet op basis waarvan Rosario maar in de basis blijft staan.....
Heeft hij aandelen in de club of ???
+3/-3

SantiagoArias (geschorst)
4 jaar geleden
Goed begin PSV. Een duidelijk overwicht en veel dreiging.
+2/-1

Souza Faria 11 (geschorst)
4 jaar geleden
Bergwijn heeft niets van Romario had Faber beter kunnen zeggen.
+5/-1

4 jaar geleden
Lang leve het kunstgras....snap clubs in hoogste nederlandse comp nog steeds niet, super blessure gevoelig, enstige verdraaiigen , kruisbanden etc....
+4/-1

4 jaar geleden
Dit slappe team zakt weer langzaam weg.
Besluiteloosheid, kwaliteit tekort, gebrek aan mentale weerbaarheid!
+4/-1

 
4 jaar geleden
Veldspel is prima verzorgd, veel controle een flinke verbetering ivg met voor de wintersport. Voorin echter tandeloos, Malen wordt met node gemist. Wat een matige speler die Bruma.
+5/-4

 
4 jaar geleden
Zonder een goede spits die de kansen afmaakt is het voor elk team lastig.
Ik hoop dat Lammers snel mee kan doen.

Ben benieuwd hoe Ajax gaat voetballen als Ziyech voor lange tijd geblesseerd is.
+2/-0

 
4 jaar geleden
Hopelijk weten we dat vlug, die is vandaag geblesseerd uitgevallen.
+1/-0

 
Spyrootjuh (geschorst)
4 jaar geleden
Je mist de opmerking "geen beweging voorin".
+1/-0

Souza Faria 11 (geschorst)
4 jaar geleden (gewijzigd)
ja er is veel veranderd zoals velen hier dachten. Belabberd niveau met dank aan unnerstall dat het 0-0 met rust is. Dumfries kan alvast zijn zelfde verhaaltje lullen na de wedstrijd. We snappen er niks van en dit moeten we de volgende keer anders aanpakken blablablabla. PSV onwaardig nogmaals
+3/-3

 
4 jaar geleden
Trieste bedoeling weer. Wat is het toch een lusteloos elftal. Wanneer zien we eens wat patronen in het spel ? Beetje achterin rondspelen, lange bal en dan kwijt natuurlijk. En wissel aub die Bruma, probeer die nog te verkopen in januari, daar zal toch wel iemand € 150,00 voor geven ? Dan Lammers er nou maar in, is in de gips nog gevaarlijker dan Bruma.
+3/-0

4 jaar geleden
Het gepruts van voor de winterstop gaat gewoon verder, met Bruma voorop......
+6/-0

4 jaar geleden
Thomas speelt verschrikkelijke slecht. Rosario speelt redelijk. Verder hetzelfde als de vorige wedstrijden,kansen missen en achterin klungelig. Ik zie VVV nog wel scoren. Dit PSV mist kwaliteit en daar kan Faber ook niets aan veranderen. Wel typerend dat het uitvak niet vol is.
+5/-1

 
4 jaar geleden
Heeft Ernest al positieve dingen gezien ?
+2/-0

4 jaar geleden
Faber grijp in nondeju. Thomas én Rosario eraf en Madueke erin. Gaan we er waarschijnlijk nóg op vooruit.
+5/-0

4 jaar geleden
De vrouwen van psv spelen mannelijker. Wat een slappe juffrouwen
staan er in het veld zeg.
Ongelofelijk, dit is psv?

De coach is net zo'n slapzak als 70% op het veld
+3/-1

 
Souza Faria 11 (geschorst)
4 jaar geleden (gewijzigd)
Verkoop bergwijn aub nog voor eind januari. Wat een prutser is dat zeg.
Lekker mannen 1-0 de sfeer zit er goed in Ernie.
Goede aankoop ook van de jong die boscagli
En sinds de wissel van Hendrikx hoef je iig niet meer aan aanvallend voetbal te denken. Ernie was blij met een puntje.
+2/-2

4 jaar geleden
Wel mooi misschien, ons volgende kampioenschap in het jubileumjaar. Dubbel feest in 2113.
+3/-2

