Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Nederlandse competities » VAR

Deze normale topic is open en bestaat uit 6 pagina's: 1 2 3 4 5 6

open/sluit de onderstaande quote:

FlitsPhirips schreef op 13 februari 2020 om 11:32:

open/sluit de onderstaande quote:

VHTLsaw schreef op 13 februari 2020 om 11:19:

Er is volgens mij wel sprake van een "clear and obvious error" waar het de VAR betreft.


Dit blijft de grote weeffout in de huidige VAR-situatie. De willekeur is naar een andere plek verhuisd en niemand weet waar hij aan toe is. Leg de beslissing om een oordeel nog eens te bekijken bij de twee teams en je lost het probleem op.Inderdaad zou dat zeker bijdragen aan een verbetering van het systeem.Het is raar dat clubs monddood zijn gemaakt. Challenge door coach of aanvoerder moet snel mogelijk worden.

Wat Heppie Berrie hier boven aangeeft,zichtbare en hoorbare beelden en conversatie voor iedereen , had ook al lang moeten worden ingevoerd.
Zijn suggestie en die van UsWilly waarom dat niet gebeurt konden helaas wel eens kloppen.

Na de bijna geslaagde beinvloeding via de Makkelie penalty voor Ajax tegen Utrecht in 2016 is de opmerking dat wij de schaal in 2019 hadden gehaald indien er geen VAR was geweest, zo vreemd nog niet.
Tel de voorbeelden die Willem van Hanegem gaf nog maar eens bij elkaar op.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

UsWilly schreef op 13 februari 2020 om 13:06:

open/sluit de onderstaande quote:

VHTLsaw schreef op 13 februari 2020 om 11:19:

open/sluit de onderstaande quote:

Ricardo Izecson Santos schreef op 12 februari 2020 om 22:31:

Geen touw meer aan vast te knopen. Nu een lachwekkende penalty voor Ajax na tussenkomst van de VAR. Flikker gewoon op met die onzinEr is volgens mij wel sprake van een "clear and obvious error" waar het de VAR betreft.
Namelijk het feit dat dit systeem is ingevoerd terwijl de mensen die er mee werken door inconsequent en incompetent optreden laten zien dat niemand er wijzer of beter door is geworden.
Al denkt men er bij Ajax wellicht anders over, zoals Willem van Hanegem ons duidelijk maakte. ;)Inderdaad , als de VAR consequent was geweest vorig seizoen hadden wij met de schaal gestaan . Het valt wel op dat steeds dezelfde club hier profijt van heeft maar dat mag je niet zeggen dan vertoon je C gedrag . Alleen als je ten Hag heet mag je zeggen dat je benadeeld wordt ook al lul je uit je nek dan gaat ook nog een verslaggever mee met die onzin.Ik vind sowieso dat de media redelijk op de hand van Ajax is op dit moment. Onrust zaaien overal waar mogelijk en Ajax volledig de hemel in prijzen. Dus ben blij dat er nog ruimte is voor columns van een Van Hanegem e.d. die zon Ten Hag gewoon volledig fileren met de pure onterechte onzin die hij uitkraamt.


open/sluit de onderstaande quote:

Heppie Berrie schreef op 13 februari 2020 om 12:19:

Er is maar 1 oplossing: zelfde systeem als bij hockey. Teams mogen het zeggen, beelden en conversatie zichtbaar en hoorbaar voor iedereen. Punt. Maar op die manier valt de competitie minder goed te beinvloeden, dus vraag me of het ooit gaat gebeuren.Dit zeg ik dus ook al sinds het begin van het invoeren van de VAR. Alleen willen ze voetbal graag het wiel uitvinden en doen alsof ze het beste van alle sporten zijn. We zullen dan ook geen goede systemen van andere sporten overnemen.

 

+1/-0

Ik ben ook voor challenges van teams - enige problem alleen is dat dit niet de willekeurigheid van de beslissingen gaat verbeteren. Zo zou de beslissing van die schandalige tackle van Berghuis niet veranderen door een challenge. Een deel van het probleem is dat de VAR verre van consequent is en dat gaat hier niet door veranderen.

 

+1/-0

Een VAR zal nooit consequent zijn als je te maken hebt met grijs. Als je zegt altijd en overal met de hand de bal raken = hands dan heb je zwart wit en geen grijs. Buitenspel tot op de milimeter uitmeten is zwart wit, doellijntechnologie is zwart wit. Rode kaarten op tackles of ellebogen of natrappen is niet zwart wit genoeg. Met of zonder VAR dus ik geloof niet dat het niet consequent zijn een probleem van de VAR is maar van het voetbal in general.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 6 pagina's: 1 2 3 4 5 6

PSV Forum » Nederlandse competities » VAR