4 jaar geleden
Geef er bruma maar gratis bij wat een mis koop.
+6/-1

 
4 jaar geleden
Een miskoop waar we al twee jaar achteraan zaten
+3/-0

4 jaar geleden
Geweldige actie van die Boscagli. Tegen degradatiekandidaat met 1-0 achter. Schandalig.
+3/-2

 
Spyrootjuh (geschorst)
4 jaar geleden
Als de aanvallers eens doen wat ze moeten doen, had Boscalgi nooit in deze situatie terecht gekomen. Wat een droeftoeters in de aanval en op het middenveld. Thomas met enorm veel fouten. Ihattaren die je alleen maar ziet als er aangevallen moet worden en zelfs dan blijft hij veelal in de schaduw van de spits staan ipv de bal op te komen halen en het spel te maken. De ene fout na de andere voor in en alle droeftoeters hier, die zich supporters willen noemen, nemen het de verdediging kwalijk dat ze 1 fout maken?
+4/-0

4 jaar geleden
Weer anderhalf uur van mijn leven verknald : (
+5/-1

4 jaar geleden
Op staande voet ontslaan die Boscagli. Hoe hebben ze het in hun hoofd gehaald om hem te kopen. Die wil je gratis niet eens. Heel PSV is weer drama. De Jong en de volledige scouting kunnen ook wel vertrekken. Puma is gek dat ze zoveel geld investeren in vergane glorie.
+1/-3

 
4 jaar geleden
Ach ja. Hoe dom die actie ook. Ik erger me 100x meer aan het kansloze samenspel van een voorhoede die geen een kans fatsoenlijk kan uitspelen.
+4/-0

Souza Faria 11 (geschorst)
4 jaar geleden
Die Zwitser weet nu helemaal genoeg. Sjonnie waar zit je nu ?
+2/-2

4 jaar geleden
En dan met de gedachten dat je 3 punten in kan halen op AZ.
+3/-0

4 jaar geleden
In Engeland was die strafschop 100% afgekeurd, er stond bijna een VVV speler naast de bal voordat de strafschoppen nemer de bal raakte. VAR aan het slapen?
+5/-1

 
4 jaar geleden
Erg consequent is het allemaal weer niet
+5/-0

 
4 jaar geleden
Hoe triest is het dat we dat soort excuses moeten zoeken voor puntverlies tegen VVV.
+7/-2

 
4 jaar geleden
Nee het is geen excuus en ik ben de laatste die zegt dat de strafschop over zou moeten. Maar het is idd wel treurig dat je hoopt dat hij toch over moet vanwege te vroeg inlopen omdat hij hem misschien dan mist....ons PSV tegen VVV....
+3/-1

 
4 jaar geleden
Dat bedoel ik ook. Dat dit soort zaken van belang kunnen zijn in een wedstrijd tussen VVV en PSV. Dat de VAR in Nederland nog slechter valt te voorspellen dan het weer (op 1 club na dan) is een bijzonder trieste zaak. Pingel had van mij niet over gehoeven. Het had geen invloed.
+1/-0

4 jaar geleden
Dit wordt een heel zware 2de seizoenshelft.
Ploeg is totaal uit balans..zoveel middelmaat.
Faber komt lekker lachend de trap af ,alsof ie zelf lekker wedstrijdje gaat kijken..mis nog een glas bier in zijn hand en broodje kroket.
Nee dit komt niet meer goed.
+4/-0

 
4 jaar geleden
Sterker nog, met deze ploeg (van vorm gebrek kun je mijn inziens niet meer spreken) zie ik ons van de komende 8 wedstrijden enkel Twente thuis winnen.
+2/-1

4 jaar geleden
Mag je met je SCC gratis naar binnen bij playoffs ? Mochten we dat halen dan...
+4/-0

4 jaar geleden
Terugspelen in wandeltempo....waar zitten we in hemelsnaam naar te kijken....
+6/-0

4 jaar geleden
Met Rosario nooit meer kampioen, de slechtste PSV’er alle tijden
+4/-3

 
4 jaar geleden
ik heb 42 jaar een seizoenkaart, ik kan me geen slechter PSV herinneren.
+2/-0

 
4 jaar geleden
We hebben volgens mij echt wel lager gestaan(2013?)
+3/-0

4 jaar geleden
Boscagli lekker terug sturen naar Nice.... veel te onstuimig, en neem Bruma maar mee.... wat een kapitaalvernietiging.... Toon begrijpt het ook nog niet..... heb ik nu toch de verkeerde ontslagen?!? Ja toon.... wat een vreselijke selectie.... wie heeft die samen gesteld? Een kneus die de kloten verstand van voetbal heeft..... schandalig!
+3/-0

4 jaar geleden (gewijzigd)
Wat een niveau dit weer, het is echt om te huilen. En die Bergwijn (onze nieuwe Romario) zo snel mogelijk slijten. 80% van deze selectie moet weg. Het is gewoon geen kwaliteit. Mijn hele week weer naar de kloote. Ik houd mijn hart vast voor de uitwedstrijd tegen A.. X. Dan wordt echt een afstraffing van juvelste.
+3/-1

 
4 jaar geleden
Gewoon met elf man in de eigen 16 en 3-0 accepteren.
+2/-0

4 jaar geleden
Zo kan ome Toon de doelstellingen voor dit seizoen alweer bijstellen, halen play- offs i.p.v. tweede en als je nu nog durft te zeggen dat we voor de beker gaan heb je helemaal een plaat voor je kop. Ik zie ons de playoffs ook niet winnen dus voor het eerst sinds ik supporter ben helemaal geen Europese wedstrijden in het komende seizoen. Puike prestatie. Als je dan top 32 roept wordt het toch echt wel tijd om tot de conclusie te komen dat je beleid faalt en dat je eindelijk eens opsodemietert i.p.v. de club nog verder de afgrond in te duwen.
+5/-0

4 jaar geleden (gewijzigd)
Goed, wat we vandaag geleerd hebben; het ontslag van van Bommel is totaal onnodig gebleken, het materiaal waar hij het mee moest doen is gewoon ver onder de maat. Hier kan Löw of Mourinho ook niets mee. De kapitaalvernietiging die de afgelopen twee jaar heeft plaatsgevonden zal de komende 10 jaar zijn schaduw werpen over de financiële mogelijkheden van onze mooie club. Zelfs terwijl we moeten strijden om een punt te bemachtigen tegen een club die totaal eredivisie onwaardig is, gaat de kapitaalvernietiging gewoon door met het uitgeven van veel te veel geld om gezichtsverlies te voorkomen. RvC moet nu ingrijpen om te voorkomen dat we afglijden naar het clubniveau van Feyenoord van de afgelopen 15 jaar. Einde oefening voor Toon en John. Heb gisteren zitten genieten van AZ-Willem II, als je denkt dat onze club daarboven kan komen dit seizoen met deze mensen dat heb je een behoorlijk rood-witte plank voor je hoofd. Uithuilen, schoon schip maken, hopen dat je nog iets vangt voor onze talenten en volgend jaar gaan opbouwen rondom Ihattaren. JdJ moet geen cent meer uit mogen geven namens onze club.
+8/-1

 
En als het zo doorgaat met Bergwijn kunnen we die miljoenen ook op ons buik schrijven, want die bakt er ook weinig van de laatste tijd, natuurlijk hoop ik dat het beter gaat gaan, dit is gebaseerd op wat ik nu heb gezien, Bruma helemaal geen techniek.
+1/-1

 
4 jaar geleden
Bergwijn zou nog het kunstgrasexcuus mee kunnen krijgen.
+1/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Helemaal mee eens @ReserveBelg . Volgens de '' kenners '' moest Mark opstappen maar de ''kenners ''hebben blijkbaar niet in de gaten dat we de slechtste elftalcombinatie op het veld hebben staan wat we ooit gehad hebben sinds mijn geheugen vanaf 1973. Een bal fatsoenlijk plaatsen zit er niet in . Eindeloos rond spelen achterin naar een speler die twee meter bij je vandaan staat en dan moet je nog oppassen. Het gaat hoog tijd worden dat die Nep snor en JDJ opstappen . Dit beleid klopt voor geen meter. Het rechter rijtje komt in zicht.
+1/-1

 
4 jaar geleden
Nou, Bobby Robson heeft ook ooit een zooitje bij elkaar geveegd gekregen. Die 3e plek was een wonder voor dat kreupelhout.
+2/-0

4 jaar geleden
Zitten kaarten voor de play-offs inbegrepen in mijn seizoenkaart? @altijdpsv1: zou je me het e-mailadres van Toon willen sturen dan ga ik dit maar eens vragen. Wat een k seizoen wordt dit. Psv en uitwedstrijden.
+3/-2

 
4 jaar geleden
Ik opteer voor kaarten tijdens de play-offs.
+2/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Haha dan komen er ongeveer 60 man, de ouders van de spelers.
+2/-0

 
4 jaar geleden
Om te toepen of klaverjassen? Dat zou niet verkeerd zijn.
+2/-0

Souza Faria 11 (geschorst)
4 jaar geleden
En dan vinden ze het raar dat er komen weekend tegen Twente hooguit 20000 man zitten. Eruit met toon en sjon en snel.
+3/-1

4 jaar geleden
Jullie doen ons supporters tekort hondelul
+2/-1

4 jaar geleden
ff een vraag krijgt psv subsidie voor die bruma en Rosario thomas of zo??? wat een waardeloze kut spelers vind ik dat en was het eerst van bommel nu is het die eikel van faber!! op een goede bal lopen ze voor niet en op een bal die je niet kan halen gaan ze rennen!! lijkt wel of ik naar de ermelose boys zit te kijken 5e klasse!! nee dit gaat dit jaar niks meer worden!! heel gauw volgend seizoen een hoop spelers wegsturwn!! anders krijg je straks hetzelfde als bij feyenoord dat niemand er nog wil spelen!!
+4/-2

 
4 jaar geleden
Die Bruma is echt helemaal niks inderdaad. Ook Thomas speelde zeer slecht maar je \kunt er hier nog wel een stuk of 6 aan toevoegen. Op Unnerstall en Baumgartl na was het niet om aan te zien.Ik ben blij dat ik komend weekend moet overslaan omdat ik een weekendje naar engeland ga dan hoef ik deze bras tenminste niet aan te zien.
+3/-0

4 jaar geleden
Denzel moest er aan te pas komen om te scoren. Wat een impotente aanvallers heeft dit PSV. Die Bergwijn maakt echt geen 15 doelpunten per seizoen en die Bruma is een blind paard. Enige positive vanmiddag is de invalbeurt van Mandueke. Pas 17 jaar maar de klasse druipt er vanaf.
+3/-1

Deze groep spelers "muv een enkeling" is in staat om ieder vorm van positiviteit tegen een muur te plaatsen en te executeren, zoooo triest.
+4/-1

 
4 jaar geleden
Daarom nooit een muurtje neerzetten bij een vrije trap
+1/-0

4 jaar geleden
Als we zo doorgaan mogen we blij zijn als we niet degraderen.
+3/-1

Santa Cruz PSV (geschorst)
4 jaar geleden
Ook deze wedstrijd liet zien dat het niet aan Van Bommel lag. De spelersgroep is simpelweg niet goed samengesteld en men heeft op teveel verkeerde paarden gewed.

Tegen VVV gaven vooral Bergwijn, ihattaren en Bruma weer niet thuis. In de eerste helft was het veldspel bij vlagen heel behoorlijk en creëerden ze aardig wat kansen. Dan zie je opnieuw waar het aan schort.
+4/-3

 
4 jaar geleden
Geen balans in het elftal inderdaad,iets waar topsporttoon verantwoordelijk voor is.
Veel kretologie en afbraakpolitiek,wordt tijd dat Toon en John hun biezen pakken.
+4/-0

 
4 jaar geleden
Je gelooft toch niet dat van Breukelen dat gaat doen? Die hele RVC is een wassen neus. Als je een dergelijke lichtgewicht als voorzitter hebt en professor drs Hans van B als de voetbalman dan weet je dat Toon het alleenrecht heeft. En dat is dus levensgevaarlijk. Er zit veels te weinig voetbalervaring in deze directie en RVC.
+3/-1

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
4 jaar geleden
Je weet dat de RvC meer is dan alleen Van Breukelen?

Bijzonder flauw en goedkoop om de goede man als professor en drs. neer te zetten. Geen inhoudelijke argumenten, dus dan maar op die manier.

Alsof buitenstaanders de RvC kunnen beoordelen. Zucht.....
+2/-2

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

4 jaar geleden (gewijzigd)
Ik lees hierboven weer allerlei excuses. Kansen benutten is óók een kwaliteit hoor. Ergo kansen niet benutten is gewoon falen.

En het ergste is dat de meest gevaarlijke en doelgerichte, fitte, speler niet opgeteld mag worden. Een paar euro is kennelijk belangrijker dan een paar punten.

Nee we brengen gewoon Jorrit Hendrix, een schande voor het shirt maar ja eigen jeugd en moet dus spelen. Hendrix op "10", het zou een cynische grap kunnen zijn, inktzwarte humor.
+3/-7

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
4 jaar geleden
Je weet dat Hendrix niét als aanvallende middenvelder speelde vandaag?
+4/-2

 
Spyrootjuh (geschorst)
4 jaar geleden (gewijzigd en gesloten)
En wie is volgens jou dan die "de meest gevaarlijke en doelgerichte, fitte, speler"? Ben er erg benieuwd naar.
+3/-1

 
4 jaar geleden
Gaston Pereiro allicht.

En Jorrit Hendrix hoort sowieso niet in een PSV-shirt op het veld te staan, op welke positie dan ook. Gevaar voor de eigen ploeg en een schande voor het shirt.

En verstand van voetbal? Redelijk. Ik zie dat het niet goed gaat met PSV en dat irriteert mij. Maar goed, voor anderen is dat wellicht minder belangrijk.
+2/-1

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
4 jaar geleden (gewijzigd)
Bizar dat er nog steeds mensen zijn die Pereiro verdedigen.

Overigens is Jorrit Hendrix een prima speler voor de eredivisie. PSV is z'n plafond, maar hij heeft vaak genoeg bewezen een nuttige kracht te zijn. Hendrix kan meer dan alleen een bal afpakken en duels winnen, wat trouwens twee cruciale kwaliteiten zijn in het voetbal, zeker op het middenveld.
+2/-1

 
Spyrootjuh (geschorst)
4 jaar geleden (gewijzigd en gesloten)
Gaston is de meest gevaarlijke speler? In welk opzicht is hij gevaarlijk?
Hij scoort af en toe een belangrijk doelpunt, maar voor de rest zie je hem totaal niet als hij wel op het veld staat. We zullen hem zeker niet missen als hij vertrekt.
+3/-0

4 jaar geleden (gewijzigd)
Natuurlijk spelen we weer gelijk, was te verwachten. Zelfde spelers, zelfde (of zelfs nog meer) onrust binnen de selectie/club, geen wondercoach, uitwedstrijd op kunstgras...

Het is tijd dat elke linie een man krijgt, een echte man. Een man die niet bezig is met een fancy kapsel, fancy kleertjes, playstation, (kop)telefoon, waar hij na PSV het mannetje denkt te gaan zijn en andere nutteloze pussy zaken. Mannen zonder babyface, met spierballen waar haar op groeit, met oorlogswonden, met zwarte leren kicks, een over mijn lijk mentaliteit, een stem waar onze kleuters van in hun broek schijten en met hele grote voeten om al onze zogenaamde sterren een enorme schop onder hun kont te geven op de training, in de kleedkamer en op het veld, zodra dat nodig is.

Schwaab zou nu achter Boscagli aan moeten rennen, rechtstreeks van het veld naar de kleedkamer tot naar Eindhoven desnoods. Net zo lang tot hij hem te pakken heeft en hem dan een paar ongelooflijk harde schoppen onder z'n reet geeft, zodat ie 3 dagen niet kan zitten en de volgende wedstrijd alles er aan doet om niet weer Schwaab achter zich aan te krijgen. Mja.. zo'n type is Schwaab dus niet en in de andere linies is er al helemaal niemand die dat kan. Ik zou niet weten wie Bergwijn en Bruma op hun kloten moet gaan geven. Of wie Rosario, Hendrix en Thomas eens duidelijk moet gaan maken dat het klaar is met prutsen. Allemaal watjes die in de bus zielig van zich af gaan zitten kijken of zich afsluiten met een koptelefoon op. De wezenloze blikken van Bergwijn, Rosario, Thomas, Boscagli, Bruma, Viergever zijn tekenend voor dit PSV en de resultaten.
+11/-1

 
4 jaar geleden
Bedankt voor je reactie Z. Je hebt voor het eerst vandaag een lach op mijn gezicht getoverd als het om ONS PSV gaat, nadat ik je reactie las. Je hebt natuurlijk onwijs gelijk en dat doet die lach weer snel verdwijnen, maar toch bedankt voor dat ene moment 👍🏻
+2/-0

4 jaar geleden
Het houd niet op...niet vanzelf!
+2/-0

4 jaar geleden
Ze zullen toch wel in de gaten hebben dat een nieuwe linksback kapitaal vernietiging is ipv versterking. Heel het team is ondermaats.
Nog 15 potjes wonden likken.
+1/-0

4 jaar geleden
Blij dat Lammers binnenkort weer op het veld staat. Hopelijk kan hij die niet te missen kansen wel in doelpunten om zetten.
+2/-1

4 jaar geleden
De eerste 25-30 minuten vandaag waren redelijk, maar als je de kansen niet benut houdt VVV hoop en help je de tegenstander terug in de wedstrijd.
De weg terug omhoog zie ik dit seizoen niet meer gebeuren, dit elftal heeft 0,0 zelfvertrouwen en hangt als los zand aan elkaar.
Geen systeem, geen vastigheden(bijna) niemand die de bal wil hebben, ook zie je geen absolute wil om te winnen of een over mijn lijk mentaliteit..
Teveel middelmaat, Thomas, Schwaab, Hendrix en Bruma en Rosario zijn 2 lachwekkende parodieen op wat een PSV waardige voetballer zou moeten zijn.
Als dan jongens als Ihataren en/of Bergwijn niets laten zien hebben we een meer dan middelmatig elftal.
Unnerstahl wat mij betreft de beste/minst slechte PSVer.
Man man wat hebben wij een matig ploegje dit seizoen, het doet pijn aan je ogen!!!
+2/-1

4 jaar geleden
Nee,geen Van Breukelen,hooguit Hiddink doorschuiven.
Psv worstelt nu met verwachtigingspatroon en realiteit,het is zaak om ambitieniveau en visie in balans te brengen.
Az en Willem2 staan nu boven ons,dus absolute noodzaak om echte versterking die de balans herstelt,binnen te halen.
Dit zou Rodriques kunnen zijn.
Neemt niet weg dat de tweede plaats hoogst haalbare voor dit seizoen zal zijn,maar van daaruit moeten ze verder bouwen en investeren.
+3/-0

4 jaar geleden
Mijn reactie van even hierboven,was voor Tony.(had toch echt op reactieknop gedrukt)
+1/-0

4 jaar geleden
Mag je eigenlijk in deze geëmancipeerde tijd dat iedereen gelijk is het niet eens proberen met een wissel. PSV mannenteam en PSV vrouwen team van competitie wisselen.
Je moet wat hè.
+1/-0

4 jaar geleden
Ach, bekijk het zo: dit seizoen is gewoon kut. Ajax kampioen, PSV derde dus EL. Komende zomer start weer het echte PSV, Puma Sport Vereniging. Kapitaal injectie die door een fatsoenlijke TD goed besteed kan worden. Niet de Jong dus. Dan heb je een elftal waarmee je komend seizoen met een capabele trainer makkelijk kampioen kan worden. Die snavels denken na drie winstpartijtjes op rij dat ze op 70% hun wedstrijden kunnen winnen, met dank aan de pers die ze de hemel in schrijft. Die winnen geen 34 wedstrijden. Dus dit jaar effe uitzitten, spannende transferzomer en volgend seizoen zijn we er weer bij. Positief blijven !
+1/-1

4 jaar geleden (gewijzigd)
Alle gekheid op een stokje.
Ze komen maar niet uit die negatieve spiraal.
Het wordt steeds moeilijker en vreet steeds meer aan de gemoedsstemming.
Het seizoen is al verloren.
Grootste zorgen kind is niet eens zo zeer de verdediging. Maar de efficiency voorin.
Als men wat dodelijker is voorin brengt dat ook meer rust achterin. Nu hebben tegenstanders steeds meer het gevoel dat PSV toch niet scoort en ze gerust aan aanvallen kunnen denken zonder te spelen met extra dekking.

Bruma is gewoon een miskoop.
Bergwijn te wisselvallig.
Malen geblesseerd.
Hopelijk kan Lammers ons verassen.
+1/-0

reactie verwijderd

4 jaar geleden
Het niveau van onze aanvoerder zegt alles! Nog nooit vertoond dit bij een topclub!
+1/-0

 
Souza Faria 11 (geschorst)
4 jaar geleden (gewijzigd)
Kan iemand mij uitleggen waarom ze alleen een linksback zoeken ? Rest verdediging en middenveld is van niveau kelderklasse zaterdag
Vvv is trouwens degradatiekandidaat..
+1/-2

 
4 jaar geleden
Daarom begrijp ik ook niet de blijvende intresse in die Rodriquez.
Die komt niet voor een salaris onder het miljoen. Wat denken ze daarmee op te lossen.
+3/-0

 
Spyrootjuh (geschorst)
4 jaar geleden (gewijzigd en gesloten)
Als de aanvallers niet scoren en later in de wedstrijd zelfs steeds minder bewegen, zichzelf minder aanbieden, niet eens af en toe terug laten zakken en vervolgens totaal niet meer aanspeelbaar zijn is niet de fout van de verdedigers.

Als we over de laatste 15 officiële wedstrijden de wedstrijden tegen Fortuna (5-0) en PEC Zwolle (4-1) niet mee tellen, komen we op 12 treffers voor (en 27 treffers tegen). Het lijkt mij dus overduidelijk waar het probleem ligt: De aanval en het middenveld!
+3/-1

 
Souza Faria 11 (geschorst)
4 jaar geleden
Ja, dat ligt mede aan de verdedigers. Hoe vaak houden we de nul ? Zelfs tegen degradatiekandidaat vvv krijgen we nog weet ik hoeveel doelpogingen tegen. En ja de aanval is ook van een zeer droevig niveau. Ik zeg toch waarom zoeken ze alleen een linksback. Lezen matje
+1/-1

 
Spyrootjuh (geschorst)
4 jaar geleden
Ik lees matje, je geft aan dat de hele verdediging vervangen mag worden. Zolang PSV niet kan aanvallen en niet kan scoren, zullen zelfs 1e en 2e divisie teams kans maken tegen PSV. 12 goals uit 13 wedstrijden. Open kansen worden gemist. Dat maakt het voor de tegenpartij alleen maar makkelijker om op de aanval te spelen. Als de anvallers vervolgens ook hun verdedigende taken laten liggen, kan je zelfs 4x van Dijk achterin zetten, dan verlies je nog iedere wedstrijd.
+2/-0

4 jaar geleden
Maar even serieus. Wat straalt die Faber nou uit?
Helemaal niks. Wat een dooie zak is dat zeg.
Totaal geen leiden en als deze jonge juffrouwen ergens behoefte hebben
is het een leider/type strenge schoolmeester v Gaal.
We hadden Advocaat aan moeten stellen, toen het nog kon.
Dit bestuur is gewoon zo niet topclub waardig.
de Jong en van mij ook Toon, mag opzouten.

Geef Guus de macht en een rol bij psv en laat hij het zaakje
op zijn manier runnen
+2/-1

 
4 jaar geleden
Dat we door zijn gegaan met van Bommel na de tweede seizoenshelft van vorig jaar en dat dat dit resultaat op zou leveren kon idd iedereen al kilometers van tevoren aan zien komen. Wanbeleid ten top om maar tegen beter weten in te hopen dat het nog goedkomt. Het ontslag van van Bommel is uiteindelijk zo laat gekomen dat het idd niet veel meer uit maakt. Het seizoen is verloren en geen Europees voetbal lijkt het resultaat te gaan worden van het gevoerde beleid. (En das wel extreem ver weg van de doelstelling top 32) Als ik Osiek nog wel ven meereken als Europees voetbal zou ik niet weten hoe lang dat geleden is geweest en dat met de tweede begroting van Nederland is schandalig. Hopelijk zoeken ze voor volgend seizoen de man die er nu al had moeten zitten, op basis van het verleden met Toon en John is er echter weinig hoop op iets fatsoenlijks.
+3/-0

 
Souza Faria 11 (geschorst)
4 jaar geleden (gewijzigd)
8nderdaad van mij mogen ze as zondag weer actie in het stadion houden. Deze directie heeft de club kapot gemaakt. Faber is inderdaad een lachertje als opvolger van Bommel. Maarja ze hebben geen geld dat heeft JdJ weggesmeten.
En de sfeer was fantastisch in Qatar. We hebben zin in de tweede seizoenshelft, we gaan knallen en een serie neerzetten. Vandaag persconferentie weer dezelfde prietpraat. Het begint lachwekkend te worden.
+2/-4

4 jaar geleden
Tja Bruma brouwt er niks van en Boscagli maakt teveel fouten. Dat had van Bommel toch wel goed gezien. John de Jong dus niet en die suffe scouts van PSV ook niet. Faber denkt dat Bergwijn op Romario lijkt. Tja. VVV was de tweede helft gewoon beter dan PSV. Tip voor sul de Jong: haal de spits op bij de top drie van de Keukenkampioen Divisie want die scoren geheid elke wedstrijd. Bergwijn en Ihattaren trekken het niet meer.
+4/-0

 
4 jaar geleden
Bergwijn heeft moeite met doelpunten maken en Ihatarren is helaas teruggevallen.
Het zit ook niet mee... PSV had na 10 minuten gewoon met 2-0 voor moeten staan.
Waarom Faber Ryan Thomas opstelt is mij een raadsel, op het middenveld speelt hij onnodig in de voeten van de tegenstander en dan is het alle hens aan dek.
Wat Ryan wel goed doet dat hij onverwacht voorin verschijnt, maar dan vergeet hij een doelpunt te maken.
+2/-0

4 jaar geleden
John de Jong,het is glashelder.Zo klaar als wat.De ploeg snakt naar een kwalitatieve linkervleugelverdediger en naar een creatieve impuls op het middenveld.Voor wie dat niet ziet is blind.Oplossing,Rodriguez en Alvarado(promofut,spelersmakelaar).Deze transfers heeft PSV gewoon nodig om het op de rit te krijgen.Nieuw bloed,een strijder en een creatieve speler op het middenveld.Het is aan John de jong deze spelers binnen te halen,nog 12 dagen.Ze zijn de investering meer dan waard.Los van de beker,die het seizoen moet redden,die als CL wedstrijden benaderd moeten worden,is de NR2 positie met de concurrentie van AZ en Feyenoord allerminst zeker.Wil je niet voorbij gestreefd worden,zul je als topclub moeten handelen.Overigens iedereen loopt te slapen over het contract van Leo Santos,centrale verdediger,braziliaan,was international U20,rechtspoot van Corinthians,uitgeleend aan Fluminense.Schwaab loopt uit zijn contract,zaten nog niet zo lang geleden grootmachten achteraan,en we kunnen ook achterin wel versterking gebruiken,opschieten Corinthians wil zijn contract verlengen, (Eoxxon Sports Group,spelersmakelaar).Hoe kan het John ,dat PSV niet als de sodemieter deze versterkingen haalt.Hier word PSV sterker van,kan het zijn doelstellingen alsnog halen,wat weer financieel impuls binnenbrengt,of wil je afhaken en door AZ en Feyenoord voorbij gestreefd worden.Bovendien vertegenwoordigd een beter presterend PSV een hogere marktwaarde.Glijden we af,of selecteren we door,Zeg het maar John en Toon.
+6/-1

4 jaar geleden
Na het vertrek van Luuk de Jong is er niemand in de aanval die goed kan koppen.
De enige die goed kan koppen is Denzel Dumfries.
Zou ik zeggen... zet hem voorin zodra je achter staat want de rest kan niet koppen.
+1/-1

4 jaar geleden
Video Highlights VVV - PSV. Da zal een godnondejuus kort filmke zen
+2/-0